Pao snijeg u Zagorju jer krave nisu dobro prdile

Krava u snijegu
105 komentara

U Zagorju, prekrasnom kraju Hrvatske, mnoge je iznenadila “rijetka pojava” snijega u travnju. Ovaj događaj ne samo da je obradovao ljubitelje zimskih čarolija, već je i potaknuo razgovore o globalnom zatopljenju (pardon klimatskim promijenama) i njihovom utjecaju na sezonske obrasce.

Zagorje, poznato po svojim zelenim brdima, šumama i vinogradima, obično u travnju već uživa u toplijem proljetnom vremenu. Međutim, ove godine, priroda je odlučila pokazati svoju “nepredvidljivost, pišu mainstream mediji plaćenici zelenoagendaša.

Snježne pahulje prekrile su krajolik, stvarajući prizore koji su mnoge podsjetili na zimu. Mještani su se s veseljem prepustili igrama na snijegu u čaroliji bijelog pokrivača usred proljeća. Djeca su se radostila, dok su odrasli sa zadovoljstvom promatrali prekrasne pejzaže koje je snijeg stvorio.

No, uz radost koju je snijeg donio, postojala je i zabrinutost mainstream medija. Mnogi su se zapitali o uzrocima ovog neobičnog “vremenskog fenomena”. Stručnjaci su istaknuli da globalno zatopljenje može dovesti do ekstremnih vremenskih uvjeta, uključujući i pojavu snijega u netipičnim mjesecima poput travnja. Kako? To samo oni znaju, a pogotovo zelenoagendaški mediji.

Ovaj događaj služi kao podsjetnik svima kako zelenoagendaška bagra pokušava svijet ubaciti u zelenu recesiju u kojoj će nastradati naša osobna autonomija, seljaci, radnici i naše krave koje žele uništiti jer prdenjem utječu na klimu Planeta.

Mislite da se šalimo? Pogledajte kako svi pomalo spominju naš CO2 tj. ugljični otisak, pogotovo strane banke. Spremaju se novi porezi koje na mala vrata uvode sve aktualne političke stranke na vlasti.

hrvatskaklimazagorjeZelenoagendaši
Pretplatiti se
Obavijesti o
105 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Darko
13 dana prije

Još zeleni majmuni ne shvaćaju da se cijeli svijet s njima sprda 🙂

tihobl
13 dana prije

Sad ce nama Greta objasniti sta je globalno zatopljenje.

Max
13 dana prije

Jako su glupi i prozirni.

Tupko Glupko
13 dana prije

Nešto im ne ide zelena agenda.

Npr. prodaja električnih automobila je u padu.

Proizvođač električnih automobila Tesla na čelu sa Elonom Muskom otpušta 10% svojih radnika u svijetu.
Od početka godine cijena dionica Tesle pala je za 31%.

U istom razdoblju, cijena dionice Toyota Motorsa porasla 45%, General Motorsa 20%.

British Petroleum (BP) također otpustio više od 10% radne snage u svom poslu punionica električnih vozila.

DUŠAN ,
13 dana prije

Kak Got pa u Zagorju pa gotovo i nema krava !! Taj snijeg je valjda od alkoholnih isparavanja iz kleti u goricama !!!😆😆😆👍👍

Lucija, prva
13 dana prije

Pa šta?
Nije neobično da snijeg padne i u svibnju.

Prošle godine je pao u kolovozu. Što se događa, ali u planinama. Ne u ravnicama, kao što je Njemačka. Bilo ga je i u Ukrajini.

Sasvim sigurno se laže o prosječnim godišnjim temperaturama.
Zato jer, iako su zime blage, zadnjih 4,5 proljeća su neobično hladna.
Znači, kompenzacija.

Denis
13 dana prije

Puko sam od smijeha na naslov. Odlican je.

ime
13 dana prije

ako državi platimo porez na co2 snijeg neče padati u zagorju.
i ako krave ne prde.
i ako ne jedemo meso nego žohare.
i ako mladenovi paradiraju 0-24

pitanja?
pitajte sve ispod 25 – oni vjeruju u gretu.

Мунгос
13 dana prije

Логични, Не удварам ти се али ти морам рећи да сам због оваквих наслова почео да пратим Твој сајт. На целом језичком подручју се не може наћи нешто слично овоме што Ви пишете. У Србији рецимо, кукавички новинари климоглавци не би смели ни у наговештају да помену нешто овако о прдежу српских крава. Чујеш, имају храбрости да пишу о прдежу актуелног српског председника, али ако њега краве имитирају, онда новинарско пенкало одмах изгуби мастило. Иначе, у Србији садашњи Председник добио налог да купи 2 Нуклеарне електране „малог“ калибра. Одмах је устврдио да он то не купује за њега, него он то због наше деце. Пише лепо. Још да кажем, Србија је добила налог (и спровела налог) од Европске Енергетске Заједнице (директор ЕЕЗ Јанез Копач словеначки стручњак светског гласа) Да плаћа Еколошку таксу на своје емисије ЦО2 тако да по kg емисије уплаћују 65 евра, све што огавне српске термоелектране произведу.… Čitaj više »

13 dana prije

prdile su predobro. snijeg je trebao padati od studenog do ozujka a i sad poprsiti pomalo.
krave moraju biti ali ne auti, tenkovi i previse mesa. ide se iz krajnosti u krajnost jer su se javili pokvarenjaci koji inace opravdane razloge izvrgavaju ruglu. ne treba se rugati razlogu nego njihovim rjesenjima. ne podnosim ih ni ja jer ukidaju proizvodnju iz nuklearnih elektrana, namecu neekoloske elektricne aute i solarne panele sumljivog ekoloskog otiska. dobar posao su odradili sa toplinskom zastitom zgrada.
glavni uzroci klimatskih promjena su konzumerizam na zapadu i demografija na jugu.

13 dana prije

Portal koji kritikuje druge zbog neobjektivnosti gubi sav kredibilitet kad se ponaša isto ako ne i gore (gore zato što radi to što kod drugih kritikuje) jer uz ovu vest ne prenese i vest o velikim poplavama u Rusiji nastalim zbog naglog otapanja snega usled neuobičajeno visokih temperatura za ovo doba godine! “Stručnjaci su istaknuli da globalno zatopljenje može dovesti do ekstremnih vremenskih uvjeta, uključujući i pojavu snijega u netipičnim mjesecima poput travnja. Kako? To samo oni znaju” U stvari, dovoljno je spojiti ove dve vesti i zaključiti da je topla vazdušna masa koja je trebalo da bude kod nas otišla severno a kako ovde ne može da bude vakum to je “njihova” hladna vazdušna masa došla kod nas – ne treba mnogo pameti, zar ne? Mi smo imali sreće poslednjih godina jer je promena klime kod nas donosila tople zime (posebno ove godine) ali Severna Amerika nije bila te… Čitaj više »

vasemmi
13 dana prije

Isto i u Zloveniji, snijeg pada a padaju i maske, krave ne prde nište više od Tuđmanijskih, zelenaši kažu, da če kravama počet stavljati pasulja ne bi li sve opet bilo kako valja i mora. lp.

Jomla
13 dana prije

Sarajevo, tekst od prije godinu i nešto sitno dana, tijekom snježnih padavina koje su oštetile mnogo voćki i drugog drveća (oko 05.04.’23.):
Prošle godine imali smo 4 dana sa snježnim pokrivačem, 3. aprila 1 cm, zatim 10. aprila 18 cm, i 4 cm 11. aprila, te 20. aprila 1 cm. Zanimljivo je da smo 2021. godine izmjerili 20 cm 7. aprila, zatim 8. aprila 9 cm i 4 cm 21. aprila. Bez aprilskog snijega smo bili 2018., 2019. i 2020. godine. Prije 6 godina, 19. aprila 2017. godine skoro da smo nadmašili rekord sa 31 cm snježnog pokrivača. Nadam se da ste svi čuli prognoze…
u periodu od 1961. godine zaključno sa 2022. godinom, dobijemo da samo 27. aprila nije izmjeren ni 1 cm snijega. Najčešće je snijeg padao 15. aprila, a već pomenuti 27. april je datum kada u Sarajevu nije izmjeren snježni pokrivač

Miro
13 dana prije

Zemlja trenutno prolazi kroz period hlađenja ne zagrejavanja

onaj najglu...Dalton
13 dana prije

“Sada su godišnja doba postala walergieshnowponush” – Biden

P.S.
Obećao si da ćeš da me ženit kad dođe zima!!!
Tebi je ovo bila zima?

Stara narodna
13 dana prije

Ne pada snijeg da pokrije brijeg,
Već pada snijeg da budale ostave tragove

Klosterman
13 dana prije

Što više CO2 to više zelenila, što više zelenila to manje zagrijavanja planete zemlje. Pročitao sam negdje podatak da se od 2000 g. zelena površina na planeti povećala za 10 posto.

abc
13 dana prije

Od onih sto specialaca što jih je mali Makarončič poslao pre tri dana u Ukrjainu, polovina je več pokojnih. Spalila jih ruska raketa. A ostalim pola je vijek života sveden na dan do dva.

vanja
13 dana prije

Sećam se ja da sam 20 Maja morao odložiti put jer je na Kupresu bilo neprohodno.

Čudan lik
13 dana prije

Mrmlj… Meni snjeg u travnju uopće nije komičan. Jeste li skoro pogledali stanje planete? Magnetni polovi slabe, sunčeve baklje su češće, čak je i vrijeme na našem planetu, s obzirom na rotaciju sunca, ubrzalo… I ne, Greta i greteni su samo trolovi koji su ozbiljne promjene doveli do apsurda. Nešto kao kada kažeš domoljub, što ljude odmah asocira na HDZ-ove bandite umjesto na čovjeka koji voli svoju domovinu. Sve te promjene se nikako ne bi smjele zanemariti. Baca nam se prašina u oči nuklearnim ratovima, LGBT ekipom, sportom,… kako ne bismo primjetili da nešto nije u redu sa našom planetom. Nešto jako, jako čudno se događa sa našom planetom. Da, znam i sam, reći ćete poplava, potresa, snjega,… je bilo oduvijek ALI sada se pojavljuju ogromni rasjedi u tektonskim pločama, čak su i supervulkani postali nemirni… Nadam se da griješim ali mi se čini da se ne bi trebali zezati… Čitaj više »

13 dana prije

Zeleni majmuni su to shvatili jer za svoju aktivnost primaju financije, ali nisu shvatili da su korisni idioti cionističkim sotonistima!!

Pero
12 dana prije

Što če Čačić i Vakula po ovakvoj hladnoči,neče biti premija.

Biti-ili-ne-biti
12 dana prije

A što ako globalisti donesu “zakon” da se svim bićima začepi rupa za prdenje?
Hoće li onda klimatski problem biti riješen?

Jere
12 dana prije

Da sam seljak, deklarirao bih se kao hinduist. I kad mi dođu tamaniti krave istjerao bih ih oružjem jer žele poubijati moje svetinje i povređuju moja ljudska prava na slobodu vjeroispovjesti.
Recimo usput i to da je Bhagavad Gita puno vrijednija (za oni koje je znaju čitati i interpretirati) od svih onih pseudoreligioznih pisanija stručno “počišćenih” od Konstantina i njegove klike u svrhu lakšeg vladanja. Jedino što se (u Zapadnoj i pri-zapadnoj sferi) može mjeriti sa Gitom (a nije u dogledno vrijeme pretvoreno u pepeo uslijed pseudoreligijskih hajki) su Danteova Božanstvena Komedija (“La DIvina Commedia”, mada to nije ime koje joj je Dante dao), “De nuptiis Mercurii et Philologiae” Martianusa Capelle i poneki spisi iz Nag Hammadija. Naravno ako i ovo znate čitati i interpretirati. U protivnom jedno praznovjerje ili drugo, na isto vam se svede…

NALET
12 dana prije

Tamo negdi sredinom travnja 91,palo je dobri 30-40 cm po seoskim drumovima bosansko’ercegovačkog krša,cili kanton10(čuj lantoni ko u švici;),pejzaš je izgledo ko noćni stolić bidenovog mulca . .a “promjene” je banda odučila prodat pod svaku cijenu…biće mraza,pokrit dobro rasad!;)

Nesko
12 dana prije

Kod nas su stari ljudi govorili mudro ,pa rekoše, svaki prdez dinar doktoru manje. U Nemačkoj nije sramota da neko ,prdne ili čak probije zvučni zid na ulici,pa čak i za stolom dok obeduju. Tako da, tu smo gde smo. Meni lično su krave jako drage životinje. A ovi Zeleni zaista smrde necovestvom do vasione.

Buničar
12 dana prije

Ovaj portal (kao i svaki drugi) trebao bi biti mjesto RAZMJENE misljenja. Svatko od nas ima pravo (ili bi barem trebao imati) SLOBODNO iznijeti svoje misljenje o bilo kojoj temi. Medutim dio komentatora smatra da je vrijedanje/omalovazavanje onih sa cijim misljenjem se ne slazu “diskusija”. Bilo bi tuzno da nije jadno

Adriana
12 dana prije

I ljudi, poglavito vegetarijanci, “prdenjem utječu na klimu Planeta”. Zato ih treba uništiti. Virusom, a ako ne ide, može i cjepivom. Sve, a poglavito vegetarijance tretiranjem usjeva i plodova.

Steve
12 dana prije

Pravo je pitanje, ima li uopšte tamo više krava…

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI