”Trogodišnja zabrana putovanja onima koji posjete zemlje koje se nalaze na crvenom popisu Covid-19.”

Saudijska Arabija
8 komentara

Saudijska vlada zaprijetila je vlastitim građanima trogodišnjom zabranom putovanja ako otputuju u zemlje koje vlasti kraljevine zbog situacije s Covidom-19 smatraju nesigurnima.

U utorak je Ministarstvo unutarnjih poslova Saudijske Arabije reklo da je putovanje u zabranjene zemlje ozbiljno kršenje ograničenja Covid-19.

“Svatko za koga se dokaže da je umiješan bit će podložan zakonskoj odgovornosti i strogim kaznama po povratku, a zabranit će mu putovanje tri godine”, objavilo je ministarstvo na Twitteru.

Izvor Ministarstva unutarnjih poslova rekao je državnom tijelu vijesti Saudijskoj agenciji za tisak da je ministarstvo upoznato s nekim ljudima koji putuju u zemlje ”crvenog popisa” i da će “razotkriti” svakoga tko je kriv. Kazna za takve radnje, trogodišnja zabrana putovanja, uputit će se putniku po povratku.

Saudijska Arabija zabranila je putovanja u nekoliko zemalja, nastojeći usporiti širenje Covida-19, uključujući Afganistan, Argentinu, Brazil, Egipat, Etiopiju, Indiju, Indoneziju, Libanon, Pakistan, Južnu Afriku, Tursku, Vijetnam i Ujedinjene Arapske Emirate.

“Ministarstvo unutarnjih poslova naglašava da je građanima još uvijek zabranjeno putovati izravno ili preko druge države u ove države ili bilo koje druge zemlje koje tek trebaju kontrolirati pandemiju ili gdje su se novi sojevi proširili”, dodao je dužnosnik.

Prošlog je tjedna saudijska vlada izjavila da se građani moraju u potpunosti cijepiti protiv Covida-19 ako žele putovati u inozemstvo, u daljnjem nastojanju ograničenja širenja zaraze. Mjera će stupiti na snagu 09. kolovoza, ali isključuje one mlađe od 12 godina.

Prema Our World in Data, nešto više od polovice saudijskog stanovništva primilo je jedan ubod, dok je manje od 20 % dobilo oba uboda.

saudijska arabijaZabrana putovanja
Pretplatiti se
Obavijesti o
8 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
sajt
2 godine prije

Ako netko prekrši naredbu onda će ga Conchita Wurst besplatno otopiti.

Mahatma
2 godine prije

Najbolje ostanite tu gdje jeste. I recite susjedima da naprave isto.

Ganicus
2 godine prije

U zadnje doba hadzdz ce biti zabranjen je hadis.Sjecam se da je jedan teolog šejh imran na ovo upozoravao jos prije petnaestak god.Rekao je da ne mogu otvoreno reci ta odmetnuta ulema da je hadzdz zabranjen ali ce iskoristiti neku izmisljenu opasnost recimo virus da se u cilju zastite stanovnistva on zabrani i gle čudabas se to ostvari.Mnogi se smiju ovimpredajama iz vjerski knjiga ali se one sve pojazuju tacnim

Mladen
2 godine prije

Ko o čemu ti o zoofiliji .Bitno ti je kolega da samo osiguras duboke čizme .

Max
2 godine prije

Cionističke mmarionete.

Majk Majers
2 godine prije

Ima jedan lipši naziv al ga nesmin napisat. Uglavnom ima veze sa pijeskom i “N” riječ

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI