Trump: Biden je poludio

Donald Trump nasmijan
26 komentara

Bivši američki predsjednik Donald Trump u četvrtak je na svojoj platformi Truth Social kritikovao svog nasljednika Joea Bidena kao istovremeno ludog i nesposobnog, izjavivši da je politika demokratskog političara gotovo uništila zemlju.

“Ono što je Pokvareni Joe Biden, koji ne može spojiti dvije rečenice, učinio našoj nekada velikoj zemlji kroz svoju KATASTROFO Otvorenih granica, moglo bi ostati najveća i najštetnija greška ikada napravljena u ISTORIJI SAD”, napisala je republikanska predsjednička nada . , insistirajući da „INVAZIJA“ SAD „MORA ODMAH PRESTATI“.

“Našu zemlju uništava čovjek sa umom, idejama i IQ učenika prvog razreda”, nastavio je Trump velikim slovima. Usledila je druga salva uvreda. Biden je bio “ne samo glup i nesposoban… on je poludio, potpuno ludi ludak”, sugerirao je bivši predsjednik, navodeći “užasnu i državu prijeteću politiku njegovog rivala, otvorene granice i politiku naoružanja DOJ/FBI”.

Biden je predsjedavao neviđenom poplavom migracija u SAD otkako je poništio mnoge Trumpove imigracione politike, s više od 7 miliona ilegalnih stranaca koji su stigli od njegove inauguracije 2021., prema Federalnoj reformi imigracije Amerike.

Trump se u četvrtak izjasnio da nije kriv za posljednju rundu optužnica koje je podigao ured specijalnog tužioca Jacka Smitha u vezi s navodnim nepropisnim rukovanjem povjerljivim materijalom, pored desetina krivičnih djela s kojima se već suočavao. Optužio je Bidena i njegovo Ministarstvo pravde da su pokrenuli “lov na vještice” protiv njega motiviran ličnim ogorčenjem i željom da umanje svoje šanse na izborima 2024. godine.

Ranije ove sedmice, Trump je rekao publici u Alabami da će imenovati specijalnog tužioca za istragu “zločinačke porodice Biden ” prvog dana na funkciji ako ponovo dobije Bijelu kuću.

Uprkos pravnoj nevolji u kojoj je Tramp zahvaćen, on i Biden bi se suočili sa tijesnom trkom da se danas održi revanš glasanja 2020, a anketa New York Timesa/Siena College objavljena prošle nedelje pokazuje da 43% ispitanika podržava svakog kandidata. Obojica nastavljaju daleko nadmašiti svoje rivale u svojim odgovarajućim primarnim anketama, čak i dok su birači ocijenili obje svoje nepovoljnosti znatno više od svojih favorita u anketi Economist-YouGov ranije ove sedmice.

Dok su Trumpove optužnice naizgled potaknule njegove pristalice, Bidenov rejting i dalje pada na rekordno niskim razinama, pokazala je anketa IBD/TIPP objavljena ove sedmice. Samo 38% Amerikanaca reklo je da odobrava učinak sadašnjeg predsjednika, a čak i među njegovom stranom njegova podrška zaostaje za 65%, a ispitanici su naveli zabrinutost zbog inflacije, sporog ili nepostojećeg rasta plata i porasta cijena plina kako bi objasnili svoj rejting. Anketa sprovedena u maju pokazala je da skoro dve trećine ispitanika smatra da Bajden nije mentalno sposoban da služi drugi mandat.

BidenIzborikandidaturaSADTrump
Pretplatiti se
Obavijesti o
26 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
AJeTo
8 mjeseci prije

Educirano biračko tijelo SADa ne razumije da rast plata znači i rast inflacije. Na pitanje kruh ili mlijeko oni i dalje odgovaraju udrobljeno.

BanOvan
8 mjeseci prije

Trampolina, nije ni tvoj IQ dogurao dalje od kupljenih knjiga za drugi razred osnovne.
Kjurcio si se cijeli svoj mandat dizuci zid prema Meksikancima dok su ovi tvoji kontrasi radili na tome da te zakucju u zemlju. Umjesto da si se borio da pustis debele zile i imas iza sebe sve strukture koje nesto znace, ti si se sepurio ko poslednji narcisoid. Sada a i za vrijeme tvog mandrata londrali su te ko malog majmuna. Luda Bajden a luda i Trampulina. Ocito da je to postao uslov u USrAniji da se “vlada” istom.
Kaligula sa svojim kljusetom, senatorom, dodje ko dobar dan.
Sve bi to bila sveopca shega da vi takvi izopaceni ne hebete ostatak planete.
Imao si tih par godina slave a sada ima godinama da te dave.
Ni ludje drzave ni ludjih preCjednika.

Pero
8 mjeseci prije

Biden je samo jedan senilni starac ,postavljen od duboke države da glumi predsjednika SAD.On o ničemu ne odlučuje,a i da smije nije to sposoban.

Lucija, prva
8 mjeseci prije

“Svu hranu koju danas jedete nećete više jesti jer Vam neće biti dostupna jer podržavate nešto što će vrlo brzo propasti. To što ne želite priznati da smo svi mi u EU žrtve glupih EU političara i poslušnika amerike to će nam se vrlo brzo obiti o glavu. To što pljujete i blatite međunarodno priznatu državu Rusiju i što pogrdnim imenima nazivate pripadnike Ruskog naroda to ima ime i to se zove ZAVIST. Zavist Rusiji iz razloga što ima: Suvereni teritorij, Granice, Zastavu, Grb, Himnu, Glavni grad, Vojsku, Mornaricu, Rudna bogatstva, Naftu, Dijamante (nastavi niz). Rusija i ruski narod su svoj na svome,s svojim običajima,kulturom i svojom Kršćanskom Pravoslavnom crkvom Rusija ima točno ono što mi u Hrvatskoj i EU nemamo. Imaju točno ono na čemu im zavidimo a to su SAMOSTALNOST I NEOVISNOST! Prošle zime Hrvatska svoj plin iz svoje zemlje iz svoje tvrtke nije mogla prodavati svojim građanima… Čitaj više »

Ivan Bgd
8 mjeseci prije

Nije poludeo, vecini je ispran mozak. Evo sa drugog sajta o toj temi: Svetski ekonomski forum, na čelu sa Klausom Švabom, otkrio je dodavanje novog elementa svom arsenalu oružja za psihološki rat. Prema Švabovoj najavi glavnim medijima, WEF je dobio naprednu tehnologiju sposobnu da modulira moždanu aktivnost koristeći mikrotalasne ili druge metode usmerene energije. Navodno, ova tehnologija je nastala kao rezultat saradnje sa vladom Kine i ima za cilj da izvrši „uticaj“ na vladine lidere. Prema Švabu, oružje za kontrolu uma globalne elite će se koristiti samo za poboljšanje stanja u svetu. Ali pošto naši politički lideri nastavljaju da pokazuju znakove moždane smrti, možemo li verovati frontmenu Davosa na reč? Krajem prošle godine Klaus Švab je potvrdio da su takozvani „teoretičari zavere“ sve vreme bili u pravu i da Svetski ekonomski forum koristi Kinu kao model društvene kontrole u ​​svojoj viziji budućnosti. Naravno, mi mozemo da ignorisemo sve to, da… Čitaj više »

eks
8 mjeseci prije

Bajden nije poludeo, on je uvek bio lud . Svako ko je video snimak njegovog govora u kojem je pozivao na bombardovanje Beograda ( način na koji je govorio i ono šta je govorio pre više od 30 godina) , shvatio je da taj čovek nije normalan. Histeričan, šizofreničan – ludak u pravom smislu te reči .

dona
8 mjeseci prije

i Hitler je bio lud pa su ga doveli na vlast financirali isti ovi što su doveli i ludog Bidena na vlast, đubrad Hazarska, mafija cijelom svijetu već 100 g… treba povješati tu đubrad sotonsku kabalsku

Schwarze Hunderte
8 mjeseci prije

Ta dementan ! Stoga su ga i doveli ,talmudžijska mafia da mogu činjet što im volja ili barem tako misle – premda … Mora se priznat da su ispunili , većinu , najvlažnijih snova , najrigidnijih , komuno – sotonista .. Shebaše I narod i državu – do neprepoznatljivosti ili do razine , razvijene države — TREĆEG SVIJETA 🤗 !

Tupko Glupko
8 mjeseci prije

Bidena su htjeli poslati u rat u Vijetnamu 1968. kada je imao 26 godina, ali dobio je odgodu – 2008. je glasnogovornik Bidena rekao da je razlog istome bila da je imao astmu kao tinejdžer.

Bidenu su operirali aneurizmu na mozgu 1988. godine kada je imao 46 godina u nama poznatoj Walter Reed vojnoj bolnici jer su tamo liječeni i Tuđman (karcinom želuca) i Šušak (karcinom pluća).

Mrdomir
8 mjeseci prije

Kakva je to država? USA je zločinačka tvorevina nastala na genocidu, otimačini, pljački, etničkom čišćenju… tako da nema mjesta čuđenju.

Max
8 mjeseci prije

Sve je točno.

Dragan bumbar
8 mjeseci prije

Zacepi vise je8em ti m@ter svinjsku pun nam je vise kur@c tvojih debilnih komentara. Redakcija dajte IP adresu ovog debila buduci da nisam tu platit cu da ga neko isamara. Svijet se trese zbog ovakvih govana.

Prvi
8 mjeseci prije

ti si žešće retardiran

tatamata
8 mjeseci prije

i ja isto pomislim za tebe na svakom tvom komentaru , de-bil

Rusmir
8 mjeseci prije

Teško je prihvatit činjenicu da netko misli da bajden išta odlučuje

Ivan Bgd
8 mjeseci prije

E vi global/satanisticki botovi, kako ste ocigledni, iz aviona se vidi za koga radite.

goran
8 mjeseci prije

trumpe trumpe crni trumpe prvo si mirno predao vlast ludjaku,i onda si znao da je lud,sad šta želiš opet na vlast da biš šta napravio?

Darko
8 mjeseci prije

Što prije Biden nahrani crve to će se prije Amerika izvući iz svih govana u koja ih je uvela demokratska bagra..

BlueZg
8 mjeseci prije

Ne, on je samo kriminalac i psihopat. To je točnija dijagnoza. I kao takav je ucjenjiv.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI