Turska prijeti da će Europi mjesečno slati 15 tisuća izbjeglica

Turska Europi prijeti slanjem izbjeglica
33 komentara

“Ako EU ne zaustavi svoju neprijateljsku politiku prema Ankari, Turska mjesečno može slati 15 000 izbjeglica u Europu”, rekao je Süleyman Soylu, ministar unutarnjih poslova Turske.

“Dakle, mi Europu možemo dovesti u stanje šoka”, rekao je Soylu.

Ministar unutarnjih poslova Turske je također optužio Europsku uniju da ne podržava Ankaru u borbi protiv terorizma, te napomenuo da su Njemačka i Nizozemska bile uključene u pokušaj vojnog udara u noći 16. srpnja u Turskoj.

Pogoršanje odnosa između Ankare i Bruxellesa se događa u pozadini diplomatskog skandala između Turske i Nizozemske. Nakon toga je i Bugarska povukla svog veleposlanika iz Ankare, a odnosi između Njemačke i Turske su na najnižim razinama.

Osim zemalja Europske unije, Ankara se okomila i na Sjedinjene Države, čiji su zrakoplovi u navodnom pokušaju bombardiranja zapovjednog centra Al-Nusra Fronta u Siriji tijekom večernje molitve pogodili džamiju u selu Al-Jina i ubili 42 civila.

Službena Ankara je poručila kako je nesumnjivo riječ o “ratnom zločinu“. Osim toga, Turska je djelomično blokirala projekte NATO pakta, uključujući političke događaje i vojne vježbe.

IzbjeglicePrijetnja
Pretplatiti se
Obavijesti o
33 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Georgij Žukov
7 godine prije

Dakle umjesto da nato osigura europske granice prema pomahnitalom turcinu tj turskoj , sa ili bez amerike svejedno ,amerikanci i europski nato salju svoje trupe na granice rusije , sunce ti j****m koji debili sjede u briselu , to nije za vjerovat .

Jupiter
7 godine prije

Šalji Erdogane!!! Kada ti Englezi ponovo dođu u goste pitanje je deće turska raja da ide na letovanje

Alen
7 godine prije

I dalje ostaje pitanje na cijoj je strani erdogan…

Bzzzz
7 godine prije

smrdi na umjetno izazvani sukob u svrhu slanja novih miliona arapa u Eu. Deep state ne odustaje, plan je spojiti Europu sa bliskim istokom i sjevernom Afrikom, ukinuti granice i tako sa 100 miliona novih ljudi formirati vojsku za napad na Rusiju. Europljni su prepametni i predobro zive da bi isli ginuti za saku rize, to mogu samo jos primitivne arapske i africke horde za njih.

Bzzzz
7 godine prije

a za nagradu, smiju nas silovati, krasti, terorizirati i drzava ce stititi njih, davati im besplatne stanove da se razmnozavaju a mi smo tu da sve to financiramo radeci do 80g starosti…jbt.

Tadmur
7 godine prije

Kako sada stoje stvari ako ih počne slati u EU one će završiti na Balkanu.

Bzzzz
7 godine prije

kaze Trump zloj babi Merkel da migranti nemaju PRAVA nego PRIVILEGIJU sto su negdje dosli…sve je time rekao!

Bzzzz
7 godine prije

Inace Frontex ide na Libijsku obalu i sakuplja 10.000 Afrikanaca TJEDNO i prevozi ih u Italiju i to traje godinama tako da je ova prijetnja o 10k mjesecno lazna. Bit ce da se radi o 100k mjesecno.

Travis
7 godine prije

Ergovnar igra rizično. Gospodarstvo mu je na koljenima u recesiji. Inflacija od 30%. Sve što izvozi ide u EU. Turska je u ovisnosti i tehnologiji iz EU. On jednostavno sebi kopa jamu.

Antonio
7 godine prije

Erdogan se krece na ivici nebodera. To je bilo simpaticno i hrabro na pocetku pre godinu dana. Ali sada pocinje da misli da moze da hoda po nebu. Turska to nije zasluzila, jer kad Erdogan tresne na zemlju drzava ce imati ozbiljne ozljede.

uplo
7 godine prije

Turska je clanicaNato-vaSSa

eu-Raj
7 godine prije

Neki EU politicari/prostitutke su optuzivali Ruse za val izbjeglica.
Ispred Erdogena su manji od makovog zrna.

Nisam musliman a navijam za Erdogena, covjek je 100% u pravu.

I slazem se nek pravu muslimani po petero djece po Europi, jer jedino to moze trgnuti ove EU prostitutke da napravu nesto za nas drugorazredne gradjane EU iz Hrv. i da prestanu Rusiju dremonizirati.

Simbad
7 godine prije

Svi cekamo reportazu o porazu cetvrtog Reicha jucer u Washingtonu.

rodoljub
7 godine prije

Erdogan je poslao poruku svim Turcima koji zive u Evropi : ” Pravite najmanje 5 dece , vi ste buducnost Evrope ” . Vec poznat recept , koji su Siptari na Kosovu primenjivali kada su krenuli u ostvarenje svog plana . Razlika je samo u broju dece. Oni su pravili po 7 – 10 dece . O tome sam vec pisao na ovom portalu, pa su mi se neki komentatori sa podsmehom i prezirom obratili . Medjutim , istina se uvek otkriva , Nekada ranije, nekada kasnije . Onaj ko ne zeli da vidi istinu , videce je kada se to dogodi .

Natovac za novac
7 godine prije

Sto je medju prijateljima
15 tisuća izbjeglica?

dalmata
7 godine prije

Vrlo,vrlo zanimljivo.Nije mi jasno da EU mora primat ono sta Turcin salje.Zasto?Nije problem sta Turci namjeravaju(ako je tako)problem je sta u Briselu sidu potpuni imbecili koji su za ludnicu,ili su dobro podmazani(pardon.to se vise ne zove,mito i korupcija.Tose zove lobi)

jale
7 godine prije

Svi hrle u Irsku, a Irci nas gledaju ko što mi ovde gledamo ove sa slike. Nema mira i stabilnosti sve dogod u svakom ustavu svake države ne bude pisalo: “Država je dužna svakom pojedincu osigurati posao nakon završenog obrazovanja”.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI