fbpx

Veritas se infiltrirao i tajno snimao Antifu

ANTIFA

Dan nakon što se infiltrirao u nasilnu ćeliju Rose City Antife u Portlandu, Oregon, Project Veritas je to ponovio, ovaj put u New Yorku, gdje je tajni novinar snimio mlade radikale kako primaju instrukcije iz borilačkih vještina o tehnikama borbe za izazivanje nereda.

Djelujući iz “Baznog političkog anarhističkog centra”, borilački instruktor Antife, Chris opisuje kako je najbolje ozlijediti protivnika, dajući im vremena da “pobjegnu” ili ”stvarno pretuku tu osobu, ako tučnjavu žele učiniti osobnom”.

„Ako ih dobro udarite u jetru ili bubrege, to će ih poprilično osakatiti. Previjat će se i bit će jako bolno. Ako slomite jedno plutajuće rebro, koje je ovdje malo i desno, to je također vrlo bolno, teško je pomaknuti se nakon toga i doći do daha. Dakle, jedan dobar udarac potencijalno bi vam mogao pružiti čitavo vrijeme svijetq da pobjegnete od protivnika, koji će biti sklupčan u boli ili ih možete zaista pretući, ako to želite učiniti iz osobnih pobuda“, objašnjava Chris, Antifin instruktor za borbe.

Chris opisuje grupu kao “siguran prostor za prakticiranje agresije”, dodajući da to “nije agresija jedni protiv drugih, već zapravo samo prostor koji će, ako stvarno želite ili ako stvarno želite izazivati sebe, doprinijeti da ćete moći iskoristiti vašu energiju”.

Prikriveni Veritasov novinar tada je bio naučen različitim tehnikama rješavanja konflikta s protivnicima; kao na primjer kako se nositi s protivnicima koji imaju štit, kako se braniti od gušenja, hvatati protivnika za testise, ali i ostale “stvarno korisne JiuJitsu poteze”.

“Ti kreneš i uhvatiš njegove proklete testise! Ili samo čvrsto lakat, a on će te pustiti”, kaže instruktor. Ipak se radi o organizaciji, a ne spontanom okupljanju osoba ispranog mozga.

0 0 vote
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijest
guest
130 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Ljubiša Prelepi
Gost
Ljubiša Prelepi
5 mjeseci prije

.

Isto Ime
Gost
Isto Ime
5 mjeseci prije

CIA u akciji na USA teritoriju? Organiziraju USA proljece. A sve pocelo borbom dva izbacivaca – redara u nocnom klubu za kontrolu distribucije.

Ljubiša Prelepi
Gost
Ljubiša Prelepi
5 mjeseci prije

Ništa posebno za levicu. Vežbaju napade na građane koji brane svoje male prodavnice od pljačke. Bar mi znamo od 45 kako levica zna pljačkati i ubijati one koji imaju nešto šta bi oni voleli imati.

Quds
Gost
Quds
5 mjeseci prije

Slažem se s tobom. 1945.g. je počela neviđena pljačka i ubijanje. Počelo je 1944. u Beogradu kada su Titovi komunisti činili neviđena zlodjela. Od političkih protivnika, intelektualaca, svećenika, malih i srednjih poduzeznika i obrtnika. To se onda ponovilo i u BIH i Hrvatskoj. Dan danas im sinovi žive u elitnim kućama i stanovima.

Ljubiša Prelepi
Gost
Ljubiša Prelepi
5 mjeseci prije
Reply to  Quds

Kod nas je počelo sa Crvenom Armijom i njihovim “oslobođenjem”tj. pljačkom i silovanjima.

Siniša
Gost
Siniša
5 mjeseci prije

Gdje kod vas…

Mikojan
Gost
Mikojan
5 mjeseci prije

Ljubiša Prelepi, Quds, a šta da kažem osim da crvena armija nije napravila posao kako treba, previše vas je ostalo posle rata.

Quds
Gost
Quds
5 mjeseci prije
Reply to  Mikojan

Nenade Staziću jeste li to vi?

Običan tip
Gost
Običan tip
5 mjeseci prije
Reply to  Quds

1945 je počelo KAŽNJAVANJE!!! Nažalost, nedovoljno strogo!

Ljubiša Prelepi
Gost
Ljubiša Prelepi
5 mjeseci prije
Reply to  Običan tip

Da tako je Običan. Levica je kazna božja kao kuga ili poplave. U svakom slučaju nešto zlo kao i desnica.

JumpingJackFlash
Gost
JumpingJackFlash
5 mjeseci prije
Reply to  Običan tip

Obični tipe
1945. je na prostorima bivše Juge počelo masovno organizirano ubijanje svih nekomunista koji se iz bilo kojih razloga nisu sviđali komunističkim komesarima. Osnovni kriterij da netko preživi ili zaglavi je bilo to što “drug komesar” misli o njemu. A 1949. je počeo teror i iživljavanje i na svim komunistima koji se iz bilo kojeg razloga nisu dovoljno jasno izjasnili da su za Tita, a ne za Staljina. Ako to do danas nisi uspio shvatiti, onda ili si jako glup, ili si jako nadmen… Na sreću svih nas, taj komesarski komunizam je otišao u 3PM… Ipak, za podsjetnik svima je ostala Sjeverna Koreja. Tamo se i danas radi što se u bivšoj Jugi radilo 1945.

Mikojan
Gost
Mikojan
5 mjeseci prije

JumpingJackFlash, vidiš, u Hrvatskoj glavni komesar je bio Franjo Tuđman, ni tada a ni sada nije napravio posao kako treba.

JumpingJackFlash
Gost
JumpingJackFlash
5 mjeseci prije
Reply to  Mikojan

Mikojan
Glavni komesar u hrvatskoj je bio Andrija Hebrang, pa su ga ubili u Beogradu, jer se jedini i po završetku rata usudio sa Jožom Bravarom komunicirati na “Ti” i nije mu se uvlačio… Franjo Tuđman je 1945. na bijelom konju jahao kraj kolona domobrana koje su vodili sa Blajburga na križni put i usput tamanili… A bogme i Tuđman je 90-tih maknuo Martina Špegelja jer je i ovaj s njim jedini razgovarao kao ravnopravni sugovornik (svi ostali su uglavnom bili Francekovi rektalni alpinisti – kakva analogija, zar ne…) Za mene je Tuđman bio i ostao veliki licemjer: narod je gadno huškao na Srbe, a ima unuke Srbe koji su u njegovo vrijeme u Hrvatskoj imali status kao Miloševićev sin u Srbiji (Dejanu je otvorio banku, a Siniši je organizirao auto-utrke).

Ive
Gost
Ive
5 mjeseci prije

Ali zato je dr. Farnjo zamislio; kada se LOPOV do LOPOVA u kolo uhvati ZLOCINACKI HDZ ce nastati i pljacka moze poceti.

Slavonac
Gost
Slavonac
5 mjeseci prije
Reply to  Mikojan

Mikojan,sigurno zivis u ukradenom bravarovom stanu.Smrt fasizmu i Komunizmu.

Mikojan
Gost
Mikojan
5 mjeseci prije
Reply to  Slavonac

Slavonac, ne, dale mi komunjare salaš otet od švaba a ja ga prodo pa pare zapio ko pravi rvat !

Zvrk
Gost
Zvrk
5 mjeseci prije

Vidi ovog skakućeg Džeka. Zaista mu je demokracija i sloboda mišljenja totalno izokrenula misli. Još samo malo fali da napiše da su nas okupirali. I usput zapjeva: “loša bila 45a…”.

JumpingJackFlash
Gost
JumpingJackFlash
5 mjeseci prije
Reply to  Zvrk

Zvrkane
Da netko ne bi slučajno pomislio kako ja žalim što su 1945. poubijani ustaše, četnici, belogardejci, esesovci i tako dalje… Ni slučajno, no drugovi komesari nisu baš probirali, nego su uglavnom bez suđenja rokali sve redom tko im se nije sviđao (domobrane, seljake kulake koji nisu htjeli ići u zadruge, intelektualce koji su im bili sumnjivi, jer su bili previše školovani, o svećenicima i popovima da ne pričam). U Zagrebu su “revolucionari iz šume” htjeli potući skoro sve inženjere, no srećom je “drug” Vladimir Bakarić bio dovoljno pametan da upita: “A tko će nam ona ponovo izgraditi zemlju” pa su odustali od toga…

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
5 mjeseci prije

Dok vi trkeljate o 1945, Kill Bill ostri injekciju!

Kažun
Gost
Kažun
5 mjeseci prije

@guest_431471
Majstore,tema je Veritas i Antife, a ne oštrenje injekcije.
Jel još uvijek ide 50% dodatak na noćnu nadnicu?

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
5 mjeseci prije
Reply to  Kažun

Kazun, dao ti bog da zaradis isto koliko ja navodno dobijam od tih nekih koje navodis!

Moreno
Member
Moreno
5 mjeseci prije

JumpingJackFlash Oprosti, ali pišeš gluposti odnosno svijesno ili nesvijesno obmanjuješ i manipuliraš. Ubijanja odma posli WWII su odrađena po sporazumu pobjednika di je svaka pobjednička vojska tribala poubijat gubitničku vojsku i one koji su ih podržavali na teritorijima svojih država. Upravo zbog toga Hrvati su vraćeni iz Bleiburga nazad u Jugoslaviju da bi se tamo odradile egzekucije. Tako je bilo i po ciloj zapadnoj i sjevernoj Europi i ta ubijanja su odrađivali demokratski režimi isto ka šta su to u istočnoj Europi radili komunistički režimi, ali, jasno, o demokratskim zločinima se ne piše niti se govori. Jedino u Njemačkoj nije bilo pobjedničke vojske pa su njemačke naciste rješili Amerikanci u Rajnskim logorima i tamo su zarobljeni nacisti također ovisili o demokratskim komesarima koji su na terenu bili gospodari života i smrti. Po svemu Eisenhower je dvoznamenkasto veći zločinac od zločinca Tite jer ako su se Titine žrtve brojile u stotinama tisuća, Eisenhowerove su se brojile u miljunima.
Čini se kako ti pojma nemaš o komesarskome komunizmu i ne vidiš novi demokratski komesarijat EU Trojke za koju je Politbiro CK bivšega SSSR-a bija dičji vrtić. E sad, ako si ti sritan radi toga okay, ali po meni od gorega je došlo još gore.

Informbiro je bija zaštita od staljinizma isto ka šta je operacija Gladio na zapadu bila zaštita od komunizma di je dosta ljudi 1970-ih stradalo od terorizma Crvenih Brigada koje su bile od NATO pakta organizirane kako bi se građani pripali od ekstremnih ljevičara isto ka šta nas je prij 4 – 5 godin plašilo sa ISIL-om kad su isilovci kamionima gazili ljude po šetnicama.

Mucke
Gost
Mucke
5 mjeseci prije
Reply to  Moreno

Meni je zanimljivo da on i jos trojica cetvorica gnoje cijeli dan , izvan teme, o ust-cet bratiji ali se admin odluci izbrisati moj kao odgovor ovima a sastojao se od jedne i po recenice .

JumpingJackFlash
Gost
JumpingJackFlash
5 mjeseci prije
Reply to  Moreno

Moreno
Nisam nikakav ljubitelj Europske komisije jer su sve to banksterski pijuni. No, oni zasad još ne streljaju političke protivnike… Ajmo staviti na stranu dogovor da se ratni gubitnici potamane. Još uvijek ostaje ubijanje “klasnih neprijatelja” da bi se ušlo u njihove stanove i kuće, seljaka-kulaka da bi im se otela zemlja i stoka, te popova, svećenika i hodža i tu su se “drugovi komesari” baš iskazali. Ne možeš reći da su im to Churchil i Eisenhower rekli da naprave… (Staljin vjerojatno jest).

Moreno
Member
Moreno
5 mjeseci prije

JumpingJackFlash Ne zagovaran niti favoriziran ijedan poredak, ali najprij triba znat kako su uvik neki malobrojni profitirali jer su bili usko vezani uz vlast, crkva prva koja je otimala uz potporu vlasti koja je imala moć odnosno policiju i vojsku, tako su se bogatili i oni koji su bili uz austrougarsku vlast, pa onda oni koji su bili za kraljevinu Jugoslaviju, čak su i za kratko vrime NDH us#aše topavale kuće svojih gazda za koje su radili prij rata i često su ubijali svoje bivše gazde nadajući se njihovoj imovini, pa kad su došli komunisti onda su otimali ukradeno i nešto per la finta podilili narodu . . . tako da to triba gledat u tome kontekstu . . . tako su u imovinu 1990-ih upali Todorić, Tedeschi, Čermak, Rajić i masu ostalih na nižim nivoima . . . ja ne padan na priče kako su i oni bivši bili ”pošteni” šta ne znači kako nije bilo ljudi koji su svojim radom došli do imovine u svim bivšim državama i sistemima od Austrougarske do danas, ali oni koji su došli svojim radom do imovine bili su u manjini, potpuno isto ka i danas . . . pa neznan jeli danas i 10% onih koji imaju imovine 10 miljuni ili više, a da su to stekli bez političkih veza . . . 90% današnjih tajkuna su ukreli ono šta su komunisti ukreli onima koji su to opet ukreli drugima, a drugi trećima . . . i sad si ti zadija u 1945-oj . . .
Kad smo kod Churchila i Eisenhowera, oni i jesu krivci za Bleiburg i oni su ti koji su nametnili Titi sporazum i isporučili mu Hrvate pod metak . . . pa uvik je bolje da neko drugi okrvavi ruke . . . pa je#ate, Churchil i Eisenhower su bombardirali Dresden i još neke druge njemačke gradove sve dok Njemci nisu tili kapitulirat pod uvjetima da im daju njemačko zlato . . .. čoviče božji, pljačkali su gore od Tite, ubili su stotine tisuća civila za domoć se njemačkoga zlata koje je Njemačka tek polovično povratila zadnjih godina i njemačkoga zlata još ima u New Yorku i nešto u Londonu . . . Ameri su bacili atomske bombe i pobili nekoliko stotina tisuća civila jerbo in Japonci nisu tili reć di su sakrili zlato . . . sve su to zločinci za koje je Tita bija samo mlaji brat. Ne, nije mi žaj nacista u Njemačkoj i fašista u Japanu, niti navijan za ”saveznike” koji su bili Titini saveznici, da bi 70 godin posli došla Kolinda pa rekla kako su ti isti sad ”naši prijatelji i saveznici” . . .

Moran reagirat na nebuloze koje ne pišeš samo ti nego masu drugih koji su naučili jednu priču i to ponavljaju ka papagalo . . . nemogu se događaji gledat izvan povijesnog konteksta jerbo nije povijest samoposluga pa će svak vadit i iznosit ono šta je izabra odnosno ono šta mu odgovara . . . pa valjda smo izašli iz paradigme us#aša i par#izana . . . ili će se sad neko vraćat u 1914, 1918, 1941, 1945, 1991, 1995, 2000 . . . po potribi . . .
Nemogu virovat kako ovde neki povezuju stvari i misle kako ova američka Antifa ima veze sa ikakvim antifašizmom kad nikakvoga fašizma u Americi nikad i nije bilo da bi se sad to povezivalo sa WWII i događanjima odma posli rata . . .

CAN
Gost
CAN
5 mjeseci prije
Reply to  Moreno

Potpisujem Moreno.

Žilevski
Gost
Žilevski
5 mjeseci prije
Reply to  Moreno

Za Todorića i Tedeschog znam da su sinovi visoko pozicioniranih udbaša , ostale navedene ću probati pronaći , moguće da su figure ispred pravih vlasnika . Sa ostalim se slažem manje više .

Kažun
Gost
Kažun
5 mjeseci prije
Reply to  Moreno

@guest_431295
Što se dogodilo na Bleiburgu?
23,792 views•May 18, 2019

Kažun
Gost
Kažun
5 mjeseci prije
Reply to  Moreno

@guest_431295

KONSTANTA ANTIFAŠIZMA
Koča Popović – izvan boljševičkog dogmatizma i demokratske evolucije. Septembar 2017. post image …

Običan tip
Gost
Običan tip
5 mjeseci prije

Lažeš! 1945 je počelo kažnjavanje onih koji su 4 godine prije toga klali, ubijali i pljačkali kako svoje tako i ostale narode i narodnosti! A 1949 je počela odbrana svoje samostslnosti i suvereniteta, nešto što je fanas nepoznat pojam u ,,državama” na prostoru bivše Jugoslavine a ti ako to ne vidiš nisi glup već totalni idiot!

kemičar
Gost
kemičar
5 mjeseci prije

Gosn Ljubiša, vaša patološka mržnja prema levom, ničemu ne koristi. kao drugo. ćenife nisu levičari nego pizdeki.. na malo nižoj razini svijesti su od pilića koji baulja po dvorištu nakon što mu je odsječena glava. Niti su dobro organizirani, a još manje pripremljeni.. pogotovo ne naspram paravojnih milicija kakvih u usa ima malo više nego što mislimo. A ovaj brucelee vikend tečaj i maloumnici koji idu na njega naivno misleći da će postati nepobjedivi ne bih ni komentirao. Levica je, za vašu informaciju, odavno mrtva.. tako da se ne morate sekirati..

Ljubiša Prelepi
Gost
Ljubiša Prelepi
5 mjeseci prije
Reply to  kemičar

Da, prija je sve bilo lepše i levičari su bili jači i pametniji… Čisto sumnjam.

neznanje
Gost
neznanje
5 mjeseci prije

Ljubiša
Eto si uspio sve svesti na part ust i čet. Svaka ti čast. Budale ostaju budale i pedaliraju na mjesti istu biciklu 80 godina! Alaj vam vera.

Prekobrda Janko
Gost
Prekobrda Janko
5 mjeseci prije

VERITAS je KRSCANSKO FASHISTICKA organizacija, ali na srecu i krscani su medjusobno podijeljeni iako svi vjeruju u jednog Boga i jednog Isusa, ali se nemogu dogovoriti koja frakcija je u pravu jer svi kazu samo nasa crkva govori istinu, a ono svi lazu. Krscanstvo postoji 2000 godina i podijeljeno je vise nego ikada a svakim danom gubi na desetin tisuca vjernika koji vise ne vjeruju u prazna obecanja.
Ja bih eto zeli vidjeti jednu jedinu osobu kojoj je dokazano Bog ili isus pomogao.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
5 mjeseci prije

Da ali to sve treba nauciti s jednom rukom!
U drugoj je kutija s Nike patikama ili novi Iphone!

igor🇲🇰
Gost
igor🇲🇰
5 mjeseci prije

ja samo jos u BOGA verujem.
sve ovo zemaljsko je sranje zivo laz prevara i zlo

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
5 mjeseci prije
Reply to  igor🇲🇰

igor, ako nas bog vidi kako patimo zasto ne pomaze?
Cuo sam da je svemoguc i pun ljubavi pa se namece logicki da bi trebalo sve izgledati puno bolje oko nas zar ne?

igor🇲🇰
Gost
igor🇲🇰
5 mjeseci prije

kako nam je sve je to od nas samih

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
5 mjeseci prije
Reply to  igor🇲🇰

Igor, Neslazem se ni malo jer do mene sigurno nije, a na ostale nemogu uticat , a onaj koji moze izgleda da vise uziva gledajuci nas kako patimo…

Mikojan
Gost
Mikojan
5 mjeseci prije
Reply to  igor🇲🇰

Igore, progledaj, Bog ti je največa prevara na ovoj planeti, sljedeća je “korona virus”, čekamo nešto novo.

igor🇲🇰
Gost
igor🇲🇰
5 mjeseci prije
Reply to  Mikojan

ima dosta dokaza da nije prevara

Mikojan
Gost
Mikojan
5 mjeseci prije
Reply to  igor🇲🇰

Igore, zašto Bog(ovi) dozvoljavaju stradanje živih bića ?
Da to nije i njima agenda poput Bill da smanji populaciju za par milijardi ljudi ?

Armagedon
Gost
Armagedon
5 mjeseci prije
Reply to  igor🇲🇰

Igore tocno si reka , ali kad smo vec tu ne nason voljon , iz nekog razloga ,
Ne preostaje nam nego se borit za nas opstank , opstanak nase dijece .

Ovo ti je dokaz , nikog nisi uvrido , reka si svoje osobno misljenje a 9 minusa si dobio . Tih 9 ti hoce nametnuti njihovo misljenje , oni ne zele da ti mislis tvojom glavom, i da imas svoje misljenje.
Iako nisi nikom sugerira .
Tako radi sistem u kojem zivimo.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
5 mjeseci prije
Reply to  Armagedon

Armagedon, ja ne zelim da ne razmislja, bas naprotiv postavio sam logicno pitanje.

igor🇲🇰
Gost
igor🇲🇰
5 mjeseci prije
Reply to  Armagedon

pozdrav prijatelju

Mikojan
Gost
Mikojan
5 mjeseci prije
Reply to  Armagedon

Armagedon, ja sam drugačijeg dojma, on ne misli, on po svoje mišljenje ide kod popa u crkvu, to nije dobro, nije.

Tony
Gost
Tony
5 mjeseci prije
Reply to  igor🇲🇰

U 21. stoljeću neki još uvijek vjeruju u bajke za odrasle ?!

Prekobrda Janko
Gost
Prekobrda Janko
5 mjeseci prije
Reply to  igor🇲🇰

Tebe je Bog totalno sje*ao, izgubljen slucaj nema nade.

Tony
Gost
Tony
5 mjeseci prije

Prekobrda Janko
A tebe je bog učio kako vrijeđati bližnjeg svoga ?

Prekobrda Janko
Gost
Prekobrda Janko
5 mjeseci prije
Reply to  Tony

Tony i tebe je Bog sje*ao.
Svi se mi rodismo kao ljudi a da neki krvozedne zvijeri postadose to naucise ih pretci i popovi njihovi.

Običan tip
Gost
Običan tip
5 mjeseci prije

A što bi trebalo, prepustiti se mlaćenju policije bez otpora? Svaka akcija rađa reakciju!

Ljubiša Prelepi
Gost
Ljubiša Prelepi
5 mjeseci prije
Reply to  Običan tip

Samo kada milicija mlati je ok, jer mlati za crvenu buržoaziju.

Običan tip
Gost
Običan tip
5 mjeseci prije

Crvenu buržoaziju? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Ljubiša Prelepi
Gost
Ljubiša Prelepi
5 mjeseci prije
Reply to  Običan tip

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Stota petoljetka
Gost
Stota petoljetka
5 mjeseci prije

Ajmo sada hipotetski zamisliti da se ANTIFA pokret na prostoru bivse SFRJ omasovi,poveze i krene u borbu za slobodnu i demokratsku Jugoslaviju.
Nacionalisticke vlasti na taj pokret odgovore represijom i brutalnom primjenom policijske i vojne sile,oruzja.
Antifa borci krenu u oruzani otpor i nakon 5. godina borbe preuzmu vlast i oslobodi drzavu od terora i pljacke nacionalisticke i kriminalne interesne skupine na vlasti.
Ostaci te vlasti u panicnom strahu kupe sve sto mogu i daju se u bijeg, iza njih ostaju vile, penthausi, jahte,mercedesi,vikendice,nekretnine i pokretnine.
Austrija zabranjuje prolaz preko svog teritorija, borci Antife ih hapse i privode pravdi, doduse ima sporadicnih ekscesa gdje pojedinac uzima pravdu u svoje ruke ali ipak vecina osumnjicenih biva sudjeno za svoja nedjela i kriminalne aktivnosti, oduzima im se imovina, dio nacionalizira, dio prodaje a od tih se novaca financira ekonomija i najugrozeniji dio drustva u tom trenutku.

Da li je u ovom slucaju i po vasoj logici, pokret Antifa zlocinacka komunisticka i sorosevska banda iz sume ili su u ovom slucaju Antifa borci za slobodu i oslobodjenje naroda od ropstva male interesne skupine nacionalista i crkve?

kemičar
Gost
kemičar
5 mjeseci prije

Hahahahahaha… ćenife da se osnaže? daj molim te.. ta hrpica pseudointelektualnih pizdeka koji misle da su socijalno osviješteni zato jer kao studiraju nekakvu sociologiju, ili pak još gore, kulturologiju, te se zalažu za nečija kao prava, i to skupljanjem potpisa po fejsu, a nisu u stanju ni vatru zapaliti bez upaljača, a kamo li rastaviti i sastaviti kalaš? što oni da se osnaže? Kako molim te?

Ljubiša Prelepi
Gost
Ljubiša Prelepi
5 mjeseci prije

Slažem se druže, jasno da nije. Ali samo ako vođe Antife postanu multimilioneri a ostatak društva živi u siromaštvu onda je to pravda koju svi želimo.

kemičar
Gost
kemičar
5 mjeseci prije

varaš se.. ćenife su jeftinije..

hiber
Gost
hiber
5 mjeseci prije

Shocno odluci Vrhovnog prekršajnog suda u Republici Hrvatskoj potpuno si u krivu. Kao i Ustavni sud, uostalom.

Red Dog
Gost
Red Dog
5 mjeseci prije

Druze,
Prema logici reakcije su partizani bili lakeji neimenovanih jevrejskih bankara.
Danas ima zidov ime; Soros. A nisam siguran ni za onog Gejca… 😉
„Sve je to iz istog centra/kuhinje“ 🙂
45 je bila maltretiranje mirnih nacional-socijalistickih demonstranata od strane huligana Antifa. Bruka i sramota 😀

PlanetB
Gost
PlanetB
5 mjeseci prije

I George Soros je iza te Antife. Do kada ce ljudi biti ovako kratkomisleni. ?
Uvjek se gleda tko je iza organizacije i sa kojim cilljem.
Pa i sam komunisam je zaveo tolike jer zavedeni nisu znali niti su htjeli znati tko je iza te otrovne i omamljujuce ideologije.
A ovi iza kulisa takve zovu: Korisni Idioti.

Stota petoljetka
Gost
Stota petoljetka
5 mjeseci prije

Nisam dobio odgovor na pitanje, pa cu ga preformulirati.

Da li je NOB-a i partizanski pokret bio zlocinacki komunisticki pothvat “soroseve”Antifa sumske bande ili borba za oslobodjenje od naci-fasizma na prostoru tadasnje okupirane Jugoslavije?

Odnosno da li su nacionalisti koji su oruzanom kontrarevolucijom 90-tih srusili Jugoslaviju, iskreni vjernici, demokrate i borci za slobodu i demokraciju?

Smatram da bi sa odmakom od 75.godina od 2.svjetskog i 30.godina od gradjanskog rata u Jugoslaviji,polako ali sigurno morali odgovoriti na ova pitanja,jer sve dok ne odgovorimo na ova pitanja, ne postoji mogucnost trasiranja buducnosti ovih naroda, ostaje samo kakofonija tzv suverenisticko-nacionalisticko-populistickih skupina kriminalaca i vjerskih fanatika, odnosno revizija povijesti bazirana na notornim lazima.

Slavonac
Gost
Slavonac
5 mjeseci prije

Stota,jesuli ti isti antifi bili za ljudska prava poslje rata.Jadan ti i tvija diploma,kad podrzavas totalitarni rezim.Kartu velike zemlje sam gledo prije 50g.Procitaj malo povjesti i dvje mem. sanu,paces malo progledati.Manise lazi i propagande.

PlanetB
Gost
PlanetB
5 mjeseci prije

stota petoljetka buducnost ovih naroda nije na totalitarnoj i laznoj ideoloskoj drogi na kojoj se temeljila bivsa Jugoslavija nego je buducnost ovih naroda da kao nacije i drzave zive po nekom svicarskom ili slicnom modelu liseni ideologije nametnute izvana . Komunizam je ideologija skuhana u Velikoj Britaniiji u tadasnjoj britanskoj imperiji.
Gdje god je bilo korisnih idiota da to prihvate rezultat je bio katastrofa . Cak i Sovjetski Savez se raspao i malo je falilo da ne zavrsi u mori gradjanskog rata bas kao i Jugoslavija.

U Americi je obrnut proces.America je od 1945-te polako ali sigurno infiltrirana komunistickom ideologijom prvo fakulteti a onda sve drugo i sada vidimo plodove.
Jedino rjesenje je da se Amerika podjeli na nekomunisticki dio i komunisticki dio. U protivno biti ce gradjanski rat broj 2.
Jer su gradjanski rat broj 1 imali u 19-tom stoljecu kada je Lincoln bio predsednik.

Promatrač
Gost
Promatrač
5 mjeseci prije

Koristni idioti.

Mikojan
Gost
Mikojan
5 mjeseci prije

Stota petoljetka, ovo si dobro napisao ali neki to baš i ne razumedu ili se samo prave da ne razumeju. Ako je šaka terorista, pardon, boraca za slobodu i nezavisnost 1990/95. rušila jugoslaviju da bi nastale neke male nacionalne državice i njih sada zovemo, ne znam ni kako, oslobodioci, branitelji, kurcipalci, kako bi sada nazvali moguće borce protiv tih malih nasilu osamostaljenih državica (stvorenih od partizana antifašista 1943.) i da se pripoje Austriji da ponovo bude jedna velika uređena država na ovim prostorima, kako? ANTIFE, teroristi ili možda borci za slobodu od nacionalističkih uzurpatora vlasti i tlačitelja naroda. Da, tlačitelja jer ni Tahi nije imao porez jednu četvrtinu, nije se usudio ali ovi danas bez pardona se usude jer znaju da nema nikoga da se pobuni.

PlanetB
Gost
PlanetB
5 mjeseci prije
Reply to  Mikojan

Mikojan, sve zapadne zemlje ukljucujuci Ameriku grcaju pod porezom od 65 %!
A sto se tice raspada Jugoslavije bili su ideoloski, nacionalni pa pomalo ikulturni sukobi Ali taj ideoloski faktor – komunizam je bio glavni kamen spoticanja. Jer sjevernije republike kao Slovenija i Hrvatska su se htjele oprostiti sa komunizmom dok su Srbija i druge republike bile za tu ideologiju.
Takav konflikt morao je dovesti do fatalnog ishoda. U vrlo slicnim okolnostima je Amerika sada. Dio Amerike nece ni da cuje
za komunizam. Dok drugi dio slavi komunisticku ideologiju. Slave kineskog Mao-a slave danasnju komunisticku Kinu pa cak i Kubu. Jednostavno dva nepomirljiva koncepta. Ovaj ustanak sada tamo je uzrokovan militantnim komunizmom i ako se ne desi nesto prijelomno rat velikih razmjera bas kao u Jugoslaviji je neminovan.
Militantna ljevica sa teroristickom ANTIF-om je uzrok ovog rata koji silom zele nametnuti komunizam na ostatak Amerike koja to ne zeli.

Slavonac
Gost
Slavonac
5 mjeseci prije

Iz sume su to prijatelju.Svi oni koji ne uvazavaju druga misljenja ,su sumski ljevicari.

Prekobrda Janko
Gost
Prekobrda Janko
5 mjeseci prije

Nazalost iz trenutnog kuta gledanja i blizine zadnjeg Balkanskog rata to je zasada neostvarivi san. Situacija u kojoj trenutno vladaju nacionalisti fashistickim metodama to je neostvarivi, treba jos mnogo vode proteci Savom i Dunavom pa da se takva ideja moze plasirati. Trenutno svaka nacionalisticka strana je ujdedno i NACISTICKA a vlada FASHISTICKIM metodama i svaka strana se smatra pobjednikom u zadnjem Balkanskom ratu. A tri budaletine Sloba, Franjo i Alija su ratovali za neostvariv san Veliko carstvo cara Dusana, Velika kraljevina hrvatska i Evropska dzamahirija. Na srecu nijedan projekt nije uspio. Sacekejmo tko pozivi pa za jedno 100 godina da cita o povjesnim dogadjajima tada cemo ili ce neki znati istinitiju pricu. Uspout ja sam rat nagovijestio jos 1986. i ima svijedoke kaoji su mi tada rekli da pricam glupoosti a kada je rat u Sloveniji poceo dosli su me pitati kako sam znao.
Dakle Stota petoljetka nazalost to sto pises zasada moze samo biti san.

PlanetB
Gost
PlanetB
5 mjeseci prije

Prekobrda Janko, a dali si navjestio ovaj rat sada u Americi ?

Prekobrda Janko
Gost
Prekobrda Janko
5 mjeseci prije
Reply to  PlanetB

Iz tvojih usta u Bozije usi. Mozda za Ameriku ima nade ako se obi protesti pretvore u USA narandzasto proljece.

Red Dog
Gost
Red Dog
5 mjeseci prije

Aha. I?
Ljudi uce borilacke vestine. To uce i male curice.
Drugi uce waterboarding i kako pogoditi crnca tacno u tikvu.
Prpa, a?
Blizi se Cas 😉
Amerika i Engleska
Bice zemlja proleterska! 😀

PlanetB
Gost
PlanetB
5 mjeseci prije

I sada tko moze tvrditi da ANTIFA nije teroristicka organizacija?!
Dali ovome jos treba nekakvih ‘dokaza’ ?
George Soros stoji iza ovoga terora. George Soros koji je kao djecak cinkao svoje vlastite sunarodnjake u Madjarskoj nacistima
kao pravi psihopata bio je jos i ponosan na to sto je te ljude svoje sunarodnjake druge zidove osudio na smrt.
I psihopata ostaje psihopata. Do posljednjeg daha!
Ovdje u 06:50 minuti govori se o njegovoj psihopatskoj ulozi u drugom svjetskom ratu:

‘https://archive.org/details/George_Soros_1998_60_Minutes_Interview’

Trump pod hitno treba ovu zvjer iza resetaka. I njegovog sina Aleksandra koji je jos gori jer je mladji. A Soros stari ce uskoro u svoj pakao.
Kakav je pakao samo napravio sa svojim komunistom Obamom u Europi !??
I to jos traje. 6 zemalja ne zeli da cuje za njega niti za njegove teroristicke usluge koje uvjke podrivaju nacionalne drzave.
Soros pripremi se za gnjev svih naroda ovog svijeta. A na onom svijetu ceka te i prezasluzena kazna.!

MSM kriminalci i dalje brane ANTIFU! :
‘https://www.smh.com.au/world/north-america/what-is-antifa-and-why-does-donald-trump-want-to-blame-it-for-the-violence-in-the-us-20200602-p54ym0.html’ – Ovo nije niti za WC.
Sve gnjusne lazi i namjerno izbjegavanje realnosti: ANTIFA je teroristicka organizacija. ANTIF-a je zapadni ISIS!

Posljednji zlocini tog monstruma:
Ukrajina gdje priznaje da je pomagao u drzavnom udaru 2014-te:
‘https://archive.org/details/GeorgeSoros_201901’
Ovdje djubre otvoreno iznosi svoje NWO planove :
‘https://archive.org/details/GeorgeSorosOpenlyDiscussesTheComingNewWorldOrder’
Zmija sa Hitlery:
‘https://archive.org/details/hillary-clinton-please-join-me-in-welcoming-george-soros’
Psihopata par excelance!

Demc
Gost
Demc
5 mjeseci prije
Reply to  PlanetB

Počela se je formirat organizacija soros&antifa hunting club! 2.amandma američkog ustava je zakon za amere..

gg2
Gost
gg2
5 mjeseci prije
Reply to  PlanetB

mozda necete vjerovati ali ovaj sotonski gmaz soros je protjeran iz izraela. i majmunu dosta…

hiber
Gost
hiber
5 mjeseci prije

Ha,ha,ha. Očito miješanje Rusije. Instruktori su im vjerojatno iz “Besmrtnog puka”.

kemičar
Gost
kemičar
5 mjeseci prije
Reply to  hiber

Opisana vještina se zove krav maga, i podučava se u jednoj maloj mediteranskoj državici..

hiber
Gost
hiber
5 mjeseci prije
Reply to  kemičar

Da, u kojoj je većina pučanstva iz nekadašnjeg SSSRa.

Mikojan
Gost
Mikojan
5 mjeseci prije
Reply to  kemičar

kemičar, krav maga nije napadačka vještina već obrambena, odnosno vještina fizičke i psihološke spremnosti na obranu od jačih i brojnijih napadača, najjednostavniji opis te vještine je biti smiren, procijeniti tko je najopasniji, jednim udarcem ga onesposobiti i pobječi dok drugima nije jasno što se desilo. To je krav-maga, više psihologija nego kung fu.

kemičar
Gost
kemičar
5 mjeseci prije
Reply to  Mikojan

@Mikojan, to je dio ratne obuke, zar ne? kao i sve što si naveo.. (biti smiren, napraviti procjenu, napasti tog.. i tako dalje i tako dalje.. ) Čista vojna pragmatičnost, moglo bi se reći, i pravila borbe i ratovanja, i relativno brzo se nauči.. no za stjecanje tih sposbnosti koje si ti naveo je ipak potrebna posvećenost i vježba.. zato su mi stare, tradicionalnije škole, iako, većinom besmislene, puno nekako.. draže.. i puno više obogaćuju osobu.
sumnjam da im je na vikend tečaju iz nasilja instruktor komentirao: “Jutarnji trening tek što je počeo, a već je pao mrak”

Max
Member
Max
5 mjeseci prije
Reply to  kemičar

U Izraelu.

kemičar
Gost
kemičar
5 mjeseci prije

Hmm, prije bih rekao da se ta vještina zove krav maga..

Kajzer Soze
Member
Kajzer Soze
5 mjeseci prije

Baizuo
comment image

PlanetB
Gost
PlanetB
5 mjeseci prije
Reply to  Kajzer Soze

Ako je ovo istina super su to kinezi raskrinkali. a ja bih rekao : zombie.

Uno
Gost
Uno
5 mjeseci prije
Reply to  Kajzer Soze

🙂 🙂 Ovako bi trebali izgledati muškarci kako su kabalisti zamislili… Ovaj bi trebao primiti borbu… Protiv Rusa… 🙂 🙂

Zvrk
Gost
Zvrk
5 mjeseci prije
Reply to  Kajzer Soze

bio je članak o tome

nonwo
Gost
nonwo
5 mjeseci prije
Reply to  Kajzer Soze

Kajzer Soze@opisali su mentalni sklop većine “modernih” zapadnjaka ispranog mozga koji slijede trend “novo normalnog doba”- jednom riječju.Sad kad ovo znam i kad me udavi neki lgbt,migranto,roditeljo xy,Greto- ljubac,samo iskomentiram-aha,razumijem -ti si BAIZUO.

Mali
Gost
Mali
5 mjeseci prije

Koji tekst, na razini nedjeljne mise!

Batko
Gost
Batko
5 mjeseci prije

Dakle antifa ili soroševa plaćena teroristička organizacija je isto nastala kao i nacistička njemačka koju su osmislili o osnovali vjerovali ili ne ž- id ovi.
Dakle kako god okrenete uvijek je u pozadini mali crv ž – ido vski koji ruje, rovari i stvara kaos.
Ništa nova.

Mucke
Gost
Mucke
5 mjeseci prije

Antifa ,Black Block ,BLM kao i raznorazne NGO nakupine dzabalebarosa i beskorisnog olosa su odreda projekti tajnih sluzbi kojima drzavni aparat ( duboka drzava)novcem od poreza (pokupljenog od stanovnistva) financira iste ( korisne idiote) s ciljem izazivanja kaosa u drustvu a u svrhu iskljucivo vlastite materijalne dobiti i na stetu stanovnistva.

Armagedon
Gost
Armagedon
5 mjeseci prije
Reply to  Mucke

Mucke , Najboje izrecena denfinicija antife, do sada ,
i mislim da je sada doslo malo do poremecaja unuar sistema , jer se jedan dio drzavnog aparata pokusa otrgnut od duboke drzave. koja u stvari o svemu i odlucuje u tom istom aparatu.
Tramp se skukobio sa tim dijelom aparata , i pokusava s nji m zavladati .
Zato su ovi izbori vazni , u kojima je Antifa trebala imati vaznu ulogu za svravanje Trampa .
Ako Tramp pobijedi na izborima , onda ce se vidijeti dali ce ostati na istom smijeru koji je do sada vukao.
Ali cim ovaj negativni dio aparata isao na njega ovolikim obujmom i mrznjom ,. to mi govori da je Tramp ispravniji izbor .

Ljubiša Prelepi
Gost
Ljubiša Prelepi
5 mjeseci prije

Isto lažna kao i skoj, orjuna itd…

kemičar
Gost
kemičar
5 mjeseci prije

i kripto komunisti.. (ne kriptovaluita) ko da onog glasnovića slušam.. čovjek se zapita što se tako međusobno mrze kad toliko zajedničkih stavova imaju..

Promatrač
Gost
Promatrač
5 mjeseci prije

Za redakciju Logično
Može li neka analiza o temi,koja nas uskoro čeka ali skoro se ne piše o njoj !?
Radi se o novoj svjetskoj digitalnoj valuti koja če se pojavit 1.1.2021 i zvala bi se virtualni Dolar ili nešto slično.
Pa ukidanje papirnog novca sa istim datumom sa prelaznim dobom do 2023 godine.
Ljudi na položajima pričaju o tome ustvari zapričaju se ponekad.

putnik83
Gost
putnik83
5 mjeseci prije

ANTIFA-a je zasluženo proglašena terorističkom organizacijom.
Grupa ima sve elemente paravojne militantne terorističke organizacije.
Politički cilj i doktrinu,članstvo,hijerarhijsku organizaciju,indoktrinaciju,tjelesnu izobrazbu,izobrazbu u rukovanju oružjem i eksplozivima.
Ne vidim što Trump čeka? Zašto ne pusti pse rata na njih?

neznanje
Gost
neznanje
5 mjeseci prije
Reply to  putnik83

Svi vi, koji se veselite proglašenju ANTIFA-e za terorističku organizaciju, niste svijesni što se događa. Pošto to nije formalna organizacija i ne može se dokazati članstvo svatko tko “nije s nama” se može proglasiti krivim za članstvo u nepostojećoj organizaciji no ne može ga se osuditi poradi nepostojanja formalnih dokazai. Bit će interesantno vidjeti punjenje raznih “Quantanama” u kojim će desetine a možda i stotine tisuća ljudi biti maltretirani desetak godina bez ikakve optušnice i osude. Nije li svojedobno pisano da ameri rade nekakve ogromne logore diljem svoje države. Svi su se pitali čemu služe. Možda sada, u svjetlu proglašenja nepostojeće organizacije terorističkom, to i saznamo.

superhik
Gost
superhik
5 mjeseci prije
Reply to  putnik83

Koji je politički cilj i doktrina,koliko ima članova?Tko su vođe?Prosvjetli nas!

Armagedon
Gost
Armagedon
5 mjeseci prije
Reply to  putnik83

Putnik , zato sto bi sve unistio sto je do sada napravio , polako , oni moraju past tiho , svaki nemiri , koji bi sad poceli dovodi u pitanje sto se dosad napravilo.
Ovo je jako kriticna situacija.

superhik
Gost
superhik
5 mjeseci prije
Reply to  putnik83

Koja im je politički cilj i doktrina?Koliko im je članstvo?Tko su vođe?Prosvjetli nas!

nonwo
Gost
nonwo
5 mjeseci prije
Reply to  putnik83

putnik83@treba se obračunati s njima istim načinom kojim oni rade.Identificirati istaknute/vođe,potiho ih pritisnuti svim nenasilnim raspoloživim sredstvima (posao,obitelj,zatvor/prijetnja…)Tresu se gaće ,a nitko ne vidi “nasilje”,..infiltrirati doušnike u njihove redove,…prekinuti ili otežati dotok kapitala(nema dnevnica,nema entuzijazma),raskrinkati ih pred javnosti(snimanjem primanja dnevnica (kako su snimili meksičke migrante),kontakata s financijerima ,ponavljajućim nasilnim radnjama istih tipova….etc.).To isto “elita” radi s pravim organiziranim prosvjednicima (koji nisu korisni idioti),ako im ugroze pozicije…
Jest da je to “pokvaren” način,ali uvijek učinkovit .Cilj je preznačajan da bi se mogla birati sredstva…Posljedice nedjelovanja štete normalnim ljudima.
Puštanje pasa rata na antife moglo bi biti kontraproduktivno i dodatno srozati Trumpijev rejting.

Mucke
Gost
Mucke
5 mjeseci prije
Reply to  nonwo

Mislim da Trump nesto takvoga i radi jer bode u oci koliko malo demonstranata ima u nekim milijunskim gradovima.
Do najavljenog marsa na Washington ocito nece doci nakon rasporedjivanja Teksaske garde i jedinice padobranskih komandosa u okolicu Bijele Kuce.

Red Dog
Gost
Red Dog
5 mjeseci prije
Reply to  Mucke

I dok si ti pisao to je odrzan najveci skup ikada u Washingtonu. I u Londonu. I u Berlinu. I drugde.

Cek… Nije ni cudno sto si promasio. Jer se slabo raportira.
Oli je to nova taktika? Precutati :/

Armagedon
Gost
Armagedon
5 mjeseci prije

zato volim Logicno,
Imate super postove u kojem pomazete u informiranju ljudi od kuda dolazi zlo i kao ono funkcionira.

I onda se pojave na portalu “Ljevi” ili “desni ” (A nisu ni jedno ni drigo) koji pocmu provocirat u stvari imamo antifu u akcoiji koji smetaju u komentiranju skrecuci teme u nacionalne sukobe i mrznje.
Mocvare Cudovista i kreature skricuci vredajuci , urlajuci pokusavaju zaustavit proces osvijestenja kod ljudi , nametajuci njihova misljenja
silom i vrijedanjem . Njihov utijecaj je sve slabiji , jer se njihove namijere sve vise vidljive i prepoznatljive.

Posebno im smeta kad se istice postojanje duboke drzave , koja stoji iza svih negativnih dogadaja trenutno u svijetu .
Jucer sam ih malo isprovocirao drzeci se teme , jer me intereresiralo koliko ih tocno ima , prepoznajuci se u mojim tektovima , nicim izazvanim , obrusili su se na mene …:)
Njihova mrznja prema Trampu , gotovo je opipljiva , sto je za mene dokazda san na dobroj strani.
Medutim Anarhistickoj Antifi pomalo dolazi kraj , proglaseni kao teroristicka organizacija placena od Sorosa , stavijena je gdije joj je misto

puki
Gost
puki
5 mjeseci prije

Antifa je ustvari novi “SA”.
SA (kratica za Sturmabteilung=Olujno odjeljenje) bile su vrlo brutalne batinaške postrojbe Hitlerove nacističke stranke NSDAP (kratica za Nacional-Socijalistička-njemačka-radnička-stranka) 20-ih i ranih 30-ih godina u Njemačkoj. Koje su zastrašivanjima i nasiljem protiv političkih protivnika, utirale put NSDAP-u za dolazak na vlasti u Njemačkoj 1933. Pripadnici SA su nosili one smeđe košulje, otuda u Njemačkoj potiče obilježje za naciste “smeđi”, koje se koristi i do danas. Vođa SA bio je Ernst Röhm, koji je inače bio otvoreni gej i mijenjao mnoge “ljubavnike”, a za to su znali i Hitler i ostale glavešine. To da je Roehm bio gej (ako netko ne vjeruje), može pročitati i u biografiji o njemu na njemačkoj ili engleskoj vikipediji. U SA-u je tada bilo još puno drugih gejeva, koje je očito privlačila muškost i stroga vojna uređenost tih postrojbi. Jedan od njih bio je i Werner Vogel (1907-1991), gej, kao mladić također član SA. Koji je inače, puno kasnije, u dobi od 73 godine, 1980. bio jedan od suosnivača stranke Zelenih-nastale od ostataka nekadašnjeg šezdestosmaškog pokreta. Vogel je bio pedofil i 80-ih godina je taj starkelja u svoj stan, dovlačio maloljetne dječake, o čemu su izvjestili i mnogi mainstream mediji prije 6 godinha, u jeku istrage pedofilne prošlosti stranke Zelenih u 80-im godinama.
Nakon preuzimanja vlasti u Njemačkoj 1933., godinu dana kasnije, 1934. Hitler je ukinuo SA, odnosno naredio je da se ona ustroji u sastav SS-a. Roehm je uklonjen i ubijen. Smatra se da se Hitler bojao, da u javnosti ne iziđe na vidjelo da su Roehm i mnogi drugi bili gejevi i da su imali previše utjeacja u NSDAP-u.

Antifa danas faktički igra istu ulogu kao SA danas. Naravno nisu svi pripadnici Antife režimski batinaši u službi kabale, mnogi od njih, obični članovi su naprosto idioti, korisni idioti, ali oni koji vuku konce, vođe Antife su defintivno igrači kabale. Antifa danas služi kao režimske batinaške postrojbe za ometanje i razbijanje svake demonstracije, koja ne paše režimu i kabali, i za zastrašivanje ljudi, da ne bi masovnije demonstrirali protiv bilo čega: ilegalne migracije, pljačke, diktature korone, itd.. Batinaši Antife čak su napadali i demonstracije roditelja, prije 5 godina u Njemačkoj, roditelja koji su demonstrirali protiv uvođenja radikalnih seksualnih odgoja u škole. Na jednoj takvoj demonstraciji u Njemačkoj, 2014., 1000 batinaša Antife je potpuno opkolilo oko 300 roditelja sa djecom, pljuvali su po njima, gađali ih grudvama snijega i flašama i policija je morala čuvati tih 300-njak roditelja, da ih Antifaši ne rastrgnu. Eto to vam je slika i prilika “demokracije”.

Batinaši Antife su također ometali konferenciju o obitelji, 2014. u Leipzigu, koju je tada bio orgabnizirao nezavisni magazin Compact, a tu se raspravljalo protiv rodne ideologije. Na konferenciju su sudjelovale i 2 ruske zastupnice iz Dume. Prilikom ulaska u dvoranu, gdje se održavala konferencija, policija je morala čuvati sudionike konferencije, od agresivnih pripadnika Antife, koji su pljuvali, galamili , bacali pivske konzerve i štošta drugo. Čak su udarili jednu od 2 ruske zastupnice po nogama.. Ove 2 ruske političarke bile su šokirane što su doživjele..

Zna se da su prije 5 godina, pripadnici Antife, dobivali novac i bezplatan prijevoz, da masovno dođu u Dresden, da ometaju demonstracije Pegide. Fora je ova: svaka demonstracija kritična prema Merkeličinom režimu je kofol dopuštena, da se kofol pokaže pravo na slobodu okupljanja i demonstracija. Međutim, pošto režim ne može poslati policiju da spriječi takve neželjene demonstracije da bi se ljudima prodavala fora da imaju pravo demonstrirati, za taj prljavi posao, postoje batinaši Antife, koji su faktički paralelna policija režima i kabale. I onda, uvijek imamo ovo:1) bude neka demonstracija protiv režima. 2) Ali odmah se stvore protudemonstranti iz Antife, koji stanu na put, ometaju, galame, provociraju, prave nasilje…3) Onda dođe policija i kaže; zbog opasnosti od sukoba i eskalacije nasilja, moramo zaustaviti demonstracije i gotovo. I tako skoro svaka demonstracija kritična prema režimu, nema šanse, bude ometana i zaustvaljena od strane batinaša Antife.

Međutim Antifa je pokazala svoje pravo lice nekoliko puta. Naprimjer oni u Njemačkoj imaju mnoge naljepnice (nije teško zamisliti odakle im tolika lova, da prave i štampaju tolike naljepnice, naljepnice, sa svojim porukama, koji oni lijepe na svakom koraku, po njemačkim gradovima: na stubovima semafora, na stubovima struje, na javnim kantama za smeće, na zidovima zgrada, itd… Na tim naljepnicama su poruke kao borba protiv nacista i slične. Ali na tim naljepnicama imaju i poruke: solidarnost sa Izraelom… Tu se vidi odakle vjetar puše. Iako je stvarna ljevica ustvari oduvijek bila kritična prema Izraelu i podržavala Palestince, ali kofol ljevičari iz Antife, podržavaju Izrael.
I još jednom, gdje su im maske pale: 2015. u Erfurtu u istočnoj Njemačkoj, bila je demostracija oko 1000 građana, koji su demonstrirali protiv utjecaja SAD-a na politiku Njemačke i ti su građani sebe nazvali PEGADA (njemačka kratica za:Patriotski Europljani protiv amerikanizacije Zapadne Europe). Odmah kao po komandi su se pojavili batinaši Antife koji su pravili protudemonstraciju, i nosili su američke zastave i vikali: USA, USA!

Gledamokosebe
Gost
Gledamokosebe
5 mjeseci prije
Reply to  puki

SA – Jurišni odred

iuysrngunyswgfrwezuwaefzewf
Gost
iuysrngunyswgfrwezuwaefzewf
5 mjeseci prije
Reply to  puki

Tvoja analogija sa SA odredima=antifa je srž svih napisa ovdje.

Red Dog
Gost
Red Dog
5 mjeseci prije

SA su tamanili komunce, koji su imali vecinu medu narodom. Tako su bili eliminisani komunci.
Ali njima su komunci SA.
Padaj Silo i Nepravdo!
Zasto smo se uopste borili protiv fasista?
Zasto je propala A-U?
Zasto je propao Rim?
Zasto smo uopste napustili pecine? 🙂

Red Dog
Gost
Red Dog
5 mjeseci prije
Reply to  Red Dog

SA, majstori false flags.
Pale crkve – komunci.
Pale Reichstag – komunci.
Razumem cak da ih je drug Adolf morao otkloniti. Bili su svrsishodni, ali toliko ludi da su bili opasni i za nacizam.
Sta se radi Antifa je gomila false flags.
A Antifa je SA 🙂

Ljubiša Prelepi
Gost
Ljubiša Prelepi
5 mjeseci prije
Reply to  puki

Sturmabteilung = Jurišno odjeljenje

PlanetB
Gost
PlanetB
5 mjeseci prije
Reply to  puki

puki, hrpa super korisnih informacija kao i uivjek Svaka cast i veliko hvala!

Zigi
Gost
Zigi
5 mjeseci prije
Reply to  puki

Znači Antifa nije Antifa već samo provokatorska skupina koju unajmljuje onaj kojem trebaju, ali netko im dao to ime.Sutra će se zvat “crne vrane” ili što već ? Kakve veze ima antifiašizam sa svim tim??

puki
Gost
puki
5 mjeseci prije

Jutarnji prekjučer na svom portalu:

“NEREDI DILJEM SAD-a
‘SADAM, ASAD, GADAFI. ONI SU RADILI OVO PRIJE NEGO IM SE REŽIM POČEO URUŠAVATI’ Pogubna analiza stručnjaka CIA-e o stanju u SAD-u i Trumpovu odgovoru ”

“Vidjeli smo ovakav oblik nasilja. To rade autokrati. To je ono što se događa prije nego što države propadnu. Jako me to uznemirava”, izjavila je za Washington Post Gail Helt, bivša analitičarka CIA-e koja je donedavno pratila regiju jugoistočne Azije.
——
znači, duboka država Trampija već uspoređuje sa Sadamom, Asadom i Gadafijem… da ga dadnu na odstrijel. “Rasizam” je oprobana karta, na koju igra duboka država. I sve je inscenirano. Ajmo malo rasizma i etničkih nemira– da se debilima odvrati pažnja od pripreme diktature korone.. Kabalini mediji udaraju u bubnjeve propagande o rasizmu i nejednkaostima, javlja se i lažni crnac, Rokefelerova Obmana iz Barake koji serucka o rasizmu, javljaju se odmah i crnački “borci za građanska prava”, ustvari sve ljudi kabalinog režima, koji desetljećima dobivaju golemu lovu i (svi su milijunaši), da dreče, kako su crnci obesprvaljeni i diskriminrani. Međutim, ti crnački “borci za građanska prava”, kao Jesse Jackson, Al Sharpton i drugi, oni naravno neće pokazati tko je pravi krivac za lošiji položaj crnaca- jer taj pravi krivac-kabala, ih plaća da seru o tome. Da svaljuju krivicu općenito na “zločeste bjelce”- na navodno bijelu “supremaciju”, na nepostojeće “moćne bijele vladare” (koje sada simbolizira Trump)…I tako stvarni krivac-kabala, duboka država i dalje ostaje nedirnut. Dakle, i takozvana crnačka opozicija kao ovi “borci za građanska prava”, kao i ona organizacija “Black live matters”- sve njih kontrolira i plaća kabala,– po svom principu sijanja kaosa.

Međutim, među običnim crnačkim stanovništvom i te kako se zna, tko su stvarni vladari SAD-a; khazarska kabala. Prije 4-5 godina čitao sam na portalu Die Welta (mainstream list),– članak o tome, kako je među crncima u SAD-u rašireno uvjerenje da su khazari prvi organizirali ropstvo u SAD-u i dovlačenje robova iz Afrike u Sjevernu Ameriku (I također i u latinsku Ameriku). I da je to “zabrinjavajuće”. Zato kabala demonizira one neovisne crnačke vođe, kao Louisa Farrakhana, koji odavno govore, da kabala vlada sa SAD-om. Zato Farrakhana nazivaju antisemitom i gle čuda “rasistom” (u obrnutom smjeru). Dakle, Farrkhan je rasist, ali , plaćenici iz “black live matters” nisu rasisti, ma jok kakvi, to su borci za građanska prava.
A kada se radi o “rasizmu”, tu su naravno odmah i sve režimske glazbene i filmske zvijezde…
Jedan od najgorih među njima, ostarjeli roker, Brus Springstin, koji je odmah napravio i pjesmicu protiv rasizma… Ovo mučko đubre, jedan od glavnih propagandista kabalinog režima, davno je pokazao svoje pravo lice. Ranije je glumio nekakvog protestnog rokera, koji se navodno solidarizira sa američkom radničkom klasom, i pravio je takve pjesme,- a u stvari je oduvijek bio režimski propagamdist kabale, kao i mnoge druge zvijezde.

Pokazali su slike četvorice policajaca, koji su navodno odgovorni za smrt Georgea Floyda… Dvojica su bijelci, jedan je Azijat(kineskog ili korejskog podrijetla), a jedan je očito arapskog podrijetla… Dakle, dvojica od ta 4 policajca nisu bjelci i sami pripadaju etničkim/rasnim manjinama u SAD-u, ali kada to služi za propagnadu kabale, onda se i azijat i arapin proglase bjelcima i rasistima. Slično, ono, kada je prije 5-6 godina, hispanik George Zimmerman ubio mladog crnca Tryvona Martina, i ovaj Zimmerman je proglašen “bijelcom” i rasistom, iako mu se na faci vidi da ima hispansko podrijetlo iz Latinske amerike. Martin je noću provalio u Zimmermanovu kuću i htio krasti, Zimmerman je zapuacao i ubio ga iz puške. Može se kritizirati, da veliki broj amerikanaca brzo poteže oružje, ovo i ono, međutim u SAD-u se takve stvari tretiraju kao “samoodbrana”, ako ti netko provali na tvoj posjed i u kuću, imaš pravo pucati. Može se kritizirati da je Zimmerman možda prebrzo upotrebio oružje, i ostalo, – ali to nije bila kvaka. Kvaka je bila da je kabala, preko svojih medija i svojih “boraca za građanska prava”, od toga ubojstva bez predumišljaja, napravila mučko ubojstvo sa predumišljajem iz rasističkih motiva. I tada su drekom i galamom zahtjevali da se Zimmermana optuži za to i da ge se pošalje na doživotnu robiju. A i Obmana iz Barake, se tada umješao u to, iako kao predsjednik ustvari bi trebao biti neutralan.

Pade mi na pamet još jedan primjer. Još luđi. Ono, prije 4 godine, kada su Charlottevilleu, uklonili spomenik generalu Robertu Leeju. Koji je kako je poznato, bio glavni zapovjednik snaga Juga u američkom građanskom ratu (1861-1865). Jer eto taj spomenik kao simbolizira poražene snage “rasističkog” Juga. I to su se sjetili, nakon više od 100 godina, koliko je taj spomenik tu stajao. Ustvari je i to bila provokacija, da se izazovu nemiri.Jer, onda su reagirali neki bjelci, koji su protestirali zbog uklanjanja spomenika. Onda su te bjelce naravno optužili za rasizam i doveli u vezu sa Trumpom i poslali su odmah protu-demonstrante: antife i slične “napredne” i to je tada dovelo do međusobnih sukoba. I sada pazite ovu priču, u vezi sa tim događajima, živa istina. Sportski kanal ESPN, koji prenosi utakmice američkog nogometa iz lige koledža (to je nešto kao 2. liga, iz koje se regrutiraju profesionalci za glavnu ligu NFL), suspendirao je svog reportera, koji se također preziva Lee, sa obrazloženjema, da bi u ovakvoj naelektriziranoj situaciji, sukoba u Charlotevilleu, prezime tog reportera, moglo provocirati mnoge ljude.. E sad dolazi kvaka: taj reporter Lee, uopće nije bjelac, već Azijat, korejskog podrijetla!! Prezime Lee je jako rašireno među Korejcima (također i Kinezima, npr. Bruce Lee) i slučajno je isto, kao i anglosaksonsko prezime Lee, koje je nosio general Robert Lee. Odnosno, transkripcija tog korejskog i kineskog prezimena na engleskom jeziku, piše se isto kao i anglosaksonsko prezime Lee.

Istrazuj
Gost
Istrazuj
5 mjeseci prije
Reply to  puki

“… I sve je inscenirano….”
Puki,
To je to.
Preporucujem svima da pogledaju ovih par spojenih videa – o nevidjenoj reziji svog ovog sra#nja u SAD:
https://www.youtube.com/watch?v=bmHePaavavY

Svaka slicna video analiza (sa gomilama originalnih klipova) – se kao sumanuta brise sa YT – pa nisam siguran da ce dugo potrajati do i ovu ne obrisu!
Za sada je jos na mrezi…
1. Dakle, vise nego “cudne” okolnosti navodnog “ubistva” ovog crnca!
(Dakle, dvojica koja ga hapse, nisu ti koji ga i ubijaju, ali ga odvode preku ulice, gdje se on skljoka sa LIJEVE strane automobila, a onda dvojica novih drotova (od koji he glavni ubica onaj koji je sa njim bio prijatelj 17 godina) dolaze i ubijaju ga sa DESNE strane automobila! Naravno, “nista se ne vidi” sa onih kamera, jer se drugi policijski automobil postavio tako da kamera ne vidi sta se zapravo desava! Dolazi hitna, a “bolnicar” obucen kao policajac sa pistoljem – ubacuje “ubijenog” crnca kao dasku na nosila i u hitnu. Naravno nikakav pregled na licu mjesta nije niti pokusan od naoruzanog bolnicara… Cudan “bolnicar”)
2. Zena na kolicima, koju su “demonstranti” posuli protiv pozarnim sredstvom – na vratima prodavnice Target ….(sta zena u kolicima radi na vratima – kada mob pljacka prodavnicu – jeste nagradno pitanje 😉 )… Ista zena, intervjuisana od CNN/NBC… i ostalog sranja snimana je i sa balkona neke zrade, za vrijeme tog intervjua… Ona je naprosto ustala, prohodala malo – a onda se vratila u invalidska kolica!
3. bjelac sa suncobranom i cekicem… ide lagano i razbija prozor za prozorom, a kamera i svjetlo neke “renomirane TV kuce” – ga u stopu prate….
4. nekoliko (4-5) bijelaca – pale policijsku stanicu – bez ikakvog otpora… a opet su tu kamera i svjetlo neke “renomirane tv kuce”! (Covjek se pita – da li su oni policajci ubili bijelca ili crnca?)
… MOre je takvih klipova po YT, FB i Twiteru – ali ove teroristicke “drustvene platforme” – ubijaju se od brisanja i skidanja takvih klipova!
Za ne povjerovati kakva kabalina “demokratija”…
Naravno – i “renomirane MSM” – prave analize o “bizarnom negiranju ubistva” (sjetimo se “negiranja (laznog) genocida”) i zahtjevaju skidanje i brisanje tih analiza sa mreze…
Pa ako je bas “bizarno” – ne vidim problem da se snimci moraju brisati sa mreze? Ko se boji “budalastih teorija zavjere”??? Ocito fanaticna eugenicarska stoka koja i financira sve te MSM i “drustvene platforme”.

Zigi
Gost
Zigi
5 mjeseci prije
Reply to  puki

Hrpa gluposti, sad kad si to istovario nadam se da ti je lakše! Stvarno ne treba dirati spomenike zagovornicima robovlasništa da se imaju gdje okupljati

krezubi glasac
Gost
krezubi glasac
5 mjeseci prije

Idite iz gradova na sela i prirodu. U gradovima ste samo urbana goveda za rad sa minimalcem. Radite za elitu. Lijevi ili desni robovlasnici svejedno. Postoje radnici i paraziti sa tv i radija. Ako ste za rad radite za sebe i od svog rada. Ako ste parazit uclanite se u neku partiju i pricajte bajke narodu u gradu. Placajte poreze,prireze,namete,davanja,tehnicke,vodu,struju,komunalije,grob i jos malo i sunce,porez na CO2….covid gripa testove….

Ana
Gost
Ana
5 mjeseci prije

Nista novo nije otkrio. Sve se to zna. Niti jedan rezimski medij to nece pokazati, a svaki rezimski medij ce ovoga sto je snimio razvlacii i nazivati fasistom i spijunom. Vec vidjeno.

Armagedon
Gost
Armagedon
5 mjeseci prije
Reply to  Ana

Ana nista nije novo istina , ali mnogi jos ne znaju ko je Antifa , pogotovo mladi koji traze mijesta za praznjenje
Zato su ovaki clanci jako vazni , i treba ih ponavijat , da se ne zaboravi .

Red Dog
Gost
Red Dog
5 mjeseci prije

Oli znate kako je nastala Antifa-histerija?
Drugovi i drugarice zabrinuti za buducnost bele rase, sto bi prost puk rekao beli rasisti, su stvorili lazne naloge Antifa, gde su pozivali na nasilje. Posle su na svojim sajtovima ukazivali na opasnost od Antifa. Ukazali su na postove koje su pisali sami 🙂
Mladani Trump Jr, koji iz nekog razloga visi na sajtovima belih rasista, je video to i otrcao da cinkari ocu. Dokaz je da je i on pisao o tome na svom tweeteru. Otac, koji je bio opste nadrkan posto su ga vodili u bunker, je tweetovao rafalno prosle nedelje, izmedu ostalog o Antifa. Video licno svojim ocima posto mu je racun javan.
I sta sam postigao ovim postom?
Nista, bacio sam bisere pred svinje.
Ali posto nisam normalan me zabavlja bacanje bisera svinjama ponekad 😀

Ive
Gost
Ive
5 mjeseci prije

Zasto nitko ne napise istinu u vezi sa VERITAS, da je to krscansko fashisticka organizacija?

Meštar
Gost
Meštar
5 mjeseci prije

Ne znam tko stoji iza svega, ali još od socijalista, komunista , nacionalsocijalista ta ekipa govori o ravnopravnosti, jednakosti i socijalmoj pravdi, a ustvari sve rješava terorom i preko leševa. Od SSSRa, Trećeg Rajha, Jugoslavije, Kambodže, Kine i Sj. Koreje samo gomile leševa i patnje. Uvijek su bilo agresivna manjina , al kad se domognu vlasti ne tuku samo u jetru i bubrege nego skidaju glave, pljačkaju , muče i teroriziraju neslobodom

Zigi
Gost
Zigi
5 mjeseci prije
Reply to  Meštar

Šta su radili kapitalisti , sustavno su od ljudi radili robove .Kako se kaže da je pero oštrije od mača tako se i u ime tzv. poduzetničke slobode može potlačiti druge, a cijela ljudska povijest je prepuna nasilja zbog pohlepe . Kad tlačiš dolazi i do reakcije koja može biti pogubna za tlačitelja! Da nema socijalnog pokreta i danas bi radio 7*12 u sklepanom skloništu! Školovanje , zdrastverno ti je omogućio socijalizam i da nije bilo te latentne “prijetnje ” socijalizma nikad kapitalizam nebi dobio ljudski oblik .Kad gledaš kapitalističke zemlje evrope, kao veliki uspijeh onda baci pogled na isto takvu kapitalističku južnu Ameriku, Afriku, Pakistan , Indiju . Kapitalizam = Darvinizam , socijalizam je civilizacija (solidarnost )!

Bozon
Gost
Bozon
5 mjeseci prije

https://en.wikipedia.org/wiki/Project_Veritas

Pa ovi su poznati kao desnicari i autori dezinformacija. Kome vjerovati?

Ljubiša Prelepi
Gost
Ljubiša Prelepi
5 mjeseci prije
Reply to  Bozon

Skrivenoj kameri možda. Ili ne možeš da veruješ svojim očima?

Ljubiša Prelepi
Gost
Ljubiša Prelepi
5 mjeseci prije

Tako sam mlad i već sumnjiv ovoj redakciji. Stalno na verifikaciji. Možda jer sam spomenuo Crvenu Armiju u negativnom kontekstu ili levičarstvo koje smo trpjeli od 45 i moga odbijanja i desničarstva? Uz toliko vređanja nekih komentatora u vezi boga, raznih svetonazora i jugonostalgije sam ja sa mojim komentarima izgleda posebno opasan.

Zigi
Gost
Zigi
5 mjeseci prije

Vjeroispovjest je tvoja privatna stvar i neznam odakle potreba da se to ističe , pa se ne čudi ako netko ima i suprotan stav. Eto sada živiš u apsolutnoj slobodi sa premijerom desničarem sve će biti ljepše . Ne zaboravi sve što imaš vjerojatno su ti dali “levičari” ili ima porijeklo iz tog nesretnog sistema gdje se išlo na godišnje odmore u odmarališta , popravljalo zube u tvorničkim ambulantama , djeca bila u vrtićima, stambeni krediti itd. Stvarno strašan levičarski teror.

POVEZANE VIJESTI

Izbornik