Vladimir Putin, identično Zapadu, produžio karantenu do 11. svibnja

Vladimir Putin - Statistike
155 komentara

Navodeći da vrhunac epidemije još nije prošao, ruski predsjednik Vladimir Putin produžio je karantenu do 11. svibnja, kao i razdoblje nezaposlenosti i plaćenog rada u zemlji. Od Vlade je zatraženo da predstavi plan za izlazak iz izolacije do 5. svibnja, te da napravi nacionalni akcijski plan za normalizaciju i gospodarski rast.

Razdoblje karantene u Rusiji na snazi ​​je od kraja ožujka i prvobitno je određeno do 30. travnja. Predsjednik Putin ga je produžio do 11. svibnja.

“Uzimajući u obzir sve svibanjske praznike, razdoblje neradnih dana produžit će se do 11. svibnja, uključujući taj datum”, rekao je predsjednik. Popuštanje izolacijskih mjera će stoga početi 12. svibnja. Predsjednik je također tražio od Vlade i ostalih nadležnih institucija da pripreme plan popuštanja izolacije.

“Pripremite preporuke, kriterije i parametre za sljedeće korake za postupni izlazak iz restriktivnih mjera od 12. svibnja.”

Prema ruskom predsjedniku, regije Ruske Federacije morat će unaprijed dobiti ove preporuke kako bi mogle pripremiti svoje korake nakon 11. svibnja. Uz to, imat će tjedan koji prethodi kraju izolacije da pripreme svoj akcijski plan.  S obzirom na utjecaj epidemije, vlada će pripremiti novi portfelj hitnih mjera za podršku gospodarstvu, kao i nacionalni akcijski plan za normalizaciju i gospodarski rast.

Sagledavajući trenutnu situaciju, Putin je napomenuo da vrhunac epidemije nije dosegnut, čak i ako je Rusija uspjela suzbiti širenje i relativno stabilizirati dnevni broj novih slučajeva.

“Eksperti, znanstvenici, s kojima smo u stalnom kontaktu i s kojima usklađujemo svoje planove i akcije, kažu da epidemijski vrh nije pređen. Pred nama je nova faza, najnapetija u borbi protiv epidemije”, naglasio je predsjednik tijekom savjetovanja posvećenih mjerama koje bi trebale suzbiti širenje koronavirusa u zemlji.

Prema posljednjim podacima, Rusija trenutno ima 93.558 slučajeva kontaminacije i 867 smrtnih slučajeva. Moskva je najviše pogođena sa 48.426 infekcija i 479 smrtnih slučajeva.

Rusko-zapadna kontradikcija

Ipak radi se o čudnoj situaciji o kojoj smo već pisali. Rusija je u potpunosti uskladila svoje aktivnosti protiv koronavirusa s aktivnostima Zapada, iako postoji vremenski otklon od momenta pojavljivanja koronavirusa i reagiranja u svakoj zemlji zasebno.

Zadnje vijesti iz New Yorka govore o 23.144 mrtvih i 301.450 zaraženih. 7. travnja mediji su izvijestili o 2000 mrtvih samo u jednom danu. Važno je napomenuti da New York broji 8,4 milijuna stanovnika.

Usporedimo ove statistike s Moskvom i Rusijom. Glavni grad Rusije ima više stanovnika nego New York. Po zadnjem popisu u Moskvi živi gotovo 12 milijuna Moskovljana što je 45% više od stanovnika New Yorka. U Rusiji, ne samo u Moskvi, do sada je od koronavirusa umrlo 867 osoba, a zaraženo ih je 93.558.

Pitanje je jednostavno. Ako su mjere usklađene svuda na Planetu – po datumu i pristupu – otkuda ova razlika? Gdje je greška? Očito brojanje mrtvih i zaraženih nije vjerodostojno. Ipak ćemo sačekati još par mjeseci kako bismo analizirali finalne statistike. Tek nakon toga možemo “svesti račun”.

KarantenaKoronakrizarusijavladimir putin
Pretplatiti se
Obavijesti o
155 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Tadmur Palmirovic
3 godine prije

Čudno što su Kinezi požurili sa “ublažavanjem” mjera. Dobro, ipak su oni su uspjeli prvi pobijediti ovu pošast. Pobijedit ćemo i mi. Jel”tako Vladimire?!
P. S. Jbm vam m*….u!!

Alex
3 godine prije

Kara+antena? Zapadu😂😂😂

Son of Alerik
3 godine prije

O ovom službenom datumu i brojci 11 bi numerolozi vjerojatno imali što reći. Sotonisti, kabalisti vole brojke, neke posebno. S brojkama i slovima komuniciraju preko nas, a da mi ništa ne vidimo jer su za nas brojke samo brojke, slova samo slova. Za njih su simboli. Nešto kao znakovi na cesti. Otkud razlika u broju mrtvih u Moskvi i New Yorku, a mjere iste? Poprilično je jasno da razlika dolazi od financijskog poticaja koje imaju američke bolnice za prijavu umrlog kao umrlog od korone. Iznosi idu do 39 000 dolara po umrlom. Putin valjda ne plaća. Da ne bi tko mislio da je ovo o plaćanju izmišljotina, evo citata koji govori o tomu: Početkom travnja liječnik i državni senat Scott Jensen (R-MN) obavijestio je javnost o politici, a kasnije je na Fox Newsu “Ingraham Angle” naglasio da “kad god se zdravstvena zaštita presijeca sa dolarima, postaje neugodna.” “Medicare je trenutačno… Čitaj više »

LZN
3 godine prije
Tadmur Palmirovic
3 godine prije

Sjećaš se kako je Rusija na početku reagovala,od zatvaranja granice pa na dalje i dobijala pohvale. Šta imamo danas,svugdje isto. Ruski narod je prevaren, bit će dodatno osiromašen kao i mi ostali. Ko ima zrno soli u glavi zna, drugima ni crtanje ne pomaže.

PlanetB
3 godine prije

Brojanje mrtvih je u vecini slucajeva namjerno iskrivljeno, istina ne u svim zemljama ali u jednoj Italiji, Spanjolskoj, Americi namjerno se sve pripisuje Koroni ( Covid-19) . Znaci vjerovati tim brojevima je vrlo naivno. Pa pogledajte druge zemlje gdje je brojanje i izvjestavanje broja stvarno umrlih od Korone npr u Australiji i novom Zelandu. Smrtnost je zaista mala kao i kod gripe racunajuci da je u nazivniku sigurno dobar broj i asimptomatskih slucajeva isto oboljelih ali im virus ne moze nista.
Evo sada nakon skoro 3 mjeseca u Americi iz Kalifornije imamo ljude koji izvjestavaju iz realnosti a ne Akademici za agendom :

https://banned.video/watch?id=5ea4994ea881fd00808e95ad

Ovaj video je skinut sa NWO youtuba. Zasto se doktori koji samo izvjestavaju o onome sto se stvarno dogadja cenzuriraju ?

Ali srecom imamo banned.video.

istrazuj
3 godine prije

Stvar je vec vise nego ocita! Moshiah ben David – otvoreno se postavlja na stranu – kontra covjecanstva! (Naravno, prvo kontra samih stanovnika Rusije, ali i kontra svih stanovnika Svijeta, a u ispunjenje zadace koje mu daje kabala – koja ga je (sad je jasno i pticama na grani) tu i postavila)… . Dakle cijela ova odvratna satanisticka ujdurma lazne “pandemije” – bazira se na 2 (dva!) tzv “naucna rada” kineskih mikrobiologa. Radovi su objavljeni pocetkom januara, a baziraju se na istrazivanju 2 umrla covjeka u Wuhanu (od navodno 170 umrlih). Jedan ot tih naucnika je obradjen na ovde na Logicno, ali na zalost – redakcija nije ukazala na njegov “naucni rad” – koji je prakticno i pokrenuo ovu laznu “pandemiju”. To je izazvalo burnu raspravu, a bilo bi nepotrebno da je @redakcija postavila naucni rad kineskog mikrobiologa, kao i postulate mikrobiologije (Koch postulati)… Sve bi bilo kristalno jasno –… Čitaj više »

Vlado
3 godine prije

Ako selektivno stavljate fokus na informacije kako bi ostavili određeni utisak onda stvarno određene podudarnosti mogu izgledati “manje slučajne”.
Ali problem je u vašoj selektivnosti. Npr. Putin je rekao da vrhunac zaraze još nije došao. Što znači da se datum 11.05. može bez problema pomaknuti na neki drugi ako se situacija ne popravi. Ali onda vama numerolozima-zavjerašima to više neće biti interesantno jer će vam teorija pasti u vodu.
Kao što ignorirate činjenice da čitav niz država (pa i europskih) ima svoje datume i različita popuštanja mjera. Jer to ne paše u vašu teoriju.

ja sam
3 godine prije

Mislim da je Putin prinudjen sljediti upute WHO. Situacija u rusiji se pomno prati na zapadu. Bilo kakv pogresan potez od strane Putina u ovoj situaciji bi bio i povod za medijsku hajku na njega. Ka o stto sam i ranije pisao u nekim prethodnim komentarima mislim , uvjeren sam da Putin nema potpunu kontrolu u drzavi. Rusija je ogromna zemlja sa ogromnom administracijom sa velikim brojem regiona, jednostavno Putin je prinudjen da u ovom slucaju pristupi sa velikim oprezom. Bjeloruski predsjednik Lukasenko je u dosta komotnijoj situaciji. Bjelorusija je daleko manja od Rusije i on ima potpunu vlast u zemlji. Moze reci i raditi sto zeli bez razmisljanja o posljedicama .

Makedonac
3 godine prije

Lud jeb* zbunjenog. Celenapravljena degradacija je fakt. Prve generacije političara i elita znali su da lazu, da umišljeno degradiraju svoj narod, ali nakon nekoliko generacija u tom inkubatoru i današnja liberalna elita je isto tako degradirala, ubeđena je u to liberalno sranje. Kažes im ima COVID vrag čovečanstva, mnogo je zao, i svaki da si zapali kuču i tako ubijemo virus, oni to poveruju i urade … Večina evropskih vazalnih političara je od tog inkubatora, 70 godina ropstvo na zapadu i 30 kod nas, glave su im kvadratne, ne mogu da razmišljaju. Ali ima i čast političara, stare škole, znaju da je to ekonomski virus, znaju da jedan balon ne može da se pumpa večno. Kako sto kaze Dugin: Svet ot liberalne točke A danas je u točku B, nikad više se nece vratiti u tačku A, ide u tachku C. Kakav svet če biti sled Corone zavisi od toga… Čitaj više »

Alen
3 godine prije

Smutnja za smutnjom , biće još i jačih , tek smo zgrebali..

*Ime
3 godine prije

Ili ti ne želiš prihvatiti stvarnost iz nekog razloga. To je također moguća opcija. Svakako vrijedna evaluacije…

ZAGREPCANKA
3 godine prije

Nisu znali da je kamera uključena – Poslušajte što govore:
https://youtu.be/e1pXM6u7GGU

mirko
3 godine prije

Ne lupaj…

mislim
3 godine prije

Korado Korlević Astronom
Smatra da je ovo svijet koji će se morati iscijepati na dvije civilizacije.

“Jedan koji će biti zabava, jedan koji će biti zajamčeni osobni dohodak i jedna koja će biti svijet koji radi. U tom svijetu gdje radi i gdje će znanost i tehnologija gurati naprijed je jedini modus vivendi, a ovaj drugi dio zabava neće nestati. Mi smo ovisni o dobrim pričama i dobre priče će uvijek imati prioritet”, rekao je Korlević.

Mišljenja je kako se budućnost ne događa, već je mi biramo sami. “Ovo je previše dobra kriza da se propusti. Sad je trenutak kada se donose odluke i ono što će se događati u budućnosti. Treba si postaviti pitanje – gdje sam ja u toj priči? Gdje smo moja obitelj i ja u toj priči? Ovo je fenomenalna prilika za učiti i za raditi na sebi.

Tonka
3 godine prije

Preneseno, a(*nije) virus Tko razumije mehanizme moći i pravu upotrebu snage društvenih odnosa, u pravilu za njega neće biti posebno teško predvidjeti, koje će direktive u bliskoj budučnosti Stižerske vlade uputiti narodu na socijalnom, ekonomskom i političkom planu. Ponekad, uopće nija ni teško predvidjeti što će nam se u bliskoj budučnosti dogoditi, ako sam malo analiziramo izjave društvenih kreatora i iz toga pokušamo dokučiti što oni namjeravaju. Bill Gates nas je već godinama upozoravao, da će svijet pogoditi jedna velika pandemija i svijet, koji smo mi do tada poznavali, iz temelja promjeniti. Nismo mu vjerovali, a sad vidite kako je samo bio vidovit! On je u svojoj eugeničkoj zastranjenosti išao čak tako daleko, da je sve ono što smo mi doživjeli u proteklim mjesecime, neposredno prije sprovođenja u dijelo, SIMULIRAO (Event 201). A ono što je prije svega tu simulirano je svjetska centralizacija starta za Lockdown i poslušnost njegovom WHOu.… Čitaj više »

Pi-zdro
3 godine prije

Kralj, pardon Car je goo….

Tonka
3 godine prije

preneseno… 2. Alternativne medije će se procistiti ! Ako se samo kratko osvrnemo kroz koje su restrikcije prošli alternativni mediji u bližoj prošlosti, može se zaključiti što se može očekivati u bližoj budučnosti. Prije godinu dana You Tube je uveo sistem, kojim je kod mnogih medijskih podkastova uveo zamrzavanje broja pretplatnika/abonenata ili opadanja tog broja, unatoč stvarno porastu. Otprilike u isto vrijeme, uvedena je promjena na algoritamskim preporukama, tako da “štetni sadržaji“ ni približno ne mogu biti predloženi. Danas se to posebno intenzuvno primjenjuje na „teoretičare zavjere“ Corona-virusa i narativne pandemije u vezi s tim. Tko još nije imao susret na Fejsu sa Faktografom.hr? Jednim državnim represivnim organom za cenzuru, koji bi prije nazvao organom dezinformiranja u funkciji spriječavanja istinske informacije. „Jedini bog informacije je WHO…i drugog boga NEMATE, a ja…Fak-to-graf sam njegov produženi falus na zemlji!” Nažalost HR nije jedina. Žandarmeriju za cenzuriranje uvele su i zemlje koje smo… Čitaj više »

Tonka
3 godine prije

3… 2. Alternativne medije će se procistiti ! Ako se samo kratko osvrnemo kroz koje su restrikcije prošli alternativni mediji u bližoj prošlosti, može se zaključiti što se može očekivati u bližoj budučnosti. Prije godinu dana You Tube je uveo sistem, kojim je kod mnogih medijskih podkastova uveo zamrzavanje broja pretplatnika/abonenata ili opadanja tog broja, unatoč stvarno porastu. Otprilike u isto vrijeme, uvedena je promjena na algoritamskim preporukama, tako da “štetni sadržaji“ ni približno ne mogu biti predloženi. Danas se to posebno intenzuvno primjenjuje na „teoretičare zavjere“ Corona-virusa i narativne pandemije u vezi s tim. Tko još nije imao susret na Fejsu sa Faktografom.hr? Jednim državnim represivnim organom za cenzuru, koji bi prije nazvao organom dezinformiranja u funkciji spriječavanja istinske informacije. „Jedini bog informacije je WHO…i drugog boga NEMATE, a ja…Fak-to-graf sam njegov produženi falus na zemlji!” Nažalost HR nije jedina. Žandarmeriju za cenzuriranje uvele su i zemlje koje smo… Čitaj više »

Pi-zdro
3 godine prije

Nema veze sa člankom malo je off topic al je in svjeze prepisano.. Američki superbogati povećali su bogatstvo za 282 milijardi dolara u roku od tri tjedna od pandemije napisana 29.04.2020. Bill Gates i Martina Navratilova na Otvorenom prvenstvu Francuske u Parizu, Francuska. Fotografija | NJO | STAR MAX | IPx Prema novom izvještaju Instituta za politička ispitivanja, desetine miliona Amerikanaca izgubilo je posao tokom pandemije koronavirusa, dok je američka ultra bogata elita zabilježila rast neto vrijednosti za 282 milijarde dolara za samo 23 dana. To je uprkos činjenici da se očekuje da će se ekonomija u ovom kvartalu smanjiti za 40 posto. Izvještaj je također utvrdio da su između 1980. i 2020. porezne obveze milijardera, mjerene kao postotak njihovog bogatstva, smanjene za 79 posto. U posljednjih 30 godina bogatstvo američkih milijardera poraslo je za preko 1.100 % posto, dok je prosječno bogatstvo domaćinstava poraslo za nešto manje od pet… Čitaj više »

krezubi glasac
3 godine prije

Jako jako jako cudno da se uskladjuju termini i sistemi sa zapadnim “partnerima” oko ovog malog fu… virusa. Vremena pocetka svjetske turneje malog virusa nije isti. Rolling stonesi ne mogu imati koncert istovremeno svugdje po svijetu.

Emiliano Zapata
3 godine prije

Ha ha ,kad se samo sjetim dokumentarca “pad Kabale”u kojem je ovaj i Narandzasti prikazani kao spasitelji od zla! Vidi ih sada!

Bosanac
3 godine prije

svi moraju igrat ovu utakmicu koja se desava, jer su svi ekonomski povezani…..al ja mislim da ce Rusija rast jos u perspektivi bar dok ne dostigne 2-3000 dolara neki prosjecni dohodak po radniku

miroslav lončar
3 godine prije

a da bacimo “sva čuda modermog svijeta u 3-pm?životinjski i biljni svijet nikad bujniji oko pripjata,somovi od 200 kila.vukovi,i babe i dede koje za radijaciju nikad čuli nisu-eno ih -pelcaju paradajz od 4 kile-zajebavam se,no koliko smo prije bili prikračeni za informacije sada se od šume ne vidi drvo.naravno mislio sam na ljude koji imaju ,okučnice,vrtove,njive,oranice…sadite. trebalo bu,i zlata će vrijediti.

hiber
3 godine prije

Autor spava na ovom portalu. Trebao bi znati da je Rusija klimatski pomaknuta za mjesec dana a da je virus unatoč svom misticizmu prehlada. Zato je Rusija pomaknuta u razvoju epidemije, ali i tamo će početi da gasne za petnaestak dana. Međutim, njima sada ide period smrti veći od 100 dnevno, slično Iranskom izvještavanju. Naime, Putinu ne ide u prilog veliki broj žrtava jer mu ubrzano pada popularnost, s
druge strane Talijani, Francuzi i Španjolci preuveličavaju stvarno mrtve i pišu sve što je umrlo a da nalikuje na Covid. Na taj način žele izboriti povoljnije kreditne linije prema Njemačkoj. Dakle, i jedni i drugi preko mrtvih želi ostvariti političke ciljeve. Slično radi i Hrvatska…Na Srbiju ne treba trošiti ni riječi…

MatijaVZHR
3 godine prije

Vijesti iz New Yorka, vezano za koronu treba uzeti zaozbiljno kao i one iz Italije tijekom ožujka i početkom travnja. New York je tvrdo uporište Demokratske stranke koja koristi sve moguće načine da eliminira Trumpa i po nalogu gospode sa Mahattana dignu paniku na višu razinu.

MatijaVZHR
3 godine prije

@Medo Italiju su kao zamorce koristili jedino talijanski političari koji su uvezani sa globalističkom kabalom, npr. obitelj Agnelli.

Dayal
3 godine prije

Putin me je razocara sto se je pridruzio ovom cirkusu sa koronom. Ne kazem da je za globaliste, ili da je njihov, ali vjerojatno misli da sada treba ovako djelovati. Zasto je ovo sve veliki cirkus? Pa zato jer se po cijelom svijetu pod korona smrti pisu svi, bez ikakve provjere. U biti, to im je i naredba, da zdravstveni radnici to tako prijavljuju. To znaci potpuna manipulacija sa podacima koji su lazirani. To su i sami vodje ovog cirkusa priznali u barem desetak drzava. Onda drugo je test za kovid 19 ko je pozitivan. Sami su priznali da je u sigurno 50% slucajeva lazan, to znaci da zdrave ljude bez simptoma i bez virusa proglasi pozitivnim. To je druga manipulacija i napuhivanje brojeva. Trece su mediji koji prenose takve podatke, a znajuci da su lazni. I tako su i oni postali sudionici u zlocinu. Yt i Fb sada brisu… Čitaj više »

Gogi
3 godine prije

velika igra iza povrsine, dok su mase zakljucane u stanovima… ne moze se nazad, ciscenje ovaca i kriminalaca mora biti potpuno, ali cini se da ce prvo pociniti veliki eugenicki zlocin

ierwfnviueribnernbtoenrbgtergtbervbr
3 godine prije

A…..a dobar……………

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI