fbpx

Vladimir Putin, identično Zapadu, produžio karantenu do 11. svibnja

Vladimir Putin - Statistike

Navodeći da vrhunac epidemije još nije prošao, ruski predsjednik Vladimir Putin produžio je karantenu do 11. svibnja, kao i razdoblje nezaposlenosti i plaćenog rada u zemlji. Od Vlade je zatraženo da predstavi plan za izlazak iz izolacije do 5. svibnja, te da napravi nacionalni akcijski plan za normalizaciju i gospodarski rast.

Razdoblje karantene u Rusiji na snazi ​​je od kraja ožujka i prvobitno je određeno do 30. travnja. Predsjednik Putin ga je produžio do 11. svibnja.

“Uzimajući u obzir sve svibanjske praznike, razdoblje neradnih dana produžit će se do 11. svibnja, uključujući taj datum”, rekao je predsjednik. Popuštanje izolacijskih mjera će stoga početi 12. svibnja. Predsjednik je također tražio od Vlade i ostalih nadležnih institucija da pripreme plan popuštanja izolacije.

“Pripremite preporuke, kriterije i parametre za sljedeće korake za postupni izlazak iz restriktivnih mjera od 12. svibnja.”

Prema ruskom predsjedniku, regije Ruske Federacije morat će unaprijed dobiti ove preporuke kako bi mogle pripremiti svoje korake nakon 11. svibnja. Uz to, imat će tjedan koji prethodi kraju izolacije da pripreme svoj akcijski plan.  S obzirom na utjecaj epidemije, vlada će pripremiti novi portfelj hitnih mjera za podršku gospodarstvu, kao i nacionalni akcijski plan za normalizaciju i gospodarski rast.

Sagledavajući trenutnu situaciju, Putin je napomenuo da vrhunac epidemije nije dosegnut, čak i ako je Rusija uspjela suzbiti širenje i relativno stabilizirati dnevni broj novih slučajeva.

“Eksperti, znanstvenici, s kojima smo u stalnom kontaktu i s kojima usklađujemo svoje planove i akcije, kažu da epidemijski vrh nije pređen. Pred nama je nova faza, najnapetija u borbi protiv epidemije”, naglasio je predsjednik tijekom savjetovanja posvećenih mjerama koje bi trebale suzbiti širenje koronavirusa u zemlji.

Prema posljednjim podacima, Rusija trenutno ima 93.558 slučajeva kontaminacije i 867 smrtnih slučajeva. Moskva je najviše pogođena sa 48.426 infekcija i 479 smrtnih slučajeva.

Rusko-zapadna kontradikcija

Ipak radi se o čudnoj situaciji o kojoj smo već pisali. Rusija je u potpunosti uskladila svoje aktivnosti protiv koronavirusa s aktivnostima Zapada, iako postoji vremenski otklon od momenta pojavljivanja koronavirusa i reagiranja u svakoj zemlji zasebno.

Zadnje vijesti iz New Yorka govore o 23.144 mrtvih i 301.450 zaraženih. 7. travnja mediji su izvijestili o 2000 mrtvih samo u jednom danu. Važno je napomenuti da New York broji 8,4 milijuna stanovnika.

Usporedimo ove statistike s Moskvom i Rusijom. Glavni grad Rusije ima više stanovnika nego New York. Po zadnjem popisu u Moskvi živi gotovo 12 milijuna Moskovljana što je 45% više od stanovnika New Yorka. U Rusiji, ne samo u Moskvi, do sada je od koronavirusa umrlo 867 osoba, a zaraženo ih je 93.558.

Pitanje je jednostavno. Ako su mjere usklađene svuda na Planetu – po datumu i pristupu – otkuda ova razlika? Gdje je greška? Očito brojanje mrtvih i zaraženih nije vjerodostojno. Ipak ćemo sačekati još par mjeseci kako bismo analizirali finalne statistike. Tek nakon toga možemo “svesti račun”.

0 0 vote
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijest
guest
156 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Tadmur Palmirovic
Gost
Tadmur Palmirovic
7 mjeseci prije

Čudno što su Kinezi požurili sa “ublažavanjem” mjera. Dobro, ipak su oni su uspjeli prvi pobijediti ovu pošast. Pobijedit ćemo i mi. Jel”tako Vladimire?!
P. S. Jbm vam m*….u!!

Zvrk
Gost
Zvrk
7 mjeseci prije

Ljut si.

Tadmur Palmirović
Gost
Tadmur Palmirović
7 mjeseci prije
Reply to  Zvrk

Zvrk,pogledaj obične ,male ljude oko sebe ..bit ćeš i ti.

Gott mit uns!
Gost
Gott mit uns!
7 mjeseci prije

Tko to mi? Jesi ti Rus?

Tadmur Palmirović
Gost
Tadmur Palmirović
7 mjeseci prije
Reply to  Gott mit uns!

Nisam Rus.😀.Čitaj pažljivije.

istrazuj
Gost
istrazuj
7 mjeseci prije
Reply to  Gott mit uns!

Got…,
Vjerovatno nije Rus – ali je covjek…
I shvata da ovaj Moshiah ben David – ne radi za dobro Rusa, ali niti za dobro ljudske rase.
To je toliko ocito da naprosto – bode oci.

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
7 mjeseci prije
Reply to  istrazuj

@Istražuj :
KAZALIŠĆE PUTAKA ?

Vyper
Gost
Vyper
7 mjeseci prije
Reply to  Gott mit uns!

Gledam Putina kako se pomladio od kada je pustio plinovod Nord stream 2 u pogon, trik je u plinu.

недостаточно validacija, недостаточно cenzura

Željko
Gost
Željko
7 mjeseci prije

2020. godina će jednom u povijesnim udžbenicima biti spominjana kao godina najvećeg političkog diletantizma i nedostatka zdravog razuma svjetskih elita, te najvećeg kukavičluka i naivne poslušnosti populacije spram društvenih elita koje je guraju u propast, u povijesti čovječanstva. Povijest života na ovoj planeti ne poznaje niti jedan presedan ovome – da se jedna vrsta živih bića (u ovom slučaju čovjek) samovoljno, svjesno i bez ikakvog valjanog opravdanja odlučila samoubiti na način da se jednostavno odrekla proizvodnje resursa potrebnih za preživljavanje i medjusobne interakcije potrebne za biološko i duševno zdravlje kako jedinki, tako cijele populacije. Jedin logično objašnjenje mi je da smo u stvari hrpa buha u nekoj Petrijevoj posudici nekog vanzemaljca koji za maturalni rad iz psihologije masa radi eksperiment – kako izmanipulirati jednu vrstu da napravi kolektivno samoubojstvo izgladnjivanjem.
BTW Kako je lijep život bio prije pojave interneta i tzv. društvenih mreža, kada se sjetim prije koliko je lijepo bilo napisati pismo i nestrpljivo čekati odgovor!

ewfnvjuwenvgnewtbwuetgwetgbwergt
Gost
ewfnvjuwenvgnewtbwuetgwetgbwergt
7 mjeseci prije
Reply to  Željko

Da Željko, hrpa buha u petrijevoj posudi zvanoj zemlja. A za bivši analogni svijet si u pravu, sa njime nas nisu mogli porobiti totalno ko što će nas sa binarnim kodom rođenim sa onim digitronima. Eno u čemerici će do 23. rujna zgotoviti 5G mrežu a vjerojatno i ostali, Mask lansira tisuće satelita koje možeš na noćnom nebu i golim okom vidjeti, uskoro će i ostali krenuti sa istim satelitima. Kad te stotine tisuća, za godinu dvije, povežu dolje sa 5G mrežom koja će upravljati i dronovima i autima i ljudima imat češ mirkovalnu pečnicu nad čitavim planetom. Za one koji misle da oni koji vode Rusiju nisu dio te ekipe nek se zapitaju zašto Rusija lansira za gusare te satelite za konekciju sa 5G mrežom, dakle pomaže svog neprijatelja, u stvari glumljenog neprijatelja jer oni koji vode gusariju i Rusiju su braća po krvi a krve se samo rusi i gusari za gušterske interese.

Željko
Gost
Željko
7 mjeseci prije

@ewfnvjuwenvgnewtbwuetgwetgbwergt Pišem mjesecima da su svi “veliki” skoro isti, što bi rekli nekada davno u Bosni “razlika je u pet deka(grama)”!

Dayal
Gost
Dayal
7 mjeseci prije

Pa zato su i cekali da razviju tehnologiju dovoljno. Sada misle da su to postigli i sad se pokazuje zasto je Bill Gates prije oko 25 godina imao za cilj dovesti u svaku kucu jedan kompjuter. Sad je to smartphone, a malo poslije ce biti chip ispod koze. To je autor knjige “propaganda” rekao vec prije skoro 100 godina, da ce tehnologija omoguciti vladama da suze slobodne odabire svojih gradjana na “prihvatljivu mjeru” a to je do desetak odabira maksimalno. U svim podrucjima zivota. A i ti moguci odabiri ce biti ce biti servirani od strane vladajucih. Privid odabira, to im je cilj. Mislis da si slobodan, a u biti si njihova lutka.
Elon Musk je vec poceo sa Starlinkom, projekt od 42000 satelita za internet. Sam je reka da mu je cilj da svako ima slobodni internet, npr. u S. Koreji. Iranu… To znaci ispiranje mozga i onima do kojih sada ne mogu doci.

Po njihovim planovima koje su sami objavili, ove mjere za koronu ce trajati 3 godine, godina i po stiskanja i godina i po popustanja. Ne bih volio da tako bude, ali bojim se da nece biti dobro. Nadam se da ce se globalisti izmedju sebe dobro posvadjat, pa da im se ti planovi izjalove.

žrec
Gost
žrec
7 mjeseci prije
Reply to  Željko

Željko, zar to nije normalna posljedica lgbtuvzža, hiperkretenskih medija, Grete Thunberg, itd…? Svaki put, malo po malo, provjere koliko smo glupi.

Kvočka
Gost
Kvočka
7 mjeseci prije
Reply to  žrec

Mracni srednji vjek je naprema ovome vatromet slobode

ewfnvjuwenvgnewtbwuetgwetgbwergt
Gost
ewfnvjuwenvgnewtbwuetgwetgbwergt
7 mjeseci prije

Hehehe, Tadmure, jes vidio kako kabalisimus dobro glumi ulogu.

Tadmur Palmirovic
Gost
Tadmur Palmirovic
7 mjeseci prije

Već sam pisao Subaru-daske koje život znače. Ti razumiješ. 😁😁 Tamo neki zaklan jazavac i zalkani šišmiš pomiješali njihovu krv na tamo nekoj pijaci u tamo nekom dalekom gradu gdje je visoka vlažnost i dobijemo pandemiju… hebem mu miša… Ups šišmiša!!

ewfnvjuwenvgnewtbwuetgwetgbwergt
Gost
ewfnvjuwenvgnewtbwuetgwetgbwergt
7 mjeseci prije

Ivonu Živković sam čitao prije 11 godina, ima dobar napis o virusima i prevari sa njima. Onda naletim na pukovnika Jevtovića kako ju citira slovo po slovo. Drago mi je da su neki otvorili oči poslije ove kazališne predstave sa “virusima”. Inaće vele da su kauboji to jest Fauči preselili istraživanja ovog kao virusa iz čemerike u Kinu jer eto u čemerici donešen zakon (to je naravno paravan i dalje oni prave to al sad u laoboratorijama po čitavom svijetu) protiv pravljenja patogenijeg biološkog oružja. Dakle Fauči je to uradio mimo zakona jer je dio kabalisimus ekipe pa može sve jer ima zaštitu stvora i djece mu a koja drže sve na planetu pa sad Kina može očekivati da će platiti štetu od “virusa” kojeg je radila za tamu, to jest čemeriku, u visini onih obveznica koje ima. Ovdje su se ismijavali sa Ivonom koja je 2009 predvidjela karantenu (kućni zatvor) zbog “virusa”.

tedi
Gost
tedi
7 mjeseci prije

Ivona Zivkovic je jako dobar novinar istrazivac i svaku bitnu informaciju okrene naopako i istrazuje do u sitne detalje.Citajte jako je impresivna,recimo potapanje Titanika i 1ww,zasto je Titanik potopljen? O drogama,o lijekovima,o lijecenju CA o nauci o monetarnom sistemui,ma tema jako interesantnih.

Istrazuj
Gost
Istrazuj
7 mjeseci prije

Subaru,
Ne glumi vise dobro.
Sve maske su spale…
Nadam se da ce Rusi, kao i svi narodi svijeta – pokrenuti masovne sudske postupke protiv – sad vec jasno i pticama na grani – pripadnika satanisticke kabale na najvisim pozicijama vlasti.
Dokumentacije imaju more.

*Ime
Gost
*Ime
7 mjeseci prije
Reply to  Istrazuj

Ne vjerujem u to. Bilo bi to lijepo ali velika večina ljudi su lobotomizirani zombiji i kad im počneš pričat ovakve stvari uopće ne mogu shvatiti niti prihvatiti do kuda to ludilo seže i koliki su razmjeri. Sasvim sigurno ni mi koji smo prihvatili takvu sliku ne vidimo ni djelić. To je užas šta kabala radi. Zapravo je užas blaga riječ.

tedi
Gost
tedi
7 mjeseci prije
Reply to  *Ime

Da,u pravu si,jako teska tema ,pada kabale ima na YT,naravno da normalna osoba ne moze shvatiti toliku izopacenost i otud ne prihvatanje.Ja vijerujem da su Kina,Rusija i Amerika odlucile da ruse te sotone,jer se oni nalaze u svakoj drzvi,a njvise ih ima u EU,pa dovoljno je vidjeti licnosti i njihov zivotopis, koje vladaju iz Brisela.Zato ce Evropa jako nadrapati,a i sada je jasno zasto je VB izasla iz EU,kao pred 2ww.
MI5,ima uvijek dobre procijene ,jos davne 1717g je Ruso,trgovac, pisac knjige Robinson Kruzo osnovao njihovu spinsku mrezu povezanu sa velikim kompanijama koje su bile svuda po svijetu.

ewfnvjuwenvgnewtbwuetgwetgbwergt
Gost
ewfnvjuwenvgnewtbwuetgwetgbwergt
7 mjeseci prije
Reply to  Istrazuj

Istražuj, skeptičan sam u svezi sudskog procesa protiv onih koji drže SVE svjetske institucije u svojim rukama pa tako i svo svjetsko sudstvo. Pravda leži jedino u asteroidu, ako ovo nije petrijeve posuda i svemir ne postoji što reče Željko a i teza da je sve ovo 3D holografija nije za odbaciti, ili nekoj grupi ruskih generala domoljuba koji imaju pristup onom crvenom gumbu.

istrazuj
Gost
istrazuj
7 mjeseci prije

subaru,
ma slazem se ja sa tim… nego smatram da je to najbolji nacin informisanja ljudi o ovoj epskoj prevari covjecanstva zvanoj “pandemija”…
Vazno je samo da bilo gdje sudski proces krene. Onda je i uz svu govnjivu mediju – naprosto nemoguce sakriti sve.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
7 mjeseci prije
Reply to  istrazuj

istrazuj, volio bi da si u pravu, medutim nema sanse da se na sudovima ista promjeni. U najoptimisticnijem slucaju mozda na koju godinubu zatvoru zavrsi neki isluzeni politicar ili doctor ali da ce te to spasit chipa ili cjepiva NIKAD

MatijaVZHR
Gost
MatijaVZHR
7 mjeseci prije

@ Emiliano Zapata
Zapata, jesi li ti možda tzv. “concern troll”? To je tip (aktivist protivničke strane) koji se kao u početku pridruži “općoj borbi” a onda počne širiti defetizam, priču kao mi smo mali, što mi tu možemo, čipiranje ide sigurno itd, a sve kako bi ljudima pokušao usaditi ideju da su sva nastojanja da se sranje spriječi uzaludna. Ne mogu se oteti dojmu, prateći tvoje postove da si ti jedan takav.
Jer na kraju krajeva, vi trockistički revolucionari/aktivisti volite nickove tipa Emiliano Zapata, (meksički “revolucionar” sa početka 20. og stoljeća. Vi sebe isto smatrate “revolucionarima” koji će donijeti novi i bolji svijet. Ali kada ih se bolje pogleda, obično su glupo topovsko meso onih s lovom, a u životu su niškoristi. Smeće kao Pancho Villa, Zapata i slični koji su donijeli jedino kaos, smrt i nesreću.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
7 mjeseci prije
Reply to  MatijaVZHR

Polako MatijaVZHTR, kad shvatis da se moras borit protiv ispranih mozgova svojih komsija, kolega, drugova, rodbine, a ne Sorosa i Bill Gatesa, onda ces uvidjeti koliko borba ima smisla. Tvrdim da ti demoni nebi krenuli otrovima na nas da nemaju odlicno pripremljen plan. Volio bi da ti budes u pravu, nazalost uvidjet ces da cu biti kako kazem jer je i do sada bilo sve po njihovom…

MatijaVZHR
Gost
MatijaVZHR
7 mjeseci prije

@Emiliano Zapata
Do sada sam shvatio da mafija gura jako puno svojih trolova na ovakve portale jer im predstavljaju ozbiljan problem za vjerodostojnost njihove priče. Njima bi u interesu bilo upravo ono što ti propovjedaš. Imam dojam da ti ovo što radiš ne radiš sa dobrom namjerom već upravo suprotno. Demoni kreću sa “odlično pripremljenim planovima” u koje spadaju i concern trollovi, oni koji rade upravo ono što radiš ti.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
7 mjeseci prije
Reply to  MatijaVZHR

Cinjenica da se ti boris protiv mene na forumu, a ne protiv tih demona iz pakla i tako gubis energiju i vrijeme, daje mi za pravo da vjerujem kako ce zlo pobjediti dok ti kao borac dobra budes gubio vrijeme otkrivajuci nekakve trolove po portalima

MatijaVZHR
Gost
MatijaVZHR
7 mjeseci prije

@Zapata
Ne brini se ti. Moj posao je između ostalog i ovdje. Bavim se i takvim demonskim trolovima iz pakla poput tebe i tebi sličnih.
Uopće ne gubim energiju. Naprotiv. To me jako zabavlja. Ako želiš učiniti nešto korisno, prestani širiti defetizam. Već za ovo što si napravio do sada, zaradio si duplu dnevnicu kod Šoroša.

Tiami
Gost
Tiami
7 mjeseci prije

@Zapata
Slazem se. Kriticna masa je nikakva – barem tu kod nas. Pedeset pospto ljudi jedva ceka cjepivo i cip. Gledam svoje prijatelje sa djecom nikoga nista ne interesira.

A kobajagi spasitelji (Trump, Putin) su se pokazali kao njihovi igraci. Nazalost. I nije mi bas jasan optimizam nekih forumasa. Miljoni ljudi bi morali biti na ulicama sada..

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
7 mjeseci prije
Reply to  Tiami

Tako je Tiami. To je ono sto Matija neshvaca

Revolt
Gost
Revolt
7 mjeseci prije

Demoni su več dobili po tintari, I nije bilo sve po njihovom. Nacisti su bili potpomagani sa svim mogučim parama I tehnikom 1941 I naišli na Ruse I nas spuštenih gača, ali svejedno su svoje kosti ostavili rasštrcane daleko od svojih übermensch domova.
I opet če biti isto, ako pokušaju…

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
7 mjeseci prije
Reply to  Revolt

Revolt, za tvoju informaciju Demoni su pomagali obje strane dakle i Naciste i Ruse kako u ww2, tako i u svim ostalim ratovima. Informiraj se !

tedi
Gost
tedi
7 mjeseci prije

Da ali ipak nije izaslo po njihovom.Staljin je dobro radio,znao je sa kim ima posla,bio je on produhovljen,ali je Rusija bila slaba za sotone sa zapada ,izasla je tesko ranjena iz 2ww rata dok Amerika ni taknuta,ali drugi izbor nije imala,zato je on spustio gvozdenu zavijesu,da Rusija dode k sebi.I dosla je prva je krenila u zemljinu orbitu.Pa je poslije bilo cijenkanja sa zapadom moze vi na mijesec u Nevadi a mi da zapadu prodajemo naftu VIN VIN.Stvari i dogadaji preblizo oku i uhu se tesko shvate,ali s vremenom sve dode na svoje i pokaze se u pravom svijetlu.

Revolt
Gost
Revolt
7 mjeseci prije

Nemoj opet sa dubiozama o ‘svima su pomagali’. Historijska je činjenica da su ‘lovaši’ dobili po tintari, a počeli pomagati rusima tek posle 43 godine prošlog stolječa, pošto je nacistima ponestajalo daha, a pomoč je bila tek opravdanje za urađeno sranje. Ameri su žrtvovali na hiljade vojnika na obalama Normandije, da malo izbalansiraju žrtve rata I pošto su vojnici Crvene armije navirali na zapad evrope brzinom , koju nitko na zapadu nije shvačao. Priče o pomoči obje strane ti ostavi za malu djecu I pokušaj kronološki sagledati svrhu takvih ‘pomaganja’. Kad si več toliko ‘pametan’ po pitanju historije, nitko na svetu nije vjerovao Stalinu ,kad je rekao da ima na desetke hiljada nacista u ropstvu, (koje su vojnici Crvene armije zarobili u Stalingradu, I kasnije u operaciji Bagration), tek kad je nacistička degradirana ološ prošetala po ulicama Moskve – počela je stizati podrška I vjera u Ruse sa zapada.

VasilisaPremudra
Member
VasilisaPremudra
7 mjeseci prije

@Emiliano Zapata

Svojedobno, ispod Babicevog teksta koji me rastuzio, brisao si mi suze u komentarima…ovom prigodom, hvala…
Uglavnom, znam da dusu imas…
Nedavno procitah tvoj komentar, u kratku recenicu sazet poraz – “Gotovo je”.
Namah se sledih.
Danima imam potrebu odgovoriti, reagirati…a kako, nego ispraznim slovima i rijecima pretocenim u argumente (koje iskreno – nemam) koje mozda iscitas sa svoga zaslona…a mozda i ne.
Ipak se nadam da ces i kroz ova bescutna i hladna internetska bespuca shvatiti poantu i prihvatiti moj kolegijalni poziv na barem mentalni otpor posvemasnjem ludilu – Emiliano, nema predaje!

VasilisaPremudra
Member
Famed Member
VasilisaPremudra
7 mjeseci prije

#Ne brinite se. Komentar samo čeka validaciju zbog velikog broja provokatora koji ometaju naš rad. Brzo ćemo pogledati poruku i validirati je. Hvala na razumijevanju…

@validacija
Mda.
Ne brinem. Nervira me. Jerbo me svaka validacija nervira. Po defaultu. Hvala na razumijevanju.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
7 mjeseci prije

draga Vasilisa Indijance su poklali po Amerikama sjevernoj i juznoj, a ono malo prezivjelih gurnuli u rezervate.
Vjerojatno su i oni u jednom trenu uvidjeli da ih nece spasiti nikakav dobri Bog a kamoli pisanje po stjenama ko sto danas vecina poput Matije pise po forumima…Treba znati kad je kraj i pomirit se s gubitkom…Treba biti realan i to iskreno i otvoreno reci. Ako gubis 4:1 u 89minuti, samo se budala kladi u pobjedu.. Nisam sretan zbog toga (kao sto Matija misli) ali sam svijestan da se nece nista promjenit. Slijedi cjepivo i chip za sve ovce!

VasilisaPremudra
Member
Famed Member
VasilisaPremudra
7 mjeseci prije

#”Ako gubis 4:1 u 89minuti, samo se budala kladi u pobjedu.. ”

“La Remontada”… FC Barcelona – PSG … 08.03.2017…
Mda…

AbeIV. Nepotvrđeni
Gost
AbeIV. Nepotvrđeni
7 mjeseci prije

Bog sve okreće na dobro.

Nole
Gost
Nole
7 mjeseci prije

Članak je isti ko da ga je Babić pisao. a i Putin izgleda mlađe nego ikad kao da kineska corona ne utječe na njega.

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
7 mjeseci prije

Pričekajmo, još malo, 21. svibnja je tu!

nonwo
Gost
nonwo
7 mjeseci prije

Koja je situacija u Rusiji?
Oko polovica dijagnosticiranih je u bolnicama.To je preko 20 000 u Moskvi,što dovodi zdravstveni sustav do prenaprezanja.Nestašica je medicinske opreme usprkos porastu proizvodnje i uvoza.Vrhunac infekcija još nije dostignut u zemlji i populacija mora ostati na oprezu(izjava).
Putin je u kontaktu s Trump-om u vezi rješavanja svjetske zdravstvene krize.
Ako predpostavimo da čak ni Putin ne može odreagirati drugačije s obzirom na mogući kolaps zdravstvenog sustava(koji se opisuje) i da se po pitanju pandemije konzultira s Trumpom koji je ugasio financiranje WHO-a -ne vidim još razloge za svrstavanje na stranu filantropsko/elitnih globalista.
Ako i razmatraju(Putin,Trump) ,iza kulisa,umiješanost KillBill-a u korona profiterstvo i postaju svjesni falsificiranja podataka WHO-a oko covid mortaliteta,te na temelju toga očekuju manji mortalitet i lakše oblike bolesti-svejedno su u bolnicama stvarni pacijenti i prenapregnuto zdravstveno osoblje.Drugi je par rukava koliko je bolesnih osoba stvarno trebalo bolničke usluge ,ili ih je u bolnicu pospremila panika, a ne težina simptoma.U mnogim su bolnicama i lakši slučajevi koji su zaobišli niže razine zdravstvenog sustava koje su uspješno mogle odteretiti bolnički sustav.
Čak i da svi znaju sve zakulisne igre oko pandemije(a čudno bi bilo da do sada ne znaju svjetski čelnici kad znaju obični smrtnici),netko mora odlučiti prekinuti “začarani krug” samoizolacija i biti odgovoran za posljedice(koje nitko ne zna sa 100% sigurnošću,iako se već nazire da ne bi trebale biti katastrofične).Možda je svim odgovornima lakše pričekati još dva tjedna da se vidi/utvrdi pad broja slučajeva ,pa da lakše donesu odluku.Ekonomija će skrahirati, a jadni,egzistencijalno ugroženi ljudi prolupati,ali od odgovornih vođa se očekuju spremni potezi za oporavak.
Mislim da će se odgovori tko je čiji ,vidjeti tek nakon saniranja zdravstvenih potreba-u odnosu prema idejama cijepljenja,čipiranja,…plaćanju Billovih “ideja”.Ili sankcioniranja Billovih “mutnih poslova”. Ako je virus “mutirano biološko oružje”,za što ima sasvim dovoljno indicija,i još ako su tvorci sve ovo zakuhali radi zarade i kontrole,a ne bude odgovarajuće reakcije svjetskih vođa(rijetkih koji nisu kabala)-onda je jasno na čijoj su strani.Živi bili pa vidjeli.

“What’s the situation in Russia?
Russia currently ranks eighth in the world for confirmed cases.
Around half of those diagnosed with Covid-19 in the country are now in hospital. That’s over 20,000 in Moscow, which is putting the healthcare system under great strain.
• 28 April 2020
Russian President Vladimir Putin has admitted that there is a shortage of protective kit for medics as the country battles the coronavirus.
This was despite a big increase in production and imports, he said.
Mr Putin warned that the peak of the coronavirus infection rate had not yet been reached in the country, and the population must remain vigilant.
Russia’s lockdown aimed at containing the spread of Covid-19 was extended until 11 May.
It has more than 93,000 coronavirus cases, with 867 recorded deaths.
What did Putin say?
The president said there was still not enough protective equipment for health workers on the frontline of the crisis.
“Compared to before, [we’re producing] a lot. But compared what we need, it’s still not enough,” he said during a televised briefing.
“Despite increased production, imports – there’s a deficit of all sorts of things,” he added.

Medics have complained about working without proper protective clothing, especially in Russia’s regions.
Russia is now producing 100,000 protective suits for medics per day, up from 3,000 a day in March, he said. Production of masks has also increased more than 10 times, to 8.5 million per day in April.
Mr Putin said that while the government had managed to “slow the spread” of the epidemic, Russians would have to self-isolate for longer.”

10.4.2020.Russian President Vladimir Putin has called for a joint effort alongside the United States in battling the novel coronavirus pandemic amid back-to-back calls discussing the issue with his counterpart in Washington.

“I do not want to talk about this, but I have to. I mean the fight against the pandemic, I mean the situation on world markets,” Putin said, referencing his Thursday talk with President Donald Trump during which they “discussed these problems.”

The pair held a second call Friday, focusing on both Russia and Saudi Arabia’s attempts to rebalance the shattered oil market by making a deal as well as the two presidents’ mutual interest in battling the COVID-19 disease. “Vladimir Putin and Donald Trump also discussed the coronavirus pandemic and gave an assessment to the actions being taken in Russia and the United States to prevent the spread of the virus,” the Kremlin said in a readout also referencing other “topical aspects of bilateral relations.”
Today, President Donald J. Trump spoke with President Vladimir Putin of Russia,” the White House said in its own statement. “President Trump and President Putin discussed the latest efforts to combat the coronavirus pandemic and maintain stability in global energy markets. The two leaders also covered critical bilateral and global issues.”

Dejan
Gost
Dejan
7 mjeseci prije
Reply to  nonwo

nonwo
Takodje mislim da ovo nije dobar pokazatelj da je Putin igrač kabale. Time što je odlučio da još dve nedelje drži karantin u Rusiji ne predstavlja ništa… mada za nekoga može predstavljati najbolji dokaz da Putin radi sa tamnom stranom. Ja sam pričao da su Tramp i Putin i Sidjiping igrači koji imaju jednog gazdu a da je sve sto se dešava izmedju velikih sila predstava za narod. Treba da ljudima obznane istinu. A tu mislim na razotkrivanje svih tajni, počev od pandemije, preko elite koja vlada hiljadama godina pa do vanzemaljaca. I niko drugi nema takvu moć da bi mogao to da uradi. I dok se ne obzani istina čovečanstvu onda svi koji učestvuju u toj laži su zaverenici koji rade za elitu. I u tom smislu nama upravlja elita, saturnalijansko bratstvo od davnih dana. A vođe država su samo pijuni koji sprovode agendu. Jedino se istinom može razbiti ta iluzija koja je stvorena i traje hiljadama godina. A istinu niko od vođa nije spreman da iznese.

nonwo
Gost
nonwo
7 mjeseci prije
Reply to  Dejan

Dejan,mislim da nitko nije spreman za istinu.Bilo bi šok i vjeverica.

Dejan
Gost
Dejan
7 mjeseci prije
Reply to  nonwo

nonwo
svestan sam da niko nije spreman za istinu. Ali evo dobili smo šok i nevericu u ovoj lažnoj pandemiji. Bolje je da se šok desi zarad istine i razbijanja iluzije. To je naravno moje lično mišljenje. Ali pošto ljudi nisu nikako spremni za istinu onda idemo ka neminovnom a to je dolazak antihrista, sina pogiblog koji će napraviti najveći teror na planeti. E onda će možda onaj deo čovečanstva koji pretekne biti spremniji za istinu.

Medo
Gost
Medo
7 mjeseci prije

Brojke i način brojanja nisu usklađeni al isto tako, malo vjerojatno, da su rusi nekog kurca naucili u Bergamu. Svi su imali priliku na tom pocetku italiju koristit ko zamorce.

Tadmur Palmirovic
Gost
Tadmur Palmirovic
7 mjeseci prije
Reply to  Medo

Sjećaš se kako je Rusija na početku reagovala,od zatvaranja granice pa na dalje i dobijala pohvale. Šta imamo danas,svugdje isto. Ruski narod je prevaren, bit će dodatno osiromašen kao i mi ostali. Ko ima zrno soli u glavi zna, drugima ni crtanje ne pomaže.

shumadinac
Gost
shumadinac
7 mjeseci prije

Ne razumem Tadmure – jeste ruski narod štetovao ali su loše prošle i banke, privreda što znači i manje para u budžetu… Kod prevare neko uvek profitira a ja ne vidim ko je u ovom slučaju profitirao? Ti si ozbiljan komentator, da li zaista misliš da bi iko normalan ovoliko ruinirao privredu da bi probao sprovođenje izolacije (mislim na Rusiju i Kinu)? Kod njih bi uspelo i pokretanje “ratne privrede” a da ne uspe izolacija…

*Ime
Gost
*Ime
7 mjeseci prije
Reply to  shumadinac

A bit će da “gazdama” ovaj puta nije do profita nego je cilj nešto njima puno bitnije.

tedi
Gost
tedi
7 mjeseci prije
Reply to  *Ime

*Ime, Ti si u pravu,njih dvojica su razgovarali kao i Si di,ali nije sve za javnost,Problem je sto su saturlijansko bratstvo,samim postojanjem 300g itekako inkorporirani u sve te velike i male drzave,i samim tim to je velika bitka kako unutar sila,teski udarci na stanovnistvo tako i na sv.sceni.Glavne SZO su uvatili za siju,otkrili mejlove i pustili u narod,mora se napravit kriticna masa na sv.nivou.U Svibanju ce se pokazati tko je tko ,a ima materijala jos mnogo.Spominje se i onaj Epstajn,da se nije obijesio vec je kljucni svijedok negdije sakriven,sta su mediji i spekulisali,ali nastala je tisina.Nece biti velikog siromastva za stanovnistvo a hrane ima,veci je problem nastao za velike kompanije koje stubokom gube profit,posebno na zapadu,kako za radna mijesta ali jos im je gore za njihove firmepad na ,burzi.Sada ce se uzeti novac od bratsva ili ide svilen gajtan.Zato mislim da se samo treba zdravstveno pobijediti,a novca ima ihaha.
Znate ova krilatica “Ostani doma” je vijerovatno ne zbog pandemije vec bi sotone scepane za grkljan mogle jos goreg belaja pustit na narod,meni to sve smrdi na bojne otrove,a nikakvi virusi,i ta zdravstvena slika po zemljama je razlicita, izglleda po kolicini,pa ono ponovo se virus vraca,sijaju oni jos toga.Ali ne viruse,virus stvara kod oboljelih sigurno imunitet,a na otrove nema imuniteta.

Kihot
Gost
Kihot
7 mjeseci prije
Reply to  shumadinac

šumadinac, satrat će oni privredu u zemlju i pakao ako to znači više kontrole. nevjerojatno da si još uvijek tako naivan, da toliko voliš iluziju koju su ti preko očiju prevukli. ti zaista misliš da kabali koja stvarno kontrolira planet kao što vidimo iz priloženog, ikakvi izmi, koncepti ekonomije doista nešto znače? ili da je ovo sve za dobrobit malog čovjeka. moć, ovo je dokazivanje apsolutne moći i ogromni korak prema zacrtanim ciljevima. razumijem ako si plaćen ili imaš njihove krvi, ali da se i dalje pacaš u sokovima laži za naivne kojima su nas okupali, mislim da je to ispod tvog intelekta. jedino ako si njihov, onda razumijem.

ewfnvjuwenvgnewtbwuetgwetgbwergt
Gost
ewfnvjuwenvgnewtbwuetgwetgbwergt
7 mjeseci prije
Reply to  Kihot

Kihot, čovjek ako želi da vidi situaciju kakova jeste mora odbaciti SVE što su ga zasipali od kad se rodio, tek tako očišćene podsvjesti može vidjeti svojim očima a ne programiranim kodovima u istoj. Ti si jedno dobro reako da treba preispitivati sve, pa i sunce, možda je ono neka infracrvena lampa………….

istrazuj
Gost
istrazuj
7 mjeseci prije

“… mora odbaciti SVE što su ga zasipali od kad se rodio …!
subaru,
Ovo je – suha istina!
Jeste tesko – ali i moguce (i potrebno!)…
Sjeti se filma “Truman show” (u prevodu “Shou istinitog covjeka”!)
Ej….pa kabala se igra sa nama 🙂

Mrčikola
Gost
Mrčikola
7 mjeseci prije

Subaru, znaš ono kad djeca čačkaju mravinjak.
Protresli su nam kavez, gledaju reakciju i dobro se zabavljaju.
Malo nakon početka ove prevare, napisao sam da ovaj korona virus dođe kao onaj indikator B iz “izbavitelja” pok. Krste Papića. Sad se čini da uistinu tako djeluje i uskoro će demistificirati sve igrače tame.

Pitanje koje se sad postavlja je hoće li to saznanje na kraju priće više uopće biti bitno.
Možda ćemo na kraju slavodobitno reći: “Otkrili smo vas!”, a oni će sa smješkom sarkastično reći “Ništa zato, igra je ionako gotova.”
,

MatijaVZHR
Gost
MatijaVZHR
7 mjeseci prije
Reply to  Mrčikola

@Mrčikola
“Možda ćemo na kraju slavodobitno reći: “Otkrili smo vas!”, a oni će sa smješkom sarkastično reći “Ništa zato, igra je ionako gotova.”

A možda im umjesto smješka zapne knedla u grlu. Trenutno je sve moguće.

Mrčikola
Gost
Mrčikola
7 mjeseci prije
Reply to  MatijaVZHR

MatijaVZHR, pozlatile ti se nade!

shumadinac
Gost
shumadinac
7 mjeseci prije
Reply to  Kihot

Opet sam zbunjen Kihote, kad ja kažem da će SAD napasti Venecuelu, Iran ili Severnu Koreju onda svi u glas graknu: “nema pojma, SAD je pred bankrotom a ratovi koštaju…”
Izgleda da je doslednost u tvrdnjama postala kao pamćenje zlatne ribice – 3 sekunde.

Kihot
Gost
Kihot
7 mjeseci prije
Reply to  shumadinac

@shumi

Ne znam, nisam taj koji ti je takvo što odgovorio. Poanta svega što napišem, a što kroz ovu plandemiju postaje jasnije i jasnije, je da neprijatelj običnog malog čovjeka nije ni SAD, ni Rusija ni Kina, već nadnacionalni globalni entitet koji je do savršenstva razradio umijeće kontrole umova, propagande i izvrtanja stvarnosti, stvorio kontrolni sistem koji je nemoguće izignorirati, pa preselio se ti u šumu, svejedno će te lugar naći i pokrenuti sistemske procese da te uključi natrag u njihovu igru, entitet koji je toliko podesio karte u svoju korist da baš svugdje u svijetu na krucijalnim pozicijama ima instalirane svoje ljude koji će se potruditi da zacrtani plan ide kako je zamišljeno. Pa čak i da su Putinjo i Trampavi zavjernici na strani “dobre” elite koja ima u interesu razvoj stvarno slobodnog ljudskog bića, bespomoćni su dok im o glavama rade Fauči i slični psi Ujedinjenog Svjetskog Poretka zacrtanog po načelima famoznih Georgia naputaka koji su između ostalih jezika isklesani i na 4 mrtva; babilonskom, starogrčkom, sanskritu i egipatskim hijeroglifima .

Naputci vele:
1. Održavati ljudsku populaciju ispod 500 milijuna u stalnoj ravnoteži s prirodom. (dva su puta koja vode do tog cilja, brzi i spori, vjerujem da su zato i pustili kratko jedan za drugim dva soja virusa, jedan dio elite hoće smanjenje sad i odmah, drugi vjeruje da će kroz naredno stoljeće mekim putem doći do korekcije broja ljudi na planeti na njima potrebne razine. No cilj je isti: DEPOPULACIJA.)
2. Usmjeravati razmnožavanje mudro – popravljati formu/kondiciju i raznolikost. (Drugi cilj je transformirati čovjeka što dalje od njegove istinske prirode. Osim običnog miješanja rasa (migracije kojima smo svjedoci), treba mu promijeniti formu i kroz sintetički transhumanizam. Budućnost je čovjek stroj, baterijica čija aura više neće svijetliti dubinom iskonskog primordijalnog svijetla, nego umjetnog i hladnog.)
3. Ujediniti čovječanstvo novim živućim jezikom. (jezikom binarnog koda 010101010)
4. Vladati strašću/žudnjom – vjerom – tradicijom – i svim stvarima s odmjerenim razumom. (zvuči dobro, no prava povijest i suštinska istina su namjerno skriveni da bi ono što ONI kažu da je povijest i istina vrijedilo, jer je “razumnije”.)
5. Zaštititi ljude i nacije pravednim zakonima i nepristranim sudovima. (ok, dajte već jednom to provedite)
6. Dopustiti svim narodima samoupravu, a vanjske razmirice prepustiti svjetskom sudu. (Veliko Oko će “pravedno” presuditi i trampiju i putinu)
7. Izbjegavati beznačajne zakone i nepotrebne službenike (birokraciju). (ok, dajte i to provedite)
8. Uravnotežiti osobne slobode sa društvenim obvezama. (ok, no dio kabale smatra da zapravo ni ne trebaju osobne slobode ili kad ti Veliko Oko kaže da u 8 navečer izađeš na balkon i plješćeš, ti kao dobri građanin Jednog Svjetskog Poretka moraš to napraviti!)
9. Vrednovati ponajviše istinu – lijepo – ljubav – tražiti sklad s beskonačnim. (ok, ali sami su toliko ogrezli u lažima, pedofiliji, ubijanju, da je ovo licemjerje)
10. Ne biti rak zemlji – Ostaviti prostora prirodi – Ostaviti prostor prirodnome. (ok, no opet licemjerje iz mnoštva razloga)

Ovako na prvu, dio tih naputaka lijepo zvuči, no taj svijet grade na ljudskoj krvi, patnji i boli. Na lažima, obmanama i ropstvu. Mora postojati i drugačiji način.

Mucke
Gost
Mucke
7 mjeseci prije
Reply to  Kihot

Izvini ali ako je istina da su i Putinjo i Trumpavi na istoj strani zajedno sa kabalom,onda slobodno mozes ostaviti svaku nadu,kako ti savjetuje cipelic.Ja se sa time ne slazem ni u promilima jer bi u suprotnome pokusaj uvodjenja tog nwo vec prosao.

Dejan
Gost
Dejan
7 mjeseci prije
Reply to  Kihot

kihot
ne slažemo se baš oko crnih, belih, sivih i šarenih respiratora ali ovo što si napisao apsolutno se slažem – dokazivanje apsolutne moći i ogromni korak prema zacrtanim ciljevima. Do sada su bile samo pripreme za sprovodjenje agende u delo a sa ovom pandemijom su krenuli u ostvarivanje tog plana. Mi idemo ka planetarnom totalitarizmu. A što je najzanimljivije, kabala javno objavljuje svoje planove a onda neki dodju i izražavaju sumnju da je to istina. Valjda kabala radi dezinformacije sa ciljem da napravi prosperitetno i humano društvo… Kabala otvoreno priča šta planira i to su vrlo zastrašujuće stvari. Ali od satanista se baš to može očekivati. Kako će mase da se ponašaju? Biće nekih pobuna, možda i na masovnom nivou ali je upitna efikasnost tih pobuna. Kabala neće odustati od čipovanja i gledaće samo način na koji će to da uradi. Ali većina ljudi će se i tako dobrovoljno čipovati. Problem je ona tvrdokorna manjina koja je apsolutno protiv čipovanja. A tu ćemo videti šta će biti i kakve će posledice snositi ta manjina koja ne želi čip. I ide se na varijantu nano čipova koji su mnogo opasniji nego jedan čip veličine zrna pirinča koji bi se stavio u ruku. A ti nano čipovi mogu i da se prevarom ubace – kroz hranu npr. Onda trebamo videti koje su mogućnosti za izbacivanje ili neutralisanje tih nano čipova. Ali o tome kad dodje vreme…

MatijaVZHR
Gost
MatijaVZHR
7 mjeseci prije
Reply to  shumadinac

@Shumadinac Vezano za Kinu, “izolacije” i blokade su u Kini, postojale jedino u Wuhanu i pokrajini Hubei. Nadalje, Kina se vrlo brzo vratila na projekt Put svile. Kineski dobavljači su objavili da prodaja njihove robe ide nesmetano preko Amazona od 26. ovog mjeseca. Shenzen, koji je centar visoke tehnologije (elektronika, telekomunikacije) u Kini nije prestao niti jedan dan sa radom. Kina ima veliki interes u ovoj pandemiji jer će jedino njihova ekonomija (ako ovo brzo ne stane) imati primat u svjetskim razmjerima, nakon ugašene Europe i SAD-a. Kineska vojna brodogradilišta niti jedne sekunde nisu stala sa radom a u Rusiji su smjene prepolovljene (u vojnim brodogradilištima) i tek se polako vraćaju na početno stanje. Da, Kina će i bi svakako profitirati (tako je zamišljeno ali im se neke stvari u zadnje vrijeme obijaju o glavu poput zahtjeva za istragom priče u Wuhanu) i oni od toga imaju koristi iz ovoga svega (kada kažem Kina mislim na kinesku komunističku oligarhiju) .
Što se tiče Putina, tu stvari još nisu jasne ali će se u narednih mjesec dana znati više – je li ekipa u Kremlju zajahala globalistički val/korona predstavu ili će ipak postupiti u smjeru Duginovih vizija.

MatijaVZHR
Gost
MatijaVZHR
7 mjeseci prije
Reply to  Medo

@Medo Italiju su kao zamorce koristili jedino talijanski političari koji su uvezani sa globalističkom kabalom, npr. obitelj Agnelli.

Alex
Gost
Alex
7 mjeseci prije

Kara+antena? Zapadu😂😂😂

Son of Alerik
Gost
Son of Alerik
7 mjeseci prije

O ovom službenom datumu i brojci 11 bi numerolozi vjerojatno imali što reći. Sotonisti, kabalisti vole brojke, neke posebno. S brojkama i slovima komuniciraju preko nas, a da mi ništa ne vidimo jer su za nas brojke samo brojke, slova samo slova. Za njih su simboli. Nešto kao znakovi na cesti.
Otkud razlika u broju mrtvih u Moskvi i New Yorku, a mjere iste? Poprilično je jasno da razlika dolazi od financijskog poticaja koje imaju američke bolnice za prijavu umrlog kao umrlog od korone. Iznosi idu do 39 000 dolara po umrlom. Putin valjda ne plaća.
Da ne bi tko mislio da je ovo o plaćanju izmišljotina, evo citata koji govori o tomu:
Početkom travnja liječnik i državni senat Scott Jensen (R-MN) obavijestio je javnost o politici, a kasnije je na Fox Newsu “Ingraham Angle” naglasio da “kad god se zdravstvena zaštita presijeca sa dolarima, postaje neugodna.”

“Medicare je trenutačno utvrdio da će vam, ukoliko budete primali COVID-19 u bolnicu, biti plaćeno 13.000 dolara”, rekao je Jensen u programu Fox. „Ako taj pacijent COVID-19 ode na ventilator, dobivate 39.000 dolara; tri puta više. Nakon 35 godina u svijetu medicine nitko mi ne može reći da ponekad takve stvari [imaju] utjecaj na ono što radimo. “

Alen
Gost
Alen
7 mjeseci prije
Reply to  Son of Alerik

Korona is good for business ! Rekoh ti ..

shumadinac
Gost
shumadinac
7 mjeseci prije
Reply to  Son of Alerik

Ima i toga Alerik ali se nekako zaboravlja da je Putin odmah zatvorio granice sa Kinom zbog čega je ovde masovno pljuvan dok se Tramp sprdao sa kung-fu virusom dok nisu učivo videli učinke.
A onda Tramp kaže “Kina je kriva zato što nije zaustavila virus na vreme” (možda su trebali da postave mikro bodljikavu žicu) a niko ne pita što to on nije kod sebe uradio kad je imao bar nedelje prednosti.

MatijaVZHR
Gost
MatijaVZHR
7 mjeseci prije
Reply to  shumadinac

@Shumadinac
Putin je odmah zatvorio granice s Kinom jer nisu bili sigurni o čemu se radi. Globalistička mafija koja je svih ovih godina radila Putinovoj Rusiji o glavi sigurno Putina nije obavjestila što planiraju. Nadalje, Rusi su vrlo sumnjičavi prema Kini i trenutni brak im je jedino iz interesa ali nema tu povjerenja ni ljubavi.
Trump nije niti mogao niti trebao napraviti ništa protiv medijske “pandemije” (poput zatvaranja granica i potpuno pogrešnog zatvaranja zdravog stanovništva) nego ono što je i učinio, utvrditi tko je tu i za što odgovoran, pokrenuti procese u tom smjeru, spašavati gospodarstvo, ljude ohrabriti. Zamisli da je to napravio vaš crvenousti glupi Vožd i ona lezba “koja je tata”. Pa Srbija bi bila centar slobodnog svijeta, umjesto kazamata koji je postala.
Osim toga, kakve je on to “nedelje prednosti” imao kad Kinezi sada Amerikance optužuju da su njima epidemiju donijeli Amerikanci jesenas i da su Ameri imali epidemiju još prije njih.? To ne štima.

shumadinac
Gost
shumadinac
7 mjeseci prije
Reply to  MatijaVZHR

@guest_413527
Tupiš ga Matija da je strašno – uzimaš samo ono što tebi odgovara. Radila kineska brodogradilišta (VOJNA!!!) – eto dokaza da im privreda nije stajala??? Saberi se čoveče, juče si došao na portal a ujedaš kao besan pas. Možda da razmoriš i predložene opcije pre nego što napadneš?

ewfnvjuwenvgnewtbwuetgwetgbwergt
Gost
ewfnvjuwenvgnewtbwuetgwetgbwergt
7 mjeseci prije
Reply to  Son of Alerik

Pa FED tiska neograničeno tako da će natiskati da kupe ne samo sve liječnike na planetu več i čitav planet, koji i jeste njihov samo prave distrakciju u glavi zemljanima sa religijom, plemenima, državama itd. da bi se sakrili u tom oceanu podataka koji zamagljuju osjetila da ne vide ko u Dej Liv tko su oni.

asdfgh
Gost
asdfgh
7 mjeseci prije
Reply to  Son of Alerik

Još sad kad krene novi ciklus zaduživanja, jer dolara i eura ne fali, “štampaju” se danonoćno. Eto biznisa.

guzičetinica
Gost
guzičetinica
7 mjeseci prije
Reply to  Son of Alerik

pravi biseri….germ theory.

https://www.youtube.com/watch?v=HfNGqWNlamg

istrazuj
Gost
istrazuj
7 mjeseci prije
Reply to  guzičetinica

guza…
Film je odlican, medjutim, mislim da uopste sada – nije potreban.
Mozda je cak i stetno sada poceti – postavljati novu teoriju – jer ce ona bagra “renomiranih naucnika” upravo to iskoristiti da se izvuce. A upravo oni su “zasluzni” za svo ovo sranje – jer su istureni od kabale – da budu “renomirani idioti”…. pardon “strucnjaci”…
.
Licno mislim da ce PRAVA nauka – umjesto ovog satanistickog smeca – naprosto sama izaci!
More je pravih naucnika koji su gurnuti na stranu – zbog ovih jezuitskih satanista i njihove “nauke”.
Mozes zamisliti! Vatikansko (jezuitsko) smece zvano Pontifical Academy of Sciences – ima 40tak “laureata Nobelove nagrade”!!!
EJ…. covjece… satanisti nam kroje “nauku” – a talibani “nauke” jos bi i ubijali za to!
.
Po mom misljenjeu tu satanisticku bandu treba proganjati – NJIHOVIM SREDSTVIMA!
Dakle upravo onom “naukom” – koju su ljudskom rodu naturali vise stoljeca – ubijajuci i masakrirajuci generacije i generacije ljudi svojom odvratnom “naukom” (istinskim “mracnjastvom srednjeg vijeka”!).
Dakle – ona 2 Kineza po meni – jesu kljuc!
Uzeti u ruke njihov “naucni rad” – prevesti ga na odgovarajuci jezik – i predati tuzbu sudu u drzavi u kojoj zivis!
Upravo to namjeravam sa nekim Svabama ovde… 😉
SVE – bazirano na govnima – koja su nas isti satanisti tjerali da jedemo stoljecima!
(Prijedlog: Ostavi sad stvarnu Istinu 😉 )

guzičetinica
Gost
guzičetinica
7 mjeseci prije
Reply to  istrazuj

..znam što želiš reći..ali sumnjam…kritična masa čovječanstva je na njihovoj strani..nikoga od njih ne možeš dobiti na stranu istine…nema tih dokaza. Velika većina obrazovanjih ljudi ima organski refleks ka pojedincu koji u nešto sumnja. Oni su sistem. Da im je vlast, oni bi linčovali. Postoje primjeri iz povjesti…u jednom trenutku se u masi (velikoj većini) javlja refleks gađenja prema drugoj strani…ne tek mržnje…gađenja. To su mladi ljudi koji danas hodaju pod maskama i ostale gledaju kao idiote koji uništavaju čovječanstvo…oni su ključ..a oni su nepovratno njihovi…oni su ih napravili.

Pi-zdro
Gost
Pi-zdro
7 mjeseci prije
Reply to  guzičetinica

guzicetinica.. da, imas pravo u analizi danasnje nekriticke mlade mase sto
plaća sa iPhones apps il Visa, MasterCard za jednu kupljenu colu, bananu il najmanju sitnice u trgovini… svaki dan ih vidjam.. nemam rjeci koja Zombie garnitura..

ierwfnviueribnernbtoenrbgtergtbervbr
Gost
ierwfnviueribnernbtoenrbgtergtbervbr
7 mjeseci prije
Reply to  guzičetinica

Guzičetinica, u pravu si.

LZN
Gost
LZN
7 mjeseci prije
PlanetB
Gost
PlanetB
7 mjeseci prije

Brojanje mrtvih je u vecini slucajeva namjerno iskrivljeno, istina ne u svim zemljama ali u jednoj Italiji, Spanjolskoj, Americi namjerno se sve pripisuje Koroni ( Covid-19) . Znaci vjerovati tim brojevima je vrlo naivno. Pa pogledajte druge zemlje gdje je brojanje i izvjestavanje broja stvarno umrlih od Korone npr u Australiji i novom Zelandu. Smrtnost je zaista mala kao i kod gripe racunajuci da je u nazivniku sigurno dobar broj i asimptomatskih slucajeva isto oboljelih ali im virus ne moze nista.
Evo sada nakon skoro 3 mjeseca u Americi iz Kalifornije imamo ljude koji izvjestavaju iz realnosti a ne Akademici za agendom :

https://banned.video/watch?id=5ea4994ea881fd00808e95ad

Ovaj video je skinut sa NWO youtuba. Zasto se doktori koji samo izvjestavaju o onome sto se stvarno dogadja cenzuriraju ?

Ali srecom imamo banned.video.

istrazuj
Gost
istrazuj
7 mjeseci prije
Reply to  PlanetB

Bravo Planet!
A pogledaj ovo 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=e1pXM6u7GGU
Dakle – zna i cistacica u Bijeloj Kuci – a “ne zna” Moshiah ben David 😉
Bijedno….

PlanetB
Gost
PlanetB
7 mjeseci prije
Reply to  istrazuj

Istrazuj , pogledat cu tvoj link ali da jos napomenem ovo je prvi puta da se vrlo pouzdano zna nazivnik u racunanju smrtnosti te ‘smrtonosne’ korone . A kako su to nasli. ? Pa nigdje se ne moze testirate milioni ljudi. E tako sto su amerikanci u Kaliforniji na primjer izvrsili ogroman broj testova i onda su extrapolirali. Extrapolacija je valjan metod, na primjer ta metoda se koristi koo anketa za izbore i znanstveno je provjerena da zaista radi kada smo kod velikih brojeva. Znaci sada sa velikom pouzdanoscu znamo: Broj koji su stvarno oboljeli i broj koji su oboljeli ali nemaj nikakve simptome . I to je taj famozni nazivnik u kalkulaciji postotka kolika je smrtnost. I ispada da je to gao i obicna gripa. I najvjerovatnije je rezimski NWO youtube to skinuo jer i dalje koriste Covid-19 za svoje prljave NWO agende.

PlanetB
Gost
PlanetB
7 mjeseci prije
Reply to  PlanetB

So it was a Hoax!

ewfnvjuwenvgnewtbwuetgwetgbwergt
Gost
ewfnvjuwenvgnewtbwuetgwetgbwergt
7 mjeseci prije
Reply to  istrazuj

Istražuj hahaha, koja predstava sa čistačicom………….

Mucke
Gost
Mucke
7 mjeseci prije

Ovi su ti iz predsjednickog osiguranja a ne cistaci,ljudi su jednastavno dobro obavijesteni.

Željko
Gost
Željko
7 mjeseci prije
Reply to  PlanetB

@PlanetB SVAKA država laže i svaka država daje lažne podatke!!

PlanetB
Gost
PlanetB
7 mjeseci prije
Reply to  Željko

Nekima se i mose vjerovati. Ali cak i onda smrtnost je bas kao i obicna gripa. Pogledaj podatke za npr. Australiju ili Novi Zeland, pa i Taiwan ……

istrazuj
Gost
istrazuj
7 mjeseci prije

Stvar je vec vise nego ocita!
Moshiah ben David – otvoreno se postavlja na stranu – kontra covjecanstva!
(Naravno, prvo kontra samih stanovnika Rusije, ali i kontra svih stanovnika Svijeta, a u ispunjenje zadace koje mu daje kabala – koja ga je (sad je jasno i pticama na grani) tu i postavila)…
.
Dakle cijela ova odvratna satanisticka ujdurma lazne “pandemije” – bazira se na 2 (dva!) tzv “naucna rada” kineskih mikrobiologa. Radovi su objavljeni pocetkom januara, a baziraju se na istrazivanju 2 umrla covjeka u Wuhanu (od navodno 170 umrlih).
Jedan ot tih naucnika je obradjen na ovde na Logicno, ali na zalost – redakcija nije ukazala na njegov “naucni rad” – koji je prakticno i pokrenuo ovu laznu “pandemiju”. To je izazvalo burnu raspravu, a bilo bi nepotrebno da je @Redakcija Logično postavila naucni rad kineskog mikrobiologa, kao i postulate mikrobiologije (Koch postulati)… Sve bi bilo kristalno jasno – i bez diskusije. Na zalost – previse im vremena treba – a ocito je da je i kabala pod vremenskim pritiskom…
.
Dakle, nakon zustre jucerasnje diskusije na toj temi, evo …danas sam kolegici Luciji odgovrio na njen komentar – koji je izuzetno VAZAN – jer naprosto pokazuje kolicinu nepoznavanja naucnog rada i metoda.
Ona naime tvrdi da izrazi poput :
– “umjerena/rezonska sigurnost” – umjesto – “DOKAZANA sigurnost od xx.xx%”
– ili “mogu napraviti razliku…” – umjesto – “PRAVE razliku”…
… jesu “naucni jezik”… (sto je vise nego naivno 🙂 )
Dakle, izrazi poput:
“reasonable confidence” ili “may make a difference” – jesu samo pokazatelj – zamazivanja ociju, posto je svakom ko je ikad procitao nesto vise od “vesele sveske” i napisao nesto drugo osim “domace zadace” – ukazuju da pisac tog teksta – naprosto NE MOZE dokazati naucno neku stvar.
E sad – kad je recimo u pitanju budalasta teorija “velikog praska” – to i nije neki problem, na prvi pogled…
Medjutim – kada je u pitanje nase VLASTITO zdravlje, tj zdravlje cjelokupne ljudske rase – onda ovakvi izrazi MORAJU biti sankcionisani, prije nego sto je naucni rad i objavljen!
Naravno, postoji procedura, koja zahtijeva da 5 (nekad vise a nekad manje) nezavisnih naucnika – provjere vjerodostojnost – predstojeceg naucnog rada!
Medjutim, vrlo cesto (a koliko vidim u mikrobiologiji ocito je tako …) – ta procedura je za klovnove!
Ako su tih dodatnih nekoliko naucnika – propustili ovaj rad g. Zhoua kao “naucni” – onda je vrijeme:
1. ili da se svi ti kontrolori – degradiraju i kazne!
2. ili da se svi postulati mikrobiologije – ponovo pisu!

Ja nemam problema ni sa jednim niti sa drugim.
Ali ostaviti ovakvo smece – a onda jos pokrenuti SVJETSKU tzv “pandemiju” – na osnovu takvog rada, to se vec granici sa ludilom!
PITANJE ZA SVE KOLEGE…
Da li biste vi (da ste kojim slucajem premijer/predsjednik) – pokrenuli zatvaranje cijele drzave, uz enormne posljedice po stanovnistvo kako zdravstveno, tako i ekonomski i u svakom drugom pogledu – a SVE na bazi ovakvog “naucnog rada”?
Odgovorite posteno sebi ili svima na forumu.
.
Putin (Moshiah ben David) – definitivno ZNA SVE OVO sto smo mi juce diskutovali!
ZNA na kakvim se budalastinama – zasniva ova “pandemija”!
I pored sve te spoznaje (koja je razumljivo daleeko dublja od nase ovdje) – on NASTAVLJA sa lazima!
Iskreno se nadam se da ce mu RUSKI NAROD – uskoro suditi! I to sa PUNIM PRAVOM.

*Ime
Gost
*Ime
7 mjeseci prije
Reply to  istrazuj

Pa kad igra za isti tim. To je odavno bilo očigledno. Zato smo se mnogi tu i smijali ekipi koja kuje Putina u nebesa.

Revolt
Gost
Revolt
7 mjeseci prije
Reply to  istrazuj

Tako je , Putler je jedan od njih (elite), koja si je uzela za pravo vršiti socialni eksperiment nad ljudima sa izlikom ‘korona’ virusa. Neverovatno je kako su svi mainstream mediji krenuli u fašističku hajku nad sopstveni narod, verujuči da če u buduče za njih postojati privilegirano mesto pod palicom elite.
Jučer se u rusiji doktorica bacila sa trečeg sprata bolnice, sledeči doktor se polio benzinom I zapalio, a jedan proglasio štrajk glađu, posto ga svo vreme korona histerije ne pustaju kuči.
Juče je u Jakutiji izašlo na demonstracije 10000 radnika, pošto nemaju više što jesti, dok od vlasti nema nikakve finansijske pomoči, osim obečanja I več svima dojadile preporuke ‘OSTANI DOMA’.

Tadmur Palmirovic
Gost
Tadmur Palmirovic
7 mjeseci prije
Reply to  Revolt

Revolt, ostani doma i naredne dve nedjelje ključne. I tako u nedogled….

Revolt
Gost
Revolt
7 mjeseci prije

Pa šrečom ne živim u berošovoj ‘pljuni pa prilipi našoj’ ili bože me sačuvaj u pi#koustoj srbiji sa policijskim časom,…Več na početku takozvane korona-lobotomirane hajke mi je bilo jasno da čemo po ‘uspješnoj’ borbi sa kretenovirusom biti svjedoci koliko če svakojakih govana isplivati na površinu (dešava se dnevno), I samo je potrebno zapamtiti njihova imena ,rječi I djela. A danas je sve to u video I audio zapisima. A doči če I konačne ‘dve sedmice’ za njih.

ewfnvjuwenvgnewtbwuetgwetgbwergt
Gost
ewfnvjuwenvgnewtbwuetgwetgbwergt
7 mjeseci prije
Reply to  istrazuj

Istražuj, teško je objasniti ljudima da trebamo nastaviti živjeti kao i prije a ne pušiti “ostani doma”, “socijalna distanca” itd., jer oni koji vrše ovu psihotronsku agresiju i rat nad programiranim zemljanima imaju SVE poluge moči da to urade na planetarnom nivou jer je za njih svijet petrijeva posuda ko što reče Željko. I sad imaš da od te pandemije straha boluje 99% planeta, one koji se dvoume će dodatno prestrašiti na jesen sa sljedečim valom uz pomoć 5G i satelita.

*Ime
Gost
*Ime
7 mjeseci prije

Psihotronska agresija – sjajan termin. Brilijantno 🙂

Max
Member
Max
7 mjeseci prije
Reply to  *Ime

ima i psihotronički rat.

Abe IV. Nepotvrđeni
Gost
Abe IV. Nepotvrđeni
7 mjeseci prije
Reply to  *Ime

Pomislim dobro ime za HM bend, kad ono Megadeth ima pjesmu Psychotron iz 1992.
Assassin in stealth
Assailant from hell
Impervious to damage
Computer on board
Engaged in war
Non-stop combatant
Maybe not a mutant, maybe a man
Part bionic
And organic
Not a cyborg
Part bionic
And organic
Not a cyborg
Call him Psychotron

Zašto ovo ne dobi Goranov vijenac?

MatijaVZHR
Gost
MatijaVZHR
7 mjeseci prije

@ewfnvjuwenvgnewtbwuetgwetgbwergt
“I sad imaš da od te pandemije straha boluje 99% planeta” – mislim da ti je postotak tih i takvih malo pretjeran. Puno pretjeran.

Max
Member
Max
7 mjeseci prije
Reply to  istrazuj

jasno i glasno ne bih. ali bi nas možda zbog toga uništili.

CAN
Gost
CAN
7 mjeseci prije
Reply to  istrazuj

Istražuj,dobro sročeno! Svima pivo točeno dok se val po obali valja, od pokisli misli ljudi se stisli…u 4.zida…svaki veći od kineskog i mexičkog … a polja i ptice zovu buđenje kasnog proljeća…jebote semantike u mojoj glavi!!!

Dunja
Gost
Dunja
7 mjeseci prije
Reply to  istrazuj

Ako se već pozivate na “Kabalu”, onda biće da niste pogledali do kraja film, TAMO PUTINA I TRAMPA STAVLJAJU ZAJEDNO I PROTIV GLOBALISTA!!!!!!! ostaje da sačekamo, mislim da ćete se ugristi za jezik, kao Moše ili kao Vladimir, Putin je Rus i izvući će Rusiju, koliko može, na svoj način, on kod kuće u Rusiji, ima manje pedofila i satanista, ali i mnogo više liberala koji bi za lizalicu iz Francuske-Engleske, poklonili sve Ruse i dodali koju rublju…svako bije svoje bitke…čini mi se da ćete biti oni pevci koji idu u supu jer su prerano kukurikali…..

Mucke
Gost
Mucke
7 mjeseci prije
Reply to  Dunja

Jedna stvar bode oci svaki dan vec nekoliko godina.Ne postoji MSM medij u svijetu ili kod nas koji na dnevnoj bazi ne zasipa Trumpa ili Putina gomilom uvreda,etiketiranja ili izrugivanja.E sad ako znamo da su svi MSM mediji na strani kabale,zasto bi oni ovako prljavo isli protiv svojeg “saveznika”?

ewfnvjuwenvgnewtbwuetgwetgbwergt
Gost
ewfnvjuwenvgnewtbwuetgwetgbwergt
7 mjeseci prije
Reply to  Mucke

Mucke, da bi oni koji to gledaju i slušaju povjerovali u “mesijansku istinitu” ulogu dotičnih glumaca tame.

Mucke
Gost
Mucke
7 mjeseci prije

Besmislica,mediji ih nikad ne bi napadali na ovaj nacin i nikad ne bi svi puhali u isti rog .Barem jedan dio medija bi imao suprotnu pricu da je u pitanju gluma.

ierwfnviueribnernbtoenrbgtergtbervbr
Gost
ierwfnviueribnernbtoenrbgtergtbervbr
7 mjeseci prije
Reply to  Mucke

Mucke, napadali su zexkraten mediji i Šikija al je radio za njih i njihove je krvi bez obzira što su ga demonizirali u medijima. Napadaju i Nosferatua al on i dalje radi što onaj tko ga je postavio i stvara njegov mit traži od njega. Napadali su i Mao, Pol Pota, Titu a bili su njihove kreacije, nadapaju i Eđija a on SVE radi što mu braća iz milenijskog zločinačkog pothvata požele. Sve odluke za ovaj planet dolaze iz istog centra bez obzira kakova im je navijačka retorika protiv ili za nekoga. Stvara se privid da ima nekoga koji se bori za “slobodu i pravdu” a i ti koji glume tu ulogu dobiju pristanak masa na taj način gdje ih legalizira u njihovoj “borbi” protiv tame i stvora to sotoniziranje od istih. Prvi put kad sam skužio tu igru je bilo kod Nosferatua i Eđija.

guzičetinica
Gost
guzičetinica
7 mjeseci prije
Reply to  Mucke

razmisli sam…da je na vlasti u USA Hillary Clinton?…misliš da bi ovo prošlo? Izbori su fikcija. Svi mi to dobro znamo. Pitanje je – zašto to zaboravljamo?

guzičetinica
Gost
guzičetinica
7 mjeseci prije
Reply to  Mucke

…”demokratski glasači” su za OVO (vidiš isti slučaj i kod nas)…dakle problem je suverenistička strana…koju njihov predsjednik uvlači u igru (opreznim tempom kako bi ostavio prostor za napade). Ne znam kako vi, ali ja priznajem da imam kriminalni um (mogu tako razmišljati)….i ja bih učinio isto.

Vlado
Gost
Vlado
7 mjeseci prije

Ako selektivno stavljate fokus na informacije kako bi ostavili određeni utisak onda stvarno određene podudarnosti mogu izgledati “manje slučajne”.
Ali problem je u vašoj selektivnosti. Npr. Putin je rekao da vrhunac zaraze još nije došao. Što znači da se datum 11.05. može bez problema pomaknuti na neki drugi ako se situacija ne popravi. Ali onda vama numerolozima-zavjerašima to više neće biti interesantno jer će vam teorija pasti u vodu.
Kao što ignorirate činjenice da čitav niz država (pa i europskih) ima svoje datume i različita popuštanja mjera. Jer to ne paše u vašu teoriju.

istrazuj
Gost
istrazuj
7 mjeseci prije
Reply to  Vlado

Vlado,
Kolega, sta mislite na kakvom “temelju” g Moshiah ben David…pardon Predsjednik Putin – donosi te zakljucke o “vrhuncu pandemije”?
Ili prosto:
– citajuci statisticke podatke (kao sto je i Predsjednik Lukasenko rekao sam da radi – PRIJE ikakvog uvodjenja prevare “pandemije” u Belorusiju…)
– ili citajuci u grah ili u toz od kafe…?

PlanetB
Gost
PlanetB
7 mjeseci prije
Reply to  Vlado

Svaki dan svaki sat osiromasuje zemlju i stvara nepodnisljivi ekonomski teret za buduce generacije. Pa ne mozes unistavati ekonomsko jezgro zemlje radi neke gripe sa smrtnoscu kao i obicna gripa. Ali Putin je ocito nasjeo. Steta , Rusija se je izvlacila iz siromastva.
To da ce se mjere popustiti to obecanje na vrbi svirala jer se uvjek sve moze vratiti na staro. Vrijeme je da se narod oglasi i rece istinu:
1.) STOP CENZURI !
2.) STOP ekonomskom sunovratu pod svaku cjenu
3.) STOP NWO
4.) Direktna Demokracija, a ne ovo st i nije nikakva demokracija.
Vidimo da je narod pametniji i to daleko pametniji od tih figurativnih vodja!

*Ime
Gost
*Ime
7 mjeseci prije
Reply to  PlanetB

Nije Putin nasjeo nego to radi planirano. Pa ne zovu ga zabadave židovskim kraljem…
Imaš gore Subarua i Istražuj – ljudi znaju što pišu…

Šule
Gost
Šule
7 mjeseci prije
Reply to  *Ime

Kakav je Putin židovski kralj on je diktator u Rusiji i to mu građani sve više prigovaraju..a to što ste ga nazvali nekim čudnim imenom David nema veze sa stvarnošću..

Tadmur Palmirovic
Gost
Tadmur Palmirovic
7 mjeseci prije
Reply to  PlanetB

PlanetB, Putin nje od jučer da nasjede na svašta nego zna šta radi, sve u koordinaciji sa zapadnim partnerima(namjerno bez znakova navoda)..

PlanetB
Gost
PlanetB
7 mjeseci prije

Tadmur i *Ime moguce da ste vi u pravu ali ovim cinom mnogi ce izgubiti sve iluzije o tom Putinu. Do sada je vazio kao covjek koji se suprotstavljao NWO agendi.
OK to s Kinom je bilo kao nuzno zlo ali ovim cinom on sam sebe raskrinkava.

*Ime
Gost
*Ime
7 mjeseci prije
Reply to  PlanetB

Najvjerojatnije je velik ulog u igri pa je odbacio masku. Jbg, i on je samo lutka na koncu. Nema spasitelja!

pera lozac
Gost
pera lozac
7 mjeseci prije
Reply to  PlanetB

Prevelika je ovo igra i ima previse nepoznanica koje Putin, za razliku od nas, poznaje.
Mozemo samo nagadjat ili sacekat, nagadjalo se i posle Majdana kada je optuzivan da nista neradi i dozvoljava ubijanje naroda od strane ucrosa. Krim je vracen a Donbas de facto odvojen od Ukrajine i samostalan a Rusija nije uvucena u rat sto je i bio cilj usrancima.
Zivi bili pa videli, neda mi se nagadjat.

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
7 mjeseci prije

Putin car, kao iz knjige Stevena Lee Myersa. Rješenje su on i Trump.
Još malo, sotonjara je dosta.

*Ime
Gost
*Ime
7 mjeseci prije
Reply to  ZAGREPCANKA

Vrana vrani oči ne vadi. Sve ti je to ciokabala. Uključujuči Trumpa i Putina.

Pi-zdro
Gost
Pi-zdro
7 mjeseci prije
Reply to  *Ime

Ime hhehee vrana.. i ciokabala super

ja sam
Gost
ja sam
7 mjeseci prije

Mislim da je Putin prinudjen sljediti upute WHO. Situacija u rusiji se pomno prati na zapadu. Bilo kakv pogresan potez od strane Putina u ovoj situaciji bi bio i povod za medijsku hajku na njega. Ka o stto sam i ranije pisao u nekim prethodnim komentarima mislim , uvjeren sam da Putin nema potpunu kontrolu u drzavi. Rusija je ogromna zemlja sa ogromnom administracijom sa velikim brojem regiona, jednostavno Putin je prinudjen da u ovom slucaju pristupi sa velikim oprezom. Bjeloruski predsjednik Lukasenko je u dosta komotnijoj situaciji. Bjelorusija je daleko manja od Rusije i on ima potpunu vlast u zemlji. Moze reci i raditi sto zeli bez razmisljanja o posljedicama .

Mölltaler
Gost
Mölltaler
7 mjeseci prije
Reply to  ja sam

Potrebno je naglasiti da Lukašenko tu slobodu djelovanja ima zahvaljujući Rusiji.

MatijaVZHR
Gost
MatijaVZHR
7 mjeseci prije
Reply to  ja sam

@ja sam Mala korekcija – Putin definitivno nije prinuđen slijediti upute WHO. Istražite situaciju sa svinjskom gripom iz 2010. Ovo ostalo (vezano za lokalnu administraciju) je moguće. Treba biti vrlo oprezan sa definiranjem stanja u Rusiji. Puno je nejasnoća.

Makedonac
Gost
Makedonac
7 mjeseci prije

Lud jeb* zbunjenog.
Celenapravljena degradacija je fakt. Prve generacije političara i elita znali su da lazu, da umišljeno degradiraju svoj narod, ali nakon nekoliko generacija u tom inkubatoru i današnja liberalna elita je isto tako degradirala, ubeđena je u to liberalno sranje. Kažes im ima COVID vrag čovečanstva, mnogo je zao, i svaki da si zapali kuču i tako ubijemo virus, oni to poveruju i urade …
Večina evropskih vazalnih političara je od tog inkubatora, 70 godina ropstvo na zapadu i 30 kod nas, glave su im kvadratne, ne mogu da razmišljaju.
Ali ima i čast političara, stare škole, znaju da je to ekonomski virus, znaju da jedan balon ne može da se pumpa večno. Kako sto kaze Dugin: Svet ot liberalne točke A danas je u točku B, nikad više se nece vratiti u tačku A, ide u tachku C. Kakav svet če biti sled Corone zavisi od toga ko če pobediti danas. Američka duboka država, konceptualna vlast ili mnogopolarnost koju predlažu Tramp i Putin. Sada je vreme laži. Razlika je u tome dali si idiot i vazal ili znaš realno šta radiš.
Verujem da Putin zna šta radi, ja lično mislim da diktaturu možeš da koristiš za zlo, novi svetski red ali možeš i za dobro, da zatvoriš Navalina i ostalu petu kolonu kuči. CIA Agentura ne šeta slobodno niz zemlju i recimo dodaje ekstra koronu u metro ili neki piromani baš sada “slučajno” pale sumu u Černobil.

santa007
Gost
santa007
7 mjeseci prije
Reply to  Makedonac

Makedonac
ja isto vjerujem da Putin zna što radi.
Kažu da iskorištava snagu protivnika u svoju korist (džudo) i taktički i strategijski vuče svaki potez (šah).
Stoga će kao dobar džudaš i šahist izaći na kraj i s ovom nametnutom situacijom

Alen
Gost
Alen
7 mjeseci prije

Smutnja za smutnjom , biće još i jačih , tek smo zgrebali..

*Ime
Gost
*Ime
7 mjeseci prije

Ili ti ne želiš prihvatiti stvarnost iz nekog razloga. To je također moguća opcija. Svakako vrijedna evaluacije…

Alen
Gost
Alen
7 mjeseci prije
Reply to  *Ime

Čiju stvsnost ,tvoju , drugog , trećeg , zato se i zove smutnjom , kapiraš !?

*Ime
Gost
*Ime
7 mjeseci prije
Reply to  Alen

Stvarnost je jedna, a ovo o čemu ti pričaš su različite percepcije iste stvarnosti.

Alen
Gost
Alen
7 mjeseci prije
Reply to  *Ime

Ili jednostavnije rečeno , smutnja !

*Ime
Gost
*Ime
7 mjeseci prije
Reply to  Alen

Velika večina stanovnika Zemlje je smućena, to ti priznajem. A to je zato jer su prihvatili nametnutu im percepciju, tj. nisu je odbacili, nisu je nikad niti preispitali. Pitanje je tko i zašto nameće percepciju koja njemu odgovara i zašto smućuje ljude?

Alen
Gost
Alen
7 mjeseci prije
Reply to  *Ime

Vjerovatno neko kome je to posao , inače ne bi pod smutnjom bila velika većina , to je nešto kao tržište , pa se bori za isto..
Ono što je interesantno je da uskačemo iz jedne u drugu , svaka sledeća je jača od predhodne a cilj je smutnja svih smunji , nekakva vrhovna smutnja…
Zato kazem , biće toga još puno …

mislim
Gost
mislim
7 mjeseci prije
Reply to  *Ime

moja percepcija= moja stvarnost. više percepcija= više stvarnosti.

ZAGREPCANKA
Gost
ZAGREPCANKA
7 mjeseci prije

Nisu znali da je kamera uključena – Poslušajte što govore:
https://youtu.be/e1pXM6u7GGU

mirko
Gost
mirko
7 mjeseci prije

Ne lupaj…

mislim
Gost
mislim
7 mjeseci prije

Korado Korlević Astronom
Smatra da je ovo svijet koji će se morati iscijepati na dvije civilizacije.

“Jedan koji će biti zabava, jedan koji će biti zajamčeni osobni dohodak i jedna koja će biti svijet koji radi. U tom svijetu gdje radi i gdje će znanost i tehnologija gurati naprijed je jedini modus vivendi, a ovaj drugi dio zabava neće nestati. Mi smo ovisni o dobrim pričama i dobre priče će uvijek imati prioritet”, rekao je Korlević.

Mišljenja je kako se budućnost ne događa, već je mi biramo sami. “Ovo je previše dobra kriza da se propusti. Sad je trenutak kada se donose odluke i ono što će se događati u budućnosti. Treba si postaviti pitanje – gdje sam ja u toj priči? Gdje smo moja obitelj i ja u toj priči? Ovo je fenomenalna prilika za učiti i za raditi na sebi.

mislim
Gost
mislim
7 mjeseci prije
Reply to  mislim

i sad kad pogledaš, korona , pad cjena nafte, holivud+TV-zabava,i rad.
novi svjetski poredak. kinezi su ti koji rade, ameri su ti koji zabavljaju, ostali su negdje između.

Tonka
Gost
Tonka
7 mjeseci prije

Preneseno, a(*nije) virus

Tko razumije mehanizme moći i pravu upotrebu snage društvenih odnosa, u pravilu za njega neće biti posebno teško predvidjeti, koje će direktive u bliskoj budučnosti Stižerske vlade uputiti narodu na socijalnom, ekonomskom i političkom planu. Ponekad, uopće nija ni teško predvidjeti što će nam se u bliskoj budučnosti dogoditi, ako sam malo analiziramo izjave društvenih kreatora i iz toga pokušamo dokučiti što oni namjeravaju.
Bill Gates nas je već godinama upozoravao, da će svijet pogoditi jedna velika pandemija i svijet, koji smo mi do tada poznavali, iz temelja promjeniti. Nismo mu vjerovali, a sad vidite kako je samo bio vidovit! On je u svojoj eugeničkoj zastranjenosti išao čak tako daleko, da je sve ono što smo mi doživjeli u proteklim mjesecime, neposredno prije sprovođenja u dijelo, SIMULIRAO (Event 201). A ono što je prije svega tu simulirano je svjetska centralizacija starta za Lockdown i poslušnost njegovom WHOu. Kao što vidimo, simulacija je u potpunosti sprovedena u praksu i komotno možemo reći, da je sinhronizirana prakse i primjene državnih udara svrgnutih vlada zemalja širom svijeta od strane predhodno instruiranih raznoraznih Stožera, u potpumosti uspjela. U Ustavu zagarantirane slobode još uvijek postoje, ali se one „do daljnjeg“ stavljaju van snage, što u prevodu znači: piši propalo. Svojim kukanjem, nezadovoljstvom i željom za neokapitalizmon srušili smo Jugu, i sad, nakon toga skoro trideset godina sustavnog truda u rušenju HDZSDP-ovske ilizije demokracije…uspjeli smo i u tome…i što smo dobili… jedan totalitarni sustav diktature jedne samoinstalirane Hunte, o čemen su plejade diktatora i zločinaca mogle samo sanjati. Čak šta više, ljudska glupost je dosegla takav nivo, da smo ovo danas postigli „bez ispaljenog metka“.
Stvari se danas odvijaju munjevitom brzinom, tako da je i ta mala digresija na iluziju demokracije koju smo izgubili, sada prošlost. Nego, što možemo očekivati u našoj (ne)sjajnoj budučnosti?

1. Za „drugi val“ bit će demonstranti krivi

U sljedečim tjednima očekuje se da će doći drugi val COVID-19. Ovo su nam „najavili“ naši eksperti vojne hunte. I ako još netko ne vjeruje u drugi val, onda ga upućujem na najnoviji članak Billa Gatesa o njegovoj narativ-pandemiji u „GatesNotes“ gdje potvrđuje „prvu modernu pandemiju“. U principu, arhitekti pandemije su u međuvremenu toliko puta najavili drugi (i treći i četvrti i peti…) val, tako da to više uopće nije upitno. Ali i dosad smo se nadali da će demokracija profunkcionira kao “najidealniji društveni sistem”, pa isto tako se možemo i nadalje zavaravati da će nam se u “novom dobu” vratiti naš stari život.
Međutim, po mom mišljenju jedna epidemija ili drugi val bi doista mogla nastupiti kod „popuštanja mjera“, jer će imunološki sistem kod ljudi zbog prisilnog pritvora toliko oslabiti, da čim izađu (nenavikli) na čisti zrak, slijedi epidemija gripe. Tako da bi taj drugi val, po tom osnovu, doista mogao biti vrlo moguć.
Možete biti sasvim sigurni, da će Stožer (čitaj Hunta) svoje statističke podatke prilagoditi njihovoj željenoj dozi zastrašivanja, kako bi za svog poslanstva obijavili svjetu nastupanje novog infektivnog vala. I to po drugi…po treći…po enti put, sve dok ne postignu krajnji cilj pandemiskog izgovora – NWO. Zanima me samo koliko će se ovaj put ljudi uplašiti snimcima poredanih sanduka u Italiji….ISTIM snimcima poredanh sanduka u New Yorku, uzetih sa original snimke mrtvačkih sanduka poginulih izbjeglica iz prevrnutih gumenih čamaca prije nekoliko godina. Međutim, za našeg vijernog štovatelja dnevnika, fake news ne postoji. Odanost domovinskom oltaru, dnevniku, nikad se ne dovodi u pitanje.
Kako god bilo da bilo, Hunta već zna i krivce za ovaj „drugi val“ njihove narativ-pandemije. To će biti prije svega neodgovorni demonstranti, koji su se na ulicama Berlina, Michigena, Minesote, Hong Konga, Rima itd. usudili biti toliko asocijalni, da nisu mogli pristati na njihov kućni pritvor i suspenziju Ustava, kojim su zaraženi osječajem slobode govora i kretanja. U mainstream medijima ćete naći spektar vokabularnih akrobacija u oslikavanju tih „društvenoopasnih pojava“ koje treba objesiti na stup srama naše jedine svijetski umrežene televizije. Televizija nam je toliko napredna, što se dokazuje time, da to što se govori na BBCu, NBCu, ARDu, ZDFu….govori se i na našem HRTu. Ako do sada nikad nismo bili dio naprednog zapadnog svjeta, obzirom na naš primitivi rat, političku zrelost, civilizacijski nivo, onda smo bar danas ovom sinhroniziranom pandemijom, to dokazali. Postali smo veći katolici od Pape, uveli strože mjere “zaštite”, tako da je Balkan danas u velikoj prednosti u odnosu na druge….prije svega mislim na prednost uvođenja strahovlade. Dok su drugi išli postepeno, na Balkanu se sve događa radikalno. Odmah i bez razmišljanja! Ali uvijek odano licenciranim printerima bezvrijednog novca, kojima smo uručili naš suverenitet!
Uvjeravam vas, ako i dođe do opuštanja stegovnih mijera, „drugi val“ će doći sa primjenom još veće sile egzekutivnog aparata, a prve naznake tog novog doba (ne trebate ni biti posebno intuitivno senzibilni), osjetit ćete direktno na još drastičnijim mjerama prisile, a koje će preko apostola Billa i bogomolje nezdravlja WHO, kao poslanicu (čitaj naredbu) prenijeti “sveta krava u Hrvata”…naš jedini i istinoljubivi HRT-tv-dnevnik sa svojim privatiziranim satelitima. Po talijanskom receptu, svaki umrli u dnevnoj bilanci bit će stavljen na teret protivnika kućnog pritvora i prisilnog nerada, tj. teoretičara zavjere iliti donkihotovkih boraca za Ustav i ustavni poredak. Jedna mainstream medijska neusaglašenost brojeva kao u prvom valu narativ-pandemije, ovaj put neće se više ponoviti, jer ipak jedno iskustvo jedne pandemijske histerije imamo iza sebe, a to znanje će se zasigurno upotrijebiti za naše dobro i još efikasniju stegu i obranu od informacija koje nam mogu naštetiti…

Tiami
Gost
Tiami
7 mjeseci prije
Reply to  Tonka

Corbett report

Pi-zdro
Gost
Pi-zdro
7 mjeseci prije

Kralj, pardon Car je goo….

Tonka
Gost
Tonka
7 mjeseci prije

preneseno…
2. Alternativne medije će se procistiti !

Ako se samo kratko osvrnemo kroz koje su restrikcije prošli alternativni mediji u bližoj prošlosti, može se zaključiti što se može očekivati u bližoj budučnosti. Prije godinu dana You Tube je uveo sistem, kojim je kod mnogih medijskih podkastova uveo zamrzavanje broja pretplatnika/abonenata ili opadanja tog broja, unatoč stvarno porastu. Otprilike u isto vrijeme, uvedena je promjena na algoritamskim preporukama, tako da “štetni sadržaji“ ni približno ne mogu biti predloženi. Danas se to posebno intenzuvno primjenjuje na „teoretičare zavjere“ Corona-virusa i narativne pandemije u vezi s tim. Tko još nije imao susret na Fejsu sa Faktografom.hr? Jednim državnim represivnim organom za cenzuru, koji bi prije nazvao organom dezinformiranja u funkciji spriječavanja istinske informacije.
„Jedini bog informacije je WHO…i drugog boga NEMATE, a ja…Fak-to-graf sam njegov produženi falus na zemlji!”
Nažalost HR nije jedina. Žandarmeriju za cenzuriranje uvele su i zemlje koje smo do jučer mogli zvati “zemlje razvijene demokracije”, a danas se mogu pohvaliti, da imaju sistem kao na brdovitom Balkanu. Diktaturu, u odnosu na koju je Aco…zaigrano dijete u pijesku.
Nemam insiderskih informacija što se na polju cenzure alternativnih medija iza brda valja, ali vam nakon nekoliko puta blokiranja ovog mog bloga mogu reći, alternativni mediji su podvrgnuti algoritamskom filter, tako da samo spominjanje 5G, ili dr. Wodarg, ili dr. Sladoljev, uključuju kočnicu pojavljivanja kao predloženog posta, podkasta i sličnog. To nije ništa drugo nego medijsko čišćenje prostora i otvaranje prostora SoftPower-skom indoktriniranju javnosti u alternativnom medijskom prostoru mainstream medijima, koji pokušavaju širiti svoj utjecaj na populaciju, koja odavno ne prati televizijske vijesti, ali kojoj svjesno oduzima prostor za njihovo izražavanje i sagledavanje njihovog kuta gledanja. S druge strane stožerski Hunta-režimi koriste alternativne medije kao prostor u kojem obavještajne službe “otkrivaju” politički nekorektne osobe, te preko svojih trolova (kao npr. Faktograf) difamiraju ljude u ovom medijskom prostoru, miniraju diskusije, a u stvarnom životu obračunavaju se s njima preko sudova i ostalih državnih organa.
Moja teorija je, da u „smrtonosnom drugom valu“ nećemo biti zasuti samo sa narativom „virusne pandemije“ mainstreama, nego i „smrtonosnom dezinformacijom“, koja će se pripisati internetskim teoretičatima zavjere, a što će opet, biti izgovor za ukidanje svake informacije, koja ne dolazi iz licenciranog državnog Stožera za pandemijski narativ.
Mi upravo sad možemo vidjeti, kako se počinje narativ etablirati:
Gigati na polju društvenih mreža, u vezi Covid-19, obavezali su se na “suzbijanje prevara i lažnih informacija”, a direktorica You Tube, Susan Wojcicki, precizirala je što podrazumjeva pod “prevarom i lažnom informacijom”, najme SVE, što je u suprotnosti sa zvaničnim stavom WHOa. Iz ovog vidite, da istinitost informacije uopće nije presudna za njeno cenzuriranje, nego to što je u suprotnosti sa zvaničnim stavom WHOa. Pametnom dosta!
Ja osobno ću ovu mogućnost izražavanja slobodne misli koristiti, kako bi MOJ STAV (kao se zove moj blog) podijelio sa što više istomišljenika, ali uopće si ne gajim iluziju, da će širenje informacija na Big-Tech-Social-Media-Platformama unedogled trajati. Svijet je mogao jedno kratko vrijeme osjetiti blagodati interneta, umrežavanje ljudi i razmjena informacija, ali otkako je to postalo platforma na kojoj se okupljaju ljudi suprotnog mišljenja od vlastodržaca, homogeniziranje jednog takvog stava, postalo je neugodno za njih. U Berlinu se svake subote okupi stotinjak ljudi, dijele knjižice Ustava SRNj, pjevaju, nose transparente i sa njima se uspješno obračunava isto toliko,,,stotinjak policajaca. Ali zamislite da ti isti policajci skinu šljemove,štitove i pendreke, te se pridruže demonstrantima, kao što je to bilo prekjučer u Italiji. Ili da takvo bezbožstvo postaje masovnije i masovnije! Hunta će to u korijenu sasiječi cenzuriranjem interneta prije svega, a onda i na ulici. Nedavno sam pisao, da brzinom kojom mainstrim širi strah od Corona virusa, da se istom tom brzinom širi istina o narativ-pandemiji, naravno na netu.
Ne bi želio biti ptica-zloslutnica, ali bojim se da se nalazimo u zadnjoj godini interneta, kojeg smo do sada poznavali. Bigplejeri su ubijeđeni da im konrtolirana informiranost javnosti, svakim danom sve više izmiče kontroli i sve više ljudi se oslobađa od utjecaja Soft Powera.

MatijaVZHR
Gost
MatijaVZHR
7 mjeseci prije
Reply to  Tonka

Da, ali uz sve te cenzure, priča im pušta vodu na sve strane.

Era sa onoga svijeta
Gost
Era sa onoga svijeta
7 mjeseci prije
Reply to  Tonka

Odlično sročeno.
A sad nevezano za to, ako ima ko da preporuči drugu platformu (umjesto Google) za pretraživanje? Unaprijed hvala.

Tonka
Gost
Tonka
7 mjeseci prije

3…
2. Alternativne medije će se procistiti !

Ako se samo kratko osvrnemo kroz koje su restrikcije prošli alternativni mediji u bližoj prošlosti, može se zaključiti što se može očekivati u bližoj budučnosti. Prije godinu dana You Tube je uveo sistem, kojim je kod mnogih medijskih podkastova uveo zamrzavanje broja pretplatnika/abonenata ili opadanja tog broja, unatoč stvarno porastu. Otprilike u isto vrijeme, uvedena je promjena na algoritamskim preporukama, tako da “štetni sadržaji“ ni približno ne mogu biti predloženi. Danas se to posebno intenzuvno primjenjuje na „teoretičare zavjere“ Corona-virusa i narativne pandemije u vezi s tim. Tko još nije imao susret na Fejsu sa Faktografom.hr? Jednim državnim represivnim organom za cenzuru, koji bi prije nazvao organom dezinformiranja u funkciji spriječavanja istinske informacije.
„Jedini bog informacije je WHO…i drugog boga NEMATE, a ja…Fak-to-graf sam njegov produženi falus na zemlji!”
Nažalost HR nije jedina. Žandarmeriju za cenzuriranje uvele su i zemlje koje smo do jučer mogli zvati “zemlje razvijene demokracije”, a danas se mogu pohvaliti, da imaju sistem kao na brdovitom Balkanu. Diktaturu, u odnosu na koju je Aco…zaigrano dijete u pijesku.
Nemam insiderskih informacija što se na polju cenzure alternativnih medija iza brda valja, ali vam nakon nekoliko puta blokiranja ovog mog bloga mogu reći, alternativni mediji su podvrgnuti algoritamskom filter, tako da samo spominjanje 5G, ili dr. Wodarg, ili dr. Sladoljev, uključuju kočnicu pojavljivanja kao predloženog posta, podkasta i sličnog. To nije ništa drugo nego medijsko čišćenje prostora i otvaranje prostora SoftPower-skom indoktriniranju javnosti u alternativnom medijskom prostoru mainstream medijima, koji pokušavaju širiti svoj utjecaj na populaciju, koja odavno ne prati televizijske vijesti, ali kojoj svjesno oduzima prostor za njihovo izražavanje i sagledavanje njihovog kuta gledanja. S druge strane stožerski Hunta-režimi koriste alternativne medije kao prostor u kojem obavještajne službe “otkrivaju” politički nekorektne osobe, te preko svojih trolova (kao npr. Faktograf) difamiraju ljude u ovom medijskom prostoru, miniraju diskusije, a u stvarnom životu obračunavaju se s njima preko sudova i ostalih državnih organa.
Moja teorija je, da u „smrtonosnom drugom valu“ nećemo biti zasuti samo sa narativom „virusne pandemije“ mainstreama, nego i „smrtonosnom dezinformacijom“, koja će se pripisati internetskim teoretičatima zavjere, a što će opet, biti izgovor za ukidanje svake informacije, koja ne dolazi iz licenciranog državnog Stožera za pandemijski narativ.
Mi upravo sad možemo vidjeti, kako se počinje narativ etablirati:
Gigati na polju društvenih mreža, u vezi Covid-19, obavezali su se na “suzbijanje prevara i lažnih informacija”, a direktorica You Tube, Susan Wojcicki, precizirala je što podrazumjeva pod “prevarom i lažnom informacijom”, najme SVE, što je u suprotnosti sa zvaničnim stavom WHOa. Iz ovog vidite, da istinitost informacije uopće nije presudna za njeno cenzuriranje, nego to što je u suprotnosti sa zvaničnim stavom WHOa. Pametnom dosta!
Ja osobno ću ovu mogućnost izražavanja slobodne misli koristiti, kako bi MOJ STAV (kao se zove moj blog) podijelio sa što više istomišljenika, ali uopće si ne gajim iluziju, da će širenje informacija na Big-Tech-Social-Media-Platformama unedogled trajati. Svijet je mogao jedno kratko vrijeme osjetiti blagodati interneta, umrežavanje ljudi i razmjena informacija, ali otkako je to postalo platforma na kojoj se okupljaju ljudi suprotnog mišljenja od vlastodržaca, homogeniziranje jednog takvog stava, postalo je neugodno za njih. U Berlinu se svake subote okupi stotinjak ljudi, dijele knjižice Ustava SRNj, pjevaju, nose transparente i sa njima se uspješno obračunava isto toliko,,,stotinjak policajaca. Ali zamislite da ti isti policajci skinu šljemove,štitove i pendreke, te se pridruže demonstrantima, kao što je to bilo prekjučer u Italiji. Ili da takvo bezbožstvo postaje masovnije i masovnije! Hunta će to u korijenu sasiječi cenzuriranjem interneta prije svega, a onda i na ulici. Nedavno sam pisao, da brzinom kojom mainstrim širi strah od Corona virusa, da se istom tom brzinom širi istina o narativ-pandemiji, naravno na netu.
Ne bi želio biti ptica-zloslutnica, ali bojim se da se nalazimo u zadnjoj godini interneta, kojeg smo do sada poznavali. Bigplejeri su ubijeđeni da im konrtolirana informiranost javnosti, svakim danom sve više izmiče kontroli i sve više ljudi se oslobađa od utjecaja Soft Powera…

Tonka
Gost
Tonka
7 mjeseci prije
Reply to  Tonka

3…. „Kina je kriva za sve…“

Zar nije čudno, da je još samo prije par tjedana bila zabranjena i sama pomisao da je Corona virus izmakao kontroli labaratoriju u Wuhanu (4ti, najveći stupanj sigurnosti!), a da je danas to teorije mainstream medijskog podgrijavanja? Što mislite u koju svrhu ovi psi rata „pale“ janost? Ako nitko u Europi, onda bar Balkan ima iskustva o djelotvornosti medijske “potpale”!
Moje mišljenje je, da se vodi hibridni rat, koji možemo slobodno nazvati Trećim svjetskim ratom. A kad se prisjetimo jednog teksta kojeg sam prošle godine objavio, gdje sam spomenui izjavu Warren Buffetta, največeg investitora na svijetu i za one koji ne znaju, partnera Bill & Melinde Fondation u eugenik politici cijepljenja, gdje ovaj za New York Times kaže:
„Svjet se nalazi u ratu…i to, u ratu između bogatih i siromašnih. Mi bogati….počeli smo ovaj rat….i mi ćemo ga i dobiti.” Bojim se da je u pravu…čak i u tome, da će ga oni dobiti!
Kad ovo pročitaju naši političari, zar oni misle da će se oni uvijek nalaziti na toj “pobjedničkoj” strani? Ili samo dok Bill & Mengele ne odluče, da je sada na njih i njihove obitelji došao red, jer iz matematike njihovog plana 7,5 miljardi svesti na 0,5 miljardi, to je kao zbrojiti 2 + 2. Zar oni misle, da će vječito ovako zgrtati i drpati u đepove kao danas!? Doživjet će i oni to da im Bill & Mengele kažu: “ajde,…zavrni rukav!“. Ali političarima Balkana od njihovog egocentrizma, teško dolazi iz guzice u glavu!
Da, …mainstrim mediji su postali “psi rata”, koji nikad ne će ugristi ruku gospodara. Državni „velikodostojnici“ motivirat će i posljednjeg liječnika da se iseli, ali mainstream urednike zadnje štrace od novine, ugostit će na brifingu usaglašavanja mjera panike “drugog vala”. U ovom ratu riječima puca se iz svih topova. Glasnogovornik Ministarstva vanjskih poslova Kine, Zhao Lijian, ispalio je kanonadu optužbi na račun SADa, u smislu, kako je virus donesen u Wuhan za vrijeme Vojnih svijetskih igara u oktobru prošle godine. Kanonadom je odgovorio senator Tom Cotton, da je virus biološko oružje, a što je preuzelo američko žutilo od medija, pa to ponavljaju…i ponavljaju …i ponavljaju….kao da su novinarstvo učili iz prve ruke od Göbbels.
U međuvremenu odvijaju se sudski procesi protiv Kine, koju se tereti za 20 biljardi dolara štete prouzrokovane američkoj privredi. Naravno, nitko normalan ne očekuje da će Kini pasti gaće od straha i iskeširati 20 biljardi dolara (a što bi, usput budi rečeno, i mogla bez da puno osjeti), radi se o šahovskim potezima, kojima se podgrijava ratna atmosvera u javnosti, a služi u istu svrhu kao i Bushovo insceniranje događaja 9/11.
Nemojte se zavaravati, nije ovo zadnji put, da ćete nešto čuti o ratu između SADa i Kine, kao produkt Trumpove administracije, ili o hibridnom ratu bogatih protiv siromašnih (oligarhi protiv čovječanstva) koji vodi Bill & Co.

4. Stvarno biološko oružje je u niskom startu

Još jedan trag u vezi s tvrdnjom da se radi o bilološkom oružju govori i znanstveni rad Li Lanjuana sa Sveučilišta Zhejiang, koji sada govori o otkriću 30 različitih korijena virusa SARS-CoV-2. Neki od ovih korijena, uključujući i one koji su prisutni u dijelovima Europe i New Yorka, sposobni su biti preko 270 puta više virusno opasniji nego virusi slabijeg korijena. Istraživanje je također otkrilo neobičan razvoj jednog od pregledanih pacijenata:
„Istraživači su kod jednog 60-godišnjeg pacijenta pronašli tri uzastopne promjene, poznate kao trinukleotidne mutacije, a što je bila rijetka pojava. Uobičajno je da genomi mutiraju samo na jednom mjestu i to kod svih zaraženih pacijenata odjednom. Ovaj pacijent je proveo više od 50 dana u bolnici, mnogo duže od ostalih bolesnika COVID-19, a živi, infektivni korijeni virusa nalazili su se čak i njegovoj stolici, što je do sad bilo neshvatljivo, jer se smatralo da se virus uništava u kontaktu sa želudčanom kiselinom. ”
Ako je to istina, jer sve moramo uzimati sa jednom rezervom, onda se ne radi o jednom prirodnom virusu, nego o nečem puno gorem, najme, o pravom biološkom oružju…
Bilo kako bilo, poznato je da se odvajaju ogromni novci za razvoj biološkog oružja, koje se oficijalno narodu prezentira „za obrambene“ svrhe. Ali treba samo malo vremna, da se shvari ta vojna logika „ako neprijatelj to ima, moramo i mi to imati“ ne pije vode…u svrhu obrane. Bojim se, da ćete zaključiti, da sa zdravim ljudskim razumom to nema ništa zajedničko i da programi za biološko vođrnje rata, itekako imaju agresiju namjenjene svojim zacrtanim ciljevima. Činjenica da je antraks, koji je uzgojen u labaratoriju Fort Detrick (najveći labaratorij biološkog oružja) u jesen 2001ve i iz njega „pobjegao“, te Ameriku paralizirao od straha, govori samo da ti programi postoje.
Tužna istina je, da je mogućnost da se upotrijebilo biološko oružje i to pripiše neprijatelju kao napad pod „lažnom zastavom“ (False-Flag) uvijek aktualno. Ali sada kada prelazimo iz “vremena borbe protiv terorizma” u “novo vrijeme borbe protiv terorizma biološkim oružjem”, ovaj drugi terorizam postao je vjerojatan i istinit, u istoj mjeri koliko je to bio i onaj prvi. S tom razlikom, onaj prvi je služio kao izgovor da se napadnu neke zemlje, koje su imale nesreću da posjeduju naftu i druga rudna bogatstva, ali ovaj drugi, je izgovor da se napadne čovječanstvo i cijepivom reducira populacija. I to drastično!
Najmanja namjera mi je da vas plašim…taj zadatak već uspješno obavljaju drugi, ali podsjetiti ću vas ponovao na prilog iz „GatesNotes“-a, gdje Bill Gates navodio svoja predviđanja u vezi pandemije Broj 1: PRVA MODERNA PANDEMIJA ! A sad pogledajte zaključak tog „arhitekte“ pandemije o aktualnoj Corona krizi, citiram:
“Melinda i ja odrasli smo shvaćajući da je Drugi svjetski rat bio presudni trenutak za generaciju naših roditelja. Slično tome, pandemija COVID-19, kao PRVA MODERNA PANDEMIJA, definirat će ovo doba. Nitko, tko preživi pandemiju Broj 1, nikad je neće zaboraviti. I bol koju ljudi sada osjećaju i koju će osjetiti u godinama koje dolaze, nitko ne možete procijeniti. ”
Zastrašujuće je koliko toga on unaprijed zna, da čak tu svoju „vidovitost“ simulira i realizira. A ovu njegovu rečenicu o patnjama čoviječanstva, više doživljavam kao prijetnju i sotonističko cerenje, nego riječi humaniste koji brine o mom i tvom zdravlju. On nam ne najavljuje „rat“ protiv „nevidljivog neprijatelja“ kao svi naši političari, koji SLOŽNO to uspoređuju sa Drugim svijetskim ratom, on nam predstavlja pandemiju Broj 1. Lako je zaključiti, da nam, po njemu, predstoji pandemija Broj 2,..Broj 3 itd… a na kom broju će stati ili će ga možda netko zaustaviti….to samo Bog zna!
Eto!?

Revolt
Gost
Revolt
7 mjeseci prije
Reply to  Tonka

Bill Hejts-ovi pratioci kojih ima oko 27 miliona na društvenim mrežama, polovina od njih prete mu smrču I tužbama…
Pošto su bogatunčiči pokrenuli rat protiv zavedene raje sa mass medijima, istim onima koji su raju zadojili svakojakim lažima od vijesti I reality-show cirkusom, vreme baš nije na njihovoj strani, jer ‘otreznenje’ od laži dolazi brže, nego bi bogatunčiči to htjeli.
Danas su ljudi gladni istine šta se zapravo dešava, dok jim mass mediji svaki dan prodaju istu mantru a frižideri su svakim danom prazniji. Kada bude frižider totalno prazan, tada prestaje I svaki smisao dalje posmatrati lažove sa Tv-a, ukjučujuči prije svega političare I raznorazne krizno-stožerne lutke (a pad rejtinga na Tv-u ili Y-tubu, znači nema više para) , a poslje toga sljedi odmazda gladnih I gnevnih, a ona če biti u lice ili iza leđa. Kada vlast počne sa represijama ili bože nedaj mecima na raju, počinje brzi proces polarizacije, sto znači mali broj bogatunčiča I njihovih poltrona protiv velikog broja gladnog I prevarenog naroda.

Abe IV. Nepotvrđeni
Gost
Abe IV. Nepotvrđeni
7 mjeseci prije
Reply to  Revolt

A ove naše budale na vlasti će ostat budale do kraja.

Pi-zdro
Gost
Pi-zdro
7 mjeseci prije

Nema veze sa člankom malo je off topic al je in
svjeze prepisano..

Američki superbogati povećali su bogatstvo za 282 milijardi dolara u roku od tri tjedna od pandemije

napisana 29.04.2020. Bill Gates i Martina Navratilova na Otvorenom prvenstvu Francuske u Parizu, Francuska. Fotografija | NJO | STAR MAX | IPx
Prema novom izvještaju Instituta za politička ispitivanja, desetine miliona Amerikanaca izgubilo je posao tokom pandemije koronavirusa, dok je američka ultra bogata elita zabilježila rast neto vrijednosti za 282 milijarde dolara za samo 23 dana. To je uprkos činjenici da se očekuje da će se ekonomija u ovom kvartalu smanjiti za 40 posto. Izvještaj je također utvrdio da su između 1980. i 2020. porezne obveze milijardera, mjerene kao postotak njihovog bogatstva, smanjene za 79 posto. U posljednjih 30 godina bogatstvo američkih milijardera poraslo je za preko 1.100 % posto, dok je prosječno bogatstvo domaćinstava poraslo za nešto manje od pet posto.

link. America’s Super-Rich See Their Wealth Rise by $282 Billion in Three Weeks of Pandemic

Tonka
Gost
Tonka
7 mjeseci prije
Reply to  Pi-zdro

Et Pi
U nedostatku vremena i riječi ,może se samo nagađati ili “prepisati” od izvora,ovog ili ovog,ko dijeli vlastitubrigu i odgovornost prema svim ljudima!!!?
Nema ništa veze s člankom na 1.pogled?!…
Zamisli da je Izvor (h20 / info.) zatrovan, a ti žedan?! Tražiš dr.izvor vode( u šumi,a nesmiješ ićIDaleko od brloga jer…) ,
ili piješ (ne)svijesno na Istom?!
RazUMno!? Doživjeti 100tu.

Pi-zdro
Gost
Pi-zdro
7 mjeseci prije
Reply to  Tonka

Tonka previse se brines i strahujes-ova vremena treba i zahtjeva hrabrije a ne racionalnije i sta ako… upravo to i hoce. jer ovaca i novaca je u izobilju njima.

krezubi glasac
Gost
krezubi glasac
7 mjeseci prije

Jako jako jako cudno da se uskladjuju termini i sistemi sa zapadnim “partnerima” oko ovog malog fu… virusa. Vremena pocetka svjetske turneje malog virusa nije isti. Rolling stonesi ne mogu imati koncert istovremeno svugdje po svijetu.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
7 mjeseci prije

Ha ha ,kad se samo sjetim dokumentarca “pad Kabale”u kojem je ovaj i Narandzasti prikazani kao spasitelji od zla! Vidi ih sada!

MatijaVZHR
Gost
MatijaVZHR
7 mjeseci prije

Emiliano Zapata – concern troll. Je li za tebe spasitelj od zla Hates, Šoroš, Xiu? Zaokruži točan odgovor.

Bosanac
Gost
Bosanac
7 mjeseci prije

svi moraju igrat ovu utakmicu koja se desava, jer su svi ekonomski povezani…..al ja mislim da ce Rusija rast jos u perspektivi bar dok ne dostigne 2-3000 dolara neki prosjecni dohodak po radniku

miroslav lončar
Gost
miroslav lončar
7 mjeseci prije

a da bacimo “sva čuda modermog svijeta u 3-pm?životinjski i biljni svijet nikad bujniji oko pripjata,somovi od 200 kila.vukovi,i babe i dede koje za radijaciju nikad čuli nisu-eno ih -pelcaju paradajz od 4 kile-zajebavam se,no koliko smo prije bili prikračeni za informacije sada se od šume ne vidi drvo.naravno mislio sam na ljude koji imaju ,okučnice,vrtove,njive,oranice…sadite. trebalo bu,i zlata će vrijediti.

hiber
Gost
hiber
7 mjeseci prije

Autor spava na ovom portalu. Trebao bi znati da je Rusija klimatski pomaknuta za mjesec dana a da je virus unatoč svom misticizmu prehlada. Zato je Rusija pomaknuta u razvoju epidemije, ali i tamo će početi da gasne za petnaestak dana. Međutim, njima sada ide period smrti veći od 100 dnevno, slično Iranskom izvještavanju. Naime, Putinu ne ide u prilog veliki broj žrtava jer mu ubrzano pada popularnost, s
druge strane Talijani, Francuzi i Španjolci preuveličavaju stvarno mrtve i pišu sve što je umrlo a da nalikuje na Covid. Na taj način žele izboriti povoljnije kreditne linije prema Njemačkoj. Dakle, i jedni i drugi preko mrtvih želi ostvariti političke ciljeve. Slično radi i Hrvatska…Na Srbiju ne treba trošiti ni riječi…

MatijaVZHR
Gost
MatijaVZHR
7 mjeseci prije

Vijesti iz New Yorka, vezano za koronu treba uzeti zaozbiljno kao i one iz Italije tijekom ožujka i početkom travnja. New York je tvrdo uporište Demokratske stranke koja koristi sve moguće načine da eliminira Trumpa i po nalogu gospode sa Mahattana dignu paniku na višu razinu.

Dayal
Gost
Dayal
7 mjeseci prije

Putin me je razocara sto se je pridruzio ovom cirkusu sa koronom. Ne kazem da je za globaliste, ili da je njihov, ali vjerojatno misli da sada treba ovako djelovati. Zasto je ovo sve veliki cirkus? Pa zato jer se po cijelom svijetu pod korona smrti pisu svi, bez ikakve provjere. U biti, to im je i naredba, da zdravstveni radnici to tako prijavljuju. To znaci potpuna manipulacija sa podacima koji su lazirani. To su i sami vodje ovog cirkusa priznali u barem desetak drzava.

Onda drugo je test za kovid 19 ko je pozitivan. Sami su priznali da je u sigurno 50% slucajeva lazan, to znaci da zdrave ljude bez simptoma i bez virusa proglasi pozitivnim. To je druga manipulacija i napuhivanje brojeva.

Trece su mediji koji prenose takve podatke, a znajuci da su lazni. I tako su i oni postali sudionici u zlocinu. Yt i Fb sada brisu sve sto se ne podudara sa stavom koji oni podupiru.

Ti globalisti sto djeluju iz sjene su bas zlo, dno dna. Koje bolesne ideje zele ukomponirati u svaciji normalni zivot! Pa zamislite samo jednu stvar: Koja panika bi se digla da se broji svaki covjek koji dobije prehladu! Koliko bi ih bilo. Ili ko zakaslje. Peru ljudima mozak da ce ih maske zastititi. Od virusa. Cak i da se prenosi sa jedne osobe na drugu (a ne prenosi se, nego nastaje unutar stanice), Cak i da se prenosi po zraku, trebao bi nositi hermeticki zatvorenu masku sa filterom od oko 20 nanometara da ne prodje.
Ovo s maskama je totalna debilana. Kako vlade danas prodaju ljudima neznanje pa to nije normalno.

Opet vas molim, naucite o tim “virusima”. Ostati cete u soku koliko je sve izokrenuto! Oni to znaju, da vi to neznate, i zato vam prodaju smrtni strah.

Gogi
Gost
Gogi
7 mjeseci prije

velika igra iza povrsine, dok su mase zakljucane u stanovima… ne moze se nazad, ciscenje ovaca i kriminalaca mora biti potpuno, ali cini se da ce prvo pociniti veliki eugenicki zlocin

ierwfnviueribnernbtoenrbgtergtbervbr
Gost
ierwfnviueribnernbtoenrbgtergtbervbr
7 mjeseci prije

A…..a dobar……………

POVEZANE VIJESTI

Izbornik