Intervju Vladimira Putina za NBC

Putin predložio Clintonu da Rusija uđe u NATO
18 komentara

Ruski predsjednik Vladimir Putin je nakon obraćanja Saveznoj skupštini u kojem je govorio o brojnim temama, od gospodarstva do vanjske politike i svemu što interesira rusku javnost, ali i o novim  ruskim oružjima, dao intervju za američku televiziju NBC. Intervju s ruskim liderom je vodila poznata novinarka Megyn Kelly.

Američke vlasti optužuju Ruse za uplitanje u američke izbore. Međutim, umjesto da viču u Kongresu, trebali bi dostaviti informacije i podnijeti tužbu Državnom tužiteljstvu Ruske Federacije, u intervjuu za NBC je izjavio Vladimir Putin i podsjetio novinarku vodećeg američkog kanala kako ruske vlasti ne mogu progoniti nikoga tko nije prekršio zakone zemlje.

Ovdje je dio ekskluzivnog intervjua s predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom za američku televiziju NBC, koji niječe sve optužbe za bilo kakvu umiješanost ruske vlade ili intervenciju Rusije u američke predsjedničke izbore.

Ali što je s ruskim građanima koji su optuženi tijekom istrage američkog specijalnog tužitelja? Novinarka Megyn Kelly je pitala Putina kakvo je njegovo mišljenje o tome.

Vladimir Putin: S poštovanjem prema vama osobno, sa svim uvažavanjem Kongresa, trebali biste imati osobe s pravnim obrazovanjem. Sto posto bi tako trebalo biti. Ljudi koji su dobro obrazovani moraju shvatiti da mi u Rusiji ne možemo progoniti nikoga tko nije prekršio ruske zakone. Ako imate temeljno pravno obrazovanje, mogu vam to objasniti.

Megyn Kelly: Imam pravni stupanj.

Vladimir Putin: Morate shvatiti da je potrebna službena istraga glavnog tužitelja Ruske Federacije. Dajte nam dokumente, službeni zahtjev.

Megyn Kelly: Govorili ste o ovom posljednji put, a sad se vratimo na optužnicu.

Vladimir Putin: Mi trebamo da se podnese službeni zahtjev Uredu tužiteljstva Ruske Federacije. Ovo bi trebalo proći službene kanale, a ne kroz tisak i urlanje u američkom Kongresu.

Američki mediji javljaju kako drugi intervju kojeg je Megyn Kelly uspjela dobiti od ruskog predsjednika “dolazi u vrijeme kada Putin zvecka oružjem i govori o ruskim nuklearnim sposobnostima, upozoravajući Zapad da novi ruski interkontinentalni balistički može izbjeći bilo kakvu vrstu otkrivanja i udariti bilo gdje”.

Kelly je pitala Putina znači li to da bi njegovi komentari mogli rasplamsati novi Hladni rat?

“Moj stav je da pojedinci koji su rekli da je započeo novi Hladni rat zapravo nisu analitičari. Oni to govore u svrhu propagande. Ako bi trebali govoriti o utrci naoružanja, onda je utrka u naoružanju započela upravo u vrijeme i trenutku kada su SAD izašle iz proturaketnog ugovora”, odgovorio je Putin.

Rekao je američkoj novinarki kako je testiran projektil koji se ne može detektirati i test je prošao izvrsno. Na nekima se i dalje treba raditi, a drugi su već dostupni vojsci i spremni za borbenu uporabu.

putin nbc
FOTO – Megyn Kelly i Vladimir Putin uoči intervjua

VIDEO – Intervju od 20 minuta kojeg je ruski predsjednik dao za NBC

 

Hladni ratHladni rat 2NATONBC
Pretplatiti se
Obavijesti o
18 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Son of Alerik
6 godine prije

Kao i uvijek, u svakom intervjuu, Putin se nađe u nadmoćnoj poziciji. Ne toliko zbog toga što ta pozicija sama po sebi takva jest, već zbog razine s koje ga se obasipa pitanjima. Priču o ruskoj umiješanosti u američke izbore je spustio na realnu razinu. Imate dokaze? Da? Onda poštujte rusku državu i njen pravni sustav i ostavite se propagandne galame. Naravno da do nikakve tužbe neće doći. Najprije zato jer nikakvih dokaza nemaju, a onda i zato jer sebi ne žele dopustiti poniženje. Putin je ponovio već izrečeno o oružju kojeg su razvili. Očito je pomno odabrao komu će dati intervju jer će tako neuvijena prijetnja doprijeti do većeg broja ljudi. Ne dirajte nas jer imamo to i to. Sad je loptica ponovo na američkim jastrebovima. Ili će razviti i sami slična ili jača oružja, ili će podviti rep pa nekoliko godina šutjeti i govoriti o istočnim partnerima, kao… Čitaj više »

pero
6 godine prije

kako do titlova

Sinisa
6 godine prije

“Putin je rekao odgovarajući na pitanje koji bi događaj u Rusiji sprečio da je mogao.

On je odgovorio: “Raspad Sovjetskog Saveza”””

Sinisa
6 godine prije

Jedan dio danasnjeg govora na skupu podrske njemu,nadam se da ce Logicno ovo doniketi opsirnije:
„Želimo da naša zemlja bude svetla, ustremljena na budućnost, jer su ovde živeli naši preci, živimo mi, žive naša deca i živeće naši unuci. Trudićemo se da učinimo sve kako bi oni bili srećni. Za nas i osim nas to niko neće učiniti. Ali ako to uradimo, onda će naredna decenija, ceo 21. vek, proći pod znakom naših svetlih pobeda. Mi ćemo to učiniti“, istakao je Putin.”

Zaboravljeno
6 godine prije

Za Autora, popravite link za video. Taj video je iz 6-og mjeseca 2017 godine. Nije njegov intervju od juce.

čitatelj portala
6 godine prije

Dobro je g. Putin razgovarao s američkom barbikom.

Bruno
6 godine prije

Genijalan čovjek Vladimir Vladimirovic Putin.

Bill Clinton
6 godine prije

strepim da se vlad ne zaljubi u megyn i vice versa… rad bu privabil ovu devojčicu u personal harem… ahhhh

Busola
6 godine prije

Ovaj video je star godinu dana, mislim da nema videa sa novim intervjuom na netu…

Ako hoćete potražim pa stavim…

Ps. prije objavljivanja provjeriti datum 😉

davor
6 godine prije

Son of Alerik ameri ne da ne žele sebi dopustiti poniženje,oni se već svakodnevno ponižavaju i sramote pred svijetom….čitam portale njihovih “saveznika” Talijana….ne podnose ih više !!!!!!

Bill Clinton
6 godine prije

Kakva superiornost, moralna i intelektualna, nad ovom sirotom Gringosicom! (Iako je naša, nije mi kakva.)

davor
6 godine prije

Čak i najstaloženiji političar današnjice i sutrašnjice više nema strpljenja za budale.

antun comb
6 godine prije

Ekonomija mu je u q.
Nato se gomila na granicama.
U Siriji ima sve vece gubitke u ljudstvu i tehnici,
Ukrajina se naoruzava…
Da bi zadrzao vlast i nastavio pljacku prijeti oruzjem koje ni u crtanim filmovima ne postoji.
A kako prolaze države kojima rusija nema alternativu to vidimo zadnjih 20-ak godina.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI