Mlada majka doživjela infarkt i umrla u snu pored svoje djece na letu iz Hong Konga

Helen Rhodes
15 komentara

Ovaj tekst nažalost dobro opisuje dvije tragedije u jednom događaju. Prva tragedija su stranci koji masovno napuštaju Hong Kong s obzirom da se taj grad koji je zapravo polu-država, pretvorio u vakcinacijski pakao u kojem vlasti nemilosrdnim mjerama tjeraju stanovnike na cjepiva i u kojem nikakav normalan život bez cjepiva nije moguć, čak ni kupnja hrane u supermarketima, a testiranja su obavezna najmanje 2-3 puta tjedno, ovisno u kojoj struci radite.

Druga tragična priča je smrt mlade majke koja je tiho umrla na letu iz Hong Konga prema Britaniji i tako je morala ostati mrtva na svom sjedalu dok su oko nje sjedila njezina djeca. Radila je u medicinskoj struci u Hong Kongu stoga možemo gotovo sa 100-tnom sigurnošću reći da je bila cijepljena sa najmanje 3 doze.

Kako javljaju britanski mediji “odana” majka dvoje djece umrla je u snu na letu iz Hong Konga za Ujedinjeno Kraljevstvo prije svoje djece i supruga. Nekoliko sati nakon ukrcaja na let 5. kolovoza, Helen Rhodes, 46, “nađena je da ne reagira” i nije je bilo moguće reanimirati, rekla je njezina prijateljica Jayne Jeje na GoFundMe stranici.

Rhodes i njezina obitelj živjeli su u Hong Kongu 15 godina i vraćali su se u Ujedinjeno Kraljevstvo kako bi se preselili i započeli “novo poglavlje”, napisala je Jeje, ističući da Rhodes nije vidjela svoje stare roditelje od početka pandemije.

“Preostalih 8 sati leta, Helen je ležala u snu bez daha na svom sjedalu. Iako je to bilo izuzetno traumatično za obitelj, svi su imali vremena reći joj što su trebali”, napisala je.

Kad joj je srce počelo divlje lupati, znala je da nešto nije u redu. Prijatelj obitelji rekao je za Mail Online da je Rhodes možda umrla od iznenadnog srčanog udara:

“To je užasna tragedija. Umrla je u avionu. Nekako se srušila. Misle da je doživjela srčani udar. Njezina je majka jutros došla i rekla mi za to. Ona je bila u suzama i moja žena je bila u suzama.

“Jednostavno ne mogu razumjeti. Bila je tako fit i zdrava i radila je u medicinskoj struci”, rekao je John Moore, dugogodišnji susjed.

Drugi susjed opisao je Rhodes kao “ljupku osobu” koja je imala “prekrasan život” i koja bi “govorila tako pozitivno o svojoj profesiji”.

“Njezinoj je djeci tamo stvarno bilo lijepo. Tečno su govorili kantonski i mandarinski. Bili su stvarno sretan par, uvijek tako pozitivni. Velika je šteta što sada moraju proći kroz ovo”, rekao je.

Kad je zrakoplov sletio u Frankfurt u Njemačkoj, Helenino tijelo je ostalo, dok su njezin suprug Simon i njihovo dvoje male djece, Nathan i Emma, ​​otišli u Ujedinjeno Kraljevstvo.

Jeje je rekao da će prikupljanje sredstava pomoći u plaćanju troškova pogreba i pomoći obitelji dok se bore s gubitkom odane majke i supruge.

“Ovaj gubitak je nezamisliv. Helen je bila odana žena i majka. Ona je bila ljepilo koje je držalo njezinu obitelj na okupu”, napisala je.

Rhodes je “bila puls njezine zajednice u Tung Chungu,” u Hong Kongu, dodala je.

“Nije mogla hodati po gradu i ne naletjeti na nekoga koga je poznavala po imenu. Bila je prva članica usko povezane raznolike grupe pod nazivom Tung Chung Mums. Preko 200 žena koje su joj se prve obratile ako su imale pitanje vezano uz bilo što medicinsko.

“Helen se uvijek stavljala na raspolaganje kako bi pomogla drugima. Bila je pametna, duhovita i velikodušna sa svojim vremenom.” Helen je radila kao primalja i vodila tvrtku za prodaju nakita i mašni po narudžbi, također je rekla prijateljica Jeje.

CjepivaHong KongkinaNuspojave
Pretplatiti se
Obavijesti o
15 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
1 godina prije

Democid.

Kalle balle
1 godina prije

Komunisticko boljsevicka gestapo covid gamad koja je najtuzniji oblik ratnog profiterstva. Sta se ne dignu i pojedu vladu koja ih jede. Gamad.

Gogo
1 godina prije

Tužno žao mi djece, slusam stalno price…pa ostat cu bez posla….ma ko ih jebe nek svi takvi odu… tkz krema intelektualci i koliko takvih ne da steti sebi nego i namecu nama … nemam sazaljenja …idemo dalje imamo drugo poluvrijeme!

Игор Н.С.
1 godina prije

Hoce da crknu sto ne mogu sve da nas bocnu.

rade iz niša
1 godina prije

što je s famoznim Fuellmich, jel radi on što?

Lobos
1 godina prije

Taj kineski kovid scenario čeka nas ovdje u Evropi polako ali sigurno osim ako…. PS: “odana majka ” se prevodi kao privržena ili familijarna..

Nena
1 godina prije

Jadna deca pored takvih roditelja koji nisu razmišljali šta im to ubrizgavaju pod kožu.
A biće toga sve više i više,a predatorima to i odgovara da lakše dođu do nezaštićene dece.

Don
1 godina prije

Valja u sume u partizane opet, protiv kovid fasista…

pero
1 godina prije

I debili “jednostavno ne mogu razumjeti , bila je fit” …da ne povjeruješ?

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI