NASA-ina astronautkinja optužena da je iz svemira hakirala bankovne račune bivše supruge

Anne McClain
37 komentara

U vrlo neočekivanom primjeru što je sada moguće učiniti u svemiru, astronautkinja NASA-e optužena je da je probila u bankovne račune svog bivše supruge dok je bila na brodu Međunarodne svemirske stanice.

Bizarna optužba podignuta je protiv odlikovane astronautkinje NASA, Anne McClain, koja je se u privatnom životu trenutno nalazi usred razvoda s bivšom partnericom Summer Wordenom.

Wordenine su se sumnje pojavile kad je primijetila kako se njenom bankovnom računu pristupilo preko računarske mreže povezane s NASA-om. Nakon što je izvršila daljnje istraživanje, bivša vojna tajnica zrakoplovstva optužila je McClain da je provalila u njezine bankovne račune dok je bila na brodu ISS.

Worden je za Houstonove novine KPRC rekla da je banka USAA dala dokaze njenim odvjetnicima o tome kako je McClain pristupila njenim računima. “Bila sam šokirana i zgrožena tom hrabrošću od nje kako je mogla pomisliti da bi se mogla izvući s tim. Bila sam jako zaprepaštena što ne mogu zadržati ništa privatno”, rekla je.

Worden je podnijela pritužbu Saveznoj komisiji za trgovinu, a član obitelji također je podnio prijavu NASA-inoj internoj kancelariji generalnog inspektora. Pritužba je optužila McClain za krađu identiteta i nepropisan pristup Wordeninovoj privatnoj financijskoj evidenciji, izvijestio je New York Times. Odvjetnik McClaine rekao je novinama da se astronautkinja samo brinula za još uvijek povezane financije para.

Čitava drama se odvijala dok je McClain trebala obaviti prvu sve-žensku svemirsku šetnju u povijesti, zajedno s kolegicom Christinom Koch. Ta svemirska šetnja je otkazana, što je privuklo brojne kritike, a astronaut Nick Haguea zamijenio je McClain. NASA je tada rekla da je odluka pala na McClain jer nema dovoljno svemirskih odijela u veličinama potrebnim za McClain i Koche.

Anne McClain ostaje aktivna astronautkinja, a NASA je rekla kako ne komentira osobne ili kadrovske stvari. Razvod bi trebao biti okončan u listopadu.

HakiranjeMeđunarodna svemirska stanicaNASA
Pretplatiti se
Obavijesti o
37 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
mike
4 godine prije

uskoro ocekujemo hollywood’s blockbuster

Damir
4 godine prije

Prvi zločin počinjen u svemiru. Dugo ga se i čekalo…

Hmmm da
4 godine prije

Bullshit, bullshit, bullshit…

Iza_horizonta
4 godine prije

Sreća je što tamo nije boravio neko sa naših prostora. Pošto ne znaju da hakuju, sigurno bi ‘otuđili’ dio sa svemirske stanice 😁

Toni
4 godine prije

Ha,ha, žena opelješila bivšu suprugu!? Jedva čekam da se aktivira Jeloustonski vulkan da ovu pogan od USA zbriše sa lica zemlje.

Debeli pas
4 godine prije

Kad će prvi gay pride u svemiru? Ipak bi bio red…

nonwo
4 godine prije

Jednoga dana će netko pissed off iz tko zna kojeg razloga i na koga stisnuti crveni gumb…jer može…
Kad je Stanley Kubrick snimao Dr Strangelove (neuračunljivog generala Američkog ratnog zrakoplovstva koji naređuje prvi nuklearni napad na Sovjetski Savez) komentirao je da su ga istraživanja teme dovela do zaključka da je scenarij crne komedije frapantno blizak stvarnim mogućnostima…
Kaotični,nepredvidljivi ljudski faktor.

Majk Majers
4 godine prije

Lezbuša i to muškarac u vezi, reka bi po njenom izgledu

decoo, decoo oo
4 godine prije

ovo je neka muška homoljubna zavjera, mislim sve to.. i da nisu pustili dve ženske da plutaju izvan rakete.. mislim i sam izgled rakete, molim vas, našta to liči??

onaj najgl.....veći Dalton
4 godine prije

Lezba u svemiru poludila kad su joj javili da je lezba na Zemlji otišla na veselicu……
I svu lovu za režije gurnula pevaljki u sise…………

Mik
4 godine prije

Tko tu sad ima pravo? Mislio sam da se zene ne rastaju ako su su skupa. Tko ce dobiti djecu u brakorazvodnoj parnici? Puno enigmi 🤯
Salu na stranu,Svijet je otisao k Vragu.

nije bitno tko
4 godine prije

Uh, ebote. U svemiru sve sami federi i lizbuše…..

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI