VIDEO: Su-27 presreće američki zrakoplov na ruskoj granici

Boeing RC-135V SU-27 Sm3
35 komentara

Ruski borbeni zrakoplov se približio američkom RC-135 na sigurnoj udaljenosti i vratio se u bazu nakon što su se američki izviđački zrakoplovi udaljili od nacionalnih granica Ruske Federacije.

Rusko ministarstvo obrane je objavilo snimku o načinu kontrole zračnog prostora kada se otkrio objekt koji se preko neutralnih voda Baltičkog mora približavao ruskim granicama. Ruski borbeni zrakoplov Su-27 ga je presreo i identificirao kao izviđački zrakoplov RC-135 iz Sjedinjenih Država.

Iz ruskog ministarstva obrane su naveli da se Su-27, koji je dio postrojbi protuzračne obrane, približio američkom zrakoplovu na sigurnoj udaljenosti, a RC-135 se nakon presretanja udaljio od ruske granice. Nakon toga se borbeni zrakoplov Su-27 vratio na aerodrom s kojeg je poletio.

U posljednje vrijeme  u blizini ruskih granica su se značajno povećale aktivnosti izviđačkih zrakoplova i bespilotnih letjelica stranog podrijetla. Krajem siječnja je ruska vojska na Baltičkom moru presrela američki izviđački zrakoplov P-8A Poseidon.

Ruski borbeni zrakoplov Su-27 je 19. veljače poletio kako bi presreo izviđački zrakoplov švedskih zrakoplovnih snaga koji se približavao ruskoj granici istim morem. Kada se švedski zrakoplov udaljio od ruske granice, ruski zrakoplov se vratio u svoju bazu.

 

Boeing RC-135VNATOP-8A PoseidonSu-27
Pretplatiti se
Obavijesti o
35 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Dečko sa ulice
5 godine prije

Fino šprica ovaj špijunski avion.
Što bi to moglo biti?

Mikojan
5 godine prije

Naslov i citat:”Ruski borbeni zrakoplov Su-27 je 19. veljače poletio kako bi presreo izviđački zrakoplov švedskih zrakoplovnih snaga koji se približavao ruskoj granici istim morem. ”
to je nešto kao plavi kamion sive boje !
😉

Amater
5 godine prije

Dobro si uočio … malo mu je preširok trag … očito je i kemijski djelovao….

Medo
5 godine prije

Zločesti Rusi

Dub Miroslav
5 godine prije

Paljenje radara, ništa više.

Riddick
5 godine prije

Rusi imaju veste pilote: https://youtu.be/SlNyL9jxRP0

fbslo
5 godine prije

Pa dobro, ljudi, možda je doveo humanitarnu pomoč,
kad Putin jadnima Rusima ne da, da jedu…

krezubi glasac
5 godine prije

Da ne prevoze mozda umjerene isil divljake iz Sirije. Izgudili su babiani glavosjece rat protiv Assada kulturnog pa sad ih vozaju okolo i ne znaju sto sa njima. Koji cirkus maximus. Radnici rade da bi psihici igrali horror games na nebu.moru,zemlji

eu kolonija
5 godine prije

zamislite ruske zrakoplove i dronove koji će poput raketa burevestnik imati neograničene mogućnosti boravka u zraku I u zemljinoj orbiti. ja sam već zamislio takvu mogućnost ali realno:)

Ante
5 godine prije

Gledam jednu stranicu za praćenje avionskog prometa u cijelom svijetu. Nešto sam shvatio da Američki civilni zrakoplovi za prijevoz putnika rado lete preko Rusije i Kine iako za neke od tih letova nema potrebe jer do destinacije mogu doći i drugim putem. Na primjer kada idu na Filipine lete preko Kine i blizu Rusije pa mi se čini da i civilne zrakoplove koriste za špijuniranje.

Krivousti
5 godine prije

Hm, kako to, da ovaj Su 27 u kokpitu nema ni jednog display-a? Sve ke krcato sa analognim instrumentima!!

antinwo.hr
5 godine prije

Trebao ga je srušiti .Američka smeča

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI