Turistički i modni posjet Parizu – Tajne adrese koje će vam uljepšati putovanje

Turistički i modni posjet Parizu

Kad posjećujemo jednu zemlju ili grad kao turisti, uglavnom smo orijentirani na obilazak povijesnih spomenika. Kada uspijemo pronaći i viška vremena, posjetimo i nekolicinu poznatih modnih trgovina.

Iako vrlo privlačno zvuči, danas je ovakav obilazak postao jako luksuzna ekskurzija. Jer oni koji posjećuju određeno mjesto u poslovne svrhe redovito imaju manjak vremena uslijed brojnih obaveza koje se moraju riješiti u par dana boravka. Takav raspored ne ostavlja vremena za šetnje i obilazak posjećene destinacije.

Pariz krije puno toga, i onog vidljivog i nevidljivog. Kao i svaki grad, ima svoje male tajne. Neke od njih ne poznaju čak niti oni koji tu žive. Male pariške kreatorske tajne mogu vam otkriti samo zaljubljenici u istinsku modu i eleganciju.

Ono o čemu sanjaju zaljubljenici mode i kreacije koji dolaze u Pariz, je zasigurno obilazak čarobnih mjesta na kojima sve blista od ljepote, a koje sami ne mogu tek tako pronaći ili se moraju obratiti specijaliziranim vodičima čija je usluga izuzetno visoka.

Pariški zanosni vrt vrhunske mode i elegancije od čije vam ljepote zastaje dah

Posjetitelji ovoga grada koji su ujedno zaljubljenici u modu, rado obilaze ulice u kojima se može pronaći skupa, luksuzna odjeća, obuća, šeširi i galanterija. Tu nalazimo i trgovine u kojima se prodaju prvoklasni materijali i sve što je potrebno za šivanje i kreiranje.

U ovim se ulicama kreira i stvara odjeća čija je osnova još uvijek umjetnička i izrađuje se ručno, što je izuzetno cijenjeno i poprilično skupo.

Modni posjet Parizu upotpunite upoznavanjem s jednim pariškim stilistom, posjetom kreatorskom atelijeru i razgovorom o tome kako nastaje i kako se stvara jedna njegova kreacija. Svakako je neizostavan posjet pariškoj modnoj školi visokog ranga iz koje je izašlo mnoštvo poznatih svjetskih imena u modi. Povrh svega, susretom s umjetnicima različitih vještina možete se diviti djelima koja su stvorena s puno ljubavi.

Sve što zamislimo, moguće je ostvariti u ovome gradu ljubavi, svjetla i umjetnosti!

Ako vam se članak svidio, podijelite ga ->

avatar
10000
2 Grupirani komentari
5 Odgovori unutar grupe
0 Pratitelji
 
Komentar koji izaziva reakcije
Najaktivniji komentar
7 Komentatori
Brave new worldPetar JASAKZvrkL. R.Lucija Zadnji aktivni komentator
  Pretplati se  
najnoviji najstariji najviše ocjenjeniji
Obavijest
Brave new world
Gost
Brave new world

Jel ovo piše žena od Petra Jaska?

Zvrk
Gost
Zvrk

da.
inače, čini se da smo svi, pa i ja u zabludi. drugi slog se naglašava u prezimenu. tako da je pravilno deklinirat kao jasaka, jasaku, jasakom, jasaci itd. dakle, drugo slovo a je postojano.

Petar JASAK
Member

Ispravno Zvrk. 🙂

Brave new world
Gost
Brave new world

U pravu si. Moje isprike Jasacima.

Majk Majers
Gost
Majk Majers

Grad je stvarno dobar, ima dušu. Šteta šta ima kriminala pa se triba dobro pazit

Lucija
Gost
Lucija

Pa teško da se urušava ‘sama od sebe’…
To su pričali i za socijalizam, potpuno nesvjesni utjecaja u pozadini…

L. R.
Admin

Poštovani,

Mi smo jasni od prvog dana. Brišemo komentare koji vrijeđaju i koji odvlače pažnju od teme.

Na portalu Logično smo napisali bar 100 članaka o negativnim stvarima u Parizu, pa je red da napišemo i nešto pozitivno.

Dakle, imate članaka gdje možete reći što god želite, ali ostavite na miru članke, koji nemaju veze ni s politikom ni sa stanjem u ovom gradu.

https://www.logicno.com/?s=pariz

Hvala

POVEZANE VIJESTI

Izbornik