Vodeće američke medicinske ustanove namjerno zbunjuju malu djecu i pretvaraju ih u transrodne osobe

Transrodnost
75 komentara

Američku djecu guraju prema transrodnosti njihove škole, ljevičarski političari i medicinske ustanove. Vodeće medicinske ustanove u Sjevernoj Karolini – Duke, UNC i ECU – sada nude „transrodne tretmane“ koji zbunjuju, ispiraju mozak i socijalno prelaze djecu od dvije, tri i četiri godine. Mališani bivaju društveno tranzicijski i stavljeni u sredine u kojima su prisiljeni da žive u skladu sa takozvanim rodnim identitetom.

Duke Medicine krši medicinsku etiku, izbacuje transrodne mališane u svoju kliniku za rodnu ravnopravnost
Duke Medicine sada vodi Rodnu kliniku koja ispira mozak mališanima da prihvate fiktivni rodni identitet koji je suprotan njihovom biološkom spolu. Mališani su uslovljeni da prihvate lažni rodni identitet u ranoj dobi kako bi mogli biti osakaćeni i puni sintetičkih hormona kada budu stari. Nakon što im se ispere mozak i psihički zlostavljaju, prolaze kroz višestruke operacije/protokole droga i pretvaraju ih u krave za doživotne novce . U 2015. godini, Duke’s Gender Clinic je počela pružati “tretmane” za dvogodišnju djecu kojoj je dijagnosticirana rodna disforija. Ove rodne promjene nisu lijek za rodnu disforiju i nikada ne rješavaju temeljne probleme s kojima se djeca suočavaju. Najočiglednije je da su mališani podložni predatorskom ispiranju mozga i manipulaciji njihovim osjećajima.

Direktorica Gender klinike, transrodna aktivistica dr. Deanna Adkins, govorila je o svojim transrodnim pedijatrijskim pacijentima u intervjuu za Charlotte Observer 2016. godine . “Oni nisu dovoljno stari da se svjesno odluče za to. [promijene im pol]”, rekla je. “…To nije izbor nijednog od mojih pacijenata. Zaista je neprijatna stvar da se dešava u vašem telu da osetite tu nevolju u vezi sa sobom. Ne mogu zamisliti nekoga ko bi to odlučio.”

Budući da djeca ne mogu dati informirani pristanak po ovom pitanju, bolesni i izopačeni transrodni aktivisti preuzimaju na sebe da odlučuju o sudbini ove djece. Transrodne aktivistkinje predstavljaju se kao medicinski stručnjaci i savjetnici za mentalno zdravlje kako bi mogli afirmirati fiktivne rodne identitete kod djece i eksperimentirati na njihovim umovima i tijelima. Kako zbunjenu djecu njeguju , prihvaćaju i “vole” ovi perverznjaci, ona bivaju dodatno zbunjena i odvojena od biološke stvarnosti. Psihički zlostavljana mališana na kraju prolaze kroz „tretmane” u rodnoj klinici i socijalno uslovljavaju da preuzmu fiktivni rodni identitet koji je u suprotnosti sa njihovim biološkim spolom.

Gender klinike stvaraju kulturu koja tjera djecu na nešto što ni ne razumiju. Kada je dr. Adkins dala svoju ekspertsku izjavu federalnom okružnom sudu u Sjevernoj Karolini, rekla je: “Iz medicinske perspektive, odgovarajuća determinanta spola je rodni identitet.” U osnovi, dijete može izmisliti bilo šta i osjećati se kako god želi, a Rodna klinika bi trebala afirmirati njihova osjećanja i transformirati ih socijalno, emocionalno i medicinski. Ako dijete kasnije odbije, na njih se gleda kao na rizik od samoubistva i prisiljava se da prihvate svoj novi rodni identitet i sve sintetičke hormone i operacije koje dolaze uz to.

U svom svedočenju na sudu , dr. Adkins je detaljno opisala kako se ponaša prema maloj deci:

Prije puberteta liječenje ne uključuje nikakve lijekove ili hirurške intervencije. Za ovu grupu pacijenata, liječenje je ograničeno na „društvenu tranziciju“, što znači dopuštanje transrodnom djetetu da živi i bude društveno priznato u skladu sa svojim rodnim identitetom. To može uključivati ​​omogućavanje djeci da nose odjeću, da šišaju ili šišaju kosu, da koriste imena i zamjenice, te da pristupaju toaletima i drugim spolno odvojenim objektima i aktivnostima u skladu sa njihovim rodnim identitetom umjesto spola koji im je pripisan pri rođenju. Društvena tranzicija je kritičan dio liječenja pacijenata s rodnom disforijom svih uzrasta i jedini je tretman za djecu u predpubertetskom periodu.”

Transrodne aktivistkinje ciljaju na školsku djecu kroz programe telepsihijatrije
Dr. Colby Dendy, transrodna aktivistica koja vodi novu kliniku ponosa ECU Health, dovodi pacijente svih uzrasta – uključujući i malu djecu. „Literatura nam govori da deca mogu da počnu oko četvrte godine da imaju svoj rodni identitet , tako da ne želimo da isključimo bilo koga u domenu pedijatrije“, rekao je Dendy u intervjuu za East Carolinian. “Veliki dio našeg cilja je pružiti afirmišuću primarnu zaštitu svima u LGBTQ+ spektru.”

Aktivist Dendy također javno podržava programe podizanja svijesti o školama i telemedicinske pozive koji propisuju blokatore puberteta i unakrsne seksualne hormone djeci. Nakon što je ECU Pride Clinic objavila rad u prilog ovim perverzijama, škola je dobila 3,2 miliona dolara za kreiranje programa telepsihijatrije koji cilja na školsku djecu za promjenu spola. Psihijatri u školama i aktivisti u zdravstvenim ustanovama ciljaju i negu djecu alarmantnom brzinom, uništavajući njihov um, njihovu anatomiju i budućnost.

SADTransrodnostWoke
Pretplatiti se
Obavijesti o
75 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Iva
11 mjeseci prije

Da li ta deca imaju roditelje?

Schwarze Hunderte
11 mjeseci prije

Ta .. Tu su i roditelji o*ičeni 😈. Tko vam može dirat u djete ak vi sami to ne DOZVOLITE ???!!! Naime .. Može ! No konzekvence za takovi postupak umiju bit – katastrofalne po ” diraoca ” … Našla rupa – zakrpu ….

alexosijek
11 mjeseci prije

Kako nam se američki predsjednik Joe Biden konačno “smilovao” i imenovao američku veleposlanicu u Hrvatskoj, jednu divnu gđu Reyes…očekujte dragi roditelji, i svi ljudi dobre volje, pojačanu aktivnost i lov na vašu djecu, kao i ostale pojačane perverzije koje stižu sa istom…Draga braćo i sestre Hrvati, naj***li smo – no obitelji i djeca najviše….lp

psajko kiler
11 mjeseci prije

dok got potencirate tu šprehu ljevica=lgbt desnica=pravda vi ste za mene isti kurac ko i ti jebeni globalisti, sve je to ista agenda, prodajete nam muda pod bubrege i radite podjele tam di ih nema, divide et impera…
nabijem vas nakurac sve, ja anrhist, komunist i antiglobalist

kixmix
11 mjeseci prije

Mi smo u ratu! kuži li to itko?

Max
11 mjeseci prije

Hebo im pas mater koja je postala otac.

Valter Sapajev
11 mjeseci prije

Brinite se vi o vašoj septičkoj jami od pašaluka ,hebem vam mater degenericnu

Jadranka S.
11 mjeseci prije

Bafomet je prikazan kao stvor s muskim falusom i zenskim grudima. Na svakoj razini i na svaki nacin, djecu/ljude pretvaraju u njih.

Lucija, prva
11 mjeseci prije

“Dragan Šutanovac je u Skupštini Srbije još 2015. godine predlagao ovo što je predloženo juče – da se donese Zakon o oduzimanju legalnog oružja narodu”

onaj najglu...Dalton
11 mjeseci prije

“Sine , pazi gdje gaziš.”
“Pazi ti tata.”- odgovori dijete…
“Ja idem tvojim stopama.”

Meša Selimović

Noppo
11 mjeseci prije

Sa spolom se rodimo i ne može se ga promijeniti. Američko društvo se gura samo sebe u samouništenje vodeči sa sobom i svoje vazale.

kixmix
11 mjeseci prije

Današnja opća, bihevioralna psihologija usmjerena je na to da smo suptilno, mentalno manipulirani kako bismo uništavali sami sebe i svoju djecu. Neprijatelj, ili kako ga svi nazivamo “elita” se uspješno infiltrirao (npr. Tavistock institute). Tako muškost postaje toksična a žena mora biti jaka. Sve izgleda da si to sami činimo kako ne bi izgledalo da to oni čine.

Emiliano Zapata
11 mjeseci prije

Neka ih sakate prilikom promjene spola, neka ih truju bockama i antenama, ma neka i jedu djecu zbog adrenohoma kad roditelje nije briga!

Antee
11 mjeseci prije

Sve američke ustanove zbunjuu i guraju u propast svakog ko im da značaj ili ovisi o njima.
USA su superbogataški komunizam gdje su siromašni-nepodobni, rade potplaćene poslove – robuju u gulazima a za najmanji prekršaj se dobivaju godine prisilnog rada kroz otplatu neke kazne….ako prežive dolazak policije…

Više manje tako je i u Hrvatskoj…4000 € je = godina dana prisilnog rada zbog izjave?!?

Kovje
11 mjeseci prije

I sad drugi problem..Da bi roditelj izbjegao slučaj zbunjivanja te dječice,mora ih od najranije dobi “drilati”tipa za dječake npr.:”ti si muško/muškarčina !!” ,čime se onda ide u totalno drugu krajnost odgoja…normalnost je na samrti nažalost.

Tim
11 mjeseci prije

Ovo je gore, monstruoznije, malignije i podmuklije od klasične pedofilije. Ovo je čisto sotonska agenda. Ovo samo smrt zaustavlja.

goran
11 mjeseci prije

kpoji su to bolesni umovi, spasi ih boze i pozovi k sebi

Milka
11 mjeseci prije

Pa zar ne znate da je to i kod nas već preko slatkiša najviše i preko pića . Pogledajte u tgovinama prozvode sa logosom žabe u sebi imaju sastojke koje mijenjaju spol, to je već rečeno u Hrvatskoj.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI