fbpx

Woody Allen odgovara na tvrdnje da je zlostavljao svoje sedmogodišnje dijete u rijetkom intervjuu

Woody Allen

Početkom 1990-ih legendarnog američkog filmskog redatelja i glumca Woodyja Allena zadesili su navodi njegove supruge Mie Farrow da je napastovao njihovu usvojenu kćer Dylan. Glumac je desetljećima negirao te tvrdnje.

Woody Allen ponovno je dao izjave za javnost o tome da nije zlostavljao svoju sedmogodišnju usvojenu kćer Dylan Farrow, koja tvrdi da ju je nagrađivani redatelj  neprimjereno dodirivao u majčinom domu još u kolovozu 1992. godine.

U razgovoru za CBS Sunday Morning u prvom intervjuu nakon gotovo 30 godina, Allen je međutim izjavio kako ne misli da i njegova kći, koja sada ima 35 godina, laže o situaciji.

“Vjerujem da ona to misli”, rekao je redatelj, pozivajući se na njezine tvrdnje. “Bila je dobro dijete. Ne vjerujem da ona to izmišlja. Ne vjerujem da laže. Vjerujem da ona vjeruje u to.”

Kako je došlo do optužbi?

Allen je dugo negirao optužbe protiv njega, nazivajući ih 1992. godine “nesavjesnom i jezivom štetnom manipulacijom nevine djece iz osvetoljubivih i sebičnih motiva.” Optužbe je objavila bivša Allenova supruga Mia Farrow, tijekom njihovog postupka razdvajanja davne 1992. godine. Tvrdnje o seksualnom zlostavljanju potaknute su malo prije nego što je filmski redatelj javno proglasio da je zaljubljen u drugu usvojenu kćer, Soon-YiPrevin.

Farrow je očito saznala za odnos svog supruga sa Soon-Yi, njenom 21-godišnjom kćeri koja je usvojena tijekom braka s dirigenticom Andreom Previn, nakon što je u siječnju 1992. pronašla njezine nage fotografije u redateljevom domu.

Tijekom razgovora Allen (85) rekao je da je “posljednja stvar na svijetu koju je netko želio učiniti jest povrijediti nečije osjećaje.”

“Ono što smo željeli učiniti bilo je na kraju dati do znanja da smo u vezi”, dodao je.

Redatelj ”Manhattana” također se osvrnuo na ružnu mrlju, koja nastavlja kružiti oko njega.

“Još se uvijek vole držati, ako ne ideje da sam zlostavljao Dylan onda mogućnosti da sam je zlostavljao. Ništa što sam ikad u životu radio s Dylan ne bi se moglo protumačiti kao to“, rekao je.

Allen vjeruje da optužbe na njegov račun nemaju “nikakve logike”:

„Zašto bi momak koji ima 57 godina i koji nikada ni za što u životu nije bio optužen, odjednom činio neprimjerene stvari sa svojom sedmogodišnjom kćeri? Čak, ni na površini, nisam ni mislio da to zahtijeva bilo kakvu istragu.”

Intervju je očito snimljen u srpnju 2020. godine, ali emitiran je tek ovog vikenda. Objavljen je nedugo nakon što je HBO emitirao dokumentarnu seriju Allen vs. Farrow, kako bi pregledao optužbe protiv legendarnog filmaša.

Tijekom razgovora s CBS-om holivudska legenda govorila je i o svojoj vezi s Previn za koju se vjenčao 1997. unatoč dobnoj razlici od 35 godina.

“Da ste mi rekli da ću se sretno se vjenčati s Azijatkinjom puno mlađom od mene, koja nije u show businessu, rekao bih da su šanse za to vrlo male. Ali to se dogodilo”, rekao je Allen.

Filmska zvijezda također je opisala svoj odnos s Previn, koju nikada nije usvojio, kao “najprirodniju stvar na svijetu”.

“… to mi nije dalo pauzu, jer je veza sa Soon-Yi bila vrlo postupna. Nije bilo kao da sam jedne noći izašao s njom i poljubio je“, objasnio je Allen.

Woody Allen i Soon-YiPrevin imaju dvoje usvojene djece.

Sviđa vam se portal Logično?
LAJKAJTE NAŠU STRANICU

(samo jednom, ako kliknete drugi put, Facebook će smatrati da nas ne volite)
Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
12 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Mrčikola
Gost
Mrčikola
13 dana prije

Istinski vizionar.
Trideset godina ispred novo normalnog.

Ришона Вилон
Member
Ришона Вилон
13 dana prije

Вуди је чифутин, и њима је својствено да нападају усвојену нееврејску децу. Ништа лично – талмудизм.
(Вуди Аллен родился и вырос в Бруклине, Нью-Йорк. с детства говорил на идише и первые восемь лет посещал еврейскую школу, после чего перешёл в старшую школу в Мидвуде. В школе Аллен носил прозвище «Рыжий» из-за соответсвующего оттенка волос.)

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
13 dana prije

Najzagonetnije je da je ovo čudovište bilo u braku s bilo kime!
S Farrow, pa tom Soon You, neka dirigentica??

Pa što je tim ženama?

Meni ne bi mogao prići, ono, na pol metra!
😖

gis
Gost
gis
13 dana prije
Reply to  Lucija, prva

zašto bi ti prilazio?

Trt
Gost
Trt
13 dana prije
Reply to  Lucija, prva

Znači solo si?;)

Slonica
Gost
Slonica
13 dana prije

“Na kraju serijala pojavljuje se i Ronan,jedino Allenovo biološko dijete, danas utjecajni novinar koji je sudjelovao u nastanku #MeToo pokreta.
Odrekao se oca i tvrdi da je sin Franka Sinatre, bivšeg muža njegove majke “….tjednik Gloria..

Megalomanska potreba posvajanja male djece nameće pitanje ženske strane labilnosti ili neke vrste poremećaja slično kao i Angelina J. Ili Esma Redepova.

ledeno doba
Gost
ledeno doba
13 dana prije
Reply to  Slonica

anđelina džoli je imala lezbijski odnos sa jednom kolegicom glumicom, a imala je i incestuozni odnos sa vlastitim bratom, Jamesom Havenom… o tome ima podataka na američkim portalima

Inače, su ona i kolega Kluni, članovi Rokefelerovog mafijaškog kluba, CFR, koji je stvarna vlada SAD-a u sjeni. Zato oboje toliko putuju po svijetu, kofol kao nekakvi mirovni ambasadori

Slonica
Gost
Slonica
13 dana prije
Reply to  ledeno doba

Da to mi je poznato, isto kao i preventivna mastektomija prije 10 -tak godina kao uzor mnogim ženama na svijetu,od jedne “ambasadorice “.Nije bolest sve što boli.

Sto se tiče incesta Hollywood je pun primjera pa i uglednih drzavnika koji su ženili rodice u prvom koljenu.
….
Whitney Houston posvojeni sin(ili je samo skrbila o njemu)je suđen zbog ucesnistva u ubojstvu iz nehaja Bobi Kristine Brown koja je bila jedino biološko dijete Whitney H.
Bobi Kristina je umrla kratko nakon majke Whitney, a nedavno i posvojeni sin odnosno zaručnik pokojne Bobi kristine.

****
Inače Agatha Christie je rekla “S.x s mužem nakon 20 godina braka počinje ličiti na incest “.

Slonica
Gost
Slonica
13 dana prije
Reply to  Slonica

Znakovito je i da su optužbe za zlostavljanje pogodile vrijeme sa slikama i konačno priznanjem samog Allena da je zaljubljen u Soon Yi,( posvojenom kcerkom Mie Farrow)
s kojom je i danas u braku.

Nakon toga on snima još hvaljenih filmova u kojima okuplja kremu glumačkog miljea…Penelope Cruz,Scarlet Johanson itd

Stara kuka
Gost
Stara kuka
13 dana prije

To je ta tzv. intelektualna i umjetnička “elita”. Evo upravo sam našao jedan zanimljiv članak o tome: Poznati i kontroverzni francuski postmoderni filozof i politički aktivist Michel Foucault (1926. – 1984.) optužen je za seksualno zlostavljanje djece stare tek osam godina dok je živio u Tunisu tijekom 60-ih godina prošlog stoljeća. Za to ga je optužio njegov prijatelj Guy Sorman koji je za britanski The Sunday Times izjavio da je tome bio i svjedok. On navodi da se Foucault udvarao mladim dječacima za vrijeme njegovog boravka u Tunisu kada je francuski filozof bio profesor na Sveučilištu u Tunisu. “Djeca su trčala za Foucaultom govoreći “uzmi mene, uzmi mene”. Bilo im je osam, devet, deset godina. Bacao im je novac i govorio “nađimo se na starom mjestu”. Tamo je imao spolne odnose na nadgrobnim spomenicima s mladim dječacima. Pitanje pristanka nije bilo postavljeno”, navodi Sorman. Sorman je također rekao da su, iako se kaje što se ranije nije oglasio, francuski mediji prikrivali filozofa: “Na tom je putovanju bilo novinara, bilo je mnogo svjedoka, ali tih dana nitko nije radio takve priče. Foucault je bio kralj-filozof. On je poput boga u Francuskoj”. Sorman opisuje kako je intelektualna elita u Francuskoj uvijek ignorirala zakon protiv… Pročitaj više »

ledeno doba
Gost
ledeno doba
13 dana prije

Poznati redatelj, Roman Polanski, poljsko-židovskog podrijetla, davno je optužen za zlostavljanje 13-godišnje djevojčice, kasnih 70-ih godina. Zbog toga je Polanski tada kidnuo iz SAD-a i odtada živi u Francuskoj i Švicarskoj. Jer, da se vrati u SAD, prijeti mu hapšenje..
Inače, majka te djevojčice, napredna liberalna ljevičarka, tada je sama dala Polanskom svoju kći da je zlostavlja..

Metabaron
Member
Metabaron
13 dana prije
Reply to  ledeno doba

U svojoj knjizi “To je nasa stvar ” , po kojoj je snimljen “Kum ” , Mario Puzo opisao je upravo takvo ponasanje (majka dovodi svoju desetogodisnju kci holllywoodskom producentu) te naravno da se ta scena nije nasla u filmu .

POVEZANE VIJESTI

Nije pronađen nijedan rezultat.

Izbornik