Supruga Alexa Jonesa uhapšena na Badnje veče

Alex Jones
11 komentara

Erika Wulff Jones, supruga osnivača Infowarsa Alexa Jonesa, uhapšena je i zatvorena na Badnje veče zbog navodnog incidenta nasilja u porodici, koji nije povezan sa kontroverznim političkim stavovima ovog stručnjaka koji voli zavjere.

Gospođa Jones je u petak uveče zatvorena u zatvorsku ćeliju u Ostinu u Teksasu pod optužbom da je nanijela tjelesnu povredu članu porodice i pružala otpor hapšenju, navodi Associated Press. Prema izvještajima, nije joj odobrena kaucija do subote popodne.

Alex Jones je potvrdio da je hapšenje njegove supruge rezultat „privatne porodične stvari koja se dogodila na Badnje veče“.

On nije otkrio detalje incidenta i nije otkrio ko je napadnut, ali je insistirao da hapšenje njegove supruge nema nikakve veze sa njegovim kontroverznim političkim stavovima i da „nije bila neka lična stvar mržnje ili nešto slično“.

„Volim svoju ženu i brinem o njoj i čini se da je to neka vrsta neravnoteže zbog lijekova.“

Osnivač Infowarsa podnio je u ponedjeljak tužbu protiv predsjednice Predstavničkog doma Nancy Pelosi i Kongresnog komiteta za 6. januar, optužujući ih da su pokušali „nahraniti politički lov na vještice“ nakon što je dobio sudski poziv da dostavi dokumente o svom učešću u protestu uoči nemira na Kapitolu u januaru.

Alex JonesErika Wulff JoneshapšenjeInfoWars
Pretplatiti se
Obavijesti o
11 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
ime
2 godine prije

aleks jones je velimir bujanac amerike.
sve sta takne ode u propast

PATMAT
2 godine prije

U zadnju godinu dana sam počeo gledat Alex Jones i mogu reći da je odličan. Puno infoa.

Davidschwartz
2 godine prije

Sve što Alex govori u 90% slučajeva je istinito i potkrijepljeno dokazima. Pratim ga već 10 godina. Nije u pitanju nikakva “teorija zavjere” već stvarna zavjera, a o ovoj sada situaciji govorio je nebrojeno puta, još od 2000. upozoravao je na fašizam koji se upravo događa.

tihobl
2 godine prije

Jadnicak, zena ga tuce.

Malomorgen
2 godine prije

nijedna…. 😒

2 godine prije

Iako bi se mogao steći utisak da Milić obradjiva vijest Associated Press-a, članak je, čini mi se po konstrukcijama rečenica, Google prevod nekog drugog texta.
I stoga se stiče utisak da su nazivi kontrovezni i lubitelj zavjere, stajalište redakcije.
Zašto je to tako, ne znam.

Zigi
2 godine prije

Nisam siguran , ali mislim prije cca. godinu dana da je bila vijest da se rastao sa ženom!

Boba Lazarević
2 godine prije

Neobična složenica: “stručnjak koji voli zavjere”. Pa valjda je stručnjak ZA zavjere. Jer to doista jest. Pogodio je mnogo stvari, a prestrašno će biti ako je pogodio sve.

Ne vjerujem da baš “voli” zavjere. To bi izgledalo kao da je neki gurman, poklonik. Dobra zavjera kao dobro vino, jel…

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI