CIA optužena za skrivanje podataka o plaćenom mitu za prikrivanje podrijetla COVID-a

CIA - Porijeklo COVID-19
16 komentara

Projekt nadzora Zaklade Heritage tuži Središnju obavještajnu agenciju (CIA) jer je odbila udovoljiti zahtjevu Zakona o slobodi informacija (FOIA) koji uključuje istragu te agencije o curenju laboratorijskih teorija o koronavirusu Wuhan (COVID-19).

Prema tužbi, CIA je podmitila šest od svojih sedam članova tima za otkrivanje bolesti COVID-19 da se pretvaraju da vjeruju da je COVID došao iz juhe od šišmiša na kineskoj tržnici, a ne iz laboratorija za biološko oružje u Wuhanu u Kini.

Agent višeg ranga CIA-e koji je radio u agenciji nekoliko desetljeća navodno se javio kako bi raspisao skandal, što je objašnjeno na sljedeći način u pravnoj tužbi:

“Tim se sastojao od multidisciplinarnih i iskusnih časnika sa značajnom znanstvenom ekspertizom. Prema zviždaču, na kraju pregleda, šest od sedam članova tima vjerovalo je da su obavještajni podaci i znanost dovoljni da se napravi procjena niske pouzdanosti da COVID-19 je potekao iz laboratorija u Wuhanu, u Kini. Sedmi član tima, koji je ujedno bio i najviši, bio je jedini časnik koji je vjerovao da je COVID-19 nastao kroz zoonozu. Zviždač dalje tvrdi da bi došao do eventualnog javnog utvrđivanja neizvjesnosti, ostalih šest članova dobilo je značajan novčani poticaj da promijene svoje stajalište.”

COVID: dar koji nastavlja davati

Žalba dalje objašnjava da je zahtjev za FOIA upućen CIA-i u skladu s 5. U.S.C. § 552, koji zakonski obvezuje CIA-u da objavi sve zapise koji se odnose na navode da su članovi agencije za otkrivanje bolesti COVID-19 bili podmićeni da kažu ono što je CIA htjela da kažu, a ne ono što zapravo vjeruju.

Dana 12. rujna 2023., predsjednik Pododbora za COVID Brad Wenstrup i zastupnik Mike Turner, predsjednik Stalnog odabranog odbora za obavještajne poslove, također su napisali pismo direktoru CIA-e Williamu Burnsu tražeći od njega informacije u vezi s optužbama.

“Heritageov izvorni zahtjev za FOIA tražio je zapise od stvaranja tima za otkrivanje i sve zapise koji su dijelili članovi tima povezani s podrijetlom COVID-19”, izvijestio je jedan neovisni medij o skandalu.

“Osim toga, konzervativna skupina zahtijevala je zapise o svim financijskim bonusima i komunikaciji između članova istraživačkog tima i dužnosnika iz brojnih agencija diljem savezne vlade.”

U tužbi se od suda traži da prisili CIA-u da se pridržava zakona nabavom svih neizuzetih zapisa koji se odnose na optužbe. Navedene optužbe također uključuju bivšeg zaposlenika Nacionalnog instituta za alergije i zarazne bolesti (NIAID) Tonyja Faucija, koji je navodno u tajnosti “otpraćen” u sjedište CIA-e kako bi “utjecao” na nalaze potkupljenih analitičara.

Prva američka obavještajna agencija koja je zaključila da je COVID vjerojatno nastao zbog “curenja podataka iz laboratorija” bio je Federalni istražni ured (FBI). Potom je uslijedio sličan zaključak Ministarstva energetike. Nedugo nakon toga, priča se odjednom promijenila.

U izvješću na 10 stranica koje je objavljeno nekoliko mjeseci kasnije, objavljeni su nalazi o podrijetlu COVID-a svake obavještajne agencije, otkrivajući da je većina agencija procijenila “da SARS-CoV-2 nije genetski modificiran”. Međutim, postojala je “zabrinutost u vezi s biološkom sigurnošću” povezana s “genetičkim inženjeringom” za koji američke obavještajne službe kažu da se odvijao u Wuhanu.

Djelomično su porezni obveznici SAD-a krivi za financiranje grozote COVID-a. Izvješće Vladinog ureda za odgovornost (GAO) objavljeno u lipnju pokazuje da su američki porezni obveznici platili više od 2 milijuna dolara za financiranje visokorizičnog istraživanja o povećanju funkcije koronavirusa, u koje je upravo utjecao Wuhan Institution of Virology (WIV), prije oslobađanja COVID-a.

CIACovidoptužbaWuhan
Pretplatiti se
Obavijesti o
16 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
eks
3 mjeseci prije

CIA i Pentagon su glavne karike vladavine američke elite, pohlepnih psihopata . Analogno nekadašnjoj nacističkoj Nemačkoj, CIA je internacionalni Gestapo, a Pentagon je komanda američkih SS trupa .

tuf
3 mjeseci prije

Ne bih vjerovao niti jednima niti drugima. Proučite što je The Heritage Foundation i što su sve podržavali u svojoj bliskoj kao i daljnjoj prošlosti. Takvi su dizajnirani kako bi promicali ratove.

noppo
3 mjeseci prije

Osnovna karakteristika bio-oružja: napad iza leđa. napad bio oružjem se može dobro maskirati i prikrivati. Zato ga je vrlo teško detektirati v pravo vrijeme. Napadač može negirati ali i optužiti nekog drugog, kojem je potaknio agens, a on toga nije svjestan.

Zato je to vrlo opasna igra, ako jih neko otkrije.

3 mjeseci prije

Za analizu ovog teksta potrebno je napisati roman… ali ukratko: 1. Obratite panju na ovu konstrukciju: “Prema tužbi, CIA je podmitila šest od svojih sedam članova tima za otkrivanje bolesti COVID-19 da se pretvaraju da vjeruju da je COVID došao iz juhe od šišmiša na kineskoj tržnici, a ne iz laboratorija za biološko oružje u Wuhanu u Kini” Dakle, postoje dve varijante: kroz zoonozu ili iz Wuhana – američke biolaboratorije ne postoje ni u teoriji 🙂 I onda vam ovakvo “otkrovenje” ponovljeno dovoljan broj puta usadi dilemu… koja ne uključije prave krivce!!! 2. Zar je ovo podmićivanje moralo da ide CIA-inim kanalima, zar nije moglo… kao što se kod nas radi??? Ova druga tačka je vrlo bitna jer ukazuje na mnogo viši nivo zavere od zloupotrebe od strane farmakomafije radi sticanja profita. CIA se koristi kao državni alat a okretanje priče da Fajzer stoji iza svega je bacanje peska u… Čitaj više »

Netko
3 mjeseci prije

Nema niti je ikada bilo “Covida” .To je samo šifra za svjetski genocid tzv vakcinama. Pa je li moguće da još imate članke o ” podrijetlu Covida” i da postoji netko tko misli da je nešto” iscurilo”. Nema niti je ikada bilo ikakvog dokaza da bilo koji ” virus” uzrokuje bilo kakvu bolest. NEMA jer virusi nisu uzročnici bolesti. Nikada nisu to bili. To su otpadne stanice našeg tijela kada se tijelo čisti od toksina… A vi nastavite po starom…..

roberto
3 mjeseci prije

Hmm,možda radje nekako istražit,jel istina to da su bolnicama počeli slat dopise,da upozore cjepljeno osoblje,na mogućnosti trombova u krvi…

yubito-BDNG-ovo nas se ne tiče

(tu se neš priča o KBC Osijek)

Valter
3 mjeseci prije

Nemojte se voditi ovakvim budalaštinama.

Nije bilo nikakvog “covida”, nikakve pandemije.

Osim ako pod “pandemijom” mislite na židovski medijski konstrukt.

Max
3 mjeseci prije

Koilko zla učiniše majke im njihove!

noppo
3 mjeseci prije

Tako ukratko, pandemija je bila mediski konstrukt, da se maskira financijski slom stock marketa v početku 2020. Zato se FED i ECB u vrjeme stvorili egromne emisije novca (čitaj: poplavu) da se spasi financijski sektor. Ali natisnuti novac je trebalo da se plasira nekamo. Zato je trebalo zatvoriti ekonomiju da se baca novac u gospodarstvo tako firmama i pojedincima u enormnim količinama “kako bi se jih spasilo”.

A sad imaju Ukrajinu i Bliski Istok. Nemojte zaboraviti, “pandemija” je doslovno magički isparila prvog dana rata.

Ivan Bgd
3 mjeseci prije

Optuziti CIA za bilo sta, i tuzioci nestaju, dozivljavaju nezgode, i ubrzo nema optuzbi.
A to sve samo zato sto u stvari nikad nije bilo razloga da optuzite CIA za bilo sta, oni su bezgresni.

Nesko
3 mjeseci prije

Onaj Dr Fauci je bio vodeći fašista s one strane Atlantika. I posle toliko zla samo ga nestade, baš kao i njegovog brata po zlu u Srbiji, onaj fašista sa kratkim prezimenom. Teroriso naciju skoro 2 godine, uglavio sina u Er Srbija da radi za veliku platu i fašista samo odjednom nestade. A vi se narode sad zajebavajte s mogućim trombovima, aritmijama srca i ko zna čime sve i sta nas čeka posle svega. A njemu ništa ni dlaka sa glave neće hvaliti. Nažalost.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI