Jesmo li zbilja samo glupi teoretičari zavjere?

Veci broj vakcinisanih jednak je vecem broju smrtnosti

Vlada Ujedinjenog Kraljevstva je u tišini objavila izvješće koje potvrđuje da je u protekle dvije godine od 10 preminulih od kovida 9 bilo cijepljenih. A kakva je statistika u Hrvatskoj? Ne možemo prihvatiti da naše zdravstvene vlasti nemaju te podatke, ali činjenica je da oni javnosti nisu dostupni.

Sjetite se kako su nas bombardirali brojevima necijepljenih koji su preminuli od posljedica korone, Capak, Beroš, Alemka, Božinović… A nekako nitko nije obraćao pažnju na činjenicu da je i tada bilo, i po njihovim izvješćima, priličan postotak cijepljenih koji su umrli od posljedica korone iako su bili „zaštićeni“. A sada?

Kad pogledamo statistiku Ujedinjenog Kraljevstva vidimo da kod cijepljenih jednom ili dvije doze imamo, u prvih šest mjeseci nakon cijepljenja, pet puta manje smrtnih ishoda od necijepljenih, ali nakon pojačivača (bustera) brojevi lete u nebesa. Ako su kod nas, te 2021. i 2022. godine, od ukupno umrlih od kovida četvrtina bili cijepljeni jednom ili dvije doze, što je otprilike jednako kao u UK, onda je za pretpostaviti da je omjer cijepljenih s tri i više doza isto takav, 9/1 u korist cijepljenih, i to je i vjerojatni razlog zašto ne možemo doći do službenih statistika, poražavajuće su za našeg aktualnog Premijera i njegove uguze.

Po UK statistici je jasno upravo ono što su naši, a i svjetski nezavisni stručnjaci govorili, kako cjepivo štiti jedno kraće vrijeme ali istodobno, s povećanjem primljenih doza, progresivno ruši imunitet cijepljenih što u konačnici ima tragične posljedice po one koji su vjerovali „mainstream struci“ i pristali na višekratno bockanje. Znači, oni koji su primili samo jednu dozu i odustali od daljnje „imunizacije“ imaju sreću da im je imunološki sustav koliko toliko sačuvan, oni koji su primili dvije doze imunitet im je prepolovljen ali ga još uvijek imaju, a oni koji su primili tri i više…

Koliko smo često zadnjih tjedana i mjeseci išli na sprovode rođacima, susjedima i prijateljima koji su „iznenada“ ili „nenadano“ preminuli? Tu mislim i na srčane i moždane udare, ali i na one koji su dobili vrlo progresivni tumor i u kratkom roku skončali svoj zemaljski put.

Zar je očuvanje posla razlog za kockanje životom? Kao da je samo jedan posao? Kuća, auto, kredit… Strah? A di je pouzdanje u Gospodina? Kod pape i većine biskupa ga ni u tragovima. Što su oni toliko Bogu skrivili pa se toliko boje susreta s Njim? Zar Isus nije rekao: „Ne bojte se, ja sam s vama!“. Zar glavni cilj njihova života ne bi trebao biti susret s Gospodinom? A oni prvi poletjeli spašavati svoje raspadljive guzice, i to cjepivom povezanim s pobačajem.

Svatko je sam krojač svoje sudbine i sreće, teško da im nitko nije rekao da je to eksperimentalno cjepivo i da nemamo pojma o mogućim nuspojavama, Svi znamo bar nekoga tko je samo odmahnuo rukom i rekao da smo glupi teoretičari zavjere, jer zašto bi naša Vlada nama to radila, ili ono tipa: „Pa kako možeš za našu sveticu Alemku reći da je sotonjara, pa ona misu govori!“ Da, samo što ju nisu kanonizirali. A možda i hoće, sada kad je objavila da imamo novog, puno opakijeg i smrtonosnijeg nevidljivog neprijatelja.

A Beroš i Capak, naši superheroji? Beštije sada moraju uništiti 2,69 milijuna doza otrova plaćenog cca 400 milijuna naših Hvatskih Kuna, našeg novca potrošenog za eliminaciju nas samih. Koliko se škola, dječjih vrtića ili bolnica moglo sagraditi tim novcem? Koliko se gladnih usta moglo nahraniti? Koliko se beskućnika moglo zbrinuti? Hoće li ipak neki žrtveni jarac Pedro odgovarati za taj kriminal, ili će biti „pojeo vuk magare“? Strpljenje je vrlina, drugovi beštije, a mi ga imamo. A i sve bi vam oprostili samo da se odselite skupa s Plenkovićem i svim ostalim beštijama u Zanzibar, ili gdje već, samo da vas više ne gledamo i da ne radite daljnju štetu ovom narodu i napaćenoj nam domovini. I tako sve dođe na naplatu, prije ili kasnije.

I sada, kada stvari pomalo dolaze na naplatu, svi smo svjedoci drastično povećane smrtnosti u općoj populaciji iako nijedan glavni medij to ne propitkuje. A i kako će kad su oni zacijelo i najveći krivci zašto je to tako, bar za one naše najstarije kojima su ti mediji jedini izvor informacija.

Ovu svoju opservaciju bih zaključio svojom osobnom mišlju da one koji su preminuli od posljedica cijepljenja u konačnici ipak nije ubilo ni cjepivo, ni Beroš, ni Capak, ni Božinović, ni Alemka, pa čak ni mediji, nego njihov oportunizam, izabrali su ići linijom manjeg otpora, izabrali su raspadljivu materijalnost, pustili su da ih struja nosi, nisu se suprostavili, ili bar bili snalažljivi poput „Hercegovaca“ pa kupili potvrde o cijepljenju. Nisu vjerovali Bogu, vjerovali su čovjeku, kao i naši duhovni pastiri. Da je samo 15%, pa čak i 10% Hrvata čvrsto stalo i suprostavilo se, davno bi sve bilo riješeno i ne bismo ovako često pohodili groblja.

Link na članak objavljen na britanskom potralu The Expose koji prenosi podatke iz britanskog izvješća koje se bavi samo umrlima od Korone, ne bavi se niti iznenadnim smrtima niti rakovima kao posljedicom cijepljenja, a niti drugim zdravstvenim posljedicama tog najvećeg genocida, nakon abortusa, u modernoj povijesti ljudske vrste. U članku su dodani grafikoni kako bi mogli bolje sagledati podatke iz izvješća.

Izvor: Udruga Hrvatski Ratnik

cjepivoCovidsmrtvakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
174 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Ivan
1 godina prije

Gdje su suđenja covid zločincima?

Ivan
1 godina prije

Gdje su masovna suđenja covid zločincima? Ne mislim na nesposobni DORH, nego na ostale “normalne” tužitelje.

Valter
1 godina prije

“izabrali su ići linijom manjeg otpora, izabrali su raspadljivu materijalnost” Tako je. Više od opsega te “covid” podvale, kao nadogradnje svinjske podvale iz 2009, je frapantno to kako je bila transparentno vidljiva od samog početka. Sa svih mogućih strana su signalizirali da žestoko lažu puno prije prvog vala ubadanja: kontradiktorno promoviranje masovnog okupljanja i nasilja nakon što je onaj izbezumljeni crnac Floyd umro od predoziranja. Naravno, nikakvih “covid” posljedica širenja nije bilo. bizarno plesanje po praznim bolnicama, negdje su i hapsili ljude što su išli snimati prazne bolnice nategnuti ciklusi koji su generirali lažno-pozitivno PCR testiranje kao podloga cijele psihološke operacije za medijski prikaz crvenih brojeva, te koje je službeno svuda prepoznato kao takvo. mijenjanje definicija o cijepljenju i imunitetu agresivna cenzura na židovskim platformama koju prije nikad nismo vidjeli, potpuni teror uopće spominjanja riječi što je normalno kad se radi o stvarnom događanju, jel’da? Dakle, meni uopće nije bila… Čitaj više »

Jadranka S.
1 godina prije

Simpatican clanak unatoc ozbiljnosti koji pokazuje sto se dogada kada se odabere iluzoran strah umjesto ljubavi.
Izbor je izmedu straha i ljubavi.
Strah je iluzija/laz, bezuvjetna ljubav jedina je istina.
Strah je lazna umotvorina, ljubav je zivot po srcu.

Hvala.

Ivan
1 godina prije

Ova svinja Plekovic je kupio 8 milijuna doza Ursulinog otrova i pobio je vise Hrvata s cjepivom nego li sto ih je Hitler pobio. Zna se koja je jedina pravedna kazna za njega, Berosa, Capaka i ono preostalo smece iz HZJZ..

1 godina prije

Ako su mediji i političari mogli da izvrše onakav pritisak da bi kampanja vakcinacije bila sprovođena mogli su uz manje pritiska da ovakva saznanja “gurnu pod tepih” – kao što su neko vreme radili. Možda ovo neko ne može lako da prihvati, onda idemo dalje: da li su očigledni promašaji u vezi Ukrajine, da li i zapadnoj populaciji postaje jasno da su taoci politike svojih vođa? Toga još uvek nema u njihovim medijima ali se sve više javljaju “bitne zapadne face” koje na to ukazuju (recimo Mask). A šta kažete na “prehrambenu krizu”: tvrde da je uzgoj mesa “klimatski štetan” dok istovremeno “slučajno spaljuju” farme i kapacitete za preradu hrane, skladišta, namerno uništavaju živinu “zbog ptičijeg gripa” uz “savetovanje” da su za nas bube a ne meso. To je tako velika i komplikovana psihološka operacija da je u celini ne mogu sagledati ni oni koji aktivno, profesionalno prate šta se… Čitaj više »

Kresimir
1 godina prije

Slažem se sa ovim: “…one koji su preminuli od posljedica cijepljenja u konačnici ipak nije ubilo ni cjepivo, ni Beroš, ni Capak, ni Božinović, ni Alemka, pa čak ni mediji, nego njihov oportunizam, izabrali su ići linijom manjeg otpora…”

držnedaj
1 godina prije

Corona /Covid 19 je bio najveći teror napad na čovječanstvo kolektivno i individualno u ljudskoj ‘istoriji!

kaznitelj
1 godina prije

Ali što smo još u zadnje 3 god naučili?
Da su barem 40% današnjeg čovječanstva uistinu najobičnije ‘beskorisne izjelice’ bez grama mozga i muda,bezvezni lijeni komformisti,imbecili,robovi i zombiji koje vlastiti otac bolje da je otresao u maramicu,kurton ili obrisao od zavjesu nego što ih je napravio..
Pa i dan danas vidim idiote hodaju gradom sa maskama,voze bicikle,nevjerovatno..
Dakle,budale su ubrizgavanjem tog bućkuriša eliminirali sami sebe i to treba smatrati svojevrsnim filterom jer se stvarno nakotilo svakakvog gnoja..

držnedaj
1 godina prije

“Zastrašujuća statistika. Broj iznenada preminulih sportaša porastao za 3800 posto: Umrlo je 64% sportaša koji su do 31. prosinca 2022. doživjeli nesreću na sportskom terenu, ostali su pretrpjeli teške invaliditete. Statistike pokazuju da je između 1980. i 2006. prosječna godišnja stopa smrtnosti među sportašima bila oko 29 godišnje. Od 2021. do kraja 2022. prosječan broj iznenadnih smrti među mladim sportašima eksplodirao je, dosegnuvši porast od 3 800%. Grafikon iznenadne smrti sportaša Iznenadna smrt sportaša već je postala tragična normala s obzirom na iznimno velik broj umrlih. Međunarodni olimpijski odbor u Lausanni u Švicarskoj pregledao je dokumente u međunarodnim bazama podataka od 1966. do 2004. godine. Ovi dokumenti pokazuju 1.101 iznenadnu smrt kod sportaša mlađih od 35 godina, u prosjeku 29 godišnje, a sportovi s najvećom učestalošću su nogomet i košarka. Studija Barryja J. Marona o iznenadnim smrtima među američkim sportašima u trideset osam sportova od 1980. do 2006. otkrila je… Čitaj više »

Schroder
1 godina prije

To su zlikovci i ubice Pustili su BIOLOSKO RRUDE CORONU DA BI NAM DAVALI NA SILU VAKCINU KOJI NISU ISPROBALI NA MISEVIMA I PACOVIMA NEGO UCJENOM NA COVJEKU:To nisu ljudi nego ubice -zlikovci demoni bez duse MEDIJI SNOSE NAJVISU KRIVICU JER SU PISALI LAZI I DALI SU SE KUPITI SRAM IH BILO A O POLITICARIMA KOJI SU REDOVNO ISLI U DAVOS KOD DEMONA DA I NE GOVORIM Svi su bili placeni od FARMA LOBISTA jer jer se radilo o velikoj lovi o MILIARDIMA:Dali su se kupiti NEKA IH BUDE SRAM Treba mriti i jedan dan stati pred DRAGOGA BOGA GORIT CE U PAKLU VJEKE VJEKOVA AMEN

BordoDNK
1 godina prije

Za skoro sve teorije zavjere (inače termin koji je skovala CIA nakon ubistva Kenedija) vremenom se pokazalo da su bile istina. Tako i ova ubleha sa koronom. Kad je počela “pandemija”, svakom ko je htio da malo uključi mozak, istraži o čemu se radi mimo mainstream medija, vrlo brzo je bilo jasno o kakvoj prevari se radi i čime je ona motivirana. Zato oni nisu u svoje tijelo unijeli ” cjepivo”. Oni drugi… Sad i sami vide koliko su bili u zabludi.

nonwo
1 godina prije

Toliko smo “tupili” i ponavljali o tome(opasnosti,štetnosti cjepiva) , da smo otupili… Enough is enough. SADA,cijepljeni,boosterirani imaju i po nekoliko težih respiratornih infekata zaredom,u mjesec dva…. što upućuje na oslabljeni imunitet… Pojavljuju im se čudne ,rijetke,neuobičajene kronične promjene na plućima,najčešće okarakterizirane kao NSIP(nespecificirane intersticijske pneumonije)…Kronični upalni proces koji fibrozno mijenja (između ostalog)alveolokapilarnu membranu,progresivno umanjuje plućnu funkciju i završava letalnim ishodom za par godina… To su osobe kojima se drastično pogoršavaju kronične plućne bolesti koje su imali otprije ali i oni kojima se problemi pojavljuju PRVI puta i nikada nisu bili plućni bolesnici.. Poremećene funkcije štitnjače su slijedeće,česte posljedice…U literaturi najčešće subakutne upale štitnjače,često s hipertireozom… Brojni tromboembolijski incidenti-pluća,ekstremiteti-sretni su dok ne završi infarktom i /ili moždanim udarom…D dimeri su uglavnom do neba…cc 1000-2000 .Dopplerom se kod nekih pronalaze brojni ugrušci u krvnim žilama nogu. Ono što se vidi rijetko ili nikada-da odjednom,ničim izazvani, poplave prsti na rukama-i da ljudi to… Čitaj više »

Tupko Glupko
1 godina prije

U Velikoj Britaniji dali su do sada 223 doze na 100 stanovnika, što znači da je velika većina primila dvije doze, a dosta njih i treću. Na populaciju od 67,3 milijuna stanovnika, sa dva Covid cjepiva cijepilo se 50,3 milijuna stanovnika. Izuzmemo li maloljetnike koje nisu prisiljavali na cijepljenje, dolazimo do zaključka da se ogromna većina Britanaca cijepila sa barem dvije doze, a velika većina i sa tri, neki i sa četiri, jer su do sada utrošili 151,2 milijuna doza Covid cjepiva! Unatoč tako obimnom cijepljenju, broj Covid pozitivnih im je 24,3 milijuna, a umrlo im je u ove tri godine od prvog slučaja 206.246 osoba. Svi navedeni podaci su sa službene stranice WHO. To znači da im na godišnjoj razini od Covid-19 umre 0,1% populacije, prosjek starosti umrlih čak i veći nego od drugih bolesti, a umire im oko 1% populacije godišnje. Sasvim normalno, ciklus života i smrti. U… Čitaj više »

roberto
1 godina prije

Naravno da nismo,samo glupi teoretičari zavjere,ali nas se takvima svim silama nastoji prikazati.Mada sam mišljenja dok se stvarno ne počne pričat o otrovu(virus) i što je to točno,boljitka nam nema.Današnja moderna medicina je napravljena na skroz krivim temeljima i to treba raskrinkat do kraja.Ima doktora koji o tome pričaju,Andrew Kaufman,Tom Cowan,Stefan Lanka(ima ih još)
Ima na platformi bitchute,zanimljiv jedan video naslova:
Dr.Andrew Kaufman vs dr.Judy Mikovits(bivšoj članici faučijeva tima,istaknutoj stručnjakinji za hiv)
Video traje oko 40 min,pa kog zanima neka si pogleda.

p.s:mali opis,u jednom dijelu videa traži dr.Kaufman od dr.Mikovits,da mu pokaže studije(da se referira na znanstvene radove),fotografije,izoliranog virusa hiv-a.
ko što rekoh,koga zanima neka si pogleda;)

dpf filter
1 godina prije

Ne znam cemu sva ta kuknjava u vezi “koride”. Nitko nikoga na silu nije gonio. U vecini slucajeva su svi dobrovoljno pristali. Sto su prijetili poslom,putovanjima i ostalim glupostima to nije opravdanje ako imate uvjerenje da je boca stetna,to jest kada je u pitanju zdravlje. Za neki biznis treba pristanak i suradnja. Vecina ljudi u tom biznisu je se pokazala kao dobar poslovni partner i tu je sva sustina ove halabuke oko koride. Da su ljudi svjesni kosto nisu ova budalestina od bolesti se nebi ni spominjala. Ovako je svi hrane,koji su za i koji su protiv. Svaka rasprava oko ove teme je mlacenje prazne slame iz razloga jer smo na to pristali.

Max
1 godina prije

Ne nismo nego smo shvati što se zbiva. Zahvaljujući Logičnom televiziji z1 i još ponekom mediju.

throne
1 godina prije

Ovih dana umro mi je prijatelj iz djetinstva, inace radio je u zdravstvu, jednostavno mu je pozlilo i na hitnoj je poslje nekog vremena umro. Inace je govorio kako su znale ekipe medicinskih sestara i tehnicara cjepiti pacijente na bolnickim odjelima prije operacija ali i u strackim domovima. U jednom od domova umirovljenika od 133 umirovljenika koji su bili po berosovim i capakovim pravilima uredno 3 puta cjepili, skoro 30% njih otislo je pod zemlju (normalno od razlicitih drugih bolesti ali ne od glavnog uzroka bockanja), to je bilo u prvom vremenskom razmaku od 1 do 7 mjeseci, ostali im se pridruzuju zbog tjelesnog imuniteta nesto sporije.

Ptica
1 godina prije

Budućnost pripada onima koji se najdalje i najduže sećaju prošlosti

  • – Fridrih Niče.
Tim
1 godina prije

Bolje biti živi i zdravi teoretičar urote nego mrtvi poslušnik. Bolje je umrijeti sa usijanom strojnicom u rukama nego u vlastitim govnima od cjepiva.

Zorule
1 godina prije

kak ne kužite, to vam je zato jer su necijepljeni skoro svi umrli, nema skoro više tko da umre od necijepljenih, jedino da umru dvaput.

baltik
1 godina prije

sada, objavi se da je netko poznat umro, a bio mlad i zdrav. potom netko u komentarima na članak pita da nije pokojnik možda bio cijepljen. to pitanje je odmah skandal, bezobrazluk i kako se usuđuje! ma zapravo, na takve vijesti odmah u komentare ide damage control, tj. prije nego itko pita da nije možda od cjepiva, prvi se javi neki bot sa komentarom koji glasi otprilike: “ajmo teoretičari zavjere na 3, 2, 1..”
hiljade sportaša godišnje otegne, u odnosu na njih nekolicinu godišnje do 2021, i onda se cjepise prave pametni.

Emiliano Zapata
1 godina prije

Dodao bi da uopce nije bitno jesmo li ili ne teoreticari zavjere jel nas ceka ista sudbina. Naime jedne ce na prevaru otrovat a druge uz pomoc sile. Njima je jedino bitno da se ne udruzimo pa ih potrazimo no mogu mirno spavat jer su za to sanse NIKAKVE!

KISIK
1 godina prije

Da da da…teorije,a da kašalj kod dosta ubodenih ,već mjesecima ne rolazi,e to jepraksapokazala,šprica ti sjebaje imunitet,nekom brže,nekom polakše.
I tzv.EpsteinBarrov virus se udomaćio…kako to?!

tihobl
1 godina prije

….ili bar bili snalažljivi poput „Hercegovaca“….

A zasto su hercegovci pod navodnicima?

Hrvatska ce propadati sve dok hercegovci ne izvrse aneksiju (isto vazi i za Srbiju dok je Dodik ne pripoji sebi).

nonwo
1 godina prije

Neefikasna genska terapija s teškim nuspojavama,nazvana cjepivom, nije sve što su nam big pharma trovači pripremili. Slijedeća faza enormne zarade sprema se na uvijek plodonosnoj,izmišljenoj bolesti.Holesterolu. Spremna je nova genska terapija,si MRNA,na način da će odabranima utišavati/gasiti GEN za koji sranjstvenici pretpostavljaju da je odgovoran za povišeni LDL holesterol. Kako bi STVORILI masovno tržište za novi eksperiment,testirati će se djeca u PRVOM razredu osnovne škole,a onda će “sretnim dobitnicima” pročešljati cijele familije da nađu još “test pozitivnih” na obiteljsku hiperkolesterolemiju. Hrvatska se kao i svaka vazalska država nudi da bude među prvima u novom eksperimentu.Ministarstvo bolesti je glavni pokrovitelj i pripremljene su grupe “stručnjaka”…prodavača magle Vitez dr. Reiner je već na platnom spisku jer njegovo je ime neizostavno vezano uz svaki “plodonosni” projekt big pharme,pogotovo uz holesterol.Tom metuzalemu nikad nije dosta. Halo Bing,cijena sitnica… Samo 16 000 kuna po JEDNOJ dozi(ampuli)-pa tako svakih 6 mjeseci do kraja života… Ovaj puta… Čitaj više »

V.Vlahović
1 godina prije

Dobro je osvjestiti da se cijeli projek oko kovida radio samo od strane i u interesu velikog kapitala kojeg je izrodio kapitalizam. Zaboravljajući to zatvaramo oči prema stvarnim uzrocima tog velikog svjestskog eksploatatorskog prokekta velikog kapitala i farma industrije.

Tupko Glupko
1 godina prije

U ove tri godine od/sa Covid-19 u svijetu je umrlo 6,8 milijuna staraca i starica prosječne dobi preko 75 godina. Na populaciju od 8 milijardi stanovnika, to je 0,09% pučanstva. Odnosno otprilike svaki trideseti umrli u svijetu je umro od/sa Covid-19. Zbog čega je u ljude do danas u svijetu ubrizgano do sada 13 milijardi eksperimentalnih genetski modificiranih Covid cjepiva koji se po prvi puta ubrizgavaju ljudima (!) Koja su se pokazala neučinkovitima. I vrlo opasnima po zdravlje u odnosu na druga cjepiva. Znanstveno dokazano već da umiru više cijepljeni nego necijepljeni od Covida, čak i kada se uzme omjer cijepljenih i necijepljenih. Uz takvu medijsku, političku i zdravstvenu hajku za cijepljenjem i plašenjem od ovog virusa da bi se Reichov ministar narodnog prosvjećenja i propagande Joseph Goebbels mogao sakriti od srama. 1.911 Covid cjepiva na jednog umrlog! Koja budala može još tvrditi nakon svega da su Covid cjepiva davana stoci sitnog zuba… Čitaj više »

Zvrk
1 godina prije

za one koji trube o kineskom virusu i crvenoj kabali iz pekinga evo male serije tvitova koja bi srušila mit o porijeklu kovida
twitter.com/imetatronink/status/1244915356033925122

Sardelino
1 godina prije

Da, mi pričamo i iznosimo teorije o zavjerama koje oni (zna se tko) isplaniraju, odkuju a zatim pretvore u stvarnost i potom djelotvorno primjene.
Mi lajemo na mjesec a oni se bogate na našoj patnji.Tuku nas a ne daju nam ni plakati.
Ali sve ima svoj kraj bez obzira na opću istinu koja kaže da nitko ne ubija i da nitko nije ubijen.

Don Piškot
1 godina prije

Za sve ovo skupa je već od samoga početka,većina nas je shvatila da je to svojevrsan test inteligencije.Meni je frapantna činjenica koliko je ljudi na tom testu palo.I dan danas u razgovorima srećem ljude koji se idu cijepiti protiv gripe,drugi pitaju svog doktora da li da ide po 4-tu dozu fajzerovog eliksira mladosti.Ovi koji su koliko toliko shvatili prevaru,bježe od ove teme kao vrag od tamjana.Ja sam danas skoro pa u istoj situaciji kao nekad dok sam vodio brnjičarski rat sa corona blagajnicama i bank-trgo zaštitarima.Oni koji su propagirali otrove,mrze me jer su shvatili da sam bio u pravu,oni drugi koji naslućuju prevaru,bježe od mene da se ta tema ne načne.Ali o bolovima u prsima,ušima,glavi,gubljenju vida,otežanom hodanju,ugrađenim stentovima i premosnicama,plavim venama,sve u zadnje dvije godine ,laju međusobno 100 na sat.Naravno da su za sve te tegobe krivi godina proizvodnje,vremenske promjene toplo-hladno,loši roditeljski geni te plima i oseka.Sada se još više… Čitaj više »

Martin
1 godina prije

Da, puno njih je moglo vidjeti što se događa, ali mnogi (poslušne ovce) koji slijepo vjeruju da nas naša “Vlada” nikada ne bi povrijedila – nisu…

borjana
1 godina prije

“Ovu svoju opservaciju bih zaključio svojom osobnom mišlju….” Zasigurno i kompletno pogrešan zaključak. Zaključak bi možda bio ispravan kada bi zanemarili u cijelosti svu moć i snagu propagande koja je osim propagiranja cijepiva kao konačnog rješenja, nemilosrdno pozivala i predlagala političarima kako kazniti, prisiliti, iz društva odstraniti odstraniti, čak i na ulici bez tih zakona građanima predlagala odstraniti iz života sve necijepljene. Hitler je na vlast došao sa nešto iznad 30% glasova, po uključenju propagande i nekoliko godina poslij, on ih vodi direktno u rat, skoro da nema njemca koji nije vjerovao u njega i u njegovu propagandu. Ali je ta gebelsova propagnda za ovu covidpropagandu obićni dječiji vrtić. Ova propagandda je potpuno globalna i jedinstvena skoro u cijelom svijetu, takvo nešto do sada još nije viđeno. Dodamo li tome još “revnosne” poltikante koji su se aktivno u tu prijevaru uključili, iste one za koje smo glasovali i doveli ih… Čitaj više »

goran
1 godina prije

ne trebaju nama nikakva sudjenja mi čemo biti suci porotnici i krvnici i alemki i berošu i capaku i božinoviću i samom andreju plenkoviću,bježat če iz ove države četveronoške

alexosijek
1 godina prije

Sjećate se velikih stručnjaka koji bi na normalna pitanja odgovarali: niste valjda vi studirali medicinu. Nismo, majstore! Ali, niste ni vi…Sjećate se one frfljave ljige od nazovi pulmologa koji je biranim riječima sijao strah sa TV ekrana, čak neki snimali tamo po bolnici ljude koje je ‘ladno ubijao stavljajući ih na respiratore?? Saša Srića se zove!! Ili horde Capakovih plavuša koje su redom svakodnevnim nabrajanjem “zaraženih”, “umrlih” SLUČAJEVA?? (ne ljudi, ne – samo neki broj, statistika) sijale totalni strah, opet? Osobito ona koja ima glas kao da je jučer umrla – sve su jako dobro pozicionirane na više pozicije – jer su dobro odredile posao..Ne pamtim im imena, kada bih pamtila napisala bih. Onda svi ti prokleti “nazovi” novinari koji su bespogovorno isporučili ljude na pladnju N1, NovaTV, RTL, HRT (svi programi), CNN, ABC, MSNBC…i mnogi drugi. Onda tu su svi stožeraši, AP i svi ministri, svi šefovi bolnica, HZJZ…… Čitaj više »

Ico
1 godina prije

Tri doze do tromboze!

Petar
1 godina prije

Da

Antonio Cule
1 godina prije

Strah je cudo.sto sotonjare jako dobro znaju i koriste ga nad slijepim narodom

Bruno
1 godina prije

Nastalu štetu bi morali platiti Alemka, Capakče, božinović i Plenković i svi oni liječnici koji su prdili u istu tikvu, a Dalićka i Borg grupa moraju platiti odštetu Todoriću. Na žalost sve ide s grbače Hrvata. Trebalo bi im oduzeti i diplome jernisu naučili ništa na faksu. Zaboravih i Čili Vilija.

Rimtutituki
1 godina prije

Spasilio nas je ” balkanski primitivizam”. Ja sam bio primitivan pa otiso u Bosnu,u putu sam na cesti kroz njemacku,kontrole,ausweisen, potvrde,covidpass ,cuda. Dosao po noci,prespavao,ujutro na espresso, niko maske,jel otvoren restoran hotela za espresso? A sto ne bi bio. Sve mi se samo rece u jednoj minuti.

Fabijan
1 godina prije

Sve odgovorne staviti u stanje lagane i neizvjesne smrti da imaju vremena preispitati svoje zlo!

nonwo
1 godina prije

IT’S STARTING TO COME OUT youtube Russell Brand komentari Najbolja stvar kada ste teoretičar zavjere je to što ne patite od miokarditisa. Upravo sam izgubio još jednog školskog kolegu iz srednje škole. Imao je 35 godina i dobrog zdravlja.  Nekoliko mjeseci prije ovoga (što je bilo prije nekoliko tjedana), još jedan kolega iz razreda se ženio i morao je biti izboden prije nego što je otputovao na Jamajku na medeni mjesec.  Dan nakon uboda, umro je od srčanog udara dok se tuširao.  Moj prijatelj brat je bio borbeni veteran i dobio je cjepivo u VA. Nekoliko mjeseci nakon toga umro je od srčanog udara dok je sjedio na WC školjki.  Mogao bih nastaviti. Iako anegdotski, čini se da su ti slučajevi u skladu s trenutnim podacima. Naravno, srčani udari se događaju.  Imao sam srčani udar zbog genetskog stanja koje je uključivalo neispravan aortni zalistak.  To se dogodilo kad sam imao… Čitaj više »

Samuraj
1 godina prije

Vjerujem Bogu, zato se nisam ni bojao projekta 19.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI