Nakon masovnih mRNA cijepljenja znanstvenici otkrili čestice ugljika u novorođenim bebama – tvrde da je od zagađenog zraka

Fetus i cjepiva
68 komentara

Još jedna teorija zavjere se ostvarila. Pošteni doktori i znanstvenici koji nisu potkupljeni od farmaceutske industrije, već 2 godine upozoravaju da se u mRNA cjepivima nalazi grafen oksid, što je i dokazano analizom elektronskim mikroskopom. Radi se ugljikovim nanočesticama koje mogu probiti krvnu barijeru do mozga, i koje mogu prijeći barijeru posteljice i ući u fetus.

Upravo to su otkrili mainstream znanstvenici ovih dana. Prvi puta u povijesti, u bebama su pronašli velike količine nečega što nazivaju „čađom“. Radi se o česticama ugljika (karbona) i oni tvrde da je to od zagađenog zraka. Iako i sami priznaju da su ispitivanja radili u zemljama sa niskom zagađenosti zraka. Stvarno, nevjerojatno koliko su takozvani znanstvenici slijepi, i koliko ne žele (ili ne smiju) ispitati i druge mogućnosti.

Naravno ovakvo objašnjenje nema nikakvog smisla, jer zagađenje zraka traje još od 19 stoljeća i industrijske revolucije, i u konstantnom je opadanju od 1970-ih godina kako se zapadne zemlje deindustrializiraju.

Studiju možete pronaći ovdje a spomenimo da su o njoj pisali i domaći mediji, naravno ne dovodeći u pitanje suludo objašnjenje o česticama iz zagađenog zraka.

Kako tvrde Zapadni mediji, čestice zračnog onečišćenja mogu doprijeti do beba u maternici, pokazuje nova studija. Istraživači su otkrili da nanočestice čađe mogu prijeći placentu i dospjeti u organe fetusa.

Stručnjaci sa Sveučilišta Aberdeen i Sveučilišta Hasselt, Belgija, rekli su da je njihovo otkriće “posebno zabrinjavajuće” jer se razvoj ključnih organa događa dok bebe rastu u maternici.

Istraživači su ispitali 60 majki i njihovih beba u Aberdeenu i regiji Grampian u Škotskoj.

Također su analizirali uzorke tkiva 36 fetusa koji su pobačeni između sedam i 20 tjedana trudnoće.

Tim je pronašao dokaze o “česticama crnog ugljika” – također poznatim kao čestice čađe – u krvi iz pupkovine, što pokazuje da te čestice mogu prijeći placentu.

Čestice čađe bile su prisutne kod svih majki i novorođenčadi.

Razina pronađenih čestica povezana je s količinom onečišćenja zraka kojoj je majka bila izložena tijekom trudnoće.

Istraživački tim također je otkrio prisutnost takvih čestica u jetri, plućima i mozgu pobačenih fetusa.

Čestice crnog ugljika pronađene su u svim analiziranim uzorcima tkiva.

Znanstvenici su upozorili da se čestice mogu vidjeti u fetusima već u prvom tromjesečju trudnoće.

Ovo je prvi put da je pokazano da se nanočestice crnog ugljika mogu pronaći u fetusima u razvoju.

Crni ugljik jedna je od mnogih čestica i plinova koji se emitiraju izgaranjem dizela, ugljena i drugih goriva iz biomase.

Dio je onečišćenja zraka finim česticama poznatim kao PM2,5.

“Otkrili smo da čestice ugljičnog onečišćenja zraka koje majka udahne mogu prijeći posteljicu i zatim se translocirati u organe ljudskog fetusa tijekom trudnoće”, napisali su autori u časopisu Lancet Planetary Health.

“Ova su otkrića posebno zabrinjavajuća jer je ovaj prozor izloženosti ključan za razvoj organa.”

Profesor Tim Nawrot sa Sveučilišta Hasselt rekao je: “Znamo da je izloženost onečišćenom zraku tijekom trudnoće i dojenčadi povezana s mrtvorođenjem, prijevremenim porodom, malom težinom beba i poremećenim razvojem mozga, s posljedicama koje traju cijeli život.

“U ovoj studiji pokazujemo da se broj čestica crnog ugljika koje dospiju u majku prenosi proporcionalno na posteljicu i na bebu.

“To znači da bi regulacija kvalitete zraka trebala prepoznati ovaj prijenos tijekom trudnoće i djelovati kako bi zaštitila najosjetljivije faze ljudskog razvoja.”

Profesor Paul Fowler sa Sveučilišta u Aberdeenu dodao je: “Svi smo se brinuli da ako nanočestice dospijevaju u fetus, onda mogu izravno utjecati na njegov razvoj u maternici.

“Ono što smo prvi put pokazali jest da nanočestice onečišćenja zraka crnim ugljikom ne samo da dospijevaju u placentu u prvom i drugom tromjesečju, već zatim pronalaze put do organa fetusa u razvoju, uključujući jetru i pluća.

“Ono što još više zabrinjava je da te čestice crnog ugljika također dospijevaju u ljudski mozak u razvoju – to znači da je moguće da te nanočestice izravno komuniciraju s kontrolnim sustavima unutar organa i stanica ljudskog fetusa.”

cjepivoCovidopasnoststudijavakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
68 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Emiliano Zapata
11 mjeseci prije

Da, da od zagadenog vazduha! Sad trebamo potamanit sve krave i jesti kukce!
Ajmo vaksofili i svi koji vjerujete medijima, odite peske na posao i prijatno za stolom kad se krenu valjat crvi po tanjiru!

sever ivan
11 mjeseci prije

vrlo jednostavno usporede se krvi beba rođenih od roditelja koji su “cjepljeni” protiv covid 19 i beba od “necjepljenih” roditelja i utvrdi se prisutnost ugljika. Naime temeljna je pretpostavka da su i jedne i druge bebe i roditelji udisali isti zrak tako da razlika (ako je ima) ne može biti uzrokovana zrakom.

borjana
11 mjeseci prije

Ova znanstvena analiza mora u svakom slučaju još proći validaciju, kontrolu i potvrdu ispravnosti znanstvenog novinara istraživača Tanje Rudež, prije nego šta bude dostupna hrvatskoj javnosti na uvid.
Dok tome rudežova ne udari recenziju, nema od toga ništa.

Neko ime
11 mjeseci prije

To je zasigurno zbog klimatskih promjena i Ural nafte. U konačnici, kriv je ruski maliciozni karbonski otisak.
U ostalim vijestima po bespućima sajber prostora, čitam da su Holandezi napravili iznimku od sankcija Rusiji za 91 firmu, s namjerom da “pruže određenu fleksibilnost u specifičnim slučajevima”. Vlasti ne otkrivaju imena tih firmi jer je riječ o “povjerljivoj informaciji”. ;)))
Nizozemsko-ruska zavjera nas vodi u pakao klimatskih promjena…nema nam pomoći
Greta, pomagaj!!!

Mlata
11 mjeseci prije

Nikada neke lepe vesti, sve crno oko nas! Čak i Dinamo mi sinoć pomračio još više, sve..jbni jedan gol nije mogao dati, nedade mi da metnem u džep blizu 400 ojra, da! Mlatu to još “drži”

Lucija, prva
11 mjeseci prije

(🙂) Ono CB iz članka znači “carbon black”.
Nastaje samo i isključivo IZGARANJEM.
Koliko mogu vidjeti, ovdje nije došlo do samozapaljenja.
Sadrži organske komponente.

Razlika između carbon black i grafen oksida.

“Sourcing of carbon black is solely based on incomplete combustion of heavy petroleum products…

“Carbon black does not belong to the carbon allotrope family because it contains ORGANIC COMPONENTS and can be seen as an impure carbon material.

Materials such as graphene oxide could be called derivatives of graphene as they contain oxygen-containing functional groups such as OH and –COOH.”

Vojni analitičar
11 mjeseci prije

Da ste prije pisanja ovog članka konzultirali vodeću svjetsku znanstvenicu opće prakse Gretu Thunberg saznali biste da taj ugljik pronađen u bebama potječe iz ugljičnog dioksida kojeg ona vidi golim okom, a vi tako neodgovorno rasipate u zrak jer se zimi grijete i vozite autom na posao, kao i iz metana iz kravljih prdeža a sve zato jer ste sebični i ne želite jesti održive, zdrave i proteinima i estrogenom bogate skakavce, brašnaste crve i sojaburgere umjesto juneće šnicle. Majke udišu te stakleničke plinove i oni se onda, kao posljedica globalnog zagrijavanja i dugog kovida u organizmu njih i njihovih beba razlaže na ugljik koji se taloži u organizmu beba i kisik koji nije bitan pa zato imamo bebe s čađavom pukovinom. A onda razni neodgovorni teoretičari zavjere i poricatelji znanosti koji ne misle na druge tendenciozno šireći dezinformacije povezuju sa efikasnim i potpuno sigurnim cjepivima protiv nevidljivog neprijatelja. A… Čitaj više »

Žvuž
11 mjeseci prije

“Teoretičari zavjera” (zapravo oni kojima mozak nije ispran”) s engleskog govornog područja već neko vrijeme imaju izraz za sve anomalije glede ljudskog zdravlja koje se pojavljuju unazad 2 godine: ABV iliti anything but vaccine.

Službena objašnjenja tzv. znanstvenika su urnebesna: od (naravno) klimatskih promjena, preko previše ili premalo tuširanja do previše ili premalo konzumiranja voća i druge hrane. Sve to (i još štošta drugo poput sjedenja na poslu i sličnih idiotarija) po najnovijem normalnom dovodi do stvaranja ugrušaka u krvi, kolabiranja, povećanja broja oboljelih od karcinoma…

Tupko Glupko
11 mjeseci prije

A što tek reći o olovu u benzinu koje nas je donedavno masovno ubijalo i smanjilo generalno IQ, povećavalo broj zločina, što se odvijalo desetljećima?
Dok se nije pojavio nepotkupljiv znanstvenik dokazujući očito.

Ima odličan nedavno postavljen YouTube film na kanalu Idiokratija pompoznog naziva “Ovo je najvažniji video koji ćete odgledati u poslednjih 10 godina” koga zanima više.

BordoDNK
11 mjeseci prije

Jes´,jes´ zagađena hava (zrak) je kriva za sve…otkad dobra i prepoštena Greta vazi (govori) o tome…

Realno
11 mjeseci prije

Ma nije to od kovidiot vakcina, što vam je, već je tupava mama žvakala baterije, jer rekli joj na teveju da su bomboni.

Jomla
11 mjeseci prije

Svako istraživanje mora imati kontrolnu(e) grupu(e) s različitim temeljnim postavkama: kovid-vakcinisani / nevakcinisani, chemtrailsi /ne chemtrailsi, promet / ne promet… i rezultate umreženo promatrati. Tek nakon toga, na osnovu dobijenih indicija provesti ciljane istrage. Do tada “istraživanja” poput ovoga spadaju u zamućivanje vode, ili “da se vlasi ne dosjete”. Eto!

Sam
11 mjeseci prije

Isti ovaj clanak je bio neki dan na Imbexu,obradjen od Nenada J. Dauerndauhera.
Kada se uporede,sasvim razliciti konteksti,sustina,cilj i narativ.
A tu dolazimo do one nase konstatacije,vazno je u pameti ostati i ne pokleknuti.

Vojni analitičar
11 mjeseci prije

Nego da odem malo off topic. Nisam baš previše pratio kako je prošao onaj zagrebački “samit”. Kakvi su zaključci? Jesu li Anemija i Njonjo već započeli svoj junački “Drang nach Osten” i zajedno s Pelosi oslobodili Herson?

Ranko
11 mjeseci prije

Najnovija vijest sa Novog Zelanda je vezana za ovce
Rekoše da planiraju taksu da uvedu jer ne samo da i ovce prde kao krave već i podriguju
Stvarno sramota kako se ovce ponašaju, džabe Greta priča.
U svakom slučaju svaka čast reziseru koji god da je,ima ogromnu publiku,a i vjernu.
Sumnjam da će ovo moje pisanje doći do nadležnih,ali za svaki slučaj predložio bih da se pasulj ukine ,jer jedan moj kolega posle pasulja pravi veću štetu od dvije krave i sedam ovaca što je stvarno grubo prema zajednici.

Max
11 mjeseci prije

Poslijedice trovanja cijepivom na koje smo upozoreni. Ovo je genocid.

Zorule
11 mjeseci prije

kad se već spominje PM2.5 čestice, bacite oko na IQAir stranicu gdje se može onlime pratiti zagađenje zraka, područje bovšeg Balkana, a pogotovo Hrvatska ima valjda najveće zagađenje PM2.5 česticama. Prije nekih tjedan dana Zagreb je bio među prva 3 grada u svijetu po zagađenosti zraka, a prva 2 su bila gradovi u Vijetmamu i Bangladešu

tihobl
11 mjeseci prije

Nevjerovatno, naucnici otkrili ugljik u bebama.
Da su istrazivali fosfor dosli bi do jos sokantnijih otkrica. A tek magnezijum i cink, pa to je strasno. Beve su pune ko kakav rudnik.

Primat
11 mjeseci prije

…chadjava mehana!

Jadranka S.
11 mjeseci prije

Mnoge bolesti uzrokuje sam medicinski sustav (ultrazvuk, “cjepiva”,”lijekovi”, itd..) . Ako se nastavi ici ovim putem ubrzo bi se mogli naci u svijetu koji se nece mnogo razlikovati od onog iz Huxieyeve vizije, svijeta izgradenog prema medugeneracijskom eugenickom nacrtu.

p. s.
DARPA je usredotocena na medunarodno zdravlje, nastoji pronaci ” revolucionarna znanstvena i tehnoloska rjesenja”, s fokusom na “kompleksne izazove na polju globalnog zdravlja. “

Udovoljite formatu
11 mjeseci prije

Koristim carbon filtere na cigaretama gotov sam.

goran
11 mjeseci prije

za te bebe u kojima je nadjen grafin oksid krivim njihove blesave idiotske majke i baš tim kravama poručujem neka odu do prvog stabla i neka se objese jer bolje nisu ni zaslužile,glupače glupe.
svoje dijete ubit ili zarazit radi svog blesavog mozga.

nonwo
11 mjeseci prije

Što sve može poći krivo kad radiš cjepivo na bazi nosača-nano ugljika(carbon nano tubes)??? I može li se ugljik/grafen naći u tijelu u tom slučaju? Što može tamo napraviti? Pfizer je deklarirano imao pegiliranu lipidnu nanočesticu kao nosač m RNA,a jesu li stavili nanougljika bez deklaracije,vidjeti ćemo jednog lijepog dana.Prema idejama znanstvenika to je super materijal-jeftino,brzo itd….Čudilo bi me da ih nije zaintrigiralo bez obzira što znaju da in vivo to baš nije bezazlen materijal da se petlja s biomaterijalom/čovjekom. I u dijagnostici viralnog loada (pLandemičnog) su se služili nanougljikom,u izradi maski koje se mogu ponavljano upotrebljavati i u još lab.postupaka u dijagnostici covida(ne znam sve napamet), tako da je i taj nano ugljik morao negdje završiti s obzirom na milione postupaka i milione maskiranja. Neka Greta pita kuda su bacali nanougljične pLandemične materijale nakon korištenja. I jesu li i koji završili u ljudima? Several studies of (carbon nano tubes)CNT-based… Čitaj više »

nonwo
11 mjeseci prije

The structural characteristics of nanotubes(ugljika) are critical factors in mesothelioma and carcinogenesis induction, and the shape, size and diameter of these nanomaterials are critical factors in this process.
These(tube/cjevčice) nanougljika CNTs were 5 µm in length and 60 nm in thickness and had the characteristic of forming few clusters. CNTs with these structural features induced mesothelioma at a rate of 100%. 
Izazivaju karcinome pluća,potrbušnice itd-neki i do 100% nakon primjene.Posebno oni koji formiraju klastere/nakupine.

 CNTs (carbon nano tubes)produced by the HiPCO technique(INDUCIRAJU UPALE U PLUĆIMA) induce lung inflammation
In this study, intracellular/intrapulmonary spraying was performed in rats, and it was observed that straight CNTs, similar to asbestos fibers, caused lung carcinogenesis when administered via the airway and, when administered via the peritoneal cavity, caused mesothelioma.

Administrirani zrakom(sprejem u pluća) ili administrirani u trbušnu šupljinu,ravni ugljični “nanotubesi” izazivaju karcinogenezu

Ugljik,onaj neprirodni ne traži se samo u zraku.

Mononoke
11 mjeseci prije

Zapadni zrak je zagađen od 1800-ih a oni otkrili godinu nakon kampanje bodenja. Hm.

Lucija, prva
11 mjeseci prije

Najznačajniji tekst zadnjih godina. Bez pretjerivanja. “…pandemiju i skandale sa zloupotrebama u vezi sa vakcinama, u kojima su pored američkih – glavne zvezde i neki od lidera u EU – poput Ursule fon Lajen. Poslednja istraživanja koje su sproveli pojedini medicinski instituti, kao i neke od osiguravajućih kompanija u SAD, pokazala su da RNK vakcine ne sprečavaju širenje virusa jer to, uprkos tvrdnjama, nikada nije bilo predmet istraživanja pre njihovog puštanja u upotrebu, a nisu ni bezopasne kako su ih predstavljali. U SAD je registrovan veliki broj pacijenata kod kojih su se razvili miokarditis ili perikarditis, naročito kod dece starosti između 12 i 15 godina (jedan slučaj u 6,700), zatim kod onih starosti od 17-18 godina (jedan u 8,000 posle druge doze, jedan u 6,000 posle bustera), dok su i oni starosti od 18 do 30 godina u grupi u kojoj su ovakve posledice česte. U Njujorku je čak napravljen… Čitaj više »

Lucija, prva
11 mjeseci prije

Nastavak:

“Svoju gramzivost za teritorijama, odnosno jeftinim resursima koji bi trebalo da im obezbede očuvanje hegemonije, kriju iza izlizane priče o ljudskim pravima i demokratiji, dok, na primer, pokušavaju da gurnu pod tepih da još uvek primenjuju smrtnu kaznu, da nisu ratifikovali konvenciju o pravima deteta i da u SAD još uvek postoji dečiji rad, da se deci sudi kao odraslima, da je rasna diskriminacija strukturalna i slično.

Oni već decenijama ne kriju da im curi voda na usta za ruskim teritorijama i resursima. I to je zapravo glavni razlog svih napada na Rusiju i propagande kojom se stvara duboko antirusko raspoloženje u SAD.”, webtribune

Gogo
11 mjeseci prije

Nisu krivi ti bolesnici nego roditelji i sad djeca placaju cijenu a i ti glupani od roditelja! Dobro kaze miroljub petrovic ..ne moze svatko biti roditelj… ocito ziva istina!

Lucija, prva
11 mjeseci prije

Razlika u strukturi:

– “The particle coatings may include “polyaromatic hydrocarbons,” also called PAHs

– carbon black, any of a group of intensely black, finely divided forms of amorphous carbon, usually obtained as soot from partial combustion of hydrocarbons

These are materials composed mainly of carbon atoms. However, they DIFFER from each other according to the thickness. Hence, the key difference between graphene and carbon fiber is that graphene has a THICKNESS of single carbon atom layer whereas carbon fiber has a micrometre scale thickness.

GRAPHENE IS THE STRONGEST MATERIAL EVER FOUND; it is more than 40 times stronger than diamond and more than 300 times stronger than A36 structural steel”

imee
11 mjeseci prije

ova planedmija i “klimatske promjene” su laži koje su međusobno nadopunjuju što dokazuje da ih je planirala ista nakupina dre ka, pod radnim nazivom “elite”.

da se razumijemo bez novinara i političara nisu mogli ništa.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI