fbpx

Otkrića od ključne važnosti o tome kako maske trajno oštećuju djecu

Maske stete djeci

Ono što postaje sve očiglednije u posljednjih nekoliko dana je način na koji škole posvuda planiraju uništiti umove i tijela svojih učenika, prisiljavajući ih na nošenje maski.

Nedavno sam vidio dugačko pismo ravnatelja škole u Velikoj Britaniji koje je namijenjeno djeci od 11 godina i starijoj. Pismo je najodbojnija vrsta smeća koje sam ikad vidio u odnosu na prosvjetu. Vjerujte mi, u životu sam se kroz svoju karijeru, nagledao jako puno smeća, no ovakvo nešto je jedinstveno.

Prije nego što započnem, podsjetio bih vas da je nedavno istraživanje pokazalo da je vjerojatnost da će učitelji uhvatiti Covid-19 manja od ostalih odraslih osoba. Također, mogućnost zaraze Covidom među djecom, pogotovo onom koja pohađaju školske ustanove i koja su aktivna je toliko niska, da će se svako dijete koje ozbiljno oboli od Covida-19 vjerojatno naći u glavnom članku u sljedećem biltenu BBC-ja.

Evo što ova brbljava glava ima za reći o onome što učenici mogu očekivati kad se vrate u ono što se nekada nazivalo školama, ali što bi sada trebalo nazivati nekakvim koncentracijskim logorom.

Glavešine započinju najavom da će tijekom svog prvog dana u školi zdravi učenici u školskom ispitnom centru provesti test bočnog protoka za Covid-19. To je, naravno, potpuno besmisleno, jer je najveća znanstvena studija koju sam ikad vidio pokazala da se ne događa asimptomatsko širenje Covida-19. Ako malo razmislite, ovo ima smisla. Kao i sve vrste gripe i ova se bolest širi kašljanjem i kihanjem. Ako ne kašljete ili ne kišete…

Međutim, najgore u ovom dugačkom i intenzivno dosadnom i nepotrebnom pismu jest dio u kojem piše da, “osim ako nemaju zdravstvenih problema, učenici moraju uvijek nositi maske”, iako vjerojatno ne kada konzumiraju jelo i piće.

Pretpostavlja se da stoga moraju i dalje nositi maske i ako ne mogu disati ili ako iz nekog razloga povraćaju. Ne spominje se nenošenje maski tijekom vježbanja, iako je određeni broj djece preminuo nakon nošenja maski tijekom vježbanja. Pretpostavljam da će škola neprestano imati pogrebnika na raspolaganju, koji će biti ovdje u slučaju ovakvih situacija.

Učenicima se također govori da sa sobom moraju ponijeti bocu vode i malo higijenskog gela za ruke.

E da, prozori i vrata će biti otvoreni, a za hladnijeg vremena učenici će smjeti nositi kapute u učionicama, ako im to učitelji i nastavnici dopuste. Ovo je parodija ludosti ili ludost sama po sebi?

Ako učenici koriste školski ili javni prijevoz, moraju nositi masku. Ovdje se ne spominju izuzeća. Škola nalaže da se maske trebaju prati svake večeri. Tako će učenici vjerojatno nositi svoje maske tijekom cijelog dana, bez obzira na općeprihvaćeni zdravstveni stav da se maske ne smiju nositi dulje od dva sata, a definitivno ne duže od četiri sata. Prisiljavanje djece na nošenje maski osam sati dnevno gotovo je jednako glupo kao i udaranje palicom za kriket po glavi osam sati dnevno. Sve ovo je zlostavljanje djece i ovo treba sankcionirati u skladu s tim. Kao što se sudi i osuđuje političare i liječnike, nastavnicima se treba suditi i osuđivati ih se za masovno zlostavljanje djece.

Nastat će velika epidemija bakterijske upale pluća među školarcima, kao izravna posljedica glupog nošenja maske. Djeca će razviti demenciju za nekoliko godina. To nije teorija. Dostupni su zdravstveni dokazi za to. Pogledajte besplatnu pdf datoteku Dokaz da maske donose više štete nego koristi. Dostupan je na vernoncolemanu.com, vernoncoleman.org i lightpaper.co.uk. A pogledajte i moje druge video zapise i članke o maskama; čini se da već desetljećima upozoravam na ove lude stvari.

Tko voli maske, mora mrziti okoliš. Kao što sam ranije izvijestio, milijarde odbačenih maski, papira i tkanine bivaju bačeni u prirodu. Ne možete se brinuti za okoliš ako nosite masku. Bolesna je šala da ljudi koji su se protivili plastičnim vrećicama i slamkama sada promoviraju maske. Licemjerje je ovdje zapanjujuće.

Usput se pitam koliko škole, koje inzistiraju na nošenju maski, također koriste Wi-Fi; unatoč jasnim dokazima o šteti kojoj Wi-Fi mreža uzrokuje djeci.

Dalje, što se dovraga, događa hrabroj djeci koja se u školu pojavljuju bez maski jer imaju bolest zbog koje je nošenje maski posebno opasno? U Americi je nevjerojatnih 8,4 % školske djece službeno dijagnosticirano bolovanje od astme. Iz različitih razloga koji nemaju nikakve veze s djecom ili njihovim zdravljem, postotak je u Velikoj Britaniji vjerojatno malo niži. No čak i ako samo 5 % djece ima astmu, to znači da 5 % djece nikako ne može nositi maske. Dodajte tome i druge poremećaje koji nošenje maski čine apsurdno opasnima i sigurno je reći da svako deseto dijete ne smije nositi maske. Za učitelje koji nisu dobri u matematici, to je troje djece u razredu od trideset. A što je s djecom koja nose naočale koje će se zamagliti,  sprječavajući ih tako da vide ploču? A djeca koja se oslanjaju na čitanje s usana?

Vidio sam da je jedna ravnateljica rekla da djeca, koja ne nose maske, moraju ostati na začelju i da se ne smiju se miješati s drugim učenicima. Bit će službeno protjerani. To je diskriminacija i drago mi je što mogu reći da je u većini zemalja ovo još uvijek nezakonito; iako ne sumnjam da će entuzijasti Agende 21 i Velikog reseta željeti ovo fašističko pravilo nametnuti svagdje, u svakoj državi. Učitelji bi trebali imati petlje, ustati i odbiti izvršiti ove okrutne i fašističke zapovijedi i naloge!

Tko su pak ti učitelji koji promoviraju nošenje maski? Gdje su dresirani i uvježbavani? Jesu li njihovi instruktori bili upravitelji logora Dachaua ili Auschwitza? Svaki učitelj koji se prema djeci koja ne nose maske ponaša drugačije, treba smjesta biti otpušten. Čak je i BBC izvijestio da učitelji nemaju znatno veći rizik od smrti od Covid-19 od opće populacije.

Dopustite mi da budem otvoren za promjenu. Znam da nije moj stil, ali ovo me uistinu razbjesnilo.

Poanta priče je da je svaki učitelj, koji inzistira da djeca nose maske zao i da ga treba zatvoriti zbog zlostavljanja djece. Jedino razumno rješenje za takve ljude je trajno utamničenje u strogom zatvoru. Nema potrebe voditi drznike na sudove, jer nema sumnje u to da su krivi. Samo ih zaključajte i prisilite ih neka progutaju ključ.

Moja poruka roditeljima je jednostavna: zaprijetite tužbom svakom učitelju koji želi prisiliti djecu na nošenje maski!

Moja poruka djeci koja ne nose maske, iz bilo kojeg razloga, je jednostavna. Svaka čast na hrabrosti i ja vam se divim. Možete pretrpjeti diskriminaciju, pa čak i zlostavljanje, ali imajte na umu da ćete biti daleko zdraviji, tjelesno i mentalno, od vaših kolega koji nose maske.

Dokazi pokazuju da oni koji nose maske postaju tjelesno i mentalno slabiji. A ovo se više odnosi na djecu nego na odrasle.

Tako će se dijete koje ne nosi masku postupno penjati prema vrhu razreda, u tjelesnom i mentalnom smislu.

Sviđa vam se portal Logično?
LAJKAJTE NAŠU STRANICU

(samo jednom, ako kliknete drugi put, Facebook će smatrati da nas ne volite)
Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
101 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije

“…Nastat će velika epidemija bakterijske upale pluća među školarcima, kao izravna posljedica glupog nošenja maske. Djeca će razviti demenciju za nekoliko godina. To nije teorija. Dostupni su zdravstveni dokazi za to. Pogledajte besplatnu pdf datoteku Dokaz da maske donose više štete nego koristi. Dostupan je na vernoncolemanu.com, vernoncoleman.org i lightpaper.co.uk. A pogledajte i moje druge video zapise i članke o maskama; čini se da već desetljećima upozoravam na ove lude stvari.

Tko voli maske, mora mrziti okoliš..” dodao bih i ljude.
TEMA JE PUN POGODAK.
HVALA

Starina
Gost
Starina
1 mjesec prije
Reply to  CAN

Netko je neki dan, stavio komentar da po članku 74. Ili slično Onaj koji proglašava epidemiju mora osigurati sredstva zaštite. Tražio sam taj komentar ali bezuspješno pa molim ako ga može ponoviti u cijelosti.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije
Reply to  Starina

Pisem o tome godinu dana…
Nista se nije promjenilo i nikoga nije briga za vlastitu djecu.
Vecini roditelja je lakse odmahnuti rukom na ovakve tekstove kao na nekakve teorije zavijere.
Oni malobrojni koji se za nesto bore ili cak izbore su toliko rijetki da ne treba o njima gubiti vrijeme i pisati kao kad bi u teskom ekonomskom krahu drzave izveli pred lice javnosti loto dobitnika kao primjer da nije sve tako crno…
Uglavnom uzas koji ulazi u drugu godinu od dest predvidenih za totalno pokoravanje i depopulaciju.

Slonica
Gost
Slonica
1 mjesec prije
Reply to  Starina

Starina..dok netko ne napiše traženi komentar mislim da država dok ne proglasi izvanredno stanje, pere ruke od svega i prepušta sve stožeru.,nije odgovorna za ništa ..pat pozicija..o tome piše ustavni sudac Andrej Abramovic..
Isto tako za zaštitna sredstva djeca su dobila 2 perive maske na početku školske godine i u školi imaju pristup dezinficijensu kao uostalom i na ulazu u sve službene prostore.
I tako vam je to …i vuk sit i ovce na broju ili pojeo vuk magare.

Mislim da je članak” Kako mete nova metla”
Arna Šebalj…komentar @indy

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
30 dana prije
Reply to  Starina

Da. Ja kad sam se vratila na portal.

Onda @Indy, pa ja komentirala.
Zakoni su na internetu.
Mislim da se radi o Zakonu o osn.zdr.zaštiti.
Poanta je da je Sabor, kad je “ozakonio” maske, trebao i to promijeniti.
Dakle, ne radi se samo o tome da je Sabor donio odluku bez ikakve znanstvene podloge/ istraživanja.

Zorule
Member
Zorule
1 mjesec prije

Potpisujem od pocetka do kraja, i sredinu. Jedino mi nije jasno tko je autor clanka? J.V. ili novinar prenosi neciji stav? Malo je to nejasno opcenito kod clanaka na logicno, fali cesto popis (link) izvora kada se spominju izvori i slicno.

KISIK
Gost
KISIK
1 mjesec prije
Reply to  Zorule

Potpis je ljudskom rukom- autor je dobar čovijek.

Bruno
Gost
Bruno
30 dana prije
Reply to  Zorule
CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije

@ Logično
“”Nedavno sam vidio dugačko pismo ravnatelja škole u Velikoj Britaniji koje je namijenjeno djeci od 11 godina i starijoj. Pismo je najodbojnija vrsta smeća koje sam ikad vidio u odnosu na prosvjetu. Vjerujte mi, u životu sam se kroz svoju karijeru, nagledao jako puno smeća, no ovakvo nešto je jedinstveno…””
Eto:takve ravnatelje gledam u akciji, dok 60godišnjem nastavniku(astmatičar) nabijaju pokrivalo preko nosa na pratnom školskom igralištu.
To je nedopustivo.Kad im dođeš s 15 studija od 1991 do danas( gosp.dr. čovijek Srećko Sladovljev ih je skupio na jednu hrpu) ignoriraju te odgovorom: TAKVA SU PRAVILA
Onda ih upitam:
Koliko je danas zdravo biti čovijek?
Šute…pi….!

Mrčikola
Gost
Mrčikola
1 mjesec prije
Reply to  CAN

CAN, roditeljski instinkt je istinsko čudo prirode, Boga ili koga god, i tako je moćno da u djeliću sekunde može isključiti racio i natjerati čovjeka u vatru i vodu kada je na bilo koji način ugroženo dijete i zdrav čovjek ni u kom slučaju ne bi dopustio ovo zlostavljanje djece.
Majstori znaju da se roditeljski instinkt ne može zauzdati nikakvim pravilima i zato ga rješavaju otupljivačima koje već dekadama stavljaju u vodu, hranu i puštaju zrakom.
Danas dostupnom tehnologijom je to višestruko ubrzano i, po ovome čemu danas svjedočimo, približava se uspješnosti od 100%.

Malčice nas može utješiti da nikada neće doseći 100% pa makar mu se do u beskonačnost približavalo.😁

osrfbvseirfnvsernvae
Gost
osrfbvseirfnvsernvae
1 mjesec prije
Reply to  Mrčikola

Bitka je izgubljena još kad su majkama dali pravo na rad i pravo da “glasuju” (ko da ono što odlučuje u demokurčiji za jego) a oduzeli djecu i dali ih na programiranje učiteljima a ne da ih odgajaju majke. Još kad su majkama uvalili “slobodu” da bude objekt a ona to prihvatila otišlo je sve u vražju mater. Dobro je onaj Vigano rekao (iako naravno ni njemu ne vjerujem jer pripada instituciji kojom ne upravljaju oni za koje se kao izdaju, ali barem lijepo priča) mi smo djeca žene a oni su djeca zmije, uskoro žene neće ni rađati ljude već će to raditi umjetna umjesto njih. To ljudi neće biti već roboti hibridi, borgovi, tako je uz pomoć binarnog koda sa lica zemlje nestao čovjek.

Iva
Gost
Iva
1 mjesec prije

Pre par dana sam čitala tekst na temu veštačkih beba. Odvratno da odvratnije ne može biti.

osrfbvseirfnvsernvae
Gost
osrfbvseirfnvsernvae
30 dana prije
Reply to  Iva

Data-dump adrenochrome paper trail, nađi na bitšute a ima na jubito al na bitšute ima dva nastavka.

Iva
Gost
Iva
30 dana prije

Hvala na informaciji. Evo teksta koji sam pominjala.

https://borbazaistinu.rs/vestacka-materica-da-li-vec-zivimo-u-distopiji/

Mrčikola
Gost
Mrčikola
1 mjesec prije

Subaru, Clockwork orange, pamtiš li knjigu i film.
Išlo je u knjižarama i kinima pod znanstvenu fantastiku???

osrfbvseirfnvsernvae
Gost
osrfbvseirfnvsernvae
30 dana prije
Reply to  Mrčikola

Da, dobro si se sjetio njega, bravo Mrči. A Kjubrik preko njega opisao kako programiraju a onda spomenuo u Odiseji računalo koje preuzima vlast a završio sa balom pod maskama gdje se pije krv mučenih i ubijanih i sexualne bahanalije onih koji vladaju planetom. Onako opisao nam braću.

CAN
Gost
CAN
30 dana prije
Reply to  Mrčikola

Hehhe..oboje u Vitrini.razjebbo je sigmundov-frojdov totem

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
30 dana prije

Danas već drugi put pišeš kako otprilike, muškarci zbog žena imaju manju plaću…sad žene ne bi trebale ni vlasti…
…ono, unosimo podjele, je li?

I da, ma kako dobra majka bila, ako je nepismena, ne može dijete opismeniti.

Ma koliko ti vremena provodiš na portalu?

Btw, nevjerojatno da jedan Sarajlija nezna par mjesta za najbolje ćevape u ZG??
Ma, ili Zagrepčanin.

CAN
Gost
CAN
30 dana prije
Reply to  Mrčikola

Najgore prolaze naivne lutke.

osrfbvseirfnvsernvae
Gost
osrfbvseirfnvsernvae
1 mjesec prije

U godinu dana su napravli robove od sviju a od djece tenkree.

Gile
Gost
Gile
1 mjesec prije

U godinu dana su izgubili jako puno robova i svakim danom ih gube sve više…

osrfbvseirfnvsernvae
Gost
osrfbvseirfnvsernvae
1 mjesec prije
Reply to  Gile

Ne možeš sagledati ishod rata, a ovi su kroz sve ratove prave i one drugim sredstvima izlazili kao pobjednici jer su ih oni i započinjali, i nadaš se da će ishod jedne bitke odlučiti pobjednika, pobjednik se već zna a nije čovjek…………

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
30 dana prije

Da …skinemo gaće odmah?
Ili ipak prije aluminijski šešir na glavu?

osrfbvseirfnvsernvae
Gost
osrfbvseirfnvsernvae
30 dana prije
Reply to  Lucija, prva

Ti si već skinula gaće ali toga još nisi svjesna.

Mario
Member
Active Member
Mario
1 mjesec prije

Pokušavam pronaći video od nekih 10-15 min trajanja koji govori o 3 moguće faze razvoja ‘uništenja’ svijeta kakav poznajemo i onuspostavljanju svjetske vlade. Video koristi ženski glas za naratora, jedna faza je pandemija, druga faza je rat i treća faza govori o rješenju koje svjetska vlada ponudi (koje je ujedno i cilj zbog kojega su pokrenute ove prve dvije faze). Vjerujem da bi se neki od vas mogli sjetiti tog videa jer je stvarno odlično napravljen…Ne znam kako bih ga bolje opisao.

KISIK
Gost
KISIK
1 mjesec prije
Reply to  Mario

Skinut je još krajem20e.
Vidi na freie presse.de i Black bird Media…ako je štaiza cenzure ostalo.

xxx
Gost
xxx
1 mjesec prije
Reply to  Mario

mozda mislis na ovaj video objavljen 2013
https://www.bitchute.com/video/nYkXLZoLbyl8/

Bruno
Gost
Bruno
1 mjesec prije

Još su bolesti koje će se razvijati najmanji problem. Kroz maske djeca dobivaju manju količinu kisika pa mozak ide na “nižu razinu” rada. Uključuje samo one dijelove koji moraju funkcionirati u teškim uvjetima. Djeca su postala na satu mirnija nego ranije, a dobar dio ih već na prvom satu polegnu na klupu. Iza marende, kada treba probaviti hranu, mozak svakako otpušta kisik potreban ostalim organima za probavu i tada je dvije trećine djece u polusnu. Uz to ne razumiju što učitelji pričaju kroz masku. Ako su u kaputima, onda je to poruka mozgu ” Idemo doma”, i opet ne slušaju svoje učitelje. Motivacija nula. Najmanje su kriva djeca, jer i ne razumiju što im se dešava. Blijedi i upali bulje u svoje mobitele tražeći nekakv izlaz u nekim glupim igricama. Tupo, odsutno čekaju rješenje s neba. Našom političarima, sa IG sobne temperature to je nevažno. Distanca, maska, izolacija. Na što su im sveli život?

slavko
Gost
slavko
1 mjesec prije

Lijepi pozdrav J.V

  1. može li link na to pismo da i mi vidimo sto piše
  2. u školi mog djeteta u DE cijelu zimu imaju maske, i lagano otvorene prozore; niti jedno od 800 djece nije imalo upalu pluća
  3. djeca sa astmom isl ne nose maske, moguće da je inimka od nekog fanatičnog pojedinca profesora
  4. wifi još nije dokazano štetan za djecu, usput ista ta djeca imaju doma wifi i telefon i bluetooth u uhu što je cca 200 puta jače zračenje od wifi signala
  5. molio bih link za vezu mentalne stabilnosti i maske, po toj logici ženske osobe u islamskom svijetu bi bile imbecili, a ipak nisu
Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 mjesec prije
Reply to  slavko

“može li link na to pismo da i mi vidimo sto piše“ To bi bilo dobro. “u školi mog djeteta u DE cijelu zimu imaju maske, i lagano otvorene prozore; niti jedno od 800 djece nije imalo upalu pluća“ S ponosom nas izvještavaš kako šutke dozvoljavaš da ti dijete zlostavljaju i maltretiraju. Svaka ti čast. Zaista si roditelj za uzor. Nego, kaži ti nama “osvješteni iz DE” zašto onda vi tamo uopće imate grijanje kad držite “lagano otvorene prozore? Što grijete? Vanjski prostor? Nemoj da Greta sazna da zagrijavate Zemlju. “djeca sa astmom isl ne nose maske, moguće da je inimka od nekog fanatičnog pojedinca profesora“ Uh dobro. samo kod fanatičnih profesora. Nego, kakva korist od maski ako ih djeca s astmom ne nose? Oni ne mogu proširiti zarazu? “wifi još nije dokazano štetan za djecu, usput ista ta djeca imaju doma wifi i telefon i bluetooth u uhu što je cca 200 puta jače zračenje od wifi signala” Kada se štetnost wifi-ja bude “dokazala” odnosno jasno se vidjela štete će biti nepopravljive i nesagledive. Ali nek te to se uzrujava brižni roditelju, jer će to vjerojatno pogoditi samo tvoju djecu i unuke (ako ti djeca budu mogla praviti djecu),… Pročitaj više »

istina boli
Gost
istina boli
1 mjesec prije
Reply to  Stara kuka

haha, bravo, nema potrebe išta dalje dopisivati ………osim možda, pazi mirko metak, hvala slavko…………..

slavko
Gost
slavko
1 mjesec prije
Reply to  Stara kuka

1- ne kazem da je grijanje ulice dobro, ali argumentiram (za sto me prozivaš) da maske ne donose upalu pluća
2 – cijela prića sa maskama i sl nijeda se zaustavi nego da se smanji na najmanju mjeru širenje virusa, dvije nemaskirane osobe su ipak manji rizik od svih nemaskiranjih, plus , maske ne štite nosioca nego štite od nosioca
3 pokusni kunići se zrače puno jačim snagama od wifi rutera pa im nije ništa, po tvojoj logici je i aute trebalo zabraniti ” da se ne bi prekasno ustanovilo da su opasni”
ti si sad na wifi na telefonu, a nisi komentirao klince koji se više zrače telefonom nego školskim wifi – licemjerno
4 malo prije sam prenio činjenice za rusku ekonomiju pa su mi rekli da su brojevi krivi
ali, nisi komentirao zamotane žene na bliskom istoku koje cijeli život imaju masku

NA KRAJU, KAD NEMA VIŠE ARGUMENATA ONDA IDE RED OMALOVAŽAVANJA I VRIJEĐANJA
OČEKIVANO

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 mjesec prije
Reply to  slavko

Dakle ti si nama ponosno napisao da šalješ dijete u školu “tamo u DE” gdje se jadna djece smrzavaju satima u učionicama sa otvorenim prozorima zimi i imaju brnjice nabijene na lice a da pritom ti i ostali tzv. roditelji niste ni pisnuli. Da si normalan čovjek propao bi u zemlju od stida zbog toga, a da živiš u normalnoj državisvima vama bi svima trebalo uzeti djecu zbog zanemarivanja i nebrige. Na što ćeš slijedeće šutke pristati kad ti država naredi? Slati dijete u školu da se s njima “igraju” našminkani stričeki u haljinama i s perikama? Jer i toga ima tamo kod vas u DE. Što se wifija tiče, vidjet će se. Samo ne vidim kako je moguće da za redove veličina veće od normalnog elektromagnetsko zračenje ne izazove neke neželjene posljedice. A to su obično posljedice koje se vide tek na duži rok kad je već odavno prekasno. I da si malo inteligentiji kao što nisi, shvatio bi da govorim o svom zračenju,i onomu školi i onom s mobitela i uređaja u kući. Dakle, nisam ja licemjeran, nego si ti glup. I na kraju, sve vas koji na bilo koji način podržavate ili opravdavate, a time i omogućavate… Pročitaj više »

mario
Gost
mario
1 mjesec prije
Reply to  Stara kuka

Točno tako, ali njima ne možeš objasniti, gubljenje vremena, to su oni sa maskom u parku i prirodi

AbraCAdaBra
Gost
AbraCAdaBra
1 mjesec prije
Reply to  slavko

Skrećeš s teme. .Argumente nemaš.
2godina studija .0bodova!
fake woke upali.odlično te opisao reper.

branimir zrilić
Gost
branimir zrilić
1 mjesec prije
Reply to  slavko

Na prethodnom postu u svezi K.V.Š. sam se sa složio sa tvojom argumentacijom.U ovom slučaju sa maskiranjem dice si me iznenadio i pokazuje kako se ljudi često ne mogu odmaknuti od svojih predrasuda i objektivno sagledavati stvarnost oko sebe.Osnovno pitanje nije natezanje oko toga za koliko će se promila smanjiti broj dišnih infekcija već o oduzimanju radosti i ljepote življenja dijeci u najdražem razdoblju njihova života.To je doba zaljubljivanja,igranja,veselja i ostalih nezaboravnih životnih trenutaka. Nekad se pjevalo”Od koljevke pa do groba najljepše je džačko doba”,a ako se nastavi ova monstrouzna KOVIDi tiranija sve će se manje čuti takva pjesma.
Ps: Prisjetimo se one djevojčice iz Splita koju su ove sulude mjere u školama indirektno iz džačkog doba otjerala do groba.

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
30 dana prije

Lijepo ste to naglasili.
Apostrofirali.
Ovakvih komentara treba više. I ja se uvaljuje u ‘tehnikalije’

branimir zrilić
Gost
branimir zrilić
30 dana prije
Reply to  Lucija, prva

Najodurnije,najljigavije mi je iživljavanje nad nemoćnima,djeci i starima.Ishodište senzibiliteta mi je i iz vlastitog životnog iskustva.Odgajala me je i baka koja je 2006 preminula u kući živeći sa mojom obitelji u 96g.Kao otac u obitelji sam zdušno i radošču sudjelovao u odgoju svoje djece dvije cure i dva dečka,nažalost sa našom najmlađom curicom ,petim ditetom ta mi je radost uskračena jer “izdahnula je ko što ruže mru/u prvom djevojaštvu još šiparica……A.G.M.(2005-18.)

osrfbvseirfnvsernvae
Gost
osrfbvseirfnvsernvae
30 dana prije

Branimire ti imaš dušu i iskren si altruista.

RENEW
Gost
RENEW
30 dana prije
Reply to  slavko

Donald Ewen Cameron je imel prav, ko je rekel, da bi zaposlil kirurge in steriliziral vse Nemce in Nemke. No morda bo to (brez kirurgov) opravil BioNTech. Moji predniki so bili partizani…

Shumadinac
Member
Noble Member
1 mjesec prije
Reply to  Stara kuka

Skrenuo bih ti pažnju samo na jedan detalj: pogledaj kad bilo ko iznese argument koji je protiv većinskog mišljenja ovde a koga nije lako pobiti koliko je agresivna reakcija – posebno određenih pojedinaca (nema razloga da govorim o kome se radi).
Da li misliš da je takva reakcija usled sigurnosti u svoj stav? Da li takve reakcije vidiš na drugoj strani?

Bar razmisli zašto si sam tako agresivno reagovao…

mario
Gost
mario
1 mjesec prije
Reply to  Shumadinac

Vi vojnici sotonista, sluge, maršššššššš

osrfbvseirfnvsernvae
Gost
osrfbvseirfnvsernvae
30 dana prije
Reply to  mario

+

CAN
Gost
CAN
30 dana prije
Reply to  Shumadinac

Orbo at Chaos šumi…prije godinu su neki pisali da će se “bacit kost među puk”…
Te reakcije je izvana lako(poluge moći) predvidjeti …usmjeravati…i po potrebi gurati k željenom cilju.
Daj da se vratimo temi. Ako ti pokažem studiju o štetnosti sunca:nasmijat ću te.
Ako ti je uvedem u 1.osnovne kao predmet infoktrinacije,provest ćeš ostatak života u tami? Ti ne?! Meni je stalo do onih koji su to spremni-pokrit oči ušima…em ih volim….em povlače i mene sa sobom.

Shumadinac
Member
Noble Member
30 dana prije
Reply to  CAN

Nećeš me nasmejati – ima bar 20tak godina kako sam video u naučno obrazovnoj emisiji uvećanu sliku normalne i kože koja je izgorela od sunca. Svaka dalja priča je suvišna.

CAN
Gost
CAN
30 dana prije
Reply to  Shumadinac

Tebi da…mene da ali…
..ako je dijeci ponavljaš …kao danas corona virus maske dezionfekcija…posvudaunedoglrd:gdje smo to bolan -sutra.meni sram ogledalo pogledat…zato razbijem što bi štulić reko-sca na koja naiđem.
Pozdrav iz(a) korzakijevogogledala.
P.S.jesi opekline promatrao lupom po sunčanom vremenu ? 😉

osrfbvseirfnvsernvae
Gost
osrfbvseirfnvsernvae
30 dana prije
Reply to  CAN

+

Stara kuka
Gost
Stara kuka
30 dana prije
Reply to  Shumadinac

Naćalost, kako i napisah ranije, ja nisam u mogućnosti reagirati dovoljno odnosno adekvatno agresivno na ovaj zločin i ljude koji ga omogućuju. Da mogu, ne bih se ograničio na riječi. Jer ovdje se ne radi o razlici u mišljenjima nego o zločinu i teroru nad stotinama miijuna, pa i milijardama ljudi. A taj teror i zločin omogućuju one stotine milijuna ovcoida koji”samo rade svoj posao”, “samo slušaju naređenja” ili pronalaze razloge i opravdanja za to maltretiranje.

Pa zaboga ovaj lik dopušta bez ijedne riječi da mu rođenu djecu drže u hladnim učionicama i pod brnjicama cijeli dan. I još to koristi kao nekakav “argument”. Bez takvih ona šačica kabalističkih psihopata, koliko god bogati i utjecajni bili ne bi mogla apsolutno ništa napraviti. Evo zato sam prema takvima agresivan, nažalost za sada samo na riječima.

CAN
Gost
CAN
30 dana prije
Reply to  Stara kuka

Je kuka doslovno.

osrfbvseirfnvsernvae
Gost
osrfbvseirfnvsernvae
30 dana prije
Reply to  Stara kuka

+

Shumadinac
Member
Noble Member
30 dana prije
Reply to  Stara kuka

A agresivnost će nas odvesti gde? U revoluciju?
A revolucija će na površinu izbaciti koga? Najpametnije? Ili najagresivnije kao i uvek?
Dobro…

Dr. Daktilografić
Gost
Dr. Daktilografić
1 mjesec prije
Reply to  Stara kuka

Hahaahahaha
Bitno da Mama nema maskenbal na poslu…

AbraCAdaBra
Gost
AbraCAdaBra
1 mjesec prije
Reply to  Stara kuka

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

mario
Gost
mario
1 mjesec prije
Reply to  Stara kuka

Odlično kuka , sve si mu objasnio, kad se cjepi bit ce mu jasnije

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
30 dana prije
Reply to  Stara kuka

A zašto je Slavko leftard?
Upravo ovo nabrojeni i tim tonom svrstava ga na drugu stranu…

Nevažno. U kolovozu sam ovdje stavila podatke iz Australije: od više od 10000 učenika i prof. i odgajatelja ( bili su i đački domovi), samo je nešto više od 10 obolilo.
Podaci, detaljniji, na sputniku.

AbraCAdaBra
Gost
AbraCAdaBra
30 dana prije
Reply to  Stara kuka

To je pisala Frau Dr. Mangela Ferkel.
Naravno da njen okot ne nosi brnjicu.
Ona tu i tamo napravi reklamu.

Stara kuka
Gost
Stara kuka
30 dana prije
Reply to  AbraCAdaBra

Frau Mutti nema okota. Srećom je jalova i nije se razmnožavala. Kao i mnogi njeni ortaci u zločinu poput Macrona, Junckera ili May naprimjer. Zato i tako poslušno provode agendu. Ne brinu se kakav svijet ostavljaju svojoj djeci.

osrfbvseirfnvsernvae
Gost
osrfbvseirfnvsernvae
1 mjesec prije
Reply to  slavko

Maršššššššššššššš……………….

Mrčikola
Gost
Mrčikola
1 mjesec prije

Subaru, jesi čuo majstora; ne štete maske, a pogledaj mu post nakon godinu dana nošenja maske.

AbraCAdaBra
Gost
AbraCAdaBra
1 mjesec prije
Reply to  Mrčikola

Hahahahaha
Sve si reko a i do njega je:plodan teren.

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
30 dana prije
Reply to  Mrčikola

Poanta je da ne koriste.

Treba predočiti istraživanja o štetnosti…a tko će ih više neovisno raditi?
Ovo je blizu smrti znanosti.

I evidentne su nove podjele: zbog korumpiranih, ljudi će zamrznuti sve znanstvenike.

I još: a…starije i starce? Radi kojih se tobože moraju nositi maske…
Svi se ubiše od brige…a starci kopaju po kontejnerima i umiru od zime.

osrfbvseirfnvsernvae
Gost
osrfbvseirfnvsernvae
30 dana prije
Reply to  Mrčikola

Hahahaha, ičeeeššš Mrči. Ne volim sipat kletve jer se moje ostvaruju, nisam podmukao ko on.

slavko
Gost
slavko
1 mjesec prije

kada nemaš ništa pametno za reć’ – ONDA SAMO PSUJ I VRIJEĐAJ
stara narodna balkanska poslovica

RENEW
Gost
RENEW
30 dana prije
Reply to  slavko

Pa misliš, da so res toliko boljši? Ali misliš, da svet ne bi bil lepši, če bi leta 1945 izpolnili željo Donalda Ewena Camerona? No ni še konec vseh dni. Morda sta ona dva BioNTech Turka dovolj pametna in bosta poskrbela, da bo tvoj sveti DE postal pašaluk, ki ga bo vodil beglerbeg.

Dr. Daktilografić
Gost
Dr. Daktilografić
1 mjesec prije
Reply to  slavko

islamke dišu kroz prozračni lan a
ne kroz plastiku farbanu ko zna čim,teletabisu.
Za studije nazovi doktora Srećka.
Ili pitaj dijecu zašto se kriomice oslobađaju maske….boli glava?
Deoxidacija na duži period izaziva debilnost.
Sad skini masku:stani pred zrcalo i dobro promisli
Možda se zaraziš istinom.

CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije
Reply to  slavko

RAZOČARAN MAJMUNIMA STVORI BOG ČOVIJEKA…
OD TADA JE PRESTAO EXPERIMENTIRATI.
M TWAIN

ledeno doba
Gost
ledeno doba
1 mjesec prije

dok mnogi priglupi, idiotizirani roditelji ne samo da prihvataju to, već nabijaju svojoj djeci maske i u trgovinama i drugdje– sotokabalisti trljaju ruke i grohotom se smiju..

Ne samo da nabijaju djeci od 7, 8 ili 9 godina starosti maske, već neki roditelji-kretenoidi nabijaju i svojoj maloj djeci od 3-4 godine maske!! Srećom nema puno takvih, ali ima ih. osobno sam vidio jednu mladu majku sa djetetom od najviše 3 godine starosti u dječjim kolicima. I jadnom djetetu je nabila masku…
a posebni kretenoidi nad kretenoidima su mnogi azijati: Vidio sa slike iz Tajlanda, gdje novorođenčadima stavljaju vizir na lice, a u dječijim vrtićima je svako dijete ograđeno i posebnim staklenim kavezima

tihobl
Gost
tihobl
1 mjesec prije
Reply to  ledeno doba

…osobno sam vidio jednu mladu majku sa djetetom od najviše 3 godine starosti u dječjim kolicima. I jadnom djetetu je nabila masku…

Vidjam i ja takve na ulici. Nabije sebi i djeci fensi maske, a niko drugi ne nosi masku okolo. Sta je njoj u glavi nemam pojma.
Samo pazi – takve su 100 puta grlatije u skolama da djeca moraju nositi maske od roditelja koji bi da se djeci vrati djetinjstvo.

osrfbvseirfnvsernvae
Gost
osrfbvseirfnvsernvae
30 dana prije
Reply to  tihobl

Vama uveli i vani da nosite ako ste “blizu”.

tihobl
Gost
tihobl
30 dana prije

To novi gradinacelnik slijedi smjernice iz ambasada. Nek dodje licno da mi izmjeri koliko sam “blizu”.

AbraCAdaBra
Gost
AbraCAdaBra
1 mjesec prije
Reply to  ledeno doba

Um planduje dok lova klade valja. Bolesno

mario
Gost
mario
1 mjesec prije
Reply to  ledeno doba

Dobro si napisao, hebeni kretenoidi

Ganicus
Gost
Ganicus
1 mjesec prije

Sto se čudite ovakvim ponasanjem nastavnika.Dobar dio prosvjetnih radnika radi taj posao jer su obezbjedjene drzavne jasle a i dobar dio njih je prikrivena gomila pedofila i manijaka.Ovo im je izvrsna prilika da se izivljavaju na djeci .

Iva
Gost
Iva
1 mjesec prije
Reply to  Ganicus

Takvima nije mesto u školi. Nije ni čudo što mnoga deca mrze školu.

CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije
Reply to  Ganicus

Studije kažu:
Trećina nastavnika je promašila profesiju, i 2/3 pedagoga.
(GEOmagazin 2012)
Iskustvo mi kaže -studija je optimistična.

osrfbvseirfnvsernvae
Gost
osrfbvseirfnvsernvae
30 dana prije
Reply to  Ganicus

Spartače, kad policijote primaju i vide da je na testu “inteligencije” malo bolji od broja cipela odmah dobije nogu, jer tko će prebijati jego kad zapovjedi tama bilo gdje na planetu. Tako ti je i sa prosvjetarima, oni su isto vojnici sistema kao i prava vojska i SVI ostali koji primaju plaću od onih koji tiskaju dolar i jeuro. Njima trebaju psihopati, sadisti a ne ljudi sa ljudskim plemenitim osobinama, čast izuzetcima kojih ima u svim tim poslovima za tamu.

CAN
Gost
CAN
30 dana prije

Potpis.Ja od danas sam antipedagog.
Ima dobra knjiga koja je to opisala kad je krenulo u 5oj brzini sa indoktrinacijama u školi i…60e.
Živio

osrfbvseirfnvsernvae
Gost
osrfbvseirfnvsernvae
30 dana prije
Reply to  CAN

Pozdrav lucidnom u selo pored Berlina.

Iva
Gost
Iva
30 dana prije
Reply to  CAN

Da li može informacija o knjizi?

CAN
Gost
CAN
29 dana prije
Reply to  Iva

Antipädagogik
Ekkerhard von Braunmühl

Iva
Gost
Iva
29 dana prije
Reply to  CAN

Hvala puno.

Tomo
Gost
Tomo
1 mjesec prije

Naredbu da djeca u školi nose maske učitelji su dobili od ravnatelja. Bez te naredbe ne bi bilo pritiska za nošenje maski.

tihobl
Gost
tihobl
1 mjesec prije
Reply to  Tomo

Da sam direktor skole podnio bi ostavku prije godinu dana. Nemate pojma kakvih roditelja ima – tjeraju djecu da nose maske i po dvoristu kad se igraju. Takvi dolaze direktorima skola i hoce oci da im vade jer su za njih mjere nedovoljne. Optuzuju ih da su ubice koje hoce da pobiju njihovu djecu.

mario
Gost
mario
1 mjesec prije
Reply to  Tomo

To ih ne amnestira, svak radeći zločine može reći da je slušao naredbe

Jack Shadow
Gost
Jack Shadow
1 mjesec prije

Joj ovo kad vidim malo dijete s tom brnjicom prek lica,mlade dobim.Djeca su mlada,imaju jak imunitet,i uopće nisu zarazna.Taj aktualni izraz “asimptomatski zarazan” je jedna od većih prevara u povijesti medicine, to ne postoji,zdravi ljudi,tak i djeca ne mogu širit zarazu,zarazni su samo bolesni sa simptomima,i jedino oni bi trebali nosit masku da ne zaraze zdrave.

Ana
Gost
Ana
30 dana prije
Reply to  Jack Shadow

Izgleda da je u ovom ludilu, zvanom pandemija, jedina simptomatska bolest luđačko maltretiranje ‘mjerama’: maske, distanca, dezinficijens… i pranje mozga nebulozama tipa da zdravi ljudi trebaju u karantenu jer asimptomatski šire zarazu. Reći ću vam nešto u povjerenju: imam sifilis, tuberkulozu, ebolu i virusnu upalu pluća, sve asimptomatski…

rimtu
Gost
rimtu
30 dana prije
Reply to  Jack Shadow

“zarazni su samo bolesni sa simptomima,i jedino oni bi trebali nosit masku da ne zaraze zdrave.”

Nisu ni oni zarazni.
Preko te stare prevare zvane “teorija klica” nam i rade ovo što rade.
Vrlo malo “probuđenih” zna za to.

ledeno doba
Gost
ledeno doba
1 mjesec prije

Švicarski državni ured za zdravstvo BAG, rekao je da s u maske štetne, posebno one FFP2 maske, sa kojima ljudi, koje ih nose izgledaju kao ljudi-majmuni iz onih filmova “Planeta majmuna” https://www.bag.admin.ch/bag/de/home/krankheiten/ausbrueche-epidemien-pandemien/aktuelle-ausbrueche-epidemien/novel-cov/masken.html Liječnik dr Meyer kaže ; sve su maske štetne a posebno ove FFP2, a posebno su štetne za djecu. Povišeni sadržaj CO2 u krvi, šteti djeci, ubrzava porast štetnih bakterija u tijelu i povisuje opasnost od udisanja štetnih materija. Navodne “kvalitetne” FFP2 maske koje je švicarska vlada besplatno djelila starim osobama, ustvari su jeftina roba, rađena u Kini, sa certifikatom “provjere kvaliteta” iz Turske. U Austriji i Švicarskoj su obavezne jedino ove FFP2 maske. U Njemačkoj FFP2 + one obične kineske kvazi “kirurške” Ekološki institit iz Hamburga također upozorav na štetnost nošenja maski, posebno udisanjem sitnih čestica mikroplastike. Ističući da se u masovnoj količni maski ne radi o maskama, sa visokim medicinskim standardom kvalitete, kakav je ranije bio propisan za takve maskr, već da je to masovna roba, od jeftinog materijala. https://tkp.at/2021/03/04/masken-umweltgefaehrdend-und-gesundheitsschaedlich/ Nezavisni aktivisti doznali su da je ukidanje nošenja običinih maski od krpe u Austriji, Švicarskoj i Njemačkoj i uvođenje obaveze nošenja samo “kirurških” i FFP2 maski, učinjeno zato, što su sve 3 vlade još lani iz… Pročitaj više »

CAN
Gost
CAN
1 mjesec prije
Reply to  ledeno doba

Orvelova 84a ! U punom sjaju.

Max
Member
Famed Member
Max
1 mjesec prije

Tom se zlu treba suprostaviti.

Muppet shou
Gost
Muppet shou
30 dana prije

ZLOCINCI unistavate trajno organe mladih bica na stanicnom nivou.
Svaki udisaj siromasniji kisikom. O skupljenim bakterijama da ne pricamo. Psiholoska, mentalna trauma je vec nagrizla veliki dio populacije. Prestrasno da odgovorni mogu leci uvecer i spavati mirno.
Jezivo mi zivimo svi u psihopatski reziranom filmu. 24 h dnevno vec eto godina i nesto.

fash
Gost
fash
13 dana prije

“željeti ovo fašističko pravilo nametnuti svagdje”

“Fašističko”, zašto ne “komunističko”? Valjda zato jer bolje zvuči idiotima za objasniti. Komunjare su u miru maltretirali vlastiti narod marksističkim fiks idejama od kojih ni mjera nošenja brnjice nebi bila strana da su i dalje na vlasti u suvremeno doba, mada upravo takozvani ljevičari i antife za razliku od takozvane ekstremne desnice podržavaju ove sulude, protunarodne mjere.

POVEZANE VIJESTI

Izbornik