TRANS LUDILO: Djeca od SEDAM godina sada ispunjavaju uslove za sakaćenje genitalija u UK

Transrodnost u skolama
19 komentara

Prema izvještajima, britanska vlada dala je zeleno svjetlo državnoj Nacionalnoj zdravstvenoj službi (NHS) da počne provoditi procedure sakaćenja LGBT transrodnih osoba na djeci od sedam godina.

Sada kada je zloglasna klinika za rodni identitet u Tavistocku zauvijek zatvorena, pojavio se novi sličan program koji će je zamijeniti koji omogućava običnim bebama da počnu uzimati blokatore puberteta, između ostalih procedura transrodne perverzije.

NHS Engleske, rečeno nam je, postavio je minimalnu dob za transrodno sakaćenje na sedam godina. Ovim mladima će biti ponuđena “psihološka podrška i terapija”, izvještava The Times, dodajući da će takva podrška i terapija “biti fokusirani na pitanja koja su možda dovela do njihovih osjećaja o svom spolu”.

„Ne može se očekivati ​​da će djeca mlađa od sedam godina dovoljno razviti svoje intelektualno razumijevanje i razumijevanje spola i roda da bi bila u stanju razumjeti razloge i potencijalne posljedice upućivanja na specijaliziranu službu za rodnu nekongruenciju, “ stoji u planu za novi program koji je vidio Tajms .

Do sedme godine, dalje se navodi u tim planovima, djeca će “biti više uspostavljena u školi, a obrazovni stručnjaci i školske medicinske sestre moći će da doprinesu opštem opservacijskom gledištu o prikladnosti upućivanja.”

Poteškoće u djetinjstvu nemaju nikakve veze sa polom, uprkos tvrdnjama transrodne mafije

Imajte na umu da su prije novopredloženog starosnog praga djeca bilo koje dobi u Ujedinjenom Kraljevstvu mogla biti primljena na transrodno sakaćenje na klinici Tavistock. Izvještaji pokazuju da je prije zatvaranja Tavistock “liječio” djecu od tri godine.

Dr. David Bell, bivši konsultant psihijatar i guverner klinike Tavistock koji se od tada javio kao zviždač, kaže da je cijeli proces ocjenjivanja djece i pružanja “podrške i terapije” za transrodno sakaćenje inherentno pogrešan. “Za mene postoji strukturalni problem koji zahtijeva poseban oprez: upućivanje djeteta na rodnu službu, čak i ako se na njih gleda u kontekstu multidisciplinarnog tima, jer je sama činjenica upućivanja posljedična”, kaže Bell.

“To rizikuje da djetetove poteškoće sami i njihova porodica vide kao prvenstveno povezane s rodom. Označavanje problema kao ‘rodnog problema’ lako može biti prvi korak na putu ka medicinskoj tranziciji.” Drugim riječima, uvođenjem samog koncepta transrodnosti u razgovore o problemima djetinjstva koji se naizgled odnose na njega postavlja se pozornica za djecu da krenu opasnim putem za koji inače ne bi ni znali da postoji da nije LGBT propaganda kao što je NHS.

Između 2014. i 2018. godine, oko 302 djece u dobi od 14 godina ili mlađe upućeno je NHS-u zbog pubertetskih blokatora. Ovi lijekovi, u slučaju da niste svjesni, negativno utiču na gustinu kostiju i također se vjeruje da oštećuju kognitivni i seksualni razvoj.

Godine 2014, Gids, klinika za razvoj rodnog identiteta kompanije Tavistock i Portman Trust u sjeverozapadnom Londonu, snizila je starosnu dob za izdavanje na recept za blokatore puberteta sa 16 na 11 godina. “Do 2017. ukupan broj slučajeva porastao je sa samo 72 u 2009-10 na 1.807 u 2016-17. Žene, koje su nekada bile dio muškaraca, sada su činile 70 posto, sa 32 na 1.265”, dalje je izvijestio The Times .

“Broj tinejdžerki sa rodnom disforijom, stanjem duboke nelagode zbog njihovog biološkog pola, porastao je za 5.000 posto u sedam godina.”

Sakaćenjetransrodne osobeUK
Pretplatiti se
Obavijesti o
19 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Tupko Glupko
3 mjeseci prije

Sakaćenje djece već od sedam godina!
Ovo je gore od pedofilije!
I tako bi trebali suditi svakom u britanskoj vladi koja je izglasala ovo!
Kao i roditeljima koji pristanu da se ovo radi njihovoj djeci!

Halo, djeca se fizički razvijaju do svoje 18-e godine, psihički u današnje doba još i dulje!

Ivan Bgd
3 mjeseci prije

Ludilo, tacno tako!
Jedan lik je lepo objasnio, da parafraziram: da li cete sedmogodisnjem detetu dati da vam vodi finansije, vozi kola ili bira hranu?
A oni dozvoljavaju da odlucuje o tako vaznoj fizickoj promeni, koja je nepopravljiva! Jer tako trazi Svab, Soros i drugi monstrumi duboke drzave…
Narod mora da se suprotstavi inace propast.

eks
3 mjeseci prije

Novi “biseri” engleske demokratije. Kada se vidi šta rade na zapadu, ne mogu shvatiti šta je u glavama onih koji su privrženi toj “demokratiji” i podržavaju takve države , dok mrze Ruse, koji su normalni i bore se protiv tog zla.

ivan
3 mjeseci prije

AAAAAAA al ste dosadni o PM pa jbt imate li sta pametnije pisati , sve sto pisete zivo crnilo a cista laz laz i laz.

tihobl
3 mjeseci prije

I ja nisam o evropskim standardima. Morao bi poprilicno skratiti genitalije da se uklopim.

Max
3 mjeseci prije

Ogavno.

Jomla
3 mjeseci prije

Mrzitelji djece! Hitna likvidacija nužna!
Bez zajeßancije!

Zoro
3 mjeseci prije

toliko ogavno da ne treba ni čitati članak, samo naslov i par rečenica da vidiš jesi li dobro razumija naslov,
pravo pitanje je zašto to rade, zašto to daju u javnost, što žele postići, postradaće najprije njihovi građani, ili možda računaju da će pobjediti pa je ovo vježba za primjenu na ostatku čovječanstva,
odgovor Soros Kabala Švab Gejts nije dovoljan, kad izgube sukob sa Slobodnim Svjetom predvođenim Rusijom Kinom Indijom ostaće sa uništenim vlastitim državama šta onda
puno je ovo sve opasnije i dublje nego izgleda na prvi pogled, malo treba razmišljati o teorijama koje bi pokušale odgovoriti na ova pitanja

македонец
3 mjeseci prije

prešli sve granice 🤮

Emiliano Zapata
3 mjeseci prije

Narod voli da zivi po satanistickim pravilima pa nek onda samo suti i ne buni se…
Kad im pocnu jesti djecu javno, roditeljima ce sigurno biti fora slikati selfeie pokraj stola s djecijim delicijama…

Tim
3 mjeseci prije

Za kolac i konopac.

Schwarze Hunderte
3 mjeseci prije

Odd Fellows

ime
3 mjeseci prije

anemijinu i njonjinu djecu preselit u uk.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI