Veća pokrivenost “vakcinom” protiv COVIDA-19 jednaka je većem rastu smrtnosti

Veci broj vakcinisanih jednak je vecem broju smrtnosti
5 komentara

Novo istraživanje iz Njemačke pokazuje da ”najvakcinisanija” područja svijeta protiv koronavirusa iz Wuhana (Covid-19) takođe imaju najviše stope rasta smrtnosti.

Engleski prijevod nalaza studije objašnjava da što je područje manje vakcinisano, veće su šanse za preživljavanje. Suprotno tome, što je područje vakcinisanije, to je veća stopa mortaliteta.

„Korelacija je + .31, nevjerovatno je visoka i ide u neočekivanom pravcu“, objašnjeno je.

“Zapravo, trebala bi biti negativna, da bi se moglo reći: ”Što je veća vakcinacija, to je manji mortalitet. Međutim, slučaj je suprotan i to hitno treba razjasniti. Prekomjerna smrtnost može se primijetiti u svih 16 zemalja.”

Steve Kirsch iz Fonda za rano liječenje COVIDA-19 kaže da ga ništa od ovoga ne iznenađuje. Budući da su vakcine protiv kineskog virusa najsmrtonosnija klasa “vakcina” u istoriji sa faktorom od preko 800, ima smisla da ljudi koji ih uzimaju svuda umiru masovno.

„Na jednostavnom engleskom: vakcinacija čini stvari gorima, a ne boljima“, piše on.

Preskočite vakcinu i spasite svoj život

Dr. Ute Bergner je zaslužna za spajanje istraživanja. Ranije je pripadala poslaničkoj grupi FDP u tiringijskom parlamentu, ali je od tada prešla u stranku “Građani za Tiringiju”.

U nedavnom govoru, Bergner je predstavila analizu koju je predvodila. Dvojica statističara, objasnila je, dobili su instrukcije da potraže vezu između stope vakcinacije i veće smrtnosti u 16 njemačkih saveznih država.

Ova dva statističara, dr. Rolf Steyer i Gregor Kappler, analizirali su period od 36. do 40. sedmice. Ovo su pronašli, kao što je predstavljeno u sažetku:

“Povećanje mortaliteta može se naći u svih 16 država. Broj smrtnih slučajeva od Covida-19 koji je prijavio RKI u posmatranom periodu dosljedno predstavlja samo relativno mali dio većeg mortaliteta i iznad svega ne može objasniti kritični problem: Što je veća stopa vakcinacije, to je veći porast mortaliteta.”

„Najdirektnije objašnjenje je: Potpuna vakcinacija povećava vjerovatnoću smrti“, dalje se objašnjava.

The Unz Review je sastavio sličnu studiju koja je došla do skoro istog zaključka. Svugdje u svijetu gdje se Fauci vakcine protiv gripe široko primjenjuju bilježi se ogroman porast veće smrtnosti.

„Čak i ako se izuzmu smrtni slučajevi od Covida-19, porast je skoro 20 % iznad normalnog u posljednjoj sedmici, a trend raste“, primijetio je Alex Berenson na svom Substacku.

Poslušnost prema obaveznim vakcinama, drugim riječima, samo je traženje smrti. Ovo će postati sve očiglednije kako se puni efekti vakcina počnu pojavljivati ​​tokom vremena.

U mnogim slučajevima, smrt ne nastupa odmah nakon vakcinacije. Ovo stvara lažni osjećaj “sigurnosti i djelotvornosti” koji navodi ljude da vjeruju da je sve u redu.

Međutim, kasnije će efekti vakcina postati očigledni. U tom trenutku, broj smrtnih slučajeva će naglo skočiti čak i više nego što je trenutno slučaj, čineći očiglednim da je masovna vakcinacija samo prerušeni masovni genocid.

“Molim vas uzmite ivermektin za koji studije govore da liječi rak”, napisao je jedan komentator na Substacku Steve Kirscha nekome ko je raspravljao o drugim lijekovima osim vakcina za kineski virus.

„Ili barem ekvivalentne biljke i enzime, kao što su kvercetin, berberin, resveratrol i slatki pelin. Postoji veza između parazita i raka.”

Drugi je uputio već vakcinisane na veb stranicu The Fleming Method, koja sadrži korisne informacije o tome kako ublažiti, pa čak i eliminisati neke od nuspojava vakcine.

Autor: Ethan Huff

cjepivoCovidistraživanjeNAUKAstopa smrtnostivakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
5 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Kramp
1 godina prije

bla .. bla .. beee .. beee .. beeeeee

Greven
1 godina prije

Logican slijed dogadjaja. Ljekari, sto su svjedocili ispred teksaskog senata, su prije nekoliko mjeseci svjedocili da su test zivotinje pokrepale od posljedica trovanja “vakcinom”.

Video, 9 min, 8 sec. Ima prevod.

DR. ANGELINA FARELLA – TEXAS SENATE HEARING ABOUT COVID VACCINE – HRVATSKI PRIJEVOD

bitchute.com/video/ltgQU2V4TTW0/

Operator
1 godina prije

Opet reciklirate isti clanak od prije par dana. Sami autori su napomenuli da to nije nikakvo pravo znanstveno istrazivanje nego “biljeska”. Vjerojatno su njih dvojica profesora sa sveucilista Jena to jednu vecer izracunali. Isto tako su izracunali isti koeficijent za prethodni tjedan i koeficient korelacije je bio oko 0. Tko ne vjeruje neka potrazi na stranicama autora.
Sve ovo ne znaci da se to ne treba detaljnije ispitati, vec je mislim to bila i namjera autora i dr. Ute da se nadlezno zdravstveno tijelo sluzbeno izjasni o tome fenomenu. I da ga detaljnije obradi.

Tupko Glupko
1 godina prije

Ima ovdje još jedna zanimljiva stvar. U 2020. nije bilo cjepiva, a skoro čitavu tu godinu imali smo Covid slučajeve u Njemačkoj. Službena statistika umrlih u Njemačkoj od 1991. do 2020. godine: • Deaths in Germany 1991-2020 | Statista Primijetite da se brojka u 2017., 2018. i 2019. godini vrti oko 940.000 umrlih, a u pandemijskoj 2020. iznosila je 985.000. Razlika je 45.000, što na populaciju Njemačke od 83.240.000 stanovnika čini porast smrtnosti od 0,05%. 0,05% – to je svaki 2.000 Nijemac poznije dobi koji je umro, a inače ne bi umro nego poživio još nekoliko godina i umro od neke druge bolesti, jer znamo da je preko 90% umrlih od/sa Covid-19 starijih od 60 godina, velika većina s komorbidtetima. I oni to nazivaju pandemijom!? Njemački zdravstveni sustav ne može podnijeti da ima 985.000 umrlih u jednoj godini u odnosu na 940.000 umrlih prethodnh godina!? I Njemačka zbog toga razmišlja… Čitaj više »

Čitatelj35
1 godina prije

Na firefoxu mobilna verzija logicno.com stoji ne-updejtana već par dana, još je slika Alenke na vrhu.

Naravno da imam internet, i da sam refreshao stranicu 🙂

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI