Vlada Velike Britanije je rekla liječnicima da ubijaju pacijente neposredno prije prvog zatvaranja zbog COVID-a

Velika Britanija - povecanje smrtnosti posljedica covid mjera
50 komentara

Farmaceut veteran s više od tri desetljeća iskustva radeći za Državnu zdravstvenu službu Ujedinjenog Kraljevstva (NHS) kaže da je liječnicima u Velikoj Britaniji rečeno da izbace ubojite lijekove “za svaki slučaj” nakon što su saznali da je nova bolest za koju ne postoji lijek „pobjegla“ iz Kine – ta će bolest kasnije biti nazvana Wuhan koronavirus (COVID-19).

Graham Atkinson, također konzultant u farmaceutskoj industriji, odlučio je napustiti profesiju u listopadu 2021. nakon što je svjedočio što vlada njegove zemlje radi naređujući liječnicima da u osnovi ubijaju pacijente lijekovima poput midazolama.

“Gledao sam dok se ovo događalo”, prisjeća se Atkinson užasa koje je u to vrijeme vidio vlastitim očima.

Na temelju pretpostavke da će doći do izbijanja tada nove bolesti u staračkim domovima neposredno prije prvog zatvaranja početkom ožujka 2020., midazolam i drugi lijekovi “za svaki slučaj” davani su kako bi se okončali životi potencijalno zaraženih pacijenata namjerno.

“Puno se stvari promijenilo na nacionalnoj razini početkom ožujka”, dodao je Atkinson. “Promijenjena su pravila o potvrdi o smrti. Promijenjena su pravila o kremaciji i NICE smjernice.”

Imate pacijenta s COVID-om? Samo ga ubij

Jedna od ključnih promjena koje je primijetio Atkinson bila je NICE NG163 smjernica, koja je promijenjena kako bi se omogućilo onima koji su bili “pozitivni” na COVID da “umru ugodnije” uz “dobru smrt”.

“Nacionalni institut za kliničku izvrsnost (‘NICE’) izvršno je javno tijelo izvan resora, koje sponzorira Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi Ujedinjenog Kraljevstva (‘DHSC’)”, objašnjava The Exposé o skupini koja stoji iza promjena.

“To je agencija Nacionalne zdravstvene službe (‘NHS’) i razvija smjernice i preporuke o učinkovitosti liječenja i medicinskih postupaka.”

Dana 13. listopada 2020., kasnije tijekom godine, NG163 je zamijenjen s NG161, iako je arhivirana kopija prvog dostupna na Wayback Machineu.

Lijekovi “za svaki slučaj” koje je britanskim liječnicima rečeno da daju svojim pacijentima “zaraženim COVID-om” osmišljeni su da smanje disanje i onesvijeste pacijenta – “a tu su i lijekovi za smanjenje vaše tjeskobe prije toga”, Atkinson je objasnio.

“Postoji pet lijekova koji se koriste i koji se obično nazivaju ‘lijekovi za svaki slučaj'”, rekao je dalje Atkinson.

“Godinama su se koristili za pacijente s rakom ili možda za nekoga s KOPB-om, respiratornom bolešću, koji … se bore s disanjem, pa su vrlo uznemireni neposredno prije smrti. Dakle, postoje lijekovi koji im pomažu da se osjećaju manje zabrinuti zbog nemogućnosti disanja, lijekovi za smanjenje njihove boli, lijekovi za opuštanje, a midazolam vam, kao što znamo, oduzima svijest.”

Kada se koriste u tandemu, drugim riječima, ovih pet lijekova u osnovi eutanazira pacijenta, ubijajući ga na mirniji način.

“Brzo ćete napredovati prema vašim posljednjim danima jer se [vaši posljednji dani] očekuju”, nastavio je Atkinson.

Sve se to, imajte na umu, temeljilo na laži da ne postoje održivi tretmani za novu bolest, za koju će svijet kasnije saznati da nije tako. Ivermektin, hidroksiklorokin i drugi lijekovi zapravo su pomogli mnogim pacijentima koji su mislili da imaju COVID da se oporave bez problema.

“Sada znamo da je sve to lažno, ali ono što je kliničarima rečeno u to vrijeme je da je ovo nova bolest”, rekao je Atkinson. “Zato što je to bilo vrijeme kada su ljudi stavljani na respiratore i brzo su umirali diljem svijeta. Znate da smo to svi gledali na TV-u.”

“Pandemija” COVID-a vjerojatno će ući u povijest kao najgori prikriveni genocid koji se ikada dogodio.

CovidsmrtVelika Britanija
Pretplatiti se
Obavijesti o
50 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Biti-ili-ne-biti
1 mjesec prije

Autor velike španjolske epidemije je Frederik Tejlor Gates, djeda Bill Gatesa! Koja slučajnost? 1918. godine, kada Sjedinjene američke države ulaze u Prvi svjetski rat, 6 milijuna vojnika poslano je u rat, od čega 2 milijuna vojnika poslano je na bojišta u Europu. Znanstvenici s Rockefellerovog univerziteta vidjeli su tada priliku da testiraju eksperimentalno cjepivo na novoj skupini „zamoraca”. U siječnju 1918. godine eksperimentalno cjepivo za meningitis testirano je na vojnicima. Dr. Frederik Gates, predsjednik Rockefellerovog instituta započeo je eksperiment u Kansasu. Gates u svom izvještaju navodi, da kratko nakon primanja cjepiva vojnici razvijaju kliničku sliku sličnu gripi uključujući kašalj, povraćanje i proljev. Reakcije „simuliraju” epidemiju meningitisa. Gates to odbacuje i tvrdi da to nije zapravo meningitis. Gripa je prijavljena u većini vojarni, zaraženi vojnici prenosili su gripu zdravima širom Europe. Dokazi su stigli iz 9000 autopsija širom svijeta. Autopsije su potvrdile da gripa iz 1918. godine nije gripa, već se… Čitaj više »

alexosijek
1 mjesec prije

“Hancockova politika je staračke domove pretvorila u nultu-točku s lijekom MIDAZOLAM-om koji se koristio za ubijanje ranjivih, čija je smrt poslije označena kao smrt zbog COVID-a” (the expose)

Darko
1 mjesec prije

Kakve su te međunarodne institucije koje mrtve hladne promatraju genocid farmaceutske industrije i zdravstva? Trebaju li ljudi, posebno oni čije su familije stradale, uzeti sami pravdu u ruke i s oružjem početi kažnjavati zločince od korumpiranih vlada do ravnatelja bolnica?

Graciela
1 mjesec prije

ove protekle tri godine su razotkrile kakvi su večina doktora. da ih je barem desetina reagirala na genocid kao što reagiraju na plaće. Naravno čast iznimkama ali ih je nažalost premalo da bi bili vidljiviji. Ali puknit će šutnja kad tad i ovi šta su ih nagovarali će ih pustit niz vodu kao i sve pijune do sad

eks
1 mjesec prije

Nema na svetu takvih podlaca i pokvarenjaka kao što su to Englezi. Ja sam dugo mislio da su najpodmukliji i najpokvareniji USranci, ali sam se uverio da su USranci najveća sila i zločinci, a Englezi najveći podlaci i zločinci .

Max
1 mjesec prije

Možda mi je i baka skončala tako. Smrt će doći i po njih.

Lucija, prva
1 mjesec prije

Španjolska gripa je bila gripa.

Virus je sekvencioniran i izdvojen na veliku muku id.iota. Iz pluća iz formalna i sa groblja. Negjde samo 60% , ali na kraju cijeli. Dva vojnika i neka mlada cura iz Kanade .
Poslije je mutirao, ali jest predak današnjih gripa.

Ovdje stavljala dva puta.

Ubijala je samo mlade. Zašto? Djeca imaju prejak imunitet, a stariji (od 30) su se već bili susreli s nekim oblikom gripe, pa su imali djelomični imunitet.

noppo
1 mjesec prije

postoji samo jedan način da natjeraš skoro cijeli svijet da provode zatvaranja zbog nekog bezopasnog virusa… Prijetiš sa pravim bio oružjem, kojeg češ pustiti ako se ne klonu tvojoj volji.

Ja mislim da več imaju ovo bio-oružje za “hipotetičku novu pandemiju”. A ko je onaj koji vijerovatno prijete, mislim da sami dobro znate…

Perun
1 mjesec prije

hohstapler lord Jacob Rothschild crko je u dobi od 87 godina, objavila je njegova lopovska obitelj. “Naš otac Jacob bio je i ostao go…no koje je unistilo zivote mnogih ljudi. Bit će pokopan u skladu sa SATNISTICKIM židovskim običajima na maloj obiteljsko SATANISTICKOJ ceremoniji”, poručila je Rothschildova lopovska ekipa … SMRT FUKARAMA SLOBODA NARODIMA…jedan govn …ar manje…

Lucija, prva
1 mjesec prije

Povratak skorbuta i rahitisa u Veliku Britaniju.

Samo čekam hoće li goyimi reći kako to prije nije postojalo.

Neka Ebi Ines sa London School of Economics:

“Британија се данас суочава са заиста изузетном економском дисфункцијом и друштвеном неједнакошћу.
Болести из викторијанског доба враћају се у земљу, због неадекватне исхране деце.
На пример, скорбут и рахитис су пријављени међу ђацима. Није ни чудо јер 4,2 МИЛИОНА ДЕЦЕ У ВЕЛИКОЈ БРИТАНИЈИ ЖИВИ У СИРОМАШТВУ“.

* На питање немачког недељника Der Spiegel да ли Уједињено Краљевство, као и СССР, треба да очекује ЕКОНОМСКИ КОЛАПС, Инес је одговорила: „Прави проблем је што ће се британска демократија урушити пре него њен садашњи економски поредак”

Je. To sve zanima.
Pogotovo što je dosad funkcioniralo savršeno…

Hahahaha
1 mjesec prije

Da li je se itko od vas koji “reagirate” na članak (uključujući i onog koji potpisuje gornji članak) potrudio potražiti i ptočitati  NICE NG163 i NG161. Dabome da nije, a vrlo je jednostavno i oba su dostupna na internetu potpuno slobodno. Tko naj manje zna naj više prića.

Nesko
1 mjesec prije

Hvala Bogu na malo istine konačno. A i cilj je bio da se reše gomile penzosa pogotovu onih starih. Vukli dobre penzije a od njih nikakve koristi. Odradise respiratori posao. SZO je imala protokole za lečenje čudne, upravo totalno suprotne onome što su lekari na fakultetima učili. Samo malko na glas razmišljam.

Red Dog
1 mjesec prije

Da nije Trump digao uzbunu da napakosti Kini se ne bi desilo nista. Umiralo bi se neprimetno i nikom nista.
Ali cim je Predsednik Slobodnog Sveta spomenuo to su svi ostali morali uraditi „nesto“. Neki previse, neki premalo, ali su pokazali da rade nesto.
Struka je inace pricala o kohortama, kao o stadima ovaca, prilicno hladno. I jeste tako. Ako neko zna nesto, onda je to struka. Bolest ulazi u stado, neki umiru, neki prezive i njihovi geni se prenose dalje. Stado postaje imuno neko vreme dok ne mutira virus i napada ponovo, pa se ponavlja ciklus.
Moj je utisak da bi struka pustila prirodu da odradi svoje da je nisu terali politicari da radi „nesto“.

Tatjana Maričić
1 mjesec prije

Da, majka mi je UBIJENA.
To su joj propisali u Vinogradaskoj bolnici. Za 2 dana bila je mrtva.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI