fbpx

Zbrinjavanje cjepiva u nezbrinutu djecu

Cjepiva za djecu

Bio je to ponedjeljak 13. prosinca kada su mainstream mediji objavili alarmantnu vijest da „internetom i društvenim mrežama kruži informacija da će se u Republici Hrvatskoj početi provoditi obvezno cijepljenje u domovima za nezbrinutu djecu“ za što su optužili „huškače koji pozivaju na pritisak“. Brže-bolje takva je vijest potkrijepljena „provjerom kod nadležnih“ pa su se o tome da to nije istina očitovali anonimni izvori iz Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, te dječjeg doma Nazorova. Pored toga što je o tome medijima „slučajno“ promaklo štogod priupitati Alemku Markotić koja je na temu cijepljenja djece u emisiji „Izdvojeno“ na Laudato TV, dana 24. studenoga izjavila: Cjepivo se mora ispitati na nečijoj djeci da bi moje dijete bilo sigurno. Jako je važno da shvatimo da nitko nikoga sad ne tjera, ali kažu da treba ispitati cjepiva. A na čijoj ćemo djeci ispitati cjepiva? Dakle, brojna cjepiva rađena u zapadnim zemljama ispitivana su u siromašnim područjima Azije i Afrike. Na sirotinjskoj djeci, na nečijoj djeci se to mora ispitati da bi moje dijete bilo sigurno, kad primi. Na čijoj ćemo? Dakle, ovo je prvi put. Ovaj COVID je svašta izvlačio, neke stvari stavlja u red. Dakle, sada se ispituje i na europskoj i na američkoj i na drugoj djeci, a ne samo na afričkoj i azijskoj.”, msm medijima je „slučajno“ promaklo i zaviriti u uputu o “Dobrovoljnom cijepljenju djece protiv COVID-19 u dobi 5 i više godina” koju je, na djeci dragi blagdan svetoga Nikole, dana 6. prosinca, kao poklon najmlađima darovao Hrvatski zavod za javno zdravstvo i u kojoj stoji da se „snažno preporuča cijepljenje djece dugotrajnije smještene u različitim oblicima kolektivnog smještaja s noćenjem“. Da stvar po uputi ne bude prepuštena slučaju Hrvatski zavod za javno zdravstvo „moli odgovorne osobe u kolektivnom smještaju djece (dugotrajnijem smještaju djece s noćenjem) da se jave nadležnom zavodu za javno zdravstvo radi organiziranja cijepljenja za djecu korisnike smještaja“.

Dakle, kao što iz službenog stava Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo vidimo „nema govora o obveznom cijepljenju djece u kolektivnom smještaju“ kao što tvrde „huškači“ nego će o cjepnom statusu djece i o pravima djeteta u kolektivnom smještaju odlučiti „odgovorna osoba u skladu sa snažnom preporukom HZJZ“.

Na ovu temu primili smo priopćenje novoosnovane udruge „Inicijativa roditelja 0-24“ kojeg prenosimo u cijelosti. Prije teksta priopćenja podsjetimo se na trenutak Riječi Gospodnje iz Evanđelja po Mateju: „Što god učiniste jednom od ove moje najmanje braće, meni učiniste.“

Zbrinjavanje cjepiva u nezbrinutu djecu 1

U Zagrebu dana 14.12.2021. godine

Predmet: Priopćenje Centrima za socijalnu skrb, Pravobraniteljici za djecu, ravnateljima ustanova za nezbrinutu djecu, svim posebnim skrbnicima djece bez roditeljske skrbi i liječnicima, Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo, Agenciji za lijekove i medicinske proizvode – HALMED, a vezano za preporuku i uputu Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u pogledu dobrovoljnog cijepljenja djece protiv COVID-19 u dobi od 5 godina i više od dana 06. prosinca 2021. godine, odnosno vezano za preporuku i uputu Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u pogledu dobrovoljnog cijepljenja djece protiv COVID-19 u dobi 12 i više godina od dana 27. rujna 2021. godine, slijedom odobrenja primjene cjepiva za djecu od strane HALMED-a

Poštovani,

Obraćamo Vam se kao udruga koja se temeljem pravne analize odvjetnika i pravnika angažirala u obrani Ustavom zajamčenih prava, zbog postupnog i nezakonitog oduzimanja i ograničavanja ljudskih prava mimo zakonom propisanih procedura, koje se grubo krše od strane izvršne vlasti, a vezane su za proglašenu pandemiju Covid 19.

Naš angažman uključuje i zaštitu prava djece, a posebice smatramo da je od neizmjerne važnosti zaštiti svako dijete koje se nalazi na skrbi kod ustanova za nezbrinutu djecu, odnosno, ali ne samo, djecu bez roditeljske skrbi, a vezano za preporuku i uputu objavljenu na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo od dana 06. prosinca 2021. godine u pogledu „dobrovoljnog cijepljenja djece protiv Covid-19 u dobi od 5 i više godina“, https://www.hzjz.hr/wp content/uploads/2021/11/Dobrovoljno-cijepljenje-djece-protiv-COVID-19-u-dobi-od 5-i-vi%C5%A1e-godina.pdf, odnosno vezano za preporuku i uputu objavljenu na mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo od dana 27. rujna 2021. godine u pogledu „dobrovoljnog cijepljenja djece protiv COVID-19 u dobi 12 i više godina“, https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2020/03/Dobrovoljno-cijepljenje-djece.pdf

U prvom redu ističemo da preporuka odnosno uputa nije pravno obvezujući dokument, no ista sadrži ozbiljne i jake preporuke cijepljenja djece od 5 i više godina, odnosno djece u dobi od 12 i više godina te je za očekivati da će te preporuke odnosno upute slijediti određeni dio pučanstva, uključujući i Vašu ustanovu.

Tako se među ostalim u preporuci odnosno uputi navodi da se cijepljenje preporučuje svoj djeci i mladima u dobi 5 i više godina, odnosno u dobi od 12 i više godina, a posebice „snažna preporuka“ prema preporuci odnosno uputi od 6. prosinca 2021. godine odnosi se na cijepljenje djece koja pripadaju sljedećim skupinama:

  1. Djeca i mladi s kroničnom bolešću odnosno terapijom,
  2. Djeca i mladi koji dijele kućanstvo s osobama koje boluju od kroničnih bolesti,
  3. Djeca dugotrajnije smještena u različitim oblicima kolektivnog smještaja snoćenjem.

Budući da su „snažnom“ preporukom obuhvaćena djeca koja se nalaze u ustanovama za nezbrinutu djecu, a posebice ona bez roditeljske skrbi, želimo izraziti ozbiljnu zabrinutost za moguće posljedice koje bi nastale po zdravlje djece, ukoliko ovlaštene osobe ili posebni skrbnici bez suglasnosti roditelja donesu odluke o dobrovoljnom cijepljenju te djece, a sve iz razloga kako se navodi u nastavku.

Predmetna Covid cjepiva su eksperimentalna cjepiva, što dokazuje i sama uputa o lijeku, brojne potvrde uglednih domaćih znanstvenika i znanstvenika s iznimnim međunarodnim znanstvenim ugledom i iskustvom, kao i javna izjava prof. dr. Alemke Markotić, obzirom da cjepiva nisu prošla sve faze testiranja, tj. ono je sada u posljednjoj četvrtoj fazi, tzv. post-marketinškoj fazi ispitivanja, a svjedočimo i o  njihovim brojnim nuspojavama, koje se javno ne objavljuju, a zapravo se skrivaju od javnosti. U ovom trenutku potpuno je jasno da nitko ne može jamčiti kako će ta cjepiva utjecati na daljnji razvoj i zdravlje svakog pojedinog djeteta koje primi eksperimentalno cjepivo, kao niti moguće nepopravljive trajne posljedice na život i zdravlje djece. O tome već i sada postoje ozbiljne studije te se ukazuje na izvjesnost ugradnje sadržaja mRNA cjepiva u genom i njegovu trajnu promjenu.

Isto tako, ne radi se o posebnom cjepivu, koje bi bilo prilagođeno upotrebi za djecu, već se radi o smanjenoj dozi cjepiva za odrasle za koja su klinička ispitivanja još uvijek u tijeku, pri čemu niti država, a niti proizvođači cjepiva ne jamče za njihove učinke i posljedice.

Stoga smatramo da je potrebno i važno upozoriti Pravobraniteljicu za djecu, sve ravnatelje ustanova, sve posebne skrbnike djece bez roditeljske skrbi, sve roditelje, kao i sve druge odgovorne osobe, koje bi na bilo koji način sudjelovale u cijepljenju djece i/ili poticale cijepljenje djece sa eksperimentalnim cjepivom (u ovom slučaju protiv covid19) i/ili time dovele u zabludu u odnosu na stvarnu narav, sadržaj cjepiva i njihove možebitne, bilo kratkoročne, bilo dugoročne posljedice na zdravlje i živote djece, da se osobno izlažu možebitnom kaznenom progonu u slučaju naknadno utvrđenih štetnih posljedica po zdravlje i živote cijepljene djece.

Prema Članku 23. Ustava nitko ne smije biti podvrgnut bilo kakvu obliku zlostavljanja ili bez svoje privole, liječničkim ili znanstvenim pokusima, a prema članku 20. Ustava propisano je da tko se ogriješi o odredbe Ustava o temeljnim slobodama i pravima čovjeka i građanina, osobno je odgovoran i ne može se opravdati  višim nalogom.

Naime, za kazneno djelo povrede djetetovih prava koje može imati smrtnu posljedicu, (što nije isključeno u primjeni ovog eksperimentalnog cjepiva), osoba koja počini takvo kazneno djelo nad djetetom može biti kažnjena kaznom zatvora do 15 godina, a svakako najmanje kaznom zatvora od 3 godine, neovisno po čijem nalogu je postupala, da li je to druga osoba, ustanova, ministarstvo ili Vlade.

Za tešku posljedicu cijepljenja eksperimentalnim cjepivom nad djetetom nema isključenja odgovornosti skrbnika djeteta. Stoga je od važnosti naglasiti da se nitko ne  može osloboditi kaznene odgovornosti ako nije znao za kazneno djelo koje je počinio.

Drugim riječima, svaka osoba koja skrbi nad djetetom i koja bi sudjelovala u cijepljenju eksperimentalnim cjepivom i/ili poticala na cijepljenje eksperimentalnim cjepivom, a koje bi za posljedicu imalo narušavanje zdravlja djeteta ili smrt djeteta biti će odgovorna te je propisana kazna zatvora od najmanje 3 godine do 15 godina.

Ističemo stoga da bi postupanje po preporuci i uputi HZJZ od dana 6. prosinca 2021. godine, odnosno od dana 27. rujna 2021. godine, a u skladu s dvojbenim i svakako nekritičkim odobrenjem predmetnih cjepiva od strane HALMED-a, bilo protivno ustavnim i zakonskim odredbama u pogledu zabrane sudjelovanja u znanstvenim eksperimentima, posebice jer se ovdje radi o jednoj od najosjetljivijih skupina – djeci čiji se roditelji o njima privremeno ili trajno ne mogu ili ne žele brinuti, ali ujedno i o cjelokupnoj dječjoj populaciji, odnosno o svoj djeci u Republici Hrvatskoj. Ovdje posebno ističemo i načelo proklamirano u čl.2. Konvencije o zaštiti ljudskih prava i dostojanstva ljudskog bića u pogledu primjene biologije i medicine: Konvencija o ljudskim pravima i biomedicini, sastavljenoj u Oviedu, 4. travnja 1997.godine, koja je stupila na snagu 1. prosinca 1999. godine, temeljem koje interesi i dobrobit ljudskog bića imaju prednost nad samim interesom društva ili znanosti.

Slijedom svega navedenog, smatramo da bi za postupanje protivno zakonu pri cijepljenju djece u ustanovama za nezbrinutu djecu, odnosno djece bez roditeljske skrbi bile odgovorne pravne odnosno fizičke osobe koje su takvu preporuku i uputu inicirale, ali i izvršitelji takve preporuke i upute, kao i svi poticatelji, s time da isto podrazumijeva kaznenopravnu odgovornost.

Zaključno pozivamo na razboritost u postupanju, a u slučaju postupanja protivnih Ustavu, zakonu i temeljnim načelima ljudskih prava i prava djeteta tražiti ćemo, odgovornost, kako kolektivnu, tako i pojedinačnu. Ovime posebno naglašavamo odgovornost Pravobraniteljice za djecu Republike Hrvatske koja je dužna poduzeti sve mjere u skladu s ovlastima u cilju zaštite svakog pojedinog djeteta, a osobito djece bez roditeljske skrbi smještene u odgovarajućim ustanovama (domovi za nezbrinutu djecu, domovi odnosno ustanove za djecu s poteškoćama u razvoju i sl.).

S poštovanjem,

Udruga Inicijativa roditelja 0-24

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.


Posjetite naš novi video kanal na platformi Odysee i obvezno se registrirajte, kao i najveću arhivu alternativnih video snimaka Jubitu.

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
270 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Vuk
Gost
Vuk
28 dana prije

Najveći slabići i neljudi se iživljavaju na ovoj djeci jer nisu njihova, besćutnici moni nesmiju goloruki stati pred narod.
Ali ta djeca su naša, svih nas,to su Božija djeca i hrabro stanimo u obranu njihove budućnosti i zdravlja.
Nećemo moći bez zajedništva .

banana
Gost
banana
28 dana prije

Doslo je vrijeme za zbrinjavanje olova u nezabrinuta cudovista.

ledeno doba
Gost
ledeno doba
28 dana prije

stara sotonjarska eugenika, najprije treba ukokati one najslabije, nemoćne… “unwertes leben” (bezvrijedni životi), kako se to nazivalo u vrijeme nacizma, kada su nacisti u programima eutanazije, 30-ih godina u Njemačkoj, također i sa parama Rokefelera, Forda, Carngeieja i ostale kabale, pobili, pardon,- cjepili sa “vječnom” injekcijom, nepoznati broj ljudi…broj ubijenih… Pročitaj više »

Patricija
Gost
Patricija
28 dana prije

Iz Evandjelja po Mateju: “Sto god uciniste jednom od ove moje najmladje brace, meni uciniste”. Ove Isusove Rijeci trebale bi odzvanjati u srcima ljudi, a posebno u onih koji su najodgovorniji za cijepljenje djece. Vidimo da su krenuli na onu najmanje zasticenu djecu, a to su djeca smjestena u Domove… Pročitaj više »

Lux
Gost
Lux
28 dana prije

Gdje će im duša?? Oni se ne znaju braniti.
Eksperiment na djeci,do nedavno nezamislivo.

MILAN
Gost
MILAN
28 dana prije

ZLA ZVIJEZDA PRI RODJENJU NE NAPUSTA IH.

ZAR SVI MOZEMO BITI MONSTROUMI. ……?

U SVIM PLEMENIMA PRKAZUJU S I R O C A D KAO ANDJELE, RAVNE SEBI, I IMAJU MIJESTO U DRUSTVU.

MOZDA SE CRKVA. OGLASI ?? NAROD BI SLIJEDIO

Silvestar
Gost
Silvestar
28 dana prije

Hvala vam svima na ogromnom i nesebičnom angažmanu. Pitam se što čekamo. Prvi metak neće tako skoro jer je drukčiji rat, a prva krv davno je već pala. Svak se snalazi za sebe, pokušavamo preživjeti, odraditi svoje i platiti kredite, režije.. Ali, tako ćemo neizbježno dočekati svoju propast, a reagirati… Pročitaj više »

Goran Marendić
Gost
Goran Marendić
28 dana prije

Šta ćeš Markotićni bijeli miševi!!!? Još će ispast da je bidni Mengelen bija ćovik za nju!

Vesna Šipuš
Gost
Vesna Šipuš
28 dana prije

Oni koji to čine jesu teledirigirani objekti, a ne ljudi. Ni jedno ljudsko biće ne bi bilo u stanju učiniti djeci takvo što. Mi moramo učiniti sve što je u našoj moći da se odupremo silama Zloga. On ne može i neće pobijediti. Ljudi, vrijeme je da se ovo dovrši.

Joe
Gost
Joe
28 dana prije

“Izvor informacija je u svim klasnim društvima vladajuća klasa. Ona putem sredstava masovnog komuniciranja upravo želi da masama priopćava samo one informacije koje su s njene točke gledišta poželjne (radi lakšeg upokoravanja, eksploatiranja itd.) jer će mase pod tim utjecajem pružiti najmanji otpor.” (Plenković, str. 10.), stoji u Plenkovićevom maturalnom… Pročitaj više »

Dinko
Gost
Dinko
28 dana prije

Jel vidite kako se sramimo NDH, e pa tako cemo se sramit i Hrvatske i to u blizoj buducnosti…

Žena
Gost
Žena
28 dana prije

Predsjedniće , Milanivicu , pomozi i daj nove izbore …spasi djecu

Hrast
Gost
Hrast
28 dana prije

Kukavičke sistemske zvijeri ubijaju svakog ovisnika o sistemu. Djeca imaju tu nesreću. Ali uhljebi to i zaslužuju, jer imaju izbor. Ovdje pada ljudskost i pokazuje se kompletno lice fašizma u kojem se nalazimo.

Medo
Gost
Medo
28 dana prije

Na ovom portalu sam popljuvan. Cca mjesec dana. Toliko o teorijama zavjere.

Komplicirano
Gost
Komplicirano
28 dana prije

Citat iz evanđelja ,ili Isusov nauk jasno daje odgovore na sve što se događa,,čak i na ovom portalu (još uvijek slobodnom) se često prigovara ljudima kao religijski fanatici,kao nešto što “nije dobro” usprkos što uključujući i mene govorimo protiv kabale i terora nad slobodom ljudi?e sad,,dugo sam promatrao onu zvijer… Pročitaj više »

Toxic_Zombie
Gost
Toxic_Zombie
28 dana prije

Djeca su cilj od početka ovog globalističko sotonskog ludila jer na djeci i mladima ostaje svijet

hiber
Gost
hiber
28 dana prije

Polako. Svatko ce biti nagrađen po zakonu. Koliko ono treba? 77 glasova je dvosjekli mač. Samo izvršioci naivno vjeruju da ce se izvući. Da ce se vratiti staronormalno, a da je ovo privremeno novonormalno.

Mrčikola
Gost
Mrčikola
28 dana prije

Posvemašnji vampirizam…okultne sile su ovdje na djelu. Iako je sve Prirodno i Božje naizgled u teškoj defanzivi, to uvijek “vrti”, inače bi nam majstori, već odavno, svima “otkupili” duše i “izbili” ljudskost. Nastojmo suspregnuti sve negativne emocije koje nam majstori “mjerama” nastoje iskamčiti jer se ono okultno na to najbolje… Pročitaj više »

Martin Luther
Gost
Martin Luther
28 dana prije

Imam san, ja imam san. Sanajo sam kako se hrvatski narod probudio, kako su svi zajedno izašli na ulice kako su pohvatali sve domaće izdajnike koji su zagovarali ovaj genocid nad hrvatskim narodom s tzv. cjepivom. Sanajo sam da ih je narod najoštrije kaznio od stožera do največih zlikovaca medija,… Pročitaj više »

NEdam rame
Gost
NEdam rame
28 dana prije

Please Show This Video To Anyone Considering Getting The VaxxinePošto video traje više od sat vremena, otprilike prvih 8 minuta su kratki isječci, a nakon toga izjave cijepljenih koje duže traju.

bitchute.com/video/ocxvNiUajWBj/

NEdam rame
Gost
NEdam rame
28 dana prije

Kineski model nadzora.

youtube.com/watch?v=hP4QlhxUsTk&list=TLPQMDgxMjIwMjHAwXfYUvO5NA&index=3

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
28 dana prije

Jim Stone: “I stated “we won the Covid battle” and I am sure lots of people disagree with that. But truth be told, WE DID. If “they” are moving on to threats, it means we won the narrative and now they are desperate. We can continue to win by doing… Pročitaj više »

bumbar
Member
bumbar
28 dana prije

Vijetnam je obustavio cijepljenje djece jer je 120 njih hospitalizirano zbog teških nuspojava, a 3 djece je odmah umrlo početkom ovog mjeseca. https://e.vnexpress.net/news/news/120-children-hospitalized-province-suspends-pfizer-vaccine-batch-4397748.html Naši stručnjaci i mediji, naravno, za to nisu čuli. Morbidni, zločinački show must go on! Onda imamo informaciju na web stranicama UNICEF-a datiranu 10.12.2021. a koja doslovno… Pročitaj više »

ime
Gost
ime
28 dana prije

nema druge. palit lampione pred vratima nadleznih. mobitele doma ostavit. koristit rukavice. kupovat lampione s cashom. koristit masku i kapu. alemka ku vo stara gorit ces u pa klu. krunoslave ostarjeli junferu gorit ces u pa klu vili debeli pol tro nu gorit ces u pa klu. svi vi koji… Pročitaj više »

Građanin x
Gost
Građanin x
28 dana prije

O Bože kakav zločin:(:(:(! Jadna djeca, jadna djeca!! Ostavljena od roditelja, izdana od države! Ma sram vas bilo!!

NEdam rame
Gost
NEdam rame
28 dana prije

Koliko sam švrljao po netu, šansa da netko mlađi od 18 godina umre od covida je 0,00 i nešto posto ovisno koji doktor kaže. Na svako umrlo dijete od covida umrijet će 100 cijepljene djece (prema dr. Peteru McCulloughu). Roditelj koji odluči cijepiti svoje dijete je po meni teško govedo… Pročitaj više »

Otvorite oči
Member
Otvorite oči
28 dana prije

Koja sramota, upravo na dan Svetog Nikole, zaštitnika dječice 😢 neka trunu u najgorem paklu ako se usude taknuti malu nezaštićenu dječicu, koja već sad žive u traumama daleko od roditeljskog doma….

Max
Member
Max
28 dana prije

Sotonski ritual.

tihobl
Gost
tihobl
28 dana prije

Unistavanje vakcine je tri puta skuplje od njene nabavke. To je sva prica.

°_°
Gost
°_°
28 dana prije

Prvi val, drugi, treći, četvrti, peti… stoti, enti val…

Sve dok ne dođe tsunami koji će sav ovaj nasilni cjepiteljski neljudski izmet isprat u kanalizaciju…

Možeš ŠTA hoćeš, ali ne možeš DOKLE hoćeš.

Kažun
Member
Kažun
28 dana prije

Dropping a MOAB on Davos in January would also be acceptable.

Dropping a MOAB on Davos in January would also be acceptable.

petar schroder
Gost
petar schroder
28 dana prije

Ovo je samo Mengele radio Zidovskoj djeci u logorima.Iza ovoga stoje velike sutonske sluge.Citam u Austriji djeciji doktori zatvaraju svoje ordinacije samo da ne ucestuju u ovome zlocinu nad djecom

Merlin
Gost
Merlin
28 dana prije

Dragi Roditelji i Draga Djeca, Molim vas da shvatite da su vaša djeca novi val indigo djece, njihova karakteristika je da su buntovni i da ne prihvaćaju autoritete. Sama ta činjenica stavlja režim u nezgodnu poziciju jer će imati, i već imaju, opoziciju naše indigo djece. Neprihvaćanje autoriteta i ne… Pročitaj više »

A. Solzhenitsyn
Gost
A. Solzhenitsyn
28 dana prije

And how we burned in the camps later, thinking: What would things have been like if every Security operative, when he went out at night to make an arrest, had been uncertain whether he would return alive and had to say good-bye to his family? Or if, during periods of… Pročitaj više »

°_°
Gost
°_°
28 dana prije

Nijedno dijete nije ništa krivo.

Čovjek koji nije u stanju braniti do smrti bilo koji dječji život ne zaslužuje se zvati čovjekom.

Roditelj koji nije u stanju braniti do smrti život svog djeteta ne zaslužuje se zvati ni čovjekom ni roditeljem.

Tim Kunić
Gost
Tim Kunić
28 dana prije

Prokleti monstrumi, zar na djecu? Prvo idu na najslabije, one koje nema tko braniti, srce mi se kida. Nisu za drugo te zvijeri u bijeloj kuti, nego vezat im bloketu oko vrata i bacit u more.

David
Gost
David
28 dana prije

Trebate prvo shvatit da postoji činjenica da se jedna vrsta na ovom planetu ubija zbog papira i to smatra inteligencijom….možda shvatite zašto je 90% ljudi ovce i da je teško nekome progledat kraj otvorenih očiju.

BTK
Gost
BTK
28 dana prije

Šulc objavio rat

Jadranka S.
Gost
Jadranka S.
28 dana prije

Ma procitajte rijeci ljigavog stvora u “zenskom obliku”: .”…nitko nikoga sad ne tjera…..” Jasno se vidi ida je isplanirano prisilno “cijepljenje”….. Pozivanje na “pravo i” zakon” koji je u piramidi zla na stetu djece/covjeka nije ZASTITA DJECE! Zastita djece je da se ZAUSTAVI “CIJEPLJENJE” /UBIJANJE, da se sva cjepiva uniste/bace!!… Pročitaj više »

makks
Gost
makks
28 dana prije

Bože sačuvaj me prijatelja i dušebrižnika. Ostalih ću se sam čuvati.

Karma
Gost
Karma
28 dana prije

DR MENGELE I NJEGOVI OPERATIVNI KLONOVI SA TV EKRANA. ZNACI 666 TULUM POCINJE? ZAPLESALA SOTONA DA NOGICE NE POLOMI OD BRZOG PLESA?

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
28 dana prije

U Brazilu lako liječe oboljele Ivermektinom:

https://www.naturalnews.com/2021-12-15-brazilian-city-cuts-hospitalizations-mortality-half-ivermectin.html

Prepolovili su vrlo brzo oboljele i umrle za 50 %.
Umrežena zločinačka banda i dalje negira vrijednost Ivermektina, jer žele potrovati ljude cjepivom s prijetnjama preko nepostojećih fiktivnih novih sojeva i mutacija.

Dragica Gravora
Gost
Dragica Gravora
28 dana prije

Gdje je Srna Šebalj? Nedostaju njeni članci,komentari? Može li netko odgovoriti

ledeno doba
Gost
ledeno doba
28 dana prije

evo jedna pjesmica, koje se sjećam kad sam bio klinac za vrijeme SFRJ, – to je bilo na TV, kada bi bi bio festival dječjih pjesama u Šibeniku, i još neki slični festivali: Po nebu sunce korača, Po zemlji četa sijača, U pjesmi trista pjevača – Djeca su vojska najjača! Slabiji… Pročitaj više »

kobraN
Gost
kobraN
28 dana prije

Sada dolazimo do spoznaje: Naš neprijatelj nije daleka siva eminencija, nekakva grupa okultista, crne elite – Naš neprijatelj je naš susjed, rođak ili kolega koji omogućava da se ovakve morbidne ideje nekažnjeno sprovode u djelo. I uskoro sve počinje – ili završava…

Puž
Gost
Puž
28 dana prije

Odite na you tube i poslušajte si : “Mines Ajanović / kako ukinuti covid potvrde / Podcast Matrix TV”

Smokva
Gost
Smokva
28 dana prije

Prije Covida obojica smo bili idioti. Idioti vole druge idiote. Živite u društvu punom idiota. Poruke su napravljene za idiote, tako da se možete svađati s drugim idiotima. Filmovi su za idiote (99% sretan kraj). Promocija je za idiote da idioti znaju što kupiti. Idioti uzimaju lijekove koji imaju nuspojave,… Pročitaj više »

ledeno doba
Gost
ledeno doba
28 dana prije

britanski komičar umro “od korone”- iako se 3x cjepio U velikoj Britaniji popularni komičar Jethro (pravo ime:Geoffrey Rowe) (73 godine) nedavno je umro , nakon što se zarazio koronavirusom. Daily Mail je objavio da je prije smrti bio cjepljen po treći put sa takozvanim boosterom. Prije 2 godine mu je ustanovljene… Pročitaj više »

ledeno doba
Gost
ledeno doba
28 dana prije

nešto malo starija vijest iz listopada: mlada majka troje djece umrla sa “kovidom” – iako je bila 2x cjepljena. 28-godišnja Ruth McCamon iz Kilmanrocka u škotskoj cjepila se 2x, ali kada se zarazila kovidom, njena sudbina bila je zapečaćena. Kako je objavio Daily Mail, mlada se majka zarazila koronom, uprkos… Pročitaj više »

ledeno doba
Gost
ledeno doba
28 dana prije

nešto malo starija vijest iz listopada: mlada majka troje djece umrla sa “kovidom” – iako je bila 2x cjepljena. 28-godišnja Ruth McCamon iz Kilmanrocka u škotskoj cjepila se 2x, ali kada se zarazila kovidom, njena sudbina bila je zapečaćena. Kako je objavio Daily Mail, mlada se majka zarazila koronom, uprkos… Pročitaj više »

slobodan
Gost
slobodan
28 dana prije

logičari, stvarno su vam loše (neestetske i pomalo amoralne) ilustracije koje navješćuju članak… valjda, da pojačate dojam (strah)?

°_°
Gost
°_°
28 dana prije

Ljudi gotovo je. Sve ode utri ku*ca i trimaterine.

Gledao sam zadnju epizodu South Parka.

Glavni junaci su ODRASLI!

Ali to nije sve! I ne samo to!

SREDOVJEČNI SU!

Karma
Gost
Karma
28 dana prije

PREGADLJIVO SMO JADNI I PASIVNI PA KABALA SLOBODNO URINIRA PO NAMA PREKO MASONA IZDAJNIKA.

Jasmin
Gost
Jasmin
28 dana prije

Kakvo cij plje je djece??? Gospodin Mirnes Ajanovic je objavio zvanicne dokume te proizvorjaca svih vakcina u kojima pise da se ne koriste na mladjima od 16 odnodnosno 18 godina !!!

apa khabar
Gost
apa khabar
28 dana prije

kada u zakonu piše da se nešto MOŽE odmah sumnjam u dobre namjere zakonodavca. naročito u pogledu kažnjavanja. famoznu riječ MOŽE zakonodavac obilato koristi u sudskim postupcima kao spasonosnu klackalicu da skine odgovornost sa sebe,

Jasmin
Gost
Jasmin
28 dana prije

Pitanje za sve one Koji “odlucunu” o sudbini naroda: koliko su vam pla5ili da pristanete ubijati vlastite narode?

Archibald
Gost
Archibald
28 dana prije

Evo zašto se naši pseudo-znastvenici napinju iz petnih žila, sve ološ do ološi.
Kad te netko sponzorira onda nešto i očekuje od tebe.
comment image

POVEZANE VIJESTI

Izbornik