North Face sponzorira LGBT noćni kamp za 12-godišnjake gdje djeca nastupaju kao ‘drag queen’

Djeca LGBTQ
26 komentara

The North Face jedan je od sponzora noćnog ljetnog kampa u kojem se djeca od 12 godina koja se identificiraju kao LGBT potiču na nastup u dragu.

Nazvan Camp Brave Trails, program ima lokacije u južnoj Kaliforniji i New Yorku i uživa podršku brenda za outdoor The North Face, kao i tvrtki za proizvodnju cipela Toms i Chacos, između ostalih brendova. The North Face sponzorirao je Camp Brave Trails više godina, izjavivši da je 2021. donirao više od 70 000 USD organizaciji.

Videozapisi koje je objavio Camp Brave Trails otkrivaju da se mala djeca uključena u program oblače i izvode u dresu dok nose šminku.

“Dobrodošli u Camp Brave Trails, gdje spajamo sve tradicionalne elemente ljetnog kampa s LGBTQ+ prizvukom”, stoji na stranici kampa. “Naš kamp je pažljivo dizajniran da služi kao sigurno utočište za LGBTQ+ mlade.” Kamp se može pohvaliti da su djeca od 12 godina nakon pohađanja kampa pokrenula LGBT klubove u svojim srednjim školama.

Web stranica kampa objašnjava da će kampisti biti uronjeni u “prostor koji potiče pozitivno samootkrivanje, prihvaća različite rodne izraze i njeguje kreativnost” te će se njihovo “ime, zamjenice i identitet ne samo poštovati, nego i slaviti!”

Osnivačice kampa, Kayla i Jessica Weissbuch, pojavile su se u Kelly Clarkson Showu kako bi reklamirale program i objasnile kako vode kamp. “Sve naše nastambe su bez spola, kupaonice su bez spola, tražimo imena i zamjenice od kampera i oni ih mogu promijeniti koliko god žele”, rekla je Kayla Weissbuch prije nego što je dodala da kamp ima ormar za odjeću kako bi djeca mogla istražiti svoj rodni identitet kroz različite vrste odjeće. “Mogao sam nastupati, baviti se draganjem, mogao sam raditi… toliko mnogo aktivnosti”, primijetio je jedan kamper koji se pojavio u emisiji.

Kamp je otvoren za djecu u dobi od 12 do 17 godina, a na stranici je objašnjeno da „kampere dijelimo u grupe prema dobi; kampere nikada ne dijelimo po spolu.”

Dok se Camp Brave Trails može pohvaliti s nekoliko različitih sponzora, The North Face je opetovano gurao krajnje ljevičarsku agendu i po pitanju spola i rase. Tvrtka je nedavno potaknula kupce da završe tečaj obuke o raznolikosti, jednakosti i inkluziji pod nazivom “savezništvo u prirodi”, mameći ih s 20% popusta. North Face je također naišao na negativne reakcije zbog svoje kampanje “Summer of Pride”, koja je sadržavala reklame koje su isticale drag izvođača.

Tvrtka sponzorira visokoprofilnog alpinista kojeg trenutno tuži America First Legal, koji je podnio tužbu tvrdeći da su penjač i zaposlenik North Facea uništili čovjekovu karijeru i dobili otkaz zbog lažnih optužbi za rasizam.

Kamp Brave Trails samo je jedan od mnogih noćnih kampova koji se prodaju posebno za djecu koja se identificiraju kao LGBT. Istraživanje Daily Wirea pokazalo je da slični kampovi rade diljem zemlje, a neki prihvaćaju djecu od četiri godine.

Trans Youth Equality Foundation, organizacija koja potiče djecu da nose poveze, organizira kamp za mlade za “transrodnu i nebinarnu” djecu na “povjerljivoj lokaciji u Novoj Engleskoj” gdje mogu prisustvovati djeca od 7 godina.

Camp Indigo, program s lokacijama u Kaliforniji i Coloradu koji je otvoren samo za one koji se identificiraju kao transrodni ili nebinarni, podučava djecu od 12 godina o “trans povijesti i seksualnom obrazovanju usmjerenom na trans”. Tu je i Camp Lilac, kamp sa sjedištem u Ohiu koji ugošćuje “aktivnosti usmjerene na trans” kao što je obuka glasa, kao i upute za šminkanje i frizuru.

Kamp Aranu’tiq sa sjedištem u New Hampshireu otvoren je za djecu od 8 godina koja se identificiraju kao transrodne osobe. Matična organizacija kampa, Harbour Camps, dobila je 25.000 dolara od Zaklade Tawani, organizacije koju je osnovala transrodna milijarderka Jennifer Pritzker, koja je također rođakinja guvernera Illinoisa J. B. Pritzkera, demokrata.

DjecaDragLGBTQNorth FaceTransrodnost
Pretplatiti se
Obavijesti o
26 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
tihobl
1 mjesec prije

Gle i mladenovi apartmani se zovu Brave Trails.

Darko
1 mjesec prije

Tu više nema pomoći, gdje god se pojavi to ludilo treba ući s vatrenim i napraviti reda kad već korumpirana vlast to ne radi..

Iva
1 mjesec prije

Mora da su se deca lepo provela, puna su utisaka i poželeće da ponovo posete kamp. Štete bi bila da su propustili.

PS osnivačice kampa – Zar ste i Vi na Logičnom u fazonu rodno ravnopravnog jezika?

nitko
1 mjesec prije

roditelji koji to budu dozvolili bolje da nisu ni imali djecu

Realno
1 mjesec prije

Pod mač bato.

Max
1 mjesec prije

Odvratan zločin.

Ivan Bgd
1 mjesec prije

Oni guraju lgbtq+ i zele da izopace narod, jer se u istopolnim brakovima ne radjaju deca. Krajnji cilj je depopulacija, zlatna milijarda robova, kontrolisanih tehnologijom koja se svakog dana usavrsava.
Potrebno je da kazemo ne, sleganje ramenima i izgovor “ja tu nista ne mogu” je saucesnistvo u unistenju covecanstva.

Jomla
1 mjesec prije

Ima “ljudi” koje treba eliminirati bez griže savjesti!

Schwarze Hunderte
1 mjesec prije

Pa kakovi su to roditelji , koji , takvo što dozvoljavaju ????!!!! Poznam dobro ” Cali ” ima tamo još – i te koliko , normalna svijeta no se čini da ovi ‘#’:#@ , gurajući ih u media , čine većinu – što nije tako ! Premda … Možda i nijesu , biološki roditelji već sirota djeca iz Foster Families a tu ima svega i svačega 😪 … Kako bilo .. Sirota dječica 😪 …

Name*
1 mjesec prije

američki možemovci

Darko 7
1 mjesec prije

Koliko bespovratno uništenih mladih života. Nekad su ovakve stvari bile teško kazneno djelo, a sada se tvrtke i pojedinci hvale u promicanju ovakve dekadencije. Propaganda uvjeravanja u nove “vrijednosti” je izuzetno marljiva. Najgore je to što djeca u tim LGBT kampovima imaju roditelje koji misle da im tim aktivnostima pomažu i obogaćuju život, potpuno nesvjesni prave istine.

Tomislav
1 mjesec prije

Nemam riječi više. Jučer čujem da sada i ljudska prava dobivaju određene životinjske vrste, što me vodi samo do još jednog bizarnog i groznog zaključka. U ovo vrijeme transhumanizma, uskoro će se ljudsko biće moći deklarirati i kao životinja. Idu do te mjere, da pamet staje. Volim životinje, ali ništa nije bez nekakve ” kvake”u svemu, pa ću možda na kraju biti i pas.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI