”Ako pokušate ugristi Rusiju, izbit ćemo vam zube”

Putinovo najnovije upozorenje
89 komentara

Predsjednik Vladimir Putin izrekao je vatreni prijekor onima koji, kako kaže, namjeravaju dovesti do raspada najveće države na svijetu, inzistirajući da će se Rusija obraniti od potencijalnog miješanja iz inozemstva.

U govoru održanom u utorak organizacijskom odboru “Pobjeda”, koji je odgovoran za spomen na ubijene u Drugom svjetskom ratu, ruski čelnik je izjavio: “Svi nas žele negdje ugristi ili nešto odgristi od nas.” Ako se, ili kada se to dogodi, rekao je da će zemlja “slomiti zube” onima koji bilo što pokušaju. Rekao je da ruska veličina i njezini prirodni resursi znače da će protivnici uvijek naći razloga ne bi li pokušali Rusiji ”podrezati krila” kako ona postaje sve snažnija.

“Kao što je rekao jedan od naših careva, naša ogromnost užasava sve”, dodao je Putin. Cjeloviti citat koji se pripisuje caru Aleksandru III, tvrdi da je to razlog zbog kojeg “Rusija nema prijatelja.”

Predsjednik je nastavio kritizirati one koji tvrde da prirodni resursi zemlje, od kojih se najviše odnosi se na drvnu građu, minerale i zalihe energije koji se nalaze na ogromnim prostranstvima Sibira, ne bi trebali pripadati samo jednoj zemlji. “Čudno je čuti takve stvari, posebno u javnosti, ali ponekad se pojave”, rekao je.

Ruski su dužnosnici više puta pripisali citat bivšoj američkoj državnoj tajnici Madeleine Albright, kada je ona navodno tvrdila da “kolosalni prirodni resursi Sibira ne bi trebali pripadati samo Rusiji.” Međutim, nema jasnih dokaza da je Albright to izjavila, a i sama je negirala da su to bile njezine riječi. Međutim, ideja da bi se Rusija mogla raspasti ili razjediniti na manje zemlje dugo je zabrinjavala zemlju, s time da su neki zapadni analitičari zagovarali su tu ideju.

rusijavladimir putin
Pretplatiti se
Obavijesti o
89 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
spark
2 godine prije

Pritisak na Rusiju će postati prevelik i za tri do pet godina će ići u djelove. Rasprodavat će teritorije kao što su prodali Aljasku.

2 godine prije zadnji put uredio spark
Putin Putimirovic
2 godine prije

Jedva cekam da razmijenimo nukleqrne projektile….Tako bi se stvari napokon poslozile kako bog zapovijeda…Bog je stvorio covjeka za ubijanje drugog covjeka bas kao sto je lava stvorio za ubijanje bivola, a bivola za ubijanje trave….Ubijanje je posao koji napokon treba obaviti do kraja pa da Bog moze krenuti u novi projekt…Sad je red na svemir u kojem nema ubijanja palestinske djece pred ocima cijelog bezdusnog svijeta…Nakon sto je bezdusni svijet odgledao uzivo iz udobnih fotelja najnoviju epizodu masovnog klanja palestinske djece red je da nuklearni projektili budu iskoristeni na sveopcu dobrobit…Znam da nikad niste procitali nadahnutiji i krscanskiji govor, ali ne morate mi aplaudirati jer i vi ste ti za koje su nuklearni projektili proizvedeni tako da nema smisla da gubite vrijeme na aplauze…radije se pripremite za vakcinisanje vlastite djece…stedite energiju…

2 godine prije zadnji put uredio Putin Putimirovic
2 godine prije

“… ”Ako pokušate ugristi Rusiju, izbit ćemo vam zube”…” Au… bas su se usrali… 🤣 Pogotovo oni koji – stvarno VLADAJU – ovim tzv “zapadom“…ali i tzv “istokom“… Grohotom se smiju kako je to bio odlican potez da dovedu ovog (odlicnog) glumca Nosferatua – na tzv “demokratsku trodjelnu vlast” u tzv ZONI zvanoj Rusija… Naravno – ne sumnjam da ce manji a mozda i veci ratovi i “revolucije” izbiti svugdje po svijetu – u zavisnosti kako chipovanje tj “vakcinisanje” – bude napredovalo… I to mi je jasno vec par mjeseci… Naime – vojska (oni “zeleni” za velikim puskama) – moraju se prije svega pobiti tzv “vakcinama“, a onda i kroz ratove… Predstavljaju opasnost za “dvorske zidove” i ove koji stampaju tzv “novac” u Rotschildovoj Ponzi-piramidi… Nisu uspjeli kroz propagandu i “profesionalizaciju” napraviti da vojska – bude odvojena od NARODA… Cak ni u SAD, koje su najdalje otisle u toj zlocinackom… Čitaj više »

2 godine prije zadnji put uredio Žx
Trt
2 godine prije

Onda bolje da krene iznutra zube izbijat…kolko vidim, iako u slabijem obliku, i Rusija je još uvijek zaogrnuta plandemijom…

happy trigger
2 godine prije

Putin nadahnjuje ja se svako jutro nadahnjujem ovom pjesmom sa scenama iz Stalingrada nakon dva slušanja imaš znage za uzet garonju i plivajuči preko bare
https://www.youtube.com/watch?v=yPu_-wJ0Wps

happy trigger
2 godine prije

možda Kalingradu treba promjenit ie u Stalingrad pa neće tako lako gristi

0p9
2 godine prije

Nije lako onom dvojici rusofoba-varanima Subaru & Istrazuj.

Zvrk
2 godine prije

Eto, poštovani Logičari, čuvajte se. Znamo kako doslovno pratimo baš svaki prevedeni tekst u vezi Rusije.

Davor drugi
2 godine prije

Ne boj se Putine bar što se EU tiče.
Nema tu više vojske koja bi mogla nešto konkretno protiv Rusije poduzeti, pa kada bi se i cijela EU po tom pitanju ujedinila.
Daleko veća vjerojatnoća je da će kur*u narasti nokat, nego što će domaćice odnosno ministri vodećih vojnih EU “sila” povesti njihove vojske u pobjedničke pohode na Rusiju.
Bez brige…. psi laju, a karavani prolaze.
Sa USA je već “malo” drugačija priča…

qolints
2 godine prije

I vrijeme je da Rusija posalje prijetecu poruku Americi i njenim satelitima.
Ponasaju se kao copor hijena kad napanu lava.
Lav treba samo jednog od njih uhvatiti za vrat i onda se hijene razbjezu.
Ceska je dobila po tanburi pa je plakala u EU vjecu i da bi je smirili dali su neku izjavu protiv Rusije i na tome je stalo. A Ceska? Jel joj to trebalo?
Dosla je na listu ruskih dusmana.
Kad bi u Ceskoj bila demokracija pala bi vlada.

Realno
2 godine prije

Even with the huge American and EU propaganda, Putin has proved he is one of the best leaders in human history…from Germany, from Croatia, from Italy…from Argentina…from all world.

Uno
2 godine prije

E, nek’ si im rek’o… kad su bezobrazni… oni će tebi jedan zec, dva zeca… nek’ si im rek’o…

Lećima
2 godine prije

”Ako pokušate ugristi Rusiju, izbit ćemo vam zube”
Ukrajina je razumijela i smirila se…nema ništa od njihovog odlaska na Moskvu a željeli su.

2 godine prije zadnji put uredio Lećima
irfnwiegiuweirugweur
2 godine prije

Izbit ce ovaj glumac svaki gram zlata i bilo koje vrijednosti iz Rusije kao što je uradio Jelco i Flekavi. Koga ti foliraš varanski folirantu, kome ti prodaješ damu pod bubrege.

peterr
2 godine prije

Kad god Zapad baci granatu u Putinovom smjeru
(podrška džihadistima na Kavkazu; Gruzija; Ukrajina; Sirija, Južni tok i sada Nordstream…pa pokušaj državnog udara u Bjelorusiji; i cirkus s Navaljni), on je uhvati i vrati, a ona zapadu puhne u lice . Impresivan lider bez sebi ravna. Ni kineski predsjednik Xi Jinping mu se ne približava.

Tvrtko
2 godine prije

In March, Kremlin spokesman Dmitry Peskov said President Vladimir Putin would not allow the US or any other nation to “speak with Russia from a position of strength.
Huuuuraaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yui
2 godine prije

I think, Russia is out of the woods, it is better for all of us.

Šele
2 godine prije

Rusi moraju naći izgubljena m..a.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI