Američke škole će od roditelja štititi djecu koja žele promijeniti spol i rasu

skola
52 komentara

Uskoro će Delawareu, SAD, učenici već s pet godina moći izjaviti kako mijenjaju spol i rasu, bez da o tome obavijeste roditelje, a to njihovo pravo će štititi škola. Novinar Tucker Carlson je o tome razgovarao s predstavnikom Zaklade Delaware Equality, Markom Purpurom, koji podržava ovu inicijativu.

Tucker Carlson: Vrlo brzo će u Delawareu djeca školske dobi od pet godina moći najaviti promjenu spola i roda, čak i bez da o tome obavijeste roditelji. A škola će ih štititi – od roditelja. Sada ćemo raspravljati o ovoj čudesnoj vijesti. Delaware namjerava usvojiti pravila koja dopuštaju djeci da promijene spol bez dopuštenja ili da o toj odluci upozore svoje roditelje. Pravilo 225 obvezat će sve škole da dopuste djeci da sama odaberu zahod, garderobu, sportski tim i željeno ime bez obzira na biološki spol. Osim toga, učenici će moći odabrati i kojoj rasi pripadaju. A ako škola tako želi, roditelji neće moći ništa reći. Mark Purpura, predsjednik je Zaklade Delaware Equality, je u kontaktu s nama. Hvala što ste pronašli vremena Mark Purpura za nas, Mark.

Mark Purpura: Pozdrav, Tucker. Hvala što si me pozvao.

Tucker Carlson: Dakle, inače ne dopuštamo djeci donošenje odluka bez znanja roditelja, jer su roditelji odgovorni za njih. Zašto ih gurnuti na tako radikalnu odluku bez znanja njihovih roditelja?

Mark Purpura: Tucker, ovo pravilo ne tjera djecu da donose bilo koju odluku. Jednostavno im omogućava određivanje vlastitog roda. Prema tom pravilu, škola ima pravo kontaktirati roditelje unaprijed i tražiti dopuštenje. U tom slučaju, prije nego se obrati roditeljima, škola treba procijeniti što će biti bolje za zdravlje, sigurnost i dobrobit djeteta.

Tucker Carlson: Čekaj, pričekaj… Škola nije roditelj. Nastavnici ovog djeteta nisu ga rodili, niti ga podižu. Kako mogu opravdati odluku da to ne kažu roditeljima? Zašto ne bi morali to učiniti odmah?

Mark Purpura: Naravno, Tucker. Ali neki roditelji jednostavno ne podržavaju svoje dijete. Sigurnost i dobrobit djeteta može biti ugrožena ukoliko uključujemo roditelje…

Tucker Carlson: Tko donosi tu odluku?

Mark Purpura: Odluku donosi škola. Ali, mislim, nema dovoljno…

Tucker Carlson: Škola nema pravo oduzeti roditeljima mogućnost donošenja odluka o njihovoj djeci. Djeca ne pripadaju školskoj upravi i članovi su obitelji. Kako se škola usuđuje preuzeti ovo pravo od roditelja? Tko im je dao to pravo?

Mark Purpura: Tucker, Tucker, oni ne uzimaju pravo njihovih roditelja…

Tucker Carlson: Da, jasno je što rade!

Mark Purpura: Prvo, kada škola dođe do zaključka da stav roditelja predstavlja prijetnju sigurnosti i dobrobiti djeteta, to će biti vrlo rijetko…

Tucker Carlson: Ali tko ima pravo donijeti takvu odluku? Tko ima to pravo – i gdje? Gdje školska uprava ima pravo ignorirati mišljenje roditelja kada je u pitanju njihovo dijete?

Mark Purpura: Tucker, nije riječ o ignoriranju roditeljskog mišljenja.

Tucker Carlson: Naravno, to je o to!

Mark Purpura: Ne,… radi se o zaštiti sigurnosti i dobrobiti djeteta. Dijete…

Tucker Carlson: Tko je to rekao i na kojoj osnovi? Čekaj, to je…

Mark Purpura: Dijete…

Tucker Carlson: Stani! Ja sam otac četvero djece i mogu reći da najsvetije roditeljsko pravo utječe na razvoj vašeg djeteta. Da biste nekom oduzeli ovo pravo, trebate sudski nalog. Ali kažete da zaposlenik škole jednostavno može otkriti da to nije u najboljem interesu djeteta. I pitam vas, tko vam je dao pravo prekršiti svetu tradiciju i donositi tu odluku umjesto roditelja? Jednostavno pitanje. Odakle proistječe ovo pravo?

Mark Purpura: Tucker, dijete ima pravo na dostojanstvo i poštovanje u školi. A dijete ne bi trebalo birati između dostojanstva i poštovanja i opasnosti kod kuće. Ne smije se prijetiti fizičkim ili psihičkim nasiljem ili još gore…

Tucker Carlson: Ali netko mora donijeti odluku … Čekaj! Netko mora donijeti odluku o tome što je najbolje za dijete. Roditelji će uvijek prihvatiti ovu odluku, osim ako sud ne otkrije da nisu u stanju ispravno riješiti. Ali tu treba sud!

Mark Purpura: Ne, Tucker.

Tucker Carlson: Da! Da!

Mark Purpura: Šaljemo djecu k djeci, a nastavnici i ravnatelji svakodnevno donose takve odluke.

Tucker Carlson: Čak i kojeg je spola i rase dijete? Šališ se?

Mark Purpura: Ne, Tucker …

Tucker Carlson: To nikada nije bilo napravljeno, bilo gdje na svijetu!

Mark Purpura: Tucker … Tucker …

Tucker Carlson: A vi se pretvarate da ovo nije ništa posebno i da nitko ne krši ničija prava. Ne, ona su prekršena! Ovdje se zanemaruju prava roditelja. Jer politički ekstremisti, za mene je vrlo neugodno svrstati vas u ovu kategoriju,  misle da su njihovi stavovi važniji od roditeljskih prava. Mislim da bismo barem trebali priznati da je tako.

Mark Purpura: Tucker, pravilima i sličnoj politici teži cijela zemlja. U državama kao što su Oregon, Washington, Massachusetts, District of Columbia…

Tucker Carlson: Za oko pola godine!

Mark Purpura: Ne, Tucker …

Tucker Carlson: Ovo se nije dogodilo u cijeloj povijesti čovječanstva. Prije tri godine ne bi vjerovali da netko može promijeniti spol ili utrku. Ovo je nešto bez presedana. Učini sebi uslugu, priznajte barem da je ovo nešto bez presedana! Nitko to nikada nije pokušao.

Mark Purpura: Tucker, ovdje nema ništa bez presedana.

Tucker Carlson: Promjena rase, zar nije nova? Koliko se to radi? Poduči me povijesti. Je li to u anglosaksonskim zakonima? Što to govoriš?

Mark Purpura: Tucker, nije riječ o promjeni rase, nego o tome kakvoj vrsti rase pripadate.

Tucker Carlson: Ok. Ne govorimo o biologiji, to je još jedna tema. No, upravo navodim činjenicu kako niti jedno društvo to prije nije učinilo, sve do nedavno. Nikad takvo što nije bilo. Tako bar priznajte da je to nešto bez presedana!

Mark Purpura: Tucker, to se događa u školskim četvrtima diljem zemlje, a sve ide kao sat.

Tucker Carlson: Ali se prava roditelja krše! Po želji aktivista! Javno izjavljujem i ne zanima me, ne bojim vas se. Mislim da treba reći da roditelji gube prava nad vlastitom djecom, i mislim da moramo razmišljati o tome! Žao mi je što se ne slažete.

Mark Purpura: Tucker, u jednom se slažemo. Sudjelovanje roditelja je vrlo važno. Samo u vrlo rijetkim slučajevima…

Tucker Carlson: Ali tko to odlučuje? Tko im je dao pravo odlučivanja? Ne znam imate li djecu? Što ako ja kažem: “Ne sviđa mi se kako podižete vaše dijete, mislim da je u interesu djeteta da vam se ne pusti donošenje sudbonosnih odluka ?” Malo je vjerojatno da bi vam se to svidjelo! Mislim da to zahtijeva sudski nalog.

Mark Purpura: Roditelju nije zabranjeno komunicirati s djetetom…

Tucker Carlson: Škola ga štiti od roditelja. Ali to je tuđe dijete i ne pripada školi. Ono pripada svojoj obitelji. Volio bih da ovo priznate i možemo nastaviti s tim. Ali ne priznajete. I pokušavate zastrašiti ljude kako bi prihvatili vaša pravila. Ali mene nećete uplašiti.

VIDEO: Daily Caller

 

Škola
Pretplatiti se
Obavijesti o
52 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
cool
6 godine prije

Cilj je smanjiti populaciju.

ime
6 godine prije

ima pravo mark dice, liberalizam je poremećaj. pa ko lupi minus je baš takav.

tuf
6 godine prije

“radi se o zaštiti sigurnosti i dobrobiti djeteta” – au contraire, vec su konkretni slucajevi ovog novog eksperimenta socijalnog inzenjeringa (kojeg uvijek , gle cuda, sponzoriraju milijarderi, Rockefeller je najbolji primjer) pokazali da su djeca zbunjena – u slucaju jednog djecaka bilo je dovoljno godinu dana otkad su mu poceli davati hormonalne terapije kako bi postao curica – da se predomisli. A steta je nanijeta, fizicka i daleko veca psihicka ! Dijete s razlogom mora imati vodstvo, s razlogom se u cijelom zivotinjskom svijetu uci od starijih. Dovoljno je prouciti tko stoji iza svih tih inicijativa i udruga da bi se doslo do zakljucka koliko nam “dobro” zele.

Baba
6 godine prije

Zombifikacija ubacuje u šestu brzinu…

Oko
6 godine prije

Na svu srecu deca su dovitljiva , zabole ih za politiku i sve ce se raspasti onog trenutka kad decaci izaberu presvlacenje u zenskoj svlacionici ne bi li videli sisu,kada roditelji ne puste dete na zurku pa ono u skoli kaze da ga maltretiraju jer hoce da bude Kinez a ne Crnac, skola ga uzme pod svoje a on ode na zurku, kad daska u zenskom wc-u vecito bude zapisana…

rodoljub
6 godine prije

Vladari Amerike su teski bolesnici-psihopate. Amerikom se siri ludilo , a iza svega stoje milijarderi-pohlepne psihopate, koje su taj scenario namenili celom svetu . Sve se realizuje korak po korak, kako se ne bi dizala prasina, a medijima su “zakljucana usta” , ili su dobro podmiceni . Kod njih se to ne zove korupcija, nego lobiranje . Perfidno podmuklo i podlo su sve smislili .

Laki Topalović
6 godine prije

Neka , sve to radite, ali u Americi. Crknite i nestanite. Carlson podhebava . Pita ovog “jel ima djecu”, a to je neki LGBT aktivist.

Baba Vanga
6 godine prije

Jos jedna losa vjest srusii se Ruski vojni helikopter u Ceceniji 5 mrtvih

Segota
6 godine prije

Koji debilizam!! ?

Good Old Rebel
6 godine prije

Krucijalna agenda NWO je preuzeta iz mračnog vremena- “Ein Volk, ein Reich, ein Führer” (“Jedan narod, jedan Reich (država) …Kako to postići? Srž uspjeha agende je potpuno preuzimanje odgoja i obrazovanja, novih generacija. Proces bi usporila i možda ugrozila institucija porodice, obveza roditeljstva prema djeci. Iz svih zbivanja i pojava u neoliberalnoj ideologiji može se izčitati pokušaj uvođenja “mobilnosti” radne snage, da bi se uništila sva domicilnost stanovništva. K tome vode i “planske i plaćene” migracije. Djeca su oružje za budućnost i treba ih izuzeti iz porodice i prepustiti “vođama” NWO, koji su preuzeli mnoge institucije. Neke su osnovali u raznim vidovima “civilnog društva”. Ovdje nemamo vremena obrazložiti sve pojave i metode uništenja porodice kao temelja “dosadašnjeg društva i civilizacije u cjelini. Budućnost svijeta su djeca. Dakle, postupnim “oduzimanjem” djece porodici, ona gubi svrhu i budućnost, a NWO preuzima djecu, kao” oruđe i oružje” za budućnost. Doista živimo u prijelomnim… Čitaj više »

hohoho
6 godine prije

slijedeci korak: oduzimanje djece odmah pri porodu i smjestaj u logore gdje ce im se ispirati mozgovi u svrhu kojoj trebaju sluziti

Ganicus Prvi
6 godine prije

I kad mi neko kaze da je bivsa juga bila losa pa imate i kod nas slicne stvari mislim na prostore ex yu.Nase skole nisu nista vec idoktrinacijski centri uce djecu postujte druge rase politicka uvjerenja vjeroispovijesti i druge i drugacije od vas(LGBT) i sva djecija predstava u znakovima i kostimima duginih boja.Kazem nastavniku to je pederski skup i uzmem svoje dijete sa sobom a on meni dobice sest casova neopravdano na sta ga ja posaljem u 3 pm.Pitanje je samo trenutka kad ce poceti i ovaj nas novokomponovani olos od predstavnika poceti otimati djecu jer ja sam ekstreman po njihovom.

Kajzer Soze
6 godine prije

Ne znam zašto se sjetih Orvela i 1984

Nekoime
6 godine prije

Zakaj onda ne dozvole i glasanje djeci od 5 godina?

radnik
6 godine prije

kakvi j**eni idioti. oprostite na rijecniku. ako im je cilj i bio dobrobit djeteta, kako kazu zastita od roditelja u iznimnim slucajevima – pa imaju to pokriveno socijalnom sluzbom i zakonima. ovo je doslovno po narodskoj “muda pod bubrege” Nemam djece ali ovo je idiotizam. Cak da su stavili i dobnu granicu 15. Roditelj odgovara za svoje dijete, amen. Zakon kaze punoljetnost 18g/21g postoje razlozi za to, ima jako puno labilne djece, nedozrele. To se moze vidjeti subotom vani. Pametnome jedna dosta.

kojekude
6 godine prije

Upravo treba da bude obrnuto – bira se škola u koju se ide, a ne da škola bira (utiče) koje će biološke osobine odabrati dete.
Nego, nešto ne razumem oko tih izbora – biologija je biologija, ili si žensko ili si muško; potpuni je apsurd to postavljati kao opredeljenje.
Slično tome, a opšte prisutno je nacionalnost – kod popisa stanovništva se ljudi opredeljuju kojoj naciji pripadaju?! Bez obzira šta pojedinac misli o sopstvenoj ili nekoj drugoj naciji, on je to što je rođenjem (tj poreklom). Mislim da je to uvedeno da bi se homogenizovalo nacionalno telo (kako od Japanca, Kineza ili Meksikanca vremenom napraviti Amerikanca ili u Evropi gde su migracije i ratovi bili masovni a imamo države sa preko 90% jednonacionalnog stanovništva). Takođe, ako je neku naciju potrebno rasparčavati, onda se izmišljaju nove, pa se kroz popise omasovljavaju nauštrb matične nacije.

Janoš
6 godine prije

Još jedan dokaz da su SAD najbolesnija KORPORACIJA na planeti

mmne
6 godine prije

ovome zlu se mora stati nogom za vrat….ja znam i ko moze….

žrec
6 godine prije

Carlson je posljednji američki MS novinar i drago mi je da ste ga primjetili. Nije idealan, ali niti ne može biti kad radi na ms mediju. Jedini koji ima hrabrosti zvati Stephena Cohena kad je u pitanju Rusija, iako Cohen slovi za ultraliberala, a Fox je “konzervativni” medij. Doduše vidljivo je da mu ne smije dati više od 5 minuta. Po hrvatskom vremenu ide svaki dan u 2 sata, može ga se gledati i preko youtuba.Naravno, trenutno najbolji američki novinare ne rade za ms medije, nego imaju vlastite podcaste na y tubu od Mark Dice, Alexa Jonsa, Drudge reporta, Real newsa, Paul Craig Robertsa i slično. CNN i MSNBC su stvarno negledljivi, tamo više nema vijesti nego samo šamaranje mrtvog magarca (Trumpa) i naravno ta leftardska ideologija, zato im i pol voditelja jesu gejevi. Drugačije ne može.

Jole
6 godine prije

Čitam u jednoj Facebook grupi kako komentatori s Imbexa kukaju na one koji postavljaju link Logično ispod Imbexovih članaka. 🙂 🙂 🙂 🙂

Spominju i Roka Paica. Mole da ga se blokira.

Sinisa
6 godine prije

Ludnica..ima jedan slucaj kada su nku mladu ucenicu Ruskinju slali skolskom psihologu jer je izjavila da preferira djevojacki celibet,smatrali su je cudnom;nije mi jasno,jesu li skole preuzele ulogu socijalne sluzbe kada sebi dopustaju tolika prava.

shumadinac
6 godine prije

Nešto je ipak čudno – isuviše žure, gaze daleko preko linije prihvatljivosti. Da su to postepeno uvodili ljudi bi se navikavali i prihvatili (to ne treba dovoditi u pitanje, previše smo već prihvatili). Ovako ili gube tlo pod nogama pa “ne znaju kud udaraju” ili namerno idu na izazivanje revolta.
Zašto idu na izazivanje revolta? Ne znam ali to isto rade na mnogim poljima (migranti, GMO, prisluškivanje i ugrožavanje ostalih ljudskih prava…) tako da je jasno da neki plan postoji.

nonwo
6 godine prije

JOHN COLAPINTO
Kako ga je priroda stvorila : Dječak kojeg su odgajali kao djevojčicu
“Uspješnica o čuvenom “slučaju blizanaca” koji je postao kriterij u raspravama o rodnom identitetu i ulozi prirode i odgoja u njegovom formiranju.

Godine 1967., nakon što je jedan od blizanaca Reimer pretrpio ozljede pri nestručnom obrezivanju, njegova obitelj je pristala da ga se podvrgne radikalnom liječenju: da mu se operativnim zahvatom promijeni spol. Slučaj će postati jedan od najslavnijih u modernoj medicini – a rezultirat će potpunim neuspjehom. Knjiga “Kako ga je priroda stvorila” neobična je priča o Davidu Reimeru, koji je, kada je konačno saznao svoju povijest bolesti, odlučio živjeti kao muškarac. To je sablasna priča o liječničkoj aroganciji, ali prije svega je to ljudska drama jednog čovjeka – i jedne obitelji ”
Izuzetno zanimljiv roman,izvrsno dočarana tragedija nasilne promjene spola i “ludila” struke…

Ivo Lola
6 godine prije

Ovo je bolesno da bolesnije ne može biti. Ovo je vrhunac morbidnosti koja nam se nameće iz SAD-a i s SAD-om bi svi normalni, časni i pravdoljubivi ljudi na planeti Zemlji morali raskrstiti za vijek vjekova. Nek se kaubojke i kauboji praćakaju u svojoj bari punoj vlastitog izmeta i mokraće, bez nas!

alan ford
6 godine prije

oduzimanje roditeljima pravo na skrb nad vlastitom djecom- jest veliki cilj globalističke korporativne rokefelerovsko-rotšildovsko-sorosevske mafije. podsjećam još jednom, na ono što je plaćenik te elite i učenik Kinseyevog instituta, Aleksandar Štulhofer unio u 4. modul takozvanog Zdravstvenog odgoja, koji je u Hrvatsku uveden krajem 2012, po nalogu iz Brisela, kao jedan od uvjeta, za ulazak u EU, 6 mjeseci kasnije. Štulhofer je u taj ZO uveo jedan citat iz knjige Paula Abramsona (američki hazar i “seksolog”, također jedan od Kinseyevoh lobista). Tu se kaže, da djeca imaju pravo uživati u seksu, i da im to nitko ne smije zabraniti, ni njihovi roditelji, ni okolina, ni društvo, ni zakoni. To što je pisao Abramson, a u hrvatski ZO unio Štulhofer, je poznati nešto ublaženi stav pedofilnog Kinseyevog instituta (koji je umrežen sa vrhovima američke vlade, sa UN-om i WHO). Inače taj stav Kinseya i Kinsy instituta, može se pročitati i na… Čitaj više »

Šamac stihom zagrljen
6 godine prije

Neko dole reče da zombifikacija ubacuje u 6-u brzinu, uh…..?!… Nije šesta nego 666-a dragi prijatelji ove planete i njenih zakona. Ne znam samo kako se desilo da izvrse atentat na Đinđića koji je samo rekao da voli KiM, a ovaj se šetka i ismijava svih 7 milijardi ljudi koji vole ovu planetu. Njega treba osuditi na doživotnu robiju.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI