Andrew Tate uhapšen u Rumunjskoj zbog navodne trgovine ljudima

Uhapsen Andrew Tate
38 komentara

Andrew Tate navodno je uhićen u Rumunjskoj nakon policijske racije. Za one koji ne znaju tko je Andrew Tate spomenimo samo da se radi o Britancu, bivšem svjetskom prvaku u full-contactu i aktivistu za slobodu koji se obogatio svojim poslovima i koji je na internetu izuzetno popularan pogotovo među mladim muškarcima.

U svojim intervjuima i govorima Andrew objašnjava muškarcima kakvi trebaju biti da budu uspješni sa ženama i u poslovnom životu, i oštro govori protiv transgendera i ostalih perverzija koje nam serviraju pod normalno. Ovog ljeta ljetovao je na jahti u Dalmaciji gdje su ga dočekivale velike mase njegovih obožavatelja. Mediji ga uglavnom ignoriraju, ili ga prikazuju kao kriminalca, a sve društvene mreže su ga zabranile, zbog navodne mizoginije (ponižavanje žena).

Kako prenose Rumunjski mediji, u kuću Andrewa Tatea i njegova brata Tristana pretresle su rumunjske vlasti, točnije Uprava za istragu organiziranog kriminala i terorizma, ujutro 29. prosinca, javljaju rumunjski mediji, a njih su dvojica navodno privedena.

U izvješću od 29. prosinca, prvobitno iz rumunjske kuće Libertatea, tvrdi se da je rumunjska policija pretresla dom Andrewa Tatea u Piperi u vezi s otmicom dviju djevojaka. Sada su Tate i njegov brat privedeni.

Pretres je navodno izveo DIICOT, Uprava za istraživanje organiziranog kriminala i terorizma u Bukureštu.

Nakon što je vijest izašla u javnost, pojavio se snimak na kojem se vidi kako Tatea izvode iz vile u policijskom pritvoru, ali za sada nema daljnjeg konteksta.

Vlasti su navodno usmjerile pozornost na brojna luksuzna vozila u rezidenciji. Antena 3 CNN javlja da je policijska prikolica na licu mjesta, koja će možda podići jedno ili više vozila.

Ista novina također javlja da je u vezi s istragom pretresena kuća bivše policajke.

Pretplatite se na naš bilten za najnovija ažuriranja o Esportu, igrama i više.

Još u aprilu 2022. Andrew Tate suočio se s optužbama za trgovinu ljudima u Rumunjskoj, zemlji u kojoj živi.

Međutim, Tate je izjavio da su problemi proizašli iz incidenta takozvanog „swatiranja“ (kad se napravi lažna prijava nekome s ciljem da se pošalje SWAT policijska jedinica) : “Nisam uhićen. Ono što se dogodilo je da sam patio od „swatiranja“. Vrlo je popularan među ljudima koji su veliki na internetu.

“[Policija] se pojavila, istražili su, shvatili su da nitko nije bio u kući protiv svoje volje, da nije počinjeno kazneno djelo […] morali smo ići u policijsku postaju 45 minuta po papire, ispunili smo ih i pustili su nas.”

Andrew TateRacijaRumunijauhapšen
Pretplatiti se
Obavijesti o
38 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Amar
1 godina prije

Gdje ima dima…

Promatrac
1 godina prije

Opa! Do nedavno sam uvažavao stil i stavove Tate-a. Dokaže li se krivim ne treba ga štedjeti. Pitam se je li doista kriv ili mu je zbog nekog razloga namješteno. Vrijeme će se pokazati.

Vendetta
1 godina prije

Nitko u danasnjem svijetu ne moze dobiti toliku popularnost a da nije dio sistema,

1 godina prije

Prijavila ga ona mala za klimatske promjene jer joj je rekao da mu pošalje postotak emisija na njegova 33 automobila!

1 godina prije

vijesti imaaaaa.pa idemo na ovu kad već niste…………..
Informacije

Edson Arantes do Nascimento, poznatiji po svome nadimku Pelé bio je brazilski nogometaš.
Odlazak legendarnog Pelea odjeknuo je u različitim krajevima svijeta, s brojnim reakcijama koje opisuju njegovu igračku veličinu. Slavni Brazilac preminuo je jučer u bolnici u Sao Paulu nakon što je od rujna prošle godine bio u teškoj borbi s rakom debelog crijeva, a tugu koja je na nogometnoj sceni zavladala nakon njegove smrti približile su reakcije brojnih poznatih svjetskih sportskih medija.
Koliko je Pele bio velik? S jednom rečenicom koja ga je stavila ispred drugih nogometnih majstora, time se pozabavio njemački Bild, stavljajući ga u kontekst još jednog velikana iz prošlosti, Diega Maradone, te dvojice majstora koji su još uvijek u akciji na terenu, Lionela Messija i Cristiana Ronalda.
“Pele je bio bolji od Messija, Maradone i Ronalda zajedno”, piše Bild,
Neka ti je pravedna Nebeska vaga.

Karlo Veliki
1 godina prije

Hoćeš ti Gretu zajebavat hahaha

tihobl
1 godina prije

Pretplatite se na naš bilten za najnovija ažuriranja o Esportu, igrama i više.

Gdje dume za pretplatu?

Dragan bumbar
1 godina prije

Ne sumnjam 1% da mu je namjesteno. Dolazili su sa svih strana, ali kada su vidjeli da ne ide na taj nacin onda slijedi stari uigrani recept.

Zagorski
1 godina prije

Tate je istinski pravi junak modernog doba,jedan od rijetkih koji ima hrabrosti javno govoriti istinu.

Trgup
1 godina prije

Ovih dana je izvrijeđao Gretu..

Max
1 godina prije

Nekima smeta.

Lucija, prva
1 godina prije

Nemam pojma tko je ovaj, a bome me i ne zanima.
Mala ružna glava (pristojan izraz za ćelavu deformiranu lubanju), na nabildanoj gomili …nečega.

Djeluje priglupo. Zašto bi bilo koga trebalo zanimati što ovaj misli?
Bavi se tim svojim sportom i šuti. Bolje.

nessy
1 godina prije

Tko to normalan, ode zivjeti u Rumunjsku, ako nema neki jako dobar razlog? U EU Hrvatska je tuga, a Rumunjska je jos debelo gora.

nessy
1 godina prije

U zadnje vrijeme nikakvih vijesti, nigdje, o Venecueli? Valjda to znaci da su ih ‘sjeverni partneri’ malo pustili na miru. Zemlja prebogata naftom, zlatom i rudom koltan (kobalt-tantal), a ljudi zive u bijedi?

mrdo
1 godina prije

Ko je ovaj, i zašto je bitan?

Rimtutituki
1 godina prije

Klima aktivisti,sve junferi,tate je 4 × prvak u kickbox,ako nista ima muda,a ne kao gordi inceli,woke,lgbtq, climakurac,palac,bljuvotine

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI