BBC studiji na meti demonstranata protiv Covid pasoša, VIDEO prikazuje sukobe sa policijom usred pokušaja upada u zgradu

BBC
16 komentara

BBC studiji u Televizijskom centru u zapadnom Londonu bili su na meti uznemirene grupe demonstranata koji se protive vladinim planovima za Covid-19. Gomila je pokušala da provali u zgradu, izazivajući sukobe sa policijom.

Dramatičan sukob na ulazu u studije BBC snimili su svjedoci na licu mjesta. Na snimku se vidi desetak policajaca metropolitanske policije koji žure da zaustave demonstrante, koji su izgleda imali namjeru da uđu na silu.

Nemir je rastao dok su članovi demonstrantske grupe stajali u ljudskom lancu ispred policije, govoreći kolegama demonstrantima da ostanu u redu. Gomila, koja se brzo povećavala, počela je da skandira: „Sram vas bilo!“, ali se uzdržala od pokušaja da ponovo uđe unutra. Šačica djece koja je stajala iza gomile pridružila se skandiranju.

Haotičan sukob snimila je i Resistance GB, grupa građana i novinara skeptična prema zaključavanju koja je uživo prenosila protest.

 

Policija je izjavila da je “svjesna grupe demonstranata” ispred studija BBC u Wood Lane, White City.

“Nije bilo hapšenja, ali su prisutni policajci koji će nastaviti da prate situaciju”, rekao je portparol policije.

BBC je rekao da neće komentarisati bezbjednosna pitanja. Snimci uživo sa mjesta događaja prikazuju ljude u zgradi kako postavljaju stolove pored zaključanih vrata, što su demonstranti shvatili kao pokušaj da zabarikadiraju ulaze.

Demonstranti nemaju povjerenja u vladino postupanje sa pandemijom Covid-19-posebno u uvođenje pasoša za vakcine i vakcinaciju djece. Oni vjeruju da je rukovodstvo zemlje u dosluhu sa farmaceutskim kompanijama i medijima kako bi obmanuli britansku javnost o bolesti i vakcinama.

BBC je očigledno izdvojen kao javni emiter koji se finansira iz javnih izvora – koji, po mišljenju demonstranata, djeluje u interesu vlade, a ne britanskog naroda.

BBCprotest
Pretplatiti se
Obavijesti o
16 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Žvuž
2 godine prije

Njih, njih… Koronacističkim dnovinarima učiniti život neugodnim, neka požanju malo straha kojeg neumorno siju.

Željko
2 godine prije

U Londonu su ” huligani, rulja ” a u Bjelorusiji su ” borci za demokraciju, slobodu i ljudska prava “, blaženi asteroid što prije to bolje koliko mi se sve počelo gaditi !

den
2 godine prije

UK should have a regime change.

Abe 04
2 godine prije

Lovrincevic i HTV?

aejfvniauenfvruerfnq
2 godine prije

Kako psi režima brane sredstvo programiranja resursa.

Bosanac
2 godine prije

Englezi su za sada jediio na tragu da počnu bit prave bitke, krenuli na TV znaju šta najviše širi negativnu energiju danas.

Emiliano Zapata
2 godine prije

Pocetkom godine sam pisao o tome kako treba zauzeti tv.
Evo izgleda da su neki shvatili i pokusali…

Čudan lik
2 godine prije

Eeeeeeeeeeee…!!! Ovo su već prosvjedi!
(Ženo, de mi nađi drnč!!!)… Ispričavam se, baš sad sam se sjetio da moram nešto otić podmazat… Ajde pozdrav svima, imam nekog hitnog posla…

Max
2 godine prije

BBC je glawni glasnik NWO propagande

Ana
2 godine prije

BBC studiji se već neko vrijeme uopće ne nalaze u Televizijskom centru. Ima već koja godina da su se preselili u potpuno novu zgradu na drugoj lokaciji. Tako da…

Šele
2 godine prije

Sjećam se kad je počelo cjepljenje, a Engleska je prednjaćila, njihov, nećeg ministar se pohvali kaže, cjepili smo 15 miliona ljudi, starijih od 70godina,pa ja prosto izračuna, ima ih u Engleskoj oko50 miliona, (V Britanija oko 65miliona),dakle, Engleza preko 70g – 15m,preko 60 g, – 10m,preko 50g,-10m,da skratim, ako shvaćate, Englezi nemaju omladine i djece, vrlo malo, veoma su stara nacija

Pa.........
2 godine prije

Ma kad ljudima bas bas prekipi, ima da strada svaka govnjiva televizija i olosi novinarski.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI