Birajte nove ljude da ne postanete vječni idioti

Izbori

Obećali smo popratiti parlamentarne izbore u Hrvatskoj na nama svojstven način. I mi i naši čitatelji odlično znamo da političari nisu osobe u koje možemo imati previše povjerenja.

Nametnuta demokracija ne funkcionira. Umjesto da biramo osobe od djela, biramo podmetnute retoričke manipulatore, pomognute stranim financijskim faktorom uz pomoć mainstream medija.

Od osamostaljenja Republike Hrvatske slušamo laži i trpimo prevare naših predstavnika. Nebitno o etničkoj pripadnosti, manipulator je manipulator i dalje od toga ne treba ići. Definicija vrijedi, kako za Hrvatsku, tako i za Bosnu i Hercegovini, Srbiju, Crnu Goru i ostale zemlje čiji se građani okupljaju na portalu Logično, a i šire.

Istinska demokracija je u našim selima. Tamo ljude sudimo po djelima, a ne po lijepim riječima i retoričkim manipulacijama. Seljaka je teško prevariti. On odlično zna tko i koliko vrijedi u selu. Ako pak pogriješi, njegov problem, sebi je štetu napravio. Ovo je ideja za neke buduće tekstove na portalu.

Na ovim izborima biramo ljude koje ne poznajemo, bar one koji nikada nisu bili na vlasti. Rezultate rada PING-PONG koalicije stranaka koje vladaju skoro tri desetljeća ne trebamo opisivati. Tuga, jad i čemer. Bogatu zemlji i dobre ljude su prodali bjelosvjetskim vucibatinama, iako su imali povijesnu priliku stvoriti državu u kojoj će svi biti sretni.

Retorički manipulatori i njihovi sljedbenici će naći tisuće razloga zašto ništa nisu napravili. Jedna strana krivi kapitalizam, druga komunizam. Jedni prizivaju ustaše, drugi partizane. Korona i karantena je mnogima jedini “uspjeh”. Sve je dozvoljeno za opravdati učinjenu štetu, međutim ne govore kako su se Mađarska ili Poljska uspjele iščupati iz kandži SSSRa i prestići Hrvatsku. Do jučer smo u te zemlje za žvakaću gumu i kilogram Vegete mogli ljetovati, danas ih gledamo sa strahopoštovanjem i oni ljetuju kod nas.

Direktor koji ošteti privatno poduzeće, više ne može biti direktor. Slično treba vrijediti i za političara. Godinama uništavaju zemlju. Kako se usuđuju iznova pretendirati direktorsko mjesto? Kupimo im dvije alpinske koze i tri ovce i neka rade nešto korisno! Imaju saborsku mirovinu i najbolje će učiniti ako ništa ne čine. Neka se igraju s kozama i ovcama, što je također vrlo časno zanimanje za onog tko je vrijedan. Postavimo nove ljude da pokušaju ono što postojeći nisu učinili. Rado ćemo im plaćati mirovinu koju nisu zaslužili, samo da sjašu s leđa birača. Zar poštenije može biti?

Kako ne ubosti prstom u go*no?

Procijeniti osobu, a da joj se ne da vlast u ruke, nije moguće. Najčešće sve završi loše. Osoba krije pravo lice, dok se ne dočepa vlasti, a onda imamo PING-PONG koaliciju koja u dogovoru uništava sve bez imalo morala.

Ipak, izuzeci potvrde pravilo. Svi se sjećamo bivšeg ruskog predsjednika Borisa Jeljcina, koji umalo ne raskomada i ne rasproda Rusiju i ruski narod i ponos.

Nakon njega se pojavi predsjednik Vladimir Putin. Mislite li da se slučajno pojavio? Ne, Vladimir Putin je postavljen od oligarha i stranih tajnih službi (Velika Britanija) koji su s njime dugo i tajno pregovarali. Pregovore je vodio kontroverzni Boris Abramovič Berezovski, ruski matematičar i oligarh, povezan s velikim mafijaškim klanovima, koji su ga vjerojatno i ubili u Londonu 2013.

Blizak Borisu Jeljcinu, Boris Abramovič Berezovski je tražio alternativnu aktualnom ruskom predsjedniku. Obavještajne službe su strahovale od kronično alkoholiziranog Jeljcina, koji bi mogao ugroziti već razrađenu pljačku Rusije. Novi predsjednik je trebao očistiti teren stranim koroporacijma i investitorima, tako da ukloni sve oligarhe koji su bili smetnja projektu rasparačavanja i rasprodaje Rusije.

Zadatak da pronađe novu “marionetu” povjeren je Borisu Abramoviću Berezovskom, koji se odlučio za zatajnog Vladimira Putina. Biviš KGB-ovac i čovjek od zadatka, Vladimir Putin je bio idealna osoba za veliku čistku.  Lobiranje je krenulo, a Vladimir Putin je posjetio pet puta vilu ovog oligarha u Španjolskoj u mjestu Cadix.

Boris Abramovič Berezovski je Putinu objasnio da ga žele za premijera i predsjednika Rusije. Odnos dvojice protagonista bio je vrlo prisan, tvrde izvješća. Oligarh nije bio oprezan i vjerojatno je otkrio pakleni plan osobi koja je odgojena da ne izda.

Vladimir Putin ništa nije govorio, niti je obećavao, ali dan kada je preuzeo vlast, Boris Abramovič Berezovski je protjeran iz Rusije. Jadan nije shvatio da je aktualni predsjednik Vladimir Putin “zaražen” patriotizmom i da ga je pustio da odradi sve do kraja. Čak ni zapadne tajne službe nisu ništa posumnjale. Znamo, jer mediji se nisu usprotivili dolasku Vladimira Putina.

Vladimir Putin je preuzeo vlast i spasio Rusiju i ruski narod od poniženja i istrebljenja.

Pouka priča o Vladimiru Putinu

Pouka ove kratke priče i način kako je vlast u Rusiji preuzeo Vladimir Putin, opisuje drugu stranu priče “Daj čovjeku vlast da upoznaš njegovo pravo lice”. Ovaj izuzetak potvrđuje pravilo o mediokritetu političara.

Vratimo se na aktualne izbore. Budete li birali iste ljude, nikada se ništa dobroga neće dogoditi. Dobit ćete lažno obećanje i to je sve. Sve su to Jeljcini. Ako doista želite društvene promjene, morate birati ljude koji nikada nisu bili izvršna vlast.

Ne budite korisni idioti. Ne dajite glas onima koji će vas, minutu poslije izbora, iznevjeriti i smijati vam se u lice jer ste u njihovim očima ispali budale.

Izdvojili smo listu političara za koje smatramo da još nisu otvoreno iznevjerili svoje birače. Mi ih osobno ne poznajemo, niti možemo za njih jamčiti, ali nam se čini da govore ono što je ispravno i ne pronalazimo im orahe u džepu. Lista je mješovita i uključuje sve političke opcije. Od takozvane lijeve, do takozvane desne ideološke opcije.

Vodili smo se načelima patriotizma, suverenizma, monetarne autonomije, anti GMO, slobodnog izbora prilikom cijepljenja, širenjem istine o koronakrizi, dosljednosti, zaštite slobode govora i da osobe nisu u prošlosti bile dio izvršne vlasti koja je činila štetu hrvatskom društvu.

Vjerojatno ima i drugih kandidata koji nisu iz PING-PONG kolicije, a za koje možete glasati. Bitno je samo ne birati iste. Ne slušajte one koji govore da na izbore ne treba izlaziti i da se ništa ne može promijeniti. Vodite se onom narodnom: “Pristajem biti idiot, ali ne želim to znati unaprijed”.

Alternativni kandidati PING-PONG koaliciji


Alma Demirović, liječnica i aktivistica čija se kći nakon cijepljenja ozbiljno razboljela i koja godinama ukazuje na ugrožavanje javnog zdravlja koje nastaje zbog propusta u sustavu cijepljenja, odlučila se politički angažirati. Pridružila se Neovisnoj listi Marina Škibole.

Alma Demirović


Ivan Lovrinović, redovni profesor na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Angažiran u raskrinkavanju poražavajuće monetarne politike Hrvatske narode banke. Pridružio se platformi “Dosta pljačke” zajedno sa Živim zidom.

Ivan Lovrinović


Ivan Pernar, stigmatizirani saborski zastupnik i najglasniji u medijskom raskrinkavanju društvenih problema, koje su uzrokovale postojeće političke stranke i strani faktori. Pridružio se platformi “Dosta pljačke” zajedno sa strankom Živi zid čiji je osnivač.

Ivan Pernar


Marija Selak Raspudić, hrvatska filozofkinja i bioetičarka, kritičarka suvremenog feminizma i osoba sa stavom bez obzira na cijenu. Pridružila se kao nezavisna kandidatkinja na listi stranke MOST.

Marija Selak Raspudić


Mate Knezović, hrvatski odvjetik, branitelj tradicionalnih vrijednosti i borac za slobodu riječi i obitelj. Predsjednik je Obiteljske stranke, te se pridružio listi generala Željka Glasnovića .

Mate Knezović


Mirela Holy, hrvatska političarka, osnivačica stranke Održivi razvoj Hrvatske – ORaH. Zbog e-mail podnijela ostavku, dok su drugi s kriminalnom prošlošću još na vlasti. Na izbore izlazi sa SDP-om.

Mirela Holy


Miro Bulj, saborski zastupnik Mosta koji je inicirao aferu “Konzultantica” i izazvao najveću političku krizu od utemeljenja Republike Hrvatske. Čovjek iz naroda, oštrog jezika, temperamentan i emotivan. Član je stranke MOST.

Miro Bulj


Miroslav Škoro, uspješan je poduzetnik i doktor znanosti koji može ugroziti PING-PONG koaliciju. Stvorio je Domovinski pokret i okupio više političkih stranaka i političara tradicionalnih vrijednosti.

Miroslav Škoro


Nino Raspudić, profesor je na Filozofskom fakultetu u Zagrebu i Mostaru. Osoba jasnih stavova koji nisu u skladu s mainstream dogmama. Pridružio se kao nezavisni kandidat na listi stranke MOST.

Nino Raspudić


Ruža Tomašić, saborska i euro parlamentarna zastupnica. Vjerna tradicionalnim vrijednosti sa stalnom biračkom bazom. Na izbore izlazi s Domovinskim pokretom, Miroslava Škore.

Ruža Tomašić


Srećko Sladoljev, poznati hrvatski znanstvenik imunolog koji je prvi u svijetu raskrinkao skandal oko antivirusnih lijekova. Stigmatiziran od medija i pojedinca, svakodnevno se bori za pravo izbora i sigurnost cjepiva. Pridružio se platformi “Dosta pljačke” zajedno sa strankom Živi zid.

Srećko Sladoljev


Tomislav Sunić, profesor i jadan od najobrazovanih kandidata na ovim izborima. Skroman i iskren. Svojim životnim izborom pokazuje kakav treba biti političar iako to nikada nije bio. Pridružio se listi generala Željka Glasnovića.

Tomislav Sunić


 

[totalpoll id=”82686″]

 

hrvatskaIzbori
Pretplatiti se
Obavijesti o
333 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Meštar
3 godine prije

Zvonimir Troskot

Sparkling
3 godine prije

Tko koga ovdje vara ili mu daje lažne nade da se s izborima može nešto promijeniti? LR – članak dobar za pročitati ali ne tjera na nikakvo ozbiljno razmišljanje. Sve je rečeno onog trenutka kad je HR ušla u začarani krug posuđivanja novca od svijetskih lopova, odnosno bankstera i pristala biti podređena Eu birokraciji. Molim Vas neka mi netko odgovori tko će se od budućih političara (tko god bude tvorio saborsku većinu) moći i htjeti pozabaviti HR narodnom bankom i prestankom zaduživanja da bi se mogle isplatiti mirovine. Znači, krug je zatvoren i svako talasanje protiv MMF i njemu sličnih zatvara dotok novca i moguće nezadovoljstvo koje će se preliti na ulice. Kakvi izbori, kakve stranke, kakva nebuloza da se nešto u suštini i na bolje može promijeniti. Sve je jedna fatamorgana i tko to ne vidi živi u iluziji. Svijet u cjelini treba jedan veliki reset, a svi znamo… Čitaj više »

Becko
3 godine prije

Ultra komicno je kad u ovakvoj anketi pored doista izvrsnih ljudi imamo Pernara na vrhu ankete (bar trenutno) na portalu ciji citatelji ukljucujuci i mene osobno za sebe umisljaju da su uber logicni i pametni. Cuj Pernar :-))))))))

Mölltaler
3 godine prije

Davnih dana je neko pametan rekao: “Da se na izborima može nešto promijeniti bili bi ilegalni”.I to je to. Igra se namještena. Pobjeđuje uvijek onaj koji je pisao pravila, a to sasvim sigurno nije niko od nas običnih ljudi. Samim sudjelovanjem u toj farsi dajemo legitimitet onom ko je to sve i organizirao, a organizirao je tako da on ne može izgubiti. Ja na izbore ne izlazim već deset godina i pozivam sve druge da učine isto.

onaj najgl.....veći Dalton
3 godine prije

”Birajte nove ljude da ne postanete vječni idioti”
Srbija je izabrala…….

Son of Alerik
3 godine prije

Svi ljudi navedeni kao oni kojima vrijedi dati glas bi bili i moj izbor. No, kako je ovdje na djelu izborni sustav podijeljen na izborne jedinice (za razliku od predsjedničkih izbora kad je cijela država jedna izborna jedinica), mnogi neće moći dati glas tim ljudima jer jednostavno nisu na listi u njihovoj izbornoj jedinici.
U mojoj izbornoj jedinici je Stipe Petrina kao član koalicije sa Živim Zidom i Promijenimo Hrvatsku. Njemu ću dati glas. Inače bih rado dao glas i Mireli Holy, i Mariji Selak Raspudić, i Ninu. Nadam se da će to učiniti oni koji to mogu.

SL. BROD
3 godine prije

Skoro ima odlican program ali ga ti nisi procitao. Taj Pupavac je obicni k*eten koji zavadja Srbe i Hrvate, sve sto je dodirno to je propalo. Da Dodik ne povecava broj mrtvih za 20 puta drugi ne bi trazili prekopavanje.

Ljubiša Prelepi
3 godine prije

Zanimljivo da ovakvog predstavljanja alternativa pri izborima u BiH i nedavno u Srbiji nije bilo. Samo u Hrvatskoj znači vlast nevalja oligarhije u Srbiji i BiH su poželjan status quo.
Ako mene pitate, i mi Srbi bi voleli živjeti na hrvatskom standardu i to ne tek za 25 godina. Zato pošaljite nama vaše nevaljaste političare a mi čemo vama da pošaljemo naše sasvim ok Vučiće, Izetbegoviće i Dodike.

Suzy
3 godine prije

Dr Srecko Sladojev! Nije savinuo kicmu kao neki Djikic i oni koji nas nazivaju Bioteroristima🤔mos misliti silne pameti nase stozerasice Markotić. Cijepljenje koje je u nas nametnuto kao obveza i to od cjepiva punim otrova treba netko u saboru javni govoriti.
Jer to je u Interesu nade djece i buducih generacija.

Suzy
3 godine prije

Domovinski pokret Ce zamutiti vodu ozbiljno PingPong igraciima
Konačno

Suzy
3 godine prije

Domovinski pokret Ce zamutiti vodu ozbiljno PingPong igraciima

Mucke
3 godine prije

Umjesto odgovora evo ti dio moga komentara od sinoc : “Nisam Skorin fan ,tradicionalni sam ljevicar bez trunke liberalnih primjesa ali ne mogu ne primjetiti da se iz svih oruzja puca po njemu jer ga se smatra opasnim u smislu rasturanja duopola HDZ-SDP. Jucer je jedan “analiticar” izjavio u vecernjaku da bi ” hitlerizacija Skore u medijima mogla ispasti kontraproduktivna ” ,upravo taj izraz (hitlerizacija) je tocno ono sto mediji pokusavaju ugraditi u percepciju prosjecnog glasaca kao sto su upravo to odradili na predsjednickim izborima prema Kolakusicu na potpuno isti nacin.Doduse i sam Skoro im je dao materijala skupljajuci oko sebe neke likove (ala Glasnovic) koji mu nisu bili potrebni,ali ne treba zaboraviti da su svi ti likovi dosli iz HDZ-a ! E sad ulazis u izbore protiv dvoglave azdaje koja na svojoj strani ima sve medije ,cijelu drustvenu infrastrukturu (uprava i sudstvo) ,ima sve brojace glasova i novca iz… Čitaj više »

Moreno
3 godine prije

Triba se znat šta se oće. Ako se žele promjene onda triba tražit antisistemske igrače, ako ih nema onda ni promjena nema. Pa nemogu sistem minjat sistemski igrači od kojih je velika većina od ponuđenih u anketi. Biračima su sa kandidatima jedina poveznica mediji, a tajne službe postoje upravo zato da se kontroliraju i kandidati i mediji. Lani prij predsjedničkih izbora negdi u ovo doba na HRT se iz čista mira pojavila anketa za biranje predsjednika sa Škorom koji do tad nije nigdi ništa govorija, pa je čak i nakon te HRT ankete govorija kako nije siguran da ide na izbore, da bi danas bija opstruiran jerbo da mu je žena četnikuša, a četnikuša je zato šta je još 1980-ih pisala za neke bezvezne novine srpske emigracije i vjerojatno ništa protiv Hrvata nije ni pisala. Ovo sa Škorom je klasični obrazac tajnih službi. Onako po svemu gledajući Škoro je lansiran… Čitaj više »

Žvuž
3 godine prije

Mensečini da soroševski mediji opako rade na micanju Plenkija i instaliranju Bere. Utvaram si da sam nakon toliko istraživanja i praćenja teme “pranje mozga ovcama” prilično izoštrio sposobnost detektiranja agendi lamestream medija te uviđam da osim hatevea praktički svi pušu u SDP-ov rog, što i nije čudno jer je ta nakarada od partije pod totalnom kontrolom čika Sorosa via Biljana Borzan. Izgleda da se Plenki malo distancirao od naci babetine i ostale bagre i postao neposlušan. Inače Škoro je ruska šnjura 1/1 (PPD i prijatelji), sa zavidnim stažom u hadezeu i općenito režimu, a moj glas je izgubio kad je prvi predizborni sporazum potpisao s nedojebanim ustašom i uvijek za izdaju nacionalnih interesa spremnim Hasom. Vrhunac Hasinog licemjerja je bio kada je njegovim glasom INA definitivnio predana Mađarima, a kada ga je zbog toga napalo, majstor je mrtav-hladan rekao da je pogriješio jer zapravo nije znao o čemu se glasa.… Čitaj više »

Sion
3 godine prije

Jel ovaj popis alternativnih kandidata nekakva zafrkancija? Pa vi sami navodite u tekstu: “Ako doista želite društvene promjene, morate birati ljude koji nikada nisu bili izvršna vlast.” Da biste malo ispod prikazali listu ljudi od kojih je većina bila dio izvršne vlasti: Ivan Pernar je bio član HDZ-a, Miroslav Škoro je čak 2 puta bio član HDZ-a, čini mi se da je i Ruža Tomašić bila dio koalicije HDZ-a. Hej ljudi pa šta je vama? Da nastavim: MOST je 2 puta doveo HDZ na vlast uspostavljajući koaliciju sa njima, i zajedno sa njima činio izvršnu vlast. Mirela Holy je obnašala izvršnu vlast u vladi SDP-a. Meni se čini da je ovaj tekst sastavio netko jako loše upućen u političku situaciju unutar Hrvatske. Ne možete navesti u tekstu kako su na listi predstavljeni “ALTERNATIVNI KANDIDATI PING-PONG (HDZ-SDP) KOALICIJI” i onda navesti ljude koji su bili dio te iste koalicije, a neki… Čitaj više »

Zoran
3 godine prije

Sve je to ista banda koja misli samo na svoju guzicu. Tko god dođe na vlast bit će isto jer i tako u Hrvatskoji mi igramo kako drugi sviraju.
Sjećam se 91 kako smo živjeli i ginuli misleći kako ćemo biti kao Njemačka a mi smo šaka jada i lopova na vlasti. A i sprdačina mi je kada pobjegulja osnuje Domovinski pokret, da nije istina bilo bi mi smiješno. A hdz to je još veća sprdačina. Tako da mi je posve svejedno tko će idućih godina opljačkati još ovo malo što se može iz Hrvatske.
Stara poslovica kaže. “KAKAV NAROD TAKVA VLAST”.

onaj najgl.....veći Dalton
3 godine prije

Škoro se na primjer, u programu zalaže za privatizaciju zdravstva.
Koliko je to poznato svekolikom pučanstvu?

LauerNalis
3 godine prije

Vidiš razliku ; putina su postavili a mi biramo.
Ne može se nešto izabrati na hrpi ničega, nula se ne dijeli i ne množi.
Nas može spasiti jedino nestanak, nismo za dugo!

Tony
3 godine prije

A jesu li birači u Srbiji uboli prstom u pekmez ili u go*no ? Šta misli redakcija o tome ?

Ljubiša Prelepi
3 godine prije

Tadmur P, zar nebi trebali svi gledati da kritikujemo u svojoj kući i da manje delimo packe komšijama? Vučić je Škoro³ mnogostruko desniji i mnogostruko agresivniji prema komšijama. Nikada nisam od tebe video neku kritiku na njegov račun. Beograd besprekidno ima još uvek istu nomenklaturu od osamdesetih godina. Zar si tako zadovoljan našom situacijom da ti je najveći problem šta se radi u komšiluku.
Ja mislim da je takvo stanje duha u Srbiji naš najveći problem. Pametujemo drugima ne čistimo u sopstvenoj kući koja je delomično u daleko gorem stanju.

Red Dog
3 godine prije

U Vezi Berezovskog ste u pravu.
On je bio pravi Car dok je Jelcin plutao u parama alkohola.
On je shvatio da im trebaju mediji i propaganda ili ce ih inace oduvati komunisti. On je digao Jelcina sa 5 % na 54 %. Napravio je vrlinu on Jelcinovog pijanog majmunisanja da je „kao prosecni rus“. On je izabrao Vladimira za naslednika.
S time da ga nije Vladimir oterao odmah. Vlad ga je pokusao privikavati postepeno da Rusija ima novog Cara, ali Boris nije hteo odustati. Njega nije zanimalo bogatstvo, vec Carevanje. Kad ga je Vlad izolirao u beznacajnog igraca je izvsio samoubistvo.

karantanac
3 godine prije

Ako su vam Raspudići i Škoro favoiti onda nemam komentara. Šao mi je što Pernara blatite trpajući ga u ovu družinu.

Marius
3 godine prije

Prvo dr Sladoljev pa onda Pernar i to je to. Sve drugo buranija

Red Dog
3 godine prije

Ko se seca balkanskih politicara 1920 – 1940 i sta su uradili?
Niko, jer nisu uradili nista, samo su proseravali, kao danas.
Ko se seca opozicione boranje? Niko. Jos manje. Tako ce biti i sa ovima kroz 10 godina.
Kad su se ono desile STVARNE promene?
1917 – 1945, kad su se promenile osnove drustvenog uredenja.
Na Balkanu od 45.
E…
Do tada je samo terapija.
Politika je besmislena kao 1920 – 1940, ako ne jos besmislenija.
Sta se nudi? Ako uopste misle ozbiljno, samo vise nijansi kapitalistickog pakla.

burt
3 godine prije

dr. Sladoljev je u vrijeme pandemije svinjske gripe tip A, H1N1pdm09 govorio da to nije tako opasna gripa i pokazalo se da je u pravu ali za Covid 19 u ozujku je rekao da je u razini svinjske gripe ali sadasnji podaci ga demantiraju
SAD, gripa tip A, H1N1pdm09, 12. travanj 2009/10. travanj 2010, smrtni slucajevi 12469
SAD, Covid 19, ozujak 2020/26. lipanj 2020, smrtni slucajevi 127640

Mihael
3 godine prije

Marija Selak Raspudić je najveće osvježenje na hrvatskoj političkoj sceni.

Inteligentna je, obrazovana, kulturna i vođena idealističkim motivima.
Teme koje otvara i inicijative koje pokreće od izuzetnog su značaja za hrvatsko društvo i suvremeni svijet.
Npr. odlučno se suprotstavlja pošasti virtualizacije odgojno-obrazovnog sustava i pretvaranja naše djece u digitalne zombije, koje sustav prisiljava da dane i noći provode ispred ekrana, oduzimajući im svaki međuljudski dodir i mogućnost cjelovitog iskustva drugog čovjeka, prirode i svijeta u kojem žive.

Marijin ulazak u sabor drastično bi podignuo kvalitetu pristupa i značaj tema koje cirkuliraju u hrvatskom javnom i političkom prostoru.

zgvaca
3 godine prije

Rvati su preglupi da shvata, da ako uvjek biras isto neces dobit druge rezultate. Njima je Kradeze vrhunac njihovog intelektualnog nivoa. telefonski san prica sa rodjakom kod Splita. Za njega je Plenki najpametnji balkanski politicar. Jer ga je jednom sreo u Dubrovniku i ovaj ga je pristojno pozdravio. Takvi kao moj rodjak nemogu vidjeti dalje od toga i on ce glasat sa Kliconosu samo zato sto ga je pozdravio.

Slonica
3 godine prije

U državi u kojoj je poželjno biti moderan,napredan,sekularan,pljuvati po crkvi,zločinu bez trunke odgovornosti- a s druge strane reći misljenje o abortusu,vakcini, ženskim udrugama,kvotama, automatizmom si krkan,polusvijet,zatucan itd…Dok se kulturnjaci i influenceri stavljaju u posebnu kategoriju ranjivih,najviše pogođenim k-krizom,posebne emisije na tu temu ,radnik radi i šuti i nitko ga puno ne spominje.Nadam se da ce ovi izbori bar nešto promijeniti.

Mlata
3 godine prije

Kad će Hrvat da ukapira da je sve jedno ko je na vlasti? Kada Srbija bude tema i o tome ću, nema problema

Zvrk
3 godine prije

Da preduhitrim one koji će pisati: “koje je tvoje rješenje”.

Evo, predložio bih jedno ime koje nije spomenuto od strane autora: Stipe Petrina.
Riječ je o jednom od uspješnijih načelnika u čitavoj zemlji. Vrlo teške naravi, svadljiv i oštrog jezika. Njegovi sukobi s vladajućom strankom unutar matične županije su poprilično poznati. Ali zbog tog teškog karaktera je često i sebi znao nanositi štetu. Težak je za bilo kakvu suradnju i teško odstupa od svojih stavova. Kratko vrijeme je bio u saboru i ostavio je traga.

Pogibeljni Mobitel
3 godine prije

Članak je bio dobar sve dok niste spomenuli Pernara i uprskali stvar jer ste se pokazali neznalicima. Naime Pericu čuva DORH od kaznene prijave koja se salamuri u prašnjavim dubinama ormara, a radi skupštine Žz na kojoj su potpisani skupštinari koji nemaju pojma da su bili na skupštini ili dali potpis…. Kada te DORH čuva, onda je sve jasno.

fićo
3 godine prije

Kad si na pogrešnim šinama,svejedno je ko upravlja lokomotivom.25 godina je prošlo od rata,a kao da je juče bio i sve je veće siromaštvo.To dovoljno govori.U SFRJ posle 25 godina to je bila druga planeta,procvat.

puki
3 godine prije

za mene u ovom trenutku je najvaznija borba protiv “potomaka zmije”, koji su fakticki zakljucali cijeli svijet sa insceniranom “plandemijom”. I mi u Hrvatskoj mozemo dati mali doprinos toj borbi. Koja, bez pretjerivanaj znaci opstanak ili smrt sviju nas. Ono sto sam dosada vidio, jedino Pernar i Sladoljev i njihova platforma “Dosta pljačke” i Živi zid, otvoreno govore protiv “plandemije” i zato imaju moj glas. Iako nemam iluzija, da izbori mogu nesto promijeniti. Jer, kako je davno rekao, neki bivsi americki duznosnik CIA-e: da izbori mogu nesto promijeniti, onda bi ih ukinuli.. Sunića cjenim , citao sam zadnjih godina nekoliko njegovih komrntara i on je, pored Pernara i Sladoljeva, jedan od onih malobrojnih u Hrvatskoj, koji imaju pojma o NWO i kabali … na zalost, ni Hrvati, a tako ni Srbi, ni svi ostali narodi regije, jos nisu ni blizu osvjesteni da ni nesto shvatili. I zato se nista bitno… Čitaj više »

puki
3 godine prije

Zanimljivo: Poznati njemacki list “Bild Zeitung”, jest kurvanjski mainstream list, ali ponekad objavi nesto dobro. Dakle; BZ nedavno objavio ovo: prema najnovijem istrazivanu: “85% SVIH ZARAZENIH KORONOM UOPCE NISU PRIMJETILI DA SU ZARAZENI”.. podnaslov: “je li opasnost od korone precjenjena?” Dakle, ovo je ono sto posteni lijecnici od pocetka govore i ovaj portal i svi mi koji mislimo svojom glavom, da se radi o prevari o namjernaom pretjerivanu i plasenju ljudi, a evo sada je to objavio i mainstream list BIld. Eto koliko je “strasna bolest” , kada 85% navodno “oboljelih” uopce i ne znaju da su oboljeli… Ustvari im ta djavolska prevarantska spravica za testiranje kofol pronasla virus i pobrojali i tako potuno zdrave ljude pobrojali u “oboljele”.. Isto kao nedavno Djokovica i onih 1500 radnika u tvornici mesa u Gueterslohu u Njemackoj. 90% od tih 1500 navodno “oboljelih” nisu osjetili nista, ljudi zdravi, ostalih 10% imaju nesto kao… Čitaj više »

puki
3 godine prije

i jos nesto zanimljivo

https://www.espreso.rs/svet/planeta/582295/oglasio-se-bil-gejts-o-koronavirusu-zavladace-panika-posle-ovih-njegovih-reci

“Pravljenje vakcine ne garantuje potpuno zaustavljanje virusa korone novog tipa, smatra osnivač korporacije „Majkrosoft“ Bil Gejts. ”

hm, hm, sto je sada ovo?? dojucer su ovaj zmijoliki i njegovi placeni bukaci, svaki dan vristali, jedino je cjepivo spas.. a sada kao ipak nije…

but
3 godine prije

Jesu li ovo kandidati za americkog namjesnika za Hrvatsku?

Bosanac
3 godine prije

Kad i ako bude nekad glasanja / glasovanje motkom po ledjima politicara tad mozda bude neke demokratije / demokracije u izboru onog koji ce da predstavlja narod ….ovo do sad su sve izborne farse u ovim malim balkanskim drzavicama

puki
3 godine prije

Berezovski je bio PIN (pripadnik izabranog naroda), kao i vecina drugih ruskih (a i ukrajinskih oligarha): Hodorkovski, Abramovic, Aleksandar Lebedev, Mihail Rajngoldovic Koch, Mihail Fridman,..Igor Kolomiski, Dimitri Pincuk,..itd.. Iako su neke kolege ovdje vec otpisali Putina i svrstali ga u igrace kabale, on je za mene jos uvijek zagonetka… ne znam sto bih mislio.. Nepobitno je da je kabala, koja je od raspada SSSR-a, kontrolirala i sa svojim oligarsima opljackala Rusiju, nakon sto se blizio kraj Jeljcinu, sama oabrala Putina za nasljednika. I takodjer je nepobitno da je Putin u pocetku igrao, kako su gazde svirale… Sjetim se samo, ono, kada je nekoliko dana nakon 11. 9. 2001., Putin u njemackom Bundestagu bio gost i tamo na besprijekornom njemackom jeziku odrzao govor, u kojem se fakticki ponudio kao Bushov potrcko, sa “solidarnost” sa slobodnim svijetom, protiv terorizma i slicnim floskualama. I nakon toga, Putin je posluni potrcko, koji nastavalja Jeljcinovu… Čitaj više »

Uno
3 godine prije

Neko je ranije u komentarima lijepo rekao da su političari kao djeca. Gledaju vas u oči, smiju se, i seru.
I to je to.

EU dismr
3 godine prije

Ništa od navedenog !!! Više ništa nije moguće promijeniti u koloniji zvanoj Hrvatska. Zakasnili smo samo desetak i više godina. Sluge smo bili, sluge i ostali ..

Uno
3 godine prije

Nije vam baš neki izgovor. Dovoljno je bilo ukratko ljude upoznati sa kratkom biografijom nekih novih lica, recimo, Jovane Stojković ili Mile Alečković kao sto je urađeno i u gornjem članku… Na ove tamburaše što gledamo decenijama ne treba trošiti riječi…

Tony
3 godine prije

Nije njima do obnove Juge. Cilj je da se HR stavi pod rusku sferu utjecaja i na tome se radi. Stalno se kritizira HR, kao da je to jedina ex Yu država u kojoj ima problema. Evo, čak se usuđuju miješati u predstojeće izbore u HR. Vladajuci u Srbiji su ipak pro ruski orjentirani (mada s figom u đžepu) i zato se njihove izbore i njihovu političku vrhušku ne kritizira, iako su na vlasti umiveni ekstremisti i LGBT premijerka.

weorgnwuerguwnegrnweurpiuqwervgqewr
3 godine prije

Ne može se kroz ono što je nametnuto mijenjati ništa. Jeljco je dobio papir sa stotinu imena koji moraju ukrasti/privatizirati SVE u Rusiji, pošto je je Jeljco bio varanikuskus sproveo je to u djelo, Nosferatu je zatvorio jednog jednog i kao protjerao drugof a ostalih 98 ostavio sa svim ukradenim, to vam je istina o zeksratenmitu zvanom Nosferatu…………………………..

Pixi
3 godine prije

Hvala redakciji logično šta su stavili sve ljige na kup.

piždro
3 godine prije

Zbilja ovakav članak o manipulatorima i okolo njih neće se naći nigdje na balkanskim ‘Al Jazeerama’, mozete trazit koliko hoćete- bravo logično !
Ima jedna poslovica zaboravio sam autora koja kaze:
“Istina može djelovati samo kad je primatelj zreo za nju.”
Izgleda, narod na Balkanu obozava obmanjivače i one sto nasamaruju i da im je vjeran do groba.

Pero
3 godine prije

Prva filtracija ide ovako:
Miro Bulj, vratili HDZ na vlast, ostao pri postupku u Mostu.
Mirela Holi dovoljno kaze o sebi kada ide uz sdp.
Druga filtracija: tko prica o HNBu.
Tko prezivi drugu filtraciju, ulazi u izbor.
Nazalost, nema Pokreta Zajedno i gospodina Karino Hromin Sturma koji je napisao teoriju duznickog ropstva, kao i ono bitnije: Strategiju razvoja RH, direktnom drzavnom intervencijom.

Ive
3 godine prije

Ma radije bih glasovao za Crnog Djavla nego za neke koji su u clanku imenovani.
Mozda napraviti izbore prije izbora sva ova imena na listu pa citocima ostaviti mogucnost dadaaju PLUS ili MINUS

Zorule
3 godine prije

Stipe Petrina

Grom iz vedra neba
3 godine prije

Osnovni problem je taj što nikad ne znamo ko je tu zbog sebe, a tko zbog naroda. Svi su oni dobri, samo je pitanje za koga igraju, za sebe ili za opće dobro. A to se unaprijed nikako ne može znat, kao ni sa Putinom što se nije znalo. Ima tu još jedna očigledna stvar, odn. problem. Da bi se vladajućem ping-pong dvojcu pomrsili računi, treba se pojavit jak treći igrač. A to je sa ovolikom količinom egoizma, egoista i bezbroj strančica skoro pa nemoguća misija. Kad vidim da su se svi ovi ‘egoisti’ uspjeli udružit pod istom kapom, počet ću vjerovat u uspjeh 3. puta. Ovako, samo rasipanje glasova. Nema šanse.

putnik83
3 godine prije

comment image

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI