Donald Trump traži HITNU ZABRANU “eksplozivne knjige”

Trump Bannon
9 komentara

U knjizi koja će biti objavljena 9. siječnja, a čiji su izvadci objavljeni jučer, bivši savjetnik predsjednika Steve Bannon, koji je citiran u knjizi, brutalno napada Donalda Trumpa i njegovu administraciju. Američki predsjednik smatra da je osramoćen, a njegovi odvjetnici čine sve da knjiga ne ugleda svjetlo dana.

Dan nakon objavljivanja odlomaka iz kontroverzne knjige “Vatra i bijes: Unutar Trumpove Bijele kuće”, Donald Trump zauzima obrambeni stav. Knjiga će biti objavljena u knjižarama 9. siječnja, a odvjetnici američkog predsjednika čine sve da se to ne desi. Odvjetnici Donalda Trumpa osudili su “lažne i neutemeljene” informacije koje su dio ove doista “eksplozivne knjige”.

Autor Michael Wolff tvrdi da se oslanja na više od dvjesto osobnih intervjua s predsjednikom Trumpom kao i članovima njegove bliske pratnje, te Trumpove administracije. U knjizi se opisuju disfunkcije unutar Bijele kuće, a američkog predsjednika se suočava s njegovim bivšim strateškim savjetnikom Steveom Bannonom. Bivši savjetnik vjeruje da su Trump i njegov sin počinili “izdaju”, sastankom s ruskom odvjetnicom tijekom predsjedničke kampanje, što de facto daje težinu istrazi koja je u tijeku od strane specijalnog tužitelja Roberta Muellera za navodne veze između Moskve i tima Donalda Trumpa.

“Predsjednik Sjedinjenih Država je velik čovjek”, izjavio je Steve Bannon u srijedu navečer, samo nekoliko sati nakon prijetećeg priopćenja u kojom ga je Donald Trump optužio da je “izgubio razum”.

Knjiga Michaela Wolffa govori također o “trajnom kaosu” tijekom mandata predsjednika Donalda Trumpa. Opisuje predsjednika kao “osobu koja se zatvara u svoju sobu u 18:30 s cheeseburgerom, zureći u tri TV ekrana”.

Glasnogovornica Bijele kuće objavila je u danas da svatko tko radi u Bijeloj kući više ne može koristiti svoj osobni mobilni telefon na Zapadnom krilu, središtu američke izvršne vlasti. Sarah Sanders je istaknula “sigurnost i zaštitu tehnoloških sustava u Bijeloj kući” kako bi opravdala ovu odluku koja će stupiti na snagu sljedećeg tjedna.

Michael WolffSteve Bannon
Pretplatiti se
Obavijesti o
9 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
logo
6 godine prije

a sto ce mu zabrana oni ce ako treba objaviti jos 1000 knjiga protiv njega posjeduju gotovo sve mainstream medije svijeta trebao bi iskljuciti sve televizore i koristiti svoje ovlasti jer ova defanziva ce gakostati glave

davor
6 godine prije

Bijela Kuća je Little Israel a u njoj stoluje protegé židovske mafije. Rus s kojim su se sastajali je Felix Mikhailovich Sheferovsky, koji je bio desna ruka Semiona Mogilevicha i ruske mafije – Rusi iz “američke izborne prevare” su oni koje karakterizira zajedničko rusko podrijetlo (naravno da takvi nisu više dobrodošli u Rusiju) te američko-izraelsko državljanstvo i enornmne količine opranog novca. Ako to Bannon objavi onda svaka čast.

Ante
6 godine prije

Ako netko radi kaos onda su to ovi koji već mjesecima konstantno pišu protiv Trupa. Zapravo sa time pokazuju da bi im trebala nekakva psihijatrijska pomoć, na žalost i psihijatri zaraženi ludilom protiv Trumpa. Dok im je pasao Obama Bush kilari, iako su ovo troje odgovorni za hrpu ratova i milijune poginulih itd.

Željko
6 godine prije

Nakon pogleda na gornju fotografiju konačno je sve postalo jasno. Trump je HDZ-ovac!
Ovim hrvatskim “oriđinalima” uspjelo je “našu” zemlju u ovih 26 godina obrstiti poput skakavaca. Amerika je puno veća i Trumpaš će se morati dobro potruditi da pokaže iste sposobnosti kao i njegovi tajni uzori, HDZ Hrvatske…

Cardinal
6 godine prije

Moramo li svaki ali bas svaki dan citati o ovome buldozderu I njegovim lopatama?

Zvrk
6 godine prije

Jasno je kao dan da on kraj mandata neće dočekati.

S druge strane možda je i ovo jedna od onih igri tkz. globalista gdje isti iskorištavaju Trampov talent za šoumena do kraja dok se ispod pozornice vodi borba protiv duboke države, odnosno ratoborne američke elite.

čokolino
6 godine prije

Jednog dana će nama balkancima bitii jasno da je bija TITO državnik erste klase………nisu ovi ni do koljena nama balkancima, Ma kakvi god mi bili.
Samo što smo mi glupi, Umjesto da se ponosimo kaj smo balkanci, mi se toga sramimo. Sram nas bilo!!!!!!!!! Koji urac su oni bolji od nas…………govna bjelosvjetska, serem jim se na Hollyood!

Outsider
6 godine prije

Ne pamtim da je neki predsjednik u ovako kratkom vremenu uspio optuziti i zavaditi se sa toliko drzava. Troublemaker .

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI