Faucijev institut finansirao je “smrtonosne i nepotrebne” eksperimente na psima, kaže supervizor istraživanja životinja

Fauci-Mucenje zivotinja
25 komentara

Institut na čelu sa dr. Anthony Faucijem, glavnim medicinskim savjetnikom predsjednika Joea Bidena, finansirao je studiju u kojoj je na desetine pasa bespotrebno mučeno, rekla je zagovaračka grupa White Coat Waste(WCW), pozivajući se na vladine dokumente.

Nacionalni institut za alergije i zarazne bolesti (NIAID), koji Fauci vodi od 1984. godine, dao je 424.455 dolara Univerzitetu Georgia za ubrizgavanje eksperimentalnih vakcina grupi biglova, a zatim zaražavanje istih parazitima, izvjestio je WCW prošle sedmice pozivajući se na pribavljena dokumenta od vlade prema zahtjevu Zakona o slobodi pristupa informacijama (FOIA).

Otkriće je od tada privuklo pažnju nekoliko medijskih kuća sa konzervativnim sklonostima, uključujući Daily Caller i Federalist.

„Faucijev budžet se godišnje povećao na više od 6 milijardi dolara poreznih obveznika, od čega se najmanje polovina troši na sumnjive eksperimente na životinjama poput ovih smrtonosnih i nepotrebnih testova na biglovima i drugih eksperimenata sa maksimalnim bolom“, rekao je Justin Goodman iz white Coat Waste za Daily Caller. Ranije ove godine, WCW je dokumentovao NIAID eksperimente bola na različitim životinjama.

E-pošta koju je dobio WCW ukazuje na to da je studija započela u novembru 2020, a da se završava početkom 2022. Prema dokumentaciji, oko 28 biglova bi bilo inficirano i eutanazirano nakon 196 dana, radi prikupljanja krvi i analize. To znači da su psi možda već ubijeni u junu ove godine.

WCW je objavio fotografiju jednog zaraženog psa i snimak ekrana e -pošte u kojoj se pominje kako se grupa životinja „bolno oglašavala“ nakon ubrizgavanja druge doze eksperimentalne vakcine, čije je ime redigovano.

Međutim, prema Daily Caller, vakcina se zove LFGuard i namijenjena je liječenju limfne filarijaze (poznate i kao elefantijaza), bolesti koju izazivaju parazitski crvi koji napadaju limfni sistem. Već je opsežno testirano na drugim životinjama, poput miševa, gerbila i rezus makaka majmuna.

Fauci je postao polarizirajuća figura u SAD. Demokrate ga slave kao herojskog naučnika koji ne može pogriješiti kada je u pitanju Covid-19, ili bilo šta drugo. U međuvremenu, neki republikanci ga krive za kontradiktorne stavove u borbi protiv koronavirusa, kao i za finansiranje, kako kažu, istraživanja o poboljšanju funkcije na Institutu za virusologiju u Wuhanu u Kini, za koje tvrde da je možda prvenstveno proizvelo virus.

Međutim, ako jedan naučnik ostvari svoj naum, kritike na račun Faucija bi uskoro mogle postati federalni zločin iz mržnje. To je suština prijedloga dr Pitera Hoteza, profesora pedijatrije i molekularne virologije na Medicinskom fakultetu Baylor, objavljenog u časopisu PLOS Biology.

FauciWhite Coat Wasteživotinjezlostavljanje životinja
Pretplatiti se
Obavijesti o
25 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Lol
2 godine prije

Sad ćete svi nahebat jer su njega tukli u školi.

Kornel
2 godine prije

Dosta je bilo zagađenja s Faucijem. To ne djeluje dobro na psihu.

Bane Presretac
2 godine prije

perverzija

nepoželjni
2 godine prije

Zbog takvih kao što je WCW, eksperimente sada rade na ljudima, da jadne životinje ne bi bile “nepotrebno mučene”.
Svakako, ako već moraju raditi eksperimente na ljudima neka prije krenu sa “ljudima” iz tih raznih udruga za zaštitu životinja, zelenih i svih onih koji zastupaju i podržavaju NWO.

nekoime
2 godine prije

Mučio mu je pas mater dok je bio dijete.

Dokurčilomi
2 godine prije

Sve je rečeno operacijom Paperclip gdje su svi poremećeni i “napredni” nacistički mozgovi završili u SAD uživajući do kraja života.

Marija
2 godine prije

Gdje god se taj lik spomene samo zlo i naopako. Kakvi su tek ovi oko njega koji ga štite i promoviraju.

ledeno doba
2 godine prije

Faucijev institut je sprovodio i ovo-

Vlasišta pobačenih beba presađena na leđa laboratorijskih štakora …

ttps://narod.hr/svijet/vlasista-pobacenih-beba-presadena-na-leda-laboratorijskih-stakora-u-svrhu-istrazivanja

Krmak
2 godine prije

OVAJ MANIJAK JE GAZDA SVIH VLADA SVIJETA. HITLER JE BIO BEBA ZA OVE MANIJAKE. KABALA OKULTISTI NADMASUJU NACISTE U LUDILU.
OVOGA ZLIKOVCA TREBA PRZITI NA ELEKTRICNU STOLICU GODINU DANA SA NAPONOM STRUJE TIK DO SMRTI. DA DUGO DUGO PATI.

Jack Shadow
2 godine prije

ovo ‘ubrizgavanje eksperimentalnih vakcina grupi biglova, a zatim zaražavanje istih parazitima’ , nešto mi je poznato…kao ovo sad sa koronom na ljudima

Sven
2 godine prije

A tko zna sto se sve radi. Vjerovatno svasta.

VasilisaPremudra
2 godine prije

Pozivam dotičnog ljubitelja ljudi i pasa na čaj. Ili kavu. Po izboru.

Ponosna vlasnica buldoga nepogrešivog instinkta.
(Francuskog. Koji je uzgajan za ispomoć matadorima na koridi. I kojemu je zadatak da ščepa bika za…testise.
U nedostatku bika, Tony je više nego dobrodošao.)

Max
2 godine prije

Podao plaćenik FauČi

Jajajjajajaj
2 godine prije

Nitko mu ništa ne može, možemo ovdje razglabati ali moramo biti svjesni da ćemo plesati kako će oni svirati

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI