fbpx

Hoćemo li progledati kroz „Zelene oči“?

Stožeraši strašila

Kćer je Muje i Pembe, sevdalinke je počela pjevati još kao djevojčica u osnovnoj školi, a na nagovor brata Smaila glasom se pridružuje „Kulturno umjetničkom društvu Bratstvo“. Nedugo nakon toga umire joj otac Mujo, prelazi u „KUD Ivo Lola Ribar“, prijavljuje se i prolazi na audiciji Radio Sarajeva, pobjeđuje na festivalu pjevača amatera, i tada joj kao 18-godišnjoj djevojci skladatelj Mijat Božović 1974. godine piše pjesmu „Zelene oči“. Pjesma u skladu s naslovom postaje evergreen, pjevaju je svi, ali nitko je ne pjeva onako kako je pjeva ona – Hanka Paldum.

Prođe od tada skoro 50 Bajrama, pjesma ostade vječno zelena baš kao što su zelene i oči iz pjesme, i baš kao što su zelene i sobe i hodnici Kliničkog bolničkog centra Dubrava koji je prenamijenjen u nacionalnu COVID bolnicu. Otkako je ustrojen kao glavni respiratorni centar za borbu protiv koronavirusa u KB Dubrava prevoze se pacijenti s drugih klinika što sve prate mainstream mediji koji kampiraju pred bolnicom po načelu 24/7. Jasno, za potrebe širenja službenog koronanarativa medije se prigodno pripusti i unutar bolnice kako bi kamera snimila ono što joj bolnica ponudi snimiti. Kao i svake druge kamere, i kamere puštene u KB Dubrava uvijek snimaju samo ono što je pred objektivom, a ono što je izvan objektivu ponuđenog kadra, to iako postoji, to kamera – ne snima. Stil plasiranja samo prigodnih informacija nešto je što je temelj psihološkog manevra u ovoj koronafarsi, a veliki je fan takvog oblika dezinformiranja javnosti hrvatski premijer koji to otvoreno priznaje. Tako kamere iz tjedna u tjedan snimaju pacijente na respiratorima, izjave liječnika i medicinskih sestara da su prenatrpani poslom, osude bolničkog osoblja koje zamjera mladeži koja bi htjela piti kavu ili ići u teretanu dok oni kako kažu jedva stižu pogledati bolesnika. U marketingu koronanarativa poželjno je iskoristiti svaku priliku da se uputi pogrda na ljude koji ovaj igrokaz preispituju pa tako mediji baš iz te bolnice objavljuju drame naših heroja, liječnika i medicinskih sestara koji iscrpljeni i padajući s nogu izjavljuju da „za blagdane neće biti s obiteljima jer jedan dio građana ne želi nositi masku.“  Neka visi Pedro! Pored svega toga mikrofoni medija uzimaju izjave dežurnih strašila o tome da je narod neodgovoran i da želimo li koronaparty imat’ ćemo ga. Ova se izjava doduše pokazala i futuristički točnom jer koronaparty smo i dobili, doduše na neočekivanom mjestu – u samom nacionalnom centru za borbu protiv koronavirusa, u samoj bolnici.

Televizijska kuća RTL Hrvatska ekskluzivno je emitirala snimku koja je nastala početkom siječnja i na kojoj se uz prateći bend uz tamburu i harmoniku ozbiljan broj zaposlenika bolničkog osoblja KB Dubrava umjesto epidemioloških mjera uhvatio i pjesme i plesa, i flaša i čaša. Dernečenje kakvog se ne bi posramio ni najopskurniji cajkaški klub pratile su dakako i prigodne novčanice u harmonici jer štimung ili je, ili nije. Pića, ljudi, pjesme, plesa, izostanka maski i distanci bilo je više nego na bilo kojoj svadbi unatrag godinu dana i postavlja se pitanje kako se to dogodilo? Kako je bend ušao u bolnicu i kako je cijeli dernek organiziran? Kako to da bolničko osoblje ne nosi masku, ne drži distancu, ne poštuje doslovno nijednu od mjera i kako to da imaju vremena za  „daj natoči“ i „igra kolo, igra kolo“ dok su, kako sami za se kažu, “toliko zatrpani poslom da jedva stignu pogledati pacijente“ i „ne mogu biti s obitelji za blagdane zbog onih koji ne žele nositi masku“?

Ovo bi bio prvorazredan skandal i van okvira ove koronapriče međutim unutar tog okvira stvar kroz „Zelene oči“ Hanke Paldum koje odjekuju zelenim prostorijama KB Dubrava možemo jasno vidjeti u njenoj suštini. Da bi se ovakvo nešto organiziralo potpuno je sigurno da takvome prethodi tome slično. Dakle, tulum bolničkog osoblja i nepoštivanje svih običnom puku nametnutih prisila koje stožerokracija naziva epidemiološke mjere mora imati svoju pretpovijest koja se, da bi se ovakav dernek održao, mora sastojati u tome da se mjere unutar bolnice ne poštuju kontinuirano i trajno, kao i to da osoblje umjesto toga da „jedva stigne pogledati pacijente“ ima napretek vremena za uvježbavanje plesnih koreografija i provjeru glasnica. Drugim riječima, u samoj se bolnici očito je, ne događa ono što nam se plasira kroz mainstream medije, kao što se u cijeloj ovoj priči takvo što ne događa. Sve je dakle iluzija, manipulacija i prevara. Mjere nisu ovdje radi virusa nego je virus radi mjera, to je kristalno jasno.

Fenomenološki, važno je uočiti i reakciju dežurnih koronastrašila na ovaj događaj u usporedbi s njihovim prethodnim reakcijama. Kada je zagrebački Festival slobode duboka država pokušala minirati slanjem kola hitne pomoći po pacijenta koji uopće nije bio na mjestu održavanja festivala sva su se koronastrašila uzjogunila oko stvaranja lažne vijesti kojom su se natjecali tko će jače i više pljunuti na organizatore i sudionike festivala. Sada pak, kad umjesto lažne  imaju stvarnu vijest, i to kada je imaju u srcu sustava sva koronastrašila od političara do medija, od stožeraša do „stručnjaka“, od opinionmakera do wannabe influencera žmire na jedno ili oba oka.

Primjetno je naravno i to kako Hrvatska liječnička komora, Hrvatska udruga bolničkih liječnika i Hrvatska udruga medicinskih sestara koje promptno razapnu svaku ženu koja svog oca primi ispod ruke dok prelaze preko pješačkog prijelaza i okarakterizira ih kao neodgovorne superširitelje zbog kojih trpi cijela ekonomija i zbog kojih ćemo svi umrijeti, na pijanku i feštu svojih kolega u nacionalnom COVID centru reagira žestokom šutnjom.

Iako je svakom tko se iole želi informirati odavno jasno da ova predstava ima za cilj sve samo ne zaštitu javnog zdravlja i dobrobit ljudi, sada je doista sazrelo vrijeme da kroz „Zelene oči“ progledaju i oni čije su oči bile širom zatvorene. Ujedno, prilika je to i za svakog od nas da preispita samoga sebe i postavi si pitanja: „Koja je moja odluka u mojem životu i tko u mom životu odlučuje o mom životu? Odlučujem li o svom životu ja ili o njemu odlučuju Milanović i Plenković? Je li me stvorio Bog ili Božinović? Tko sam zapravo ja? Jesam li čovjek i imam li savjest, ili sam građanin i slijepi poslušnik?“

Sviđa vam se portal Logično?
LAJKAJTE NAŠU STRANICU

(samo jednom, ako kliknete drugi put, Facebook će smatrati da nas ne volite)
Pretplati se
Obavijest
guest
315 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Lucija
Gost
Lucija
1 mjesec prije

ako ne progleda ko nije dosad, vala nek crkne 😉

otpisani
Famed Member
otpisani
1 mjesec prije
Reply to  Lucija

Ma di si Luce, nisam te vidio ni čuo od lani !?
… sve dobro?

shumadinac
Gost
shumadinac
1 mjesec prije
Reply to  otpisani

Kad se poklapa sa našim stavom onda nije čudno što je “ova Lucija” promenila stav za 180 stepeni?

otpisani
Famed Member
otpisani
1 mjesec prije
Reply to  shumadinac

Ugodnije mi je u društvu sličnomišljenika i cijenim svakoga tko ima u sebi tu moć da skine naoćale taštine i progleda stvari kakve jesu.

Starina
Gost
Starina
1 mjesec prije
Reply to  otpisani

Samo budale ne mijenjaju mišljenje.

Hum
Gost
Hum
1 mjesec prije
Reply to  Starina

Tako je. Ako normalnom čovjeku predočiš argumente i dokaze za nešto , promijenit će mišljenje. Sto puta nisam bio u pravu i pokunjeno priznao grešku. Psihopatske ličnosti taj problem nemaju. Sve je kako oni kažu. Ako se netko usudi usprotiviti slijedi mu kazna. Hrvatska ima psihopatskog premijera na specijalnom zadatku. Što se više bude otkrivala ova monumentalna laž, usporedo će ići represija. Jer oni sad više nemaju kuda. Neće reći sve je bila laž jer se predaleko otišlo. Treba netko odgovarati, a stožeru i vrhovniku ne pada na pamet odustati, jer imaju moćne pokrovitelje. Tako barem misle. Na početku ove farse, pri prvom izlasku pred medije, stožerašima su se tresle ruke. Ne od straha za život od zarazne bolesti, nego od straha da ljudi.ne shvate kakve nebuloze trkeljaju.

... ....
Gost
... ....
1 mjesec prije
Reply to  Hum

Takvo je hadezeovsko stanje uma. Mada, to je starije od njih jer baštine od starih sekretara, aparatčika. Čini kako ja kažem, ne kako ja činim. Za ništa krivi, za sve dobro zaslužni. Uvijek u pravu, nikad u krivu. U najtežim trenutcima kad ih se nađe s prstima u pekmezu, pokažu na one sa prstima u sarmi. Onda se gađaju blatom. Ili pekmezom i sarmama, a narod ne voli da se bacaju sarme. Tako dok se ne zaboravi o čemu se uopće radilo. Gdje je, što je sa Draganom iz Slovenske, Slavko Nagodbeni, Nadan Lovac, Milan-beg. Pokajnici, naglo bolesni, skrušeni.. uz ‘božju’ pomoć još uvijek u sedlu.

Istražuj
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  Hum

“… Ne od straha za život od zarazne bolesti, nego od straha da ljudi.ne shvate kakve nebuloze trkeljaju....”

Slazem se skoro u svemu, ali bih dodao jos jedan – strah … od kojeg “boluje” ova banda na “vlasti”…

To je strah od Gazde!
(Gazda je naravno Parazit u vidu nepromjenjive Vlasti u svakoj tzv “demokratiji” a koju kontrolira familija Rotschild uz nekolicinu familija porijeklom “Dvorski zidovi” – iz Bazela, Svicarska)…

Gazda nikad ne prijeti praznim pistoljem…
Iza cionistickih-satanistickih miniona, poput Killari& Comp – ostaju samo mrtva trupla… a policija i novinari “tapkaju u mraku”…
Znaju to dobro ovi na “demokratskoj vlasti” kako u Hrvatskoj, tako i u drugim tzv “demokratijama” ukljucujuci i tzv “drzavu” Rusiju…

Naravno sa Gazdom ovakva nizerazredna govna – nikada i ne pricaju…
Oni pricaju samo sa nizerazrednim cinovnicima – koje je Gazda odredio za pojedine tzv “drzave”…
U tzv “drzavi” Hrvatskoj – bez ikakve dvojbe – Visoki Upravitelj “gojima i demokratije” – jeste ovaj Rotschildov zlikovac:
https://en.wikipedia.org/wiki/Boris_Vuj%C4%8Di%C4%87

Ovi tzv “demokratski politicari” – definitivno – nemaju prakticno jos uvijek nikakav strah od Hrvatskog naroda…
NIKAKAV…
Previse je tu zaglupljenih ovaca za – ritualno klanje u pripremi za dolazak “Moshiaha”…
Medjutim – strah od Gazde – ledi im krv u zilama…

Moramo se uvijek sjetiti onog usranka Macrona – kad su ga Cionisti(Hazari) postavili za “predsjednika Francuske“…
https://www.bitchute.com/video/mCQLUvGWwUUv/

Strah ovih “demokratskih izabranika” – prema cionistickoj bandi olicenoj u “antisemitskim organizacijama” i predstavnicima “centralne banke” – jeste ENORMAN!

Tek kada strah od vlastitih gradjanaNADIDJE – ovaj strah od cionistickih Gospodara, onda ce biti moguce i korjenite promjene…

PERA KOJOT
Gost
PERA KOJOT
1 mjesec prije
Reply to  Hum

Znam da je tako izgledala, konferencija za novinare Apolla 11 nakon “slijetanja” na Zemlju, za to da je prva konferencija za novinare stozerasa bila isto tako (ili bar slicno) psihoticna nisam znao. Imas neki link na tu konferenciju?

Hum
Gost
Hum
1 mjesec prije
Reply to  PERA KOJOT

Nemam. Gledao sam s prijateljem konferenciju i primjetili smo to. Na samom početku.

K G B
Gost
K G B
1 mjesec prije
Reply to  Hum

pregledom komenta nije puštena Hanka da….. p j e v a…..pa iz ponude evo gostovanje kod znanog ka’ čovjek oštra jezika-prisjetimo se i lika rastjerivača nepravde
https://youtu.be/OaHtaburAmM

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije
Reply to  K G B

Stavi najzadnji prevod fulforda – jako je oštar poziva na pobunu..

Istražuj
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  piždro

“… najzadnji prevod fulforda …”

Ma bolje bi bilo toga Fulforda – u potpunosti zaboraviti

Neki dan sam pomislio da je ona njegova prica (koju je kolgega KGB stavio na koment) – jedna teska prevara onih istih Hazara-Cionista koji i zele – Svjetsku Vladu…
(“Zidovsku Nadvladu” kako je zovu u Protokolima)…

Dakle i ovaj Fulford se zalaze za neku “novu Svjetsku vladu” koje je navodno sastavljena od “dobrih momaka”… (Tip je totalna prevara…decenijska...)
Ma pusti bogati te “svjetske vlade”… Dosta nam je ove cionisticke, a jos bi trebalo da nam dolaze neke nove “tajne svjetske vlade”…

Upravo danas sam gledao David Ickea…
Razvalio je ovog Fulforda – kao totalnu prevaru – jos daleke 2011!
https://www.bitchute.com/video/3jOnWCq1zrEj/

Ej covjece… Fulford je frfljao istu pricu- cak i prije 9 godina!
Icke cita iz njegove knjige koja datira iz 2012…
ISTA prica…

U sustini, Icke i govori ono sto je razumno i jasno…

 • NECE nas spasiti nikakav novi “mesija”…niti “bijele kapice”
 • NEMA nikakvog “Plana”…
 • SVEGA nas je 7.5 milijardi…
 • VELIKI dio je izuzetno lobotomiran Sistemom. pa je cak i sprema klati za cionisticke “Iluminirane” interese, ne znajuci da ce i sam biti ZALKLAN na “tradicionalni” cionisticki nacin…
 • IPAK – sve vise ljudi shvata situaciju oko nas…
 • JEDINI koji nas mogu spasiti – jesmo – MI sami

Dakle do povezivanja je i ODBIJANJA svake poslusnosti cionistickoj bandi – predstavljenoj u idotizoiranim Gojimima iz Policije i “drzavnog aparata” prisile…

I to se desava, paralelno sa povecanim cionistickim terorom u svakoj drzavi Svijeta…

Vazno je napomenuti – jos jednom…
Niti jedan od onih “demokratski izabranih” krelaca i idiota – NEMA nikakvu stvarnu vlast…

STVARNA vlast je zaklonjena iz vidokruga, kao i iz svake idiotske MSM…
Ta “vjecna” (cionisticka) VLAST – nalazi se u tzv Centralnoj banci – SVAKE tzv “drzave”…

ONA je pod kontrolom Rotschilda i “Dvorskih zidova”…tj “Centralnih banaka”…

KAD -TAD ljudska rasa – MORATI CE…

 • otarasiti se ove zlocinacke bande…
 • oduzeti im “stampariju”…
 • i naplatiti za onu krv Gojima – koju je satanisticka banda koristila kao tintu…
stefano
Gost
stefano
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Istražuj hvala bogu svatio si

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije
Reply to  stefano

I ti si hvala bogu shvatio

Mladen
Gost
Mladen
1 mjesec prije
Reply to  Hum

Nećeš ti kolega još prijeći državnu granicu čijeg premijera nazivaš psihopatom i još želiš nosit parole protiv legalno izabranih tijela državne vlasti.Stoj tamo di jesi ,skijaj se ,pleši kozaracko kolo i piši parole.

Hum
Gost
Hum
1 mjesec prije
Reply to  Mladen

Pardon. Egomanijak i psihopat. Opet si došao prijetiti. Da znaš i neću prelaziti granicu. Kad Hrvatska bude slobodna država a taj moment ce se dogoditi, ako budem među živima eto me. Do tada pleši Mladene kozaračko kolo sa osobljem bolnice. Glede skijanja. Sa braćom dalmatincima skijam sve ove godine i dalje cemo skijati kad se ukinu ove ” mjere” koje razdvajaju obitelji i veze koje su neraskidive. Pravdat ceš se na kraju i govoriti ” nisam ja” bio sam zaveden. Do tada prijeti i dalje.

Vrtolet
Gost
Vrtolet
1 mjesec prije
Reply to  Hum

Hum, tvoj predhodni komentar je bolestao mrzilački, sada ti nekome pišeš da je psihopata. Baš ti 😄 Stvarno malo proturiječno.

Hum
Gost
Hum
1 mjesec prije
Reply to  Vrtolet

Koji dio je bolestan a koji mrzilački ?

Taugo
Gost
Taugo
1 mjesec prije
Reply to  Mladen

Mladene…sloboda pisanja i govora je elementarno pravo svakog pojedinca u ” demokraciji ” .. pa nismo u totalitarizmu… ili mozda jesmo
Onaj tko ne radi za dobrobit svojeg naroda … nije psihopat ..nego nesto jos gore …
I kako to Hum nece prec granicu s valjanom putovnicom …
Sta bi trebali ko Staljin zatvarat neistomisljenike…

Hum
Gost
Hum
1 mjesec prije
Reply to  Taugo

Bilo bi baš zabavno da me uhite i odvedu po prijavi kolege iz Udbe. Znam da hrvatska policija žmiri na jedno oko na granici. Metković i ostali prelazi. Vide šta se radi ljudima. I puštaju vrlo često bez ikakvih PCR testova. Vide ono što svi vidimo. Nema smrtonosne bolesti. Nema opasnosti. Siguran sam da hrvatska policija i vojska neće protiv svog naroda.

Taugo
Gost
Taugo
1 mjesec prije
Reply to  Hum

Imas pravo

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije
Reply to  Hum

Za to je tu NATO. Sjeca li se netko koliko je vojnika doslo u EU uoci plandemije?

Novi kolac
Gost
Novi kolac
1 mjesec prije

To je samo vojna vjezba.

Vrtolet
Gost
Vrtolet
1 mjesec prije
Reply to  Hum

Neće protiv svoga naroda ali hoće (već dokazano) protiv neprijatelja a nadam se i njihovih suradnika. Znači ipak pripazi na granici. 😄

Hum
Gost
Hum
1 mjesec prije
Reply to  Vrtolet

Je li to istureno odjeljenje KOS-a i Udbe na smjeni.? 😂😂

Vrtolet
Gost
Vrtolet
1 mjesec prije
Reply to  Hum

Misliš oni ti neće ništa jer radiš za njih? 😄😄😄

Hum
Gost
Hum
1 mjesec prije
Reply to  Vrtolet

😂😂😂 bravo otkrio si me. Zaslužio si promaknuće.

Mladen
Gost
Mladen
1 mjesec prije
Reply to  Hum

Zaboravi i more ovo lito , granična policija dobiti će specijalne naočale pa neće vise žmiriti na jedno oko.Sigurno krijumčaris duhan pa si ljut na graničnu policiju.

Hum
Gost
Hum
1 mjesec prije
Reply to  Mladen

Kad duvan švercam zovem Tomu s radio Gruda. On mi javi di ne gledaju. Čak i na radiju javno daje obavijest za švercere duvana.

Mladen
Gost
Mladen
1 mjesec prije
Reply to  Hum

Znaci podplaćivas dubinsku kontrolu u Vinjanima Donjim.

Novi kolac
Gost
Novi kolac
1 mjesec prije
Reply to  Hum

Ti bas zapeo da vjerujemo svojim ocima a ne medijima.

Mladen
Gost
Mladen
1 mjesec prije
Reply to  Taugo

Krivo shvaćate demokraciju.Poznat vam je možda slučaj novinaraAnte Tomića koji je kažnjen na sudu sa 15 000 kunazbog klevete HasanbegovicaPa ti svašta piši i govori dok te NETKO ne tuži.

Željko
Gost
Željko
1 mjesec prije
Reply to  Hum

Ukoliko imate simptome gripe, tj. ” strašnog virusa ” uzmite  lijek Enkorten farmaceutske kompanije Bosnalijek. Riječ je o imunomodulatoru koji je već registriran na tržištu Bosne i Hercegovine i koristi se za liječenje multiple skleroze. U istraživanju je sudjelovalo 120 pacijenata iz gotovo cijele BiH.

Coca Corona
Gost
Coca Corona
1 mjesec prije
Reply to  shumadinac

Kojim ,,našim,, stavom,preciziraj,nije ,,nam,, jasno?!

shumadinac
Gost
shumadinac
1 mjesec prije
Reply to  Coca Corona

Ako 90% komentatora ovde ima isti stav po nekom pitanju onda je to zajednički stav – ili nije?

Vrtolet
Gost
Vrtolet
1 mjesec prije
Reply to  shumadinac

Moglo bi se i tako reći.

Promatrač
Gost
Promatrač
1 mjesec prije
Reply to  shumadinac

Pa za razliku od tebe,ima ona i stav i kičmu da ne govorim o IQ.

Slonica
Gost
Slonica
1 mjesec prije
Reply to  otpisani

Uz dužno poštovanje mislim da ovo nije ona prva Lucija, nje nažalost nema dugo kao i @neznanje..a imali su odlične upise

otpisani
Famed Member
otpisani
1 mjesec prije
Reply to  Slonica

Najbolje bi bilo da nam ta “nova” Lucija kaže da je nova.
…ali (kocka je kocka;) pa… eto stavljam tri žetona na “stara”

Mrčikola
Gost
Mrčikola
1 mjesec prije
Reply to  otpisani

otpisani, par komentatora je već čačkalo ali Lucija, nova ili stara, nikako da se izjasni.
Nema već neko vrijeme ni Tadmura, Armagedona, Groma iz vedrog neba, a i Z.A se malo javlja pa bi bilo dobro, ako ovo čitaju, da nam ostave neki znak da bar bdiju nad komentarima.

otpisani
Famed Member
otpisani
1 mjesec prije
Reply to  Mrčikola

Moguće da su neki od njih i dalje ovdje ali pod drugim nickom a što se tiče Lucijinog neizjašnjavanja, mislim da možemo na latinski Silentium significat confirmationis

Mrčikola
Gost
Mrčikola
1 mjesec prije
Reply to  otpisani

otpisani, s obzirom na maćehinski odnos prava prema pravdi, ova je latinska nastala na suđenju mutavom.😁

Vrtolet
Gost
Vrtolet
1 mjesec prije
Reply to  Mrčikola

Mjenjaju se komentatori sa godinama. Dosadi jer se teme uvjek vrte u krug. Ja sam bio jedan od prvih na ovom portalu pod nickom nisam r o b o t. Pa su me 100x blokirali, tako da sam morao 150x mjenjati nick. Ali uglavnom pauziram medju komentarima nekada i po godinu dana jer kako rekoh dosde uvjek iste teme, iste uvrede neistomišljenika itd.
Jedino što se možda poboljšao zadnjih tjedana ovdje da ne blokiraju tako brzo kako inače običaj bijaše.

Mrčikola
Gost
Mrčikola
1 mjesec prije
Reply to  Vrtolet

Vrtolet, ima onih koji namjerno razvodnjavaju teme pa je dosta poteza administratora opravdano, a naravno da se u svemu tome dogodi da nepravedno nagrabuse i “nevini”.

Vrtolet
Gost
Vrtolet
1 mjesec prije
Reply to  Mrčikola

Nemože protuargument i suprotno mišljenje biti razvodnjavanje.
U nekome smislu i može ako je poželjno jednoumlje, da svi samo podržaju članke.

Mislim, zar nebi bila lijepa situacija da je netko za xy a netko nije i mjenjaju se argumenti pro i kontra. Nažalost mnogi znaju samo vrijeđanjem i klišejima odgovarati. Ono HDZ, Hrvatska, Plenki, K. Crkva… je zlo a sve drugo dobro.

Ali ima nade. Kada sam se prije par godina prvi puta nazvao Vrtolet tada su me ovdje neki komentatori vrijeđali u stili “vidi ust#ski nick itd. Sada se nitko na nick Vrtolet ne obazire, znači i (neki) komentatori napreduju.

Vrtolet
Gost
Vrtolet
1 mjesec prije
Reply to  Mrčikola

Mjenjaju se komentatori sa godinama. Dosadi jer se teme uvjek vrte u krug. Ja sam bio jedan od prvih na ovom portalu pod nickom nisam robot. Pa su me 100x blokirali, tako da sam morao 150x mjenjati nick. Ali uglavnom pauziram medju komentarima nekada i po godinu dana jer kako rekoh dosde uvjek iste teme, iste uvrede neistomišljenika itd.
Jedino što se možda poboljšao zadnjih tjedana ovdje da ne blokiraju tako brzo kako inače običaj bijaše.

Au, evo ipak opet verifikacija.
Znači opet sam pod budnim okom jer se usuđujem reći moje nepodobno mišljenje. 🤷🏻‍♂️

Vrtolet
Gost
Vrtolet
1 mjesec prije
Reply to  Mrčikola

.

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije
Reply to  Mrčikola

kakva lucija Mrči .. jedino ako nije preboljela koronu..? jer ona je itel. zvjerka i tom ostaje vjerna. njeni komentari su direkt, uz prikupljanje slijeva-desna ‘znastvene’ podloge i linkova. plus ona nema dlake na jeziku i ispraš u datom trenutku sugovirniku sve u brk šta misli..

Mrčikola
Gost
Mrčikola
1 mjesec prije
Reply to  piždro

piždro, tako se i meni čini.
“Stara” Lucija je bila simpatična svađalica i sigurno bi dala znak da je ponovo tu.

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije
Reply to  Mrčikola

ma da Mrči. i plus ona je bila muški originalni princip u ženskom karakteru.. usto na znanost je polagala više od đikića, radmana, lauca I slični a ne ko gore na onom komentu..

Slonica
Gost
Slonica
1 mjesec prije
Reply to  otpisani

A je..kocka je kocka..
Veća manja

Ja stavljam 5 žetona na “”nova”
Čekajući odgovor…

Vrtolet
Gost
Vrtolet
1 mjesec prije
Reply to  Lucija

Jedini dokaz ovoga događaja je da balkansko krkanstvo još uvjek živi i među Purgerima.
Ali nekima koji su “progledali” 😄 je to dokaz čak da je zemlja ploča a jasno i dokaz za chemtrailse i chipiranje putem cjepljenja itd, itd, itd…

Markk
Gost
Markk
1 mjesec prije
Reply to  Vrtolet

Zatucan si jednako kao i ovi što su dernečili u tkz covid bolnici. Trebala je jos snimka praznih kreveta da upotpuni sliku oko ove šarade od plandemije 🤣🤣🤣

rimtu
Gost
rimtu
1 mjesec prije
Reply to  Vrtolet

“Ali nekima koji su “progledali” je to dokaz čak da je zemlja ploča a jasno i dokaz za chemtrailse i chipiranje putem cjepljenja itd, itd, itd…”

Oni koji su progledali jasno shvaćaju zašto koristiš d#b1lne načine diskreditacije.

Željko
Gost
Željko
1 mjesec prije
Reply to  Vrtolet

Nemojte tako!! Jedino Hrvatska na čitavom Balkanu ima ovako stroge mjere! Dok drugi žive, rade, stvaraju novi bdp, Hrvati iz Hrvatske su zaključani. Primjer, samo u Hrvatskoj ne rade teretane i ugostiteljstvo. Čak ni Slovenija ne sluša “naputke” iz Berlina, čitaj EU !

Smak
Gost
Smak
1 mjesec prije
Reply to  Lucija

Veliko bravo za autora clanka

Željko
Gost
Željko
1 mjesec prije
Reply to  Lucija

Fenomenološki je koliko Hrvati iz Hrvatske bježe od Balkana, “ne slušaju cajke ” a Zagreb No.1 grad za narodnu muziku-glazbu na Balkanu ! Naravno ovo nema veze sa Hankom Paldum jer kada čujem njenu “Ali pamtim još” uvijek se naježim i često zasuzim !

Hum
Gost
Hum
1 mjesec prije
Reply to  Željko

Misliš ona zaboravio sam gdje mi je: mobitel, novčanik, kuća, žena, djeca… ali pamtim još.. one livade , one rijeke…

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije
Reply to  Željko

Nemoj da te to muči – svak dobije što traži.. i više od toga. onda mu se još toliko nadoda.. život je čupav i dlakav.. danas je vrjeme najvećih izluđivanja, što povjest pozna.

Trt
Gost
Trt
1 mjesec prije
Reply to  Lucija

Ko nije do sad si misli – “Ma šta ima veze,pa rade naporno moraju se proveselit malo, i neka su, nisu u radnom vremenu..a jesi čul da sad neki novi mutirani soj je došal iz Engleske veliju ajoooooj…božeee kaj bu sad bilooo… valjda bu cjepivo protiv tog bilo delalo da štiti antitjela kužiš to ti je genetski sad…kak ljudi u Španjolskoj umireju jesi vidil…a ne ne – ja se držim mjera fala lepo – nikog meni doma nejde…”

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 mjesec prije
Reply to  Lucija

Pa i hoce, bez brige…
Cim primi spasonosnu vakcinu

Ante
Gost
Ante
1 mjesec prije
Reply to  Lucija

Tose luce kaze drukcije,samo budala umre a u zivotu ne mjenja misljenje.Pito bi urednika,biografiju Bozinovica ce otkrit,gdje je ucijo zanat zastrasivanja.

Mladen
Gost
Mladen
1 mjesec prije
Reply to  Ante

Za vrijeme mog služenja JRM u Puli osamdesetih godina bio savjetnik načelnika za općenarodnu obranu i društvenu samozaštitu u Puli.

piždro
Gost
piždro
1 mjesec prije
Reply to  Lucija

što se lažno prestavljaš- trebalo bi ti sve kečine dati

Željko
Gost
Željko
1 mjesec prije
Reply to  Lucija

Jedina slobodna država u Europi ! Bravo Bosno i Hercegovino !!

Max
Member
Max
1 mjesec prije
Reply to  Lucija

Kolegice Lucija kako ste?

pozitivan pesimista
Gost
pozitivan pesimista
1 mjesec prije

Tko sam zapravo ja?

Pitanje svih pitanja – Amen!

Jomla
Gost
Jomla
1 mjesec prije

Ja sam sićušni dio Njega!
Zapravo dva… ali jedan sićušni dio ima i sve ostalo na svijetu, samo ljudi imaju i onaj drugi sićušni dio.

Zabluda
Gost
Zabluda
1 mjesec prije

Ti si covjek, valjda. Vanzemaljci( elohini – anunnaki) su te/nas napravili genetickim inzinjeringom od postojeceg humanoida na zemlji. Napravili su covjeka na nalik sebi. Jahve se prvi put spominje u knjizi biblija pronadjena u leningradu. U toj bibliji(povjesnoj knjizi) Jahve se opisuje kao jedan general u njihovoj vanzemaljskoj vojsci, koji je dosao na zemlju, napravio ljude i oni su mu bila vojska i isao u rat s njima po zemlji.

bumbar
Gost
bumbar
1 mjesec prije
Reply to  Zabluda

Bitno je znati tko je napravio tada “postojeceg humanoida na zemlji”. Znamo da se za pravljenje novog Humanoida 2.0 natječe i Klaus Scwab.

otpisani
Famed Member
otpisani
1 mjesec prije
Reply to  bumbar

Nama uopće ne mijenja na stvari tko je prije “Jahve” napravio “postojeceg humanoida na Zemlji”.
Mi smo kreacija sa ciljem i svrhom a Schwab je samo glasnogovornik odabranog propagandnog tima koji ima zadatak da nas prediktivno pripremi na “upgrade” …


Zabluda
Gost
Zabluda
1 mjesec prije
Reply to  bumbar

Prvo naucis o sebi pa onda dalje. To je problem danasnjice sto se gleda tudje a ne svoje. A i pitao je tko je on, a ne taj humanoid. a i pitanje za tebe, jel prije bilo jaje ili kokos?

mislim
Gost
mislim
1 mjesec prije

ti si onaj koji jesi.

pozitivan pesimista
Gost
pozitivan pesimista
1 mjesec prije
Reply to  mislim

dobro mislis;)

shumadinac
Gost
shumadinac
1 mjesec prije

KONAČNO! Vratili smo se na staro, bolnicama se kao u stara dobra vremena ori muzika, igra kolo…
Čekajte, ja nikada do sada nisam čuo za ovakav slučaj u bilo kojem vremenu – to je protiv svih pravila i propisa koji važe redovno, da ne govorimo o “neredovnom”.

Meni je ovo malko čudno, isto kao ona “koreografija” u dubrovačkoj bolnici… ali nemojte da vas ovo trolovanje zbuni – odmah lupite minus a razmišljanje ostavite za kasnije.

otpisani
Famed Member
otpisani
1 mjesec prije
Reply to  shumadinac

Čekajte, ja nikada do sada nisam čuo za ovakav slučaj u bilo kojem vremenu – to je protiv svih pravila i propisa koji važe redovno, da ne govorimo o “neredovnom”.

Hm, pa zar nije većina već prihvatila da se ovo stanje zove korona-LUDILO ?
… ako je u ludilu normalno – nenormalno, što se sada čudiš NENORMALNOME?

…ah znam, zbunjen si buđenjem, u tvom snu su nauka, medicina, i njihovi “stručni” autoriteti bili junaci, pozitivni, sjajni… uživao si u snivanju, ali već duže vrijeme te svi ovdje drmamo za rame kako bi se probudio…

Samo se ti nama polako probudi, sve će biti dobro… 😉

shumadinac
Gost
shumadinac
1 mjesec prije
Reply to  otpisani

Da li si svestan šta si napisao?

otpisani
Famed Member
otpisani
1 mjesec prije
Reply to  shumadinac

Da.

Brainstorm
Gost
Brainstorm
1 mjesec prije

ne krivimo zabavljace. oni su od onih bolnickih radnika koji ne vjeruju narativu.
polovica bolnickog osoblja je protiv korona cirkusijade ali ne smije reci, znatan broj su neiskreni grebatori spremni na sve, ubijanje nemocnih i udvornicko cipelarenje nepodobnih. iskreni vjernici u koronu su manjina. tu spadaju panicari ispranog mozga i skolovani idioti prevelikog ega.
ovi nam salju poruku kao sto su i oni iz dubrovnika.

Starina
Gost
Starina
1 mjesec prije
Reply to  Brainstorm

Svi oni koji ne smiju reći su dionici prijevare. Laž ubija! Njihovo sudjelovanje u lažima ubija druge ljude. Zašto sudjeluju u laži?! Samo zato da ne dobiju otkaz?! Kako su jeftini životi drugih- njihova redovita plaća!
A što je sa protokolima kojima ubijaju ljude koji sigurno ne bi umrli da ih se liječilo prikladnim provjerenim lijekovima, a ne koktelima kortikosteroida od kojih sasijeku imunitet ljudima pa ih dokrajče na respiratorima?!
Medicinsko osoblje je nažalost davno prodalo dušu Đavlu i bez njih ova prijevara ne bi nikada uspjela. Niti političari niti mediji bez njihovog pristanka ne bi nikada uspjeli ni 24 sata.
Govorit kako samo radim svoj posao, kako je ona samo malena sestra, ili doktorica i sudjelovati i dalje u prijevari i ubijanju je itekakav zločin. Ustati za istinu i život zahtijeva moralnu odlučnost i snagu koju taj soj ljudi očito nema. Ali se može izgraditi čitajući i slušajući sve suprotno od onoga što su dosad čitali slušali i gledali. I neka traže moralnu snagu kod Boga koji će im je sigurno dati.
Imam prijatelja mladog doktora koji je sigurno moralan, ali ispranog mozga od pseudonauke, sav se ubi da bude pametan pa na statusima objašnjava kako cjepivo djeluje, stavlja crteže i filmiće.
Nažalost ni takvi nisu ništa manje odgovorni jer šire laži iako nisu sigurni u to što pričaju. Bombardirao sam ga kontra informacijama pa se sad povukao.
Istina oslobađa! I one koji ju govore i one koji je čuju!

Markk
Gost
Markk
1 mjesec prije
Reply to  Starina

Pa čovjek je čovjeku vuk.. nista novo

mario
Gost
mario
1 mjesec prije
Reply to  Markk

NIJE

Istražuj
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  Markk

To je takodjer jedna od prevara ovog Piramidalnog sistema ZLA.

Kažun
Gost
Kažun
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Kolega,koji je ono mail @podrška Logično,
ja napravio copy-paste i negdje pogubio.
Ja i ti smo ista osoba pod različitim nikom?
Misli neki kolega ili sam ja krivo shvatio?
Alter ego.

pozitivan pesimista
Gost
pozitivan pesimista
1 mjesec prije
Reply to  Starina

I neka traže moralnu snagu kod Boga koji će im je sigurno dati.

ha, obzirom da smo mu razapeli sina, ima nade;)

Starina
Gost
Starina
1 mjesec prije

Sina su mu ubili jer ga je poslao da dadne život i spasi Adamove potomke. Što je organizirao odmah kod Adamove pobune
“Postanak 3: 15 I ja ću izazvati neprijateljstvo između tebe i žene i između tvog potomstva i njenog potomka. On će ti zdrobiti glavu,a ti ćeš mu raniti petu.”
Tom žrtvom je Isus otkupio Adamove potomke i zbog nje opet imaju pravo na vječni život. A to pravo je Adam prokockao i za sebe i za svoje potomke.
Dakle, plan je bio takav od početka i to dokazuje snagu i mudrost Boga a ne Njegovu slabost.
Bez tog plana ti i ja kao Adamovi potomci nikada ne bi imali pravo na vječni život. Stoga je puno bolje gledati na to kao na nešto na čemu trebamo biti zahvalni a ne sarkastični.

pozitivan pesimista
Gost
pozitivan pesimista
1 mjesec prije
Reply to  Starina

bilo sad kako bilo jedno je sigurno, dnk ne zna za milost, tu smo svi isti i pred bogom i pred vragom, da, druga je stvar sto ljudi o tome malo ili nimalo znaju;)

... ....
Gost
... ....
1 mjesec prije
Reply to  Starina

Nije se on povukao, radi po svom i dalje, unatoč svemu. Ignorira te jer si poremetio njegovu sliku svijeta.

Crni
Gost
Crni
1 mjesec prije
Reply to  Starina

Ma ne sudjeluju u nikakvoj prevari. U bolnici ima još hrpa ljudi.
Ono što znaju i vide je da većini tih pacijenata tamo nije mjesto jer leže tjednima bez ideje i plana samo zato jer su u nekom trenu bili “pozitivni”.
Drugo, njihovi ih nadređeni još od prvog vala (kad zaista nije bilo pacijenata u bolnici, odnosno bilo ih je 10x manje) j.. u glavu, dovode u nemoguće epidemiološke situacije, (sad će uskoro i skafanderi postati neobavezni), pa onda ispravno procjenjuju rizik i ne vide ništa loše u derneku ako su pol sata prije u desecima sjedili ok hodnicima, jeli i pušili većinu vremena bez maske. I nisu se zarazili niti razboljeli.
Ono što također vide je da nekim njihovim kolegama i kolegicama itekako odgovara pandemija čim duže, jer za kojekakve “koordinacije”,”nadslužbe” i slučno dobivaju ogromnu lovu, a skafander ne obuku. E TI i takvi u pravilu cvile po medijima da im je teško i tu su jedino kad ima kamera…takvi su ovo i plasirali i takvi se sad “zgražaju”.
Da. Pogriješili su, ali nitko od bolesnika, a ni drugog građanstva nije radi toga bio ugrožen.
Ugrožen je samo ego poslusnih ovaca koje slušaju stožer i kompromitiranu “struku” i narativ ove pandemije.

rimtu
Gost
rimtu
1 mjesec prije
Reply to  Crni

“Pogriješili su, ali nitko od bolesnika, a ni drugog građanstva nije radi toga bio ugrožen.
Ugrožen je samo ego poslusnih ovaca koje slušaju stožer i kompromitiranu “struku” i narativ ove pandemije.”

Nisu oni ništa pogriješili.
G0vna su ista kao i ona koja cvile, jer svojim nečinjenjem ničega da se dozna istina, direktno sudjeluju u ovom genocidu.

Brainstorm
Gost
Brainstorm
1 mjesec prije
Reply to  Starina

oni da zadrze svoj posao, svi mi ostali koji nosimo maske da nas ne kazne.

rimtu
Gost
rimtu
1 mjesec prije
Reply to  Starina

Dobra pitanja postavljaš, ali g0vna će se uvijek opravdavati onom starom “samo sam radio svoj posao”.

otpisani
Famed Member
otpisani
1 mjesec prije
Reply to  Brainstorm

Oooo!
Brainstorm, dobrodošao u klub probuđenih !

Mrčikola
Gost
Mrčikola
1 mjesec prije
Reply to  otpisani

otpisani, izgleda da ima nade.

otpisani
Famed Member
otpisani
1 mjesec prije
Reply to  Mrčikola

Ima !

Mucke
Gost
Mucke
1 mjesec prije
Reply to  otpisani

Nema , doticni je napisao nesto sto vi ,bez uvrede, niste razumjeli ili ste povrsno preletili kao i onih 54 sto se slozise sa njim davajuci plus.Rijec je o liku koji 100% podrzava rezimski narativ bilo da se radi o plandemiji, odnosu prema Rusiji ,Izraelu ili americkim izborima. Lakmus papir mu je pocrvenio pominjanjem Dubrovnika u negativnom kontekstu.

Brainstorm
Gost
Brainstorm
1 mjesec prije
Reply to  Mucke

odakle ti to?
sokiran sam. pa ja ovdje lupim komentar jedan u tjednu.
imas primjere?

Brainstorm
Gost
Brainstorm
1 mjesec prije
Reply to  Mrčikola

kakve nade?
pa vi ste totalno posandrcali.
ovdje sam bio protiv ideja ravne zemlje, isceniranja slijetanja na mjesec, osporavanja klimatskih promjena ali za koronu oduvijek govorim kao i vecina ovdje.

mario
Gost
mario
1 mjesec prije
Reply to  otpisani

Da

Brainstorm
Gost
Brainstorm
1 mjesec prije
Reply to  otpisani

kako to mislis?

Brainstorm
Gost
Brainstorm
1 mjesec prije
Reply to  otpisani

nesto si pomijesao.
mislis na klimatske promjene i CO2?
tu se vi trebate probuditi.

Starina
Gost
Starina
1 mjesec prije
Reply to  Brainstorm

Evo vidiš ovako se jaki moralni ljudi bore za sebe i svoje podređene. Izbacio vaksere van kad su došli cjepiti njegove ljude u starački dom.
https://m.bild.de/news/inland/news-inland/7-pflegedienst-mitarbeiter-gekuendigt-erster-chef-schmeisst-impf-verweigerer-rau-75035802.bildMobile.html###wt_ref=https%3A%2F%2Fduckduckgo.com%2F&wt_t=1611482577489

Anonimno
Gost
Anonimno
1 mjesec prije
Reply to  Starina

Koliko razumijem njemacki, izbacio je one koji su odbili cijepiti se.

Starina
Gost
Starina
1 mjesec prije
Reply to  Anonimno

U pravu si. Moja greška.
Ali u svakom slučaju opet govori o moralu, samo ispravno bi bilo o moralu provaksera, ispranog mozga. I netoleranciji i nemilosrdnosti takovih..
Nadajmo se da neće naći nove zaposlenike..

Anonimno
Gost
Anonimno
1 mjesec prije
Reply to  Starina

Sve ok.
Otpusteni su nasli vecina poslove cini se, a on jos trazi.

057
Gost
057
1 mjesec prije
Reply to  Anonimno

Istina, sedmoricu zapozlenih je otjero

Brainstorm
Gost
Brainstorm
1 mjesec prije
Reply to  Starina

svi bi mi da se netko drugi pobuni, vojska i policija da otkaze poslusnost, zdravstveno osoblje da protestira a mi ne bi ni najmanji protest osobno.
pozivam vas sve koji bi se borili preko tudjih ledja da ucinite mali akt pobune sami – NE STAVLJAJTE MASKE.
pa kad sutra budete u trgovini, autobusu, salteru, posti, banci, skoli, svugdje gdje se mora nositi maska ucinite taj cin pobune. nek vas policija odnese, pripremite nekoga da snimi.
kad je onaj nosio kriz od rijeke do zagreba, nitko mu se ne pridruzi.
kad su raspinjali ankicu lepej i vesnu balenovic nije vas se skupilo milijun da protestirate.
kad vas 700 000 potpise zahtjev za referendumom a vlada se oglusi, vi odtrpite.

lijeni ste i ustraseni. samo bi navijali. nista konkretno.
nevoljni ste cak i da se organizirate. bar koliko umirovljenici koji imaju stranku samo radi vrsenja pritiska.

ajmo svi dan NENOSENJA MASKI. neka nas uhapse 500 ali neka nas bude 50 000. pa nece nas ubiti. 100 ili 1000 kuna kazne mozda, noc u zatvoru mozda, ali nije gestapo i plinska komora.
nemojte nikoga traziti da izgubi posao. izgubite vi noc u krevetu i 1000 kuna.
pa koliko puta je ivan pernar bio u zatvoru.

mozemo li mi ovdje organizirati nacionalni ili globalni NO MASK DAY?

Milan
Gost
Milan
1 mjesec prije

Bravo!

Maslina-Želja
Gost
Maslina-Želja
1 mjesec prije

Puno toga se mora još desiti da slijepi progledaju.Imam iskustva u svojoj okolini.Ljudi ne vide i ne žele se opterećivati. Očito se ovo sve mora desiti,jer tako je to i sa ovcama.

shumadinac
Gost
shumadinac
1 mjesec prije
Reply to  Maslina-Želja

Ja sam od samog početka pisao zašto su svetske vlasti u panici, sada se o tome piše otvorenije:
https://www.rtl.hr/vijesti-hr/korona/3968436/znanstvenik-objasnio-zasto-se-europa-toliko-boji-novog-soja-virusa-i-najmanja-pogreska-dovest-ce-do-ogromnog-porasta-u-brojkama/?utm_source=Midas&utm_medium=Widget&utm_campaign=Content%2bexchange

Međutim, lakše je sve pripisati cionistima, vanzemaljcima… sa kojima su i Putin i Si u dilu. I lakše i logičnije, zar ne?

Iva
Gost
Iva
1 mjesec prije
Reply to  shumadinac

Ne plaše se oni novog soja virusa koji je zarazniji i smrtonosniji, nego se plaše da će ljudima širom sveta da prekipi a onda teško njima. Jesu naučnici i lekari proroci? Otkud znaju koliko će biti talasa, koliko dugo će ovo da traje, koliko puta će još virus da mutira?

shumadinac
Gost
shumadinac
1 mjesec prije
Reply to  Iva

Ne znaju – to i jeste problem.

Iva
Gost
Iva
1 mjesec prije
Reply to  shumadinac

Ako ne znaju, neka pitaju Isidoru Stanković. Ona zna. Kaže da je ovo sa novim sojevima “medijski senzacionalizam” kao što je i Fajzerova vakcina “bakin kolač”. Razgrabiše bakin kolač za par dana. Šta sad?

Mikojan
Gost
Mikojan
1 mjesec prije
Reply to  shumadinac

A možda ne znaju ništa, to je još veći problem.

Istražuj
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  shumadinac

Dzaba sto si ti pisao…

Pisali su i drugi – koji su razbijali argumentovano tvoje besmislice, na koje se pozivas kao i ovaj budalas sa MSM smeca zvanog RTL…
Dakle – nista novo…

Da ce neumitno doci do “ogromnog porasta u brojkama” – ovde govore i pisu mnogi od kolega na diskusijama vec mjesecima

Medjutim, taj porast umrlih (ubijenih) – nece biti niti od kakvog “virsusa” (vjestackog ili prirodnog) koji je sam nekako “dopuzao” do tih ljudi…

Bice iskljucivo proizvod – vakcinacije protiv “smrtonosne korone”…

Jedino biolosko oruzije – jeste “inekcija/vakcina”…
I nista drugo…
Dakle, to sto si ti pisao – pisali su paralelno i drugi ali uzrok o kojem si ti pisao, nije zasigurno stvarni uzrok – tog potencijalnog pomora ljudi…
Predlozio sam ti neki dan – da pitas neko dijete od 10tak godina – da ti iskreno kaze sta misli o tzv “nauci” o kojoj ovdje mjesecima mantras… Cisto da ti otvori oci…
Izgleda da nisi to uradio…
Steta…

Piretis
Member
Piretis
1 mjesec prije
Reply to  shumadinac

Hajde da pretpostavimo, čisto da nam poslije bude mirna savjest, da su britanski i brazilski soj samo izgovor i Pedro za posljedice cijepljenja. Simptomatično je da su se oba soja pojavila neposredno pred masovno cijepljenje. Ne misliš valjda da će države priznati da su nas neodgovorno nagovarale na cijepljenje a još manje će isplaćivati odštete. Za novoumrle bit će “kriv” novi soj i točka.
Nije li čudno da su svi umrli od Corone umrli u bolnicama. Do sad su ljudi umirali i kod kuće (uključujući i umrle od gripe), sada umiremo strogo kontrolirano. I liječe nas strogo kontrolirano, po protokolu, pa tko preživi. Poznaješ li nekoga tko je doma bolovao od ovog “nevidljivog neprijatelja” i umro? Ja ne, ali znam vrlo stari bračni par (on blizu 90, ona oko 80) koji su Coronu preboljeli u miru i tišini svojeg doma uz Aspirin i vrući čaj. Ne smijem ni pomisliti što bi bilo da se netko sjetio staviti ih na respirator.

Istražuj
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  Piretis

“… Simptomatično je da su se oba soja pojavila neposredno pred masovno cijepljenje….”

Kolega, sve stoji.
Prosta logika i analiziranje, uz povezivanje prostih cinjenica…

Samo bih dodao jos jednu stvar, koju nisam neki dan dodao u vezi tzv “nauke u virusima” (dakle idiotizma pseudo-nauke “epidemiologije”)…

Naime – posto je virus NEZIVA tvar... predpostavljam da je neko od “strucnjaka virusologa” i objasnio:

 • kako ta NEZIVA tvar “mutira“…?
 • sta utice na onu proteinsku kuglicu sa nemovezanim RNK sekvencama (dakle NEZIVI virus) – da pocne “mutirati“…

Mozemo se cisto teoretski pitati:

 • mutira li kamen…?
 • mutira li sapun…?
 • mutiral li cigla…?

NE… ali NEZIVI virus (mozemo ga porediti sa bilo kojim nezivim predmetom) – na neki volseban nacin “mutira“…

Stvar je kristalno jasna…
Radi se o cistom satanistickom Kultu – koji se prodaje Gojimima pod “nauka”…
U Kult se mora – vjerovati…a ni pod koju cijenu propitivati…
Cak ni po cijenu vlastitog zivota (ili zivota svoje djece i unuka) – satanisticki Kult se ne smije propitivati…
(Evo neki dan je bio clanak o onom ljekaru iz Floride – ekstremnom vakseru – koji je umro nekoliko dana nakon vakcinisanja…Slijepo vjerujuci i zrtvujuci se za Kult...)

Ljudi poput Shumadinca ili Djure – naprosto nemaju hrabrosti da povezu proste cinjenice…
Radije se drze onog sto im je omogucilo “prosperitet i napredak” u zivotu…
To im jaca “ego”, jer smatraju da je sila Sistema na njihovoj strani, te da su time i oni sami “jaci i pametniji”…
Zabluda, ali sta je tu je…

shumadinac
Gost
shumadinac
1 mjesec prije
Reply to  Piretis

Da zanemarivo ogromnu verovatnoću da je virus veštačkog porekla, da zanemarimo istu takvu verovatnoću da će puštati i “naprednije” i da se koncentrišemo samo na jedno pitanje (da me ne bi zatrpavali pitanjima tipa “koliko je umrlo ovih što su pravili feštu u bolnici” ili “kako su neki oboleli dan nakon primanja vakcine”)
dakle pitanje: kolika je verovatnoća da ovaj virus mutira u nešto opasnije?
E, problem je što to niko ne zna ali sama mogućnost, posebno zbog velike mutabilnosti ovog virusa, je zastrašujuća i niko normalan tu ne bi rizikovao.

Ali kako ovaj virus u stvari ne postoji – udru brigu na veselje, biće dana za megdana.

Mr.T
Gost
Mr.T
1 mjesec prije
Reply to  shumadinac

Trolejbus 😊

Ici
Gost
Ici
1 mjesec prije
Reply to  shumadinac

Virus će sigurno postati MUTAVIJI, to je davno kazao Miodrag Petrović-Čkalja

Piretis
Member
Piretis
1 mjesec prije
Reply to  shumadinac

Nemam pojma kolika je vjerojatnost da će virus postati opasniji. Vjerojatno ista kao i da će postati benigniji. Ali zašto pušemo na hladno? Nije li nerazumno držati cijeli svijet u izolaciji, uništavati privredu i ljudske živote samo zato jer bi možda, tko zna, mi pretpostavljamo, moglo bi biti, što ako…
Čovjek živi na zemlji cijelo vrijeme sa virusima. Dešava se da tu i tamo da netko podlegne infekciji kao što se umire i od niza drugih uzročnika. Pa što? Zašto i čemu ta dramatizacija, ta priča o opasnosti, to umjetno stvaranje izvanrednog stanja? Radi virusa? Ma hajde molim te. Teško mi je vjerovati da se cijela priča dešava slučajno ili još manje radi našeg dobra i sretnije budućnosti. Nitko me nije tako zeznuo kao oni koji su mi dobro željeli.
Zato zadržavam pravo da im do daljnjeg ne vjerujem ni riječ (ni na riječ). Zadržavam pravo da sam odlučujem hoću li se i na koji način liječiti bude li potrebe. Za sada nema. I da, zadržavam (ustavno) pravo da drugima prenosim svoje sumnje.
Nije na meni da odgovaram na pitanja, na meni je da ih postavljam.

shumadinac
Gost
shumadinac
1 mjesec prije
Reply to  Piretis

Verovatnoća da će virus postati benigniji je neuporedivo veća od mogućnosti da postane opasniji – prirodno je da virus vremenom “slabi”.

Ali su u istoriji poznati slučajevi (ko zna koliko je nepoznatih) da su neke populacije “volšebno nestale” – znaš ono “ostala hrana na stolu”.

Tačno je da oduvek živimo sa virusima, sada ih poznajemo, znamo njihove osobine i delovanje, pratimo njihove promene a sada se javilo nešto novo o čemu gotovo ništa ne znamo. Možda to i nije razlog za ovakvu uzbunu ali vlade ne mogu kao mi da zanemare mogućnost veštačkog porekla ovog virusa što znači da je pušten sa nekom ciljem – koji sigurno nije benigan…

Još deblji od Đure
Gost
Još deblji od Đure
1 mjesec prije
Reply to  shumadinac

,, sada se javilo nešto novo .. ,,
JEDINO DEFINICIJE SU NOVE,PO POTREBI PREKROJENE,SVEZNADARU…

Istražuj
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  shumadinac

“… kolika je verovatnoća da ovaj virus mutira u nešto opasnije?…”

Vjerovatnoca = NULA procenata….

“Mutacija” nezive tvari – jedino moze da se desi u nekom laboratoriju…
A onda taj “mutirani” virus, na neki nacin mora biti ubrizgan u covjeka.

shumadinac
Gost
shumadinac
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Blago tebi kolega kad si tako siguran – kao da si Ajnštajn Bog te maz’o. 🙂

Istražuj
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  shumadinac

“.. kao da si Ajnštajn Bog te maz’o …”

Ma kakav Ajnstajn… (prevarant i tupoljev)

I konacno zasto ti iko treba…?
Pitaj sam sebe – kako to NEZIVA tvar moze “mutirati”…

Razumljivo pseudo-nauka i “stozer” ce ti govoriti da je “mutirao” – a ako im zelis vjerovati bez vlastitog razmiljanja, istraivanja i analize – tvoja stvar…
Vjeruj i u magare ako zelis – ali nemoj drugima napetati “vjerovanje”…
I takav princip bi bio izvrstan… Medjutim, znajuci da to nece donijeti zeljeni rezultat – tj totalno debiliziranje Gojimna – “naucnici epidemiolozi” su se potrudili da nam “objasne” preko svoh satanistickog Kulta – “da je nosenje maski zbog drugih a ne zbog sebe“…
Isto stranje pokusavaju prodati sa otrovnim vakcinama protiv lazne “pandemije”…
Ne vakcinises se zbog sebe nego zbog drugih. Budi odgovoran” – kazu ovi iz satanistickog kulta… Dakle vec vidjeno…

Medjutim – stvarnost je:

 • ne vakcinises se zato sto je bolest “smrtonosna” (99.9% rata prezivljavanja, uz sve lazi) – nego zato sto su ti to u titnatru uprogramirali pseudo-naucnici i MSM…
 • ne vakcinises se niti zbog koga – nego samo zato sto si IDIOT…
shumadinac
Gost
shumadinac
1 mjesec prije
Reply to  Istražuj

Da li je naša DNK “živa”?
Da li ona mutira?

Dali ti imaš MI-NI-MUM znanja za ovakvu diskusiju ili se samo praviš lud?
A meni kažeš da uključim mozak…

Istražuj
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  shumadinac

Istražuj
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  shumadinac

“… Dali ti imaš MI-NI-MUM znanja za ovakvu diskusiju ili se samo praviš lud? …”

Nemam niti “MI-NI-MUM znanja” za ovakvu diskusiju A ocito ni ti, premda mislis, da kao kemicar imas “znanje” dobijeno iz “debilane” (u ostalom, kao i svi mi ovdje)…

“… Da li je naša DNK “živa”?…”

NIJE.
To je samo kod (iliti “tehnicki nacrt” nekog zivota)…

Upravo o tome sam neki dan slusao Liptona.
Svaka celija ima milijarde i milijarde tih “tehnickih nacrta”…
Za to – koji ce tehnicki nacrt biti usvojen za dalji razvoj jedne celije (ili skupine celija) tzv “naucnici” – definitivno nemaju nikakvo razumijevanje

Upravo je Lipton eksperimentom pokazao da iste embrionske celije (koje je predhodno umnozio iz jedne) – kada se postave u razlicite okoline – daju i razlicit rezultat…
Pa tako je u jednoj epruveti dobio celije uha, u drugoj oka, u trecoj bubrega….itd…
I to nije nikakava “mutacija”
To je samo ispunjenje jednog od onih milijardi nacrta definisanih u svakoj celiji.

A sta uzrokuje da se u organizmu sa milijardama celija – uvijek ispunjava odgovarajuci i TACAN “nacrt” – razumljivo da pseudo-nauka nema odgovor…
Ima stvarnih naucnika koji analiziraju i eksperimentiraju, te imaju i definisane neke postavke (i predpostavke) za to.
Recimo biolog Rupert Sheldrake je odavno istrazivao taj fenomen – a naziva ga “Morfogenetska polja”…
Dakle, po njemu (a i po Tesli) – NEMA “praznog prostora” oko nas – kao sto je tvrdio budalas i cionisticki idiot Ajnstain…
Nigdje..

Upravo ta morfogentska polja – definiraju da se neko stvorenje rodi kao recimo kit, a drugo kao antilopa – premda imaju 99% isti DNK tj “milijarde tehnickih nacrta” im je skoro u potpunosti isto
Naravno – ovo nije “renomirana nauka” – jer se nikakao ne uklapa u narativ Rockfelleove pseudo-nauke, kao i njihove “religie” (stanizma i trvdog materijalizma)…
Ali i to ti je dosta za pocetak… (premda mislim da sam ti i ranije o ovom pricao…)..

I evo da ti za kraj jos predlozim…
Posto vidim da ti “znas” sta pricas – hajde nam covjece, objasni svima ovdje (ne budi ti zapovjedjeno) – kako to i sta utice na virus da “mutira” sam od sebe…?
(Dakle izvan laboratorija gdje se na silu sintetisu novi vjestacki virusi)…

Franko
Gost
Franko
1 mjesec prije
Reply to  shumadinac

EINSTEIN JE (GLUP I MENTALNO BOLESTAN) OBIČNI NASTAVLJENIK ŽIDOVSKIH PACOVA. SVE JE URADILA MILEVA MARIČ.
PS. MOŽEŠ SVE DA PROČITAŠ.

Anonimno
Gost
Anonimno
1 mjesec prije
Reply to  shumadinac

Ma sto se raspravljas sa osobom koja tvrdi da virus mora biti ubrizgan, ej ubrizgan!
Generalno se ne slazem s tobom ovaj put, siris paniku za nesto sto je jos upitno, no takodjer ne mogu ni ove izjave svariti..Kad bi virusi bili tako prosti i jednostavni svi bi bili virolozi. Virusi mutiraju u nama, u nasim celijama, sve ostalo je cisto izmisljanje. Donedavno je pisao da korona ne postoji nikako a sada prica o istom virusu koji mutira u laboratoriju i ubrizgava se! Ako prvi ne postoji dakle to je nula, nista, nema ga…kako nista moze mutirati!

shumadinac
Gost
shumadinac
1 mjesec prije
Reply to  Anonimno

Ne širim paniku već objašnjavam zašto su naše vlasti – i sve svetske vlasti u panici.

Anonimno
Gost
Anonimno
1 mjesec prije
Reply to  shumadinac

Nisu oni u strahu zbog nas nego mozda zbog sebe. Nema sve to smisla, to sto se dogadja nema..
Primis vakcinu i ne zna se koliko dugo si siguran, nosit ces masku i dalje pa cak i kada si u drustvu cijepljenih.. Sve mjere ce ostati, a kao zasticen si. Koja je svrha toga reci?! Nemoj mi reci zato da zastitis druge. Ako se cijepe svi koji se boje onda su zasticeni, a oni koji se ne boje ne moraju strahovati da ce ih cijepljeni zaraziti jer se ne boje i samim tim su spremni na rizik zar ne?!
Tako prosto zar ne..

Istražuj
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije
Reply to  Anonimno

“… Virusi mutiraju u nama, u nasim celijama, sve ostalo je cisto izmisljanje….”

Slagali se vi ili ne slagali samnom – ovdje ste ipak “uboli” malo istine…

Nazalost – i vama, kao i sumadincu godine lobotomiranja “naukom” ne dozvoljavaju da vidite dalje od nosa – i onih lazi i besmislica koje ste usvojili u “debilanama”…

Dakle virusi ne “mutiraju” u nama – nego ih mi “proizvodimo”…
A u konacnici ih i izbacujemo:

 • prvo iz celija …
 • a onda i iz organizma…

Naravno Rockfellerova pseudo-nauka tada ima sljedeci “zakljucak”:

 1. kada vidi veci broj virusa oko neke celije – ona pravilno zakljucuje da ih celija izbacuje
 2. ….medjutim – premda NEMAJU nikakav DOKAZ da je bilo kakav virus “usao u celiju i preuzeo je” – (dakle kao CIGLA kada udje u svemirski brod) – pseudo nauka se i dalje drzi Holivudskih (cionistickih) SF-prica i samo PREDPOSTAVLJA – da je “neki virus” predhodno “usao u celiju te preuzeo komandu nad svemirskim brodom“…

Razuman covjek bi – prije svega postavio pitanje:

 • ako celija vec IZBACUJE viruse, koji su NEZIVE kuglice sa dijelovima genetskog materijala u proteinskom omotacu…
 • zar onda nije LOGICNO da celija i PROIZVODI te iste kuglice, zbog nekog drugog razloga – osim onog koji ni do dana danasnjig nisu uspjeli dokazati, a bazira se na SF prici o “preuzimanju celije“…???

Naravno da ne…
Debilane na plati kod “filantropa” Rockfellera, Rotschilda i ostalih – ne dozvoljavaju takvu “herezu”…
(Sta bi radila njihova trovacnica tj “farmakologija” onda...?)

A talibani pseudo-nauke (poput vas i shumadinca) – nastavljaju drliti tu idiotsku pricu, koju je svaka budala vec provalila kao prevaru, ali eto … vi ste bili vjerovatno “odlicni djaci” i u “skolu imali petice sve”….
Zato nam ovde drobite iste gluposti – a nemate nikakvu mogucnost postaviti bilo kakav dokaz za te budalste pseudo-naucne SF price…

Uz put…
I svaki covjek “proizvodi” drugacije viruse…
Dakle na taj nacin “virus mutira”…

rimtu
Gost
rimtu
1 mjesec prije
Reply to  shumadinac

Ti uglavnom samo trolaš. Ljigav si skroz, kako se u ogledalo možeš pogledat?
“Novi soj” je došao ubrizgan kroz iglu.

shumadinac
Gost
shumadinac
1 mjesec prije
Reply to  rimtu

Je li nick šatrovački od “turim”?

rimtu
Gost
rimtu
1 mjesec prije
Reply to  shumadinac

Je, nastavak je već bio zauzet pa je ostalo samo to.

Suzy
Gost
Suzy
1 mjesec prije

Nista se Nece dogoditi!
Nije vise problem Plenkovića sa Stozerokracijom..ne.
Sad smo krivi mi.
Ovo sto se dogadja nas je amen njihovim lazima o teror
U Ceskoj otvoreni barovi i kafici u znak prosvjeda na restrikcije..a u nas.. Pisu Plenkovića
Alija te tuzi Alija te sudi
Cekajte vi kad Ce vam Beros i Plenković pomoci
Da nije smijesno bilo bi tragično

Markk
Gost
Markk
1 mjesec prije
Reply to  Suzy

Sve ok suzi.. samo nije alija nego kadija 🙂 a kadija je sudija.. cilj pogođen u svakom slucaju

Suzy
Gost
Suzy
1 mjesec prije
Reply to  Markk

Kasnije sam shvatila da sam falila…ali bit je smisao 😬

otpisani
Famed Member
otpisani
1 mjesec prije
Reply to  Suzy

Ma, što mu ne kažeš da se kadija zove Alija 😉

Suzy
Gost
Suzy
1 mjesec prije
Reply to  otpisani

👀🤑

Mrčikola
Gost
Mrčikola
1 mjesec prije
Reply to  Suzy

Suzy, o tradiciji se radi.
Bugarska je 18 dana prije kraja drugog svjetskog rata promijenila stranu i računala se za pobjednika, a neki…
Uglavnom, bilo je davno ali ne toliko da se ne može povući analogija, pa makar i radi zahyebancije.

Mladen
Gost
Mladen
1 mjesec prije
Reply to  Mrčikola

Bilo ja “Bugara” i na ovim prostorima .upoznali su ih dobro Zagrebcani 45 godine.

Faust
Gost
Faust
1 mjesec prije

Bolnice(bar u Hrvatskoj) zjape prazne,čitavo odjeli već mjesecima zatvoreni.Odgađaju se pregledi i liječenja zaista bolesnih ljudi pod krinkom borbe protiv izmišljenog neprijatelja.Liječnici i ostalo osoblje sudjeluju u projektu redukcije populacije planeta na razinu “zlatne milijarde”.Zločin bez presedana u povijesti ljudskog roda.

Ingerman
Gost
Ingerman
1 mjesec prije
Reply to  Faust

Pa smrtnost je ista? Metoda nije ok ili ?

Faust
Gost
Faust
1 mjesec prije
Reply to  Ingerman

Metoda je zamišljena srednje i dugoročno.Cilj nije pomor u milijardama u kratkom vremenskom periodu što bi neprijatelja u potpunosti razotkrilo i u očima najgl…. nego dugotrajna agonija izazvana smanjenjem reprodukcije i izostankom liječničke skrbi za žive.Imaju i tajni adut u rukavu,prekid opskrbe hranom,glad i ratove ako postojeće mjere na daju željeni rezultat.

Netko
Gost
Netko
1 mjesec prije
Reply to  Faust

Ekonomski KRAH je ionako neminovan ako se ove godine situacije ne preokrene. Glad bi nas čekala da sve ide po planu i da im ne ide. Da parafraziram Dr.Lauca: Sljedećih 11 mjeseci je ključno!

Faust
Gost
Faust
1 mjesec prije
Reply to  Netko

Ja već duže vrijeme govorim ljudima da naprave zalihe hrane.

... ....
Gost
... ....
1 mjesec prije
Reply to  Faust

“prekid opskrbe hranom“ – realno izvedivo, ništa bez trgovačkih lanaca, a iza sve ekonomije stoji nekoliko banaka.

Faust
Gost
Faust
1 mjesec prije
Reply to  ... ....

Nakon potresa na Banovini razvidno je da robne rezerve u Hrvata koje bi trebale i morale imati i količinu hrane za bar 1 mj. praktički ne postoje.Prekid opskrbe hranom(ne samo u Hrvatskoj) je realna i vrlo vjerojatna opcija.Sve je u funkciji depopulacije i “zlatne milijarde”.Za sad planovi globalista ne idu kako su se nadali pa je za očekivati zaoštravanje.

Mikojan
Gost
Mikojan
1 mjesec prije
Reply to  Ingerman

Selektivna smrtnost, zar itko misli da tvorci virusa ne bi stradali da ne znaju šta rade, da to čudo svaka tri dana mutira u novi soj za kojeg pojma nemaju što je.

Trt
Gost
Trt
1 mjesec prije
Reply to  Faust

Tako je.Kratko i jasno.

Kažun
Gost
Kažun
1 mjesec prije

A-ha-ha-ha-ha-ha.Upravo pročitao dobar vic.
Potekle mi suzi…… ha-ha-ha.

Kažun
Gost
Kažun
1 mjesec prije
Reply to  Kažun

Dekan Medicinskog fakulteta u Puli pobornik je neutemeljenih teorija zavjere o koronavirusu

FUCKOFFGRAF

Kažun
Gost
Kažun
1 mjesec prije
Reply to  Kažun

Dekan Medicinskog fakulteta u Puli pobornik je neutemeljenih teorija zavjere o koronavirusu

 • Autor/ica: Ana Benačić

FUCKOFFGRAF

vetmaniac
Gost
vetmaniac
1 mjesec prije
Reply to  Kažun

ispravak netočnog navoda: nije fuckoffgraf nego faktogaf

PERA KOJOT
Gost
PERA KOJOT
1 mjesec prije
Reply to  vetmaniac

Ako je navod netocan nek ga fuckoffgraf ispravi, time se taj navodno (kobajage) i bavi ako se ne varam?

rimtu
Gost
rimtu
1 mjesec prije
Reply to  vetmaniac

Vidiš kako ljudi ne čitaju pažljivo.
Zacrvenili te nemilice. 🙂

Patriot
Gost
Patriot
1 mjesec prije

Bravo majstore! Kad proradi GMO mRNA, neće im biti do plesa. A što onda?

Pošteni zagrepčanin
Gost
Pošteni zagrepčanin
1 mjesec prije

Ovaj članak govori o tome da se medicinsko osoblje u covid bolnici ne boji covida…….?
Dali postoji covid??
Kada jednog dana sektaši (kovi_dioti) shvate da im je religija upitna, a to će se jako brzo desiti, ne ostaje im ništa drugo nego štrik oko vrata.

Lp

pozitivan pesimista
Gost
pozitivan pesimista
1 mjesec prije

sacuvaj nas boze istine, nema tol’ko grana;)

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 mjesec prije

Tako kamere iz tjedna u tjedan snimaju pacijente na respiratorima, izjave liječnika i medicinskih sestara da su prenatrpani poslom, osude bolničkog osoblja koje zamjera mladeži koja bi htjela piti kavu ili ići u teretanu dok oni kako kažu jedva stižu pogledati bolesnika.

Gospodine Ponoš sve je točno što ste ovdje napisali osim toga da kamere snimaju pacijente na respiratorima. Te snimke pretrpanih intenzivnih odjela sa velikim brojem pacijenata na respiratorima su toliko rijetke da ja moram priznati da ih nisam vidio. Osim davne snimke iz Bergama, a koja se onda, ista ta snimka, plasirala kao snimka bolnica u New Yorku i Sidneyu i tko zna gdje sve ne, Iz naprimjer hrvatskih bolnica takvih snimki jednostavno nema.

Sve što imamo iz bolnica je uglavnom uvijek isto. Ispred bolnice nabrijana reporterka dovuče mladu liječnicu obučenu u “svemirski” kombinezon s navučenom brnjicom i s velikim prozirnim kondomom preko glave koja reporterki onda s “propisane udaljenosti od dva metra” dramatičnim tonom govori kako “padaju s nogu” a sve zbog neodgovornih građana koji ne poštuju “mjere” premudrog nam stožera.

Mi bismo svi ustvari trebali biti zahvalni kako ovim bolničkim partijanericama i partijanerima i onome tko je snimku dostavio medijima tako i glupavim urednicima RTL-a koji su se objavljivanjem ove snimke posrali na vlastiti višemjesečni grozničavi trud da nam prodaju službeni narativ o “pretrpanim bolnicama”i bolničkom osoblju koje “pada s nogu”. U želji da brže bolje plasiraju senzaciju i pokupe poene neoprezno su nam pokazali ono što nikako nisu smjeli – ISTINU.

Što se tiče Hrvatske liječničke komore, Hrvatske udruge bolničkih liječnika i Hrvatske udruge medicinskih sestara nemojte biti tako strogi. To i slične cehovske organizacije su ipak ozbiljne insitucije koje sada čittav slučaj trebaju temeljito ispitati, rasvjetliti iz svih uglova, proanalizirati i sintetizirati i na kraju iznijeti objektivno i visokostručno mišljenje o svemu te preporučiti odgovarajuće dobro promišljene akcije. A to bu trajalo kako je govorila ona reklama za EVO TV. “Struku” ne možete požurivati, je’l tako?. Naravno trajalo bu tako dugo da će javnost potpuno zaboraviti na taj događaj i više nitko neće postavljati nekakva nepotrebna pitanja. Ali tko je javnosti kriv što ima kratku pamet.

Koja je moja odluka u mojem životu i tko u mom životu odlučuje o mom životu? Odlučujem li o svom životu ja ili o njemu odlučuju Milanović i Plenković? Je li me stvorio Bog ili Božinović? Tko sam zapravo ja? Jesam li čovjek i imam li savjest, ili sam građanin i slijepi poslušnik?

Gospodine Ponoš prosječan građanin sebi ovakva pitanje nikad ne postavlja. To rade samo “zatucani ravnozemljaši”, pobornici “teorija zavjere”, “antivakseri”, širitelji “lažnih vjesti” i ostali fašistički, rasistički i ekstremno desničarski luzeri koji podržavaju Trumpa, ne vjeruju u znanost i tvrdoglavo odbijaju usvajati “europske vrijednosti”. Za prosječnog primjernog građana goyima to su, kako reće Kolinda “teška pitanja” i on ili ona svoju glavu njima ne opterećuje. Veže konja kako gazda kaže i “ne talasa”. Stoga bile oči zelene, plave, crne ili narančaste on ili ona nikad neće progledati. A nije ni važno, jer da i progledaju opet neće ništa poduzeti.

I još jedno pitanje koje sam ovdje postavio nekoliko puta i nisam dobio odgovor. Gdje ste na snimci ovog kulturno umjetničkog “iventa” vidjeli tambure? Nije ih bilo, kao ni tamburaške glazbe koju bez ikakve potrebe gurate u čitavu priču. Ovdje je uz gitaru bila prisutna samo harmonika obljepljena novčanicama i čula se tome primjerena glazba uz isto tako primjeren plesni program. Iako moram priznati da su “Zelene oči” jedna od rijetkih cajkaških ili kako smo mi to nekad nazivali narodnjačkih pjesama koje mi se sviđaju i ne izazivaju mi grčeve u želucu i probavne smetnje.

Pošteni zagrepčanin
Gost
Pošteni zagrepčanin
1 mjesec prije
Reply to  Stara kuka

Poštovani,
ne pratim tvoje komentare pošto nikada niste ništa pametno napisali, ali eto danas sam si dao malo vremena i truda, i gle čuda……citiram:
To rade samo “zatucani ravnozemljaši”, pobornici “teorija zavjere”, “antivakseri”, širitelji “lažnih vjesti” i ostali fašistički, rasistički i ekstremno desničarski luzeri koji podržavaju Trumpa, ne vjeruju u znanost i tvrdoglavo odbijaju usvajati “europske vrijednosti”.

U ovoj rečenici ste sve rekli. Nesmiješ voljeti svoju domovinu ma kakva god ona bila i koliko god popljačkana od navodne desnice, ne smiješ biti istinski patriota jer si u grupi s ravnozemljašima, antivaxerima(što god to značilo), te luzerima koji podržavaju Trumpa……………..?????? Ovakvo nešto još nisam vidio u istome košu osim u novinama američkih leftarda i njihovih podobnika.
Europske vrijednosti (ova je najbolja) kojoj državi je EU te njezine vrijednosti donijela išta dobro ??????, čak dapače sve više članica je protiv EU-a.
Molio bih ubuduče da svoje leftardske gluposti pišete na imbexu i njemu sličnim portalima.

Unaprijed hvala na razumijevanju

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 mjesec prije

Ne znam da li si Zagrepćanin (i to nepismeni jer se piše velikim slovom), ni koliko si pošten (ne zanima me) ali iz ovog tvog upisa je više nego očigledno da si retardiran. Jer samo reći reći da si glup bio bi eufemizam.

Dobronamjerno ti savjetujem da se svakako ubuduće držiš one izreke:da je za neke ljude bolje šutjeti i pustiti da svi misle kako si budala nego progovoriti i uvjeriti ih u to.

U molim te da se ne pokušavaš više nevješto predstavljati kao nekakav patriot koji voli domovinu i desničar. Ispadaš patetičan jer leftardska priglupost kulja iz svake tvoje riječi.

Pošteni zagrepčanin
Gost
Pošteni zagrepčanin
1 mjesec prije
Reply to  Stara kuka

Dečko, ja sam se Vama obratio sa Vi, osnove pristojnosti koje se treba držati u civiliziranom svijetu, o mome nicku pametnom je dosta, gdje ste vi, vidi se.
Vaše osobne frustracije s g. Ponošem iznoste privatno prema njemu a nemojte spamati ovdje rasprave na nivo sendvičara imbexa i inima.
Netko tko stavlja u istu rečenicu antivaksere, ravnozemljaše i iskrene patriote, nije mu mjesto ovdje, za takve kao vi postoje institucije koje bi trebale po defoltu zbrinuti vaš soj.

Čitajte s razumijevanjem

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 mjesec prije

Eto vidiš da si trebao poslušati moj iskreni i dobronamjerni savjet.

I još jedno. Ako gospodinu Ponošu smeta što sam napisao, a neće jer za razliku od tebe nema IQ na razini amebe, onda mi on može sam odgovoriti. Isto tako mi uredništvo Logičnog može uskratiti mogućnost pisanja ovdje ako smatra da sam nepoželjan. Ali ne može nekakav beznačajni kržljavi čovječuljak iz maminog podruma određivati hoću li ja nešto ovdje napisati ili ne. Pokušaj napregnuti sva tri neurona u svom mozgiću i to shvatiti.

Toliko od mene tebi jer sam ti već posvetio puno više pažnje i vremena nego što zaslužuješ pa ću te stoga ubuduće ignorirati jednako kao što te ignorira i okolina u stvarnom svijetu.

Pošteni zagrepčanin
Gost
Pošteni zagrepčanin
1 mjesec prije
Reply to  Stara kuka

Poštovani,
vidim da vam vrijeđanje ide više nego argumenti, toliko o vašoj inteligenciji.
Na vaš nivo razgovora neću se spustiti, kao što je vaša diva KGK rekla teška pitanja nisu za svakoga:).
A što se tiče maminog podruma nisam shvatio jeli vam mama živi u podrumu ili vi, osobno mislim da vi, pošto ste unazad par mjeseci pokretni inventar na ovom portalu, za razliku od mene koji tu i tamo nešto nebitno komentira.
Stara kugo ili dečkiću moj maleni,(kako god) produžite na imbex među svoje sendvičare ili kako bi moj susjed srbin rekao zatrlo ti se sjeme.

Usput bih molio uredništvo da ne isključi ovakve pojave (stara kuga) iz rasprave, uvijek je dobro znati kako druga strana razmišlja.

Unaprijed hvala

otpisani
Famed Member
otpisani
1 mjesec prije

Oprostite što se miješam.. ali;

“Gospodine Ponoš prosječan građanin sebi ovakva pitanje nikad ne postavlja. To rade samo “zatucani ravnozemljaši”, pobornici “teorija zavjere”, “antivakseri”, širitelji “lažnih vjesti” i ostali fašistički, rasistički i ekstremno desničarski luzeri koji podržavaju Trumpa, ne vjeruju u znanost i tvrdoglavo odbijaju usvajati “europske vrijednosti”.”
Priznaj da si se malo zaletio. Neuzimajući u obzir navodne znakove dobio si sasvim krivo tumačenje ove podugačke rečenice a njen autor je toliko izsenzibiliziran na usporenost uma i brzopletost jezika da nije imao strpljenja sa tobom pa te izvrijeđao.

Ovom rečenicom je rekao da si samo manji broj ljudi postavlja takva pitanja (a ta manjina koja je sklona postaviti sebi takva pitanja, obično bude proglašena ravnozemljašima, teoretičarima zavjere, antivakserima itd. itd.)

Samo razmisli i priznaj sebi a Staroj kuki se ne trebaš ispričavati jer je svoju satisfakciju već dobio (kada te izvrijeđao)

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 mjesec prije
Reply to  otpisani

U pravu si. Kako si to kićeno rekao zaista sam krajnje “izsenzibiliziran na usporenost uma” (znatno manje na brzopletost jezika). Kad bih ja naprimjer bio Zuckerberg ili Dorsey i bio u prilici određivati pravila internetske komunikacije na društvenim mrežama i portalima ja bih dozvolio sve vrste mišljenja, sve svađe i vrijeđanja i sav tzv. “govor mržnje”, ali bih bez milosti cenzurirao i banirao glupavost odnosno “usporenost uma”. Zaista sam uvjeren da glupi ljudi ne bi trebali imati pravo glasa i da ih se ne bi trebalo ništa pitati. Zbog dobrobiti svih. Uostalom neizmjerna ljudska glupost je kamen temeljac cijele ove korona sage. Bez glupana cijeli “projekt” ne bi bilo moguće provesti

Istina je da s takvima nemam strpljenja ni tolerancije i posegnem za onim što nazivaš vrijeđanje. Ali je li uvreda glupanu reći da je glup? Ili je to samo obična konstatacija? A kad je ta glupost, kako to obično i biva, još i zlonamjerna, onda mislim da nijedan drugi oblik komunikacije nema smisla.

Taugo
Gost
Taugo
1 mjesec prije
Reply to  otpisani

Otpisani… sve si objasnio na jednostavni nacin , dobro bi te bilo imat za arbitra u međudrzavnim sporovima …

otpisani
Famed Member
otpisani
1 mjesec prije
Reply to  Taugo

Hahaha, tada se ne bi zvali sporovi jer bi ja to (pre)brzo riješio 😉

(ma ja sam ti samo za ovakve sporove “dva ovna na brvnu”)

rimtu
Gost
rimtu
1 mjesec prije

Izgleda da ne shvaćaš kukin sarkazam.

buga
Gost
buga
1 mjesec prije

Prevara je očita ali ovčice nemaju hrabrost i odlučnost da je prekinu. Igrokaz se nastavlja sve znamo da je laž ali rjetki imaju muda reći Car je gol i to javno.

Patriot
Gost
Patriot
1 mjesec prije
Reply to  buga

Ovčice će se međusobno klati. Samo je pitanje vremena. Na jednoj strani Borgovi na drugoj ostatak ljudske vrste. Budite spremni na situaciju u kojoj će vaš cijepljeni susjed biti vaš krvni neprijatelj.

buga
Gost
buga
1 mjesec prije
Reply to  Patriot

To znam lako je za susjedi u ovom slučaju vjerovatno će se i obitelji djeliti na dvije strane,tolika je moć sistema i propagande nad ljudima.

Trt
Gost
Trt
1 mjesec prije
Reply to  buga

Baš tako. Kukavičluk je glavni generator održavanja ove farse u većini narodnih masa, u kombinaciji sa iluzijom “ma proći će ovo, ne moram se ja petljat, vidiš da HDZ sve drži, kaj ak se zamjerim..” Međutim – taj Vrag će svakom pokucati na vrata, prije ili kasnije, a mnogima već kuca preko “konvulzija”, “preminuo od srčanog udara u 51.g.” “došlo je do pojave paralize lica iako to ne dovode u vezu sa cjepivom”, “došlo je do porasta nezaposlenosti u prvom kvartalu ove godine” itd itd…

A neg.
Gost
A neg.
1 mjesec prije

Ja sam zadovoljan. U bolnicama se pjeva, pleše…idem u dućan, neobrijan, nisam prao zube, samo staviš masku…cijela zemlja ne radi ništa godinu dana – kuna 7.5 …nema cjepiva…

Ja sam zbilja zadovoljan

Histrion
Gost
Histrion
1 mjesec prije
Reply to  A neg.

Ja sam nula pozitivan… 😀

A neg.
Gost
A neg.
1 mjesec prije
Reply to  Histrion

Ja sam zbilja A negativan…

Smrt fašizmu
Gost
Smrt fašizmu
1 mjesec prije

Neka se ljudi vesele

Kažun
Gost
Kažun
1 mjesec prije

Kad-tad naći će se klinjo,koji će povikati –
“Car je gol,ljudi ! “, a neki podanici čak će
se i nasmijati.

B7ranko Spehar
Gost
B7ranko Spehar
1 mjesec prije

Sram ih bilo ,a pozvati ministra Beroša,
Plenkija su zaboravili.

Marko Baleta
Gost
Marko Baleta
1 mjesec prije

Sve je jasno. I oni, liječnici znaju da koronavirus nije toliko opasan, ali ne smiju ništa kontra službene politike Vlade RH . Lijepo su se zabavili i u tome nema nikakvog zla.

Starina
Gost
Starina
1 mjesec prije
Reply to  Marko Baleta

Zlo je što druge uništavaju da bi oni profitirali svojom šutnjom . Pitaj ugostitelje, pitaj sve ljude koji su morali bit u izolaciji za ništa, pitaj one koji su izgubili nekoga zbog krivih protokola liječenja ili neliječenja.

Kažun
Gost
Kažun
1 mjesec prije

@ L.R.

Kažun
Gost
Kažun
1 mjesec prije
Reply to  Kažun

@ L.R.

Kažun
Gost
Kažun
1 mjesec prije
Reply to  Kažun

@ L.R….. trebam savjet…..diskretno.

Makedonac
Gost
Makedonac
1 mjesec prije

Pa ne znam ja da neko poštuje to COVID ludilo. Oficijelno jeste, mora da se pretvaraš malo, ali nismo deca da verujemo u babaroge, cigani kradu decu, ili u COVID bube.
I kod mene na posao, ne baš kao u Dubravi, skupo je da platiš takav orkestar ;), a u bolnici sve ima nekih pacijenta, koji u znak blagodarnosti za liječenje nađu neke rođake-orkestar da pevaju đaba. Bravo ekipu Dubrave, tako treba.
Inače kod mene mnogo često ima malih skupljanja na posao, dali praznik, slava, imendan rođendan, sve treba da se sedne i zalije to, kakve maske kakve bakrače.
Gestapo, Talibani i ostala inkvizicija, neka si radi svoj posao, za sada se mi krijemo, oni nas, kažnjavaju, batinjaju, hapse.
Dokad može tako ne znam?
Nekako se izgubila Hanka iz moga asortimana pesama, godinama je nisam slušao, radi ovog članka sam skinuo klip ‘Zelene oči’
#!/bin/sh
Adres=’https://www.youtube.com/watch?v=xxeszWsipJA’
youtube-dl -f bestaudio $Adres
youtube-dl -f bestvideo $Adres

Dotakla me je u srce neka nostalgija sa mog detinjstva, to je bilo ono pravo, svoboda, bratstvo, život, ne idealno ali ono normalno kao što treba da bude…

... ....
Gost
... ....
1 mjesec prije

Šta kaže Dino Rađa?

Patriot
Gost
Patriot
1 mjesec prije
Reply to  ... ....

On je dokaz da ovce igraju košarku.

Mladen
Gost
Mladen
1 mjesec prije
Reply to  Patriot

Ne bleji ovco kad te se ne striže!

Histrion
Gost
Histrion
1 mjesec prije
Reply to  Patriot

Ahahahhaahahha… 😀… On je muf-lon…

... ....
Gost
... ....
1 mjesec prije

“ Iako je svakom tko se iole želi informirati odavno jasno da ova predstava ima za cilj sve samo ne zaštitu javnog zdravlja i dobrobit ljudi..”
– ogroman broj ljudi se ne želi informirati, što govori koliko smo mentalno lijeni i komodni, koliko smo sebični, pa i pokvareni. Pokvareni, jer nitko iskren više ne može zatvarati oči, a mnogi pored svih nebrojenih znakova za uzbunu, bas kao da to čine u inat, žmire. Kod njih je sve tek finta i poželjna slika koju o sebi prikazuju prema vani, da zadovolje formu. Igramo se života i zato brigu predajemo ‘institucijama’ koje bi tu morale biti da urade svaka svoj dio posla za koji ih plaćamo. Da, morale bi biti..
Ovo traje skoro godinu dana i tu je da ostane, nema povratka. Psiholozi, ovi, oni.. pričaju šta da čovjek radi kako bi ostao ‘normalan’ u nenormalnoj situaciji. Nema od toga ništa! Sve treba natrag u normalu jer pojedinac za sebe ne može ništa korisnog sada napraviti, u trajnom ili trajnijem smislu! Svaki ovako izgubljeni dan, bez slobode, pod mjerama, pod strahovladom strašila, sa zatvorenim ugostiteljima, pod maskom svi gdje god uđeš.. svaki je novi pečat za put u nepovrat, tamo gdje mi više nismo mi, gdje ne prepoznajemo više sebe ni svoje. Mi ćemo se zaboraviti. Vi ste taoci, vi ste zarobljeni, oteti.. Mala djeca (a i puno one velike) sve ovo sadašnje uzimaju za logicno i normalno, pune im glavu u školi, vrtiću, kroz medije, najranjiviji su. U filmu Hold-up kaže odgajatelj da se bebe prestrave kad vide nekog bez maske, toliko su navikle. Pričate li sa malim školarcima, nemoguće je doprijeti do njih sa objašnjenjem da maske nisu normalna stvar.

roberto
Gost
roberto
1 mjesec prije
Reply to  ... ....

Nažalost,si u pravu

Histrion
Gost
Histrion
1 mjesec prije
Reply to  roberto

Fuck! Taman sam se dobro zabavio prekrasnom svađom između Stare Kuke i Poštenog zagrepčanca. i onda me tritočkice-četiritočkice (SH u morzeovoj abecedi) ubedira do očaja. Budućnost je mračna, koliko god optimistični bili. IQ ljudske rase neumoljiv pada zbog fluora, mononatrijevog glutamata, kemtrejlsa, dakle kemije s jedne strane te školstva i ostalih oblika socijalnog inženjering s druge strane. A najbolnije će biti gledanje naših potomaka kako se lagano pretvaraju u digitalne mašine…

ledeno doba
Gost
ledeno doba
1 mjesec prije

nešto mi je upalo u oči….

– kmeče Capak i stožer kod nas::buuuuu nemamo dovoljno cjepiva, privremeno se treba obustaviti cjepljenje…
– isto tako kmeče banditi i u Austriji: buuuu, nemamo dovoljno cjepiva,…
– isto tako kmeče i u Njemačkoj:buuuu, nemamo dovoljno cjepiva,… pa lažljivi mainstream mediji lupaju ljigave bljutave srceparajuće izvještaje: umirat će mnoge bake i djedovi, jer nema dovoljno cjepiva… međutim… to je sreća za te jadne starce, u Bosni bi rekli: šućur Alahu, da “nema dovoljno cjepiva”

pročitah jučer na jednom portalu članak o Austriji u kojem se kaže: “… U Austriji je do sada cijepljeno svega 1,4 posto stanovništva, što je manje od planiranog. Ministar zdravstva Rudolf Anschober govori o “akutnom manjku” cjepiva…”

he, he, he… pa tko još vjeruje da oni “nemaju dovoljno cjepiva”, kada je mafija to pripremila na tisuće tona, odnosno tisuće hektolitara…
nego, ovdje je vjerojatno u pitanju nešto drugo: očito mafiji ne ide plan, kako su zamislili, očito je da se veliki broj ljudi ipak ne želi cjepiti… pa da bi mafija prikrila taj fijasko, oni sada izmišljaju i kukaju kako navodno “nemaju dovoljno cjepiva”. Oni koji su dosada cjepljeni u većini država su velikom većinom jadni starci iz staračkih domova, i dio bolničkog osoblja, ali od ostatka stanovništva malo tko..

ne hrle baš ljudi da čekaju u redove za cjepljenje, kako su redatelji zamislili i kako je to prikazano u onom filmu Contagion, 2011.
Osim u Srbiji, gdje su nedavno prikazali redove koji nestrpljivo čekaju na kinesko cjepivo.. Odmah sama posumnjao u vjerodostojnost tog izvještaja ( ne da ljudi ne stoje u redovima, oni očito stoje kako su to prikazale snimke), ali mislim, čak sam i poprilično siguran, da se ovdje radi o očiglednom insceniranju. Jer, dok se na Zapadu, ni u jednoj državi, ne mogu vidjeti redovi, (za zapadno cjepivo), vide se u Srbiji , za “pošteno” kinesko cjepivo.. Jer Kina je kao saveznik Srbije–tupi Vučićeva vlada i njegovi mediji… Naravno ima osoba tamo koje bi se cjepile, ali… –da oni pohrle da čekaju u redovima, tek što je stiglo kinesko cjepivo– je, za mene, inscenirano…

I da se vratim još na onaj spomenuti članak o Austriji.. u njemu se kaže još i ovo:

“…Austrijski kancelar Sebastian Kurz oštro je u četvrtak kritizirao nekoliko lokalnih političara koji su se cijepili protiv korona virusa iako nisu pripadali u prioritetne grupe. “Za mene je to potpuno neprihvatljivo da se netko cijepi preko reda. Preguravanje je s moralne strane vrlo razočaravajuće”, rekao je austrijski kancelar Sebastian Kurz u razgovoru za dnevnik Kronen Zeitung.
Kurz je time reagirao na vijesti da se desetak nižerangiranih političara, uglavnom gradonačelnika, diljem Austrije cijepilo preko reda, nakon što je prilikom cijepljenja osoblja u domovima za njegu starijih ostalo neiskorištenog cjepiva.
“Kada ostane cjepiva važno je da se ono odmah iskoristi, ali za cijepljenje starijih osoba, a ne političara, njihovih supruga i lokalnih ‘selebritija'”, rekao je Kurz. Potkancelar Werner Kogler je također oštro kritizirao prijevremeno cijepljenje političara koji, prema dogovorenom redoslijedu cijepljenja, nisu imali na to pravo.
On je saveznim pokrajinama, u čijoj je nadležnosti organiziranje cijepljenja, naložio da pripaze na to da se cijepljenje obavlja u smislu dobrobiti za cijelo društvo, a ne samo pojedinaca, te je najavio oštru reakciju u slučaju nepridržavanja redoslijeda cijepljenja.

Koruški premijer Peter Kaser je najavio i pravne korake ako se vijesti o cijepljenju preko reda pokažu istinite.

Skandal je izbio nakon što je liječnica u gradu Feldkirchu, u saveznoj pokrajini Vorarlberg, odbila cijepiti lokalnog gradonačelnika ukazujući na to da on po nikakvim kriterijima nije na redu za cijepljenje.

“Rekla samo mu da nije na redu za cijepljenje te da to može obaviti u posljednjoj fazi, kada su na redu političari”, rekla je liječnica javnom servisu ORF…”

U hebote, da vam se srce para: Klempavi psihopat i njegova dvorska svita, su toliko nesebični, altruisti, samo misle na druge ljude a ne na sebe, tako da će najprije prepustiti cjepivo svim drugim ljudima, a onda će se oni cjepiti najzadnji na kraju… Pa, stvano su mi suze potekle…

Mislim da ovoj jeftinoj lošoj komediji, nije potreban dalji komentar..

Slonica
Gost
Slonica
1 mjesec prije
Reply to  ledeno doba

Dobro ste primjetili i nešto se zbiva s isporukom cjepiva, tako Italija sprema tužbu protiv proizvođača jer naručena količina nije isporučena u roku.
Čelnik WHO je jučer oštro osudio države Eu što su naručile velike količine i nisu solidarne s nekim siromašnim zemljama.
Sad se okreće pila naopako, prvo Eu određuje da svi naručju..sad osuđuju zbog nesolidarnosti.
Ispada da cjepiva stvarno fali a nemaju konkretno opravdanje.

TIKTAKTIKATAKATAK
Gost
TIKTAKTIKATAKATAK
1 mjesec prije
Reply to  Slonica

možda ga nisu skladištili na propisanoj minus temperaturi, pa se…usmrdilo.

Hum
Gost
Hum
1 mjesec prije
Reply to  ledeno doba

Naravno. Taj cijeli igrokaz zvani” nema dovoljno cjepiva” govori da većina ljudi NE ŽELI unositi dokazane OTROVE u sebe. Pa sada prave predstavu za javnost. Onu javnost koja još uvijek puši priču. Sad novi sojevi, rojevi, krda virusa navaljuju uz ” znanstvena” objašnjenja tipa: čini se, izgleda, mogao bi, sasvim je moguće, gotovo sigurno… i slične sintagme kojima još može vjerovati potpuni IDIOT bez grama mozga.

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 mjesec prije
Reply to  Hum

“…uz ” znanstvena” objašnjenja tipa: čini se, izgleda, mogao bi, sasvim je moguće, gotovo sigurno…”

Vidim ja oi terminologiji da si ti veliki štovatelj doktorice Markotić i redovno pratiš njena stručna obraćanja kmetov… pardon javnosti.

Hum
Gost
Hum
1 mjesec prije
Reply to  Stara kuka

Vjeruj ili nemoraš vjerovati ,svejedno. Nisam 7 mjeseci pogledao dnevnik ili konferenciju za tisak. Dakle iste su sintagme i sada. Nisam niti sumnjao.😂

Hum
Gost
Hum
1 mjesec prije
Reply to  Hum

Ne moraš

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 mjesec prije
Reply to  Hum

Nemoj tako. Nije sve isto. Sad imamo nove sojeve koji se čine da su opasniji od starog, ali izgleda da bi cijepljenje tu moglo pomoći iako to ne znamo zasigurno. No sasvim je moguće da ćemo morati primiti i više cjepiva od jednog a gotovo je sigurno da mjere ostaju na snazi do daljnjega.

Hum
Gost
Hum
1 mjesec prije
Reply to  Stara kuka

Evo krenulo je upravo. 11 godišnja djevojčica umrla od rijetkog novog soja koji se čini da u kombinaciji… pa ce vrlo brzo rijetki novi soj postati česti i iznimno opasan za djecu. Kampanja na djecu je krenula.. izgleda da novi soj može uzrokovati… pod uvjetom… da blaaaaaa..

branimir zrilić
Gost
branimir zrilić
1 mjesec prije
Reply to  Hum

Slabići su najjači nad najslabijima(dijeca,bolesni ,starci).

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 mjesec prije
Reply to  Hum

Koliko vidim radi se o dječaku kod kojeg je došlo do rijetke komplikacije koju su liječnici navodno počeli primjećivati kod malog broja djece koja su bila zaražena što je naravno laž jer su za to znali i desetlječima ranije.

Prema medijima došlo do multisistemskog upalnog sindroma (MIS-C), vrlo rijetkog i iznimno opasnog sindroma koji pogađa djecu od dvije do 15 godina, a koji je detektiran u travnju prošle godine u SAD-u i Velikoj Britaniji kod djece oboljele od covida-19.

Sindrom ima značajke slične sindromu toksičnog šoka i Kawasakijeve bolesti i izaziva upalu krvnih žila po cijelom tijelu.

A sada pogledajmo malo što piše o Kawasakijevoj bolesti koja je dobila ime po japanskom znanstveniku koji ju je prvi dijagnosticirao još 1967.

Kawasakijeva bolest (KB) je akutni sistemski vaskulitis što znači da postoji upala stijenke krvne žile koja može dovesti do proširenja (aneurizme) bilo koje arterije srednje veličine u tijelu, prvenstveno koronarne. Međutim, većina djece će imati samo akutne simptome bez kradioloških komplikacija.

A ovo piše o sindromu toksičnog šoka:

Sindrom toksičnog šoka uzrokuju egzotoksini stafilokoka ili streptokoka. Simptomi su visoka vrućica, hipotenzija, difuzni eritematozni osip i višestruko zahvaćanje organa koje može brzo napredovati u teški i nepopravljivi šok. Dijagnoza se postavlja klinički i izolacijom uzročnika. Liječi se antibioticima, intenzivnim potpornim mjerama i imunim globulinima.

Znači po ovome taj multisistemski upalni sindrom (MIS-C) nije detektiran u travnju prošle godine u SAD-u i Velikoj Britaniji kod djece oboljele od covida-19 nego se radi o Kawasakijevoj bolesti, rijetkoj, ali ne novoj i povezanoj s covidom. A jadno dijete je ustvari umrlo, kao i velika većina preminulih “od covida” od bakterijske upale.U ovom slučaju upale krvnih žila koja izgleda nije na vrijeme uočena i dijagnosticirana.

U zadnjih mjesec dana troje mojih poznanika je umrlo u bolnici “od covida”. Svi troje su međutim umrli od bakterijskih upala (dvoje upala pluća i jedan upala bubrega) i to od bakterija koje su najvjerojatnije pokupili u bolnici jer su u njoj boravili dva i više tjedana prije nego što su umrli.

Meni izgleda kao da je ovo jadno dijete, kao i mnogi drugi preminuli prije žrtva liječničkog neznanja, greške ili nemara i izostanka pravovremene i odgovarajuće terapije nego covida ili nekakvog rijetkog ali već poznatog sindroma kojem su sada dali novo ime da ga mogu pripisati covidu.

Ali naravno narativu i njegovim propagatorima je sjela kao kec na desetku vijest o smrti djeteta “od covida” pa će sada to besramno i beskrupulozno iskorištavati za dalje širenje straha. Jer tko nije osjetljiv na djecu.

Mucke
Gost
Mucke
1 mjesec prije
Reply to  Stara kuka

Po izjavi doktora iz pomenute bolnice dade se zakljuciti da je dijete umrlo od sepse nakon operacije slijepog crijeva ,36 sati nakon prijema u bolnicu. .Kovid je u ovom slucaju dobrodosao kao izgovor za neznanje nebrigu i nestrucnost.

Mladen
Gost
Mladen
1 mjesec prije
Reply to  Hum

Ja sam mislio da se ti skijaš sa Dalmatincima a ti se cijeli dan na ovom portalu uvlačiš i podilaziš redakciji.Gadna će biti ispitivanja na granici zbog subverzivnog djelovanja izvan granice.

Anonimno
Gost
Anonimno
1 mjesec prije
Reply to  Hum

Hmm.. Mislim da je rijec o klasicnoj igri sa ljudskom psihom i marketinskim trikovima.
Zamislite trgovinu i uzmimo za primjer policu sa sapunima za ruke.
Kada bi ste pratili situaciju bilo bi vam jasno, ako bi htjeli utjecati na odabir sapuna mogli bi ste. Jako velik broj ljudi bira kupiti ono sto kupuje vecina. Dakle ako bi htjeli prodati plavi XY (necu reklamirati nijednog proizvodjaca) sapun potrebno je samo maknuti veci dio tog reda u kojem su plavi sapuni, znaci ostaviti samo 2-4 komada tako da je vidljivo da ih dosta fali, da je tu “rupa”, a ostale sve redove ostavimo uredno popunjene. Vjerovali ili ne, velike su vam sanse da cete brzo prodati bas tih par komada plavog sapuna, svi ce htjeti to cega nema puno, sto je navodno jako trazeno i brzo prodano, logicki zakljucak se namece da je i dobro. To je trik koji nerijetko upali. Podsvjesno valjda se želimo uklopiti i imati ono sto imaju drugi ili jednostavno zakljucujemo da je bas taj najbolji.. To je jasno vidljivo i u reklamama, ako ih dozivite uopce dok “trče” jedna za drugom. Tipa boje za kosu – nadju najljepse zene svijeta, naravno sve zene zele tako izgledati a nece to jasno postici samo bojom za kosu. Mislim da se namjerno stvara panika jer nema cjepiva, vjerujem da bi ga moglo biti vise ali prvo moraju stvoriti ogromnu zelju, imati nevidjene mase onih koji ga zele.. zato ga navodno nema, ali zato ima novih sojeva, zato se cijepe “face” da bi se mi ugledali na njih- jednostavno radi se na stvaranju jos veceg broja onih koji zele cjepivo izazivajuci privid da je nevidjeno trazeno.

Histrion
Gost
Histrion
1 mjesec prije
Reply to  Anonimno

Ma nek si cijepe voćke!

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 mjesec prije
Reply to  ledeno doba

“nešto mi je upalo u oči….”

Sad bi netko možda mogao postaviti pitanje nije li procjepljenost svugdje u svijetu (osim izgleda u Izraelu) manja od očekivane zbog nedostatka cjepiva ili možda zbog nevoljkosti ljudi da to cjepivo prime unatoč bjesomučnoj propagandi, uvjeravanjima pa i prijetnjama.

No primjećujem jednu novu opasnu pojavu. Mnogi ljudi i alternativni mediji koji su načelno bili protiv cijepljenja i općenito nisu podržavali korona agendu sada počinju mijenjati ploču i kukati zbog “nepravdi” kod raspodjele cjepiva. Odjednom smo mi Hrvati “oštećeni”, “diskriminirani” i prevareni jer nam Pfizer i Moderna nisu isporučili obećane količine i to je sad njima problem.

Znači neki koji su se do jučer kleli da neće ni mrtvi primiti cjepivo sad kukaju jer ga nema dovoljno. Čak ni tzv. “covid-putovnice” odnosno potvrde o cijepljenju kao uvjet za putovanje i normalan život više nisu problem kao takve. Otvoreno najavljivana diskriminacija necijepljenih nije više problem. Problem im je sada što se mnogi neće zbog nedovoljnih količina cjepiva moći cjepiti i dobiti potvrde pa će zato biti oštećeni.

Meni se sve čini da ta priča o premalim količinama cjepiva služi samo zato da bi se pojačao strah i umjetno stvorila potražnja za cjepivom i kod onih ljudi koji su ga do sada odbijali.

Treba se samo prisetiti anketa nedavno provedenih gdje su građani Hrvatske u najvećem broju kao najvažniji razlog zašto će primiti cjepivo naveli da misle kako će im ono omogućiti povratak u normalan život. Dakle ne strah od virusa i bolesti, nego želja da ovaj košmar prestane su glavni motvirajući faktor za pristanak na cijepljenje.

Uz to se plasira i priča o tome kako bogate zemlje preko reda kupuju cjepivo pa to nas siromašne diskriminira i oštećuje. To kod ljudi manje inteligencije izaziva dodatni revolt pa umjesto da su sretni što im neće ubrizgavati tko zna što u tijelo bez potrebe oni sada počinju bjesniti jer im “bogati otimaju njihovo cjepivo”.

Sve u svemu još jedna perfidna i podmukla podvala.

ledeno doba
Gost
ledeno doba
1 mjesec prije
Reply to  Stara kuka

koji to su to koji su načelno bili protiv cjepljenja sada za cjepljenje?
i koji to alternativni mediji su prevrnuli stranu?

meni nije poznata nijedna osoba, koja je prevrnula stranu, a nijedan alternativni medij (one koje ja poznajem).
Naprotiv, moj dojam je da je sada ne samo kod nas, već i u cijeloj Europi, više protivnika cjepljenja nego prije 7-8 mjeseci. Ustvari, ja mislim da je stvarnih zagovornika cjepljenja doista malo, a anketama iz mainstream medija nisam nikad vjerovao i njima ne treba predavati važnost. Ako bi mogli procjeniti po tomu, koliko osoba vani na otvorenom nosi brnjice- to nije puno. Možda nekih 10-ak posto, to su oni idioti koji će se sigurno cjepiti. Za sve ostale je upitno.

ako misliš na likove kao Stjepo Stephen(!) Bartulica, koji sada kofol kuka zašto se presporo cijepi u Hrvatskoj– taj kofol domoljub je za mene obična nemoralna gnjida, – isto kao i svi oni sa ljevice. Jer nema razlike u tome, kada leftardi kao Dežulović reklamiarju cjepljenje i lažni domoljubi i desničari kao Bartulica ( je li on ranije bio savjetnik Josipovića?).

Hm, dok se leftardi kao Dežulović i kvazi desničari kao Bartulica i slični neprestano prepucavaju u beskrajnim jalovim raspravama o Hrvatskoj, Jugoslaviji, komunizmu, Titu, partizanima, ustašama, 2. sv. ratu itd…- dotle na drugoj strani, imaju isto mišljenje o cjepljenju- podržavaju ga.

Ljevica je (uz časne izuzetke) oduvijek korisni idiot i sluga globalne elite za stvaranje NWO-a, ali i mnogi sa takozvane desnice su se pogubili. Oni iz europske desnice koji su dojučer kritizirali masovnu ilegalnu migraciju i rodnu ideologiju, sada većinom šute o plandemiji i namjeri genocida cjepljenjem, a neki to čak i podržavaju. Iako su oni koji vuku konce iza masovne migracije i rodne ideologije, iste osobe koje vuku konce i iza plandemije.

Od leftarda i ne očekujem ništa. Oni su davno prodali dušu vragu.
Ali gdje su sada ti domoljubi i ti navodni katolici? I ne samo katolici, već svi kršćani uopće? Sada kada treba reći popu pop i pobu bob? Kada se zaista radi o prijetnji za cijeli narod i cijelo čovječanstvo? Kao da ih je sotonjara Bergoglio sve začarao.

Ovo je možda doista, čini se, “end od days”, zadnja vremenena, jer svaki dan na površinu izlazi sve više ljudskog taloga… koji pokazuje svoj pravi karakter.

i što se tiče ovog “nemamo dovoljno cjepiva”, može se tumačiti ovako i onako. Za mene je to ipak znak da bagri plan ne ide kako su zamislili. Da ljudi baš ne trče ushićeni u redove za cjepivo.
Jer, da je odaziv bolji, da plan teče kako treba, zašto bi onda oni glumili, da ne ne teče kako treba? (evo čak i elitni mainstream portal Warburgov net, piše o “fijasku” sa cjepljenjem i to u mnogim državama). Jer, da im ide kako treba, onda bi baš na sav glas reklamirali kako je odaziv masovan, da bi privukli i druge.
Također i to, što oni preko isturenih igrača, kao Ursule von der Lajen ili njemačkog ministra vp, u javnosti bacaju “mamce”- da će samo oni koji se cjepe, moći voditi normalan život- je također znak za to, da im plan ne ide kako su zamislili. Zato im sada trebaju izmišljotine o novim sojevima… ponestaje im više laži i mjera..
Također i to, što sve vlade prave reklame za cjepljenje i što se istureni glumci pred kamerama “cjepe”.

A svatko onaj koji će žrtvovati vlastiti život (jer cjepljenje je sigurna smrt, kratkoročno ili dugoročno), da bi dobio “žig” zvjeri, da može putovati, ovo i ono- je potpuni kreten.
To je faktički kao da te netko prisiljava da skočiš sa litice visoke 20 metara u ponor,- da bi ti dao dozvolu da se ubuduće možeš slobodno kretati. Kada si skočio, možda pogineš odmah, a možda slomiš sve kosti i sva rebra i ostaneš nepokretan.. Tako je i sa cjepivom. Onaj tko ga primi, možda odapne odmah u roku od par mjeseci, ili možda za 2-3 godine dobije rak ili potpunu paralizu.,

branimir zrilić
Gost
branimir zrilić
1 mjesec prije
Reply to  Stara kuka

Odličan marketinški trik.Neka ovce trče za pastirom, a ne pastir za ovcama.

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 mjesec prije

Baš tako. Odlično si to ilustrirao.

ledeno doba
Gost
ledeno doba
1 mjesec prije

ma koji novi soj? pa tko može vjerovati u to?
Pa evo sam Lauc je rekao, da je to sa novim sojom izmišljotina.
Izgleda da Lauc već duže vrijeme, se polako pokušava izvući. Da pokušava napraviti “exit”. Očito je da zna da je sve prevara i da sluti, da će biti belaja- da će biti ustanka, pa da na vrijeme prestane lagati.

https://priznajem.hr/novosti/ljudi-su-u-strahu-lauc-otkrio-istinu-o-novom-soju-korone-kad-sam-to-cuo-dobio-sam-zelene-pjege/146660/

Istražuj
Famed Member
Istražuj
1 mjesec prije

“…Primjetno je naravno i to kako Hrvatska liječnička komora, Hrvatska udruga bolničkih liječnika i Hrvatska udruga medicinskih sestara koje promptno razapnu svaku ženu koja svog oca primi ispod ruke dok prelaze preko pješačkog prijelaza i okarakterizira ih kao neodgovorne superširitelje zbog kojih trpi cijela ekonomija i zbog kojih ćemo svi umrijeti, na pijanku i feštu svojih kolega u nacionalnom COVID centru reagira žestokom šutnjom….”

Odlican clanak…
Smtram da na sutnju satanistickog Kulta tzv “medicinske nauke” – treba odgovoriti – ljudskom BUKOM….

Naprosto, informirajte jos ovim cio-satanistickim Sistemom zaglupljene ovce (“gojime”)…
Prosljedjujte ovu informaciju/klipove – iz lazne “covid-bolnice” za laznu “pandemiju” bukvalno SVIMA
Dijelite recimo uvaj uradak g. Ponosa masovno…

Raskrinkavajte – u svakom trenutnu ovaj satanisticki Kult – upravo Informacijom!…

Razumljivo da za funkcioniranje satanistickog Kulta tzv “medicinske nauke” – mora postojati stroga piramida ZLA tj – izvrsavanja naredbi…
Upravo zato i jeste ova tzv “medicinska nauka” – iskljucivo jedan satanisticki Kult…
Nema to neljudsko (cionisticko) smece – ama nikakve veze sa ljecenjem!

Nizi slojevi Piramide satanistickog Kulta tzv “medicinske nauke” i jesu oliceni u ovim zlocinackim “medicinskim ustanovama”:

 • Hrvatska liječnička komora,
 • Hrvatska udruga bolničkih liječnika,
 • Hrvatska udruga medicinskih sestara…

.
Vidljiv dio Piramide satanisstickog Kulta tzv “medicinske nauke” pocinje iz zlocinackog “svjetskog” WHO… sa gomilom (preko 2000) “sluzbenika” pripadnika Kulta od kojih je manje od 50 tzv “ljekara” a najveci dio poput genocidnog-zlocinca “doktora poljoprivrede” Tedrosa jeste poziciju u tom zlocinackom nivou Piramide ZLA – dobio isticuci se genocidom ili ubojstvima ljudi na bilo koji nacin…

Manje vidljiv dio Piramide satanisstickog Kulta tzv “medicinske nauke” – jeste onaj IZNAD ovog “vidljivog” – i jasno daje sliku o onom OKU na vrhu piramide ZLA
U to “OKO” mozemo slobodno ubrojiti “filantrope” Rockfellera i Gatesa (koji je samo cinovnik familije Rotschild) – ali nikako ne smijemo zaboraviti i satanisticke klanove iz tzv “drzave” KINE…
Upravo ti Kineski zlocinci zajedno sa ovom cionistickom-kamatarskom bandom, cine okosnicu tj ono Horusovo “svevidece OKO” ovog satanistickog Kulta tzv “medicinske nauke”, koji bukvalno izdaje naredjenja – nizim nivoima Piramide…

I tako sve do ovih “ljekara, medicinskih sestara i osoblja” – tzv “Covid-bolnice” u Dubravama…

Upravo je tacno i logicno ovo sto je g. Ponos primijetio…
SVI pripadnici satanistickog Kulta tzv “moderne medicine” – pobrojani, snimljeni, zajapureni i pijani na onom tulumu u tzv “bolnici u kojoj hara smrtonosni virus” – jesu samo najnizi dio Piramide satanistickog Kulta tzv “medicine” – ali i sami izuzetno aktivni u ubijanju ljudi (tj “gojima” kako nas Vlasnici Piramide nazivaju)

Razumljivo sada ce se dezurni “pametnjakovici” javiti ovdje da “nisu svi medicinski radnici – pripadnici satanistickog Kulta koji ubija ljude...”…

Moj odgovor je – JESU!…
… Sve su te spodobe – pripadnici satanistickog Kulta tzv “medicine”….. :

 • … sve dok slijepo izvrsavaju naredjenja onih “medicinskih ustanova” koje su sastavni dio Piramide satanistickog Kulta…
 • … sve dok ucestvuju – svojevoljno – u ovoj nevidjenoj lazi i genocidu nad ljudima…
ledeno doba
Gost
ledeno doba
1 mjesec prije

Direktor Dubrave, Lukšić je rotarijanac, kao i Beroš

piždro
Gost
piždro