Hrvatska zgažena – Slavenski narodi od Baltika do Jadrana će platiti najveću cijenu. Znamo gdje rat počinje

Andrej Plenković - Agonija
222 komentara

Hrvatska, mlada država, nastala u krvlju i nadi, danas je potučena i srušena bez ispaljenog metka. Briselski ćato Andrej Plenković i njegovi sateliti s desne i lijeve strane, odigrali su zadnju cirkusantsku predstavu u Saboru, te za državog odvjetnika odabrali Ivana Turudića, osobu sumnjive prošlosti.

Sudac Ivan Turudić, za kojeg hrvatski predsjednik Zoran Milanović kaže da je probijesvijet i nepismen, tijekom svoje karijere, kontaktirao je s mnogim osobama pod istragom, što je protivno svih etičkih normi.

Javnosti se obratio Zoran Milanović

“Cijeli HDZ je jednoglasno izabrao ovog probisvijeta. Ovo je prvi put od druga Tita da partija bira glavnog državnog odvjetnika”, kaže Zoran Milanović. Nazvao je USKOK-ovu optuženicu Josipu Pleslić, bivšu Rimac, koja je s Turudićem razmjenjivala poruke – Madame de Pompadour, te nastavio…

“Onda se ogradio sa sedmočlanim komitetom HDZ-a koji je jednoglasno izabrao tog probisvijeta i na kraju se okružio cijelom partijom. Ovo je protiv put od Tita da partija odlučuje o čovjeku koji hapsi i zatvara. Ovo je nacionalna katastrofa”, nastavlja Milanović.

“Ja sam poslao dokument koji jasno ogovori o kakvom se čovjeku radi. Cijele ove prepiske između madame i Turudića je ustvari višak. Hvala Bogu što su to objavili i to ukazuje da je on osoba koja trebala biti od interesa DORH-a…”

“Javnost bi, da je to zabranjeno, bila prikraćena za saznanja o kakvim vucibatinama imamo posla. I sad bi to zabranili. Kao zadnja kriminalna vucibatina krećeš se s čovjekom koji je pod istragom. Ti se s njim nalaziš da mu čestitaš što? Badnjak? Kinesku novu godinu? Govorim o sastancima sa Zdravkom Mamićem”, pojasnio je. “Pozivam na otpor ugnjetavačima. Po Plenkoviću se to ne bi trebalo objaviti, a ovo je informacija koji javnost mora znati”, naveo je i ponovio da će kao predsjednik pomilovati svakoga tko bude osuđen zbog tog zakona o curenju informacija.

“Tko god je glasao za ovo, za mene je neprijatelj države”, rekao je Milanović. “Kopajte dalje, od mene podatke više nećete dobiti, ja sam dao ono što je od kapitalnog javnog interesa. Plenković je jučer te papire vratio meni. Vi sad imate saznanje o činjenicama… Što je on napravio o svemu tome? Nazvao je Turudića… Ta državna institucija, DORH, ima dosta saznanja o Turudiću koje su takve prirode da nikad nisu doveli do istrage”

“Plenkovićev interes je da onemogući ovakva curenja”, dodao je. “Plenkovića peče što je ovo izašlo dva dana prije odluke. Turudić je virulentan, epidemiološki opasan”, završava Zoran Milanović.

Manipulirajući mediji i političari stali u obranu Plenkovića i Turudića

Konačno je razotkrivena manipulacija o kojoj smo pisali u kojoj su svi uključeni. Desni, lijevi i centar. Svi participiraju u manipulaciji, bez izuzetka. Očito je strani faktor poredao nemoralne marionete i upitne osobe. Govorimo o desnici i ljevici kojima slična ideološka retorika odgovara kako bi održali vlast.

Ping-pong metodom, vlast ostaje u rukama iste grupacije (lijeve i desne), promovirane od strane upitnih medija i upitnog stranog kapitala, a koje podržava opijen i medijima hiptnotiziran narod.

Davno smo obećali da o lokalnim političarima nećemo pisati, jer odavno smo detektirali organizirani cirkus, ne samo u Hrvatskoj nego u cijelom svijetu.

Sve je dio pripreme rata – Slaveni će platiti najveću cijenu

Ovo je kraj jedne epohe i dan kada ulazimo u novi, nesigurni i predratni period. Svjetski manipulatori i organizatori globalnog kaosa, već decenijama postavljaju ljude koji će izvršiti prljav posao. Nešto slično su činili s nacistima i fašistima prije 90 godina, kada su ih promovirali i “divili” se njihovim idejama. Tada su također domaće budale zagrizle mamac i svoje narode odvele u agoniju.

Pogledajte tko dolazi na vlast diljem Europe i Amerike. Sve ih redaju kao sardine. Ako nisu ekstremno lijevi, onda su ekstremno desni. I ostali su dio priče, samo što sada pauziraju i čekaju moment da preuzmu vlast od onih koji će počiniti buduće zločine.

Znamo gdje rat počinje

Zapadna civilizacija je pred slomom. Rat u Europi je neizbježan, jer Anglosaksonski hegemon ne želi predati svoju nadomoć.

Slavenski narodi od Baltika do Jadrana će platiti najveću cijenu, kao što su je platiti u Drugom svjetskom ratu. Već se zna gdje će sukob početi. Poljska će ući u zapadni dio uskoro slomljene Ukrajine i tu će nastati sukob s Rusijom.

NATO će aktivirati članak 5 i u bratoubilački rat uvući sve Slavene, dok će drugi filovati oružje i hranu.

Neka nam je Bog na pomoći. Čuvajte i učite svoje sinove da vlast drže osobe upitnog socio-patološkog profila. Oni su spremni na sve moguće zločine, kako bi nahranili svoj bolesni EGO i održali vlast.

balkaneuhrvatskaRat
Pretplatiti se
Obavijesti o
222 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
IL Partigiano
2 mjeseci prije

Jos jedna super reportaza

Гавран
2 mjeseci prije

Медведев је подсетио да, на основу чињенице да је НАТО огроман војни блок, који обухвата земље са укупном популацијом од скоро милијарду људи и укупним војним буџетом који достиже милијарду и по долара, војни потенцијали Руске Федерације и савеза су неупоредиви. Према томе, Русија неће имати другог избора осим асиметричног одговора коришћењем балистичких и крстарећих ракета са специјалним бојевим главама, како је предвиђено доктринарним војним документима. Као резултат тога, највероватнији исход ће бити озлоглашена Апокалипса и крај свега.

Koja
2 mjeseci prije

Spremite se na lažne zastave, opet! To je toliko moćno oružje, toliko moćno da se nikada ne obelodani istina! Ako se i nekada obelodani džaba sve, šteta je učinjena! Srbi to najbolje znaju, da

Nekoime
2 mjeseci prije

Sudac razgovarao s osumnjičenima, pa gdje toga ima, s njima u svijetu razgovaraju frizeri.

Tысяча = Tisuća
2 mjeseci prije

A G Matos…objesena Hrvatska

2 mjeseci prije

Ulazak Poljske u Ukrajinu neće izazvati tok događaja kao što je ovde opisan.

Setite se “ugovora o bezbednosnoj saradnji” između Ukrajine i Britanije, takvi ugovori će biti potpisani i sa Francuskom, Nemačkom i Poljskom… a onda i sa ostalim EU državama. Ovaj ugovor je veoma bitan jer nam govori kako će se situacija razvijati: navedene države će ući vojno u Ukrajinu gde će uh Rusija “razređivati” ali sve dok ne budu aktivno raketirali rusku teritoriju ni Rusi neće gađati njihovu – pa se ne mogu pozivati na “tačku 5” NATO ugovora o zajedničkoj bezbednosti.

Ovo je jedan od bisera politike Fašingtona: iscrpljuju Rusiju a istovremeno se iscrpljuju i EU kolonije dok oni i dalje ostaju van tog sukoba – win-win kako god okreneš.

///
2 mjeseci prije

tko god zeli u rat neka ide u rat ………….. poljaci nisu vidli rata od wwII … pa neka im … mi sigurno necemo .. vec preko 20 godina nemamo ni osnovnu vojnu obuku … tako da ………….. probati ce … ali ce popusiti kao i sve do sada … amerika je toliko infestirana da je kompletno trula … kula od govana broji sitno.

Max
2 mjeseci prije

Možda to i ne doživim jer će me prije ubiti vlastita obitelj o pravosudnoj telenoveli sve je rečeno dosad, Vi ste uvijek bili u pravu. Ako će rat biti nuklearni nema nam spasa.

onaj najglu...Dalton
2 mjeseci prije

Trećeg dana Bog je namjeravao nastaviti odvajati vodu od vode, a ja sam mu savjetovao da stvori kopno – Plenković

P.S.
“Di si lipa”
“Di si radosti”

Šta bi se reklo u nas…
“Ako ne ukradem ja, ukrast će neko drugi.”

Mamajev Kurgan
2 mjeseci prije

Rvacka je slucajna zlotvorevina kojoj ce rok trajanja biti kratak a ovaj put nece se desiti da se presalta iz tabora zlosluge u tabor casnih pobjednika kao sto se desilo zadnjih 2 puta. Ovaj put ta zlotvorevina zasluzeno ce zavrsiti u jamu bezdanku.

Dražen
2 mjeseci prije

Tko kaže da ću ratovati?Mogu da mi popuše i NATO i RUSIJA tko me bude uznemiravao morat će se boriti samnom…Zato su i tražili da se vrati oružije malo morgen…

BlueZg
2 mjeseci prije

Već rekoh da sigurno neću ginuti za zatrovani Zagreb koji ionako nije moj grad a niti za moje nekadašnje selo koje je također zatrovano. Još manje ću ginuti za Apsurdistan dok vojni dezerter Panjković cucla kroasane i srče kafu negdje u atomskom skloništu. Sve ovo kaj sada trpim smatram dovoljnim dokazom za dobivanje političkog azila u nekoj normalnoj državi kao i odštete za duševne boli u propisanom zakonskom iznosu. Amen. 🇵🇸🇷🇺🇧🇾

Tupko Glupko
2 mjeseci prije

“Ovo je prvi put od druga Tita da partija bira glavnog državnog odvjetnika” Da raščistimo – u Hrvatskoj već desetljećima biraju prvog čovjeka DORH-a u Saboru političkom odukom zastupničke većine. Bilo je to i u doba kada je Zoran Milanović bio premijer, a SDP vladao. Tako se biraju i Ustavni suci, i Povjerenik za informiranje, i predsjednik Povjerenstva za sukobe interesa. Zato i funkcioniraju kao produžena ruka vladajuće Partije. Niti HDZ niti SDP 34 godine ne dozvoljavaju da ove ljude bira sama struka. Premda se u Saboru lako donese takav zakon natpolovičnom većinom. U tom segmentu se u Republici Hrvatskoj baš ništa nije promijenilo od doba komunizma. HDZ=SDP=SKH. Neki su ostali u nasljednici SKH, tj. SDP-u, a većinajednostavno otišla iz SKH u HDZ. Kako ono ide u pjesmi Đorđa Balaševića – princip je isti, sve su ostalo nijanse. Parlamentarni su izbori u Hrvatskoj ove godine, a Vi opet nemojte izaći… Čitaj više »

Keki
2 mjeseci prije

Ovo je pad Plenkovića, a time i duboke države.

Henrik8
2 mjeseci prije

Mnogi nasjedaju na demagogiju izbora državnog tužioca. Da nije Turudić bio bi netko drugi, ali … Stvar je u načinu izbora tužioca. Dokle god će državnog tužioca birati sabor tj. stranka na vlasti dotle se ne može računati na njegovu objektivnost. U pitanju je odnos poslodavca i zaposlenika. Državni tužioc bi se trebao izabrati glasovanjem građana i tada bi se moglo očekivati njegova objektivnost. Jasno trebao bi i imati jako osobno osiguranje jer ta pozicija i to zahtijeva. Zašto to nije tako, jasno je i iz aviona. Daklem predstava nezadovoljnika je potpuno promašena. Treba mijenjati izborni zakon. Jednostavno, ali do tog stupnja demokracije još nismo došli.

Balon u oblaku
2 mjeseci prije

VI svi imate Plenkovicev sindrom.

Svi sve znaju a sad i autor uspjeva nadici sumadiju.

Željko
2 mjeseci prije

U ex YU ista govna su svi, razlika u pet deka! Kako je glasao Pupavac? Naravno ZNA SE HDZ ali valjda ovcoidi pogledaju da se samo hulje kriju iza nacionalizma i da je bratstvo i jedinstvo najjače kod kriminalaca i tzv političara, naravno i oni su kriminalci!

Dokurčilomi
2 mjeseci prije

Ja znam samo jedno, neka se pazi onaj ili oni koji dolaze po mene kako bi me odveli u rat. Ovaj puta pucam u one što mi zapovijedaju.

roberto
2 mjeseci prije

Samo treba reč ne..

Bababge
2 mjeseci prije

Ako hrvati krenu sa oruzijem onda cemo pocet od Markova trga. Nadam se da toga nece nikad doc zbog sljama koji ceka ispod vidljivog sloja sljama.

Damir
2 mjeseci prije

Tko s vragom tikve sadi o glavu mu se obijaju, s kim si , takav si, komu ili čemu daješ pažnju toga ili to hraniš, ako te netko prevari, nasanjka jednom, naivan si, ako te netko prevari ili nasanjka drugi put, glup si, ako te netko prevari ili nasanjka treći put, budala si koja drugo ne zaslužuju. Sve je stvar tvog pristanka ili nepristanka, cijela povijest se oko toga vrti, ljudi uvjek dobiju ono što su tražili, svjesno ili nesvjesno.

ne zoka
2 mjeseci prije

kako je logic zabrinut za slavene, prosto ne mogu da verujem!

Primat
2 mjeseci prije

vrlo poučna pjesma za sve u redakciji ovog drukerskog šita, mamu vam “pregaženu” j. ..
kome vi plenkovitje i turuditje, ..na šta se vi to, sirotinjo nadojena još vatate.. di još privremeni svjeto-nadzornici ikoga predstavljaju? ..vaše pris(t)rano gnojenje, zaista je vetj na levelu gornjomilanovačke hyperprodukcije roze-saga o pinklesskillerima mirku te slavku.
pa kaže:
youtube.com/watch?v=csCAhEHjMR8

Bora
2 mjeseci prije

Oj Đinđiću na onome svetu, stiže ti uskoro Plenković i nosi ti štafetu.

čudila se aman ja
2 mjeseci prije

…”rat u Europi je neizbježan”…. slično ga prizivaju,ima već nekoliko tjedana,oni što mrze Rusiju….ccc…

македонец
2 mjeseci prije

ja isto mislim ima da naj.bemo mi sloveni ko niko 😢. kod nas je sa albancima 💥🧨

Mrčikola
2 mjeseci prije

Ne vidim problem…iskoristimo iskustvo Švicarske iz vremena pred 2. sv. rat i proglasimo neutralnost.😁😁😁(ovdje je malo samo jednim žutkom “upozorit” na zayebanciju).😁

Babilon
2 mjeseci prije

Žalosno.

Name*
2 mjeseci prije

sad sam fakat zbunjen i komentarima ovdje, medijskim linčem, ljevičarima, desničarima, ništa mi više nije jasno! Dali je tu da napravi reda ili nereda?

Name*
2 mjeseci prije

sad sam fakat zbunjen i komentarima ovdje, medijskim linčem, ljevičarima, desničarima, ništa mi više nije jasno! Dali je tu da napravi reda ili nereda?

Ico
2 mjeseci prije

Slavena ima oko 400 miliona. Sponzori Adolfa Hitlera su mu savjetovali da ih istrijebi!

Zoro
2 mjeseci prije

neizbježan rat, malo sutra, nikakvog rata koji se očekuje neće biti, Rusi su rekli nema reprize rata od prije 80 godina kad su anglosasi nahuškali evropljane na Rusiju, početkom SVO u Ukrajini su ponovili ko se umješa doživiče ono šta nije u svojoj povjesti, šta tu nije jasno, ko bi od nas na Ruskom mjestu dozvolija da te ponovo mrcvare anglosasi i njihovi poslušnici, niko a najmanje će Rusi iako imaju čelične živce pa izgleda da su neodlučni, Ukrajinci su druga priča to je Ruski unutrašnji sukob među bračom tu se štedi onog drugog, ako budale iz evrope krenu u ukrajinu službeno, prestat će postojati kao države, ostaće pusta zemlja, tampon zona prema onom šta ostane na krajnjem zapadu evrope vjerovatno muslimanska država, ne nužno neprijateljska ali kulturno različita pa će jedan pojas od par tisuća km biti blagotvoran da se izbjegnu nepotrebne napetosti, anglosasi če morati biti tiho ili… Čitaj više »

Tupko Glupko
2 mjeseci prije

Mora se priznati, HDZ je izborom Turudića još digao rejting Milanoviću, a to uporno radi.
Mislim da su mu osigurali drugi predsjednički mandat 😁

Nego, skupilo se 78 glasova za Turudića, a HDZ sa manjincima i dva žetončića ima 76, taman da ima preko 50%.

Evo da se zna – za Turudića je glasalo:

– iz koalicije HDZ-a svih 66 zastupnika/zastupnica (62 HDZ, 1 HDS, 1 HSLS i Marijana Petir)
– 8 manjinaca (3 SDSS kao predstavnici srpske manjine – Jeckov, Milošević, Pupovac, Furio Radin kao predstavnik talijanske manjine, Jankovics mađarska manjina, Bilek češka i slovačka manjina, te Kajtazi i Lekaj Prljaskaj kao predstavnici drugih manjina)
– dva žetončića (HSU-ov Silvano Hrelja kao prebjeg iz Restart koalicije, mislim da je drugi žetončić iz Čačićevih Reformista koji su nastali cijepanjem HNS-a)
– dva prebjega iz Domovinskog Pokreta (Ante Prkačin i Milan Vrkljan)

xxy
2 mjeseci prije

Ko jebe toga majmuna Plenkovića!Mi Hrvati ispijamo kave svaki dan,pije se po kafičima i boli nas kita ,ma neuništivi smo.

goran
2 mjeseci prije

ja samo čekam da mi plenki gurne kalašnjikov u ruke,a kad ga stavi prvi če platit svi zapovjednici okolo mene a onda put zagreba da im se naj…. majke i plenkoviću i cijeloj kriminalnoj organizaciji zvana hdz bit če vam mala hrvatska mater vam vašu lopovsku.

Miki
2 mjeseci prije

Budale moraju izumrjeti!

davor
2 mjeseci prije

Na ovakve članke uopće se ne treba obazirati. Onaj koji misli da je Milanović neki patriot taj je nasjeo na stari dobri trik dobar policajac – loš policajac. Uostalom ja sam 99.9 % siguran da se usred ove jevne galame o Severini i sad Turudiću, u tišini odvija pljačka Podravke ili nekog ostatka ostataka hrvatskog tla, mora ili nekih resursa.

Faust
2 mjeseci prije

Turudić nije ni bolji ni gori od drugih kandidata.A katastrofičarska najava rata je promašaj.Nikakvo čudo što se autor nije potpisao.(Znam da će te ovo blokirati ali ionako nije namijenjeno široj publici nego redakciji).Prestanite glumiti brigu za Hrvatsku,vaša misija je destabilkizacija i rušenje RH.

NALET
2 mjeseci prije

Hmmm kako’no,kakva država takav precijednik,il’no je bilo obratno…
ljdi moji,pa u cirkusu smo,dodijeljeno podijeljenih uloga,tako mi Vodina,i mlijeka u prahu ….kidamn za Tartariju.
Ništa bez cijepljenja,u rame na teve,ja nemam precjednika osim Peruna Vodina…i ekipe.
Živili

Vanzemaljski
2 mjeseci prije

Nadajmo se da ce pro radit neka slavenska cestica, atom,vijuga ili nesto i narod masovno dezertira i odbije rat te ostavi zapad na izboru ili ic ratovat protiv Rusa sam ili pregovarat. …. ako se desi, tko to izvede bit će licnost stoljeca(okupi Slavene u bojkot rata protiv Rusa)a da nekazem da je to za Eu win win situacija. Dok eu i Rusija nebudu dobre Eu nemoze napredovat punim kapacitetom

Vanzemaljski
2 mjeseci prije

Nadam se da ce proradit neka slavenska molekula,atom, vijuga ili nesto i narod masovno dezertira I odbije ici u rat protiv Rusa.
Da vidimo onda hoceli eu pregovarat s rusima ili ce ic ratovat. Mislim za eu je bolje da su dobri s rusima tako bi mogli svoj potencijal iskoristit još vise a ne nazadovat zbog samoubilacke politike

Samuraj
2 mjeseci prije

Jel’ itko krenuo mijenjati stvari sa molitvom i vjerom u Boga? E to je način.

2 mjeseci prije

vrijedi vam procitati sto pise autor cije se ime ne smije izreci (kao bog ili prorok mujo). njegovo ime je na listi autora, treci odgore. staro ime stranice, tekst od 4. veljace.
kaze … da nato namjerava poslati i preobuci po potrebi, vojsku, smjestiti je na obalu dnjepra.
znacajno je da bi korisitli dalekometne projektile te gadjali unutrasnjost rusije.

Prljavi Harry
2 mjeseci prije

Ovakvom razvoju događaja se čude samo oni koji spavaju već 30-tak godina ne shvaćajući da Hrvatska devedesetih nije oslobođena već okupirana od strane UDBE koja će ju na pladnju izručiti globalistima. Pola posla su već obavili.

Josip
2 mjeseci prije

Dokazao je da je glup ko stup, stetan i nista bolji od one krmace Ursule koja mu dijeli Swabove naputke. Robija mu ne gine..

Josip
2 mjeseci prije

Pisu se zadnji dani ovom jebivjetru

Perun
2 mjeseci prije

HDZ ( čitaj Hrvatska Demokratska Zadnjica ) je politički balast pun štetočina a bogami i krimosa sa pedigreom…za državog odvjetnika odabrati Ivana Turudića, osobu sumnjive prošlosti sumanuti socio-patološki delikt sa predumišljajem ….nije dobro, nikako nije dobro …u tom HDZ-u ( čitaj Hrvatska Demokratska Zadnjica ) sve smrdi na kriminal ,apsolutno sve je krimen par exelans..SFSN…

Herc
2 mjeseci prije

Pa čekajte malo ,koliko pratim vijesti iz komšiluka Prkačin Hercegovac potomak onih koji su vozovima kolonizovali Slavoniju bivši pripadnik hosa ustaša glasa kao i Pupavac četnik za anemičnog gubavca sina lekarke JNA Rvacka je postala zemlja čudesa, sve je lako riješiti,iziđite na skore izbore najmanje 65% i potamanite bagru kad sultan uspije natjerati Turke na izlaznost od 85% zašto to ne bi mogla rvacka tuđmanova pa plenkijeva prćija.

Željko
2 mjeseci prije

Moj rezime, pročitao sam sve komentare i žao mi je što pojedini komentatori gube svoju pozitivnu energiju prepirući se jedni s drugima,nažalost, mi “mali ljudi” se ništa ne pitamo, svi mi “živimo” u matrixu ili provizorijumu kao neki statisti na čelu sa ŽNJ “glumcima našim političarima”! “Izbori”, mislim da “izbori” postoje reda radi jer se unaprijed znaju pobjednici iako dobiju i manje glasova, narodi su umorni od izbora jer SVI su isti od “političkih stranaka”, razlika u pet deka! Slaveni su najgora skupina naroda u Europi jer se, nažalost, uvijek temeljito i krvoločno istrebljuju međusobno, dokazano kroz povijest! O nama Slavenima, izuzev Rusa i Bjelorusa, odlučuju drugi i u narednim godinama, opet nažalost, ćemo imati ulogu “bijelih pijuna” koji napadaju druge Slavene a “kraljevi, kraljice, itd.” će biti Anglosaksonci a Germani će imati ulogu da budu “kapo”, kao nekada u logorima, da nama Slavenima naređuju!

mujica
2 mjeseci prije

odličan članak🏆

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI