IDF izvijestio da raketa lansirana iz Sirije nije presretnuta

Raketa lansiranje
21 komentar

Ranije je sirijski medij SANA izvijestio da su sirijski protuzračni obrambeni sustavi odbili izraelski raketni napad, koji je izveden u blizini glavnog grada Damaska.

Preliminarna istraga incidenta s projektilom zemlja-zrak, lansiranim iz Sirije na izraelski teritorij, pokazala je da nije provedeno stvarno presretanje, kako su priopćile izraelske obrambene snage.

Ranije je IDF izvijestio da je raketa zemlja-zrak ispaljena iz Sirije na izraelski južni Negev. Raketa je pala ranije u blizini Nuklearnog istraživačkog centra Shimon Peres Negev.

Vojska je dodala da je kao odgovor pogodila bateriju iz koje je raketa lansirana te da je izvela napad na dodatne baterije zemlja-zrak u Siriji.

SANA je ranije izvijestila da su sirijski protuzračni obrambeni sustavi odbili izraelski raketni napad, koji se dogodio na području grada Dumayr, udaljenog oko 45 km sjeveroistočno od glavnog grada Damaska, dodajući da su najmanje četiri sirijska vojnika ranjena u napadu.

IDFS-200sirija
Pretplatiti se
Obavijesti o
21 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
keljmendi
2 godine prije

hazari nisu ni svjesni koliko su suplji sada tek treba da se boje i neka zamisle salvu raketa koje u svakom momentu mogu krenuti na njih .

neutralan
2 godine prije

Nisu mogli da obore raketu koju vise rusi i ne proizvode hahahahha tolika tehnologija i qrce se na Siriji. Sada stvari pocinju biti jasnije zbog cega se oni toliko plase iranske raketne tehnologije svjesni su da se nemogu braniti i to je to.

Tomi
2 godine prije

Vec drugi clanak na izgubljenu raketu , posle toga siluje izrael još jace. SAA tako pateticno izgleda u tom guzenju sa izraelom nema smisla uopste pisat

Bosanac
2 godine prije

Eto sa’će se oni ping-ponga igrat, a mi treba da sršavamo po tastaturama tipkajući (komentirajući)?

Max
2 godine prije

Riječ je o Sovjetskoj raketi S 200 koja nije ofenzivno oružje nego ono protuzračne obrane koje je ispaljeno ne bi li se odbio Izraelski napad na Sirijski teritoriji.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI