Iznenadna posjeta Bashara Al-Assada Rusiji i susret s Vladimirom Putinom

Assad i Putin
19 komentara

“Jučer je ruski predsjednik Vladimir Putin hitno primio sirijskog predsjednika Bashara Al-Assada u Sočiju”, izvijestio je rano jutros Odjel za odnose s javnošću Kremlja.

Predsjednik Vladimir Putin se sastao s predsjednikom Bashar Al-Assadom u Sočiju gdje su razgovarali o nastavku političkog procesa u Siriji.

“Borba protiv terorista se bliži kraju”, izjavio je ruski predsjednik.

“Razgovarano je o političkoj budućnosti Sirije s predsjednikom Bashar Al-Assadom”, nastavio je ruski lider.

“Nadam se skorom političkom rješenju u Siriji koje će se ostvariti uz pomoć međunarodne zajednice i Ujedinjenih naroda”, izjavio je predsjednik Putin.

Vladimir Putin je čestitao Bashar Al-Assadu na rezultatima koje je ostvarila sirijska vojska protiv terorizma.

“Ruske operacije u Siriji su omogućile političko rješenje sirijskog problema”, izjavio je sirijski predsjednik Bashar Al-Assad.

“Što se tiče procesa koji je pokrenut, Rusija je doprinijela njegovu napretku, prije svega poštivajući Povelju UN-a, suverenitet i neovisnost Sirije”, nastavlja predsjednik Assad.

Predsjednik Assad je iskoristio susret s predsjednikom Putinom kako bi izrazio iskrenu zahvalnost za pomoć narodu Sirije.

“Značajan napredak je postignut na kraju ovog razdoblja, kako na bojištu tako i na političkoj fronti. Mnogi dijelovi Sirije su oslobođeni od terorista, a Sirijcima koji su bili prisiljeni napustiti svoje domovinu, omogućen je povratak na oslobođena područja”, dodao je sirijski predsjednik.

Osim ruskog predsjednika, susretu su nazočili i visoki dužnosnici Vojske Ruske Federacije.

Susret
Pretplatiti se
Obavijesti o
19 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
igi
6 godine prije

…heben igrać ovaj putko jer vjerovatno je asad već bio natrag u damasku kad je ova vijest objavljena jer ništa se ne prepušta slučaju a ponajmanje USA namjeri.

Socijalist starog kova
6 godine prije

U tajnosti su održali sastanak di je naravno bilo i kamera, ali tek naknadno se sve objavilo, nista nije bilo uzivo…mudro. A najvljen je i summit takoder u Sočiju gdje ce prisustvovat Iran, Turska i naravno Rusija za ovaj tjedan…jaca se njihovo saveznistvo..to je ocito…sad, to se moze smatrat interesnim saveznistvom i ovakvim i onakvim, ali je saveznistvo i to svakako treba zabrinjavat zapad

ohrana
6 godine prije

politicko rjesenje u siriji u suradnji s un i medjunarodnom zajednicom dakle s istim onima koji su i razorili siriju hm hm a asad pozvan na raport u moskvu ocito zbog neprihvacanja ruskog plana

Hegel3D Reloaded
6 godine prije

Assad must go … back to Damascus. 🙂

Spock
6 godine prije

Baš me zanima jel putovao u službeno avionu Sirijske države ili kao kopilot u Su-35..

Borac2
6 godine prije

Putin pustio assada niz vodu…blah blah blah… Jadan onaj kojeg rus brani blah ah blah…. Sta ce putin jadan protiv amerike blah blah blah….Assad ce pobjeci u sochi sa familijom blah blah blah….

Toliko da se malo sjetimo trollcine koje su godinama prljale portal.

fenix
6 godine prije

Za one koji nisu znali dr Assad(uvazeni predsjednik) svojim slizbenim avionom preletio je do Socija preko Turske teritorije. Takodjer se i vratio preko Turske teritirije nakon sastanka sa velikm predsjednikom a ja bih i dodao sa vodjom slobodnog svijeta Vladimirom Putinom. Sto mozemo zakljuciti Turske pudlice su polomile svoju kicmu haha.

Sinisa

Nena
6 godine prije

Čestitam svim učesnicima u oslobađanju Sirije! Od srca hrabrom sirijskom narodu i njegovom vodstvu želim punu slobodu i brz oporavak i razvoj u svakom smislu! Živjela Sirija!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI