Trump i Macron – “Dva nova nepobjediva heroja u borbi protiv terorizma”

Trump - Macron
13 komentara

Američki predsjednik Donald Trump je na sastanku u Bruxellesu razgovarao s francuskim kolegom Emmanuelom Macronom o više tema, uključujući i borbu protiv terorizma i razvoj bilateralne suradnje,  izvijestila je press služba Bijele kuće.

Donald Trump se sastao s predsjednikom Francuske Emmanuelom Macronom sastao u rezidenciji američkog veleposlanika u Bruxellesu, izvijestio je State Department.

“Čast mi je upoznati se s novoizabranim predsjednikom Francuske, koji je imao nezaboravan kampanju i osvojio veliku pobjedu, što je poruka cijelom svijetu. Imamo puno stvari za razgovarati, uključujući i borbu protiv terorizma i mnoga druga pitanja”, rekao je Trump prije nego se rukovao s Macronom.

“Čelnici su se složili da je ključno poraziti ISIL u Iraku i Siriji. Predsjednik Trump je  o tome raspravljao na svom nedavnom putovanju u Saudijsku Arabiju i Izrael, te izrazio nadu za mir na Bliskom istoku”, navodi se u priopćenju kojeg je na Twitteru objavio glasnogovornik Bijele kuće Philip Crowther.

Šefovi država su potvrdili “kako će podržati i izgraditi ionako jak savez između SAD-a i Francuske”.

Osim toga, Trump je pozvao Macrona da zadovolji financijske obveze u okviru NATO saveza, kako bi se osiguralo da se Savez može “usredotočiti na borbu protiv terorizma”.

Američki predsjednik je također zahvalio Francuskoj na sudjelovanju u antiterorističkim operacijama u Africi.

Eto, nakon svega, ne trebaju nam ni Assad, ni Rusi, Iranci i Kinezi zajedno, jer smo končano dobili dva lidera koja će u povijest ući kao “neumorni i nepobjedivi borci protiv globalnog terorizma”. Tko preživi, pričat će…


18h54 (najnovija vijest)  – Donald Trump je izjavio da je Rusija opasnost za NATO savez indentično opasnosti od izbjeglica i terorizma.

Susret
Pretplatiti se
Obavijesti o
13 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Ivan1
6 godine prije

Parada kretenizma.

Jupiter
6 godine prije

Macron lomi prste a Trump kičmu.

fond
6 godine prije

Dva predatora, koji prestavljaju nacije eksploatore.

fb slo
6 godine prije

Ako tako nastave,
mir nije garant,
a Nobelpreis jest !

Pa u kakvav svijet ja decu svoju puštam..

Georgij Žukov
6 godine prije

Drugaricama i drugovima cestitam dan mladosti , dan kada se prisjecamo najveceg sina naroda i narodnosti Jugoslavije J.B.Tita a koji nam je omogucio 45 godina mira , slobode i prosperiteta kojega narodi Jugoslavije nisu imali nikada prije a niti poslje njega . Neka mu je vjecna slava i hvala .

Georgij Žukov
6 godine prije

Kolinda Grabar-Kitarović danas je prisustvovala summitu NATO-a u Bruxellesu, a Nova TV objavila je snimku predsjednice kako se uporno pokušava, i na kraju uspijeva, približiti američkom predsjedniku Donaldu Trumpu.
Naime, kamere su su je prvo snimile tijekom šetnje svih čelnika država, kada je, prema protokolu, bila dosta udaljena od gospodina Trumpa. No, čim su se zaustavili, hrvatska predsjednica odjednom se stvorila odmah iza Trumpa, a kasnije, kada je Angela Merkel otišla za govornicu, pojavila se i u prvom redu.
Postoji video pa pogledajte tu sramotu .

P.S. Dakle osoba koja je izbacila bistu Tita iz ureda predsjednika RH, trckara kao siparica oko predsjednika amerike ne bi li dobila potpis na salveti ili bar jedan selfi , dok su istom tom Titu isti ti predsjednici dolazili na noge ,o sunce ti ….. na sto smo spali , nit karaktera nit ponosa nit prkosa , samo skidanje gaca i guzenje , FUJ!

Antonio
6 godine prije

Trump i Macron najbolje sto mogu da urade e da razmene supruge. Tako nece biti vise ogromnih generaciskih razlika. To ce uticati na razvoj NATO-a.

Georgij Žukov
6 godine prije

A sad nesto usprkos defetizmu kojeg smo posljednjih 27 godina svjedoci , postoje jos dobre slavenske duse , koje ce okupatoru kada dodje dan D pokazati sto je prkos , inat , ponos i karakter.

https://www.youtube.com/watch?v=lsA1omgfBTk

jale
6 godine prije

Dva banksterska debila!!!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI