Kolinda i Lavrov u Münchenu – Dva retka u ruskim medijima

Kolinda i Sergej
74 komentara

Na marginama u Konferencije o sigurnosti Münchenu se ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov sastao s predsjednicom Republike Hrvatske Kolindom Grabar-Kitarović i ministrom vanjskih poslova ove zemlje, Davorom Ivom Stierom, prenose Ria Novosti.

Ruski ministar je rekao da očekuje kako će se tijekom sastanka raspravljati o nekoliko političkih pitanja.

Ovo je sve što su ruski mediji napisali o susretu naše predsjednice i ministra vanjskih poslova sa šefom ruske diplomacije.

kolinda grabar-kitarovićMinhenSusret
Pretplatiti se
Obavijesti o
74 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Andrej
7 godine prije

Zasto se Lavrov ne bi susreo sa predsjednicom RH? Pa i u srednjem vijeku se poruka drugom kralju slala preko kurira.

Laki Topalović
7 godine prije

A jebte, voli i Sergej bedevije, otkud znaš. Strastveni je pušač, a možda….. No ne vjerujem da je kao Saudijci, kada su Condoleezi Rice davali milijun dva dolara za jednu noć. Pervertiti.

yellow
7 godine prije

Sastanak je trajao jednu minutu a Kolinda je to iskoristila kao njen zivotni dogadjaj.

USA exceptional
7 godine prije

@ Dodge, stvarno ne mozes zamisliti situaciju, velika prostorija puna diplomata i svatko se s svakim rukuje, svatko se smijucka…i to je to.
Sad koliko dugo su bili u privatnom razgovoru Lavrov i Kolinda – odgovor je ZERO minuta.

Zvrk
7 godine prije

Ja vidim nešto sasvim drugo. Ovoj ženki se dopušta kreacija u odijevanju, dok mužjaci moraju biti u uštogljenim odijelima s kravatom. Drugim riječima: diskriminacija mužjaka?

Retten
7 godine prije

Pogledajte njenu pozu…e sad zamislite sto je radila s tijelom kad je radila u NATO paktu, kad je kao hr, ambasadorica u Washingtonu isla kod americkog ministra za vanjske poslove, kad se susretala s CIA glavesinama.

Koča Popović
7 godine prije

Kolinda sjajno ocrtava svu bijedu nacionalista. Petminutne razgovore na marginama s diplomatama velikih sila predstavlja kao uspjeh. Vani sluga, a doma siri mrznju svojim nacionalizmom. Rezultati njenog zajednistva i domoljublja su napadi na Srbe i pedere. Vracamo se u fasisticke devedesete da zamaskira najnoviji val privatizacije.

Ivan
7 godine prije

Adimistratore
Jel ovaj Koča Popović jos uvijek provocira pod razlicitim imenima kao nisam robot, hiber, dick cuckalo,…itd..?

Ivan
7 godine prije

Zasto nema komentara?

Admin
jel ovaj Koča Popović
jos uvijek provocira pod razlicitim imenima
kao nisam robot, hiber ku*** …….cu-ckalo?

Zbogom pameti
7 godine prije

Kad bi meni neka žena ovako pristupila, ja bih ni kriv ni dužan to shvatio kao ”izvol’te”. Nikad mi razumijevanje žena nije bila jača strana.

Mak
7 godine prije

Ima da joj kaze da ne salje ustase opet na Rusku granicu i da ih smiri kod kuce! Mislim da je to jedini moguci razlog, ostalo je reda radi!

Jupiter
7 godine prije

Juče kudi Ruse i proglašava ih največom pretnjom za Hrvatsku? Danas širok zagrljalj da atlas boli?Malo licemerno , pozavideo bi joj i exspert jezuita.
Lepa žena spremna da se žrtvuje za opšte dobro.

Georgij Žukov
7 godine prije

crvenkapica(RH) ne pojmi opasnost od starog vuka(RF) , naime crvenkapicu je zli lovac(EU-USA-NATO) obmanuo,naivno je nasjela na pricu lovca da je vuk nemocna bakica koja na samrti bolesna lezi u krevetu ,no kada shvati(ako uopce shvati) da je bakica u stvari vuk a lovac obicni manipulator i lazov, i kad bude osjetila ocnjake na vratu ,vjerojatno ce biti kasno.

tuf
7 godine prije

Znaš ti što su margine konferencije ? Takav sastanak ti može trajati 5 minuta, ponekad ćeš možda duže pričati s konobarima izvan tematskih formata.

Alen
7 godine prije

Dva retka , post zaharove na fb i kao slag na kraju RT-ove reportaze o lavrovu u minhenu..
(Tu je dva puta prikazana).

Sve u svemu ,odlican uspjeh hrvatske precjednice..

Hrvatska se munjevito vraca na svjetsku politicku scenu..

Busola
7 godine prije

Pogledajte molim te slike … Mene sramota bude da sam Hrvat , kada vidim ove kreature naše koje od politike prave sprdnju , ajmo na kavicu , malo šoping i onda party za kraj…

Baba Vanga
7 godine prije

Ja cu kazati za razliku od posjete USA gdje nitko nije zelio primiti Kolindu ovo je ipak veliki napredak iako salje nase Hrvatske junake na Rusku granicu,a nikako ne racunaju sta moze da se dogodi ako Rusi popizde?

Stric Sale
7 godine prije

Koja slika: on je pogledom probada ko Nulandicu, a ona ko pijana debela nimfomanka… ROFL

subaru
7 godine prije

Jedna dobra vijest iz Rusije, priznala je putovnice, osobne, registarske oznake, diplome itd od Novorusije!!

Michael Collins
7 godine prije

Ona je NATO hostesa, i sramota za ovu državu. Sav joj je mozak u guzici. A druga je stvar što 90% forumaša kritizira nju, tj. Hrvatsku, sa ČETNIČKIH pozicija.
Samo, na ovom portalu nisam nikad vidio ni slova kritike upućene deklariranom fašistu Tomi Grobaru, koji je najavljivao Đinđićevo ubojstvo 10 dana prije izvršenja, na ispraćaju, bolj reći bijegu, Šešelja u Haag. Obojica su znali što se događa jer su bili suradnici Miloševićevih tajnih službi.

tomahawk
7 godine prije

Ispada dau su Kolindine veze pukle odavno. Još ih samo može naći u pojedinim oklopnjacima i vojnim šatorima Nato-a

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI