Donald Trump prihvatio sastanak s Kim Jong unom

Kim Jong-un - Donald Trump - susret
22 komentara

Sjevernokorejski čelnik spreman je sastati se sa svojim američkim kolegom što je prije moguće, izjavio je južnokorejski savjetnik za nacionalnu sigurnost Chung Eui-yong. Donald Trump prihvatio je prijedlog, potvrdila je Bijela kuća.

Predsjednik Trump prihvatio je prijedlog Južne Koreje da se sastane s Kim Jong unom. Sastanak bi se trebao održati u svibnju, izjavio je u četvrtak Chung Eui-yong, savjetnik južnokorejskog čelnika za nacionalnu sigurnost. Bijela kuća je potom potvrdila ovu novost, ali je dodala kako datum i mjesto susreta još nisu dogovoreni

“Kim Jong un je izrazio želju da što prije održi razgovore s predsjednikom Trumpom”, rekao je južnokorejski savjetnik nakon razgovora s američkom administracijom u Bijeloj kući. Donald Trump je sa svoje strane izrazio zadovoljstvo prijedlogom, te rekao “Do svibnja ću sastati s Kim Jong unom, kako bi se postigao dogovor o  denuklearizaciji korejskog poluotoka”.

Kim Jong un je također obećao da više neće provoditi nuklearne i balističke testove, dodao je južnokorejski dužnosnik. “Pritisak na Pyongyang će trajati sve dok riječi ne pređu na djela”, rekao je južnokorejski dužnosnik.

Susret
Pretplatiti se
Obavijesti o
22 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
VladoGrozny
6 godine prije

Kimy, eto ti prilike da mu vratis za uvrede.

Good Old Rebel
6 godine prije

Ma kako se kaže, mentalni sklopovi, ko “braća po materi”, za tate nismo sigurni, a prevoditelj za zabavu da nisu sami Denis Rodman.

Seljak
6 godine prije

Dve pateticne marionete koje glume bolesne egomanijake. Odvratno.

Branko
6 godine prije

Korejci su nadmudrili cioniste. Od kada postoje bore se da imaju nuklearno oružje i sad da ga odjednom odbace. Vjerojatno ce ga sad negdje zaštekati pod zemlju i voditi politiku slicnu Iranu. Kao sto je Putin rekao Kim je pobjednik i sad on diktira uvjete.

tuf
6 godine prije

Ne treba od takvog susreta (ako se i dogodi jer clanovi Trumpove administracije nece moci drzati labrnju zatvorenom) ocekivati nista. Pa nije SAD-u interes mir – cilj je postaviti projektile sto blize Kini, a korejski poluotok je odlicna pozicija za njih. Kakav interes imaju od pomirenja ? Budu tik pred pregovore poceli s vojnim vjezbama i prijetnjama zbog nedostatka demokracije, autokratske vlasti, tisuca politickih zatvorenika, Kimovog polu-brata, nacina odjevanja Kimove sestre, prosjecne brzine Interneta, premale dostupnosti 4G signala u ruralnim podrucjima, nepostojanja McDonaldsa, propisanih frizura i nedostatka transrodne ideologije u skolama. A Kim, kratkog fitilja kakav i treba biti, bude ih poslao u vrazju mater. Opet.

Kenan
6 godine prije

Znači, odlučili su na Iran.

Globalista
6 godine prije

Sjeverna Koreja projekat je globalista,Trum je covjek globalista,sve je to unaprijed dogovoreno i jedan i drugi su dobili naređenja da se sastanu a sve to ovaj ili onaj izrazili zelju,priče za malu djecu putem novina,da se ima cim raja zabavljati.

čitatelj portala
6 godine prije

Neka više zavlada mir na ovoj baloti.

luni lunovic
6 godine prije

hoce li makar staviti potpis na to sto dogovori mada se kravarima j… i za to

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI