Kadirov o tisućama Čečena na granici Poljske: “To nisu nikakve izbjeglice!”

Kadirov
31 komentar

Čini se da su Ramzan Kadirov i Čečenija postali omiljena tema u propagandnom ratu zapadnih medija, koji su cijeli prošli tjedan pisali o progonima, ubojstvima i pritvaranjima LGBT osoba u Čečeniji, at se teme na raspravi o ljudskim pravima u Vijeću sigurnosti dotaknula i američka veleposlanica u Ujedinjenim narodima, Nikki Haley. Kako nitko nije mogao predočiti dokaze o “tajnim zatvorima za homoseksualce u Čečeniji”, a navodno ih je samo u gradu Argunu “zatočeno” nekoliko stotina, sada je pronađeno “tisuće čečenskih izbjeglica koji žele ući u EU”.

Naime, na granici s Poljskom u bjeloruskom gradu Brestu se navodno nalaze tisuće ljudi za koje se tvrdi da su “izbjeglice iz Čečenije i da tamo čekaju na ulazak u Europsku uniju”.

Čečenski lider Ramzan Kadirov je odlučio komentirati situaciju s izbjeglicama na granici s Poljskom. Ranije su mediji u više navrata pisali o stotinama čečenskih iseljenika koji namjeravaju ići u Europu i da priliku za ulazak u EU čekaju u bjeloruskom Brestu.

“To nisu nikakve izbjeglice!”, rekao je još uvijek aktualni lider Čečenije i dao prilično oštru izjavu koja se ubrzo proširila internetom.

“Informacije o tisućama Čečena koji su spremni napustiti zemlju i otići živjeti u Europu su apsolutno lažne”, napisao je Kadirov na svojoj stranici na Instagramu.

Također je rekao kako ti ljudi, navodno Čečeni, nisu izbjeglice.

“Da bi ih se nazvalo tako treba postojati razlog za bijeg. Što bi to moglo biti, kada je Čečenija najstabilnija i razvijena regija, a socijalna pomoć i podrška potrebitima kao u nas ne postoji nigdje, uključujući Europu?”, poručio je Ramzan Kadirov.

IzbjegliceRamzan Kadirov
Pretplatiti se
Obavijesti o
31 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Dunja
6 godine prije

Gospodin Kadirov je pokupio sve moje simpatije kada je pre 2-3 godine uputio uzuzetno argumentovanu kritiku Rusiji, u kojoj ih proziva za ogroman nemoral, razvrat u gradovima, u koji Čečeni šalju svoje mlade u rusku vojsku i sl….

Bobi
6 godine prije

Tko nije, neka Kadyrova pogleda na jubitou. Strasan lik, svaka mu cast.

Sinisa
6 godine prije

Zvuci ne moguce da je tako u Ceceniji ali je bas zanimljiva i pohvalna transformacija Cecenije.

jale
6 godine prije

Propagandni rat protiv Rusije se žestoko vodi. Narod Evrope i zapada još u većini ne shvata da iza terorističkih organizacija poput Al-Qaede, Al-Nusre i glavosječa iz ISIL-a stoje zapadne vojne i obavještajne strukture, zato i pišu kojekakve gadljive i perverzne izmišljotine protiv onih zemalja i onih lidera svojih zemalja kakav je i Ramzan Kadirov, koji svoju nezavisnost i suverenitet ne žele predati u ruke mešetara sa Wall Streeta. Kad to na zapadu većina jednom shvati, sa zapadnom hegemonijom i imperijalizmom je svršeno.

subaru
6 godine prije

dobar

davor
6 godine prije

Ja nakon 9/11 ne vjerujem američkim političarima i dužnosnicima ni jednu riječ. Jednostavno nemam razloga, ako su me tad slagali u facu, lagat će me i dalje. Tek kad se Amerika oslobodi tog lažljivog balasta moći će opet parirati Rusiji, Kini i kome god bude htjela. Neka te izdajnike pritvore, stave na Titanik, nek ih stave u Fema kampove, nek ih izruče na malezijski sud za ratne zločine, neka nešto poduzmu, bilo šta, jer bez toga nema napretka u supersili Americi niti će ga ikad više biti. Nitko im više ne vjeruje kad je riječ o bilo kojoj regiji na svijetu bilo to Puerto Rico, Čečenija, Antarktika, Kongo, Bolivija, Crna Gora, vjeruju im samo oni koji su za to plaćeni..jadna je to supersila kad mora kupovati povjerenje. Dakle tu vrhušku klanove mafiju ratnohuškačku u zatvor, u Haag, i da vidiš za par godina opet Amerika najcjenjenija bi bila kao 1950-ih… Čitaj više »

Kan Horde
6 godine prije

S Kadirovom je duh Horde još uvijek živ..:-)

čitatelj portala
6 godine prije

Jako dobar. 🙂

Mercury
6 godine prije

Ekipa, vidim veliku podršku za Kadirova. Ali nemojte grlom u jagode. Zapamtite da vrijedi jedino glas naroda. Ovo je prikrivena diktatura. 200% ima je danas bolje, ali takav oblik vladavine ima svoja ograničenja koja nikada narodu neće donijeti blagostanje.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI