fbpx

Karolina i 150 patuljaka

Karolina Vidović Krišto

„Prisežem svojom čašću da ću dužnost zastupnika u Hrvatskom saboru obnašati savjesno i odgovorno i da ću se u svom radu držati Ustava i zakona i poštovati pravni poredak te da ću se zauzimati za svekoliki napredak Republike Hrvatske“, – tekst je prisege zastupnika u Hrvatskom saboru kojega izgovara predsjedatelj Sabora, a zastupnik daje prisegu tako što ustane i izgovori: „Prisežem.“

U srijedu, 22. srpnja, na konstituirajućoj  je sjednici  Hrvatskog sabora tako prisegnuo 151 zastupnik, a već koju minutu nakon toga njih 150 je pokazalo da su tekst prisege ili naglo zaboravili ili prisegu nisu baš ozbiljno shvatili. Zastupnica Karolina Vidović Krišto tijekom zasjedanja bila je bez maske jer za obavezu nošenja maske na njenom licu ne postoji ni zakonski ni ustavni okvir,  te je zastupnica postupila u skladu s prisegom koju je dala.  Predsjednik je Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković pokazao kako, ili ne poznaje Ustav i zakone države čijem je Saboru na čelu, ili kako ima teškoća s kratkoročnim pamćenjem svoje netom dane prisege, pa je zastupnici naredio kako je obavezna staviti masku ne navodeći pritom ni zakonski ni ustavni temelj, već  je kao razlog naveo da stavi masku „zato što nemanje maske ugrožava druge zastupnike“. Na pitanje zastupnice „Zašto da stavi masku?’“ naveo je kako su „preporuke takve da se nose maske i da stavi masku jer su masku stavili svi i da ne želi više polemizirati“. Predsjedniku Sabora promiče kako se umjesto na Ustav i zakone na koje je i on maloprije prisegnuo poziva najprije na manipulaciju nabijanjem grižnje savjesti, potom na preporuke, iako je zapravo riječ o odluci što Jandroković ne razlikuje, i konačno na psihologiju mase. U Jandrokovićevu nasilju bezakonja nad zakonskim i ustavnim pravima Karoline Vidović Krišto, suučesnici su svi ostali zastupnici koji nijemo slušaju i gledaju Jandrokovićevo prisiljavanje zastupnice da stavi masku bez pozivanja na elemente prisege. Jandrokoviću je doduše vrlo teško pronaći uporište za naredbu obaveze nošenja maske zastupnici Karolini Vidović Krišto, jer takvog uporišta u zakonu i u Ustavu – nema.

U svojoj sam  pritužbi, poslanoj na postupanje uredu pučke pravobraniteljice,  koju je portal Logično objavio ovdje, iznio temelje kojim je odluka Nacionalnog stožera civilne zaštite nezakonita i nepravilna, a upravo je taj, iz pritužbe navedeni, sadržajni okvir indirektno naveo i predsjednik Zoran Milanović kada je davao mandat za sastavljanje Vlade Andreju Plenkoviću pri čemu su u Uredu predsjednika republike, dakle u instituciji, u ustanovi, u zatvorenom prostoru, bez maske bili i njih dvojica, i svi njihovi suradnici, i većina novinara. Ne zato što su radili nešto protuzakonito već zato što su radili ono što jest zakonito. Baš kao što je to učinila i Karolina Vidović Krišto.

Karolina Vidović Krišto odbija staviti masku

Karolina Vidović Krišto odbija staviti masku u Saboru Republike Hrvatske

 

Sviđa vam se portal Logično?
LAJKAJTE NAŠU STRANICU

(samo jednom, ako kliknete drugi put, Facebook će smatrati da nas ne volite)
Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
136 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Tanja
Gost
Tanja
8 mjeseci prije

Sve 5, ali Nizozemska nas je puknula na neku listu, karantenira turiste – pa je bolje da glumimo po pravilniku ma kakav idiotizam bio u igri. Lova od turizma je lova. I ništa drugo.

Pero
Gost
Pero
8 mjeseci prije
Reply to  Tanja

Kada se priklanjas na euro onda da. Da printas svoju kunu, boli te dzoka

Sparkling
Gost
Sparkling
8 mjeseci prije
Reply to  Tanja

Tanja
Nije 5 nego je -5 !!!!!!! Ne glumataj i ti s komentarom ako već ovi naši priglupi stožeraši glumataju. Pa ovi Niskozemci su odavno prošli tu vrstu glume. I ne možeš im prodavati ciglu lijepo upakiranu. A susjedi Slovenci su nas skužili u samom startu. I zato će nam se to glumatanje obiti o tikvu. Jer balkanca dok ne udariš po đepu, njemu nikako iz .uzice u glavu.

Gumeni
Gost
Gumeni
8 mjeseci prije
Reply to  Sparkling

@Sparkling
a vidi, premijer je rekao, pobijedili smo virus i idemo na izbore !!
I onda je izrežiran događaj na teniskom turniru u Zadru, do tog dana ni jedan “novo pozitivan”, nakon toga cijela Hrvatska zaražena, pardon, novo pozitivna. Svakom sa mozgom malo većim od kokoši je jasno što se dešava. Nisu oni njih platili da bi rekli pobijedili smo, ima da plaše narod konstantno, godinama a narod ko kokoši.

Sparkling
Gost
Sparkling
8 mjeseci prije
Reply to  Gumeni

Gumeni I kakav zaključak izvlačiš iz toga? Da je u HR politici i pojedinim političkim strankama sve dozvoljeno a ostalima što ostane. Ono što govoriš je samo kap u moru nebuloznih, glupih, neshvatljivih i protuzakonitih odluka vlasti koje provodi stožer Kra DE Zea. I što više reći što već nije rečeno. Bespredmetno je raspravljati dali je netko glup ili pametan. Jer danas si jako pametan a već sutra kad te provale si glup. I jednog lijepog dana ta farsa (ili za neke možda ne) će proći i polako ali sigurno istina će doći na svijetlo dana. Voljeli to neki ili… Pročitaj više »

Ma nismu pobijedili
Gost
Ma nismu pobijedili
8 mjeseci prije
Reply to  Gumeni

youtube.com/watch?v=yVN0aVrPXyQ

Tupko Glupko
Gost
Tupko Glupko
8 mjeseci prije
Reply to  Tanja

Tanja, razmisli glavom. Nizozemska ima 927 slučajeva u jednom danu na 17 miliijuna stanovnika, mi 100 na 4 milijuna. Drugim riječima, imaju DVA I POL PUTA više zaraženih po glavi stanovnika nego mi. I onda ONI NAS daju na narančastu listu, umjesto da mi njih damo na istu! Sigurniji su kod nas, nego doma. Država koja drži do sebe bi to napravila u roku 24 sata i tražila PCR test ne stariji od dva dana za svakog Nizozemca koji ulazi u Hrvatsku, odnosno uzvratila recipročnom mjerom. Dok oni ne ukinu svoju mjeru, ne ukidamo ni mi svoju. Ali mi smo… Pročitaj više »

Gumeni
Gost
Gumeni
8 mjeseci prije
Reply to  Tupko Glupko

@Tupko Glupko,
uspoređivanje Hrvatske za ratnih godina i ovo danas je besmisleno, bezobrazno čak.
Apartmanaši onda skoro da i nisu postojali odnosno bilo ih je vrlo malo u odnosu na danas. Zašto je to tako, pa pogledaj tvornice koje su nestale od Pule do Dubrovnika i koliko tisuća ljudi je radilo u njima tjekom cijelog rata.
Apartmani su im bila dodatna zarada a ne glavna.

lilo
Gost
lilo
8 mjeseci prije
Reply to  Tupko Glupko

tko jamci ispravnost testova kao prvo? Britanci su vec objavili da postoje vec covidom zarazeni testovi. Ima toliko nelogicnih pojava tipa da covjek koji je bio u bliskom dvosatnom kontaktu sa zarazenim ne pokupi bolest.Ako je tako onda nije rijec o pandemiji vec necem drugom…ako uopce ista

Zlo
Gost
Zlo
8 mjeseci prije
Reply to  Tanja

Jebla te lova u dušu koje nemasš.

Piždro
Gost
Piždro
8 mjeseci prije
Reply to  Zlo

Pusti je svak je sebi nasao u nečem sreću – ona u lovi, neka joj je..

nonwo
Gost
nonwo
8 mjeseci prije
Reply to  Tanja

Tanja@sliku o stanju kod nas,a kako bi pridobili turiste smo mogli stvoriti sami.Diskretnim netestiranjem u sezoni.Mogli smo(lukavo) biti najzdravija zemlja svijeta-samo da hoćemo.U stvarnosti se ionako ništa ne bi promijenilo.A i cijena od 1500 kuna za test koju plaćamo svi mi nije zanemariva(za razliku od -SAD test 40- 50 dolara, Slovenija 65 Eura, u D i u A 95 €).. Većina testiranih je ili negativna,ili (lažno) pozitivna bez ikakvih simptoma ili s običnom prehladom.Na kojekakve liste(crvene itd) nas nisu stavili jer “ne nosimo maske”,već jer smo objavili da imamo novozaražene…Za koje ne bi ni znali da postoje,da ih nismo testirali…… Pročitaj više »

Krunoslav
Gost
Krunoslav
8 mjeseci prije
Reply to  nonwo

Kako strašno zvuči kad stožeri i novinari svakodnevno ponavljaju kako je na svijetu zaraženo 15.000.000 ljudi. Zašto ne kažu da je to 2% ukupnog čovječanstva trenutno na zemlji? Ne zvuči dovoljno bombastično!
Ili kad kažu da je u proteklih 6 mjeseci umro 600.000 ljudi. Pa svaki dan umire na svijetu 150.000 ljudi. O čemu se ovdje radi?

Tupko Glupko
Gost
Tupko Glupko
8 mjeseci prije
Reply to  Krunoslav

0,2%

dean
Gost
dean
8 mjeseci prije
Reply to  Tanja

nizozemski glas zajedno sa belgijskim i luksemburškim vrijedi koliko i francuski ili njemački glas. to se vidjelo kod pripreme i prihvaćanja proračuna EU

Ivan
Gost
Ivan
8 mjeseci prije

Ovo je vrh današnjeg novinarstva. Hvala Vam na iscrpnom i nadasve stručnom tekstu seciranja buduće Vlade RH, sa mnoštvom konstruktivnih kritika i zanimljivim prijedlozima.

Kora
Gost
Kora
8 mjeseci prije
Reply to  Ivan

@guest_453414

Zapravo, ova priča s Karolinom ima i nastavak… koji također govori o drugim lažnim stručnjacima (poput Macana, Kopala, Pupovca) kojima se okružio hrvatski premijer. Stoga je dobro da se netko odvažio ukazati na činjenicu da Jandroković, Macan i Kopal služe propagandi, a ne istini i hrvatskom narodu.

onaj najgl..... veći Dalton
Gost
onaj najgl..... veći Dalton
8 mjeseci prije
Reply to  Kora

@Kora
Karolina služi istini….. i hrvatskom narodu?
Samo pitam…..
U blaženom neznanju svome……

onaj najgl..... veći Dalton
Gost
onaj najgl..... veći Dalton
8 mjeseci prije

@Kora
Samo malo zadirkujem….
Nadam se da nisam neugodan.
Pozdrav!

Kora
Gost
Kora
8 mjeseci prije

@guest_453504

Ni najmanje… ipak smo mi “stari znanci” 😉

Veliki pozdrav i Vama! 🙂

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
8 mjeseci prije

@Dalton :

Sakramenti tutti ,
zeleni i žuti !

Druže Tito
mi ti se prisežemo ?

Povuci, prisegni
i isčupaše repu !

Kora
Gost
Kora
8 mjeseci prije

@guest_453506

Zapravo, taj komentar pisala sam služeći se drugom logikom: “dobro da je netko razotkrio pseudo-stručnjake” (bilo iz komunikacije, bilo iz poznavanja hrvatskog Ustava, bilo iz hrvatskog manjinskog područja, i sl.), pri čemu se nisam bavila tim nekim niti ideologijom koju taj netko inače zastupa. Međutim, ako je taj netko razotkrio laž i manipulaciju drugih (primjerice, “stručnjaka” poput Macana i Jandrokovića), onda je na jedan način djelovao u službi istine i interesa hrvatskog naroda. To je moje viđenje, no dopuštam da Vi imate drugačije.

onaj najgl..... veći Dalton
Gost
onaj najgl..... veći Dalton
8 mjeseci prije
Reply to  Kora

@Kora
Nešto sam dvojako raspoložen, očito će promjena vremena….
Zato, najbolje je da ostanem kod onoga, drago mi je da ste opet tu……!
🙂 🙂

Kora
Gost
Kora
8 mjeseci prije

@onaj najgl….. veći Dalton

Kako god Vi želite 🤗

Mrčikola
Gost
Mrčikola
8 mjeseci prije

onaj najgl….. veći Dalton, Daltone, teško je svo vrijeme uključenog mozga životom brodit.
Povremeno isključen mozak i selektivno sjećanje donose veće benefite i olakšavaju komunikaciju.

onaj najgl..... veći Dalton
Gost
onaj najgl..... veći Dalton
8 mjeseci prije
Reply to  Mrčikola

@Mrčikola
Tema mi i nije baš nešto inspirativna…….
Šteta bi bilo nešto pokvarit.
A opet, istina je i da me niko nije ni ovo tenta…
Pozdrav brale i Tebi!
🙂

Oko
Gost
Oko
8 mjeseci prije
Reply to  Kora

Kakav strucnjak je Pupovac ? Najgora sorta ratnog profitera koji je recenicom “ja sam Srbin” zaradio više novca nego 90% obicnih gradjana za života. Od svih ex yu kolonija i svih namesnickih vlada i ministara Pupovac i Rasim Ljajic su ubedljivo dva najodvratnija lika. Levica/desnica/liberali/nacionalisti…ko god da vlada te dve gnjide imaju fotelju na foru “ja Sam Srbin/Bosnjak”.
Koljite to bre pa da ratujemo preko tabloida par dana.

Zvrk
Gost
Zvrk
8 mjeseci prije
Reply to  Oko

znamo, @oko. zato su mi dragi.

nonwo
Gost
nonwo
8 mjeseci prije
Reply to  Ivan

“Zbog toga smo istražili gdje se i po kojoj cijeni mogu kupiti najčešće korištene obične kirurške maske za jednokratnu upotrebu. Cijena im se po komadu kreće od 2,75 kuna do deset kuna. Upravo se na Njuškalu kirurška troslojna maska prodaje za 2,75 kuna, ali minimalna narudžba je 500 komada, pa najmanja pošiljka stoji 1375 kuna. U Konzumu maske se mogu kupiti putem web shopa i stoje 149,99 kuna za paket od 50 komada. Dakle, tri kune za masku. Pevex klub Trgovački lanac Pevex jednokratne kirurške maske također prodaje po toj cijeni, ali ona vrijedi samo za članove Pevex kluba vjernosti.… Pročitaj više »

Lucija
Gost
Lucija
8 mjeseci prije
Reply to  nonwo

nonwo “Oni” uvijek tako rade; npr, uništili su Imunološki jer je držao 12% svjetske proizvodnje cjepiva…ali, nikad ne djeluju sami…mali lupeži su se polakomili na zemljište. U Siriji poslušnicima se bacaju kosti u obliku ukradene Sirijske nafte, itd. To sa zaradom na maskama pokreće još dva pitanja: – donacije. Tko zna koliko je dobijeno i je li to otišlo komercijalnim putevima? Moguće. – Osnovana nova tvrtka u Istri koja je ponudila državi maske za 2,6 kuna. Ponuda je odbijena. Ali prihvaćena je ponuda iste tvrtke za 5,8 kuna !!! Zaboravila sam decimale i Pdv, detalji na indexu. Ako ovo nije… Pročitaj više »

nonwo
Gost
nonwo
8 mjeseci prije
Reply to  Lucija

Lucija,u hr bi lako bilo da će nošenje maski potrajati do “zadnjeg šlepera”..
Čak i kad odustanu who i nwo zavjerenici…:)
Tetanus(ana te amp) je od Imunološkog bio 4 kune-sada je (uvoz) 53 kn plus pdv….strahota…

Lucija
Gost
Lucija
8 mjeseci prije
Reply to  nonwo

nonwo “…akademik Vlatko Silobrčić, ravnatelj Imunološkog zavoda u periodu od 1992. do 1997. i svjedok političkog procesa uništavanja i čerupanja Zavoda koji je već tada započeo. Naime, nakon što je 1992. izvan Imunološkog zavoda donesena odluka o njegovoj privatizaciji, radnici su uspjeli otkupiti 50 posto dionica – 355 zaposlenih upisalo je 68.290, 143 ranije zaposlenih 27.430, a 8102 građana RH preostalih 4590 dionica, dok je 50 posto dionica preneseno u portfelj Hrvatskog fonda za privatizaciju. Djelatnici Zavoda već su tada upozoravali da treba spriječiti da ih kupi neka strana “neprijateljska” tvrtka. Od 1994. Hrvatskom fondu za privatizaciju ostaje 33 posto,… Pročitaj više »

Lucija
Gost
Lucija
8 mjeseci prije
Reply to  Lucija

Silobrčić za index.hr “Primjerice, ja sam imao neke ugovore na temelju kojih smo mogli graditi tvornice u Ukrajini ili u Južnoj Koreji. Imali smo i mogućnost da krvne pripravke odrađujemo u Austriji u kojoj je kapacitet njihovih kotlova bio takav da se moglo garantirati da će se iz njihovih prerađevina dobiti točno ono što smo im dali u hrvatskoj plazmi. Kada već govorimo o suradnjama i licencama, jedan institut u Indiji danas proizvodi cjepivo po našoj licenci koju je, nažalost, MOJ PRETHODNIK PRODAO ZA SAMO 20-AK TISUĆA DOLARA. Ja sam pokušao nešto izvući iz toga i nešto sam uspio, no… Pročitaj više »

Komentator
Gost
Komentator
8 mjeseci prije

Karolina Vidović Krišto će kako izgleda, biti dostojna nasljednica Ivana Pernara u ovom sazivu Hrvatskog Sabora. Bravo Karolina, drži se i ne popuštaj!!

neznanac
Gost
neznanac
8 mjeseci prije
Reply to  Komentator

Njemačka katolička škola???? Nemaju oni ništa protiv ovakve Rusije čak štoviše, a ne možeš niti Pernara strpati u prorusa…Ako se nije dao navući na antirusku histeriju ne znači da je odmah proruski

ITALIA
Gost
ITALIA
8 mjeseci prije
Reply to  neznanac

Ma ima i talijanske ekonomske interese Fiat grupa

Komentator
Gost
Komentator
8 mjeseci prije
Reply to  Komentator

Ne mislim na političku ili ideološku orjentaciju nego to, da će biti “iritirajući faktor” i neće pustiti da neki mirno spavaju u saborskim klupama!

Ico
Gost
Ico
8 mjeseci prije
Reply to  Komentator

Karolina nije katolička škola, jer Karolina ne laže, ne mrzi pripadnike drugih religija, ne krade . . .

Mrčikola
Gost
Mrčikola
8 mjeseci prije
Reply to  Komentator

Komentator, ooooo… poseri me Bože, ali pošteno, ma baš,ono, pošteno!

Slonica
Gost
Slonica
8 mjeseci prije

Hm logično mudro teme stavljate.
Udica je jaka što maske,što Vidović Krišto.
Predviđam more komentara.
Dal nudite nagradu za točne prognoze?
Dobrovoljno se javljam

Sparkling
Gost
Sparkling
8 mjeseci prije
Reply to  Slonica

Slonica Evo ja neću ništa komentirati na ovu temu samo imam jednu želju. Oslobodite me molim vas više ovih tema i njima sličnih na ovaj .ebeni virus ili već što je. I jedni i drugi i treći i četvrti. Da, reći čete, pa što čitaš ako te ne interesira? Pa ne mogu otvoriti ni jednu stranicu da pročitam (naslove) o glupom virusu. Tlače nas i .ebu u mali mozak, teroriziraju, zatvaraju i ograničavaju nam slobode – zbog čega? Nemojte nas još više zaluđivati nego što već jesmo. Ne možeš više ni sresti nekoga poznanika na ulici a da tema od… Pročitaj više »

Slonica
Gost
Slonica
8 mjeseci prije
Reply to  Sparkling

Slažem se Sparkling da na svim stranicama vrišti virus.Čak i u izlozima
Ali opet otvaram i otvaram
U nadi da ce bit nešto nova,ili zbog viška vremena,a manjka sadržaja…
Drustvene aktivnosti spale su na minimum,
Pa eto opet pišem…jer dobro kazete svaki pristojan razgovor svede se na istu temu.
Novogovor,novo normalno,novozarazeni,..novo novo najnovije i tako ukrug.Pozdrav!

crvendać
Gost
crvendać
8 mjeseci prije
Reply to  Sparkling

Sparkling, pa moraju i oni neku paru da uzmu na koroni. Vidi broj komentara na tim temama i na svim drugim.

onaj najgl..... veći Dalton
Gost
onaj najgl..... veći Dalton
8 mjeseci prije
Reply to  Slonica

@Slonica
Da bi čovjek riječ rekao.
Hm, tko li je sinoć uveo Vidović Krišto u igru…..
Draga, malo ulazite u teren nas Daltona.
Ono, kao nisam ja odavde…..
P.S.
Ekipa s Logičnog ima njuh…..
🙂 🙂 🙂

Slonica
Gost
Slonica
8 mjeseci prije

@Dalton….
Zasluge ove iscrpne teme
Pripisujem Vama
Uz moj skromni doprinos!
Ali treba diskutirati
Ljestvica se diže
Nazire se bijes
Za sve kriv je karijes!!!
A Dalton
…o mrtvima i bivšima sve najbolje!
Zaboravih skoro njuh….bolje ga je imati nego izgubiti( uz kratki dah,gubitak njuha je prvi znak pandemije)😉

onaj najgl..... veći Dalton
Gost
onaj najgl..... veći Dalton
8 mjeseci prije
Reply to  Slonica

@Slonica
I skromnost je Vaša vrlina…
Velikodušno prepuštate zasluge drugima.
Lijepo, baš lijepo…..
Ajmo tu stat.
Da ne padnem u afan….
🙂 🙂
Pozdrav!

Slonica
Gost
Slonica
8 mjeseci prije

@onaj najgl…veći Dalton

Pozdravljam i ja Vas!!😷

ico
Gost
ico
8 mjeseci prije

Vaš komentar:…Ekipa iz logičnog ima snifa

sokre
Gost
sokre
8 mjeseci prije

zanima me, obzirom da su javno istupili protiv maski na hrt u, da li će g Radin i g. Grmoja postupiti isto kao i gdja Krišto?

Lucija
Gost
Lucija
8 mjeseci prije
Reply to  sokre

sokre

Bravo !!

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
8 mjeseci prije

Tako ce isto prisiljavati ljude na cjepivo. Naravno nece upadati u domove ali necete u bolnice, javni prijevoz, trgovine, a mozda vam uskrate i zdravstveno osiguranje, pravo na studiranje, skolovanje opcenito itd itd. Vasi kolege na poslu, susjedi, daljnji i blizi rodjaci ce vas nagovarat: “de sta se sad ti pravis pametan?,cjepi se ,vidis da meni nije nista!. “Onda vecina popusti i cjepi se. Tako primite jednu za gripu i nista se nedogogdi, pa jednu za koronu i opet nista, nema mrtvih, pa onda virus mutira pa morate po par puta godisnje na bockanje. Nakon koju godinu ustanovite da vise… Pročitaj više »

Mrčikola
Gost
Mrčikola
8 mjeseci prije

Emiliano Zapata, maske su uvaljene da se sutra može povući analogija sa cijepljenjem
Računaju da će broj onih koji su prihvatili maske, biti sličan broju onih koji će prihvatiti cijepljenje.
Zayebani su majstori.

Pera
Gost
Pera
8 mjeseci prije
Reply to  Mrčikola

Pogresno napisana rijec: “Zayebani su majstori” – ispravno bi bilo “Zayebati su majstori” .

Mrčikola
Gost
Mrčikola
8 mjeseci prije
Reply to  Pera

Pera, istina, ponukan Zapatinim komentarom i žarom želje da što hitrije odgovorim, napravio sam lapsus, ako se dobro sijećam, kalami.

BTB
Gost
BTB
8 mjeseci prije

Cjepivo podržava i katolička crkva, a pominje se i u Bibliji, samo ne na ovaj modenri način sa inekcijama. Ne slušajte ove lažove, to su sve sotone koje žele da umrete od virusa!!!

crvendać
Gost
crvendać
8 mjeseci prije
Reply to  BTB

Ne staj im na muku 😀

crvendać
Gost
crvendać
8 mjeseci prije

Ma daću i da se urami, ovo je toliko dubokoumno.

Komentator
Gost
Komentator
8 mjeseci prije

Upravo tako! Ona sada mora odrađivati posao Glasnovića i Pernara, kojih nema u ovom sazivu Sabora!

Slavonac
Gost
Slavonac
8 mjeseci prije
Reply to  Komentator

Komentator,cudno da niko ne spominje manjince.Nadji drzavu u svjetu gdje manjina odlucuje o vecini.Jasam na E izborima glaso za srbina Bedju Misica,pa nemam problema sa manjinama.Kad podpresjednik vlade iz stranke Hadzica,kaze daje dobro daje on za ljudska prava.To ima samo kod zatucani hrvata.

Komentator
Gost
Komentator
8 mjeseci prije
Reply to  Slavonac

Bez brige bećarino, doći će i manjinci na red. Govorit će se o njima i to mnogo!

Gumeni
Gost
Gumeni
8 mjeseci prije
Reply to  Slavonac

@Slavonac
volio bi da znaš šta pišeš ali čitajuči tvoje komentare ništa od toga.
Manjina je pobjedila na izborima i to svaki puta, većina nije izašla na izbore, jel ti shvačaš to ?
Kada će izlaznost na izbore biti preko 90% a od toga netko pobjediti sa 80% glasova onda možemo govoriti o vladavini većine nad manjinom.
Uostalom, kažeš da 50 godina ne živiš tu, daj odhebi onda od nas jednom zauvjek, nitko te ne treba, ne umišljaj si.

pera lozac
Gost
pera lozac
8 mjeseci prije
Reply to  Gumeni

Gumeni, cini mi se da uopste nisi shvatio sta pise taj “slavonac”,
Da izlaznost bude samo 15% i da njegovi (verovatno kradeze) pobede on nece imat nista protiv, za njega su MANJINCI= SRBI i nista vise, a zasto je to tako nemam pojma, il mu je neki Srbin kresno zenu ili ga je isamarao u punoj kafani, ili je jednostavno patoloski mrzitelj.

Slavonac
Gost
Slavonac
8 mjeseci prije
Reply to  pera lozac

pera lozac,drzi se ti brlje i trazi svog cacu po Sloveniji.

Slavonac
Gost
Slavonac
8 mjeseci prije
Reply to  Gumeni

Gumeni,samo laz neke kao tebe spasava.Staje tukci,jeli moramo isto misliti.Zabranili bimi i grob svoje majke da Imam.Prokleti crveni stakori,stoste protjerali tri milijuna hrvata

crvendać
Gost
crvendać
8 mjeseci prije
Reply to  Slavonac

Slavonac, od čega si ti bidan uteka?
Uostalom šta te briga i ta 3 mil. su crveni. Samo su oni mogli ići, sve ostale su pobili i pozatvarali.

gost1983
Gost
gost1983
8 mjeseci prije
Reply to  Slavonac

Kada se manjine ne bi birale na posebnim listama, birale bi se na običnom pa bi Srbi imali više od 3 zastupnika.

Greta Thunberg
Gost
Greta Thunberg
8 mjeseci prije

Ako vam se ne sviđa članak, robovi, idite na index, tamo sipajte svoj otrov, ostavite slobodne ljude na miru.

Sparkling
Gost
Sparkling
8 mjeseci prije
Reply to  Greta Thunberg

Gretica Dobronamjeran savjet s moje strane: nije dobro samo čitati jedne te iste portale i njihove objave. Nikad nisi siguran dali su isti dio nekog MSM ili se samo prestavljaju da su nezavisni. A provijeriti je ponekad čak i nemoguće. Prema tome, treba čitati sve pa čak i ono što s sigurnošću znaš da je naručeni i plačeni članak kojih (kako kažeš) na Imbexsu ima podosta. Ali ponekad takvi portali ti daju uvid u suprotnost istine o onome što pišu. Što više informacija o jednoj temi imaš s više raznih strana (ovisi o tvojim sposobnostima i tvojim pogledima na okolinu)… Pročitaj više »

MelisMarsa
Gost
MelisMarsa
8 mjeseci prije
Reply to  Sparkling

👍👍👍👍👍

crvendać
Gost
crvendać
8 mjeseci prije
Reply to  Greta Thunberg

Greta, ne čitam index otkad sam pronašao AMSI (ako uopće imaš pojma šta je to). Daj sad iz prve ruke, šta sad ima na indexu?

Nyto
Gost
Nyto
8 mjeseci prije

Vrlo uvredljiv naslov članka: “SABOR REPUBLIKE HRVATSKE – Karolina i 150 patuljaka”. Sviđalo se to vama ili ne, iza tih 150 patuljaka stoji volja građana republike Hrvatske, koji su na izborima glasali za te patuljke. Ovime ne vrijeđate samo saborske zastupnike, nego i građane RH, koji su ih izabrali. Nije vam dosta što svakodnevno objavljujete članke koji Hrvatsku prikazuju u lošem svijetlu, sad ste počeli i vrijeđati . Imate tamo s druge strane 250 moralnih divova u srpskoj skupštini pa malo pljucajte po njima.

Sparkling
Gost
Sparkling
8 mjeseci prije
Reply to  Nyto

Nyto Bez uvrede molim. HR je i moja zemlja i nemam druge. I moja želja kao i većine poštenih građana RH je da mojoj djeci i unucima (ako mi djeca ne emigriraju) pružimo bolju budučnost i ostanak na svojoj zemlji. Ali gorka istina opovrgava ove moje želje. Shvati (i ništa ne uveličavam ili insinuiram) da se bitne odluke koje se tiču tebe i mene i naših naraštaja ne donose u HR saboru nego u Bruxelles. HR je prezadužena zemlja i zbog toga nema samostalnost u odlučivanju. Možeš mi sada docirati što god hoćeš, ali ja samo gledam sliku svakodnevnih događanja… Pročitaj više »

Nyto
Gost
Nyto
8 mjeseci prije
Reply to  Sparkling

Sparkling, u potpunost se slažem s tobom. Međutim postoji konstruktivna i destruktivna retorika. Eto, ti si mi se obratio korektno, konstruktivno i ja ću takav dijalog rado prihvatiti. Da si mi se obratio sa npr. “glupi patuljče” tu bi bio kraj komunikacije. To je velika razlika. Ovaj portal koristi prema Hrvatskoj destruktivnu retoriku koja je na tragu one iz 90-ih. Osjeti se to u svakom članku koj se tiče Hrvatske. To samo pridonosi daljnjim napetostima i podjelama na ovim prostorima. Naravno da se treba kritizirati brojne devijacije u društvu i vlasti, ali to se može raditi korektno i bez vrijeđanja.… Pročitaj više »

onaj najgl..... veći Dalton
Gost
onaj najgl..... veći Dalton
8 mjeseci prije
Reply to  Nyto

@Nyto
I retoričko pitanje na kraju……
👍

Sparkling
Gost
Sparkling
8 mjeseci prije
Reply to  Nyto

Nyto S dužnim poštovanjem prema susjednim zemljama i njenim stanovnicima ali mene neće uvući u takve bespredmetne rasprave i zatvoriti mi oči i skrenuti s teme. Jer mene ne zanima (samo površno) što kaže tamo neki političar susjedne države, nego nas poštene građane zanima što to nama naši izabrani političari poručuju. I kako da živimo a ne da preživimo od poštenog zarađenog novca kojeg nismo ukrali. E vidiš Nyto, poanta nečeg čemu bi trebali stremiti je kako kvalitetno živjeti od svog rada, a oni nam već 30god nude puko preživljavanje. I iz toga prizlazi sva nemoć malog čovjeka da će… Pročitaj više »

onaj najgl..... veći Dalton
Gost
onaj najgl..... veći Dalton
8 mjeseci prije
Reply to  Sparkling

@Sparkling
Ne sikiraj se brale…
Sve će bit u redu.
Evo nama Karoline, nove heroine!
P.S.
Oće li više taj eliksir mladosti.
Da ljudima na Balkanu bude lakše pričekati još par sto godina da im bude bolje

crvendać
Gost
crvendać
8 mjeseci prije
Reply to  Nyto

Pa vidiš da su na portalu sve crveni. Nije Slavonac lud.

Gumeni
Gost
Gumeni
8 mjeseci prije
Reply to  Nyto

@guest_453457
upravo to, te patuljke i nju su izabrali građani RH i sada oni sa brnjicama na licu stoječi mirno odaju počast himni, tj. Republlici Hrvatskoj. Sa brnjicama !!!!
Pljunuli su na građane koji su ih izabrali i državu čije bi zakone trebali donositi.
SRAMOTA !!

Nyto
Gost
Nyto
8 mjeseci prije
Reply to  Gumeni

Gumeni, vjeruj mi, maska je najmanji problem u RH.

Gumeni
Gost
Gumeni
8 mjeseci prije
Reply to  Nyto

@Nyto
pa njih drugi problemi ne zanimaju, vjeruj mi.
Kako će se boriti za narod a boje se skinuti maske koje ničemu ne služe, nikako

Lucija
Gost
Lucija
8 mjeseci prije
Reply to  Nyto

Nyto “… maska je najmanji problem u RH” ? O, jel’da? To se možda tako čini zato što su je svi stavili? Maske imaju najmanje tri aspekta: – stručno- medicinski, >> ekonomski, – aspekt ljudskih prava,>> USTAV i Zakoni. Tko je od tih izabranih ljudi tražio da se ovo stavi na Dnevni red? Kao i sve druge odluke, ne samo maske? Naime, Sabor donosi zakone, a Vlada može donositi uredbe sa zakonskom snagom (uz poštivanje Ustava i zakona). Ali, nijedno od tih tijela – ne može delegirati ovlasti. A upravo to rade. Na koji način su izabrani ljudi u tzv… Pročitaj više »

Nyto
Gost
Nyto
8 mjeseci prije
Reply to  Lucija

Lucija, mislim da je puno bitnije: pokrenuti ekonomiju, proizvodnju, poljoprivredu, otvaranje novih radnih mjesta, rekonstrukcija javne uprave, preustroj teritorijalne organizacije , reforma obrazovanja i zdravstvenog sustava, borba protiv korupcije, nepotizma, klijentelizma itd. U usporedbi s navedenim, maska koju nosim 15 minuta dnevno, dok sam u trgovini, mi je trivijalan problem. Možda netko hoće da nas uvjeri da su nam maske glavni problem ? Pitanje svih pitanja: biti ili ne biti (maskiran)

Pero
Gost
Pero
8 mjeseci prije

Osim Pernara, jos nisam vidio desnicara u saboru.

Suzy
Member
Suzy
8 mjeseci prije

Njonjo nije prisegnuo Ustavu RH vec svom sefu velikom vodji Plenkovii..to nije vec godina novost
Obicno potrkala
Novost je Karolina Vidović Krišto..i bravo Zastupnice. Novost je da nece HDZ novi vrtiti po Saboru svoje kao prije. Sad Ce biti drugačije i teze

Ico
Gost
Ico
8 mjeseci prije
Reply to  Suzy

Plenković za svoje ministre, po ugledu na Franju Tuchmana, uvodi stroge stegovne mjere!

Zvrk
Gost
Zvrk
8 mjeseci prije

Čudo jedno kako je bila sama u tome, čak i bez pomoći svojih domovinskih suboraca.

Jurica
Gost
Jurica
8 mjeseci prije

Nedaj se dresirati Karolina, ti si naša heroina.

Boris
Gost
Boris
8 mjeseci prije

Slavonac, A ovi na vlasti koji su najveći domoljubi i vjernici, a nisu crveni. Šta njima staje??? Vole Boga,Obitelj i Domovinu a Hrvatska na dnu. Daj se probudi.

Slavonac
Gost
Slavonac
8 mjeseci prije
Reply to  Boris

Boris,koji to na vlasti.Djeca udbasa i jugo armije.Pogledaj djecu tajkuna i svi drugi koji upravljaju,seljaci i njihova djeca sele.Ovi su cekali devedeseti,koce pobjedit.Njima bi i Seselj bijo dobar.

NAPOLEON
Gost
NAPOLEON
8 mjeseci prije

Ako je netko brnjičar, ne znači da je i patuljak

Tumanski
Gost
Tumanski
8 mjeseci prije
Reply to  NAPOLEON

E pa baš to znači.

alex
Gost
alex
8 mjeseci prije

Pozivanje na zakon i ustav u apsurdistanu😂😂😂

Piždro
Gost
Piždro
8 mjeseci prije

Nije lako ni sa jednim patuljkom a malte ne sa 150.. jao ti ga njoj, j’beš plaću..

Mrčikola
Gost
Mrčikola
8 mjeseci prije
Reply to  Piždro

Piždro, bajka kaže da je sedam optimalan broj.

piždro
Gost
piždro
8 mjeseci prije
Reply to  Mrčikola

A mislis na 7 patuljaka i zemlju čuda.. dada stoji šjor Mrčikola

SSK
Gost
SSK
8 mjeseci prije

Karolina je “lakmus papir” za liberale, pa čak i one presvučene u “domoljubnu”kožu. Biti će tu još simptoma poput Macanovih.

grom iz vedra neba
Gost
grom iz vedra neba
8 mjeseci prije

Bravo Karolina! Izdrži s ovim pijunima…

Matija
Gost
Matija
8 mjeseci prije

A da jos svi u Sabornici stave i motociklisticke ocale?Ako udje jedan ili dva Sabornika sa koronom nece im pomoci ni maske cak,ha,ha,ha,haaaaa.Ja jucer u Ducanu iza mene pred kasom vidio Bakicu bez maske,prilijepila mi se za guzicu skoro,nije postivala ni socijalnu distancu cak.Okrenem s e ogledam je u okice njene nasmijesene pa si pomislim,kazem:Ma nema zime Bakice,nema ljutnje ni panike,nosim masku ja i za tebe i zbog tebe,da te sacuvam od korone,i ako tesko disem.Maska je problem,nuzno zlo.Pod maskom se otezano dise,Mozak treba kisika,pa ti nosi masku satima,ludnica.Maska kad je duze vremena u kontinuitetu nosis,ako je duze od pola… Pročitaj više »

Mucke
Gost
Mucke
8 mjeseci prije

Zanimljivo drustvance jer osim Kristo i Milanovic te Grmoja i Radin guraju u prvi plan pricu o ljudskim i gradjanskim pravima ,umjesto price o smrtonosnoj ugrozi.Kuriozitet su “progresivci” koji sute kao ribe .Izgleda da smatraju da je zivot maskenbal pa im je ok hodati po svijetu zakrabuljen.

Covjek
Gost
Covjek
8 mjeseci prije

Znaci sad mi svi trebali crknuti od korone jer neku babetinu nemozes zakonom da nosi masku. Nadam se da ce i doktor tako razmisljati kao ta babetina kad vas bude operirao

Mucke
Gost
Mucke
8 mjeseci prije
Reply to  Covjek

Neka taj doktor slobodno operira tebe,klasicnom metodom,sto veci rez.

Gumeni
Gost
Gumeni
8 mjeseci prije
Reply to  Covjek

@covjek
zašto varaš ovaj napačeni narod, ti nisi čovijek !

Sparkling
Gost
Sparkling
8 mjeseci prije
Reply to  Covjek

Covjek
Ne širi laži i dezinformacije. Lijepo svima nama koji sudjelujemo u ovoj raspravi obrazloži riječima (a možeš i potkrijepiti nekim linkom) o kojem i kakvom se to zakonu radi? Kad je isti stupio na snagu i tko ga je u HR saboru i kada potvrdio?
Crknuti nećeš od korone nego od bolesti i slabog imuniteta. Zaštiti se i popravi svoj imunitet i ni jedna korone ti neće ni blizu.

BTB
Gost
BTB
8 mjeseci prije
Reply to  Sparkling

Zakon o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti, koji je u travnju izglasan u Hrvatskom saboru, Božjom voljom i Kristovom providnošću!!! Ove duše prodane kao POnoŠ, koji je jogi majster i koji širi višebožje svjetonazore, treba javno osuditi! Truju nam djecu!

Q T
Gost
Q T
8 mjeseci prije
Reply to  BTB

Možete li navesti citat iz Biblije za koji tvrdite da je o cjepivima?

Žilevski
Gost
Žilevski
8 mjeseci prije
Reply to  Covjek

Dakle imam koronu , zdrav sam , kako kažu asimptomatičan i moram na operaciju čega , bubrega , crijeva debelog ili mozga što bi tebi trebalo 🙂 bome se zdravih naumiralo od gripe ove godine 🙂 uz malo sarkazma nadam se da sam uspio doći do poante ‘c’ovječe ….

Blu trabant
Gost
Blu trabant
8 mjeseci prije

Lijepo je vidjeti vučicu među ovcama.

Blu trabant
Gost
Blu trabant
8 mjeseci prije
Reply to  Blu trabant

Lupajte minuse, u pravu ste. Tamo je njonjo alfa mužjak.

Davor Biletić
Gost
Davor Biletić
8 mjeseci prije

Nisi dobro ni ti ni ova gđa Karolina. Ima važnijih stvari od nje i njenog nekulturno ponašanja. Pa zar treba Zakon za svaku glupost.

Max
Member
Max
8 mjeseci prije

Bravo Gospodine Ponoš i gospođo Krišto. Pitanja su legitimna.

crvendać
Gost
crvendać
8 mjeseci prije
Reply to  Max

Ne samo legitimna nego i najvažnija. Mogla je pitati zašto Hrvatska propada 30 godina, ko je pokrao narod i obogatio se do 5 koljena da su mirni, ko je prodao i državu i narod bankama, zašto su najprofitabilnija poduzeća u stranim rukama, zašto mladi odlaze u kolonama, ali to su samo neka u moru nebitnih pitanja. Bravo gospođo, odmah u glavu a ne da se bavite sa sitnicama.
Možda joj maska smeta da postavi ta pitanja a to ne želi dopustiti.

Dokurčilomi
Gost
Dokurčilomi
8 mjeseci prije

A tko će je natjerati i na temelju kojeg zakona? Kako joj napisati kaznu, na temelju kojeg zakona? Zar ćemo kažnjavati na temelju preporuka iza kojih ne stoji čak niti Ustav? S druge strane nije li vrli stožeraš PREPORUČIO da umjesto maske može i šal.

Eto i mene
Gost
Eto i mene
8 mjeseci prije
Reply to  Dokurčilomi

Doslo je do toga da je narod poceo u toj mjeri prihvacati nebuloze da ne vidi nista sporno u izjavi da umjesto maske moze sal… Prestrasno.
Meni to cak vise nije samo je.anje u zdrav mozak, nego i priprema za izmjenu stanovnistva,da se jadni migranti ne osjecaju drugacije u novoj domovini…

Ivica Jurčić
Gost
Ivica Jurčić
8 mjeseci prije

Bravo Karolina!

Istrazuj
Gost
Istrazuj
8 mjeseci prije

Danas sam dobio odlicnu pricu od koja govori poprilicno jasno o ovom ludilu od lazne pandemije, a i njeni prijedlozi za komunikaciju i dalje korake je fino i informativno: “…. 🔹 Priča o koroni je slojevita priča; na površini je priča o pandemiji i virusu, ali ispod površine je puno toga sakrivenog i međusobno povezanog što se proteže nadaleko i naširoko u prostoru i vremenu. Situacija s koronom otkrila je mračnu stranu ovog svijeta, mnoge stvari od kojih smo ranije odvraćali poglede jer nije jednostavno suočiti se sa sjenkom, ni osobnom ni kolektivnom. Informacije o raznim mračnim programima takozvane elite… Pročitaj više »

Lucija
Gost
Lucija
8 mjeseci prije

Ma koje spike… Jedino što mogu reći o toj ženi jest da ima lijepe oči. Njene ‘ideologije’ me ne zanimaju. Točnije, ničije. Primi se pravih pitanja i rješavanja problema. 2019. 50% ljudi u RH nije si moglo priuštiti ni godišnji odmor. Čitajući komentare ispod vijesti o onom Macanovom bijegu sa TVa…velika većina misli isto. Ljudima je dosta. 30 godina prežvakavanja istih stvari…!!! S nekim temama, tipa Jazovka, je debelo zakasnila. Ionako ih je većina takvih služila za pokriće, dok se u pozadini drpa. Ostaviti patolozima, povjesničarima, ako je potrebno i pravnicima. Nikad neću zaboraviti kako je taj prvi Hod za… Pročitaj više »

Slonica
Gost
Slonica
8 mjeseci prije
Reply to  Lucija

Lucija kako mislite tipa jazovka zastarila,? Ili hod za zivot .pa se slucajno nađe obrnuto Kad je pride zašto ima i ljudi za obitelj muškarca i žene…znači da su protiv gey zajednice. Tko danas moze biti protiv lgbt.? Zasto ,svi smo ljudi,od krvi i mesa. Tipa Jazovka?zlocin nema zastaru,ni jedan Dal mislite da nakon puno vremena ne treba sjecanje na tipa glušci ,tipa bleiburg,tipa srebrenice, tipa Jadovno….pa to je sve bilo davno ….čemu sad slaviti i obilježavati… …ili su samo pojedini slučajevi tipa a drugi legitimni opravdani Bez predznaka tipa Mrtva usta ne govore….a zločine uvrštavat s tipa ( bez… Pročitaj više »

Q T
Gost
Q T
8 mjeseci prije
Reply to  Lucija

Ona se borila i protiv uvođenja pedofilske lektire u škole i lgbt slikovnica u vrtiće. Prijetili su joj otkazom, a mediji su je skoro razapeli. Potpisivane su peticije da se vrati na posao…

Lucija
Gost
Lucija
8 mjeseci prije

Pero

Ne. Po političkoj teorijivje u pravu. Vlasništvo i kapital. To je tradicionalna desnica.
Ono na što ti možda misliš…jest nacional- socijalizam.

Crni Gavran
Gost
Crni Gavran
8 mjeseci prije

SVAKA JOJ CAST,GLUPACI I PDGUZNE MUVE SISTEMA MISLE ISPIRATI MOZAK DOSTOJANSTVENIM OSOBAMA KAO STO JE GOSODJA VIDOVIC.JANDROKOVICU , PREPORUCUJEM DA KROZ MASKU KOJU NOSI NAPRAVI OTVOR KAKO BI BRNJICU,ALKU,ZA VOLOVE MOGAO IZBACITI PREKO MASKE DA BUDE KOMPLETNA LICNOST. IZVINJAVAM SE INACE NE ZELIM NIKOG VRIJEDJATI I NEMAM TAJ OBICAJ

crvendać
Gost
crvendać
8 mjeseci prije
Reply to  Crni Gavran

Ma jasno, izletilo ti.

štefek
Gost
štefek
8 mjeseci prije

spodoba…mogu samo zamisliti likove koji su ju birali…

peh
Gost
peh
8 mjeseci prije
Reply to  štefek

Isti preko kojih si napravljen

štefek
Gost
štefek
8 mjeseci prije

spodoba…

nonwo
Gost
nonwo
8 mjeseci prije

Desničari,ljevičari,ustaše,partizani,četnici itd…To je crvena krpa,etiketiranje,… koje se (programirano i namjerno)ubacuje u svaku raspravu kako bi postala potpuno nekonstruktivna i održavala status quo jer počiva na svađama i podjelama. Ljudi to više ne mogu slušati.Povijesničari bi se temeljito , iskreno i bez političkih pritisaka i konotacija trebali baviti povijesnom istinom-tada nitko ne bi ostao bez grijeha da baci kamen,jer u svakom totalitarizmu,ratnom stanju,… je bilo zlih ljudi na svim stranama koji su radili svinjarije-što “neprijateljima” a što vlastitom narodu… Zajednički nazivnik im je da su zločinci,…Zato i nema mira (i oprosta)jer se takvi uglavnom izvuku i nema pravde-osude za ZLOČINCE…Kako Mustafa… Pročitaj više »

Max
Gost
Max
8 mjeseci prije

maska nije zakonski obvezna ali bilo bi pozeljno da je nosi jer iako ne sprijecava virus, bar smanjuje razbacivanje minimalno 70%.

Irena
Gost
Irena
8 mjeseci prije

Velimire, zasto nisi imenovao i druge koji nisu nosili maske?

Irena
Gost
Irena
8 mjeseci prije

Zasto niste imenovali i druge koji nisu nosili maske. Zasto ste se organizirano, svi nedomoljubni portali, srucili na gospodu Vidovic-K.

Irena
Gost
Irena
8 mjeseci prije

Zasto se ne javljate kada Plenkovic, Milanovic, pa cak iz korona stozera, ne nose maske. Kakva je to hajka na Karolinu. Sramite se.

Ne moze sevreci da se zena nije zastitila. Svojim
Gost
Ne moze sevreci da se zena nije zastitila. Svojim
8 mjeseci prije

Ne moze sevreci da se zena nije zastitila. Svojim salom ista pa moguce i bolje od maske.

Grgo
Gost
Grgo
8 mjeseci prije

Sabor je kokošinjac..

Sombor
Gost
Sombor
8 mjeseci prije

Molim da mi se objasni što znači preporuka. Što to točno znači?
Moram?
Ako moram, zašto je preporuka a ne obveza?

Mogu, a ne moram?
Uopće ne moram.

Vinko
Gost
Vinko
8 mjeseci prije

Opalit je nogon u guzicu !Koga ta kozurina glumi !

POVEZANE VIJESTI

Izbornik