fbpx

Pritužba o postojanju nezakonitosti i nepravilnosti u radu državnih tijela

Stožen Korona

Suradnik redakcije portala Logično, Velimir Ponoš, poslao je danas pritužbu o postojanju nezakonitosti i nepravilnosti u radnu državnih tijela u kojoj otkriva niz manipulacija, kršenje ljudskih prava i nedorečenosti Stožera glede koronakrize, a koje imaju nesagledive posljedice na cjelokupno društvo Republike Hrvatske. Radi se o još jednom neizbrisivom tragu koji može poslužiti kod eventualnih budućih postupaka. Pritužbu prenosimo u cijelosti.

 

Pritužba o postojanju nezakonitosti i nepravilnosti u radu državnih tijela

Uvodno podnositelj navodi kako se prema odluci Nacionalnog stožera civilne zaštite (u daljem tekstu: Stožer) KLASA: 810-06/20-01/17 URBROJ; 511-01-300-104 od 10. srpnja, 2020.(1), te dopuni odluke KLASA: 810-06/20-01/7 URBROJ: 511-01-300-106 od 14. srpnja, 2020.(2), utvrđuje obaveza nošenja maske za lice ili medicinske maske u zatvorenim prostorima pri čemu se Stožer poziva na preporuke Svjetske zdravstvene organizacije (u daljem tekstu: WHO) od 5. lipnja 2020. (3). Iz odluka proizlazi kako se osobama koje ne nose masku uskraćuju brojna građanska prava: pravo na rad, pravo na pristup tijelima javne vlasti, pravo na javne usluge, pravo na nabavku namirnica, pravo na zdravstvenu zaštitu itd., odnosno osobe koje ne nose masku isključuju se iz društva i gube sva građanska prava. Iz odluka također proizlazi kako se građane podvrgava zlostavljanju, kao i liječničkom ili znanstvenom pokusu u kojem sudjeluju bez svoje privole čime se krši članak 23. Ustava.

–  Podnositelj dokazuje kako su odluka i dopuna odluke (u daljem tekstu: odluka) bez pokrića u preporuci WHO, na koju se preporuku poziva Stožer, odnosno da za odluku ne postoji pokriće unutar medicinske znanosti.

– Podnositelj dokazuje kako je odluka suprotna zakonima RH, Međunarodnim konvencijama kojih je RH potpisnik, i Ustavu Republike Hrvatske.

Prethodno uvidu u preporuku WHO, od dana 5. lipnja 2020. „Advice in the use of masks in the context of COVID-19“ za koju Stožer kaže da je temelj donošenja odluke (4) podnositelj navodi kako se kao orijentir donošenja ovakve ili bilo koje slične odluke ne smije uzeti niti jedan narativ bez propitkivanja, a osobito ne u svijetu medicine i farmacije u kojima se studije često lažiraju i/ili namještaju što je u prethodnoj pandemiji svinjske gripe činio i sam WHO čiji su čelnici za stvaranje lažne pandemije svinjske gripe dobivali novac farmaceutskih kompanija što je okarakterizirano kao „prevara stoljeća“.(5)

Nadalje, uvidom u preporuku vidljivo je kako sadržaj odluke nije usklađen sa sadržajem preporuke budući se unutar preporuke nije ispitivao okvir na koji se odluka odnosi. Primjerice nigdje se unutar preporuke nije ispitivao utjecaj nošenja maske za lice na zdrave ljude koji rade osam sati dnevno plus dva sata javnog prijevoza u raznim vremenskim uvjetima i na dulje staze, a na koje se odluka odnosi budući je ista donesena na takvu populaciju na sve vremenske uvjete i do kraja epidemije,  iz čega slijedi kako je pozivanje na preporuku svjesna ili nesvjesna laž.  Identično je i s osobama predisponirana rizika koje su kontraindicirane za nošenje maske. Štoviše, u preporuci jasno stoji kako nema izravnih dokaza o učinkovitosti nošenja maske za lice za zdrave ljude pri prevenciji respiratornih virusa uključujući virus COVID-19, te je odluka Stožera pozivanjem na preporuku u svim segmentima odluke ozbiljna manipulacija i oblik dovođenja u zabludu.

Nastavno, čak i da preporuka WHO pokriva odluku Stožera, Stožer je obavezan sve preispitivati, te je dužan postupati prema hrvatskim zakonima, Međunarodnim konvencijama i Ustavu, a ne prema preporukama WHO i nikako ne ultimativnom odlukom.

Tako je, pored kršenja čl. 23. Ustava što je navedeno u zaglavlju pritužbe, prekršen i čl. 3., čl. 5. i čl . 16. st.2 . Prekršen je i Zakon o zaštiti prava pacijenata (NN 169/04, 37/08) i to svi članci od 1. do 8. , te čl. 10. i čl. 16., a prema Konvenciji o zaštiti ljudskih prava i dostojanstva ljudskog bića u pogledu primjene biologije i medicine (NN 13/2003) prekršeni su čl. 1., čl. 2., čl. 4., čl. 5. i čl. 10.

Prema Zakonu o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti (NN 79/07, 113/08, 43/09, 130/17, 47/20) prekršen je čl. 49. koji definira kako se dezinfekcija u tijeku kroz obaveznu protuepidemijsku dezinfekciju obavlja tijekom bolesti odnosno kliconoštva što znači da se mjera smije odnositi samo na bolesne osobe i na osobe za koje je utvrđeno da su zaražene.

Konačno, prema čl. 7.  st. k) Zakona o potvrđivanju Rimskog statuta Međunarodnoga kaznenog suda (NN 5/01) odlukom Stožera počinjen je zločin protiv čovječnosti.

U skladu sa svime navedenim podnositelj podnosi pritužbu na odluku Stožera  kojom se grubo krše ljudska prava i diskriminiraju osobe koje ne nose masku za lice, te se ljude izlaže nezamislivoj torturi. Završno, podnositelj traži od ureda pravobranitelja da razmotri i da se očituje o predmetu, te da postupi  u skladu sa svojim ovlastima i nadležnostima, odnosno da traži žurno ukidanje ove sramotne odluke.

S vjerom kako, a što navodi čl. 1. Ustava RH: „U Republici Hrvatskoj vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu kao zajednici slobodnih i ravnopravnih građana“ s poštovanjem Vas pozdravljam

Zagreb, 20.7.2020.

Velimir Ponoš

Na znanje:

 • Nacionalni stožer civilne zaštite
 • Hrvatski zavod za javno zdravstvo
 • Kabinet ministra zdravstva
 • Vlada Republike Hrvatske
 • Ureda za ljudska prava i prava nacionalnih manjina RH
 • Hrvatska liječnička komora
 • Povjerenstvo za zaštitu prava pacijenata grada Zagreba
 • Ured predsjednika RH

Prilozi:

 1. https://civilna-zastita.gov.hr/UserDocsImages/CIVILNA%20ZA%C5%A0TITA/PDF_ZA%20WEB/Odluka%20-%20maske.pdf
 2. https://civilna-zastita.gov.hr/UserDocsImages/CIVILNA%20ZA%C5%A0TITA/PDF_ZA%20WEB/Odluka%20maske%20-%201.%20dopuna.pdf
 3. https://www.who.int/publications/i/item/advice-on-the-use-of-masks-in-the-community-during-home-care-and-in-healthcare-settings-in-the-context-of-the-novel-coronavirus-(2019-ncov)-outbreak
 4. https://www.poslovni.hr/hrvatska/bozinovic-otkrio-do-kada-cemo-morati-nositi-maske-4241699
 5. https://www.forbes.com/2010/02/05/world-health-organization-swine-flu-pandemic-opinions-contributors-michael-fumento.html#480c0fb148e8

 

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.


Posjetite naš novi video kanal na platformi Odysee i obvezno se registrirajte, kao i najveću arhivu alternativnih video snimaka Jubitu.

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
150 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
sokre
Gost
sokre
1 godina prije

svaka Vam čast g. Ponoš

neznanje
Gost
neznanje
1 godina prije
Reply to  sokre

Sokre Pročitaj dobro ustav i zakon o zaštiti zdravlja. Par članaka govori o našoj obvezi prema sebi i društvu te zabrani ugrožavanja drugih osoba. Ti članci su “slučajno promakli gospodinu Ponošu, ( i promiču svima koji se pozivaju na protuzakonitosti, svi hoće prava a obveze nisu popularne) i na njima… Pročitaj više »

sokre
Gost
sokre
1 godina prije
Reply to  neznanje

zdrava osoba ne ugrožava nikoga nenošenjem maske, maske trebaju nositi bolesni ljudi, nemam ništa protiv da ih nosi tko god smatra da će mu pomoći. ne dozvoljavam da me se pravi budalom dok god sam zdrav i svjestan, a ovo što rade političari i tzv. znanstvenici je SRAMOTNO, pogotovo za… Pročitaj više »

neznanje
Gost
neznanje
1 godina prije
Reply to  sokre

ZOZZ NN100/18 Članak 4. Zdravstvena zaštita u smislu ovoga Zakona obuhvaća sustav društvenih, skupnih i individualnih mjera, usluga i aktivnosti za očuvanje i unaprjeđenje zdravlja, sprječavanje bolesti, rano otkrivanje bolesti, pravodobno liječenje te zdravstvenu njegu, rehabilitaciju i palijativnu skrb. Članak 5. (1) Svaka osoba ima pravo na zdravstvenu zaštitu i… Pročitaj više »

Eto i mene
Gost
Eto i mene
1 godina prije
Reply to  neznanje

Clanak 5
(3) Nitko ne smije ugroziti zdravlje drugih.

A da li drzava smije ugroziti zdravlje drugih? Jer evo nevezano za koronu, alkohol i cigarete su u slobodnoj prodaji, a drzava na tome jos i zaradjuje…

Mucke
Gost
Mucke
1 godina prije
Reply to  neznanje

Znas sta ,u cjeloj ovoj frci oko navodne zaraze ,zdravstvene ustanove su odbile tretirati tesko bolesne ljude opravdavajuci se prioritetom ( mozes mislit)tretmana bolesnih od gripe zvane kovid. I dogodio se paradoks da je usljed nedostatka zdravstvene skrbi smrtnost smanjena.Bio je to trenutak kad je vecina ljudi shvatila da je… Pročitaj više »

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 godina prije
Reply to  neznanje

Ad 3. Chemtrails, herbicidi i glikosfati, prljave industrije i unistavanje zraka i vode i proizvodnja smrada. Živa, Aluminij, Arsen kao dokazani neurotoksini u cijepivu. Kako ne smije? Smije ako moze bez posljedica!

NoName
Gost
NoName
1 godina prije
Reply to  neznanje

Bez obzira na koji se zakon pozvali, zakoni nisu nešto uklesano u mramor. Zakoni jesu, sutra nisu, mijenjaju se i dopunjavaju. No, kad je već tu vidljiv čl. 5 . st. 1 – što s onim ljudima koji su morali primati kemoterapiju, koji su morali biti na nekoj drugoj terapiji,… Pročitaj više »

Etz Chayim
Gost
Etz Chayim
1 godina prije
Reply to  sokre

Če vas mogoče zanima kaj pomenijo besede HRVATSKA po idividualni svetopisemski abecedi bo vam vse jasno,H-življenje se organizira skozi usodo:R- usoda se sprejme in se ji intelegentno sledi : V akcija sledi načrtu :T- harmonija življenja poje pesem skozi različne izkušnje : S pravi namen zdrži skozi čas , K-… Pročitaj više »

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 godina prije
Reply to  neznanje

neznanje evo ti minus bez citanja…

Armagedon
Gost
Armagedon
1 godina prije

Emiliano hahahahahahah Sam je sebi ime dao , a moglo bi se tu jos svasta dodat

neznanje
Gost
neznanje
1 godina prije

Emuljano Zamlata
Što drugo očekivati od znalaca.

Marko Antolos
Gost
Marko Antolos
1 godina prije
Reply to  neznanje

neznanje, po tebi mogu zgaziti ljudska prava i zbog smoga u zraku ili obične gripe. Baš si neznanje

neznanje
Gost
neznanje
1 godina prije
Reply to  Marko Antolos

Marko Antolos
Po meni? Diš name?

Zakon o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti
pročišćeni tekst zakona

NN 79/07, 113/08, 43/09, 130/17, 47/2
Uživaj.

Gumeni
Gost
Gumeni
1 godina prije
Reply to  neznanje

@neznanje, možda je nepotrebno komentirati jer se tema slabije prati, dakle sad je ovo zarazna bolest samo ako WHO kaže a svake godine od zaraznih upala pluća, zaraznih gripa i prehlada strada daleko već broj ljudi, dalkeo veća šteta, broj sati bolovanja itd. nego što je ova pandemija ili kako… Pročitaj više »

Eto i mene
Gost
Eto i mene
1 godina prije
Reply to  neznanje

Neznanje, Slazem se sto se tice toga da je zakon i na njihovoj srrani, ali (ne znam za druge drzave) kod nas je zakon pisan tako da se moze tumaciti na sto nacina, cesto je kotradiktoran i sve na sto se netko pozove ima i svoju kontru na koju se… Pročitaj više »

Armagedon
Gost
Armagedon
1 godina prije
Reply to  Eto i mene

Eto i mene… U pravu si , samo bi jos dodao da su zakon pisali ka da su znali da ce se ovako nesto dogoditi , da se
sa zakonom moze mnipulirat .
Osobno vijerujem da je Unaprid sve isplanirano ,

Armagedon
Gost
Armagedon
1 godina prije
Reply to  Armagedon

A ona tri strasila od sismisa gore na slici su samo posluznici koji prenose gazdine zapovijedi , jadnici bez karaktera koji ce morati prebaciti krivnju na sebe da bi zastitili gospodare . Zrtvovani a nisu ni svijesni toga od vlastite sekte.

Eto i mene
Gost
Eto i mene
1 godina prije
Reply to  Armagedon

Armagedon, Nemaju oni potrebe nista znati, jer stalno dolaze neke izmjene i dopune zakona kako god im pase, ne mozes pratiti ni da oces. A moze se cak i u cetvrtom misecu proglasiti pandemija koja sluzbeno pocinje u trecem misecu… Ako ispadne da im ovo nije u redu i da… Pročitaj više »

Armagedon
Gost
Armagedon
1 godina prije
Reply to  Eto i mene

Eto i mene ……upravo tako , Neka Hebena stranka , strano mijenjaju poze …

Armagedon
Gost
Armagedon
1 godina prije
Reply to  Armagedon

Eto i mene …… Mozes li zamislit grupnjak kad im se plenko i milance prikjuce ….
koja bi to bila bila katastrofalna mutacija.,.uzasna .kreacija, trospolna evolucijionarna translakcija, ,kolektivna sjebancija …….
Kreaturna Virusna sekvencija…. 🙂

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 godina prije
Reply to  Armagedon

I to minimun cca 20 godina.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 godina prije
Reply to  neznanje

Da li ste svjesni cinjenice da svaki put kad sjednete u automobil kao vozac vi ste potencijalni ugrozitelj. Sebe i drugih. Ne mora se nista desiti, a moze. Kad bi tako gledali onda bi autoindustrija zamrla. Netko kupi auto i “namjerno” nekog pregazi/usmrti. Da li proizvodjac treba odgovarati sto je… Pročitaj više »

Ive
Gost
Ive
1 godina prije
Reply to  neznanje

Ostavi se zakona ustava i odredbi prihvat se ZDRAVE LOGIKE, ako ti je jasno sto to znaci.
Znas li onaj becarac; “Aj steram ku*ac u taj novi zakon aj koji neda pisti sokakom…”

skorpio75
Gost
skorpio75
1 godina prije
Reply to  neznanje

Ustavni zakpn RH je iznad svih zakona i jako je jednostavan za razumjet tak da mozes trazit po ostalim zakonskim propisima kolko oces ali USTAV RH je iznad tog tvog trazenja.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 godina prije
Reply to  sokre

Sokre, svaki otpor cjenim.
Medutim ovo je kao da posaljes pismo onome sto ti na ulici prodaje ciglu, s zamolbom da je sutra sam sebi proda!

sokre
Gost
sokre
1 godina prije
Reply to  sokre

nakon što sam u cjelosti ovu objavu prenio na dnevno.hr obrisan mi je nick i facebook profil s koji sam koristio tamo za prijavu. toliko o slobodi govora.

david
Gost
david
1 godina prije

U Republici Hrvatskoj vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu kao zajednici slobodnih i ravnopravnih građana
Sto ovo znaci?
lici mi kao
Proleteri svih zemalja ujedinite se.

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
1 godina prije
Reply to  david

Pa ti bi mogao preći u politiku i povesti inicijativu za promjenu Ustava RH.
Molim te napiši tvoj prijedlog izmjena i dopuna čl. 1 Ustava RH pa te možda i podržim 😊😊😊

david
Gost
david
1 godina prije
Reply to  Spacevoodoo

Zasto ne pise
Svaki covjek se radja slobodan?
To je najvaznije
a buduci da ne pise, znaci mi smo svi robovi.

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
1 godina prije
Reply to  david

To bi bilo dobro, ali sad pričamo općenito o nepoštivanju Ustava, tako da to i piše nebi bilo ispoštovano jer svatko rođen u Hrvatskoj se rađa kao dužnički rob i dužan je oko 10000 eura koje dobijanjem OIB-a kao porezni obveznik je dužan za života kroz sve moguće namete vraćati… Pročitaj više »

david
Gost
david
1 godina prije
Reply to  Spacevoodoo

Uzimljes sve previse ozbiljno, opusti se.
Moje geslo je
use nase i podse

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
1 godina prije
Reply to  david

Pa upravo to proleteri svih zemalja žele. Misliš kako proleteri žele ozbiljno raditi, a ne biti opušteni s tim use, nase i podase 😊😊😊

david
Gost
david
1 godina prije
Reply to  Spacevoodoo

Ne moras se praviti gluplji od mene kad nisi.

centil100
Gost
centil100
1 godina prije
Reply to  david

davide, tako je, reci ti njemu 🙂

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 godina prije
Reply to  centil100

Tako je Davide nedaj nikome da se pravi glup više od tebe.

Zadranin
Gost
Zadranin
1 godina prije
Reply to  david

david

Možeš biti inteligentan, a ispasti glup.

P***!

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 godina prije
Reply to  david

Pogresno je mislit da se covjek rađa slobodan. Sloboda je osjecaj i nitko nam ne moze dati slobodu. Ako vam netko nesto i daje onda to sigurno nije sloboda ma kako lijepo upakovano i ma sto pisalo na poklonu. Stvar je svake osobe koliko ce svoje osobne slobode prodati ili… Pročitaj više »

neznanje
Gost
neznanje
1 godina prije
Reply to  david

davide
Svaki se čovjek rađa slobodan i mama mu odmah stavi pelene ( da ne s.re po svuda).😂😂😂

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 godina prije
Reply to  david

David, zakljucaj se u wc i cekaj cjepivo. U meduvremenu posalji suprugu nama da se slucajno ne zarazis preko nje! Zahvalit ces n poslije!

Armagedon
Gost
Armagedon
1 godina prije

Emiliijano ne samo sto si Postao Heben igrac , vec bis htio postat i porno zvijezda 🙂 🙂 …… 🙂

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 godina prije
Reply to  Armagedon

Armagedon, kad velim “nama” mislim i na tebe druze da podjelimo dobro a ne samo zlo!

Armagedon
Gost
Armagedon
1 godina prije

Emiliano hvala , tako se prijatelji pomazu svaka cast ali ……
ako je ruzno ja ti moj dio poklanjam …… 🙂

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 godina prije
Reply to  david

To znaci da su vas vec uvjerili da ste David, a ne Goliath.

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
1 godina prije

Svaka čast. Sve pohvale. Nadam se kako je procjena suradnika i portala bila ispravna odnosno kako javne i tajne službe neće poduzimati ikakve ozbiljnije radnje protiv njh. Ne mislim kako će se nešto s ovim promijeniti, ali ako svatko napravi ono što je sam u mogućnosti napraviti onda bi se… Pročitaj više »

Max
Member
Max
1 godina prije

Bravo Velimire! Ne damo se u mozak.

The Who
Gost
The Who
1 godina prije

Svaka čast (svaka ti dala)

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
1 godina prije
Reply to  The Who

I dat će mu, i to posebno svaka faktografova factcheckerica 😊😊😊

Slonica
Gost
Slonica
1 godina prije

I jeste dobili odgovor? Jucer je bila tema o posjetu djeci u bolnicama,po svim europskim,medunarodnim pravima zabrana posjeta je neustavna. Ništa nije riješeno. Po zakonu rh osnovna škola je obavezna,prekinuta je radi kovida,poslije su se vraćala samo djeca do 4 raz, i rijec obavezna se zamijenjivala škola je sigurna(ako dijete… Pročitaj više »

Eto i mene
Gost
Eto i mene
1 godina prije
Reply to  Slonica

Tocno.. Nadovezala bih se na ovo sa skolama, tu bar iz iskustva znam da se brane samo preformuliranjem svojih vec stoput ponovljenih recenica i navodjenjem zakona onako kako njima pase. A nacinom pisanja ti daju do znanja da ih boli kitica za tvoj problem oko zakonitosti odluka stozera i ministarstva…… Pročitaj više »

neznanje
Gost
neznanje
1 godina prije
Reply to  Eto i mene

Eto i mene
Zakon o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti
pročišćeni tekst za

NN 79/07, 113/08, 43/09, 130/17, 47/2

Uživajte cure i usput potražite na netu o tužbama u Italiji poradi zakašnjelih odluka o karanteni i mogučim traženjima odštete od rodbine umrlih. 🙈🙉🙊🐰

Eto i mene
Gost
Eto i mene
1 godina prije
Reply to  neznanje

Neznanje, Da li u tom zakonu o zastiti pucanstva od zaraznih bolesti igdje stoji da djeca od 1.-4.razreda idu u skolu, a oni od 5.-8. ne idu? Pojasni mi malo to s tuzbama. Jel ja ne znam citati ili ti pises da netko trazi odstetu od rodbine umrlih? Jer ono… Pročitaj više »

Slonica
Gost
Slonica
1 godina prije
Reply to  neznanje

Neznanje….stoji sve…ljudi su toliko izgubljeni da jedni druge prijavljuju,i da spominjale su se tužbe o prekasno proglašenoj karanteni(što radi iskrene brige,što po savjetu pa neku lovicu odštete namaknut)
I točno da je zakon zaštićen, zabarikadiran,da ova nada da ce se nešto postići …

Evo još nam ostaje raspravljati…pozdrav

Neznanje
Gost
Neznanje
1 godina prije
Reply to  Slonica

Slonice Nisam protiv opravdanog bunta i činjenic je da nas jako malo obavještavaju zašto sr śto poduzima. Bilo bi dobro da u ekipi imaju psihologa i strućnjaka za odnose s javnošću pa da sroče izjave razumljivije za javnost. Novinari doljevaju ulje na vatru i imamo što imamo. Ne vladaju nedoumice… Pročitaj više »

nomen est omen
Gost
nomen est omen
1 godina prije
Reply to  neznanje

U zarazne bolesti spada i gripa. Gdje da povučemo crtu? I nemoj mi sad o tome da je koronavirus nov i nepoznat jer isto možemo reci i za svaki mutirani virus gripe. Sars cov 2 je opasan uglavnom za osobe iz rizične skupine kao sto je i gripa. Zašto se… Pročitaj više »

Melita
Gost
Melita
1 godina prije
Reply to  Slonica

Problem je što građani Hrvatske gotovo bespogovorno “gutaju” ove odluke, zakone, naredbe ..ili što su već. Zabraniti roditeljima da budu uz svoju bolesnu djecu u bolnicama može samo psihopat, a još veći psihopat može donijeti odluku da se ovaj boravak roditelja mora ograničiti na 15 minuta. Da li preventiva od… Pročitaj više »

Marko Antolos
Gost
Marko Antolos
1 godina prije
Reply to  Melita

Melita, osvrt ti je bolji i od g. Ponoša! Molim te da siješ zdrav razum gdje god stigneš. Priče o zakonu su danas svuda, a razuma nema ni u zakonu ni u priči.

Istrazuj
Gost
Istrazuj
1 godina prije
Reply to  Melita

“…Meni to u osnovi izgleda kao tvrda diktatura…” Melita, “Tvrda diktatura” nad “gijimima” (tj “stokom” tj nezidovima) – jeste propisana jos prije 120+godina u “protokilima cionskih mudraca”… Bas do u slovo. Tzv “Nadvlada” ce ekstremno tvrdom i nemilosrdnom rukom vladati nad “demokratski izabranim” predstavnicima “gojimskih” drzava, a ti predstavnici ce… Pročitaj više »

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 godina prije
Reply to  Istrazuj

Istrazuj ako se pitate otkud Who svjetska nadvlada i tko ju je odobrio lijepo pise u “PROTOKOLU O PANDEMIJI”. To sam pronasao jos 2009. godine i u tom protokolu se jos spominje Martial law ili kako neki zovu Maršalov zakon. Ustvari radi se o najobicnijem stavljanju svih civilnih zakona i… Pročitaj više »

Piždro
Gost
Piždro
1 godina prije
Reply to  Pera Detlic

Pera Detlic upravo to to To im je cilj- preko podmukle bjelosvjetske ‘zdrastvene’ organizacije, da na mala vrata inaguriraju i instaliraju novi svjetski poredak.. to im je namjera ko hoće da vidi i progleda: “To je ustvari protokol o uspostavi nwo u ” najcrnjem” scenariju..’ ko ih nezna skupo bi… Pročitaj više »

Istrazuj
Gost
Istrazuj
1 godina prije
Reply to  Pera Detlic

@guest_452024 Pa zato se slazem sa poLkovnikom Kvackovim. Trump je za svoj narod, kao Batko (Lukasenko) za svoj. Trump je izasao iz te cio-satanisticke organizacije u totalnoj vlasti familija Rockfeller i Gates (mozes misliti “legitimnosti” kad sada 80% troskova zlicinacke WHO – pokrivaju ove dvije familije! I onda se pojavi… Pročitaj više »

sipdbf<IADFC<bfqfQDFCdDEdcasCa
Gost
sipdbf<IADFC<bfqfQDFCdDEdcasCa
1 godina prije
Reply to  Pera Detlic

Djetlić, već su oni odavno smislili SVE zakone putem kojih će nas utamničiti, tako i ovo tvoje o protokolu pandemijskom dođe na to.

Djigibau
Gost
Djigibau
1 godina prije
Reply to  Pera Detlic

Pera Detlić,može link ili barem nešto detaljnije u vezi PROTOKOLA?

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 godina prije

E ovo je prava stvar. Svaka čast gospodinu Ponošu. Mislim da bi ovakve pritužbe i ostali građanni, barem oni svjesni situacije, trebali uputiti i Stožeru, ali i Vladi, Saboru, tijelima lokalne uprave i svojim saborskim zastupnicima kao i pučkom pravobranitelju (ili pravobraniteljici). Možda bi nekoliko stotina ovakvih pritužbi nekoga od… Pročitaj više »

Mario
Gost
Mario
1 godina prije

Ja sam diskutirao sa saradnicima o mogucnosti za tuzbu ali logicno me je preduhitrio. Logicno hvala, hvala 1000 puta. U ovom Orvelovskom svijetu pocetku zastrasujuce diktature i ukidanja slobode vi ste UZOR.

Marko Antolos
Gost
Marko Antolos
1 godina prije
Reply to  Mario

Mario, gdje ti vidiš tužbu? Možda sam ja slijep, ne znam, reci…

Istrazuj
Gost
Istrazuj
1 godina prije
Reply to  Mario

Mario, Pa nece smetati da zlocinci i podanici WHO bande – dobiju dvije tuzbe. Bas sam se pitao, gledajuci onaj protest advokata u Beogradu – kada ce se u svim “gojimskim drzavama” advokati sjetiti da – postoji Ustav i zakoni koje ova cionisticka banda iz WHO (Nadvlade) vec mjesecima ne… Pročitaj više »

asodvnaofojasfvjafvajfvadjvawjdvawdc
Gost
asodvnaofojasfvjafvajfvadjvawjdvawdc
1 godina prije
Reply to  Istrazuj

Istražuj, u čemerici od 10.000 diplomiranih pravnika godišnje 8.500 njih su čildrensi.

Mario
Gost
Mario
1 godina prije
Reply to  Istrazuj

U PRIPREMI

Vesna
Gost
Vesna
1 godina prije

Svaka čast gosp. Velimir Ponoš

burt
Gost
burt
1 godina prije

Covid 19, smrtni slucajevi, dobna struktura u postocima do kraja svibnja 2020 00/64 godine Belgija 7.2% Francuska 11.2% Indija 49.5% Nizozemska 5.2% Meksiko 62.1% Svedska 6.9% Irska 7.4 Florida 15.6% California 21.0% po ovim podacima se moze vidjeti kako je razlicita smrtnost zavisno koja je drzava u pitanju u istoj… Pročitaj više »

mike
Gost
mike
1 godina prije
Reply to  burt

kazu kako burt nosi brnjicu.. pardon masku cak i kad je u kuci ispred monitora dok kucka na logičnom… burtić jesi zaradio danas bar za sendvič sa salamom….

burt
Gost
burt
1 godina prije
Reply to  mike

ne nosim nikakve brnjice a ti pises budalastine o brnjicama jer ne mozes argumentirano demantirati gore navedene podatke

mike
Gost
mike
1 godina prije
Reply to  burt

burtić nisam toliko elokventan pa cu ti stavim link… podrigujes danas od sendviča isto koliko i argumentirano pišeš…

https://www.logicno.com/politika/covid-19.html

neznanje
Gost
neznanje
1 godina prije
Reply to  mike

mike
Evo i link za tebe:
youtube.com/watch?v=G_EGKlbQ3e8

mike
Gost
mike
1 godina prije
Reply to  neznanje

hhahah neznanje j**o te maca u skrbava usta….

pera lozac
Gost
pera lozac
1 godina prije
Reply to  burt

Ja sam te demantovao sto puta i svaki put si se izmigoljio kao bezkicmenjak sto i jesi.

Armagedon
Gost
Armagedon
1 godina prije
Reply to  burt

Dragi moj Burte , sto li te istupe , pijevaju ti pijesme lude , i mazu ti skute….. dobijes li place skupe , za izreke glupe?

mislim
Gost
mislim
1 godina prije
Reply to  burt

kad dobiješ potvrdu, ona svukud i uvijek važi.
različiti rezultati upravo zato , potvrđuju da je sve prevara.

Neko ime
Gost
Neko ime
1 godina prije
Reply to  burt

A sta bi uopce ovo bilo?! Struktura po drzavama u ukupno umrlima ili?!
Dobna bi struktura bila po dobnim skupinama, npr. 0-15=x% 15-20=y%, 20-30=z%, itd., od ukupne populacije u nekoj zemlji i sl.
Vratimo se na pocela statistike jer i ona ima svoje crvene crte, b’rte

Mrčikola
Gost
Mrčikola
1 godina prije
Reply to  burt

burt The Entertainer

Mario
Gost
Mario
1 godina prije
Reply to  burt

Smrtnost je velika jer svi koji umru a zarazeni su vode se kao da su umrli od covida a ne sa covidom

Zadranin
Gost
Zadranin
1 godina prije
Reply to  Mario

Najžešći komentar/izjava:

https://m.youtube.com/watch?v=pXQJevZdkGY

😂

Melita
Gost
Melita
1 godina prije
Reply to  burt

Brojevi koje iznosite nemaju nikavo značenje, jer su, što je već dokazano na puno primjera, lažirani. Dr Birks iz Trumpovog Corona tima nedvosmisleno je rekla da se među žrtve Corone ubrajaju svi pozitivno testirani, bez obzira na pravi uzrok smrti. Jednak pristup je i kod nas u Hrvatskoj i u… Pročitaj više »

mike
Gost
mike
1 godina prije
Reply to  Melita

Melita… hvala…

Slagalica
Gost
Slagalica
1 godina prije
Reply to  Melita

Broj umrlih od kovida treba zanemariti vec gledati ukupan broj umrlih …
Da li neko moze postaviti linkove za balkanske zemlje vezano za ukupan broj umrlih od pocetka godine do danas i uporedjivanje sa proslim godinama. Unaprijed hvala

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
1 godina prije
Reply to  burt

Burt, da pratis na koji nacin djeluju testovi za kovid, znao bi zasto je tome tako, medutim tebi ovo vise pase kako bi mogao sretno uzivari u teroru Stozera i cekati besplatno cjepivo! Usput imas odlican razlog da nespavas s zenom!

Marko Antolos
Gost
Marko Antolos
1 godina prije
Reply to  burt

Burt, imam ti ja malo novosti na koje se mozes pozivati u daljnjim komentarima. Danas je broj zaraženih prešao 12 milijardi. I to samo u Zagrebu. Od tih 12 milijardi 18 milijardi je preminulo. Vrijeme je da pocnemo srat u gace, razglasi novosti po internetu.

Jozo
Gost
Jozo
1 godina prije
Reply to  burt

Burt ti si glup u pm

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 godina prije
Reply to  burt

Burt onda slijedom tog razmisljanja slijedi da covid 19 nije nikakva gripoidna bolest vec nesto drugo. Da li se to netko zaigrao i pripremio corona party kako bi Alemkica sveprisutna rekla.

Pero
Gost
Pero
1 godina prije
Reply to  burt

Dok se ne prestanu pod umrle zbrajati mrtvi koji su pozitivni na koronu, brojevi su lazni. Dok se ne pocnu raditi obdukcije kao uzrok smrti, brojevi su lazni. Dokle god se obiteljima umrlih nudi mito da potpisu da je uzrok smrti korona, brojevi su ITEKAKO lazni. Sve je u redu,… Pročitaj više »

Davor drugi
Gost
Davor drugi
1 godina prije

Za V. Ponoša, u prvom tekstu V. Ponoša na tu temu spočitao sam tada u svom komentaru, kada nam je sve te nepobitne dokaze predočio i obznanio zašto čeka, zašto se ne podiže tužba protiv RH zbog očiglednog kršenja niza zakona i propisa, da ne bi bio uzaludan sav taj… Pročitaj više »

Eto i mene
Gost
Eto i mene
1 godina prije
Reply to  Davor drugi

Odgovaraju svakome, jer po zakonu moraju, ali odgovor se nikome ne svidi…

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 godina prije
Reply to  Davor drugi

Koliko sam procitao oni s portala Istinom protiv lazi su podnijeli tuzbu protiv vodece ekipe zbog chemtrailsa i to jos cuci negdje u ladici tako da …

nomen est omen
Gost
nomen est omen
1 godina prije

Bravo, g. Ponoš! Da je njima do toga da zaštite osobe iz rizične skupine, onda bi im nabavili maske s nanofilterima jer one, kako sami tvrde (iako im ja ni to ne vjerujem), ne štite samo druge osobe, nego i osobu koja nosi masku. Umjesto toga oni nastavljaju s iracionalnim… Pročitaj više »

Mrčikola
Gost
Mrčikola
1 godina prije

Hvale vrijedno od portala.
Ovo je i zajednički uspjeh svih konstruktivnih komentatora portala u čijim je komentarima gospodin Ponoš vjerojatno pronašao inspiraciju i prepoznao podršku za ovaj čin.

Marko Antolos
Gost
Marko Antolos
1 godina prije

g. Ponoš, molio bih vas na osvrt o pravnom lijeku protiv tiranije vlasti. Osobno nisam dovoljno upoznat sa pravnim sustavom da o tome govorim ali imam svoje sumnje odnosno neprovjerene informacije. Nije li uzaludno slati ovakvu pritužbu onima koji veoma očito ne mare za nju? Nije li tužba ustavnom sudu… Pročitaj više »

Neko ime
Gost
Neko ime
1 godina prije
Reply to  Marko Antolos

Nazalost, mislim da u nasoj vrloj pravnoj drzavi niti sutkinja Ćaćić Zagrajski nije uspjela dobiti spor koji vodi protiv nezakonite prisile za isplatu place iskljucivo na tekuci racun…

Marko Antolos
Gost
Marko Antolos
1 godina prije
Reply to  Neko ime

A vidio sam to kada je moj upit bio aktualan. Ajde da ne sijem teorije zavjere po internetu, jos cu u zatvor. Ni ime i prezime nisam sakrio… Ma kad bolje razmislim, je$%s zatvor, vec jesam u zatvoru. Da mi je biti rob u stara vremena, osjecao bih se slobodno.… Pročitaj više »

Eto i mene
Gost
Eto i mene
1 godina prije
Reply to  Marko Antolos

U cekanju objave prethodnog komentara, isprika, nisam uooce u toku s tim, ja sam bila uvjerena da se to jos moze… Isprika jos jednom. Ali ono da ti moraju odgovoriti, jos stoji koliko znam… Ili je i to ukinuto?

Eto i mene
Gost
Eto i mene
1 godina prije
Reply to  Marko Antolos

Marko antolos, Imas pravo na inzistiranje na odgovoru jer su ti duzni odgovoriti, procackaj malo neke pravilnike pa se pozovi na to. A da ti ja odgovorim kad oni jos nisu, u zakonu nije regulirano niti je navedeno da radnik mora placu primati preko banke i smije traziti isplatu u… Pročitaj više »

Marko Antolos
Gost
Marko Antolos
1 godina prije
Reply to  Eto i mene

Eto i mene, poanta cijele ove diskusije ovdje je koliko zapravo imamo prava a koliko ih je mrtvo slovo na papiru. Vrijeme je da ljudi promisle o svemu sto im se namece od ranog skolovanja i usporede temeljito “svoja uvjerenja” sa svojim uvjerenjima. Nuzno cemo naici na paradoxe i tzv… Pročitaj više »

Eto i mene
Gost
Eto i mene
1 godina prije
Reply to  Marko Antolos

Marko Antolos, Vidim da ti je puna kapa pravila i zakona koji te samo tlace a nista ti ne daju, pa kad stignes pogledaj malo pojam “zivi covjek”… Ispada da mi zapravo nista me moramo, a to sto smo na idiotarije pristali zato sto nam nitko nije rekao da imamo… Pročitaj više »

Marko Antolos
Gost
Marko Antolos
1 godina prije
Reply to  Eto i mene

Eto i mene, ja ovdje ne pricam o takvim stvarima jer pricam sa “masom”. Sad kad spominjes “zivog covjeka” cu ti reci da sam “doktorirao” tu temu i jako dobro znam koliko daleko mozes doci u praksi pozivajuci se na to. Zatvor ti ne gine. Pogledaj gdje je Dean Clifford… Pročitaj više »

Zadranin
Gost
Zadranin
1 godina prije

To rođo! Tuži! 😂

P***!

Mrčikola
Gost
Mrčikola
1 godina prije
Reply to  Zadranin

Zadranin, moglo bi ono: “Buši, ha ha ha, buši, ha ha ha, buši, ha ha ha…

Suzy
Member
Suzy
1 godina prije

Kapa do poda g dine Ponos

Slonica
Gost
Slonica
1 godina prije

Odgovor ce biti ,Sve je u skladu s propisima i preporukama Vijeća Europske unije kako za druge članice tako i za Rh.

neznanje
Gost
neznanje
1 godina prije
Reply to  Slonica

Zar doista išta drugo i može biti Nitko ne zna pravu istinu o ponašanju tog virusa, njegovoj prirodi i razlogu naših, toliko različitih, odgovora na inekciju. Lijepo je što svi očekuju da članovi stožera znaju više od svih liječnika i znanstvenila svijeta pa i odluke donose pametnije, bolj i kvalitetnije… Pročitaj više »

Planet zemlja
Gost
Planet zemlja
1 godina prije

Jordan maxwell-matrix of power.svaka cast svima koji kroz ovaj sistem pokusavaju nesto.meni je to potpuni gubitak vremena.totalni,potpuni gubitak vremena.sretno,ljudi.

Mrčikola
Gost
Mrčikola
1 godina prije
Reply to  Planet zemlja

Planet zemlja, onu kadija te tuži, kadija ti sudi, mogla bi invertirati u: kadiju tužiš, a kadija sudi, i tu si u pravu ali ovdje je bitan sam čin u vremenu a također i to da se radi o službenom dokumentu koji će se morati protokolirati i arhivirati, tj. ostati… Pročitaj više »

Planet zemlja
Gost
Planet zemlja
1 godina prije
Reply to  Mrčikola

Bit Ce dobro povjesničarima,u budućnosti.puno materijala..ajde,drago mi je radi njih…za sadašnjost,a u k…

Malivz
Gost
Malivz
1 godina prije

Nije mi jasno što se sada bunite, a na dan izbora ste ostali doma ili podržali ovo sranje. Pa kaj ste vi akvarijske ribice ili ljudi?

Budi prirodan
Gost
Budi prirodan
1 godina prije

Ponosan sam suprug zene koja kad joj u ducanu ili u posti pristojno zapovijede da mora nositi masku, ona vise u taj ducan ili postu ne ide. Jednostavno ode tamo gdje ju puste bez maske. Hrpa nas takodjer jos ovo radi. Toplo preporucam svima!

Eto i mene
Gost
Eto i mene
1 godina prije
Reply to  Budi prirodan

Budi prirodan, Mi isto to radimo i ugodno sam iznenadena brojem ducana, pekara i autobusa u svojoj okolici u kojima maski bas i nema… Slazem se, treba dati potporu svima koji se opiru ovoj ludosti u nadi da ce to ohrabriti i one prestrasene. Jer jako puno ljudi sada vec… Pročitaj više »

Dokurčilomi
Gost
Dokurčilomi
1 godina prije

Bravo, svaka čast.

Ad astra
Gost
Ad astra
1 godina prije

Interesantni su ovi novi branitelji ljudskih prava. Činjenica je da imaju pravo, ako gledamo s zakonske strane. Na našu sreću do sada se nismo sreli s ovakvom krizom i nemamo iskustva u borbi s takvim neprijateljem. Da li je Strategija nacionalne sigurnosti trebala biti bolja osnova za odgovor na ovakve… Pročitaj više »

Marko Antolos
Gost
Marko Antolos
1 godina prije
Reply to  Ad astra

Odluci se kojim jezikom ces pisati i drzi ga se. Ne zvucis pametno, bez brige.

Mikojan
Gost
Mikojan
1 godina prije
Reply to  Marko Antolos

@Marko Antolos, nije mi baš jasno što si htio reči, ja pišem hrvatskim, srpskim, bosanskim, hrvatsko-srpskim, srpsko-hrvatskim a najradije bi pisao Makedonskim ali taj ne znam i žao mi je što ga nismo učili u školi, samo spomenuli da postoji.

Mario
Gost
Mario
1 godina prije
Reply to  Ad astra

Dakle, tebi ukidanje slobode, gusenje kritike, gusenje drugacijeg misljenja, medijska izolacija drugog misljenja, upropastavanje i marginalizacija strucnjaka koji misle svojom glavom, djeca zatvorena u kuci ili vanka pod maskama, unistavanjem familije samim unistavanjem ekonomije, umnistavanje zdravstvenog sustava, zabrana kretanja, itd, tebi je to sve “”Hrvatska, za sada prlično dobro prolazi… Pročitaj više »

pera lozac
Gost
pera lozac
1 godina prije
Reply to  Mario

Poslom, ocigledno.

mike
Gost
mike
1 godina prije
Reply to  Ad astra

interesantno…. u hrv godisnje od posledica pusenja umre cca 14.000 iljada ljudi…. nego ad astra podsjeti me koliko je u prvih 6 meseci umrlo od korone…. znaci po tvome posto eto neznamo sa cime se borimo(sa koronom) trebamo da radimo neke stvari koje su propisali stožer i zakon(a neznamo sa… Pročitaj više »

Zax
Gost
Zax
1 godina prije

Tu prituzbu moze objesiti macku o rep.

Marko Antolos
Gost
Marko Antolos
1 godina prije
Reply to  Zax

Zax, zar ne znas da u ova vremena ne smijes tako ruzno govoriti? Macku o rep? Jos ce te udruge za zastitu zivotinja uzeti na zub… hm… a mene zubari. Moras reci nesto pozitivno. Nesto bezglavo i maloumno kao “Bravo, svaka cast”. Vidis, dobio si minus za zalaganje. Pogledaj samo… Pročitaj više »

Marina J.
Gost
Marina J.
1 godina prije

Potpisujem. Hvala!

Marija
Gost
Marija
1 godina prije

Bravo Velimire! Podržavamo te .

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 godina prije

Samo jedna molba. Promijenite sliku uz naslov jer već dobivam ozbiljne probavne smetnje kad vidim Žalosnu sovu i ona dva balvana kraj nje. A vjerujem da nisam jedini.

Mölltaler
Gost
Mölltaler
1 godina prije
Reply to  Stara kuka

Već mjesecima se ne mogu sjetiti na koga me podsjeća i konačno si me riješio muke. Baš ti hvala.

Marko Antolos
Gost
Marko Antolos
1 godina prije
Reply to  Stara kuka

Kad vec nju spominjes, koliko ljudi joj je procitalo CV?

1999 – 2000 postdoktorska pozicija, National Research Council, National Academy of Science, US Army Medical Research Institute for Infectious Diseases, Frederick, Maryland, SAD

Tema za istraziti: koja je poveznica izmedju virologije i americke vojske?

Ive
Gost
Ive
1 godina prije

Kako god uzmemo sada je na planetu MASKEMBAL, vecini su vdljive i raspoznatljive maske neki su se maskirali tako da nisu stavili nikakvu masku, a neki pored maske stavili su jos i one vizire, a neki pored toga jos i gumene rukavce, neki se ne rukuju ali se zato lakatju,… Pročitaj više »

Mario
Gost
Mario
1 godina prije
Reply to  Ive

sTVAR JE U TOME da nema rizicnog druzenja nista vise nego sto je bilo i prije ove gripe. a sada su nam za istu gripu koja je ovdje desetljecima oduzeli slobodu i buducnost. zlocinci pritiskaju a narod ovcoidi nikako da se probudi.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 godina prije
Reply to  Ive

Ive ni tamo ne bi imao mira (svakako vise nego u gradovima) 100% jer lete dronovi. Lik otisao off the grid i opalili mu kaznu za sakupljanje kisnice. Vjerojatno ni u podmornici ne bih mogao biti u miru jer bih postao necija ugroza.

Mikojan
Gost
Mikojan
1 godina prije
Reply to  Ive

@Ive, neki dan sretnem poznanika s maskom i pružim mu ruku a on meni lakat, ja mu pokažem srednjak i kažem da se laktom ne pozdravljaju ljudi i odem dalje. Bilo mu krivo ili drago, meni svejedno.

sipdbf<IADFC<bfqfQDFCdDEdcasCa
Gost
sipdbf<IADFC<bfqfQDFCdDEdcasCa
1 godina prije
Reply to  Ive

Ive, izvrstan zaključak i prijedlog.

Mali Mujo sa Brke
Gost
Mali Mujo sa Brke
1 godina prije

Nego sto je sa onom preporukom: svako tko je bio inficiran CORONOM pa izljecen ili ne nebi trebao voditi ljubav niti sexati najmanje 6 mjeseci ali jos bolje godinu dana.

mike
Gost
mike
1 godina prije

a evo sta kaze i index.govno Odbijanje epidemioloških mjera nije znak pameti, naprotiv Prije nego što uđemo u bit stvari, nije naodmet podsjetiti da je jedno novo istraživanje objavljeno u uglednom znanstvenom časopisu Proceedings of the National Academy of Sciences, provedeno na uzorku od preko 800 Amerikanaca, pokazalo da se… Pročitaj više »

Mario
Gost
Mario
1 godina prije
Reply to  mike

Index.gov.no
Odlicno

Njoko 9
Gost
Njoko 9
1 godina prije
Reply to  mike

Nije to ništa čudno, ma sve načine žele diskreditirati slobodno mislece ljude, jer smo im mi najveći neprijatelji i jedina prepreka, samo je problem što nas je malo.

Grom iz vedra neba
Gost
Grom iz vedra neba
1 godina prije
Reply to  Njoko 9

Nije nas malo, samo su oni na vlasti i imaju medije. Medijska manipulacija je na maksimumu, ali mi se čini da ima sve više ljudi koji to kuže. A opet, džaba mi kužimo kad je u njih vlast i sredstva represije. Samo te oglobe, i adijo Miško…

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 godina prije
Reply to  mike

To je kao kad testiraju nesto na 4 tvero ljudi od kojih dvoje dobije placebo, a jednom kao bolje. Slijedi reklamna preporuka ” klinicki” testirano, a ne navodi se klinika i 50% poboljsanje. Jos je Balasko opjevao onu statistika je kur** izvinte me sto psujem.

Armagedon
Gost
Armagedon
1 godina prije

Tri strasila strasna stoje, vlade se ne boje , lazu , mazu , jezike nam kazu, i pricu nam slazu , i masku nam trazu . Kriznim stabom , nije lako biti , *hebu nam mater jer ne danamo im piti . Trgovine sve ce strane biti , a za… Pročitaj više »

Nagrad
Gost
Nagrad
1 godina prije

Polubauk kruzi poluevropom stara pjesma kaze i sad jedan zivot provesti u strahu pa ni ovce nisu takve samo sloboda nista drugo

Mario
Gost
Mario
1 godina prije

NEMA VIŠE LIJEPIH RIJEČI, MOLBI I IZVINJENJA OVO JE BORBA BORBA ZA NAŠ OPSTANAK I ISTINU, OVO JE BORBA PROTIV PEDOFILSKO SATANISTIČKE ELITE, BORBA PROTIV PSIHOPATA, BORBA PROTIV KORPORACIJA KOJE PROVODE VOLJU ELITE, BORBA PROTIV POTKUPLJENIH ZLOČINAČKIH VLADA, BORBA PROTIV MALOG ČOVJEKA KOJEMU JE DRAŽE DA DRUGI ODLUČUJU ZA NJEGA… Pročitaj više »

Mucke
Gost
Mucke
1 godina prije

U “drzavi” u kojoj MSM ignoriraju izjavu predsjednika iste( naravno nisu propustili u potpunosti je izvrnut i popljuvat) ,a u kojoj govori upravo o ovome sto je sadrzaj podnesene tuzbe ,ocekivati ista vise od posprdnog podsmijeha vlasti je naivno. Ne zelim umanjivati cin V.P. dapace mislim da oni koji su… Pročitaj više »

Perun
Gost
Perun
1 godina prije

Pozdrav gsp.Ponosu mislim da je dobro razradio temu i problem proizasao iz neznanja u postupanju nekih odgovornih osoba …U svemu tome kaosu opisanom u clanku treba bitno razluciti interese Hrvatske Drzave u EU asocijaciji drzava,preuzete obaveze (citaj nametnute poslije visegodisnjih mukotrpnih pregovora) i interese sadasnje garniture vlasti….P.S ..Svadja u Briselu… Pročitaj više »

Fafale su
Gost
Fafale su
1 godina prije

Domacedevojke.com …

Marko Antolos
Gost
Marko Antolos
1 godina prije

Ajde da ja postavim konkretno pitanje, mislim da je dosta laprdanja. Sto cemo napraviti? Prituzba je upucenja vlastima, hocemo li cekati i nadati se da ce ona nesto promijeniti? Hocemo li cekati da netko bolje citira zakone i ustav? Hocemo li cekati da prodje samo od sebe? Ili cemo MI… Pročitaj više »

centil100
Gost
centil100
1 godina prije

Upravo sam naletio na ovaj filmic, novinarska gamad doslovno visi jedna na drugoj, a ova mala ljepotica se jedva i nazire 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=XvGyIjEZRV8

Gumeni
Gost
Gumeni
1 godina prije

Uključim TV, ajde da vidim sjednicu novog saziva Sabora RH, kad tamo, ne znaš da li su kriminalci, ajduci, uskoci, gusari, neki namaskarani likovi, tko su oni, kako su ih identificirali sa maskama ? Dakle, da bi radili majmune od nas moraju raditi i majmune od sebe, svaka im čast.… Pročitaj više »

Lovrenko Lola Ličanin
Gost
Lovrenko Lola Ličanin
1 godina prije

Moje mišljenje o CORONAVIRUSU. POŠTO SE MASKICE, RUKAVICE, SREDSTVA ZA DEZINFEKCIJU… MALO TROŠE NA CIJELOM SVIJETU SKLADIŠTA SU SE NAPUNILA. OD STRAHA DA NE DOĐE DO PRESTANKA PROIZVODNJE WHO JE IZMISLIO ŠIRENJEM VELIKE PANIKE NATJERATI LJUDE DA KUPUJU TO SMEĆE. KADA BI DOŠLO DO PRESTANKA PROIZVODNJE I RADNIKE SE POSLALO… Pročitaj više »

POVEZANE VIJESTI

Izbornik