Karolina Vidović Krišto: Tražimo ostavke ravnatelja HRT-a i ravnateljice HINE

Karolina Vidović Krišto
200 komentara

Sutra, 4. rujna u 11h30 ispred Sabora Republike Hrvatske, saborska zastupnica Karolina Vidović Krišto, s intelektualno poštenim znanstvenicima: Lidijom Gajski, Valerijem Vrčekom i Srećkom Sladoljevim, koji nisu podlegli pritisku svjetskih lobija, organizira konferenciju pod nazivom “(Ne)sloboda medija u vrijeme širenja koronavirusa”.

Zastupnica Karolina Vidović Krišto, jedina je osoba u Saboru Republike Hrvatske koja se opire nošenju maski i nije podlegla euforiji oko korona ludila. U nedostatku oprečnog mišljenja i kriminalnog informiranja mainstream medija tijekom korona krize, zastupnica Vidović Krišto učinila je ono što bi svaki politički predstavnik trebao učiniti u interesu onih koji su mu povjerili svoj glas – pozvala je stručnjake koji već mjesecima postavljaju logična pitanja, a na koja nitko ne odgovara.

Dr. med. Lidija Gajski, liječnica nagrađena rektorovom nagradom i osoba s intelektualnim integritetom, profesor Valerije Vrček i biolog Srećko Sladoljev su odličan izbor zastupnice Vidović Krišto, kako bi istina probila medijsku cenzuru i linč kojem su izloženi znanstvenici, narod i zastupnica Karolina Vidović Krišto.

Sramotno je vidjeti da u današnjem sazivu Sabora Republike Hrvatske nema otpora medijskoj cenzuri, lobističkim planovima i sumnjivim aktivnostima koje direktno utječu na zdravlje hrvatskog naroda.

Korona kriza će vjerojatno dovesti do sloma globalnog gospodarstva i agonije svakoga od nas, za što je direktno odgovorna politika koja se nije usudila reći: “Ne!” suludim mjerama i svjetskim vucibatinama.

Za dobrobit Hrvatske i drugih balkanskih država, najbolje rješenje bi bila globalna lustracija svih političara koji su bili u izvršnoj vlasti do današnjeg dana, čime bi se otvorio put novim ljudima koji imaju hrabrost i intelektualno poštenje za voditi sve zemlje u bolju i svjetliju budućnost.

Takva lustracija je moguća samo uz osvještenje uspavanog i izmanipuliranog birača koji će svoj glas dati novim snagama, bez obzira bile one desne ili lijeve. Bitno je da budući političari budu patrioti i da vole svoj narod kojeg predstavljaju, a ne strane lešinarske fondove, farmaceutsku industriju i financijski sektor.

04. 09. 2020. – Izjave s konferencije (12h40)

Karolina Vidović Krišto:

“Hvala vam na ovako velikom odazivu.  Dobar dan svima. Konferenciju za medije pod nazivom (ne)sloboda u vrijeme širenja koronavirusa organizirali smo prije svega iz tri razloga:

  1. Upozoravamo na propagandno i jednostrano izvještavanje i informiranje od strane hrvatskih medija, napose javnih medija, što je kršenje zakona, zbog čega tražimo ostavke ravnatelja HRT-a  Kazimira Bačića i ravnateljice HINE Branke Gabrijele Vojvodić.
  2. Otvaramo prostor stručnjacima s relevantnim s relevantnim obrazovanjem i potrebnim referencama, koji argumentirano i na temelju činjenica ukazuju na pogreške, propuste i loše odluke stožera civilne zaštite, koje su na štetu hrvatskih građana.
  3. Nudimo hrvatskim državljanima mogućnost besplatnog savjetovanja, uz zajamčenu diskreciju, te se mogu obraditi na sljedeću e-mail adresu: [email protected]. Na neka od pitanja, koja budu od interesa šire javnosti, odgovorit ćemo javno i na ovakim konfrencijama za medije, bez da navedemo tko je uputio pitanje.

Niz zakona obvezuje hrvatske medije, ponajprije javne, da cjelovito informiraju javnost. Ovdje su tri stručnjaka s područja medicine. Kvalificirani stručnjaci. Jedan od njih, bio je voditelj odjela istraživanja Imunološkog zavoda. Zbog svoje stručnosti, bio je čest gost i sugovornik u hrvatskim medijima. Dolaskom stožera u javni i medijski prostor, svi stručnjaci s područja medicine kao doktor Sladoljev, doktorica Gajski i doktor Vrček ne sudjeluju u propagandnom djelovanju stožera, nestali su iz hrvatskih mainstream medija, pri čemo ponovo istučem javne medije koje financiraju hrvatski porezni obveznici.

Svaka, pa i medicinska znanost, napreduje na temelju istraživanja, te sučeljavanja raznih argumenata.

“Ako je sve što radi Stožer, s medicinske i pravne strane u skladu s medicinskom znanošću i hrvatskim zakonima, zašto se onda vladajući boje otvoriti javnu ravnopravnu raspravnu u hrvatskom javnom i medicinskom prostoru na dobrobit svih”, obradila se na početku Karolina Vidović Krišto.

Konferencija o (ne)slobodi medija - Karolina Vidović Krišto - Lidija Gajski - Srećko Sladoljev - Valerije Vrček
Konferencija o (ne)slobodi medija – Karolina Vidović Krišto – Lidija Gajski – Srećko Sladoljev – Valerije Vrček

Dr. Lidija Gajski:

Dopustite najprije da se zahvalim gospođi Karolini Vidović Krišto, što nam je omogućila da se danas obratimo javnosti jer su drugdje nama vrata uglavnom zatvorena. To je glavna tema zbog koje se danas želimo vama obratiti. Započet ću pitanjima:

  1. Znate li da test kojim se određuje zaraženost koronavirusim može bit pozitivan a da niste zaraženi? I da nije jasno prikazuje li uopće prisustvo koronavirusa?
  2. Znate li da bi gotovo svi koji su umrli ove godine umri zbog koronavirusa umrli tijekov ove godine, neovisno o virusu, zbog drugih svojih bolesti i starosti?
  3. Znate li da je  u Hrvatskoj i okruženju broj umrlih ove godine jednako onome iz prošlih godina i da je u tom smislu stanje sasvim uobičajeno?
  4. Znate li da se obdukcije od nadleženih institucija od samog početka obeshrabruju? A one koje su izvedene ne uklapaju se u tipičnu sliku umrlih od virusne bolesti.
  5. Znate li da su na vrhuncu koronakrize bolnice zjapile poluprazne?
  6. Znate li da nema dokaza da maske štite od zaraze koronavirusom? Naprotiv, mogu biti štetna po zravlje, psihu i društvenu interakciju. Naročito su pogubne za psiho-emocijalni i socijalni razvoj djece?
  7. Znate li da zbog brzine u proizvodnji i nabavi cjepiva protiv koronavirusa i nejasnoća o prirodi cjepiva, građani od Europske komisije traže dodatne podatke?
  8. Znate li da su zbog tog cjepiva olabavljeni europski zakoni o GMO?
  9. Znate li da širom svijeta veliki broj ljudi i brojne skupine znanstvenika i liječnika protestiraju protiv lažne epidemije i traže ukidanje mjera koje ugrožavaju tjelesno i psihičko zdravlje, ekonomski i društveni živote, te individualna prava i slobde.

Ako s ovim što je nabrojano niste upoznati, znači da se informirate s televizije, dominantnih novina i portala i da ste krajnje dezinformirani, jer vam se predstavlja samo jedno, odnosno jednoobrazno i šturo tumačenje ove vrlo složene teme. Službenicima raznih profila koji raspolažu podatcima koji se razlikuju  od službenih i imaju drukačiji pogled na koronakrizu, veliki mediji uskraćuju i zbranjuju pristup. Drugačije mišljenje je cenzurirano.

Hrvatski ustav jamči slobodu izražavanja i mišljenja. Citiram: Sloboda izražavanja misli obuhvaća osobito slobodu tiska i drugih sredstava priopćavanja, slobodu govora i javnog nastupa. Zabranjuje se cenzura. Ponavljam, Ustav izrikom zabranjuje cenzuru. Nadalje, Zakon o medijima. On također, citiram: jamči slobodu izražavanja i slobodu medija, osobito, između ostalog, slobodu protoka informacija i otvorenost medija za različita mišljenja i uvjerenja. Zakon o medijima navodi: Poštujući pravo javnosti, da bude točno, nepristrano i pravovremeno informirana o dogđajima, pojavama… mediji će se pridržavati pravila novinarske struke i etike.

Još jedan zakon. Onaj o Hrvatskoj radio televiziji. Evo što kaže: HRT je dužan trajno istinito, cjelovito, nepristrano i pravodobno informirati javnost o činjenicama, događajima i pojavama od javnog interesa. Dužan je poštivati i poticati pluralizam ideja, te omogućiti javnosti da bude upoznata s tim idejama. HRT ne smije u svojim programima zastupati pojedinačna politička, religijska, svjetonazorska stajališta ili interese. HRT je obvezan nepristrano obrađivati politička, gospodarska, socijalna,  religijska, zdravstvena, kulturna, obrazovna, znanstvena, ekološka i druga pitanja, omogućujući ravnopravno iznođenje različitih stajališta i mišljenja.

Sloboda govora se može uskratiti samo specijalnim zakonima. Sloboda govora je najveće dostignuće demokratskog društva. Ostanemo li bez slobode govora, ostali smo bez svih sloboda. Koronakriza nije neka trivijalna i periferna tema, nego fenomen koji već sada negativno utječe na život svih nas. A u vremenu koje slijedi, ako se nastavi kao do sada, iz temelja će ga promijeniti na gore. Stoga zahtjevamo da hrvatska sredstva priopćavanja odmah prestanu raditi protuustavno i protuzakonito. Da prestanu širiti jednoumlje i propagandu, te otvore medijski prostor stručnjacima s drugačijim mišljenjem. Neka javnost prosudi tko je uvjerljiviji.

To se posebno odnosi na Hrvatsku radio televiziju, koja je javna ustanova, kao što je rekla gospođa Krišto. Ustanova koju svi mi plaćamo i koja, kako piše u Zakonu o HRT-u, za svoje djelovanje odgovara javnosti. Za početak od HTV-a tražimo emisiju u kojoj će se sučeliti stručnjaci sa različitim stajalištima o korona krizi. Ako se ovom zahtjevu ne udovolji, tražimo od Sabora, baš kao što je rekla gospođa Krišto, smjenu sadašnjih ravnatelja, te postavljanje novog koji će ovu kuću, ključnu za informiranje hrvatskih građana voditi na ustavan i zakonit način.”

Dr. Lidija Gajski
Dr. Lidija Gajski

 

Valerije Vrček kazao je da “situacija s pandemijom nije ozbiljna, ali je bolesna”. “Društvo je bolesno, poremećeno. Gdje je nestalo istraživačko novinarstvo? Gdje je nestalo otvoreno društvo?”

“Mediji izruguju svetinje, a što je s epidemijom? Mediji ukidaju sekularno društvo. Uvedena ja institucija dogme, horor i pošast ove pandemije, to je proglašeno neupitnim. Uvedeni su medijski alati za cenzuru, portali za inkviziciju. Mi živimo u stanju koje se može opisati teološkim pojmovima, živimo u iščekivanju novog normalnog, konačnog spasa od igle. Imamo svog boga koji se zove zdravlje pod svaku cijenu”, nastavlja.

“Serološki testovi su roba s greškom. Lažno negativni rezultati idu do 40 posto. Provjerite sami. Nijedan komercijalni test nije validiran od nijedne mjerodavne institucije za testiranje asimptomatskih ljudi. Svakodnevna izvješća kojima se siluje javnost su fejk brojevi kojima se može manipulirati”, kaže Valerije Vrček.

“Jesmo li pristali na sterilizaciju okoliša, moraju li tramvaji biti sterilni? To je besmisleno i opasno, pustite djecu da se igraju i prljaju i skinite im maske. Očekujemo li povećan broj alergija zbog dezinficijensa? Povećan broj astme? Kemijski smo sterilizirali svakodnevni prostor”, kaže na kraju.

“Dobio sam brojne nagrade. Tijekom epidemije ospica desilo se sve što sam predvidio. Mediji su me počeli izbjegavati. Odmah po proglašenju epidemije korone, najavio sam više stvari. Maske ne djeluju i to je sad potvrđeno. Mediji me izbjegavaju, zašto?” pita Srećko Sladoljev.

Vidović Krišto pozvala je medije da Festival slobode poprate kako priliči. “Izvještavajte o tome profesionalno, istinito i na dobrobit hrvatskih građana.”

Nećemo odgovarati na pitanja jer prosvjedujemo protiv cenzure”, rekla je Karolina Vidović Krišto.

Karolina Vidović KrištoLidija GajskiSrećko SladoljevValerije Vrček
Pretplatiti se
Obavijesti o
200 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Neko ime
3 godine prije

Zanimljivo je kako se nitko od zastupnika nije pobunio na proceduralnoj razini. Dakle, mjeru nosenja maske, ako sam dobro pohvatao, “propisalo je” (citaj: dogovorilo) Predsjednistvo Sabora, kojeg cine predsjednik i svi potpredsjednici, pretpostavljam na temelju Poslovnika. S obzirom da je Poslovnik Sabora, naravno, podredjen Ustavu, ispada, de facto, a najvise zakonodovna tijelo RH ima iznad sebe vrhovnog tutora koji mu moze odredjivati, bez rasprave, sto se smije a sto ne smije…
CK/Prezidij ko u dobra stara vremena…
U svakom slucaju, podrska slamanju cenzure i akciji protiv krsenja Ustava!

Darac
3 godine prije

Konačno, hvala Bogu

MaSSa
3 godine prije

Samo naprijed tako!
Trebali bi i 5.09 biti na “festivalu”.

Max
3 godine prije

Puna Podrška.

Cassia
3 godine prije

Gospođo Krišto moje najdublje poštovanje, zahvalnost i podrška. Bravo
👏👏👏💪💪👍👍

Suzy
3 godine prije

Kapa do poda
Samo naprijed. Istina u lice
Dosta ih je vise

Majk Majers
3 godine prije

Više jaja imaju Karolina i dr. Gajski od svih onih beskičmenjaka u saboru. Bravo

Ive
3 godine prije

Gebels bi bio u cijeloj ovoj prici amater propagande. Kada faramaceutski lobi diktira cijelom svijetu nitko ili tek rijetki vide sto se iza brda valja.

Slonica
3 godine prije

Vidovic Kristo ….svaka cast ima mota…
Zadirati u osinje gnijezdo…propitivati Tadeschija u vezi lovišta na hvaru,Pupovca,uz Selak Raspudic koja jedina dovodi u pitanje sukob interesa oko obnove grada Zagreba…a i Hasanbegović u revijalnom tonu.
Oko maski i slobodi medija ionako sve rečeno.

Neko ime
3 godine prije

Potvrdio strucnjak K.Macan😉

Duh sa sekirom!
3 godine prije

Samo jedna zastupnica od njih 151 smije reci istinu, morat ce nas opako desetkovati da bi ti bezmudasi i briselski korumpirasi prezivjeli ovaj virusni cirkus…

Bosanac
3 godine prije

Katarina ima “da’mu” veća od cijelog sabora zajedno

Stara kuka
3 godine prije

Dakle gospođa Vidović Krišto i troje liječnika. I to je sve. Ostalih 150 saborskih junaka i čitava “struka” – 14.800 hrvatskih doktora medicine nemaju primjedbi na stožerašenje. Stvarno je ova naša Hrvatska usvojila “europske vrijednosti”, al baš onako – do jaja.

Facebook
3 godine prije

Karolina vas prati i upravo je podijelila vaš članak: https://www.facebook.com/karolina.vidovic.kristo

Alex
3 godine prije

Kakvi bi to bili intelektualno nepošteni stručnjaci?!? Oni kojiyebu u zdrav mozak?!?😆

Istinozborac
3 godine prije

Pronicljivo !

čudila se aman ja
3 godine prije

Najbolje iz Hrvatske!

Patriot
3 godine prije

Tooooooooo!

Stara kuka
3 godine prije

Malo brojki za rasprave s kovidiotima. Evo baš je Lucian Vukelić, ravnatelj HZZO-a objavio da je na 175.346 testiranja dosada potrošeno 200.154.907 kunića To ispada 1.141,49 kuna po testu. To je bilo do jučer. Na današnjih 4.492 testiranja potrošili su još 5.127.573 kune. Ali. Vrijedilo je. Postignut je novi rekord u broju “novooboljelih”. Znači potrošeno je 205 milijunčića kuna da bi se testiralo (ne liječilo, nego samo testiralo) 180.000 ljudi odnosno otprilike 4,5% stanovnika Hrvatske i pronašlo dosada sveukupno 11.094 “novooboljelih”, odnosno 0,275% stanovništva. Od ukupnog broja “novoboljelih” dosada se se njih 74,5% “oporavilo” a 1,75% umrlo navodno od bolesti iako su praktično svi imali po jednu ili nekoliko teških kroničnih bolesti i bili velikom većinom u dubokoj starosti.. Zamislimo sad da smo revni poput SAD ili Rusije i testirali oko četvrtine stanovništva tj. milijun ljudi. To je brojka kojoj se recimo Srbija približila. To bi koštalo više od 1,1… Čitaj više »

Zvrk
3 godine prije

Nažalost i Karolina je pokvarena do srži. To što se opire mainstreamu ne znači da mora reagirati na svaki protunacionalistički potez. Zbog toga je ne mogu držati zaozbiljno.

3 godine prije

A zasto je vama problem, da se otvoreno diskutuje?
Bez cenzure, gusenja informacija i terora-masmedije…
Konacno, sa MSM svakodnevno slusamo gluparije i besmislice, koje se mjenjaju kao i “korona” – svakodnevno. Zar i vama ne bi bilo interesantno cuti – ZA i PROTIV argumente?
Ili biste po starom komunistickom obicaju, postreljali one koji se ne slazu sa laznim narativom, a imaju sto sta dokumentovano, pametno i iskreno reci?

onaj najgl..... veći Dalton
3 godine prije

E moj Đuro!
Baš voliš ljudima kvariti doživljaj.
U potrazi za novim prorocima…..
P.S.
Vidim Hrvatsku u kojoj nema kriminala i korupcije.
Vidim Hrvatsku u kojoj ljudi žive normalno od svoga rada.
Vidim Hrvatsku iz koje ljudi ne odlaze, nego se u nju vraćaju.
Vidim Elvisa, a sa Johnny Cashom sam se napio…..

gost 1983
3 godine prije

Pa to se na ovom portalu, nažalost, događa sve češće. Samo zato šta se mi slažemo sa Karolinom u vezi maski ne znači da je ona pozitivna osoba. Uvjeren sam da se većina čitatelja ovog portala ne slaže s Karolinom oko ičega, osim maski.

gost 1983
3 godine prije

Samo zato šta se mi slažemo sa Karolinom u vezi maski ne znači da je ona pozitivna osoba. Uvjeren sam da se većina čitatelja ovog portala ne slaže s Karolinom oko ičega, osim maski.

kinez
3 godine prije

Svaka čast Karolina !

BBB
3 godine prije

Svaka čast Karolini koja se odupire pritiscima medija i lobija.

3 godine prije

Iskren da budem, ne znam prakticno nista o “politickim stavovima” ove gospodje… Medjutim, mislio sam da je svakom na ovom portalu (osim onih koji dolaze povremeno, sa “zadatkom”) – da je cijela ova pLandemija usmjerena – protiv cijelog covjecanstva! Dakle, bez obzira na “politicka opredjeljenja, seksualne sklonosti ili struku” – prakticno SVI LJUDI Svijeta – jesu napadnuti od ove cionisticke bankarske (eugenicarske) bande! Time, ne vidim nista “cudno” da recimo u Berlinu demonstriraju (protiv te bande!) – jedni pored drugih i fasisti i pederi napr… Ocito je da su i jedni i drugi shvatili ko im je – stvarni neprijatelj! Ovdje na diskusijama, na zalost, vidim da mnogi to jos nisu ili ne zele shvatiti. Sta god da ova gospodja politicki pricala ili predstavljala u Parlamentu, nema apsolutno nikakve veze – sa slobodom izrazavanja i duznoscu javnog informisanja! Dakle, ako izuzmemo mainstream “medije” koji su vec odavno u privatnom vlasnistvu… Čitaj više »

3 godine prije zadnji put uredio Žx
Trt
3 godine prije

Iako se ne slažem sa dijelom njezinih političkih stavova puna podrška Karolini u kontriranju ovoj nezakonitoj mašineriji.Od svih tih saborskih zastupnika žena sa najviše muda.

Splitexpres
3 godine prije

Ako katolička crkva kupi vodeći dnevni list,na prodaji dijelova zaradi dvostruko nego je platila list i osigura neupitni javni utjecaj,a ova spodoba,koja je usput njihova glasnogovornica govori o poštenim intelektualcima u medijima?

Helena
3 godine prije

Svaka čast zastupnici KRIŠTO, pametnoj, hrabroj i karakterno čvrstoj zastupnici!! Ona je zadobila potpuno povjerenje i puno poštovanje svih pametnih ljudi i hrvatskih domoljuba kojima je dobrobit Hrvatske i hrvatskog naroda na srcu. Njena borba protiv suludog porobljavanja ljudi maskama u ime tobožnje brige za zdravlje ljudi je vrijedna svakog divljenja i poštovanja. Ujedno paralelno sve više opada poštovanje naroda prema nasilnom i prepotentnom JANDROKOVIĆU i globalističkom poslušniku PLENKOVIĆU koji izdaje hrvatske interese. Izbor cijenjenih stručnjaka GAJSKI, SLADOLJEV I VRČEK je savršen. Predlažem inicijativu za okupljanje liječnika i stručnjaka svih profila u cilju borbe za probijanje medijske blokade i istinito informiranje javnosti te pritiska na saborske zastupnike da počnu radit za interese Hrvatske. Pohvala NIKOLI GRMOJI koji je do sada pokazao da se ne slaže s mainstream diskursom oko korone i podrška da se odlučno obračuna s medijskom cenzurom u skladu sa svojom novom funkcijom. Veliko upozorenje svim ČLANOVIMA STOŽERA… Čitaj više »

Herman
3 godine prije

Super vijest, valjda će ih prenosti mediji.
Bravo samo naprijed.

Lokot
3 godine prije

Kome Karolina Vidović Krišto može biti uzor? Meni sigurno ne.

Mikojan
3 godine prije

Tedeschi? Predsjednik vlade, ministar, Saborski zastupnik ?
Gdi sad njega nađeš od svih ovih političara, podsjeti me gdi je on bio u politici, zaboravio sam.

super, bar netko
3 godine prije

Nadam se da će se srušiti liberalni poredak .. i sve njihove boje sprati s bijelog zida !

Histrion
3 godine prije

Vidimo se sutra na Trgu Repub…. Bana Jelačića.

puki
3 godine prije

@Kora,  sto se tice portala narod, tu ti donekle dajem za pravo… Oni su se ranijih godina borili protiv nametanja rodne ideologije i Kinseyevog lobija, sto ja absolutno podrzavam i portal je cesto bio meta napada sa Indexa, in ostalih iz Soroseve ekipe.. Ali sada su se ušutili, kada je rijec o korona diktaturi, ne da oni podrzavaju to, ali ne protive se i ne kazu nista. Iako znam da su na portalu narod, sve protivnici Plenkovica i plenkoviceve kosher desnice.. Takodjer sam primjetio, da se oni jos uvijek ne zele zamjerati Bergolju i Vatikanu, iako je iz aviona svakom pametnom vidljivo da je Bergoljo igrac kabale i da unistava Crkvu.. Ipak, za razliku od urednistva portala, vidio sam tamo na forumu u komentarima citatelja, da su skoro svi otvoreni protivnici Bergolja. Upadljivo mi je bilo i to, sto sam rekao ovdje, prije 2 i pol mjeseca, da portal narod,… Čitaj više »

puki
3 godine prije

@piždro , da ti odgovorim na repliku od jucer – nisam ja rekao da ce se narod ustati i pobuniti protiv kabale sada odmah, vec jednoga dana.. ja sam nekoliko puta rekao da je ovaj plan kabale toliko ogroman, toliko gigantski, da oni od njege nece odustati i da ce sve jednog dana zavrsiti velikim armagedonom, svjetskom bitkom, sa potocima krvi, bitkom izmedju dobra i zla, izmedju nas 99% “potomaka zene” i njih 1% “potomaka zmije”… drugacije ne moze zavrsiti.. rekao, sam, na zalost narod ne shvata jos o cemu se radi i mnogi misle da ce sve ipak to proci in da ce dobiti natrag “normalnost.” Malo morgen. Oni ne shvataju da nikda vise nece dobiti normalnost, ako se sami za nju ne izbore. Kada bi vecina ljudi sada to odmah shvatila, rekao sma davno, stvar bi bila okoncana za 24 sata. Kada vecina naprosto ne bi slusala i ne… Čitaj više »

puki
3 godine prije

Možda pomalo iznenađujući članak na portalu švicarskog lista Neue Zürcher Zeitung (NZZ). NZZ je poznati mainstream list, koji kao prvi mainstream medij dosada, sada kaže ono što ovaj portal i većina nas ovdje, odavno govorimo: da je car gol, da takozvana pandemija nije tako strašna i da se očigledno namjerno pretjeruje, laže i manipulira brojkama, da bi se ljudi zastrašili. Sam naslov članka je udarac plaćenim lažovima. Naslov glasi: “Kolabrirana komunikacija: Što ako na kraju “kovidioti” imaju pravo?” U uvodu članka: “I sa statistikama se može ciljno lagati. Nekorektno je zbog porasta broj novih infekcija praviti takvu opasnost po zdravlje, – ono što sada rade političari i mediji.” Autor članka, Milosz Matuschek, započine svoj članak zanimljivom usporedbom, o ovcama, slično onome, što sam i ja ovdje na forumu nekoliko puta pisao. Pa kaže: “Bilo je sredinom travnja, kada je broj umrlih od Covida-19 u Europi bio na vrhuncu, kada je jedan francuski pastir,… Čitaj više »

Helena
3 godine prije

Ti si nešto pobrkao. Kakva drugarica?

Max
3 godine prije

Bravo i svaka čast za hrabrost.

Herman
3 godine prije

Ja tražim OSTAVKU cijele vlade, svih političara, županija, općina ureda itd.
Sve gube koja na državnoj sisi uništava hrvatsku i njene građane.

Patriot
3 godine prije

Odlično odrađena konferencija. Jasno, britko, kulturno i u srž. Zahvaljujem se svim sudionicima koji su odbacili strah, najjače oružje u rukama kreatora ove plandemije.

onaj najgl..... veći Dalton
3 godine prije

Vidovit sam Ti majko;
Vidim ravnatelja HRT-a i ravnateljicu HINE kako lete. Ne zbog ”Red Bull-a”. Koji daje krila. Dobili su nogu. Zbog “(Ne)slobode medija u vrijeme širenja koronavirusa”.
Vidim i neku majku, obrazovanu i elegantnu ženu, bez maske…. Druge neke majke, manje obrazovane, manje elegatne i manje njegovane, nešto ne vidim.
Vidim i Hrvatsku bez maski. Za vrijeme karnevala. Jer jedino tada sve maske spadnu.
Vidim Hrvatsku bez kriminala i korupcije. Raskrinkane pedofilske propagande….
Vidim Hrvatsku u kojoj ljudi dobro žive od svog rada. Kao da imaju saborske plaće.
Vidim Hrvatsku iz koje ljudi ne odlaze, nego se u nju vraćaju.
Vidim i Elvisa, a sa Johnny Cashom se svako toliko nacugam…..

3 godine prije zadnji put uredio onaj najgl..... veći Dalton
Stock
3 godine prije

“Tražimo ostavke ravnatelja HRT-a i ravnateljice HINE”
Ništa oni nisu izgubili, pa ni vi, gospodjo, nemate šta tražiti.
Nego, ako hoćete da ih sklonite iz javnog života, za početak -zahtjevajte!

Jomla
3 godine prije

… a kladim se da zna i šta sve spada u Balkanski poluotok 😛

Draganče zuko
3 godine prije

3 godine prije zadnji put uredio Željko
Spacevoodoo
3 godine prije

Bilo na HRT-u cca 10 sekundi 😊😊😊

Spacevoodoo
3 godine prije

Samo jedan mali detalj od prije sedam godina kad je KVK dobila otkaz s HRT-a, tad je slučajno diirektor HRT-a bio Goran Radman koji je slučajno bio višegodišnji direktor Gatesovog Microsofta za Hrvatsku i koji je slučajno prije dolaska “demokracije” bio direktor TV Zagreb, Titov omladinac i nosač Titove štafete.
Inače sve se događa slučajno, a ako netko posumnja u slučajnosti postaje teoretičar urote 😊😊😊

Messimontana
3 godine prije

Evo opet pitam, kako osoba kojoj je AP idol moze biti mjerodavna u bilo kojem kontekstu????… Netko tko mrzi i odvaja ljude po nacionalnosti, boji koze, vjeri, seksualnosti???….I ne morate objaviti ovaj komentar, naucili smo vec da je Goebbels mala beba za Logicno (a cmizdrite kad vam Google radi isto😂)….. Ovo je samo da onom tko je zadužen za brisanje pokazem da je ustvari isti kao oni protiv koji se bori (masoni, stvor, iluminati, duboka drzava, zidovski lovi i sl gluposti 🤣🤣🤣🤣) 💪😉.

Šule
3 godine prije

Evo jedan prijedlog za sutrašnji skup-neka svi komentatori Logičnog uzmu trasparente i napišu svoj nadimak i LOGIČNO pa da upoznaju ostale teoretičare Covida koji tu pišu…da nemorate previše piskarat o ovoj temi mjesecima..imate uživo priliku se upoznat

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI