fbpx

Karolina Vidović Krišto: Tražimo ostavke ravnatelja HRT-a i ravnateljice HINE

Karolina Vidović Krišto
204 komentara
16,238

Sutra, 4. rujna u 11h30 ispred Sabora Republike Hrvatske, saborska zastupnica Karolina Vidović Krišto, s intelektualno poštenim znanstvenicima: Lidijom Gajski, Valerijem Vrčekom i Srećkom Sladoljevim, koji nisu podlegli pritisku svjetskih lobija, organizira konferenciju pod nazivom “(Ne)sloboda medija u vrijeme širenja koronavirusa”.

Zastupnica Karolina Vidović Krišto, jedina je osoba u Saboru Republike Hrvatske koja se opire nošenju maski i nije podlegla euforiji oko korona ludila. U nedostatku oprečnog mišljenja i kriminalnog informiranja mainstream medija tijekom korona krize, zastupnica Vidović Krišto učinila je ono što bi svaki politički predstavnik trebao učiniti u interesu onih koji su mu povjerili svoj glas – pozvala je stručnjake koji već mjesecima postavljaju logična pitanja, a na koja nitko ne odgovara.

Dr. med. Lidija Gajski, liječnica nagrađena rektorovom nagradom i osoba s intelektualnim integritetom, profesor Valerije Vrček i biolog Srećko Sladoljev su odličan izbor zastupnice Vidović Krišto, kako bi istina probila medijsku cenzuru i linč kojem su izloženi znanstvenici, narod i zastupnica Karolina Vidović Krišto.

Sramotno je vidjeti da u današnjem sazivu Sabora Republike Hrvatske nema otpora medijskoj cenzuri, lobističkim planovima i sumnjivim aktivnostima koje direktno utječu na zdravlje hrvatskog naroda.

Korona kriza će vjerojatno dovesti do sloma globalnog gospodarstva i agonije svakoga od nas, za što je direktno odgovorna politika koja se nije usudila reći: “Ne!” suludim mjerama i svjetskim vucibatinama.

Za dobrobit Hrvatske i drugih balkanskih država, najbolje rješenje bi bila globalna lustracija svih političara koji su bili u izvršnoj vlasti do današnjeg dana, čime bi se otvorio put novim ljudima koji imaju hrabrost i intelektualno poštenje za voditi sve zemlje u bolju i svjetliju budućnost.

Takva lustracija je moguća samo uz osvještenje uspavanog i izmanipuliranog birača koji će svoj glas dati novim snagama, bez obzira bile one desne ili lijeve. Bitno je da budući političari budu patrioti i da vole svoj narod kojeg predstavljaju, a ne strane lešinarske fondove, farmaceutsku industriju i financijski sektor.

04. 09. 2020. – Izjave s konferencije (12h40)

Karolina Vidović Krišto:

“Hvala vam na ovako velikom odazivu.  Dobar dan svima. Konferenciju za medije pod nazivom (ne)sloboda u vrijeme širenja koronavirusa organizirali smo prije svega iz tri razloga:

 1. Upozoravamo na propagandno i jednostrano izvještavanje i informiranje od strane hrvatskih medija, napose javnih medija, što je kršenje zakona, zbog čega tražimo ostavke ravnatelja HRT-a  Kazimira Bačića i ravnateljice HINE Branke Gabrijele Vojvodić.
 2. Otvaramo prostor stručnjacima s relevantnim s relevantnim obrazovanjem i potrebnim referencama, koji argumentirano i na temelju činjenica ukazuju na pogreške, propuste i loše odluke stožera civilne zaštite, koje su na štetu hrvatskih građana.
 3. Nudimo hrvatskim državljanima mogućnost besplatnog savjetovanja, uz zajamčenu diskreciju, te se mogu obraditi na sljedeću e-mail adresu: koronainformacije@gmail.com. Na neka od pitanja, koja budu od interesa šire javnosti, odgovorit ćemo javno i na ovakim konfrencijama za medije, bez da navedemo tko je uputio pitanje.

Niz zakona obvezuje hrvatske medije, ponajprije javne, da cjelovito informiraju javnost. Ovdje su tri stručnjaka s područja medicine. Kvalificirani stručnjaci. Jedan od njih, bio je voditelj odjela istraživanja Imunološkog zavoda. Zbog svoje stručnosti, bio je čest gost i sugovornik u hrvatskim medijima. Dolaskom stožera u javni i medijski prostor, svi stručnjaci s područja medicine kao doktor Sladoljev, doktorica Gajski i doktor Vrček ne sudjeluju u propagandnom djelovanju stožera, nestali su iz hrvatskih mainstream medija, pri čemo ponovo istučem javne medije koje financiraju hrvatski porezni obveznici.

Svaka, pa i medicinska znanost, napreduje na temelju istraživanja, te sučeljavanja raznih argumenata.

“Ako je sve što radi Stožer, s medicinske i pravne strane u skladu s medicinskom znanošću i hrvatskim zakonima, zašto se onda vladajući boje otvoriti javnu ravnopravnu raspravnu u hrvatskom javnom i medicinskom prostoru na dobrobit svih”, obradila se na početku Karolina Vidović Krišto.

Konferencija o (ne)slobodi medija - Karolina Vidović Krišto - Lidija Gajski - Srećko Sladoljev - Valerije Vrček
Konferencija o (ne)slobodi medija – Karolina Vidović Krišto – Lidija Gajski – Srećko Sladoljev – Valerije Vrček

Dr. Lidija Gajski:

Dopustite najprije da se zahvalim gospođi Karolini Vidović Krišto, što nam je omogućila da se danas obratimo javnosti jer su drugdje nama vrata uglavnom zatvorena. To je glavna tema zbog koje se danas želimo vama obratiti. Započet ću pitanjima:

 1. Znate li da test kojim se određuje zaraženost koronavirusim može bit pozitivan a da niste zaraženi? I da nije jasno prikazuje li uopće prisustvo koronavirusa?
 2. Znate li da bi gotovo svi koji su umrli ove godine umri zbog koronavirusa umrli tijekov ove godine, neovisno o virusu, zbog drugih svojih bolesti i starosti?
 3. Znate li da je  u Hrvatskoj i okruženju broj umrlih ove godine jednako onome iz prošlih godina i da je u tom smislu stanje sasvim uobičajeno?
 4. Znate li da se obdukcije od nadleženih institucija od samog početka obeshrabruju? A one koje su izvedene ne uklapaju se u tipičnu sliku umrlih od virusne bolesti.
 5. Znate li da su na vrhuncu koronakrize bolnice zjapile poluprazne?
 6. Znate li da nema dokaza da maske štite od zaraze koronavirusom? Naprotiv, mogu biti štetna po zravlje, psihu i društvenu interakciju. Naročito su pogubne za psiho-emocijalni i socijalni razvoj djece?
 7. Znate li da zbog brzine u proizvodnji i nabavi cjepiva protiv koronavirusa i nejasnoća o prirodi cjepiva, građani od Europske komisije traže dodatne podatke?
 8. Znate li da su zbog tog cjepiva olabavljeni europski zakoni o GMO?
 9. Znate li da širom svijeta veliki broj ljudi i brojne skupine znanstvenika i liječnika protestiraju protiv lažne epidemije i traže ukidanje mjera koje ugrožavaju tjelesno i psihičko zdravlje, ekonomski i društveni živote, te individualna prava i slobde.

Ako s ovim što je nabrojano niste upoznati, znači da se informirate s televizije, dominantnih novina i portala i da ste krajnje dezinformirani, jer vam se predstavlja samo jedno, odnosno jednoobrazno i šturo tumačenje ove vrlo složene teme. Službenicima raznih profila koji raspolažu podatcima koji se razlikuju  od službenih i imaju drukačiji pogled na koronakrizu, veliki mediji uskraćuju i zbranjuju pristup. Drugačije mišljenje je cenzurirano.

Hrvatski ustav jamči slobodu izražavanja i mišljenja. Citiram: Sloboda izražavanja misli obuhvaća osobito slobodu tiska i drugih sredstava priopćavanja, slobodu govora i javnog nastupa. Zabranjuje se cenzura. Ponavljam, Ustav izrikom zabranjuje cenzuru. Nadalje, Zakon o medijima. On također, citiram: jamči slobodu izražavanja i slobodu medija, osobito, između ostalog, slobodu protoka informacija i otvorenost medija za različita mišljenja i uvjerenja. Zakon o medijima navodi: Poštujući pravo javnosti, da bude točno, nepristrano i pravovremeno informirana o dogđajima, pojavama… mediji će se pridržavati pravila novinarske struke i etike.

Još jedan zakon. Onaj o Hrvatskoj radio televiziji. Evo što kaže: HRT je dužan trajno istinito, cjelovito, nepristrano i pravodobno informirati javnost o činjenicama, događajima i pojavama od javnog interesa. Dužan je poštivati i poticati pluralizam ideja, te omogućiti javnosti da bude upoznata s tim idejama. HRT ne smije u svojim programima zastupati pojedinačna politička, religijska, svjetonazorska stajališta ili interese. HRT je obvezan nepristrano obrađivati politička, gospodarska, socijalna,  religijska, zdravstvena, kulturna, obrazovna, znanstvena, ekološka i druga pitanja, omogućujući ravnopravno iznođenje različitih stajališta i mišljenja.

Sloboda govora se može uskratiti samo specijalnim zakonima. Sloboda govora je najveće dostignuće demokratskog društva. Ostanemo li bez slobode govora, ostali smo bez svih sloboda. Koronakriza nije neka trivijalna i periferna tema, nego fenomen koji već sada negativno utječe na život svih nas. A u vremenu koje slijedi, ako se nastavi kao do sada, iz temelja će ga promijeniti na gore. Stoga zahtjevamo da hrvatska sredstva priopćavanja odmah prestanu raditi protuustavno i protuzakonito. Da prestanu širiti jednoumlje i propagandu, te otvore medijski prostor stručnjacima s drugačijim mišljenjem. Neka javnost prosudi tko je uvjerljiviji.

To se posebno odnosi na Hrvatsku radio televiziju, koja je javna ustanova, kao što je rekla gospođa Krišto. Ustanova koju svi mi plaćamo i koja, kako piše u Zakonu o HRT-u, za svoje djelovanje odgovara javnosti. Za početak od HTV-a tražimo emisiju u kojoj će se sučeliti stručnjaci sa različitim stajalištima o korona krizi. Ako se ovom zahtjevu ne udovolji, tražimo od Sabora, baš kao što je rekla gospođa Krišto, smjenu sadašnjih ravnatelja, te postavljanje novog koji će ovu kuću, ključnu za informiranje hrvatskih građana voditi na ustavan i zakonit način.”

Dr. Lidija Gajski
Dr. Lidija Gajski

 

Valerije Vrček kazao je da “situacija s pandemijom nije ozbiljna, ali je bolesna”. “Društvo je bolesno, poremećeno. Gdje je nestalo istraživačko novinarstvo? Gdje je nestalo otvoreno društvo?”

“Mediji izruguju svetinje, a što je s epidemijom? Mediji ukidaju sekularno društvo. Uvedena ja institucija dogme, horor i pošast ove pandemije, to je proglašeno neupitnim. Uvedeni su medijski alati za cenzuru, portali za inkviziciju. Mi živimo u stanju koje se može opisati teološkim pojmovima, živimo u iščekivanju novog normalnog, konačnog spasa od igle. Imamo svog boga koji se zove zdravlje pod svaku cijenu”, nastavlja.

“Serološki testovi su roba s greškom. Lažno negativni rezultati idu do 40 posto. Provjerite sami. Nijedan komercijalni test nije validiran od nijedne mjerodavne institucije za testiranje asimptomatskih ljudi. Svakodnevna izvješća kojima se siluje javnost su fejk brojevi kojima se može manipulirati”, kaže Valerije Vrček.

“Jesmo li pristali na sterilizaciju okoliša, moraju li tramvaji biti sterilni? To je besmisleno i opasno, pustite djecu da se igraju i prljaju i skinite im maske. Očekujemo li povećan broj alergija zbog dezinficijensa? Povećan broj astme? Kemijski smo sterilizirali svakodnevni prostor”, kaže na kraju.

“Dobio sam brojne nagrade. Tijekom epidemije ospica desilo se sve što sam predvidio. Mediji su me počeli izbjegavati. Odmah po proglašenju epidemije korone, najavio sam više stvari. Maske ne djeluju i to je sad potvrđeno. Mediji me izbjegavaju, zašto?” pita Srećko Sladoljev.

Vidović Krišto pozvala je medije da Festival slobode poprate kako priliči. “Izvještavajte o tome profesionalno, istinito i na dobrobit hrvatskih građana.”

Nećemo odgovarati na pitanja jer prosvjedujemo protiv cenzure”, rekla je Karolina Vidović Krišto.

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.


Posjetite naš novi video kanal na platformi Odysee i obvezno se registrirajte, kao i najveću arhivu alternativnih video snimaka Jubitu.

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
204 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Neko ime
Gost
Neko ime
1 godina prije

Zanimljivo je kako se nitko od zastupnika nije pobunio na proceduralnoj razini. Dakle, mjeru nosenja maske, ako sam dobro pohvatao, “propisalo je” (citaj: dogovorilo) Predsjednistvo Sabora, kojeg cine predsjednik i svi potpredsjednici, pretpostavljam na temelju Poslovnika. S obzirom da je Poslovnik Sabora, naravno, podredjen Ustavu, ispada, de facto, a najvise… Pročitaj više »

fićo
Gost
fićo
1 godina prije
Reply to  Neko ime

S maskom ili bez maske spodoba ostaje spodoba.Treba da dižem u nebo negativca zato što je naranio mačku na ulici ili slično.

gost 1983
Gost
gost 1983
1 godina prije
Reply to  fićo

Nađite neku bolju osobu od Krišto da prezentira zašto je ovaj virus prevara. Njoj nitko neće vjerovati.
Inače, moram istaknuti da je sada u Saboru maska obavezna, a to znači da prije nije bila. Zašto je onda predsjednik Sabora upozoravao zastupnike da stave masku?

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 godina prije
Reply to  gost 1983

Zato sto nije gazda u vlastitoj kuci i eto prilike da se malo nahrani ego. Preporuka ne moze bit nesto obavezno. Al zna se kako to ide mimo zakona. Preporuke, naputci i budale koje to postivaju. Covjek bio u pristupnim pregovorima, a pravo ni Engleski nezna nit ima pojma sto… Pročitaj više »

Plenki
Gost
Plenki
1 godina prije
Reply to  gost 1983

…kažu da kad si se ti rodio, otac nije znao dali da puca u zrak ili u kinderbed… pusa

fićo
Gost
fićo
1 godina prije
Reply to  gost 1983

Ovo je kao kad neko bira muža ili ženu po boji očiju kao jedinim kriterijumom.

Suze Roni
Gost
Suze Roni
1 godina prije
Reply to  fićo

Spodoba? Jeli to iz tebe progovara
Macan i gay internacionala? Gdje ces vecih spodoba od cmarolizaca i njihovih simpatizera?

fićo
Gost
fićo
1 godina prije
Reply to  Suze Roni

Spodoba da ne bih koristio adekvatniju reč jer je javni prostor.Ko je gej nemam pojma ,al ima izreka-krivo sedi,pravo besedi.

Logičar
Gost
Logičar
1 godina prije
Reply to  fićo

A što ona radi među poštenima?Ona je tu na zadaći da te poštene denuncira.

fićo
Gost
fićo
1 godina prije
Reply to  fićo

Ko ima oči vidi odma`,a slepac ni posle 30 godina.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 godina prije
Reply to  fićo

Đuro kod nas u Slavoniji kazu: Kad je muka ajde Đuka, a kad jebedu Đuku ne zovedu. Druga veli: I ćorava koka kljucne zrno. Dakle nije bitna aktualna tema nego tko govori. Kod nas isto nije bitno sto znas i koje su ti sposobnost nego “čiji si”. Kakve sad veze… Pročitaj više »

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 godina prije
Reply to  fićo

Kukavicje jaje? Nesto kao Istambulska konvencija. Da li se nesto promijenilo nakon usvajanja? Mozda neke propagandno ideolosko dogmatske slikovnice i naravno zajednicki budzet koji se olaksava za milijardicu svake godine. Sve to proveli ozbiljni ljudi koji nisu cirkusanti.

Plenki
Gost
Plenki
1 godina prije
Reply to  Neko ime

…kad si se ti rodio, otac nije znao dali da puca u zrak ili u kinderbed…

fićo
Gost
fićo
1 godina prije
Reply to  L. R.

U redu je da se neko angažuje za nešto što misli da je isparavno ili za njega korisno,to može biti i medij,portal,radio,televizija,ali ako imaš opciju komentari,onda ne možeš da se postavljaš arbitrarno i brišeš po kriterijumu”nepridržavanja teme” jer je to rastegljivo.Korektnije je da ukineš komentarisanje kao i svaki youtube kanal… Pročitaj više »

Bosanac
Gost
Bosanac
1 godina prije
Reply to  L. R.

Đuro, u kapitalizmu vlasnik odredjuje politiku firme, s tim što te ovaj ne tjera da prisustvuješ ovdje …ovi tvoji će te ‘demokratski’ natjerat da primiš bocu i da im ližeš guze

CAN
Gost
CAN
1 godina prije
Reply to  L. R.

DRAGO
LOGIČNO,
UPALA 3.TROLA
ADS DO BOLA
RAZVODNJAVAJU TEMATIKU
UZIMAJU NAM
PROSTOR I VRIJEME…
BUDUĆNOST JE SAD I U NAŠIM RUKAMA,BAR MALO ALI DOVOLJNO…DA ZNAMO

Mikojan
Gost
Mikojan
1 godina prije
Reply to  L. R.

L.R.
van teme, novi izgled portal-komentara je ok ali kada se namnože poruke malo je teško pratiti, prije su barem bile nove-nepročitane označene, te opcije više nema, šteta.
LP

Ico
Gost
Ico
1 godina prije
Reply to  L. R.

5+ za L.R.

Slonica
Gost
Slonica
1 godina prije
Reply to  L. R.

U sridu

onaj najgl..... veći Dalton
Gost
onaj najgl..... veći Dalton
1 godina prije
Reply to  Neko ime

E moj Đuro!!
Eto Ti na!
Pa Ti vidi šta je “(Ne)sloboda medija u vrijeme širenja koronavirusa”.
P.S.
A i ukus Ti je neki čudan….
Kad Ti se ne sviđa ”majka, obrazovana i elegantna žena, te osoba koja je raskrinkala pedofilsku propagandu u Hrvatskoj.”

E moj Đuro!!
🙂 🙂 🙂

CAN
Gost
CAN
1 godina prije

Reci mu Daltom,nema on majke izgleda,die sistema,trul ko ‘epinizam

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
1 godina prije
Reply to  Neko ime

Đuro, ja mogu napisati ono što redakcija ne piše, a to je da je skidanje tvojih komentara potrebno jer si zaspamao ulijećući kao padobranac kačivši se u prve redove komentara gdje ima 100+ komentara. Tvoj odgovor redakciji vrijeđa razum i to što ti radiš, a to često radiš, je u… Pročitaj više »

Purger
Gost
Purger
1 godina prije
Reply to  Neko ime

Dobri su bili ja bih te doživotno blokirao.

Darac
Gost
Darac
1 godina prije

Konačno, hvala Bogu

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 godina prije
Reply to  Darac

Tko ima oci nek vidi, a usi nek cuje. Dakle bagra je donijela obvezu nosenja masi samo zbog Karoline da slucajno ne bi posluzila kao template. Zena nastavlja borbu za svoja prava izvan Sabornice. Sto je tu cudno? Pa vidi se da se u Saboru nikada nista nije rijesilo i… Pročitaj više »

MaSSa
Gost
MaSSa
1 godina prije

Samo naprijed tako!
Trebali bi i 5.09 biti na “festivalu”.

Max
Member
Max
1 godina prije

Puna Podrška.

Cassia
Gost
Cassia
1 godina prije

Gospođo Krišto moje najdublje poštovanje, zahvalnost i podrška. Bravo
👏👏👏💪💪👍👍

Suzy
Member
Suzy
1 godina prije

Kapa do poda
Samo naprijed. Istina u lice
Dosta ih je vise

Josip
Gost
Josip
1 godina prije
Reply to  Suzy

Istinu u lice?! Pod točkom 3 se broj žrtava koristi u svrhu manipulacije, umanjujući značaj pandemije kao i njezine posljedice. U NY već niz godina vode statistiku umrlih i može se jasno vidjeti višestruki porast broja umrlih u odnosu na prethodna razdoblja. Riječ je o istom virusu koji deluje na… Pročitaj više »

Patriot
Gost
Patriot
1 godina prije
Reply to  Josip

U Bergamu su vozili kese sa sirotim mrtvim bolesnim starcima koje su poubijali respiratorima.

Mikojan
Gost
Mikojan
1 godina prije
Reply to  Patriot

A što ako su malo počistili Lampedusu, napunili vreće i provezli kroz Bergamo ?
Ja vlastima i stožerima više ništa ne vjerujem ali baš ništa.

Kora
Gost
Kora
1 godina prije
Reply to  Mikojan

@Mikojan Zanimljiva opaska. Baš nitko od nas nema pouzdanu informaciju tko je ili što je doista bilo u tolikim sanducima iz Bergama. Samo znamo da je otprilike u isto vrijeme kroz Italiju prošao kontingent američkih vojnika koji su se navodno “premještali s pozicije A na poziciju B”. I nikome tu… Pročitaj više »

Slonica
Gost
Slonica
1 godina prije
Reply to  Josip

Josip …i vojnik o skraćenju. Jedna te ista ekipa se uvijek proglašava poštenim znanstvenicima. Upravo suprotno jedna te ista ekipa je svaki dan prisutna u svim medijima A ovi Sladoljev ,Gajski(ljudi s diplomama) su dobili 5 minuta u 5 mjeseci- da kažu svoje mišljenje i portal Logicno je to pošteno… Pročitaj više »

Istrian
Gost
Istrian
1 godina prije
Reply to  Josip

Da, točno! Broj žrtava se koristi u svrhu manipulacije, ali uvećavajući značaj pLandemije! Kažeš da se: “U NY već niz godina vode statistiku umrlih i može se jasno vidjeti višestruki porast broja umrlih u odnosu na prethodna razdoblja.” E ovo sam oplakao, kako se ono kaže 😀 😀 Pa za… Pročitaj više »

Josip
Gost
Josip
1 godina prije
Reply to  Istrian

Bolje da oplakuješ svoju neukost, ako iz dijagrama umrlih u NY u poslednja dva desetljeća izvlačiš zaključak da je broj umrlih čak i manji. Nacionalni centar za zdravstvenu statistiku (NY) ponudio je odličan pregled koji ne ostavlja niti najmanje prostora sumnji u značajan porast broja umrlih. Bilo bi mi veliko… Pročitaj više »

Istrian
Gost
Istrian
1 godina prije
Reply to  Josip

Smatrat ću da nisi pažljivo pročitao moj post, a ne da ti rasprava bude samoj sebi svrha. O NY si pisao ti, a ne ja. Tome sam se i smijao! Otkrio si da se u NY vodi statistika, tko bi rekao 😀 Nisi opovrgnuo niti jednu moju tvrdnju. Ponovit ću… Pročitaj više »

Josip
Gost
Josip
1 godina prije
Reply to  Istrian

Treba se držati teme. Pod točkom tri Karolina navodi, da je broj umrlih u RH bez većih odstupanja u odnosu na prijašnje godine. Uopće ne osporavam taj dio jer ga ne smatram relevantnim. Poznato je da su se USA mlako odazvale na upozorenja o širenju virusa, što je u NY… Pročitaj više »

Istrian
Gost
Istrian
1 godina prije
Reply to  Josip

E moj Josipe… Pa drži se onda teme! Tema je da je Suzy komentirala onih 9 točaka kao istinu u lice. A ti si to negirao kao istinu! A kako si to napravio? Tvrdiš da se pod točkom 3 manipulira. Kako? Čistim navođenjem činjenice. Pa da, manipulira se ali od… Pročitaj više »

Q T
Gost
Q T
1 godina prije
Reply to  Josip

Nije ni statistika NY mjerodavna za cijeli svijet

Josip
Gost
Josip
1 godina prije
Reply to  Josip

Debeli, ne treba bježati od sukoba mišljenja. Treba se držati teme, ne vrijeđati i udarati s dobrim argumentima. Sva ta masa navijača se može samo pjeniti od muke kada ih suočiš s činjenicama. Zar misliš da bi se navijači ustručavali parirati, kad bi imali čime? Pa ne kaže se zalud,… Pročitaj više »

Slavonac
Gost
Slavonac
1 godina prije
Reply to  Josip

E moj Josipe,pametan ali zelen.Imam dokaze iz BH,dasu srcene i karcionom upisivali pod umrle koronom.EU je davala 500 M.

Bobi
Gost
Bobi
1 godina prije
Reply to  Slavonac

Točno. U RH platili sprovod, ljes i 5000kn na žiro račun nakon potpisa sina umrle da je od corone.

Pero
Gost
Pero
1 godina prije
Reply to  Josip

Pogledaj malo na internetu kako je to izgledalo u NY. Imaš svjedočanstva ljudi iz bolnice kako su namjerno ubijali ljude!! Za to ce jednog dana morati odgovarati! A sve u svrhu izvlačenja novaca i održavanja straha. To je ono što je pretežno. Italija je već odavno provaljena i tamo su… Pročitaj više »

Josip
Gost
Josip
1 godina prije
Reply to  Pero

U bolnici su namjerno ubijali ljudje?! Italija je provaljena?! Ubacite još detalj o ljudima gušterima i moglo bi proći na srednjoškolskom natječaju za aktualnu SF priču.

čudila se aman ja
Gost
čudila se aman ja
1 godina prije
Reply to  Josip

Na žalost, nije SF priča, to je stvarnost. I u takvoj stvarnosti netko je radije gladan, a netko ždere sendviče.

Q T
Gost
Q T
1 godina prije
Reply to  Josip

Pa postoje priznanja medicinskih sestara o pogrešnom liječenju u javnim bolnicama, o sporim testovima na koronu, ali se ništa ne čeka dok se test dobije nego se pacijente stavlja na respiratore, po korona pacijentu bolnice su dobivale po 29.000 usd od osiguravatelja. Namjerno su stavljali zaražene i nezaražene pacijente zajedno… Pročitaj više »

istina boli
Gost
istina boli
1 godina prije
Reply to  Josip

idiote jedan, pa imas video medicinske sestre koja je sve snimila sta se dogadja u bolnici u ny. I sad ovdje nama solis pamet. Ajde setaj po faktografu.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 godina prije
Reply to  Pero

Likusa doktorica izjavljuje evo ubijamo se od posla ljudi navalili na testiranje ceka se u redovima kao da se medenjaci dijele. Gledatelji s mobacima pred bolnicu i snimaju. Nigdje zive duse. Jos bolje nikog ni u bolnici nema predvorje prazno. Ima video na netu.

Mikojan
Gost
Mikojan
1 godina prije
Reply to  Josip

Jura Jura, nije sad Karolina tema, imati ćeš još prilike pisati o njoj i njenim stavovima ali znaš kaj je najžalosnije, da osoba koja zbog svojih čudnih desničarskih, ako ih možemo zvati desničarskim jer “Stara Kuka” nije napisao definicuju desničara, dakle, od nje moramo čuti ono što smo se nadali… Pročitaj više »

istina boli
Gost
istina boli
1 godina prije
Reply to  Mikojan

U pravu si. Kristo nas retorikom i ponasanjem vraca u 91 godinu, sto je sasvim logicno kojoj opciji pripada. Na zalost, ova apsurdna situacija sa postrojavanjem naroda je dodatno apsurdnija da u Hr nema niti jednog boljeg pojedinca da poduzme ovakvu akciju. Bez obzira na ove primjedbe, situacija je takve… Pročitaj više »

Sparkling
Gost
Sparkling
1 godina prije
Reply to  Josip

“U Bergamu je vojska u konvojima odvozila leševe” Ma Josipe jesi li svijestan što si upravo napisao? I to je tebi činjenica koju si uzeo zdravo za gotovo. I vidiš, upravo takvi kao ti koji vjeruju svemu onome što vide na HTV-u povjeriju bez ikakvih daljnjih propitkivanja. Dali se siječaš… Pročitaj više »

Kora
Gost
Kora
1 godina prije
Reply to  Sparkling

@Sparkling “Jer u tim kamionima nije bilo umrlih nego samo sanduci.” A kako Vi možete biti tako sigurni da su to bili samo (prazni) sanduci? Ako niste provjerili osobno što ima u svakome od njih, ni Vi niste drugačiji od onih koji “vjeruju svemu što vide na HTV-u”. @Mikojan je… Pročitaj više »

Sparkling
Gost
Sparkling
1 godina prije
Reply to  Kora

Sorry Kora, ali ako ti gledaš HTV ja ga izbjegavam u širokom luku. Ima danas mnogo izvora info zahvaljujući netu. Samo ih treba znati pronaći a kad poznaješ još neki strani jezik, bolje za tebe. I uvijek ili u većini slučajeva istina se skriva čitajući između redaka. Priča iz Bergama… Pročitaj više »

Kora
Gost
Kora
1 godina prije
Reply to  Sparkling

@Sparkling Ne da gledam HTV, nego i spavam ispred televizora da ne propustim i noćni program. Naravno, sve s maskom na ustima 😷 P.S. – Naravno da priča iz Bergama “smrdi do neba”. Ne znam samo kako je Vaš “prosvjećeni um” iz mojih komentara zaključio da sam rekla kako ista… Pročitaj više »

Q T
Gost
Q T
1 godina prije
Reply to  Josip

U svijetu je umrlo oko 6 milijuna ljudi od gladi, ali o njima nema govora. Svi mediji trube o koroni bez prestanka. O izmišljenoj epidemiji. Poznato je i to da cijepljenje protiv gripe pogoršava simptome korone, a većina umrlih ljudi iz Bergama je bila i cijepljena protiv gripe. Baš kao… Pročitaj više »

pera lozac
Gost
pera lozac
1 godina prije
Reply to  Josip

U Bergamu je bila predstava za ovce kao ti, da bi imali sta pisati i navoditi kao neki argumenat.
BROJ MRTVIH U ITALIJI U PERIODU JANUAR-AVGUST 2019-e JE VECI ZA 15.000 U ODNOSU NA 2020.
Kako to u TRI P.M
Ajmo trolejbusi, OBJASNITE NAM.

Majk Majers
Gost
Majk Majers
1 godina prije

Više jaja imaju Karolina i dr. Gajski od svih onih beskičmenjaka u saboru. Bravo

Ive
Gost
Ive
1 godina prije

Gebels bi bio u cijeloj ovoj prici amater propagande. Kada faramaceutski lobi diktira cijelom svijetu nitko ili tek rijetki vide sto se iza brda valja.

Slonica
Gost
Slonica
1 godina prije

Vidovic Kristo ….svaka cast ima mota…
Zadirati u osinje gnijezdo…propitivati Tadeschija u vezi lovišta na hvaru,Pupovca,uz Selak Raspudic koja jedina dovodi u pitanje sukob interesa oko obnove grada Zagreba…a i Hasanbegović u revijalnom tonu.
Oko maski i slobodi medija ionako sve rečeno.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 godina prije
Reply to  Slonica

Cim vidim ovlasteni, licencirani odmah citam “jasličari” s ovlastenim povlastenim tarifama. Bit ce tu dobre pomrcine.

Slonica
Gost
Slonica
1 godina prije
Reply to  Pera Detlic

Pera….dobra prognoza ,
I dobar osvrt na donjem komentaru,borba s vjetrenjačama.
Poštenje i moral dr Sladoljeva se vidi po skromnosti i po nesnalazenju pred tv kamerama,za razliku od napuhanaca koji nam svaki dan dociraju i paradiraju s kojekakvim uputama,napucima,mjerama.Lp

Neko ime
Gost
Neko ime
1 godina prije

Potvrdio strucnjak K.Macan😉

Duh sa sekirom!
Gost
Duh sa sekirom!
1 godina prije

Samo jedna zastupnica od njih 151 smije reci istinu, morat ce nas opako desetkovati da bi ti bezmudasi i briselski korumpirasi prezivjeli ovaj virusni cirkus…

Bosanac
Gost
Bosanac
1 godina prije

Katarina ima “da’mu” veća od cijelog sabora zajedno

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 godina prije

Dakle gospođa Vidović Krišto i troje liječnika. I to je sve. Ostalih 150 saborskih junaka i čitava “struka” – 14.800 hrvatskih doktora medicine nemaju primjedbi na stožerašenje. Stvarno je ova naša Hrvatska usvojila “europske vrijednosti”, al baš onako – do jaja.

Sam
Gost
Sam
1 godina prije
Reply to  Stara kuka

Nemoj kuko plaho kukati. Nemoj da ti ja pricam pricu Bosansku i da vidis sta je jad i cemer. Ne ljuti me😉 Muska ni za lijeka,a i ako ima kriju se kao zmija noge. Cekaju valjda na mene da se dignem u zrak pa da oni onda nahrle na kapije… Pročitaj više »

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 godina prije
Reply to  Sam

Jesi vidio na što smo spali. Umjesto da se hvalimo i nadmećemo tko je u nečem bolji, mi raspravljamo tko je jadniji od koga.

Sam
Gost
Sam
1 godina prije
Reply to  Stara kuka

Pa ja sam pogrijesio mozda.
Trebao sam napisati,ima nesto u BiH ali je puno bolje u Hrvatskoj i Srbiji.
Igra rijeci a psiholoski pozitivnije.
Kao ono… casa je puna do pola

Helena
Gost
Helena
1 godina prije
Reply to  Stara kuka

Sladoljev je molekukarni biolog, a Vrček kemicar. Jedino je Gajski liječnica bovi su doktori znanosti s ne doktori medicine

Bobi
Gost
Bobi
1 godina prije
Reply to  Helena

Helena ako si ona stara istoričarka, ovo je plitko od tebe. Njihove struke su sastavni dio medicine. Prije ću povjerovati da je netko ukrao nick

Helena
Gost
Helena
1 godina prije
Reply to  Bobi

Nikakva stara istoričarka. I šta bi tu bilo plitko?? Stvar je u istini. Naravno da svi pripadaju biomedicinskom području. Nijedno nije bolje ili lošije od toga. Ali glupo je govoriti krivo. Dr znanosti I dr medicine nije jedno te isto. S tim da dr medicine može ujedno biti i dr… Pročitaj više »

Facebook
Gost
Facebook
1 godina prije

Karolina vas prati i upravo je podijelila vaš članak: https://www.facebook.com/karolina.vidovic.kristo

Filip
Gost
Filip
1 godina prije
Reply to  Facebook

Kad nemaš argumenata Debeli za raspravu bolje šuti nego što vrijeđaš

gost 1983
Gost
gost 1983
1 godina prije
Reply to  Facebook

Vjerojatno Krišto ne zna kakav je ovo portal. Osim maski i virusa, ona se u ničemu ne slaže s nama.

Kora
Gost
Kora
1 godina prije
Reply to  gost 1983

@gost 1983

Da, meni je isto zanimljivo da su se portal Logično i Karolina Vidović-Krišto “kliknuli”. Pogotovo ako uzmem u obzir sektaše i cioniste u Hrvatskoj koji su nerijetko prisutni u društvu Karoline Vidović-Krišto. Nažalost.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 godina prije
Reply to  Kora

Draga Kora, u tom pitanju upravo čuči i odgovor. Kad cemo se poceti okupljti oko ideja, a ne oko ljudi. Ljudi nisu bitni. Njih mozes ucijenit, ubit, zatupit i slicno. Medjutim ideja zivi i neunistiva je. Sasvim je svejedno tko u odredjenom trenutku pronosi i provodi ideju. Kad on poklekne… Pročitaj više »

Kora
Gost
Kora
1 godina prije
Reply to  Pera Detlic

@Pera Detlic

Hm… ako se netko s Vama ne slaže oko Vaše ideje da sami ljudi nisu bitni, oko čega i s kim ćete se Vi okupiti? Kako rekoh, Živi zid je bio primjer okupljanjao oko ideje (otpora deložacijama). Zašto je propao ako je samo ideja bitna, a ljudi nisu?

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 godina prije
Reply to  Kora

Nisam se dobro izrazio. Naravno da su ljudi bitni bez ljudi nema nista. Pod ljude mislio sam na vođe. Kad uklonite vođu ili vođe ljudi ostaju obezglavljeni ako je sve bazirano na vođi i njegovoj popularnosti. Kad ste vec spomenuli ŽZ on vam je eklatantan primjer. Malo obavijestajnog rada i… Pročitaj više »

Q T
Gost
Q T
1 godina prije
Reply to  Kora

Zato jer su oni sami sebi bili važniji od same ideje

Kora
Gost
Kora
1 godina prije
Reply to  Q T

@QT

Hvala što ste dotaknuli srž problema i potvrdili da su ljudi (njihov karakter, svjetonazor, vrijednosni kriteriji i stremljenja) itekako bitni… jer u suprotnom nema tko iznijeti i nositi ideju ma koliko dobra ona bila.

Gost 1975
Gost
Gost 1975
1 godina prije
Reply to  gost 1983

Krišto masteralno detektira bagru.

Herman
Gost
Herman
1 godina prije
Reply to  Facebook

Draga Karolina meni je drago da se vi odupirete kolektivnoj gluposti ali vidjesmo dosad dosta puta da oni koji nam se na prvu čine super poslije se otkrije da su i oni dio veće igre. Tko mi kaže da niste i vi dio soroševe igre? Ne kažem da jeste ali… Pročitaj više »

Kora
Gost
Kora
1 godina prije
Reply to  Herman

@Herman

A tko za Vas može garantirati da niste “dio veće igre”? 🙂

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 godina prije
Reply to  Herman

To vam je analogno tome kad ljudi ne rade jer se boje pogrijesiti, a narodna kaze tko radi taj i grijesi. Kad prouzvodite / programirate program za racunalo onda predviđate sve moguce greske koje vam mogu srusit program. Onaj dio koji radi ljudi vide, a onaj dio koji obezbjeđuje da… Pročitaj više »

Mikojan
Gost
Mikojan
1 godina prije
Reply to  Facebook

Naravno da imamo problema ali nametanje maski i “novo normalno” je skrivanje problema pod tepih, narodski rečeno. Prvo maske, onda čepići u uši i na kraju gugle za varioce na oči. Svi problem će biti riješeni, a da, socijalna distanca je nametnuta sad će i fizička za svaki slučaj.

Alex
Gost
Alex
1 godina prije

Kakvi bi to bili intelektualno nepošteni stručnjaci?!? Oni kojiyebu u zdrav mozak?!?😆

Jxlspsp
Gost
Jxlspsp
1 godina prije
Reply to  Alex

Oni čiju stručnost prepoznaju jedino plaćenci svih vrsta.

Istinozborac
Gost
Istinozborac
1 godina prije

Pronicljivo !

čudila se aman ja
Gost
čudila se aman ja
1 godina prije

Najbolje iz Hrvatske!

Slavonac
Gost
Slavonac
1 godina prije

Rodjenja i skolovana na zapadu.Nisu joj trebala poznastva za dobivanje akademskog zvanja.Vratila se u drzavu svoji predaka.Samo sto zeli istinu i demokraciji,zato suje poterali sa udbo drzavne televizije.Znase kosu vladari i tajkuni ove zemlje.Samo ja vjerujem u Boga i prirodu,kad tad cese njima vratit zlo sto siju 75g.U saboru prozvala… Pročitaj više »

onaj najgl..... veći Dalton
Gost
onaj najgl..... veći Dalton
1 godina prije
Reply to  Slavonac

E moj Đuro! Baš voliš ljudima kvariti doživljaj. U potrazi za novim prorocima….. P.S. Vidim Hrvatsku u kojoj nema kriminala i korupcije. Vidim Hrvatsku u kojoj ljudi žive normalno od svoga rada. Vidim Hrvatsku iz koje ljudi ne odlaze, nego se u nju vraćaju. Vidim Elvisa, a sa Johnny Cashom… Pročitaj više »

Slonica
Gost
Slonica
1 godina prije

Vidim i bijele miševe
Kad ih puštaju preda me
Ali neću kazat

onaj najgl..... veći Dalton
Gost
onaj najgl..... veći Dalton
1 godina prije
Reply to  Slonica

Prodajem tri mačke.
Dvije različite i jednu istu….
🙂 🙂 🙂

Slonica
Gost
Slonica
1 godina prije

Može jednu istu..
Dobre su za bijele miševe
Može i različite ,al ne u vreći
Eventualno u čizmama!!

onaj najgl..... veći Dalton
Gost
onaj najgl..... veći Dalton
1 godina prije
Reply to  Slonica

Miš bijeli sreću dijeli…..

onaj najgl..... veći Dalton
Gost
onaj najgl..... veći Dalton
1 godina prije

🙂 🙂 Šparna Marijana. Ušparala 590.000 eura i 800 tisuća kuna. 811.975 u bebu…. I posudila, neće da kaže kome, 376.500 kuna. Profesorica biologije i teologinja. Veli da se ne vidi u struci…. Da se mora ostvariti u nečemu drugom. Pa krenulo… red seljaci, red domoljublje i sve što ide… Pročitaj više »

CAN
Gost
CAN
1 godina prije

Čak,ma 3!??!
u vreći?
Moj je veći…
Mikro-skop
Ništa pivo ništa dop..
Samo rop rop rop

Mucke
Gost
Mucke
1 godina prije

Cini mi se da ne shvacas da nisi u poziciji da biras saveznika ali ako mislis da shvacas, nabroji koje su to velecjenjene njuske koje bi po tebi trebali predvoditi prosvjede protiv ukidanja prava na slobodu govora,prava na zastitu osobnog integriteta,prava na rad i prava na zastitu privatnog posjeda?

čudila se aman ja
Gost
čudila se aman ja
1 godina prije
Reply to  Mucke

Ako se utapaš, a spašava te neki,po tvom mišljenju, loš čovjek (a tko je to samo dobar!), hoćeš li odbiti pomoć? Ili ćeš početi drugačije gledati na tog čovjeka? Treba skinuti samar s glave i ne gledati samo u jedno te isto..

čudila se aman ja
Gost
čudila se aman ja
1 godina prije

ovo je bilo namjenjeno debelom,ups

CAN
Gost
CAN
1 godina prije

Evelyn vidim i ja…

Patriot
Gost
Patriot
1 godina prije

Tooooooooo!

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 godina prije

Malo brojki za rasprave s kovidiotima. Evo baš je Lucian Vukelić, ravnatelj HZZO-a objavio da je na 175.346 testiranja dosada potrošeno 200.154.907 kunića To ispada 1.141,49 kuna po testu. To je bilo do jučer. Na današnjih 4.492 testiranja potrošili su još 5.127.573 kune. Ali. Vrijedilo je. Postignut je novi rekord… Pročitaj više »

Žilevski
Gost
Žilevski
1 godina prije
Reply to  Stara kuka

Debeli ne trolaj , dosta za danas , već si uzeo dosta za gablec 🙂 !

Tko tu koga...
Gost
Tko tu koga...
1 godina prije
Reply to  Stara kuka

Izvrstan post, ogoljeno do kosti!
Kapa do poda, brate!

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 godina prije
Reply to  Stara kuka

Svaka cast kuko. Sto vise testiranja vise “oboljelih” sto drugo ocekivati od 80% false pozitive testa koji manipulatorima sluzi za dijagnozu tj. etiketiranje budala. Pa valjda ja sam znam kad sam bolestan? Treba mi netko reci da sam bolestan? Zato ocekujte super debilne mjere u skolama. Srecom nemam male dijece… Pročitaj više »

Zvrk
Gost
Zvrk
1 godina prije

Nažalost i Karolina je pokvarena do srži. To što se opire mainstreamu ne znači da mora reagirati na svaki protunacionalistički potez. Zbog toga je ne mogu držati zaozbiljno.

Mikojan
Gost
Mikojan
1 godina prije
Reply to  Zvrk

Onak na prvi pogled i nije loš babac, ima tu potencijala. 🙂

Purger
Gost
Purger
1 godina prije
Reply to  Zvrk

Bitno je da si ti dobar i da sjediš u općini gdje ti HDZSPD daje plaću.

Q T
Gost
Q T
1 godina prije
Reply to  Zvrk

Što konkretno znači to da je pokvarena do srži? Na što se to točno odnosi?

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 godina prije

A zasto je vama problem, da se otvoreno diskutuje? Bez cenzure, gusenja informacija i terora-masmedije… Konacno, sa MSM svakodnevno slusamo gluparije i besmislice, koje se mjenjaju kao i “korona” – svakodnevno. Zar i vama ne bi bilo interesantno cuti – ZA i PROTIV argumente? Ili biste po starom komunistickom obicaju,… Pročitaj više »

gost 1983
Gost
gost 1983
1 godina prije

Pa to se na ovom portalu, nažalost, događa sve češće. Samo zato šta se mi slažemo sa Karolinom u vezi maski ne znači da je ona pozitivna osoba. Uvjeren sam da se većina čitatelja ovog portala ne slaže s Karolinom oko ičega, osim maski.

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 godina prije
Reply to  gost 1983

Pretpostavljam da ste htjeli potencirati gospođu zastupnicu kao populistu. Tu bi vam bolje posluzilo sam vrh populizma. Ovako dno populizma oznacava neki mali populizmic kao kad se upali najskuplja lampica u autu indicirajuci da vam je benga na samom dnu tj. da je ima malo. Ovo s buđenjem ste dobro… Pročitaj više »

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 godina prije
Reply to  Pera Detlic

Bit ce krace ako pogledate par mojih postova i sto mislim o delegatskom sistemu tzv. demokracije.

gost 1983
Gost
gost 1983
1 godina prije

Samo zato šta se mi slažemo sa Karolinom u vezi maski ne znači da je ona pozitivna osoba. Uvjeren sam da se većina čitatelja ovog portala ne slaže s Karolinom oko ičega, osim maski.

Helena
Gost
Helena
1 godina prije
Reply to  gost 1983

Itekako je pozitivna. Kakva je ovo ekipa ovdje?

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 godina prije
Reply to  gost 1983

Da li to u svijetlu novo normalnog pozitivna osoba znaci testirana na koronu i pozitivna?

čudila se aman ja
Gost
čudila se aman ja
1 godina prije
Reply to  gost 1983

Pitanje maske nije samo maska,kao takva, maska, u vezi s kojom se,kažete, jedino slažemo sa gospođom Karolinom,znači puuuuuuno toga,maska je samo simbol puuuuuuuuuuuuuno toga.Znači, i da ima puuuuuuno toga oko čega se slažemo s njom.

kinez
Gost
kinez
1 godina prije

Svaka čast Karolina !

BBB
Gost
BBB
1 godina prije

Svaka čast Karolini koja se odupire pritiscima medija i lobija.

CAN
Gost
CAN
1 godina prije
Reply to  BBB

neke “ljude” manje volim…od drugih…
Ali svejedno se slažem s njima(u globalu ) kad kažu,zemlja je okrugla…a Virus je kao i test…negacija zdravog razuma.

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
1 godina prije

Iskren da budem, ne znam prakticno nista o “politickim stavovima” ove gospodje… Medjutim, mislio sam da je svakom na ovom portalu (osim onih koji dolaze povremeno, sa “zadatkom”) – da je cijela ova pLandemija usmjerena – protiv cijelog covjecanstva! Dakle, bez obzira na “politicka opredjeljenja, seksualne sklonosti ili struku” –… Pročitaj više »

Pera Detlic
Gost
Pera Detlic
1 godina prije
Reply to  Istražuj

Kao i uvijek odlican plus

Trt
Gost
Trt
1 godina prije

Iako se ne slažem sa dijelom njezinih političkih stavova puna podrška Karolini u kontriranju ovoj nezakonitoj mašineriji.Od svih tih saborskih zastupnika žena sa najviše muda.

Splitexpres
Gost
Splitexpres
1 godina prije

Ako katolička crkva kupi vodeći dnevni list,na prodaji dijelova zaradi dvostruko nego je platila list i osigura neupitni javni utjecaj,a ova spodoba,koja je usput njihova glasnogovornica govori o poštenim intelektualcima u medijima?

Patriot
Gost
Patriot
1 godina prije
Reply to  Splitexpres

Žena lijepa i pametna. Možda se pališ na Alemku?

Slavonac
Gost
Slavonac
1 godina prije
Reply to  Splitexpres

Splitexspres,izgleda daje ostalo puno tvoj spodoba od komunikatora,medija i crveni krpelja.

Helena
Gost
Helena
1 godina prije

Svaka čast zastupnici KRIŠTO, pametnoj, hrabroj i karakterno čvrstoj zastupnici!! Ona je zadobila potpuno povjerenje i puno poštovanje svih pametnih ljudi i hrvatskih domoljuba kojima je dobrobit Hrvatske i hrvatskog naroda na srcu. Njena borba protiv suludog porobljavanja ljudi maskama u ime tobožnje brige za zdravlje ljudi je vrijedna svakog… Pročitaj više »

čudila se aman ja
Gost
čudila se aman ja
1 godina prije
Reply to  Helena

Helena,hvala.Sve je upravo tako.

Herman
Gost
Herman
1 godina prije

Super vijest, valjda će ih prenosti mediji.
Bravo samo naprijed.

Lokot
Gost
Lokot
1 godina prije

Kome Karolina Vidović Krišto može biti uzor? Meni sigurno ne.

Slavonac
Gost
Slavonac
1 godina prije
Reply to  Lokot

Lokot,tebi su ozor oni koji na trznici prodavaju Diplome.

Mikojan
Gost
Mikojan
1 godina prije

Tedeschi? Predsjednik vlade, ministar, Saborski zastupnik ?
Gdi sad njega nađeš od svih ovih političara, podsjeti me gdi je on bio u politici, zaboravio sam.

Kora
Gost
Kora
1 godina prije
Reply to  Mikojan

@Mikojan

Ne mojte biti smiješni. Govorimo o korupciji, ne o političarkama. A kaf je riječ o korupciji, pitajte za detalje one što idu u Tač.

super, bar netko
Gost
super, bar netko
1 godina prije

Nadam se da će se srušiti liberalni poredak .. i sve njihove boje sprati s bijelog zida !

Histrion
Gost
Histrion
1 godina prije

Vidimo se sutra na Trgu Repub…. Bana Jelačića.

Mikojan
Gost
Mikojan
1 godina prije
Reply to  Histrion

Trg Republike živi vječno !

puki
Gost
puki
1 godina prije

@Kora,  sto se tice portala narod, tu ti donekle dajem za pravo… Oni su se ranijih godina borili protiv nametanja rodne ideologije i Kinseyevog lobija, sto ja absolutno podrzavam i portal je cesto bio meta napada sa Indexa, in ostalih iz Soroseve ekipe.. Ali sada su se ušutili, kada je… Pročitaj više »

Kora
Gost
Kora
1 godina prije
Reply to  puki

@puki Hvala Vam na iscrpnom komentaru i izlaganju svoga stajališta. Rekla bih da smo uglavnom suglasni oko zbivanja na portalu Narod hr i na hrvatskoj političkoj sceni, kao i oko aktualne problematike vezane uz Svetu Crkvu te prava na život. Isto tako, slažem se s Vama da se ljudi trenutno… Pročitaj više »

piždro
Gost
piždro
1 godina prije
Reply to  Kora

Pozdrav našoj logičarki i za pravicu ratnici! 🙂

Kora
Gost
Kora
1 godina prije
Reply to  piždro

@piždro

Hvala, također uzvraćam (“džentlmenski”) pozdrav 🙂

piždro
Gost
piždro
1 godina prije
Reply to  Kora

Nista, samo se nekad ugodno začudim tvojoj hrabrosti i argumentaciji! (nemogu ti muški ni pera odbiti..) tamo gdje mnogi zabijaju glavu u pjesak… a sukob mišljenja.. 10ka. pozz

Kora
Gost
Kora
1 godina prije
Reply to  piždro

@piždro

Zašto hrabrosti? Nemam osjećaj da pišem o “državnim tajnama”. Raspravljam uglavnom o raznoraznim manje-više medijski dostupnim temama. Za to ne treba neka velika hrabrost 🙂

piždro
Gost
piždro
1 godina prije
Reply to  Kora

pa dobro, hrabrosti gdje su najvruće antimatrix teme.. gdje mnogi budu odsutni…

Kora
Gost
Kora
1 godina prije
Reply to  piždro

@piždro

Svako dobro i puno Božjeg blagoslova! 🙂

Mikojan
Gost
Mikojan
1 godina prije
Reply to  Kora

Sveta crkva i pravo na život, pa gdje su sad da se bore za pravo na život, kao bore se za nerođenu djecu a prvačićima nabijaju smrdljive maske na noseve, sramota.
Gdje su njihova prava na veselo i sretno djetinstvo, to nije bitno, glavno da se rob rodi! Sramota !

Kora
Gost
Kora
1 godina prije
Reply to  Mikojan

@Mikojan

Najkraće rečeno, prisilno su ušutkani. Duga priča o kojoj ćemo drugi put 😉

Šule
Gost
Šule
1 godina prije
Reply to  Kora

Dobro Korice šta tebe muče globalisti o kojima nemaš pojma osim onoga što si pročitala u žutom tisku..nitko tebe netera na ništa nego sama odlučuješ o svojoj sudbini i cjepljenju,maski i ostalim glupostima u ovih 6mj..kakva globalna diktatura osim u tvojoj glavi da se dešava..ljudi rade,piju,spavaju..nezamaraju se virusima tj prehladom..preleže… Pročitaj više »

istina boli
Gost
istina boli
1 godina prije
Reply to  Kora

to je potpuno tocno, no gdje je rijesenje? Ako ga nema iz redova normalnih ljudi, sto obicno tako i biva, onda se 99% događa ovo sto puki pise, i potpuno je u pravu. Korak po korak. Svako putovanje zapocine prvim korakom. Kasnije se putovanje korigira. Najvise korekcija zahtijeva putovanje koje… Pročitaj više »

Kora
Gost
Kora
1 godina prije
Reply to  istina boli

@istina boli

Slažem se s Vama. Kaže stara narodna “tko sporije ide, dalje stigne”… pa idemo onda korak po korak… i usput se međusobno korigirajmo 🙂

Marko
Gost
Marko
1 godina prije
Reply to  puki

100 posto tacno puki sve sto si rekao. Evo pogledaj nema ni jedne drzave u svjetu koji se granice jedna sa drugom a da nisu bili u proslosti u nekom sukobu. Primjer indija-kina, indija-pakistan, turska-grcka,brazil-argentina itd itd. Elita je napravila i Hitlera i Staljina ista skola samo da bi napravili… Pročitaj više »

Bosanac
Gost
Bosanac
1 godina prije
Reply to  puki

Mudro zboriš, Puki

Neko ime
Gost
Neko ime
1 godina prije
Reply to  puki

Volio bih da puki moze biti edan od sudionika rasprave, ako protagonisti ove vijesti uspiju u razbijanju cenzure. S druge strane, racunam da bi javno otkrivanje ovakovog visprenog i dobronamjernog uma znacilo da cemo izgubit dio istine, zbog cenzure i medijskog lincha, onda bih vise volio da nastavi undercover rad… Pročitaj više »

CAN
Gost
CAN
1 godina prije
Reply to  puki

Puki?
Sve stoji.

puki
Gost
puki
1 godina prije

@piždro , da ti odgovorim na repliku od jucer – nisam ja rekao da ce se narod ustati i pobuniti protiv kabale sada odmah, vec jednoga dana.. ja sam nekoliko puta rekao da je ovaj plan kabale toliko ogroman, toliko gigantski, da oni od njege nece odustati i da ce… Pročitaj više »

piždro
Gost
piždro
1 godina prije
Reply to  puki

Puki dobro si to obrazložio..
znam, da si veliki poznavalac matrixa i borac za istinu. ugodan dan!

puki
Gost
puki
1 godina prije

Možda pomalo iznenađujući članak na portalu švicarskog lista Neue Zürcher Zeitung (NZZ). NZZ je poznati mainstream list, koji kao prvi mainstream medij dosada, sada kaže ono što ovaj portal i većina nas ovdje, odavno govorimo: da je car gol, da takozvana pandemija nije tako strašna i da se očigledno namjerno… Pročitaj više »

Rusofil
Gost
Rusofil
1 godina prije
Reply to  puki

@puki Možda pomalo iznenađujuće naivan članak? Ovo s ovcama je fenomenalno. Šta čovjek radi? Zavija, obuče vučju kožu, pušta im filmove? Mislim kako ovce zamisle tog imaginarnog vuka? Ovdje budale jednostavno otjeraju predvodnika u tor a ovce kao ovce, trka za njim. Mislim da bi ovce, kad bi osjetile vuka,… Pročitaj više »

Helena
Gost
Helena
1 godina prije

Ti si nešto pobrkao. Kakva drugarica?

Mikojan
Gost
Mikojan
1 godina prije
Reply to  Helena

Drugarica partizanka !!

Max
Member
Max
1 godina prije

Bravo i svaka čast za hrabrost.

Herman
Gost
Herman
1 godina prije

Ja tražim OSTAVKU cijele vlade, svih političara, županija, općina ureda itd.
Sve gube koja na državnoj sisi uništava hrvatsku i njene građane.

piždro
Gost
piždro
1 godina prije
Reply to  Herman

Hermane Bog te čuo i uslišio

Stock
Gost
Stock
1 godina prije
Reply to  Herman

I ti tražiš?
Valjda ćete naći…

Rusofil
Gost
Rusofil
1 godina prije
Reply to  Herman

@Herman
Evo i ja se pridružujem. Skupa imamo dvostruko više šansi, cca 0%

Patriot
Gost
Patriot
1 godina prije

Odlično odrađena konferencija. Jasno, britko, kulturno i u srž. Zahvaljujem se svim sudionicima koji su odbacili strah, najjače oružje u rukama kreatora ove plandemije.

onaj najgl..... veći Dalton
Gost
onaj najgl..... veći Dalton
1 godina prije

Vidovit sam Ti majko; Vidim ravnatelja HRT-a i ravnateljicu HINE kako lete. Ne zbog ”Red Bull-a”. Koji daje krila. Dobili su nogu. Zbog “(Ne)slobode medija u vrijeme širenja koronavirusa”. Vidim i neku majku, obrazovanu i elegantnu ženu, bez maske…. Druge neke majke, manje obrazovane, manje elegatne i manje njegovane, nešto… Pročitaj više »

Rusofil
Gost
Rusofil
1 godina prije

@onaj najgl….. veći Dalton
To su one ružičaste očale a ne vidovitost.

Stock
Gost
Stock
1 godina prije

“Tražimo ostavke ravnatelja HRT-a i ravnateljice HINE”
Ništa oni nisu izgubili, pa ni vi, gospodjo, nemate šta tražiti.
Nego, ako hoćete da ih sklonite iz javnog života, za početak -zahtjevajte!

Jomla
Gost
Jomla
1 godina prije

… a kladim se da zna i šta sve spada u Balkanski poluotok 😛

Draganče zuko
Gost
Draganče zuko
1 godina prije

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
1 godina prije

Bilo na HRT-u cca 10 sekundi 😊😊😊

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
1 godina prije

Samo jedan mali detalj od prije sedam godina kad je KVK dobila otkaz s HRT-a, tad je slučajno diirektor HRT-a bio Goran Radman koji je slučajno bio višegodišnji direktor Gatesovog Microsofta za Hrvatsku i koji je slučajno prije dolaska “demokracije” bio direktor TV Zagreb, Titov omladinac i nosač Titove štafete.… Pročitaj više »

Kora
Gost
Kora
1 godina prije
Reply to  Spacevoodoo

@Spacevoodoo

Znači li to i da Karolina Vidović Krišto zahtjeva smjenu ravnatelja HRT-a “sasvim.slučajno” kad je u javnost (portal Dnevno hr) puštena priča da bi novi ravnatelj HRT-a trebao biti Miljenko Manjkaš?

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
1 godina prije
Reply to  Kora

Da ne dužim, neznam da li to znači to, ali znam kako ravnatelj koji god da bude neće biti onaj koji ne dobije approval iz Buzina.
SOA je pod punom kontrolom američkih obaviještajnih službi i svako lamentiranje o kadroviranju u ključnim medijima kontrolnog sistema je izlišno.

Kora
Gost
Kora
1 godina prije
Reply to  Spacevoodoo

@Spacevoodoo Zahvaljujem na konkretnom i konciznom odgovoru 🙂 Pretpostavljam da ovo znaju i “ptice na granama” pa mi nije jasno sljedeće: ako se ravnatelj HTV-a (i HINA-e) ne može postaviti bez dozvole Buzina, odnosno ako je “svako lamentiranje o kadroviranju u ključnim medijima kontroliranog sistema izlišno”, koja je poanta upravo… Pročitaj više »

istina boli
Gost
istina boli
1 godina prije
Reply to  Spacevoodoo

postao je direktor Gatesovog Microsofta za Hrvatsku zato sto je bio Titov omladinac i nosač Titove štafete?

Messimontana
Gost
Messimontana
1 godina prije

Evo opet pitam, kako osoba kojoj je AP idol moze biti mjerodavna u bilo kojem kontekstu????… Netko tko mrzi i odvaja ljude po nacionalnosti, boji koze, vjeri, seksualnosti???….I ne morate objaviti ovaj komentar, naucili smo vec da je Goebbels mala beba za Logicno (a cmizdrite kad vam Google radi isto😂)…..… Pročitaj više »

CAN
Gost
CAN
1 godina prije
Reply to  Messimontana

ti usporedi gugl i logično…
Na čemu si ti?

Messimontana
Gost
Messimontana
1 godina prije
Reply to  CAN

Ako i jedni i dr brisu ono sta im ne odg kako nisu isti????

Šule
Gost
Šule
1 godina prije

Evo jedan prijedlog za sutrašnji skup-neka svi komentatori Logičnog uzmu trasparente i napišu svoj nadimak i LOGIČNO pa da upoznaju ostale teoretičare Covida koji tu pišu…da nemorate previše piskarat o ovoj temi mjesecima..imate uživo priliku se upoznat

Purger
Gost
Purger
1 godina prije
Reply to  Šule

Ti bi da snimaš Logičare pa da ih kasnije ucjenjujete? Doći ću ja sutra ali da dođeš i ti s transparentom Šule.

Pizistrat Nelson
Gost
Pizistrat Nelson
1 godina prije
Reply to  Purger

Ja ću obući majicu na kojoj piše Šule :))))))

Pizistrat Nelson
Gost
Pizistrat Nelson
1 godina prije

Ajmo svi sutra majice Schule

Šule
Gost
Šule
1 godina prije
Reply to  Purger

Ja ću imat natpis SUBARU..tko dođe neka me potraži…nema skrivanja

sftrgnbiodrtgpjdrgfbnritgiurtg
Gost
sftrgnbiodrtgpjdrgfbnritgiurtg
1 godina prije

Inicijativa Karoline na mjestu.

Šule
Gost
Šule
1 godina prije

Varane ti bi mogao biti savjetnik Karolini pošto si ti upučen u Nosferatua,stvora biniranekodove a globaliste imaš u šaci-znaš sve njihove daljnje radnje pa će biti vrlo zadovoljna tvojim savjetovanjem.

CAN
Gost
CAN
1 godina prije
Reply to  Šule

aaa Le_šu,
Šta mai? Ne brini za subarua,on je dobro,informiran ….da malo poradi na stilu bio bi Orwell…

Pizistrat Nelson
Gost
Pizistrat Nelson
1 godina prije
Reply to  CAN

Meni je zanimljivo da imaju problema s č i ć znakovima 🙂 obojica :))

Purger
Gost
Purger
1 godina prije

Cijenim Karolinu što je populistica, to je vrlo pozitivna osobina jednog političara.

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 godina prije

Evo još malo materijala za raspravu o PCR testovima. Ovaj puta čak iz ultrakabalističkog New York Timesa: https://www.nytimes.com/2020/08/29/health/coronavirus-testing.html Naslov članka glasi: “Your Coronavirus Test Is Positive. Maybe It Shouldn’t Be“ A da sada ne prevodim i ne citiram previše izvući ću samo po meni ključne rečenice: “In three sets of… Pročitaj više »

Brainstorm
Gost
Brainstorm
1 godina prije

zar ne bi pomislili da se institucije namjerno blamiraju?
kad dodje pravi vuk vise nitko nece vjerovati.

Stara kuka
Gost
Stara kuka
1 godina prije

Vidim po zadnjim komentarima da su se, kako se skup bliži, trolovi s imbexa i sličnih “progresivnih” jazbina bez tragova inteligentnog života pojačano aktivirali na ovom portalu. Treba zaradit sendvič.

Brainstorm
Gost
Brainstorm
1 godina prije

vidjeli smo koliko je radjeno na unistavanju tradicije, obitelji, nacije, vjere, drzave. mozda je sve jos jedno diskreditiranje ovaj put institucija.
vec kroz jedno pola godine nastat ce veliko nepovjerenje prema institucijama.
ipak, mi trebamo institucije.

Stock
Gost
Stock
1 godina prije
Reply to  Brainstorm

Tačno, naročito zatvorenog tipa.

Q T
Gost
Q T
1 godina prije
Reply to  Brainstorm

Točno. Cilj i je unošenje nepovjerenja, anarhije i nereda, ludila i dezorganizacije. Kaos u svemu, proturječne informacije, stalne promjene. Da ljudi osjete da se na ništa i nikoga ne mogu osloniti, nikome vjerovati. Da ništa ne valja, ne vrijedi i nije šteta ako se uništi.

Q T
Gost
Q T
1 godina prije

A što je iza tvojih?

Božidar
Gost
Božidar
1 godina prije

Ovo se zove novinarstvo. 👍👍👍

Tomo
Gost
Tomo
9 mjeseci prije

Bravo ženo !

POVEZANE VIJESTI