Kina, Afganistan, Indija i Iran s Rusijom stvaraju bazu podataka o teroristima

Karta bliskog istoka
9 komentara

Kina, Afganistan, Indija i Iran su podržali stvaranje jedinstvene baze podataka o terorističkim organizacijama s Rusijom. To je danas, 26. rujna, izjavio je tajnik za tisak Vijeća sigurnosti Rusije Jevgenij Anošin.

U Teheranu je na multilateralnim konzultacijama predstavnika Rusije, Indije, Irana, Kine za rješavanje situacije u Afganistanu Anošin objasnio da su susret obilježili pozitivan utjecaj u borbi protiv terorističkih organizacija i baza podataka već stvorena od strane ruske Federalne službe sigurnosti (FSB).

Prema njegovim riječima, zemlje sudionice su naglasile važnost stvaranja takve jedinstvene baze i izrazile svoje procjene o aktivnostima međunarodnih terorističkih organizacija u Afganistanu.

“Oni su podržali inicijativu iranskih kolega da se formira novi mehanizam na razini tajnika Vijeća sigurnosti navedenih zemalja i razmijenili su mišljenja o prioritetnim zadaćama u rješavanju afganistanskog pitanja”, izjavio je Jevgenij Anošin, prenosi TASS.

Sastanak u Teheranu je posebno važan jer se o Afganistanu i uz sudjelovanje predstavnika službenog Kabula razgovaralo u odsutnosti predstavnika američke vojske i diplomacije, te predstavnika bilo koje od zemalja NATO pakta i koalicije koja sudjeluje u operaciji “Resolute Support”.

savez
Pretplatiti se
Obavijesti o
9 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Tupko Glupko
5 godine prije

Jos da dodaju i Pakistan i lijepo se kopneno povezu..

Rijecanin
5 godine prije

Sjećate se one fore “I ja sam Charly Hebdo”?
Brzo će biti “I ja sam terorista”.
Vjerojatno će biti teroristi svi koji kritiziraju vlast.

dalmata
5 godine prije

Ko ce se kladit? U fasciklama terorista po abecednom redu da ce najdeblja bit pod slovo”U”,kao USrA

nime
5 godine prije

piši kući propalo je. sad je kasno. trebalo je skupljat obrijane brade u alepu.
i napravit dnk bazu:
“ja nisam bio u siriji!”
“ali vaša brada je…”

Gordan
5 godine prije

Hoce li zloglasni trovac Arsen Lupiga, ovaj, pukovnik Anatolij Cepiga biti na toj listi?

davor
5 godine prije

Na popisu bi morali se naći i Mossad, CIA, MI6, DGSE itd..uz jedno 15ak američkih sigurnosnih agencija i službi, NED, IMF, World Bank, AIPAC, JINSA, svi jednoumni think-tankovi.. Pa onda sav saudijski i emiratski kapital, sve NATO pakt države, Izrael kao globalni logističar modernog terorizma, svi legalni i ilegalni putevi šverca oružjem i drogom upravljani kroz NATO i NATO-pristupajuće dobavljače.. Ima tu posla rođo..GDPR nadzor bi potrajao 25 godina

njonjo
5 godine prije

Bravo S F, Barem znam od vitar puše. Još jedared, BRAVO!1111

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI