Klimatske laži i propaganda zelene energije: Vrijeme je za izgovaranje istine u Glasgowu

Klimatske promjene
76 komentara

Dugih 26 godina UN i njihovi pitomi mediji promicali su njihove skupe godišnje klimatske karnevale. Ovog će mjeseca hrliti u Glasgow na COP 26, ali neće stići na šetlandskim ponijima, novčićima ili jedrilicama, energija ugljikovodika dovest će ih većinu ondje i održavati toplima i uhranjenima.

Ovi skupovi dizajnirani su za širenje klimatskih laži i propagandu zelene energije.

U početku su vračevi religije globalnog zagrijavanja širili užasne priče o utapanju polarnih medvjeda, podizanju razine mora, umiranju koralja i širenju pustinja, za sve krive zli ugljen, naftu, stoku i automobile za koje tvrde da uništavaju naše zelenilo planeta. Te se katastrofe nikada nisu dogodile. Sada beznačajni školski klinci (koji svoju verziju “znanosti” o klimi uče iz pametnih telefona i društvenih medija) promiču smanjenje emisija lijepeći se za ceste.

Mediji vole zastrašujuće priče. No, unatoč alarmantnim projekcijama modela, prošla su desetljeća bez neobičnog globalnog zatopljenja, pa su se njihove šokantne priče promijenile u “divlje vrijeme”, a svaka ciklona, tornado, suša, požar ili poplava trubili su kao dokaz prijeteće katastrofe. “Oluje” su se pretvorile u “super-oluje”, “požari” su postali “vatrene oluje” i sada mediji mogu izvještavati o “super-tornadima”, a da ih ne definiraju.

Vrijeme je za: “Govorenje istine u Glasgowu”.

Predstojeća sjeverna zima potvrdit će prvu energetsku istinu, vjetar, solarna energija, baterije i električna vozila neće zagrijati ljude niti ih dobro nahraniti. Rastuća potražnja za ugljikovodičnim gorivima, nadolazeći nestanci električne energije i racioniranje, te gole police sa namirnicama otkrit će ono što mediji neće. U interesu točnosti, COP26 bi trebao biti preimenovan u “Cut Our Power 26”.

Vrijeme je i za istinite klimatske modele. Čak i uz podmukle revizije dosadašnjih rekorda i ponovno otkrivanje Hockey Sticka, prognoze modela bile su pogrešne više od 40 godina – nema opasnog globalnog zatopljenja.

Vrijeme je i da se zakopa mit da “znanost” podržava alarm globalnog zatopljenja. Stotine tisuća kvalificiranih i iskusnih znanstvenika pridružilo se skeptičnim popisima tijekom mnogo godina.

Turisti iz Glasgowa trebali bi prije COP-a putovati u hladnu Norvešku gdje će 12. listopada na Sveučilište Stavanger lansirati još jedna skupina skeptičnih znanstvenika.

Možda će imati priliku fotografirati zaleđene vjetroturbine ili solarne ploče prekrivene snijegom. Međutim, jednooki mediji vjerojatno više vole slike nezrelih djevojčica koje pjevaju slogane i blokiraju ceste?

Izgleda da će Glasgow zabiti neke spektakularne autogolove. Samo bi nesposobni pozivatelji na alarm organizirao sastanak o globalnom zatopljenju u hladnom Glasgowu, s približavanjem zime i s prijetnjama nestašice hrane, struje i goriva. Možda je Boris potajno na našoj strani?

Autor: Viv Forbes
klimatske promjene
Pretplatiti se
Obavijesti o
76 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Onogošt
2 godine prije

Jeste li primijetili da otkad je nestašica plina nema ni traga od nesrećne Grete?

2 godine prije

Škicnite primjer kad znanstveni (vodeći) kaže istinu:
https://odysee.com/@Eratosten:f/ap:a9

hiber
2 godine prije

Ne zna se što je autor želio reči. Klimatska djelovanja su jedno, a klimatski lobiji i korporacije su drugo. Otprilike kao da negiramo bolesti, zbog djelovanja farmaceutskih kartela, što neki i rade. Također ne razlikuje zelenu energiju od zelenih kartela kojima je to vid zarade.

Sven
2 godine prije

Ja osjecam vidim i dozivljavam globalno zatopljenje . Ne znam na sto autor clanka misli kad je svake godine sve toplije i toplije….

Max
2 godine prije

“Zeleno” je dio iste agende kao i korona porobiti i ubiti to je plan

2 godine prije

8 mld. ljudi hoce da postane 16.
svi hoce kuce, kilu mesa dnevno, auto, hladjenje i grijanje, putovanje svijetom.
sve to ce pasti sa marsa pa se nece osjetiti ucinak na zemlju.

Mucke
2 godine prije

Ako su rezimski propagandisti uspjeli uvjeriti stado da je strasni kovid ( gripa) posast veca od kuge ,onda ne sumnjam da ce propagandisti katastroficarskih teorija o vremenu naci dovoljno pacijenata da proguraju ekonomsko samounistenje.

John C
2 godine prije

Sjećam se zime 2010 kad sam isao na fakultet, ujutro krecem na vlak u Slatini, auto pokazuje -22, na radiju javljaju najhladniji Gospic s -23. Sjecam se clanaka iz 2012, kada je Bandic rekao da ce pojesti snijeg, ako treba. Sjecam se kada su se posudivale ralice u Split zbog snijega. Sjecam se kada ke nekoliko nasih mladica dobilo kazne jer je preslo u Bosnu preko zaledene Save i o tome snimilo video. Sjecam se 2014 godine kada sam se smrzao za docek Nove dok sam setao Zrinjevcem. Sjecam se prosle zime kada smo imali 3 “polarna vala” od -10. Proucavao sam malo Dravu, a svako moze lako na DHMZu. Razne mjerne postaje koje su zapocele s radom razlicitih godina. Oko 60tih godina su najvece temperature vode bile kad je Drava imala 28-29° C, ovo ljeto, ekstremno? Kupao sam se cijelo ljeto. Nije dosla do 25° C. Čega se vi… Čitaj više »

Pero Kotero
2 godine prije

Zanimljivo je da postoje bolji načini za poktetanje strojeva nego su to baterije i ugljikovodici. Problem je što to nikoga ne zanima.

Hattori Hanzo
2 godine prije

Klima se uvijek mijenjala i to je normalno,pa tako npr. nađemo sidra i fosile brodova u vojvodini,mađarskoj i na ostalim mjestima gdje mora sada nema,pa smo imali ledeno doba i ko zna sta jos kroz povijest,pa su geolozi utvrdili da smo prije milijun godina imali vise co2 u atmosferi nego danas Ono sto nije normalno je da nam se prodaje prica da ona(klima) mora biti fiksna i da se nista ne smije mijenjati a da smo za sve mi krivi.Krivi smo mi sto smo kupili auto ali nije kriv onaj koji ga je proizveo i obogatio se na tome,nisu krivi ni bankari ni naftasi koji su se na svemu tome obogatili,krivi smo mi obicno mali ljudi, neodgovorni zločinci koji kupuju plastične slamke Nije bitno sto jedan tanker zagađuje kao 2 milijuna osobnih vozila i sto takvih plovi danas oko 60 000 po svijetu. Nije bitno sto jedan el.auto samo dok… Čitaj više »

Ukleti Holandjanin
2 godine prije

Na zemlji vise nema suma,nema drveta.Treba saditi drvece ,tu je sva pamet.Amazona manja od Lonjskog polja.yNesto sume jos ima u sibiru.Bez suma i cistih rijeka je Gotovo.Moderan Covjek je virus..Niskoristi.

Ukleti Holandjanin
2 godine prije

Hrvatska ima svoja ministarstva i skolovane ljude,i moze se sama brinuti o sebiu pitanju zastite prirode.Jedini je problem nefunkcionalnost i letargija i lopovluk.

tucoje
2 godine prije

ovo objašnjavati prosječnom dvospolnom milenijalcu mlađem od 30 ima smisla kao i svirati mozarta teletu. jedva cekaju dati svoja sojom nagrižena tijela na oltar nauke.

Goca
2 godine prije

Sve ih je razotkrila ova zena u jednom zvanicnom izvestaju iz Kanade https://albertainquiry.ca/sites/default/files/2021-01/Nemeth%20Report.pdf
Procitajte dok je jos dostupno na internetu.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI