LUDILO – Vučić potpisao sporazum kojeg nije ni pročitao – Dokaz je ovaj video

Vučić Trump
67 komentara

Predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić, shvatio je što je učinio tek nakon što je čuo da će Srbija prebaciti veleposlanstvo Srbije u Jeruzalem od Donalda Trumpa. Pogledaje izraz lica predsjednika Vučića i reakciju nakon spoznaje što je potpisao.

Alekandar VučićJeruzalemSporazum
Pretplatiti se
Obavijesti o
67 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
radijacija2000
3 godine prije

Ma valjda nije ?!

Gotovo je
3 godine prije

Ode sve i tri pi cke materine nema dalje

Samo malo
3 godine prije

Joooj 🙂 🙂 🙂

drug
3 godine prije

…mora da je shvatio koje je pare upravo ispustio od arapskog svijeta, a da ne govorim o izdaji Palestinaca kao naroda ciju je sudbinu jednom dijelio i on (mislim na vrijeme SRJ 90tih pod sankcijama i izolacijom). Sad samo da mu jos negdje ne podmetnut da priznaje Hon Kong i otvara ambasadu i odose sva velika ulaganja u Srbiju……
os
Dali netko zna kako se raskidaju ovakvi i ostali sporazumi ovog tipa ??????

Mucke
3 godine prije

Ono kad nosac gajbi osjeti da mu je nesto uslo sazada i spozna da nije pametan onoliko koliko je mislio da jest.

3 godine prije zadnji put uredio Mucke
Rusofil
3 godine prije

Otkad je počelo ovo da se povlači po medijima meni ništa nije jasno. Te piše ovo, te ono, pa podmeću priznanje pa Vučić neće to potpisati a ne zna se šta će potpisati. Cijela priča mi je debilna. Mislim, sprema se ići u SAD, na sudbonosni dogovor a pojma nema šta je u tom dokumentu. Pa valjda je trebao dobiti dnevni red pa da vidi hoće li uopće ići. Kakve veze ima Izrael, ambasada u Jeruzalemu, 5G i prava LGBT populacije sa sudbinskim pitanjem za Srbiju? Pa to je ismijavanje i njega kao predsjednika i Srbije kao države. Još na kraju Grenell opovrgava da je Vučić išta potpisao sa SAD, kosovska delegacija da je kompetentna da išta potpiše. Osta samo Vučić sa svojim obavezama koje je potpisao i baš ništa u korist Srbije.

3 godine prije zadnji put uredio Rusofil
Cudo
3 godine prije

Kao što sam rekao čovjek je komad letve ili grede.
Pokazao se sa ovim da mu je urođeno da zabije nož u leđa svima koji su ih podržavali ( I Šešelju i Nikoliću koji su ga stvorili je isto napravio ). Tek sada mu počinje plaćanje izdaje prema dosadašnjim državama koje ga podržavaju. Prodao je dio svoje teritorije u koju se kleo da je neće dati za papirić i kemijsku. Pardon i za maketu ključa.
Tipični prevarant i mutivoda koji svako jutro ljubi sliku svoju i odraz u ogledalo, osoba bez karizme i bez samopoštovanja.
Sada ide i preostali dio države im posebno jug Srbije i Sandžak, a CG će im biti posebno otkriće kada Ameri za pol dolara i pohvalnice kupe ekipu koja je sada smjenila Đukanovića .
U Srbiji tek kreće zabava.

meštar
3 godine prije

Kako biste vi riješili Kosovo? Ili kako bi prosječan srpski komentator riješio Kosovo? Rat ili politički dogovor? Pitanje nije provokacija, baš bih volio čuti više mišljenja.

samo razmišljam na glas
3 godine prije

kako kaze g Nermin
Ispunili smo želju nekim našim komentatorima i kratko analizirali potpisani gospodarski sporazum,
i preko volje prepiše prošli članak
potpuno nesvjestan i nezainteresiran za temu…
osim za detalj da Srbija postaje borac za lgbt prava

a u stvari
kao što su neki komentatori odmah spomenuli
o ovom putu u Washington još će se puno pričati i glavobolje stvarati

Rusofil
3 godine prije

Meni je ovo sve od početka debilno. Danima se po medijima vrte razne varijante dogovora od podmetanja priznavanja Kosova do isključivo ekonomskih tema. Famozna tačka 10, o međusobnom priznavanju, izbačena i neće biti u dokumentu, Vučić nikada neće potpisati priznanje Kosova, bla, bla truć, truć. Kako je moguće da Vučić ode u SAD a da ne zna dnevni red za Srbiju sudbonosnih pregovora? Kakve veze ima s tim Izrael, premještanje ambasade u Jeruzalem, 5G, LGBT populacija? Na kraju još Grenell opovrgava da je Srbija išta potpisala SAD, kosovska delegacija da je kompetentna da potpiše bilo šta, i na kraju osta samo Vučić sa obavezama koje je potpisao u ime Srbije.

Rusofil
3 godine prije

Šta znači narančasti uskličnik pored komentara. Validacija?
Jesam li sad napisao dupli komentar ne znajući za to? Ako je validacija, koji je razlog za to?

Tomi
3 godine prije

Hahahaja lufilo ludilo vidji mu facu kuku majko mila…. Dobar vam je ovaj logicnoo :)) ajde vucici preguracemo , guze ovi kovrdjavi i amere i ruse sto neb i tebe. Mozda ce neka zabokrecina da ti se naljuti al bar sise ovima nabio u supak. Samo pazi da nesto slicno sa tajvanom ne uradis e tob vec bilo opasano

Tomi
3 godine prije

Ovaj sporazum veze nema sa kosovom sve je bilo podredjeno izraelcima

PeroTunguz
3 godine prije

Zna Vucic vrlo dobro sta je potpisao, vjeruj mi. Isto tako dobro zna sta mu je Izrael obecao a nema na papiru

Stjepan
3 godine prije

🤫🤔🤔Nije najveće ludilo luđak nego, oni/onaj koji ga postavlja i odabire, određena grupa naj naj luđaka!
Svi koji misle da je dohvaćeno dno na ovim prostorima će se grdo razočarati! Pravo ludilo još nije ni počelo, … Idiotizmi proteklih godina su tek priprema i najava pravog ludila po uzoru na libijska, sirijska i iračka! 🙈🙈🤫🤫

Ante
3 godine prije

Zato je Trump pročitao taj dio iz dokumenta. Ako nije pročitao dokument, kako onda zna da nije potpisao priznanje koje je kao odbio potpisati. Tu je mogao potpisati da prodaju državu.

zoran
3 godine prije

gospodo draga,vucic je grobar srbije jos od 90,stil kojim vlada je milosevicev i seseljev i tu je njegov kraj.osnovno je da on kao predsednik nista sto potpise ne vredi jer kod nas bi premijer trebalo da vodi pregovore tako da sa tim papirima jedino moze dupe da se obrise.drugo sve sto je potpisao je da sacuva svoju kozu jer samo vidite sastav srbske delegacije i sve ce vam biti jasno,svi koji su isli u sad su bili da operu svoju guzicu i da sacuvaju svoje bogatsvo i pozicije.tako vam je to u zivotu,neko nesto pravi,skuplja,kući kuću i za to da krv svoju a onda dodje debil koji se nije nista namucio i sve to potre jednim potezom pera.odavno amerika posluje i zivi po sistemu NISTA LICNO SVE JE OVO SAMO BIZNIS,tako je i sada.sve sto je trebalo americi oni su to udenuli u dogovor i zabole ih dupe i za… Čitaj više »

Felix
3 godine prije

Tako izgleda, ali bilo bi prenaivno i od djeteta u osnovnoj školi. Zato mislim da bi mogao biti igrokaz. Kao prevarilo ga, ali ja se pitam je li Srbiji obećano nešto u zamjenu? Nešto sa čime će Vučić paradirati u pogodnom trenutku, kad mu zatreba? Pokazat će se.

roki
3 godine prije

Briga njega za sporazume njemu je u SAD (Mičigen ) uručena optužnica a on dobro zna da se sa Američkim pravosuđem neće za….i kao sa Srpskim !!!! U Sloveniji je bio ispitivan od strane europola i FBI !!!

Tadmur Palmirovic
3 godine prije

Haha… Pogledajte kako se okreće prema svom timu.

Zvrk
3 godine prije

A ono, valjda znate svi za nepisano pravilo da se detaljno gleda sve što se potpisuje. Jer garantira se svojim imenom na potpisano. Dakle, treba se paziti na položaj točke ili zareza jer to znatno može promijeniti kontekst, na veličinu slova kao i na položaj na papiru.
Jasno, kada kroz radnu karijeru prođe gomila papira tada zna biti i potpisivanja bez gledanja. To jest razumljivo i ljudski jer svima je cilj što brže zaključiti posao ali kad-tad greške izađu na vidjelo i dođe do toga da se odgovara za potpisano.
Aleksandar Vučić kao prvi suveren Srbije i najodgovorniji čovjek je MORAO u detalj sve pročitati jer on svojim potpisom garantira ne sebi nego populaciji Srbije sve daljnje ekonomske i političke postupke sa mogućim implikacijama.
Ovaj potez je amaterizam za koji bi odgovarali obični referenti kamoli čelnici država.

Laki
3 godine prije

A tek da država KOSOVO priznaje državu IZRAEL i Izrael Kosovo di je ta snimka?

Dundić
3 godine prije

ovo kad ide rukom prema čelu je kao kad je onaj Gruzijac jeo kravatu iz očaja

Max
3 godine prije

Možda on ne zna čitati a ne zna ni geografiju iliti zemljopis.

Kihot
3 godine prije

Ovaj video me u ova teška vremena tako nasmijao, morao sam ženi odmah pokazati. Još se valjamo od smijeha. Trenutak kad skuži što se događa pa se hoće po čelu lupit. 😀 😀 :D:

Dumanl
3 godine prije

Dobro je, zna se ko kosi, a ko vodu nosi. Za razliku od folova I EU, ipak je fer da se zna, gazda nije lagao I folirao se, sluga si I to je to. Tako je sve s balkanoidnim tvorevinama, ameri bar ne daju iluziju.

3 godine prije zadnji put uredio Dumanl
MARKO
3 godine prije

UNISTIO JE VUCIC SRBIJU ZAUVEK PREDAO KOSOVO VREDNO 260 MILJARDI DORARA SAD CE OSTATAK RUDNIKA U SRBIJI VREDNIH LITIJ BAKAR NIKAL 670 MILJARDI DOLARA.KAD SE PROBUDE SRBI ZA 12 GODINA OD RUDNIKA I BOGASTVA OSTAT CE NULA I MOZE IM SLOBODNO SVIM 8 MILIONA AMERIKA ODMAH ISKOPATI GROB

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI