Migranti pokušavaju da doplivaju to obale Italije UŽIVO

Migranti

Migranti sa španskog broda “Open Arms” pokušavaju da se domognu obale Italije skačući u vodu sa broda koji prevozi 107 migranata. Brod se nalazu u blizini ostrva Lampedusa gdje pokušava da dobije dozvolu za pristajanje.

MediteranMigranti
Pretplatiti se
Obavijesti o
11 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
BREXIT & CRO-EXIT
4 godine prije

2015. Merkel je obečala Erdoganu 3 Milijarde Eura na godinu za uzdržavanje izbjeglica. Taj novac uzela je od Europske Unije a EU- Komisija je onda je to naturla kao obvezu za sve države EU-a. Njemačka bi financirala oko 540 Milijuna eura. Što znači – da svih 27 zamalja plačamo njima smještaj tih istih izbjeglica ! Oni povuku sve izbjeglice ali plate samo 1/5 svega… EU je čista prevara

Aga
4 godine prije

Pustiti pse da ih potjeraju….

Moreno
4 godine prije

Soroščad prči Salvinia u mozak. Rezultat svega toga će bit još veća Salvinijeva radikalizacija šta je u stvari i cilj jer se želi dobit “novi Mussolini”, a nakon toga je sve lako.

Mate
4 godine prije

“Open arms” 😉

Qwerty
4 godine prije

Di su žene?

widespread legs, unarmed
4 godine prije

šta Italija nema nikakvu mornaricu, ribarsku flotu, ronioce diverzante, jedriličare, radare, obalnu stražu, policiju, luftmadrace… da se to riješi prije nego bude problem?
ili je sve po dogovoru?

Ivan
4 godine prije

Pretovariti “migrante” u drugi brod i vratiti odakle su dosli, posadu uhapsiti i optuziti za sverc roblja a “Open Arms” potopiti. Traziti izrucenje organizatora ovog cirkusa.

Red Dog
4 godine prije

Oooo… vi gladni i umorni sveta.
Dodite u Majku Evropu. U njoj ima mesta za sve.
Refugees Welcome 😀

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI