Moskva objavila fotografije dronova koji su pokušali napasti baze u Siriji

Teroristički dron
22 komentara

Rusko Ministarstvo obrane objavilo je fotografije dronova koje su teroristi koristili za napad na zračnu bazu Hmeymim i logističku bazu Tartus u Siriji.

Po prvi put, teroristi su poslali dronove s udaljenosti od 50 kilometara, koristeći pri tome moderne tehnologije upravljanja putem GPS satelita, izvijestilo je sinoć rusko Ministarstvo obrane.

“Inženjerska rješenja koja su teroristi upotrijebili u napadu na ruske ciljeve u Siriji, mogu doći samo iz jedne zemalja s visokim tehnološkim mogućnostima koje pružaju satelitsku navigaciju i otpuštanje eksplozivnog tereta”, stoji u priopćenju Ministarstva.

Prema dokumentu Ministarstva, svi dronovi koje su teroristi koristili tijekom napada bili su opremljeni biometrijskim senzorima i servomotorima.

U noći 6. siječnja ruski sustavi protuzračne obrane su uspješno djelovali protiv masivnih terorističkog napada dronova koji su usmjereni na baze Hmeymim i Tartus, izvijestio je rusko Ministarstvo obrane.

HmeymimTartuszračni napad
Pretplatiti se
Obavijesti o
22 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
igi
6 godine prije

…partizanska eskadrila.

Travis
6 godine prije

Nakon što je porušila cijelu Siriju, Rusija, da bi spriječila ovakve napade, mora i izgraditi Siriju. Samo ne znam s kojim novcima jer Rusija je neuspješna, netržišna i dogovorna ekonomija. Sirija će ostati pustoš u kojem će se vječno ratovati a Rusi su legitimna meta.

basso
6 godine prije

Tehnologija dolazi naravno iz Izraela.

ime
6 godine prije

skinut otiske i dnk pa na interpol tjeralicu. negdje buju isplivali.

bbbb
6 godine prije

Sad će ih sve više provocirati sa ovim a još ako im budu dali inteligenciju rojeva bespilotnih bit će tu svašta.

Ivo
6 godine prije

U međuvremenu Rusko ministarstvo obrane objavilo da je točno u vrijeme napada dronovima satanistički Orion P3 letio između Tartusa i Hmeiyma punih 4 sata. U pitanju je špijunski avion, koji je ovom prilikom očigledno korišten za slanje navigacijskih podataka satanističkim komandosima u Idlibu.

Ne znam do kad će Ruska strana moći ignorirati ove očigledne oružane provokacije, bilo od američke ili čifutske polovine satanističke ekipe. Pomalo dolazi vrijeme za preventivno ispaljivanje par Kalibra po okupiranom Golanu, uz poruku ‘slijedeći put biće druga vrsta eksploziva’

luni lunovic
6 godine prije

naravno dolaze iz izraela ne od turske rusija zna a kao jos se pribavljaju dokazi

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI