Napadnuta Poljska – Operacija pod lažnom zastavom za uvođenje EU u rat

Nastave li iskorištavati djecu za svoje globalističke agende, Joseph Goebbels se reinkarnirati i dobiti Nobelovu nagradu
136 komentara

Svi mediji pišu o navodnom napadu ruskih snaga na Poljsku koju su pogodile ruske rakete s ukrajinskog teritorija. Svijet je na nogama, a neke NATO članice traže jasan i čvrst odgovor.

23:25 – Za samo 5 minuta, mainstream mediji i poslušnici su utvrdili i dokazali da je Poljska napadnuta ruskim raketama. Istraga nije bila potrebna, jer kada se nešto istražuje onda rezultati istrage traju godinama, a nerijetko nikada ne ugledaju svjetlo dana.

23:10 – “Nije bilo napada na ciljeve u blizini ukrajinsko-poljske državne granice ruskim oružjem. Krhotine koje su objavili poljski mediji s mjesta događaja u Przewodowu nemaju nikakve veze s ruskim oružjem”, navodi se u saopćenju Ruskog ministarstva odbrane.

23:06 – Dvije rakete pale su u blizini grada Hrubieszowa, koji graniči s Ukrajinom, u oblasti Lubelskie u Poljskoj, prema brojnim lokalnim medijima. Navodno su dvije osobe poginule. U međuvremenu, hrvatsko Ministarstvo obrane objavilo je spremnost obučavati osoblje ukrajinske vojske na svom tlu. Prema riječima hrvatskog premijera Andreja Plenkovića, takvu odluku prvo mora odobriti Sabor. Očito je Plenković čuo što mu poručuje Zoran Milanović, jer je odluka o obučavanju stranih vojnika na terirotriju Hrvatske protuustavna.

*23:00 – Mađarski premijer Viktor Orban, hitno je sazvao Vijeća za obranu, jer je prekinut dotok nafte iz Rusije za Mađarsku koja prolazi preko Bjelorusije, Ukrajine i Slovačke. Navodno su ruske bombe uništile trafostanicu na sjeveru Ukrajine čime su zaustavljane pumpe. U Turskoj je došlo do novih terorističkih napada. Kao da je netko namjerno “zapalio” Europu i njene granice.


Kada se pomislio da je rat pri kraju i da je došlo do navodnog dogovora Rusa i Amerikanaca, aktualna situacija vraća čovjeka u katastrofalnu realnost.

NATO predviđen gospodarski slomljenim Sjedinjenim Državama pokušava uvući EU u rat protiv Rusije. Cilj je jasan i ne treba okolištati. Europa sa svojih 500 milijuna stanovnika i Rusijom predstavlja najjače svjetsko gospodarstvo koje treba baciti na koljena tj. uništiti.

Nacionalni političari i mediji su dio paklenog plana već desetljećima, te pripremaju opijeni narod na krvavu žrtvu. Balkanskim zemljama u ovom sukobu je odavno predviđen logistički status, što ne jamči da će naši momci ići i ginuti na novom “Ruskom frontu”.

Najglasniji su oni čije su zemlje najmanje i koje su predviđene totalno uništenje i biti primjer za uvođenje u finalni konflikt.

George Friedman je još 2015. godine nagovijestio hrvatskoj diplomatkinji da će novi europski rat usmrtiti na milinune Europljana. Mnogi ne vide što se događa i što se sprema već godinama.


Poljskarusija
Pretplatiti se
Obavijesti o
136 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
1 godina prije

Kao što sam i rekao. Hvala za sve i neka nam nebo pomogne.

Amar
1 godina prije

Hajde amerikanci aktivirajte clan 5 da vas vidimo.Naravno da ne smiju iako znaju da su rakete ispalili Rusi.

1 godina prije

ponovno cu staviti link koji su neki,prije 2 dana,sa podsmijehom komentirali..njemacko stanovnistvo do 2025 godine pada u drasticnom broju https://limitstogrowth.de/wp-content/uploads/2020/10/deagel-Forecast-2025.pdf agenda je predvidjena da se provodi do 2030 godine..mi smo tek u 3.godini provedbe..neke kolege-ice su ovdje vec spominjali mobilizaciju kao spas za obitelji koje se nadju u strasnim ekonomskim problemima.i sve uvjete koje ce ljudi morati prihvatiti u takvim okolnostima.meni je fascinantno kako neki ne razumiju sha znaci DEINDUSTRIJALIZACIJA NJEMACKE koja se tenutno odvija ispod radara.europi je predvidjen totalni kolaps i,jbn opet,ce ga njemacka pokrenuti..samo radi toga sha njemacka nije suverena drzava.njemacka tehnologija plus ruski energenti..poezija i novo carstvo.ali nece ici.. danke.

Lucija, prva
1 godina prije

Naftovod Družba je zatvoren za rad. Zbog curenja u Poljskoj.
“УКРАЈИНА је обавестила руску компанију Трансњефт да је обуставила „пумпање“ црног злата кроз нафтовод „Дружба“ у правцу Мађарске.

       Навела је: „Због пада притиска у цевима“.

       „Трансњефт“ је пре три дана добила обавештење и из Пољске о „цурењу нафте“ на краку „Дружбе“ у тој земљи.

       Комесар пољске владе за стратешку енергетску инфраструктуру Матеуш Бергер рекао је за Ројтерс да се верује да је до цурења дошло због “случајног оштећења”.

       Мађарски премијер Виктор Орбан сазвао је ванрено и хитно заседање националног савета за безбедност због ових „догађаја“.

       „Дружба“ је највећи светски систем магистралних нафтовода. Протеже се широм Русије, а затим се рачва.

       Северни крак иде територијама Белорусије, Пољске, Немачке, Летоније и Литваније, а јужни – преко Украјине, Чешке, Словачке, Мађарске и Хрватске.”

tuf
1 godina prije

Odlično sinkronizirani MSM u naslove naravno stavlja “ruske rakete napale Poljsku”. Obzirom na lobotomiziranu javnost kojoj se obraćaju većina publike neće se niti upitati zašto bi a) Rusi uopće koristili S-300 za tako nešto kada su danas ispucali 100 balističkih projektila po Ukrajini, b) otkud bi ih ispucali kada za zemlja-zemlja ciljeve S-300 ima domet oko 100km (taman najljepše za naciljati Przewodów iz Lavova), c) koji bi bio motiv kada znaju što takav čin poteže
No imam i dalje povjerenja u onaj jedan atom racionalnosti u NATO-u koji je još uvijek suzdržan oko dodjele krivca u ovome slučaju. Nadajmo se da će sve zataškati kao i u slučaju ukrajinskog drona koji je pao u Zagrebu jer nažalost je to i najbolji scenarij kojemu se možemo nadati.

Lucija, prva
1 godina prije

“Poljski vojni ekspert Jaroslav Volski navodno je pokazao fotografiju sa mesta pada rakete u blizini Lublina. Komentatori prepoznali dijelove S-300 ——- Prije toga: >> Rusija: provokacija radi eskalacije. “U Ministarstvu su istakli da su fragmenti koje su poljski mediji u žurbi objavili sa lica mesta u selu Pševoduv nemaju nikakve veze sa ruskim oružjem.” >> Nato: “Članice NATO-a oštro su reagovale na dešavanja u Poljskoj, navodeći da će u uz konsultacije sa saveznicima “braniti svaki pedalj teritorije NATO alijanse”. 😄 Je. Kako? A kako je ovo (OPET) prošlo? Čime ćete braniti? Danas je Bolton 😄 otkrio baš to isto…ono što pratitelji portala znaju godinama: Avantgard (27 puta brži od zvuka), i Cirkon. ————- Novi napad u Istanbulu. Auto bomba. Eksplozija se dogodila u Fatih distriktu u Istanbulu. Gulen i Radnička partija Kurdistana imaju zajedničku poveznicu: Amere . Tko je obučavao onu Sirijiku u Kobaneu? ————– P.S. pogođena neka sušara i… Čitaj više »

MKD
1 godina prije

Pljuni i zapjevaj moja YU…..O.
Hajdemo u planine, jer tamo nema zime ….
Kalasnjikov, Kalasnjikov ….

Lucija, prva
1 godina prije

Francuska: ““Reći ću ovo savršeno jasno… SAD proizvodi jeftin plin koji nam prodaju za puno novca. I ne samo to, donijeli su program opsežne državne potpore za neke sektore svog gospodarstva, čime se poništava konkurentnost naših proizvoda… Smatram da se time krše pravila WTO-a, i da to nije prijateljski,” rekao je francuski predsjednik tijekom svog nedavnog govora u Elizejskoj palači. ——– Francuska je počela je otvoreno izražavati nezadovoljstvo svojim glavnim saveznikom – Sjedinjenim Državama. Pariz kaže da je Europi potrebna “veća autonomija” od Washingtona. Francuska ministrica vanjskih poslova Catherine Colonna dala je intervju za novine Le Parisien. U njemu je primijetila da republikanci u SAD-u nisu uspjeli izvojevati uvjerljivu pobjedu kao što se očekivalo i izjavila da je Europi potrebna “veća autonomija” od SAD-a “ako Europljani ne žele živjeti u neizvjesnosti pred svakim američkim izborima.” ——— Bitno: “…97 odsto ispitanika smatra da su SAD najveća strana pretnja po ekonomske interese… Čitaj više »

eukolonija
1 godina prije

A da se žale upravi vodovoda.

tihobl
1 godina prije

Jaroslav Volski je zaznuo citavu stvar. Islikao je pogodjeni traktor i dijelove rakete.
Na fotkama se vidi dio rakte sa motorom 5В55Р koji koristi S-300. Ovim fotkama unistio je ukre kao kad su raketirali zeljeznicku stanicu u Kramatorsku, a talijanska ekipa snimila ostatke rakete tocka-u sa serijskim brojem koji se nalazi izmedju brojeva koji su dan prije pali na Donjeck. Tad su talijani zeznuli isceniranu prestavu, a sad poljski vojni reporter.

Raketu je ispalio 540. PVO puk kijevskog rezima.

BordoDNK
1 godina prije

Toliko naivno, toliko providno, toliko perfidno, toliko imbecilno… Ali, nažalost, ima dovoljno individua sa amorfnom masom u lobanji umjesto mozga koje će bez zadrške povjerovati da su ” zli podmukli Rusi” ispalili ove projektile.

Lucija, prva
1 godina prije

“NATO će održati hitan sastanak na zahtjev Poljske koja se pozvala na primjenu članka 4 NATO ugovora nakon što su dvije osobe poginule u eksploziji u Przewodowu, selu na istoku Poljske …. Članak 4 NATO ugovora pokriva scenarij u kojem se država članica osjeća ugroženom od strane druge zemlje ili terorističke organizacije. “Stranke će se međusobno savjetovati kad god je, po mišljenju bilo koje od njih, ugrožen teritorijalni integritet, politička neovisnost ili sigurnost bilo koje od stranaka”, stoji u ugovornoj klauzuli. 30 država članica tada započinje službene konzultacije… članak 4 ne znači da će postojati izravan pritisak na djelovanje. Ovaj mehanizam konzultacija pokrenut je nekoliko puta u povijesti NATO-a. Jedan primjer je prije godinu dana, kada su turski vojnici poginuli u napadu iz Sirije.  U tom slučaju NATO se konzultirao, ali nije ništa poduzeo.” Ni članak 5 ne znači da bi sve članice išle u rat, a kamoli nešto drugo… Prenosim komentar “Rimtuti… Čitaj više »

Onogošt
1 godina prije

Nikad nijesmo bili bliži novom sv ratu. Sinhronizovani napadi na Poljsku i Tursku i kopi izvještaji mas medija upućuju na to. Da li je Evropa posle decenija mazohizma spremna na samoubistvo za rad onih koji nam vjekovima piju krv?

1 godina prije

kao agnostik,nish ja tu ne hvatam..ali zvuci dobrocudno.postovanje,zmaju.hvala.

tihobl
1 godina prije

Na temi o Zelenskom prenosio sam popodnevna i vecerasnja desavanja sa telegram kanala najvise koristeci lika koji prati ukro kanale i njihove izvjestaje o pogotcima. Sami ukri kazu da Zelenskom nece proci uvlacenje Poljske. Vecinom je c/p cirilica, ali nije sve. Koliko se meni cini, lavovskm raketasima su englezi naredili da ispale dvije rakete na Poljsku. Odmah su Zelenski i Estonci zatrazili clan 5. dok ostali oklijevaju i traze istragu. Zato mi ovo smrdi na engleze. Pentagon takodje oklijeva da se izjasni, a iznad tog dijela Poljske citav dan kruzi izvidjacki avion + rakete su preletjele bateriju patriota. Da je rijec o ogromnim X-101 sa kaspijskog jezera ili kalibrima sa Crnog mora ameri bi ih vidjeli prije nego sto dodju do Ukrajine, a dok je prelete imali bi vremena da probude posadu patriota, da se umiju i doruckuju. Jedino u slucaju ispaljivanja S-300 lavovskog PVO nebi stigli za 7.5 s… Čitaj više »

Lucija, prva
1 godina prije

Pa šta je ovo?
Tolike hrpe proroka?
Ili tolike hrpe ljudi kojima se Isus obraća?

Ne, ovome se osobno javlja Bog otac !!!!

Znaš koliko se puta to dogodilo?
Čovjek ne može čuti Božji glas. Jer bi poludio/ ne bi preživio.

Iz čega proizlazi da o jedan zaključak.
Vrlo nepovoljan za tebe. 😠

Hirohito
1 godina prije

Sigurno je Rusija bacila rakete. Ako netko ne vjeruje, sutra ce istražitelji pronaci Putinov passport na mjestu eksplozije.

tihobl
1 godina prije

Nakon cljelovecernje strke poljske vlade i zivkanja Bajdena, NATO, EU i svih ostalih poljska vlada je zakljucila da je raketa ruske proizvodnje i pozvali su za sutra ruskog ambasadora na sastanak.
Kao sto sam pretpostavio nece se utvrdjivati odakle je ispaljena vec ce tvrditi da je ruske proizvodnje.

tihobl
1 godina prije

Cijelo vece sam pratio ruske kanale i kanale par ljudi koji prate SVO. Nisam imao vremna za lokalne medije. Sta se desava u ovdasnjim NATO clanicama? Da li su Abazovic i Plenkovic proglasili mobilizaciju?

Mrčikola
1 godina prije

Baš bi im trebao povod da namjeravaju ratovati…malo kuhrac.
Pitanje je na kojoj je “razini” sve ovo dogovoreno…o tome ovisi hoće li sirotinja nastavit ginut i u kojem obimu.
Baš se nešto mislim da bi ova blago aseksualna “gađet” generacija mogla iznenaditi i svoje tvorce ne pokazivanjem želje za ratne dogodovštine, a valjda ćemo i mi, stare pihčke, prepoznati pravog neprijatelja i reagirati kako treba.

Lucija, prva
1 godina prije

“Ovo je bilo samo pitanje trenutka jer je Ukrajini i Americi ništa lakše nego falsificirati, tj. lansirati sovjetsku raketu (koje koriste i Ukrajinci i Rusi) na Poljsku i onda optužiti Rusiju, kako bi uvukli i glupe Poljake u rat.
Poljaci su ionako već odavno američki psi, potpuno ovisni o Americi u svakom pogledu. A zadnjih godina Amerikanci su produbljivali njihovu mržnju prema Rusima i zataškavali i minorizirali ukrajinske zločine nad Poljacima iz 2. svj. rata, kada su banderisti (preci današnjih Azova, Desnog sektora, Crnog sunca…) pobili tisuće poljskih seljaka, poklali i vješali čak i djecu (imate fotografije na internetu)… Ukupno su banderisti u masovnom klanju pobili preko 200.000 Poljaka, Židova i Rusa.
No, Amerikanci sve to sada zataškavaju i ponavljaju glupom poljskom narodu da su im neprijatelji Rusi.
Dakle, vjerojatno će sada kraj “ruske” rakete naći i osobnu iskaznicu Rusa koji ju je lansirao :-)) “

Lucija, prva
1 godina prije

Nešto prilično loše: svi su se javili, iako je dosta kasno. 🤨
Na eksploziju Sjevernih tokova – nitko uopće nije reagirao ni idući dan?

“Duda je razgovarao s ukrajinskim predsjednikom Volodimirom Zelenskim. “Razmijenili smo dostupne informacije i razjašnjavamo sve činjenice… cijela Europa i svijet moraju biti u potpunosti zaštićeni od terorističke Rusije”, tvitao je nakon tog razgovora ukrajinski predsjednik.”

Biden razgovarao s Dudom i Stoltenberom.

Ursulja: “Izražavam svoju sućut i svoju najjaču poruku podrške i solidarnosti s Poljskom i našim ukrajinskim prijateljima”

Charles Michel: “U kontaktu sam s poljskim vlastima, članovima Europskog vijeća i drugim saveznicima”, rekao je u tvitu.”

Javila se i Analni Brabonjak…
I Češki i Slovački premijer, naravno, te nebitni likovi iz Litve i Blitve, i one treće.

Prilično koordinirano? Za kasne sate.

Ringo10
1 godina prije

Poljaci I Balticki jadovi hoce rat pod svaku cijenu
Pa treba im dati rat

Gnostik
1 godina prije

Totalno ludilo ali smo izabrali teži put do katarze.

Gnostik
1 godina prije

Bog je sve što jeste.Jes’ gled’o kako galebovi i razne ptičurine jedu tek izlegle kornjače iz pjeska.POKOLJ.To je jedno od bezbroj lica Boga.

Mat
1 godina prije

Definitivno rakete su Ruske,ali ko ih je ispalio?Zar satelliti nisu nista snimili?

Lucija, prva
1 godina prije

Pogledajte sad ovo izvrtanje: “OPSKRBA naftom Mađarske i Slovačke naftovodom Družba trenutačno je obustavljena NAKON RUSKOG RAKETIRANJA jednog dijela infrastrukture samog naftovoda.” Ljudi moji. Prekid je u Poljskoj. Dogodio se prije pada dvije rakete. I, PUNO JE VAŽNIJA STVAR od njih. “Prekid opskrbe dogodio se u SLIČNO VRIJEME kada se dogodila i eksplozija na istoku Poljske u mjestu Przewodow.” Index prevazilazi sam sebe. Kad nafrovod čuje eksploziju…’odma’ pukne. Ne, obratno. Pucanje naftovoda privuklo je dvije rakete. Opće poznato stručnjacima za balistiku i naftovode. “Dosad su poremećaj u obustavi službeno potvrdili Mađarska i Slovačka, ali ne i Češka i Poljska koji također koriste ovaj naftovod. Mađarski premijer Viktor Orban zbog toga, ali i zbog incidenta u Poljskoj, sazvao je iste večeri sastanak nacionalnog Vijeća za obranu.” “Mađarski MOL je prenio izjavu svog ukrajinskog partnera koji je naveo da je uslijed ruskog raketiranja pogođena elektrana koja strujom opskrbljuje crpnu stanicu što je… Čitaj više »

Lucija, prva
1 godina prije

Važna dopuna. O puno važnijem događaju od dvije zalutale rakete: “Dosad su poremećaj u obustavi službeno potvrdili Mađarska i Slovačka, ali ne i Češka i Poljska koji također koriste ovaj naftovod”. “Slovački Transpetrol je, pak, potvrdio zastoj navodeći tehničke razloge s ukrajinske strane, ali nije spomenuo raketiranje kao uzrok. Češki operater MERO nije potvrdio nikakve smetnje u protoku nafte, kao ni poljski PERN.” “Mađarski MOL je prenio izjavu svog ukrajinskog partnera koji je naveo da je uslijed ruskog raketiranja pogođena elektrana koja strujom opskrbljuje crpnu stanicu što je dovelo do prekida rada i isporuke. Slovački Transpetrol je, pak, potvrdio zastoj navodeći tehničke razloge s ukrajinske strane, ali nije spomenuo raketiranje kao uzrok”. Još jednom: “Mreža naftovoda Družba izvire u Rusiji te se potom razdvaja u Bjelorusiji i Ukrajini opskrbljujući dio zemalja istočne i srednje Europe.” Valjda vam je jasno da preko Mađarske ide do Hrvatske/ Omišlja? Dakle, nije nastao problem… Čitaj više »

mali jere
1 godina prije

rakete su ispalili isti oni koji su poslali dron na Jarun-Zagreb-.Kako nisu otkriveni ovi sa dronom tako nece biti ni ovi koji su ispalili rakete.Mislim da je ovo sve dobro doslo Poljskoj kako bi imali opravdanje da preuzmu djelove zapadne ukrajine koje oduvjek smatraju svojim teritorijem.Da bi sukob ostao samo na teritoriji ukraine moraju je rascjepkati a ako ne podjele ukrajinu onda dolazi do sirenja sukoba.Posto ,,demokratski zapad,,jos nije siguran da moze pobjediti Ruse kako bi se domogli prirodnih resursa mislim da ce se odluciti na cijepanje ukraine.Da bi zapad pobjedijo Rusiju moraju imati unutar Rusije svoje pomagace ali posto im nije uspjelo da u Rusiji pronadju dovoljno domacih izdajnika,, jer Rusi nisu Hrvati ili Srbi,, morat ce malo pricekati.Dotle ce Rusi jos vise modernizirati svoje naoruzanje i masovno proizvoditi rakete i dronove ,jer se sad vidilo koliko su potrebni, tako da vrijeme ide u korist Rusima.Naj veca opasnost je… Čitaj više »

Perun
1 godina prije

Ova smijurija s pirotehnikom u poljskom pogranicnom podrucju i nije neka vijest nesto slicno imali su u Hrvatskoj …par mjeseci se razglabalo sto je palo na Zagreb ….P.S…za mene je to irelevantno …prava vijest dolazi iz susjedne nam Italije…citat…TALIJANSKE zastupnice ubuduće mogu dojiti na sjednicama i tako pratiti rasprave, priopćio je danas odbor za poslovnik. Zastupnice mogu sjesti u zadnji red u dvorani ili na tribinu pošto su dosad morale odlaziti u prostoriju namijenjenu u tu svrhu.Dojenje djeteta će biti moguće do djetetove prve godine….”Sve žene moraju moći dojiti gdje god to žele”….Uz duzno postovanje svih zena i majki …..

Perun
1 godina prije

Članice NATO-a oštro su reagovale na dešavanja u Poljskoj, navodeći da će u uz konsultacije sa saveznicima “braniti svaki pedalj teritorije NATO alijanse”.P.S…svaki pedalj teritorije NATO alijanse tko tu koga i zasto hebe ….da li su clanice nato alijanse svjesne da su kolonije i banana drzave kad su dozvolile poput Poljske da daju izviesca prije Poljskog parlamenta ili premijera ili predsjednika drzave ….Jeszcze Polska nie zginęła,…na hrvatskom …Jošte Poljska ni propala…..ili je propala

duki
1 godina prije

Englezi -svjetska đubrad digli sjeverni tok,most ,sada ovo !
A poljaci k’o poljaci uvijek najebu 1.

MurtA
1 godina prije

Nego sta je sa najnaprednijim protiv vazdusnim sistemima NATO? Kako to da nisu uspeli odreaguju na ne jednu, na 2 rakete iz ratom zahvacene Ukraine? U ovakvim se uslovima prati vazdusni prostor ukraine a ne Madjarake ili Ceske i Slovacke. Ima li nato uopste PVO u EU.

jasam
1 godina prije

Evo vele dokazano da je Ukrajina napala Poljsku raketom 5V55 od S-300 AD sistema.

Keks
1 godina prije

Hahaha…i izbrisali ste mi post??? Očekivano ali ipak CENZURA…nošta uvredljivo nisam napisao…neka, neka…sve je jasno…

Hagar
1 godina prije

Prvo je Ukrajna napala Hrvatsku, a sada i Poljsku. Tko je iduci? Koje su to Ruske rakete rusili na zapadnoj granici Ukrajne?

Gorki šećer
1 godina prije

“Dolazi nesmiljeni Dan Gospodnji,
– gnjev i jarost –
da u pustoš zemlju prometne,
da istrijebi iz nje grešnike.
Jer nebeske zvijezde a ni Štapci
neće više sjati svjetlošću,
pomrčat će sunce ishodeći
i mjesec neće više svijetliti.
Kaznit ću svijet za zloću,
bezbožnike za bezakonje,
dokrajčit ću ponos oholih,
poniziti nadutost silnika.
Rjeđi će biti čovjek neg’ žeženo zlato,
rjeđi samrtnik od zlata ofirskog.” Izaija 13.9-12

“I bit će znaci na suncu, mjesecu i zvijezdama, a na zemlji bezizlazna tjeskoba naroda zbog huke mora i valovlja. Izdisat će ljudi od straha i iščekivanja onoga što prijeti svijetu. Doista, sile će se nebeske poljuljati.Tada će ugledati Sina Čovječjega gdje dolazi u oblaku s velikom moći i slavom. Kad se sve to stane zbivati, uspravite se i podignite glave jer se približuje vaše otkupljenje. Luka 21.25-28

Hvala Ti moj Gospode, u Isusovo ime. Amen

Dokurčilomi
1 godina prije

Koja savršena i uhodana propaganda Goebbels bi se posramio kao dijete.

Ziv je Geza
1 godina prije

Jel plenkovic aktivirao famozni nato clanak 5 i digo migove ?

držnedaj
1 godina prije

Ista šema isti metoda isti principi iste falseflags… sve isto , ko u lll Reichu !!!
IV je Reich samo malo više pokvaren i globalan. A njemačka sad igra tek toliko sporednu statist ulogu a te… al ih nešto gadno zguza hebe..

Anik Bučko
1 godina prije

Neče biti ništa. Nemaju oni mu*a. Samo viče i prijete.

Vojni analitičar
1 godina prije

Vrlo originalno i kreativno je bilo staviti Goebbelsovu sliku uz naslov. Čitaoci i komentatori portala nikako ne bi shvatili da se ovdje odvijaju nekakve zakulisne, prljave i opasne igre kad ne bi bilo aluzija na te proklete “naciste” koji su tako nevjerojatno žilavi da i poslije osamdeset godina i dalje žive u tolikim glavama..

Гавран
1 godina prije

Nuklearni rat zbog srušenog kokošinjca.

Dante
1 godina prije

Koplja će se slomiti na Poljskoj zivi bili pa vidjeli

Max
1 godina prije

Logičari moji živjet ćemo još . Igra je pročitana . Projektil su Ukrajinci ali nisu ostvarili cilj. Inače hvala na iskazanoj potpori i priateljstvu . Časno je pisati s vama.

goran
1 godina prije

ja neču uopće da se borim protiv rusa i sigurno neču ići na nikakvo bojište,ali ako budem morao,onda lijepo spakujem stvari put rusije točnije moskva i tamo ču se prijavit sam za bojište,jer rusija je moj narod a ne neki izmišljeni anglosaksonci koji mrze slavene,ste čuli vi stoko iz engleske i amerike radje protiv vas nego sa vama.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI