Netanyahuov sin ispričao se hinduisima zbog karikature Božice koja pokazuje srednji prst

Netanyahu - Twitter - o6r
5 komentara

Najstariji sin izraelskog premijera Benjamina Netanjahua, Yair, još jednom je bio prisiljen ispričati se zbog neprimjerenog tweeta, nakon što je dijelio meme hinduističke božice Durge koja prikazuje nepristojnu gestu.

U memeu, umjesto lica hinduističke božice rata stavljeno je lice Liata Bena Arija, tužitelja nadležnog za jedan od slučaja povezanog s korupcijom u kojem je navodno sudjelovao njegov otac.

Ruke Božice namještene su tako da pokazuju srednji prst, dok je lice državnog tužitelja Avichaija Mandelbita bilo postavljeno na tigra, koji se nalazi pored njenih nogu, uz natpis na kojem je pisalo “Znajte gdje vam je mjesto, vi grozni ljudi”.

“Kreirao sam meme sa satirične stranice, koja je namijenjena kritiziranju političke elite u Izraelu. Nisam shvatio da je meme također prikazao sliku povezanu s veličanstvenom hinduističkom vjerom. Čim sam to shvatio iz komentara mojih indijskih prijatelja, uklonio sam tweet. Ispričavam se”, rekao je Netanyahu prije nego što je napisao “nacionalistički “slogan koji se koristi u cijeloj Indiji.

Ben Ari predsjednik je suda u slučaju protiv Netanyahua starijeg, koji je optužen za prijevaru, kršenje povjerenja i primanje mita. Izraelski premijer vjerojatno bi bio prestravljen nonšalantnim objavama, koje je njegov sin objavio na društvenim medijima, jer je jačanje veza s Indijom postao jedan od glavnih prioriteta njegove vanjske politike.

Yair, koji je Netanyahuov najstariji sin, posljednjih je godina postao poznat po ponavljajućim, velikim prijestupima koje je pokazao na društvenim medijima. Neke od njegovih zapaženih kontroverzi uključuju insinuaciju koja tvrdi da je glavna urednica državne televizije došla na poziciju gdje jest jer je spavala s određenim ljudima, kao i sramotne objave u vezi sa ženom koja podržava Bennyja Gantza, političkog protivnika njegovog oca.

Nazvao je i načelnika policije autističnim, tvrdio je da je govornik Knesseta planirao državni udar i da je upetljan u više tužbi za klevetu, i kao tužitelj i kao tuženik.

hindusiKnessetNetanyahu
Pretplatiti se
Obavijesti o
5 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Boris
3 godine prije

Zanimljivost: Neonacistički sajt The Daily Stormer proglasio se najvećim fanom njegovog lika i dela.

Max
3 godine prije

On je poznat po ispadima.

Stribor Panov
3 godine prije

Majka Durga nije božica rata već personifikacija (planete) zemlje.

nepoželjni
3 godine prije

Evo, tom nesatašnom sinu, u znaK zahvale na ispriki – 🖕 🖕

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI