fbpx

Njemačka ponuda bezviznog režima Rusiji kao trik rusofobnih ”Zelenih”

Njemačka reihstag

Zastupnica njemačkog Bundestaga Marieluise Beck smatra da Europa treba uvesti bezvizni režim s Rusijom, prenosi njemačko izdanje lista Neue Zürcher Zeitung.

”Kada vide Zapad, razočarat će se u Rusiju”

Prema političarki, jedini način na koji se EU može nositi s Rusijom nije korištenje sile. Marieluise Beck nudi Europi da otvoriti svoje granice za Ruse, tako da što više ruskih državljana vidi ”bolji život na Zapadu i da se tako razočaraju svojom zemljom”

”Europska demokracija se ne može oduprijeti Putinu, jer se on koristi pravom jačega”, rekla je političarka.

Prijevod članka objavljenog u Rusiji je izazvao veliki interes javnosti. No, najvećim dijelom je svima je zajedničko da se ne slažu sa stavovima njemačke političarke.

Mnogi su u komentarima napomenuli da su već bili u Europi kao turisti, ali nisu vidjeli nikakav ”bolji život”. Među ključnim problemima na Zapadu Rusi primjećuju imigracijsku krizu i njezine posljedice, pretjerani liberalizam i nedostatak sigurnosti zbog stalnih terorističkih napada.

Osim toga, Rusi smatraju kako socijalni programi u Europi nisu bolji od onih u njihovoj domovini, naglašavajući da su njihovi zakoni pravedniji za građane i da se više poštuju njihova prava.

Komentatori su istinski iznenađeni željom Zapada da se upliće u pitanja drugih zemalja, a da sam nije u stanju izgraditi bolje živote za sve članove društva. Najbolji primjer je Ukrajina, gdje život s dolaskom bezviznog režima nije postao ništa bolji.

Osim toga, Rusi vjeruju da bi Nijemci ovom mjerom mogli postići suprotan učinak. Naime, ako se uvede bezvizni režim s Rusijom i poveća se protok Europljana koji će pohrliti u tu zemlju, moglo bi se dogoditi da većina njih shvati ”da ruski medvjed i nije tako loš kako ga se opisuje”.

Paralelni svemir europskih političara odaje manjak konstruktivnih ideja

Ovdje smo naveli neke od komentara ruskih čitatelja, a kako je prijevod članka objavljen u brojnim ruskim medijima, na njihovim internetskim stranicama je na tisuće komentara, mahom sličnih ovima.

No, ono što zabrinjava, je činjenica samouvjerenosti njemačke zastupnice Marieluise Beck. Naravno, odavno je primjetno da neki zapadni političari vjerujem da je u njih sve bolje, da oni sve znaju najbolje, pa čak i što se Rusima sviđa ili ne sviđa. Njemačka zastupnica je sebi dopustila i da sudi i ruskoj ”slobodi” ili ”neslobodi”.

Možda bi trebalo postaviti pitanje što ih tjera na takvo razmišljanje? Naime, nekada je u Washingtonu, ali i Bonnu, postojala vojska takozvanih ”sovjetologa” i ”kremljologa”, koji nikada nisu bili u Sovjetskom Savezu, neki su rođeni u egzilu, jer su im obitelji pobjegle nakon 1917. ili na kraju Drugog svjetskog rata, a bilo je i samozvanih stručnjaka koji su napisali tone materijala, analitičkih izvješća  preporuka političarima i državnim dužnosnicima, često punih besmislica.

Sada su ih njihovi učenici nadmašili. Naime, ideja s bezviznim režimom može izgledati kao nešto veliko, ali to nije ništa više od malo jednostavnijeg i ekonomičnijeg načina za putovati u inozemstvo.

S druge strane, kontakti Rusa sa Zapadom su i dalje intenzivni, unatoč svim poteškoćama u međusobnim odnosima. Milijuni ruskih građana putuju kao turisti ili zbog posla u Europu, a veliki je broj i onih kojima se daje viza u području znanstvene razmjene. Neki od njih čak ne moraju ni plaćati potrebnu naknadu, a bezvizni režim bio vjerojatno olakšao protok ljudi.

Što se tiče europskih i američkih ”čari” u odnosu na ”Putinov pakao”, tu ipak svatko ima glavu da sam procjeni gdje je bolje, a gdje gore.

Većina čitatelja je identificirala tri ključna problema, iako neki možda i nisu bili u Europi. No, oni koji su bili i oni koji nisu bili se slažu u jednom. Za obje skupine je imigracijska kriza uzrokovala velike probleme, ali se s time slažu i Europljani. Najvažnije je pitanje sigurnosti. U Rusiji se također događaju teroristički napadi, ali ne takvom učestalošću kao u EU.

Pretjerani liberalizam Rusi općenito ne vole, a njime se oduševljavaju osobe poput Hodorkovskog, Kasparova, Navalnog, Jašina i skupina poput Pussy Riot i njima slični.

Opet, svatko ima svoje prohtjeve. Netko, na primjer, ne može živjeti bez Gay Pride parade i takva će osoba sigurno biti oduševljena atmosferom negdje u San Franciscu ili u Berlinu. Netko, recimo, ne može živjeti bez talijanskih krajolika i parmezana, ali većina dođe u Europu, vidi sve što se ima za vidjeti i vraća se kući.

U stvari, tko želi putovati oko svijeta ide s vizom ili bez vize. Tko želi napustiti Rusiju, to slobodno može učiniti, jer u tom smislu danas ne postoje nikakva zakonska ograničenja. Naravno, izuzeci su osobe protiv kojih se vode kazneni postupci i slični, ali to je regulirano zakonom kao svugdje u svijetu.

Ako se pažljivo posluša, izjava zastupnice Bundestaga otkriva izrazito iskrivljenu, čak i neprijateljsku percepciju Rusije.

Ako se uzme cijela pozadina, njemački ”Zeleni”, frakcija kojoj pripada Marieluise Beck, uvijek su bili prepoznatljivi po agresivnom ultra liberalizmu i odbacivanju vrijednosti obitelji, nacionalne države, nacionalnog identiteta i kulture. Među radikalnim liberalnim krugovima je primjetno širenje kulta kojem je cilj uništenje nacionalnih država i transformacija Europe u veliku sivu amorfnu masu, što je očito u suprotnosti s vektorom razvoja Rusije i ruskog naroda, ali i nekih europskih zemalja koje i dalje žele zadržati barem dio vlastitog identiteta i suvereniteta.

U tom pogledu, njemačka stranka ”Zelenih”, čiji je jedan od povijesnih lidera, Joschka Fischer, kao mladić bio gorljivi ljevičarski ”revolucionar”, danas slovi za stranku žestokih atlantista, koji su glasniji čak i od većinske atlantističke struje unutar stranke Angele Merkel CDU.

”Zeleni”, koji još su u tom smislu radikalni još iz vremena jasnog ograđivanja od Sovjetskog Saveza, najveći su kritičari Rusije kada je riječ o promicanju politike Kremlja i zaštite ruskih nacionalnih interesa u zemlji i inozemstvu.

Prema anketama, za ”Zelene” je spremno glasati oko 9% biračkog tijela. Jasno, ne samo zato što otvoreno kritiziraju Rusiju, jer stranka ima stabilnu jezgru stalnih birača, pristaša stranke  koja je formirana kasnih ’80-ih i ranih 90-ih. To su oni koji sebe nazivaju ”ekolozima” i borcima za očuvanje okoliša, a u vanjskoj politici su prepoznatljivi po izvozu demokracije i kako oni znaju što je potrebno drugim narodima u svijetu. Bili da govorimo o stanovništvu Sjeverne Koreje, Bolivije, Irana, Rusije, Brazila, Kine, Kube ili koga već ne, oni uvijek imaju ”odgovore” za sve probleme, a da im je zapravo jedini ”odgovor” radikalni liberalizam koji bi doveo do ”rastakanja” i nestanka tih naroda.

U stvari, u početku je ekologija bio glavni smjer stranke, a onda su ”Zeleni” skrenuli na stranputicu političkog ultra liberalizma i počeli se boriti za više prava svih manjina i tako dalje. Zbog ovakvog programa, stranka nema veliku podršku, ali je ipak tu.

S druge strane, poziv da se Kremlj ”uništi bezviznim režimom” je potvrda da salonska politička elita, kojoj pripadaju ”Zeleni”, uopće ne razumije Rusiju i da je to zemlja s puno različitosti. Za bijesne zapadne liberale je Rusija oličenje zla, dok se oni inteligentniji sjećaju Pasternaka ili Valerije Novodvorskaje.

Problem je u tome što ovako misle svi u Europskom vijeću, koje, u pravilu, nikada nije donijelo ništa dobro. Ali ne zaboravimo da se za mjesec dana održavaju izbori u Njemačkoj. Stoga je populizam karakterističan ne samo za radikalno desne i lijeve političare, nego i za ”ultrazelene”, nazovimo ih tako.

No, čini se da ”Zeleni”, koliko god ”grizli” u kampanji, nisu toliko uvjerljivi kao Alternativa za Njemačku (AfD) ili ”Die Linke”. No, ipak se bore za treće mjesto  na izborima i tako se nadaju ući u vladajuću koaliciju. Dakle, moguće je da će uslijediti izjave i ”luđe” od ove, samo kako bi se privukla pozornost javnosti.

Međutim, strategija podizanja rejtinga mržnjom prema Rusiji je samo skretanje pozornosti na sebe glasnim i glupim izjavama, jer je to puno lakše činiti nego raditi nešto zaista konstruktivno.

0 0 vote
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijest
guest
15 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Ivo Lola nije sam
Gost
Ivo Lola nije sam
3 godine prije

Samo čekam “afirmativni” komentar nekoga odavde. Odavde odakle ljudi posljednjih godina bježe masovno i glavom bez obzira od bjede, siromaštva i besperspektivnosti, o tome kako je bolje ovdje nego u Rusiji. Cijeli evropski zapad se zadnjih 20, 30 godina razvija na račun država istočne evrope i građana tih država, koje da bi opstale su potonule u dužničko ropstvo. Ne zaboravite, minimalna plaća u Hrvatskoj, iako je ušla u EU je i dalje 50% minimalca zapadnih država. Toliko o tome koliko je ovdje bolje.

Koča Popović
Gost
Koča Popović
3 godine prije

Ivo Lola, vrlo je vazno vratiti u sferu javnog zivota premisu koja se danas vjesto skriva u placenickim prokapitalistickim medijima: razvijene zemlje zapada zive na racun i na grbaci periferije! Ubijanjem socijalizma ubili su i tu istinu. Sada ponavljaju laz o supersposobnim zapadnjacima i nesposobnim Balkancima. To je fasizam prve vrste.

Borna
Gost
Borna
3 godine prije
Reply to  Koča Popović

@Koča, a Balkanci ih ropski svesrdno pomažu u toj pljački

Piretis
Gost
Piretis
3 godine prije

@Ivo Lola…_ Mala nadopuna. Za najveći dio bijede u istočnoeuropskim zemljama, a to važi i za nas, krivi su naši političari. Udvorništvo, rasipnost, pljačka i potpuna nezainteresiranost za građane i realne probleme su nas gurnuli u bijedu i dužničko ropstvo.

Osoba C
Gost
Osoba C
3 godine prije
Reply to  Piretis

@Piretis
Naši „demokratski“ izabrani političari svoj svjetonazor sudjelovanja u politici nalaze samo u osobnom bogaćenju. I crveni i plavi, isprepletenih interesa, u koheziji sa poduzetničkim, korporacijskim i financijskim krugovima, čine sve da ih ne daj Bože u tome omete neki drugačiji, uspješniji smjer gospodarskog i društvenog razvoja Hrvatske. Svesrdno rade na promjenama kako se ništa ne bi promijenilo.
Čim vidite nekoga s rukom na srcu jasno je da se radi o ljudima visoke moralnosti i zavidnog domoljublja. Za svaki slučaj provjerite gdje vam je novčanik.
Zli jezici bi rekli da su to profesionalni domoljubi. Nisu. Oni su samo ravnopravniji građani Hrvatske.
Svi ti mediokriteti su brzo usvojili onu: ”Novcem Bog kaže „Hvala!”

Georgij Zukov
Gost
Georgij Zukov
3 godine prije

Bilo bi mnogo konstruktivnije i bolje za planetu zemju i ljude nastanjene na njoj pa i za njemacku , da se tzv “zeleni” izbore za to da se 900 milijardi dolara koje nato drzave svake godine ulazu u naoruzanje preusmjere a taj novac upotrebi za recimo socijalnu podrsku obiteljima sa vise djece , za samo odrzivi ekonomski razvoj , na projekte zastite okolisa , obrazovanje ,znanost , zdravstenu skrb itd itd , jer sve te nato drzave grcaju u problemima ali posto politicari zive u paralelnom svemiru oni ce i dalje odvojiti 900 milijardi da im NATO sacuva debele smrdljive guzice umocene u debele fotelje ne rada i ne morala .

Ivo Lola nije sam
Gost
Ivo Lola nije sam
3 godine prije
Reply to  Georgij Zukov

Bilo bi konstruktivnije i bolje za planetu zemlju, ali jako loše po kapitalizam jer, kapitalizam priznaje da postoje siromašni i marginalizirani samo oko Božića kad se kao po komandi i po pravilu pokrenu humanitarne akcije i svi buržuji najednom postanu darežljivi kako ih Bog ne bi kaznio paklom jer siromahu nisu udjelili mrvice hljeba i kosti sa svojih stolova. Do Božića je sve divno i bajno, svi siti i svi sretni. Kako bi moj prijatelju funkcionirao kapitalizam kad ne bi iznova i iznova stvarao vojsku egzistencijalnih očajnika koji su spremni za sve i na sve kako bi barem nekim kreditićem dotakli ovozemaljski raj u kojem buržuji ionako uživaju sada već po nasljednom nepotističkom pravu. Osim toga, ovo na zapadu odavno više nisu države naroda, već države bankstera i korporativnih gmazova, uključujući i nas s koje god strane Mure, Save, Dunava, Drine, Tare ili Vardara živjeli.

basso
Gost
basso
3 godine prije

Sirijci su vidjeli vas zapad i sad se dobrovoljno vracaju u svoju zemlju u kojoj jos traje rat.

fenix
Gost
fenix
3 godine prije

Dobro zaista glupa izjava mozda bi zapravo vjerovatno(nazalost) kod nas ova ideja uspijela za zemlje bivse ex YU. Ali ne i za Rusiju samo neki podaci nezaposlenost u Rusiji je mnogo manja nego u mnogim EU zemljama iznosi oko 5% cak im fali nekoliko miliuna radnika koje popunjavaju najvise Ukrajinci. Dok je nezaposlenost u FR 11% u Spaniji katastrofalnih 23% u Italiji 17%,Austrija8% a u Njemackoj oko 4,9% dakle slicna. Neki ce mozda reci kako su u Njemackoj vece plate i to je istina ali ako u jednoj Ruskoj porodici rade svi odrasli clanovi to su onda jako veliki prihodi takodjer izuzetno jaki djeciji doplatci i pogodnosti za majke koje su mnogo bolje nego na zapadu takodjer gorivo i ostale stvari su jeftinije nego na zapadu. I za kraj bolje u svojoj zemlji imati 800e i od toga moci zivjeti nego u Njemackoj biti stranac gdje nisi na svom i imati 2000e.

Keko
Gost
Keko
3 godine prije
Reply to  fenix

Apsolutno

Strijelac Pero
Gost
Strijelac Pero
3 godine prije

Upravo sam u Rusiji sa reprezentacijom Hrvatske (streljaštvo) u gradu Dmitrovu, 70 km od centra Moskve. Iz prve ruke mogu navesti da su svakako siromašniji od nas ali i cijene nisu velike tako da su restorani dobro popunjeni. Za mene je ipak iznenađenje broj zaposlenih gdje bi kod nas bilo, recimo 3 zaposlenih, kod njih ih ima minimalno 4-5. I to u trgovini, na vlaku kondukteri, u hotelu sobarice i sl. U spomenutim restoranima
ima dovoljan broj konobara, a vjerujem i kuhara, jer je hrana relativno brzo donešena na stol. Kada dođemo na zapadu u restoran (nas 10-15) onično jelo čekamo min. jedan sat uz ispriku da imaju samo jednog kuhara. Ne govore bas strane jezike ali se trude sve dogovoriti, a konobari se i vraćaju ponovno pitati ako misle da nisu razumjeli. U ovih par dana još nisu pogriješili, ne znam kako je sa drugim državama. Organizator natjecanja je osigurao veliki broj volontera koji su na usluzi, kako u hotelu, tako i na sportskim borilištima, a pošto sam u zadnje tri godine drugi puta na velikom natjecanju u Rusiji, bez pretjerivanja mogu reči da su u vrhu kvalitete organizacije u svijetu, a prema datom i financijski naplaćenom, debelo su na vrhu. Najneugodnije sam u tim stvarima doživio, zamislite u Švicarskoj što mogu nazvati katastrofom, skupo i loše. I uz put cijena supera je oko 4 kune. Uglavnom, niti ja nisam impresioniran Europom, imaju sjaj ali za malog čovjeka tako i tako nedostižan san.

žrec
Gost
žrec
3 godine prije
Reply to  Strijelac Pero

ooo, kod nas u svakom supermarketu fali minimalno 3 do 5 radnika. Jadne prodavačice lete na sve strane, za minimalni minimalac i još se svi na njih izdiru. No nikad nisam čuo Radu Borić, i ostale lezbobabetine da prosvjeduju zbog toga.

Tabasco
Gost
Tabasco
3 godine prije
Reply to  Strijelac Pero

Strijelac Pero, molim te, napisi jos ponesto, kad si vec tamo…

alan ford
Gost
alan ford
3 godine prije

Stranka Zelenih osnovana je 1980. od članova bivšeg šezdestosmaškog pokreta. Jedan od suosnivača stranke, bio je Werner Vogel, koji je u mladosti bio nacist i član SA (Sturmabteilung)- zloglasnih nacističkih paravojnih batinaških trupa Hitlerove stranke NSDAP. Vođa SA ranih 30-ih godina, bio je poznati nacist i deklarirani gay Ernst Roehm, a i sam Vogel je bio gay i pedofil. Trupe SA bile su pune gayeva. Nakon što je SA pomogao Hitler i NSDAP-u da dođu na vlast, Hitler je dao rasformirati SA, bojeći se da se u narodu ne sazna, koliko tu ima gayeva. Vogel je tada kada je osnovana stranka Zelenih 1980. već imao 73 godine. Vogel je nastupio u prvoj televizijskoj reklami Zelenih za izbornu kampanju 1981. U toj reklami Vogel je kao dobroćudni djedica, vodio za ručicu jedno dijete i pokazivao mu prirodu i govorio kako će Zeleni spasiti prirodu i okoliš. ima na youtubu, može se vidjeti.
Jedan os suosnivača Zelenih također je bio Horst Mahler, nekadašnji šezdestosmaš, koji je danas najpoznatiji neonacist u Njemačkoj, i više puta bio je osuđivan na zatvor, zbog negiranja holokausta.
Stranka Zelenih od početka se zalagala za legalizaciju pedofilije, posebno pederastije (gay pedofilija). To otvoreno zalaganje je trajalo više od 10 godina, sve do početka 90-ih. U okviru stranke Zelenih slobodno je djelovalo nekoliko gay pedofilnih organizacija, a najpoznatija je bila “Savezna radna zajednica gayevi i pederasti (njemačka kratica: BAGSchwuP). Osim toga u stranci je otvoreno djelovala i okorjela organizacija otvorenih pedofila, koja je sebe nazivala “Gradski indijanci”. “Gradski indijanci” su 80-ih godina na sjednice Zelenih dovodili djecu (tko zna čiju) i onda bio ta djeca pod nagovoroma izlazila na pozornicu i govorila, : moj tata mene voli… U takozvanim “komunama”, koje su u Njemačkoj postojale 70-ih i 80-oh godina, a vodili su ih većinom Zeleni i radikalni ljevičari, masovno su se zlostavljala djeca.
Werner Vogel je 80-oh godina u svoj stan primamljivao i dovodio mnoge dječake, većinom od onih bez roditelja, ili koji su pobjegli od kuće i slično, Sve ovo objavljivano je i u glavnim njemačkim medijima prije 2-3 godine.
Jedan od najpoznatijih članova Zelenih, do danas je hazar Daniel Cohn-Bendit, zastupnik u Europskom parlamentu, koji inače ima i francusko državljandstvo i politički aktivan je i u Njemačkoj i Francuskoj. Cohn-Bendit je godinama otvoreno reklamirao pedofiliju. 70-ih je napisao knjigu “Veliki bazar”, u kojoj se zalagao za legalizaciju pedofilije. Početkom 80-ih godina, Cohn-Bendit se na francuskoj TV, hvalisao da su petogodišnje djevojčice pohotne i da su mu htjele otkopčati šlic. Ta snimka se može vidjeti na youtube. Veliki pajdaš Cohn-Bendita je bivši njemački ministar vanjskih poslova, Joschka Fischer. Njih dvojica su se kao mladi šezdestosmaši kasnih 60-ih godina tukli sa policijom, danas su u vrhovima globalističke elite. Soros je osobni prijatelj Fischera i stranke Zelenih i Soros je nekoliko puta govorio na tribini u prostorijama zaklade Zelenih “Heinrich-Boell-Stiftung” u Berlinu. Ova zaklada zajedno sa Sorosevom zakladom Otvoreno društvo, sa EU i vladom SAD i sa drugim privatnim zakladama, sufinancira skoro sve hrvatske “nevladine udruge” (NGO-ove), kao Documenta, Babe, CESI, Gong, Ženska soba, itd.. i sve takve “napredne” i “antifašističke” NGO-ove u cijeloj regiji i cijeloj istočnoj Europi, od Praga i Varšave, do Moskve. “Heinrich-Boell-Stiftung” je posebno aktivna u financiranju i poticanju gay parada i rodne ideologije.
Cohn-Bendit je danas jedan od najutjecajnijih političara u Europi, odlično umrežen sa vrhovima globalističke elite. On je suosnivač organizacije “Grupa Spinelli”. To je jedna od nekoliko elitnih organizacija takozvanih “federalista”, koji se zalažu za ukidanje europskih nacionalnih država i pretvaranje sadašnje EU u jednu državu. Organizacija je nazvana po pokojnom talijanskim političaru Altieru Spinelliju. Spinelli koji je u mladosti bio komunist, nakon 2. sv. rata bio je jedan od glavnih osoba u pozadini, u procesima stvaranja EU, mason i globalist. Po njemu je nazvana zgrada europskog parlamenta u Strasbourgu. “Grupu Spinelli” financiraju Soros i koncern Bertelsmann (vlasnik hrvatskog , i njemačkog RTLa- i svih ostalh RTL-ova).
Cohn-Bendit je prije 4 godine napisao Manifest za stvaranje europske države, a taj su mu manifest tada objavili 5 elitnih zapadnih medija, među njima i New York Times, plus naš Jutarnji list. Što još jednom pokazuje umreženost Hanžekovićeve masonske tiskovine sa globalnom elitom.
Jedan od članova predsjedništva Zelenih i zastupnik njemačkog parlamenta je gay Volker Beck. Beck se u mladosti također zalagao za legalizaciju pedofilije. U knjizi “Pedoseksualni kompleks”, izišloj 1988. Beck je bio jedan od skupine autora, koji su u toj knjizi pisali priloge za legalizacije pedofilije, posebno pederastije (gay pedofilije). Prije desetak godina, Beck je zajedno sa još nekoliko zapadnih gay aktivista pokušao organizirati gay paradu u Moskvi. Ali je ruska policija zabranila tu paradu, a bili su se okupili i protudemonstranti, od strane ruskih desničara, i jedan od njih je tada opalio šakom Becka u glavu. Onda su njemački mediji tada drečali, kako je Rusija homofobna, užasna, zatucana, dikatorska…, ali su prešutili kako je Beck ranije reklamiro pedofiliju. Prije 2 godine, Becka je u Berlinu zaustavila policija i pronašla mu drogu. Nakon čega je on priznao da je koristio drogu. Neovisni njemački mediji pretpostavljaju kako je Beck bio vjerojatno zatečen i uhvaćen na sumnjivom mjestu (zato ga je policija i kontrolirala), To sumjivo mjesto, misli se na takozvani “štrih”. To je jedna ulica na kojoj se šetkaju mlade muške kurve (pretežno siromašni tinejdžeri iz Rumunjske i Bugarske, od kojih su mnogi na drogama) i koji se nude imućnim i bogatim njemačkim gayevima za seks.
Također jedan od glavnih ljudi u Zelenima, Juergen Trittin, 1981. je podržavao legalizaciju pedofilije. To je također objavljivano u glavnim medijima, Trittin je tada bio mladi političar Zelenih u gradu Goettingenu i potpisao je zahtjev gay organizacije “Homoseksualna akcija Goettingen”, zahtjev u kojem se traži legalizacija pedofilije. Trittin je 2011. sudjelovao na skupu Bilderberga.
Renate Künast, također jedna od glavnih političara u stranci i zastupnica u parlamentu, 1985. se na lokalnim iozborima u Berlinu zalagala za legalizaciju pedofilije. (o tome također postoje dokumenti).
Mariluise Beck, više puta je bila u Ukrajini, gdje su Zeleni sa svojom zakladom Heinrich-Böll-Stiftung sudjelovali u prevratu protiv Janukovča, zajedno sa Sorosom, NED-om, američkim Stejt Dipartmentom, Victoriom Nuland i ostalom bandom.
Ako se pitate, kako to da se Zelenima nikada ništa nije desilo,. da unatoč golemim skandalima, nikada nitko nije odgovorao za sve to, niti je morao dati ostavku, ni Cohn-Bendit, ni Beck, ni Trittin..ni nitko.. Pa zato, što je globalistička elita pd početka stajala iza Zelenih i štitila ih. To da su Zeleni kofol ljevičari i buntovnici, to je bilo sve samo gluma za naivne. Naravno bilo je i takvih buntovnika, ali su se oni davno odvojili od Zelenih. Jedna takva bila je ljevičarka Jutta Dirfurth, također suosnivačica stranke Zelenih, koja se davno posvađala i odvojila od Zelenih, Ono što je ona jednom izjavila, potvrđuje ovo, što sam rekao, da je globalna elita oduvijek stajala iza Zelenih. Dirfurth je ispričala, da su Zeleni još 80-oh godina pozivani u SAD, od strane američke elite i da joj je jedan službenikl CIA-e rekao, da smo mi htjeli, Zelenih ne ni bilo, mi smo vam omogućili postojanje.

Zeleni imaju stalno čvrsto biračko tijelo, od oko 5-6%. To su većinom gayevi i pedofili i oni koji se zalažu za legalizaciju droga i ostali koji se nadaju da bi im Zeleni nešto koristili, Pored tih 5-6%, tu su još 3-4 % liberalnih idiota, onih koji misle da su jako napredni…

zorule
Gost
zorule
3 godine prije

Zeleni u Njemackoj su se medju ostalim zalagali i za ogranicenje brzine na autobahnovima, i to im je zauvijek zapecatilo sudbinu da nikad ne predju 10%

POVEZANE VIJESTI

Izbornik