Novi užasni detalji sa laptopa Hunter Bidena – spavao je sa najmanje četiri zaposlenice, ucjenjivao ih plaćom i sve snimao

Hunter Biden
65 komentara

Hunter Biden zaprijetio je jednoj od svojih mladih zaposlenica bez novca da će joj uskratiti plaću ako mu ne pokaže FaceTime radi seksa.

Šokantne poruke između predsjednikova sina (52) i njegove mlade pomoćnice, koja je tada imala 29 godina, pokazuju kako Hunter traži video seks i šalje joj gotovinu putem Apple Paya nakon što se izjasnila da ima problema s najamninom.

Žena, koju je DailyMail.com odlučio ne identificirati, radila je kao pomoćnica u Hunterovoj odvjetničkoj tvrtki Owasco 2018. i 2019. Ona je četvrta zaposlenica za koju se zna da je imao seksualni odnos.

Dokumenti o njegovom napuštenom prijenosnom računalu pokazuju da je Hunter na platnu listu svoje tvrtke stavio svoju ljubavnicu i bratovu udovicu Hallie Biden, kao i njezinu sestru Liz Secundy s kojom je također imao aferu, otkrivaju tekstovi.

Angažirao je i trenera košarke svoje kćeri, navodno bivšu striptizetu Lunden Roberts, ali joj je prestao odgovarati na poruke nakon što mu je rekla da je trudna s njegovim djetetom. Roberts ga je na kraju morala tužiti za alimentaciju.

Poruke i e-mailovi koji uključuju njegovu sada 33-godišnju asistenticu prvi put se pojavljuju na Hunterovom prijenosnom računalu u lipnju 2018., kada ju je dovezao iz Los Angelesa u Washington DC.

Hunter ju je snimio i fotografirao kako se seksa s njim u to vrijeme i spremio slike na svoj laptop.

Povremeni model i instruktorica fitnessa dobila je važne administrativne zadatke u njegovoj tvrtki, poput primanja dokumenata odbora Burisme koje je Hunter trebao potpisati.

U siječnju 2019. poslala je e-poruku Hunterovoj tajnici s pitanjem zašto nije primila plaću za prosinac od 837,06 dolara i zašto zdravstveno osiguranje njezine tvrtke nije aktivno.

Dva mjeseca kasnije poslao joj je 500 dolara putem Apple Paya i požalio se da ‘stvarno nema novca’ zbog ‘alimentacije i drugih sranja poput osiguranja djevojaka itd’.

Rekao joj je: ‘Iznutra si mi jednako lijepa kao što očito jesi izvana. Jako mi nedostaješ i osjećam se užasno jer sam se tako loše ponašao prema tebi.’

Godine 2019. Hunter je svojoj mladoj pomoćnici poslao poruku: ‘Nadoknadit ću zaostalu plaću. Mjereći mi vrijeme i/ili odlaskom na sljedeću klupsku zabavu.’ Tekstovi pokazuju da joj je nekoliko puta uplatio Apple Pay.

Pozvao ju je u New Hampshire, no ona mu je rekla: ‘Ne mogu si priuštiti avionsku kartu i jedva mogu platiti stanarinu ovaj mjesec.’

Danima kasnije poslao joj je poruku u kojoj je rekao da će joj platiti, ali da ona mora razgovarati s njim putem videa.

‘Nadoknadit ću zaostale plaće. Moraš nadoknaditi posao.’

‘Kada imaš vremena? Ako FT, pravilo ne smije biti govor ni o čemu osim o seksu, moramo biti goli i moramo učiniti sve što druga osoba traži unutar razuma.’

‘Kada možeš razgovarati? Mogu kasnije večeras’, odgovorila je.

Tekstovi pokazuju da je Hunter davao seksualne komentare svojoj zaposlenici. Nakon što mu je poslala poruku s fotografijom u listopadu 2018., on joj je odgovorio: ‘Pa sada si svima dokazao da imaš najveću guzu na cijelom svijetu ikada, a ja se skrivam u kabini’.

Mlada žena je četvrta zaposlenica s kojom je Biden imao seksualni odnos. Ona sada ima 33, a Hunter 52 godine.

U siječnju 2019. pomoćnica je poslala e-mail Hunterovoj tajnici s pitanjem zašto nije primila svoj Decembarsku plaću od 837,06 dolara i zašto zdravstveno osiguranje njezine tvrtke nije bilo aktivno.

Žena je navedena u Izvješćima o sumnjivim aktivnostima (SAR) koje je banka JP Morgan Chase podnijela Ministarstvu financija, označavajući transakcije Huntera i njegove tvrtke. U povjerljivim izvješćima navodi se bankovno plaćanje Huntera ili njegove tvrtke ženi u 2018. u ukupnom iznosu od 44.500,08 dolara.

Između poruka Hunter je svojoj pomoćnici poslao ukupno 2750 dolara putem Apple Paya.

Prvi sin ju je zamolio da ‘Postavi telefon [da] mogu špijunirati kako se tuširaš’ i ‘Pokaži mi kako se igraš sama sa sobom’.

U lipnju 2018. Hunter ju je fotografirao kako drži njegov penis i leži gola na njegovom krevetu, a fotografije je spremio na svoj napušteni laptop.

U povjerljivim izvješćima, do kojih je došla desničarska neprofitna organizacija za transparentnost Marco Polo, navode se bankovna plaćanja Huntera ili njegove tvrtke ženi u 2018. u ukupnom iznosu od 44.500,08 dolara.

Hunter je također stavio svoju nekadašnju ljubavnicu i bratovu udovicu Hallie Biden (lijevo) na platni popis svoje tvrtke, kao i njezinu sestru Liz Secundy (desno) s kojom je imao aferu, otkrivaju tekstovi.

‘Između lipnja 2018. i listopada 2018. [asistentica] je bila zaposlena u Owasco PC-u, što je dokazano njezinim primitkom dvotjednih doznaka s plaće od Owasco PC-a,’ rekao je SAR.

‘Međutim, tijekom tog istog vremenskog razdoblja [ona] je također primila velike okrugle dolarske žice od Owasco PC-a u kojima je pisalo “novi zaposlenik”, “plaća od 8 tisuća”, “član golfa od 10 tisuća” i “Plaća”.

‘[Žena] je primila pet (5) žica u ukupnom iznosu od 44.500,08 dolara u razdoblju od 4 mjeseca između 6.12.2018. i 10.2.2018.’

U izvješću su navedene i druge elektronske poruke poslane primateljima koji ‘imaju veze s industrijom zabave za odrasle’ ili ‘koji su bili navedeni u prethodnim SAR dokumentima vezanim uz trgovinu ljudima’.

BidenHunter BidenlaptopSADUcjena
Pretplatiti se
Obavijesti o
65 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
JoeP
1 godina prije

Na ovoj sliji Biden mlaji sliči na pokojnog trudbenika koji je delao 24/7/365 🙂

1 godina prije

Čudi vas ovakva dekadencija i zloupotreba položaja? Ali to je sve već viđeno kroz istoriju. Da li će se ovo promeniti? Uvek jeste, ne treba očekivati da je sada drugačije. Razmatrajući trenutnu situaciju i bližu budućnost za optimizam nema ni malo mesta. Sa svih strana nas bombarduju katastrofičnim predviđanjima – čak i sa državnih medija. I ja sam doprineo takvom sentimentu pišući godinama o onome šta sledi. Da napravim kraću retrospektivu.   Ko god je bar malo realno gledao odavno mu je jasno da se Rusija i Kina razvijaju bržim tempom od Amerike, takvim da bi je prestigli u doglednom vremenu. Pa ipak, ljudi su izbegavali sebi da priznaju da je konflikt među njima neminovnost – taj deo smo prevazišli osim onih koji tvrde da oni u stvari rade zajedno na implementiranju nekakve zajedničke agende. Ali i oni će se brzo „istopiti“.   Dakle, sledi konflikt – ali kakav? Ni… Čitaj više »

Zorule
1 godina prije

jel se zna gdje se uopće nalazi sad taj laptop i tko radi istragu? Tko uopće pušta te detalje na kapaljku?

1 godina prije

nastavak: Zaista crno vreme, mnogi će poginuti u ratu, možda još više će umreti od bolesti koje će „biti puštane“, glad, nedostatak energenata… vratiće nas na stanje posle WW2. Ali ideološki rat ima pozitivnu stranu, svaka ideologija nastoji da sebe prikaže superiornijom, boljom za običnog čoveka od konkurentske. To važi za sve strane i iako narod neće moći lako da sazna kako je na drugoj strani u uslovima „totalne gvozdene zavese“, biće dovoljno da svaka strana postigne bolje uslove nego što su bili predhodno… uz postepeno ali konstantno napredovanje. Na ruskoj strani to znači odustajanje od dekadentnog liberalizma ali i uvođenje strogog poštovanja zakona – čvrsta ruka! Isto će se dogoditi i na Zapadu, sva današnja dekadencija, „ekonomski sadizam“ najbogatijih… većina onoga na šta „teoretičari zavere“ ukazuju biće eliminisano i narod će sa zadovoljstvom da prihvati „čvrstu ruku“.   Sada dolazimo do pitanja da li će život biti bolji? U… Čitaj više »

xyxyxy
1 godina prije

Nebitan lik i nebitna tema. Jako jako nebitna tema za nas. Vjerujem da sin bilo kojeg vladara, celnika monarha se ponasa isto. Pa pogle sta samo rade tatini sinovi kod nas. Ne mislim da bi Trump bio ista bolji jer je Trump prvi promovirao vakcine ( TO SE ZABORAVILI BORCI PROTIV VAKCINA) a uz to kao i njegov zet je clan chabada…..A clan chabada je i ruski car………… Meni je smijesno gledati kako bi na logicnom se trudite biti neki neutralni mediji, a zapravo ste isto propagandno piskaralo…. Kada objavite tekst o ruskom caru i njegovom druzenju tj ponizavanju pred Rebeom ( dok rebe govori mali pas mora da suti i ne prekida ga ) i o njegovom clanstvu o chabadu i o ubijanju slavena u namjestenom ratu za mene ste propagandno piskaralo. A da ste propagandno piskaralo pokazuje i cinjenica da tu i tamo ne objavite neke komentare gdje… Čitaj više »

MrKamenjarac
1 godina prije

….TO JE TATIN SIN;LJUBI GA MAJKA…..

mali jere
1 godina prije

ove fotografije su bile vec prije par godina na netu ..

Lucija, prva
1 godina prije

Meni sve ovo, da prostite, liči na – prostituciju.

Važnije, je, međutim, da se ovakva ponašanja uče u – obitelji.

Otac mu je bio nitko i ništa, sirotinja, dok se nije počeo baviti politikom.
Daleko važnije.
Sad ima imanja.

Senj
1 godina prije

Da je on s nasih prostora rekli bi za njega demokrati da je Balkanac

držnedaj
1 godina prije

he he Tatin sinček
he he hebalo …. zna on gdje će; nad rasnim slavenkama koje nemaju previše make upa, silikona i viška kilograma, a malo više obrazovane od jeftini kauboj-plejbojki

kodu
1 godina prije

U Ukrajini su ovaj talent placali milion dolara godisnje…H.Biden prodaje slike za pola milona dolara, tu nema korupcije I ispiranje novca, tako ce vam reci State Department. Vidim tu medju komentarima vec ima advokata americkog rezima. Sjetite se kako se svaka afera koristila u Yugoslaviji za potkopavanje vlasti a kad je u Americi, nije to nista svi su isti 😆 haha

Oveckin
1 godina prije

Pa ovakvo ponasanje je postalo normalno u vecini firmi ciji su vlasnici i sefovi u vecini slucajeva pickopacenici.

neon
1 godina prije

A jest i jebac ovaj mali Bajden bar po ovim “informacijama” koje su eto nekako “procurile” u javnost, a sluze nicemu drugom do skretanju paznje i isprdavanju sa slijepim gojima jer koga briga sto se neko tamo kurva i s kim se kurva dok cionisticka agenda unistavanja svijeta ide dalje. To se zove vjestacke “informacije” u propagandno-psiholoskom ratu “izabranih” protiv svih naroda svijeta gojima-“zivotinja” koji mahom i vole pricati o kurvaluku tatinih sinova, kojekakvih starleta, pjevaljki, sportasa, politicara i ostalih judeo masonskih kreatura na kontroliranoj medijskoj sceni. S druge strane se zbilja bitne informacije i teme vjesto kriju i izbjegavaju kao npr. ko kontrolira globalni financijski sustav, ko stvara novac i na osnovu cega, kome su sve drzave svijeta duzne-kojem zajmodavcu, ko namece CBDC, ko postavlja klovnove za “predsjednike” svim narodima, ko stoji iza orkestriranih ratova i revolucija, “pandemija”… cija “prorocanstva” govore da su “oni” “izabrani” da apsolutno potcine sve… Čitaj više »

Thë
1 godina prije

Nakon citanja ovog clanka kazu ljudi poput hibera, idem imigrirati u Ameriku, nema do Amerike. She is the best.

Emiliano Zapata
1 godina prije

Sta je tu strasno? Cure legle s njim zbog para, niko ih nije tjerao mogle su naci drugi posao ..
Problem je njegov otac koji je djecu navlacio…

Ante
1 godina prije

To je sljedeći predsjednik te države.

tbolo
1 godina prije

Sto se dogadja kod vas? Potpuno uklonjena ova reportaza. Da bi je nasao morao sam traziti po internetu

Vojni analitičar
1 godina prije

“Prvi sin” Hunter je stvarno jedna abominacija. Pervertit, lopina i moralna nakaza par excellence. Tu nema zbora. Ali što je s ovim “asistenticama” koje se spominju u članku kao njegov “žrtve”? Jesu li one bezgriješne? Jesu li one samo nevine žrtve seksualnog predatora. Jer damama kako se čini nije bio problem “zaposliti” se kao “pomoćnice” u njegovoj firmi pomoću krevetskih vještina i primati plaće i njegove doznake za svoj uglavnom horizontalni rad. Jadne nisu imale pojma s kim imaju posla, ali su svejedno slale svoje seksi fotke, lijegale s njim u krevet i navlačile mu pimpek u rukama. Postoji u jezicima “regionskih” naroda i narodnosti naziv za žene koje se troše s muškarcem u zamjenu za novce Ali izgleda da se u današnjem osuvremenjenom novogovoru takve žene nazivaju “asistentice” ili po domaći “pomoćnice”. I nije da mu nisu pomagale. Ne može se to reći. No dobro. Možda griješim dušu. Možda… Čitaj više »

Tvrtko
1 godina prije

Kakav sin takav I otac. Njegov otac je napravio rat u Europi.

dupla kamilica
1 godina prije

Po ponašanju će biti da je Hunter bio lovina kao izviđač.

Max
1 godina prije

Zaista odvratan tip.

simpl ko pasulj
1 godina prije

ne znam, ako i tu ima jake cenzure. Još jučer, pa i malo prije objavio sam link, gdje i kada se u Ljubljani održava konferencija oko izlaska Slovenije iz W H O ja. Pa da nam dođete u goste, u izmjenu ideja, informacija, da se upoznamo, udružimo… jer samo ujedinjeni možemo proživjeti. Zapravo… život će otići dalje… sa nama ili bez nas, ali, prije što se probudimo, manje će biti nepotrebne štete. Na svim stranama.

Karma
1 godina prije

Za sefa UN ili WHO?

simpl ko pasulj
1 godina prije

tri puta sam provjerio…
portal logično također ima cenzuru.
jaku cenzuru ;.)

Schroder
1 godina prije

Covjek je teski drogeras .Zaradio je ogromnu lovu u Ukraini Povezan je bio sa tim bioloskim laborima u Ukraini Kakav otac takav sin Svaka rijec za ovoga kretena je suvisna

Auslender
1 godina prije

Kolko cepa lovčina….

roberto
1 godina prije

A mogao ih je počastit ko gospodin,pa im dić plaću;);)
I šta u biti ljudi trpe,sexualne ucjene zbog posla i to vjerovatno rade,jer misle da je to normalno.

Dawor
1 godina prije

Kakav “lik” moraš biti da sinu daš ime Lovac …..

goran
1 godina prije

eto narode sad vidite kakve sve bolesne ljude imamo na vlasti i tko se još busa da je on netko i nešto,a samo je obično smeče od čovjeka

gigi pinna
1 godina prije

I Hunter je otprdio svoje – odradio što je trebao kao i tatica, i sad odjednom počinju se nalaziti službeni dokumenti Sleepyja Joea, koji su godinama ležali u garaži, pored Corvette… Ajde, bježite!
Nego, što je s onim psihopatom iz Pfizera? “Netragom nestao”!
I vi ste se nešto utišali, nakon objavljivanja “najvećeg medicinskog skandala u povijesti”…

So baby talk to me
1 godina prije

Jedino sad da čitam 😀 članak jer jutros kad sam ušla na logično, a to obično bude posle doručka kad pijem kafu, brže bolje sam pobegla s ove vesti pošto od ovog manijaka i njegovih bolesnih dogodovština može čovek da se ispovraća 🤮🤮 ali pošto postoji mogućnost da imam noćne more – neću ipak… Opet od oca pedofila kakav je o mogao da ispadne
Ali eto i Tom Henks je pedofil koji kupuje devojčice ( i odgovoran je za smrt Isaka Kepija Isac Kappy) pa ga mnogi srbi vole jer je pazi ovo “pravoslavac”! (ali kad bismo bili naivni)
Stvarno mi je muka više od budala 💩💩

Kio
1 godina prije

Omen est homen. Bljuv

Rimtutituki
1 godina prije

Nista ovo nije cudno,kad si od rodjena razmazeno govno.otac 50godina u vrhu politike,sve ti postane dosadno,pa onda maltretiras,sluzbenice,sekretarice,ucjenjujes,sa svojim kurćićem. E ovakvi kao Hunter,koji preziru sve druge,bi teebali samo mjesec dana u zatvor,postanu svacije kurvice. Kakva je on osoba,odvratna,ljigava,takva je zadnjih 30godina amerika,tacno od Clintons. Ono dvoje gladni dodjose iz litkl rock,docepase se vlasti,bez kulture vladanja( prvi iz njihovih obitelji ne samo da su na Univerzitet,nego da su imali dovoljno da jedu) . Kad twkvi ljudi dobiju moc onda pocnu polako da gube svaku vezu sa realnoscu,oni su iznad zakona. Ovaj mali spada u tu bandu,Clintons, Obamas,Beidens,Al Gore, i ti extremni democrati. Ovakvo maltretiranje svih oko sebe,tacno bi ga trebalo na nekadasnji golo otok,pa gs jebavat na redaljku.

Rimtutituki
1 godina prije

Moralna nakaza,ko i ćaća mu.cuj jebe od brata zenu,sestru joj.pa onaj kaze mami ” pokazi kako se diras”. Koja elita u.p.materinu,za sjeckat ih na komadw,a na slici isti Mayor pokojni,ja pomislio u prvi mah,Banda

Qanon
1 godina prije

To su sigurno ”fake news ”.”Konspiracija” sve samo nije ”istina ”

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI